brak logo

Kabis

Warszawa

Opinie o Kabis

żubr 2011-03-29 19:19:46
gal życze ci powodzenia w innych firmach na magazynie np. marcpol, opoltrans lub może jakaś farmaceutyczna poznasz co to[usunięte przez moderatora] i nieznasz dnia a ni godziny kiedy cię ( usunięte przez administratora )ę a pensja prawie nieistnieje. Co do Kabis może nie Irlandia ale na Polske urzam ok
cytrus 2011-03-31 04:34:25
Nie zgodzę się co do wynagrodzenia w tej chorej firmie! Dlaczego zatem osoba która pracuje dajmy na to trzy lata ma wyższą pensję od osoby która robi półtora roku? Tu chodzi przese wszystkim o magazyn chcą być tacy profesjonalni i fair w stosunku do pracowników a żadnego poszanowania nie maja dla starszych stażem pracowników.
Qooll.... 2011-04-02 11:23:50
Kierownik magazynu jest w porządku.Można dojść z nim do porozumienia.

Zastępca kierownika-jeszcze go życie kopnie [usunięte przez moderatora].
1
%%%.... 2011-04-02 11:33:12
imprezy firmowe ok.....Mycie firmowych samochodów przez pracowników magazyny -upokarzające....nie stać ich na myjnię???!!!!
SS 2011-04-02 20:37:42
No widzę, że nie ma sensownych argumentów, ale tego można się było spodziewać. Fakty są jakie są i tyle, a może rzeczywiście ( usunięte przez administratora ) miał rację...
V12 2011-04-03 20:35:11
"Gdyby człowiek zdał sobie sprawę z tego jak ( usunięte przez administratora ) Wiec panowie ogarnijcie się,robi się to żałosne.Jak komuś nie pasuje to NIECH ZŁOŻY WYPOWIEDZENIE I POSZUKA INNEJ PRACY........
anonim 2011-04-05 16:22:20
RÓBTA TAK DALEJ !!!, jak komuś nie pasuje to droga wolna przecież...po co te pretensje?
anonim 2011-05-28 09:08:44
idzie się do pracy żeby pracować!!!!a nie zbijać bąki>>>>
gallo anonimo 2011-06-08 19:03:18
Tylko na zapoznanie się z realiami - na poczatek złote góry a później głębokie dołki. Jak na początek ok, na dłuższą metę nie polecam.
logitech 2011-10-22 11:52:00
nie radzę się zatrudniać w tej firmie!!!!!![usunięte przez moderatora] niesamowity z pracowników...
robol 2013-05-28 17:51:23
Co do kasy to jest kiepska ale jest na czas. Na awans nie ma co liczyc bo tak go nie dostaniesz.A co do brygadzistow [usunięte przez moderatora] nie powini pracowac wsrod ludzi. Calkowicie nie szanuja ludzii.
robolek 2013-06-13 20:26:13
Poszukaj pracy w innej firmie - tu już nie masz większych szans na awans, zdobycie doświadczenia, pracę z pasją. Jakby co - od biedy zapraszamy do dzielenia z nami chwil niepewności i smutku.
Taki many 2013-06-17 20:00:58
W Kabisie nauczysz się handlować, ogarniesz się, zbudujesz bazę klientów, a potem ewentualnie załatwi Ci się pracę w prawdziwej hurtowni.
ciekawy 2013-11-19 16:01:01
Dlaczego oni szukają cały czas magazyniera? Szukam teraz roboty i jest ich ogłoszenie, szukałem 3 lata temu i też było?. Rozumiem, ze takie dno?
3
0 2013-11-19 18:03:15
cały czas a to kogoś zwalniają..albo sami się zwalniają...
1
rommy 2014-04-15 18:44:02
z tego co mi wiadomo to nie każde przedsiębiorstwo musi być do krsu wpisane. To zależy od rodzaju przyjętej działalności
kk 2014-06-04 16:43:41
zgadza się, kazda firma ma krs, takie jest prawo po prostu i tego nei zmienicie, więc patrzcie zawsze tam w razie wątpliwości, bo takie informacje są ogólnodostępne. a jeśli mówicie, że to zalezy od rodzaju działalności, to co konkretnie macie na myśli? nie wiem czy rodzaj działalności cokolwiek zmienia w tej kwestii
1
Taki many 2014-07-03 15:30:50
Kolego kk, to znajdź mi krs firmy, osoby fizycznej, nie spółki, powodzenia.
1
Metalowa helga 2015-02-02 16:35:22
współczesny rynek pracy to nie miejsca dla samotnych rewolwerowców, więc nie wierzę że firma nie mogłaby zatrudnić mnie jako osobę dodatkową. znam się na marketingu i promocji, sprzedaży i ogarniam też świetnie sprawy administracyjne. czy firma nie mogłaby mi zapewnić jakiegoś atrakcyjnego miejsca pracy?
cezaryy 2015-06-18 22:24:16
Szczerze odradzam tą firmę. Nawet nie będę wdawał się w szczegóły, ponieważ szkoda czasu.
inny 2015-06-19 21:39:43
Nie mogę napisać że jest tak albo tak w tej firmie. Bo mam przykład handlowca który wypalił się i przesuwając go licząc że się mu zmieni. Ja bym mu podziękował.
Z drugiej strony inny się złożył wypowiedzenie i liczył, że zwolnią z obowiązku pracy a znaleźli mu 3 miesiące inne zajęcie które mu nie odpowiadało.
A trzeciego zwolnili z marszu.
Więc wszystko zależy od człowieka...
Makumba 2015-06-24 18:06:35
Cezary to jedna z najbardziej ogarniętych osób w firmie, więc się nie ma czemu dziwić. Ja też miałem z nim rozmowę, gość wymiata :)
3
Zygmunt 2015-08-31 19:31:14
ciągle szukają... to tak jak ja szukam już od paru lat roboty.
K. 2015-11-27 22:35:30
Uwielbiam kolegów którzy przychodzą i marudzą, że trzeba pracować. Pracy wiele na magazynie, pensja w miarę... od stycznia idę na handlowiec
były 2016-01-19 18:38:22
Dobra szkoła dla twardych i wytrwałych, ale jak to bywa wszyscy nie wytrzymują z różnych powodów i ciągle firma kogoś szuka.Jeżeli już wybierać to inną drogę...
były 2016-01-20 17:05:54
@Skao z opinii byłych, a jest ich na rynku branżowym dość dużo w dużej części dystrybucji pracują i raczej sobie chwalą.Firmę wspominają dobrze i b.dobrze z okresu zarządzana przez samego właściciela. Czasy się zmieniły i stery przekazywane w tzw. struktury firmy pogorszyły się wewnątrz. Jak już się pracuje i ma się kredyt to człowiek robi swoje i nie szuka z przyzwyczajenia, czy stażu, a inni mają ciepłe posadki.
były 2016-01-28 17:37:29
@noguk - wybacz, ale dwa razy do tej samej wody lepiej nie wchodzić. Po za tym nikt nikomu nie zabrania próbować.Tam jest tak, wg tego co słychać jedynie pewne to to, że były, są i będą zmiany.Bywa tylko, że nie wszystkie zmiany były, są i będą trafne, choć patrząc na kadrę, która jest w konkurencji na każdym rogu, to o czymś to świadczy, choć mówią, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.Początki zawsze są, ok. Są też ludzie,którzy się zasiedzieli i będą tam nawet na emeryturze przychodzić.
btwq 2016-05-12 19:55:47
Słaba firma bez perspektyw, a przede wszystkim pomysłu na siebie.
m,jh 2016-05-22 15:55:46
@btwq a czemu tak twiertdzisz, podaj jakieś konkretne przykłądy, dlaczego praca tam nie odpowiada ci? Bo widze wiele ciekawych ofert pracy i zastanawiam sie nad aplikowaniem - na przykład doradca techniczno - handlowy do Warszawy - wygląda ciekawie.
Zostaw swoją opinię o Kabis - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabis