logo Atrium Sp. z o.o.

Atrium Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Atrium Sp. z o.o.

AAAAA 2011-02-14 18:56:23
Przestrzegam przed pracą w tej firmie, prezesi to dzieciaki, które nie wiedzą jak się traktuje pracowników, poczuli przypływ gotówki i im się w głowach pomieszało. Mieszają ludzi z błotem, strzelają fochy jak smarkacze. Jeden gorszy od drugiego. Do łopat chłopaki, a nie do zarządzania ludźmi.
ccc 2012-01-17 16:28:18
Atrium to firma bez pieniedzy nie mają pieniedzy dla pracowników a mieszkania budują pp.pd to [usunięte przez moderatora] i cwaniaki a inwestycja sol de lewante za 10 lat nie powstanie
2468 2012-03-05 16:42:08
atrium najgorsza firma nie wyplacaja pieniedzy maja ludzi za nikogo
111111 2012-03-05 16:53:16
ostrzegam podwykonawców przed pakietami wykończeniowymi za które nie dostaną pieniedzy chociaż klienci wpłacją 80% wartosci inwestycji a prezesi maja wszystkich za nic
zoltan89 2013-08-22 10:56:56
Widzę że chodzą bardzo ciekawe plotki o Atrium więc napiszę coś od siebie. Wynagrodzenie wypłacają bardzo punktualnie. Nadgodzin wcale nie jest wiele a jeśli już się zdarzą to płacą za nie, nie jak w innych firmach do odebrania. Handlowcy tak samo jak we wszystkich firmach w Polsce czy na świecie pracują na własnej działalności także to nie jest nic dziwnego. Firma cały czas rozbudowuje się i w planach mają stawianie nowych magazynów i rozszerzenie produkcji. Stres jest na takim samym poziomie jak w innych firmach. Moim zdaniem pracuję się bardzo dobrze a i pieniądze nie są wcale najgorsze. Większość z tych opinii tu pisanych to kłamstwa. Wiadomo że jak komuś nie chcę się pracować to będzie narzekał. Szefostwo stwarza miłą rodzinną atmosferę, organizuje dla pracowników imprezy cyklicznie także to moim zdaniem się chwali. Wcale nie traktują ludzi jak zwierzęta. Ja ze swojej autopsji mogę tylko polecić tą firmę.
zoltan89 2013-08-23 15:32:10
negatywne opinie albo piszą ludzie którzy myśleli że nic nie będą robić a kasa sama przyjdzie, albo nie nadawali się do roboty lub konkurencja. Ile się zarabia nie powiem gdyż inaczej zarabiają poszczególne osoby na stanowiskach. Obsada praktycznie nie zmienia się także ludzie są zadowoleni z pracy w Atrium, jedynie dochodzą nowe osoby które też nie narzekają
Paweł Dzielnicki 2014-04-19 00:08:11
Już nie płacą w Atrium tylko w Villabielany. pl , a pewnie płacili? oszukali mieszkańców Rodzinna Enklawa a teraz budują domki na Dworcowej w Bielanach. Szukają kolejnych frajerów. Ci kolesie nie znają się na budowlance, (usunięte przez administratora) ludzie trzymajcie swoje pieniądze daleko od tych kolesi ! jeśli ktoś chce (usunięte przez administratora)
Lukas 2014-05-28 11:51:07
Witam czy ma ktos kontakt z tą firma? Szukam osob ktore wpłaciły pieniazki na zakup sol de elevante !! najchetniej prosze o kontakt !!
54wxr 2014-12-01 20:50:48
Bardzo zainteresowało mnie nowe ogłoszenie firmy Atrium Sp. z o.o. Proponują ciekawe stanowisko pracy, ale się waham czy wysłać cv. Skomentujcie to proszę. Opis stanowiska: Idealne stanowisko łączące pracę i naukę dla osób, które nigdy nie miały doczynieni...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5723420?keywords=&region=
domekk 2015-02-14 16:57:55
właściwie może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy? o czym pamiętać, jakich pytań się spodziewać, miękkie i twarde kryteria, eliminacja stresu itp. Pomożecie z tym i z kwestią dotyczącą wynagrodzenia jak zapytaja to co najlepiej zaproponowac zeby nie bylo za duzo ani za malo...
Admin 2016-01-25 09:51:27
Tutaj jest wątek dotyczący Atrium Sp. z o.o., a nie Atrium 21 Sp. z o.o.. To są zupełnie różne firmy.
prohibo 2016-05-14 18:26:04
teraz to przede wszystkim administratora nieruchomości szukają
Zostaw swoją opinię o Atrium Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atrium Sp. z o.o.