Knoll Polska Sp. z o.o.

-

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 32 ocen.

Knoll Polska Sp. z o.o.
3 32 6 1

Opinie o Knoll Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Knoll Polska Sp. z o.o.

Elżbieta

@Welder, masz rację, jestem moderatorem tego wątku, więc nie znam szczegółów zatrudnienia i nie mam żadnych powiązań z firmą której dotyczy wątek. Na forum Gowork.pl umieszczamy informacje o pracodawcach, warunkach pracy i obecnie prowadzonych rekrutacjach. Dlatego interesują mnie szczegóły zatrudnienia obecnych pracowników. Dzięki ich opiniom przyszli kandydaci mogą więcej dowiedzieć się o firmie i zdecydować, czy będą aplikować do tej firmy jak na przykład @zainteresowany, który poszukuje pracy jako operator wózka widłowego, a Twoja opinia może pomóc mu znaleźć zatrudnienie.

Elżbieta

@Welder, zachęcam Cię raz jeszcze do dodania opinii. Napisz kilka słów o strukturze firmy, aktualnych rekrutacjach, jakie warunki oferuje pracodawca przy zatrudnieniu. Mam tu na myśli jakiego rodzaju umowy są zawierane. W dzisiejszych czasach jest to bardzo ważne dla pracownika i często jest decydującym czynnikiem w podjęciu zatrudnienia. Twoja opinia będzie bardzo pomocna.

Welder
@zainteresowany 19.06.2018 15:28

Elżbieta nic nie wie bo to pracownik go worka, takie same pytania zadaje przy każdej firmie, a na operatora wózka widłowego nie ma żadnych ofert

Elżbieta

@zainteresowany, szukasz pracy i jesteś zainteresowany stanowiskiem operatora wózka widłowego? Dowiadywałeś się w firmie czy są prowadzone obecnie rekrutacje? Może ktoś z obecnych na forum pracowników mógłby podpowiedzieć Ci kilka informacji na temat zatrudniania i warunków pracy jakie oferuje pracodawca? Każda dodana przez was opinia może pomóc zainteresowanemu, także innym osobom poszukującym pracy.

SPAWACZ

Hej,potrzebuje meila do zakładu,żeby wysłać cv

Welder
@Leiter 13.06.2018 19:23

Nigdy nie było dyrektora produkcji M..... był prezes M..... ale znalazł lepszą fuchę została tylko Pani Joanna

Elżbieta

Witam, szukam informacji na temat tej firmy, w sieci mało informacji. Chciałabym się dowiedzieć od pracowników firmy, co sądzicie o pracy w Knoll Polska? Do @Welder, co to znaczy bez zmian? Może powiedziałbyś coś więcej? Warto składać swoją kandydaturę? Chętnie poznam Wasze opinie! Pozdrawiam.

Cezary

Podpowiedzcie jaką macie atmosferę w pracy.

Welder
@KRAWCOWA!!!!!!!!!11 24.05.2018 05:58

bez zmian

Gutek

Sporo dobrego słyszałem o firmie. Podpowiedzcie czy potrzebujecie pracowników?

Czrnuch z knola
@Gutek 07.05.2018 19:19

Biora jak leci z lapanki kto chce pracuje byli juz nawet taksowkarze ogloszenia pracy sa ciagle w necie nie rozumiem tego pytania kolego.

SPAWACZ

W majówke pracujecie?

Welder
@SPAWACZ 28.04.2018 11:14

Cały tydzien wolny

Pracownik Miesiaca

Koledzy dajmy juz spokoj. Przestanmy sie klócic i nawzajem wyzywac. Wezmy sie do pracy i Pomozmy razem kierownikowi z albani. Obiecal mi ze jak bede dobrze spawal to dostane Golfa..... do umycia.

Welder
@Pracownik Miesiaca 26.04.2018 11:44

I to jest prawdziwa motywacja. Takich ludzi potrzebuje knoll. BRAWO!!!!1 Dasz radę xD

KRAWCOWA!!!!!!!!!!!!11

Dlaczego zniknął mój komentarz o słoneczku z knolla, spawalnikowi nad spawalnikami, ktoŕy w życiu nie wyspawał metra drutu a którego wiedza jest tak wielka jak zła jest opinia o tej firmie

Kontrola Jakości to DNO

Widać, że niektóre niewygodne opinie o knollu są kasowane.

Zdziwiony

Mam mieszane uczucia. Kasa ciekawa ale pieniadze to nie wszystko. Dziwi mnie ze ludzie tak opisuja a mimo to dalej robią w tej firmie. Jak jest naprawde ??!!

Welder
@Topidrut 22.04.2018 19:04

Potwierdzam. W 100% prawda. Dostajesz mleczna szybkę przez która widać jeszcze mniej niż wtedy kiedy była zabrudzona

Niepracujący już

Niestety to co piszecie to smutna i przykra rzeczywistość. Tak wygląda praca i atmosfera w Firmie Knoll. Polak Polaka będzie ganiał dla Niemca a jeśli ktoś uczciwie pracuje to i tak Go nikt nie doceni. Na nasze pocieszenie dzisiaj na rynku pracy jest dużo ofert a dobry pracownik jest na wagę złota. Ja już wybrałem lepszą zmianę :) i pracuję za lepsze pieniążki przyjemniej i bliżej domu. Naprawdę szkoda się marnować w tej smutnej firmie. Powodzenia wytrwałym i naiwnym co by nie pisać głupim a mądrym szybkiego znalezienia lepszej pracy.

Niepracujący już
@Szukający pracy 06.04.2018 09:43

PFEIFER

Elżbieta

Czy ktoś się orientuje czy obecnie Knoll Polska prowadzi rekrutacje? Jeśli tak to dzielcie się informacjami na tym forum. Są one przydatne dla osób, które chcą złożyć swoje CV, albo niebawem czeka je rozmowa rekrutacyjna. Napiszcie jak oraz w ilu etapach przebiega rozmowa rekrutacyjna, jak podczas niej sprawdzane są praktyczne umiejętności kandydata na dane stanowisko. Czy pracownicy mogą liczyć na benefity, których zadaniem jest większa motywacja do pracy? Jak wygląda sytuacja, jeśli chodzi o rozwój zawodowy?

Welder
@Elżbieta 04.04.2018 13:11

Co do benefitów to oczywiście obietnice były i na tych obietnicach się skończyło. Tej firmie daleko do standardów wrocławskich. W tej firmie pojęcie rozwój zawodowy zamieniono na "szybciej, lepiej, taniej"

Spawacz

Rotacja pracownimów mówi sama za siebie. Cały park przemysłowy wie, że do Knolla nie warto się pchać za żadne pieniądze. Śmieszne jest to, że za błędy w produkcji odpowiada spawacz. Od złego rysunku po źle dogięty detal itp.

Daniel

Knoll Polska m opinię bardzo dobrego pracodawcy. Jaka jest atmosfera w pracy?

Spawacz
@Daniel 16.03.2018 19:48

skąd taka opinia? od początku są na szarym końcu we wrocławskich firmach jeżeli chodzi o atmosferę w pracy

Aplikant

Witam, proszę o informację jak wygląda praca na spawalni? Jak wygląda szkolenie? Czy normy czasowe odnośnie spawania są realne? Jak atmosfera w pracy? Jak wygląda podejście przełożonych np.szkolenia, wdrożenie itp. Z góry dziękuję!!!

Welder
@Aplikant 31.03.2018 22:44

Ogień 8h spawanie montowanie szlifowanie w tym 20 min przerwy od dzwonka do dzwonka szkolenie, możesz nie miec wcale możesz miec az sie nauczysz. Ekipa spoko Nalezy sie przygotować na to ze np szkiełka w przyłbicy są wielokrotnego użytku decyduje o tym osoba ktora wgl nie spawa Normy czasowe przy tej dokładności są oczywiście nie realne.

Robo

Witam. Widze ze ANDY jest dobrze zorientowany. Czy są jakieś przyjęcia oprocz spawaczy?? Np. Zakupowiec, Narzędziowiec; Technolog, Planista ??

Xyz
@Robo 07.03.2018 22:59

Niestety takich osob nie potrzeba

Młody

Witam mam pytanie czy są w firmie jakieś przyjęcia na stanowisko spawacza mam prawie roczne doświadczenie czy są jakieś szanse na przyjęcie ?

Xxx
@Młody 28.02.2018 16:07

Aplikuj jeśli będą potrzebowac to ci przyjma

Chętny

Witam w jaki sposób można wysłać cv nie widać adresu i nr tel. firmy jeśli była by możliwość był bym zainteresowany stanowiskiem szlifierz /względem operatora maszyn to zmozliwością przeszkolenia jeśli to jest możliwe pozdrawiam

Andy
@Chętny 14.02.2018 17:25

Niestety stanowiska samodzielnego szlifierz nie, szlifowaniem zajmują się spawacze, aktualnie przyjmowane są zgłoszenia kandydatów na spawaczy z uprawnieniami na Mag 135

Gość

Witam.Poszukuję pracy. Ostatnio natknąłem się na firmę Knoll i ogłoszenia pracy.Czy poza ofertą na Dyrektora Zakładu i Spawczami są prowadzone jeszcze inne rekrutacje?

Andy
@Gość 30.01.2018 14:36

Aktualnie tylko spawacz

Spawacz

Po jakim czasie od zloenia cv moge liczyc na odpowiedz?

Andy
@Spawacz 16.01.2018 12:20

Do 2 tygodni

ChętnydoPracy

Witam.Jakim systemem odbywa sie praca w firmie Knoll?Czy są 1,2 lub 3 zmiany?

Andy
@ChętnydoPracy 10.01.2018 13:56

2 zmiany

Spawacz

Co dokładnie należy do obowiązków na stanowisku spawacza? Jak wygląda praca?

Andy
@Spawacz 09.01.2018 23:46

Montowanie taśmociągów zbiorników na podstawie rysunku, spawanie, szlifowanie

CNC

Witam...Czy są może przyjęcia na operatora lasera albo zaginarki? I ile płacą?

Andy
@CNC 07.01.2018 20:58

Nie ma, na tych stanowiskach jest komplet a płaca 5600 - 6000

Marek

Zastanawiam sie nad zlozeniem cv na stanowisko spawacza. Jak wyglada atmoswera w peacy i jak zarobkowo to wyglada? Z gory dzieki za pomoc. Peace!

trebi
@Pablo 18.12.2017 14:27

Po okresie próbnym zapomnij o 6k. max. 5700

Ciekawski

Zakład już trochę funkcjonuje i żadnych opinii?

Zostaw opinię o Knoll Polska Sp. z o.o. - -

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Knoll Polska Sp. z o.o.