Knoll Polska Sp. z o.o.

-

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 37 ocen.

Knoll Polska Sp. z o.o.
3 37 6 1

Opinie o Knoll Polska Sp. z o.o.

Elżbieta

@Ktoś piszesz o mobbingu. Jest to przestępstwo, a co za tym idzie, poważny zarzut. Kodeks Pracy definiuje mobbing jako: "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników". Czy spotkałeś się z takimi zachowaniami w Knoll Polska? Nadmienię również, że na forum pojawiła się nowa funkcja, dzięki której jeżeli pracownik ma dowody lub świadków mobbingu, może opisać to anonimowo na forum i pozostawić swoje dane kontaktowe, jedynie do wglądu Gowork. Po ich weryfikacji, opinia będzie wyróżniona jako zgłoszenie. Więcej szczegółów po kliknięciu w górny baner: „Zero tolerancji dla mobbingu, krzyku, płaczu w firmie”. Jednocześnie, proszę Cię o nieobrażanie nikogo, jak również o niepodawanie inicjałów pracownika firmy. Jest to niezgodne z regulaminem i taki wpis może zostać skasowany.

Ktoś

Firma się pogrąża, będzie zgłoszenie do Inspekcji Pracy. Brak wynagrodzenia w terminie (dzisiaj 10, a na koncie brak przelewu), nie zapewniają środków ochrony (szkiełka, maski przeciwpyłowe, rękawice spawalnicze i monterskie), mobbing w postaci nękania pracowników (ciągłe obserwowanie z "góry "), zamiast szkiełek na wymianę, dostaliśmy płyn do mycia szyb.....Szkiełka zachlapane odpryskami, zdeformowane, a oni każą sobie czyścić płynem. Gdzie jest BHP???? Kretyn tym zarządza ( R.F.) nadzieja w Inspekcji Pracy Moje sugestie dla Knoll Polska Sp. z o.o.: Zmienić zarząd

Fronius
@Ktoś 10.10.2018 22:16

A moja sugestia to nie pisać na goworku bo nikt z Niemiec tego nie czyta tylko uderzać bezpośrednio do nich. Jest strona, są maile. Angielski w kraju zna trochę ludzi więc napisać nie problem. Zdecydowanie skuteczniejsze może się to okazać od anonimowego wylewania żali w internecie.

Fronius
@Fronius 11.10.2018 09:24

Tylko czy ktoś ma jaja to zrobić czy każdy na firmie tylko mocny w gębie za plecami? Bo aneksy ponoć prawie wszyscy pokornie podpisali zamiast w całości się zebrać i nie zaakceptować krzywdzących warunków? Groźny w necie (usunięte przez administratora) w świecie.

Byłm tu
@Fronius 11.10.2018 09:28

Masz rację.....napisać wypadałoby do właścicieli firmy,gdyż domyslam się że oni nawet pojęcia nie mają co tu się wyprawia....a ponoć mielismy sie poczuć się jak w rodzinie ....Ale co do pierwszej wypowiedzi...to sie z tobą nie zgodzę....bo tu czytaja jednak ludzie opinie .....ci ktorzy szukaja pracy i chcieliby znaleźć zatrudnienie w stabilnej firmie...z miłą atmosferą...wiec niech mają pojęcie na co się porywają....aż do czasu aż cos pozytywnie się zmieni...a najlepiej zarządzający....lub przepyslą że takim postepowaniem do niczego dobrego nie dojdą...pozdrawiam ....

anonymous
@Fronius 11.10.2018 09:24

Właśnie próbuję znaleźć w necie jakiś namiar, żeby napisać i niestety nie mogę znaleźć. Wiem za to, gdzie jest inspekcja pracy, więc spoko

Spawaczek

Firma coraz większa tragedia, ludzie zaczynają szukać nowej pracy, soboty podobno sie skończyły, więc na linii produkcyjnej zarobisz więcej i spokojniejsza praca. Dyrekcja nie ma pojęcia o pracownikach i ich pracy, wszystkiego brakuje, rygor w miejscu pracy, nie można na chwilę wyjść do toalety gdyż po powrocie agresywny ton, że praca najważniejsza . Zaczynałem jeszcze dało się pracować teraz to już (usunięte przez administratora), brak szacunku dla pracownika. nowe aneksy do umów krzywdzące, ludzie już szukają nowej pracy, odradzam to miejsce, w Lidlu zarobki lepsze i praca spokojniejsza. Ostatni zwolnili kolegę dyscyplinarnie bez powodu, patologia

Elżbieta

@Svarshchik @Dzik rozumiem Waszą chęć pomocy, ale muszę przypomnieć, że na forum regulamin zabrania podawania imion konkretnych osób zatrudnionych w firmie. Jest to związane z ochroną tożsamości i jeżeli komentarz zawiera takie dane, może zostać usunięty. @anonymous i @Welder4 Was również proszę, abyście pamiętali o tej zasadzie. W przypadku wątpliwości, zachęcam do zapoznania się z regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin

Najlepszy spawacz

Super firma! Polecam w 100%

anonymous
@Najlepszy spawacz 22.08.2018 12:49

Do 'najlepszy spawacz' Normalny to ty nie jestes.....

Heniek

Panowie słyszałem, że dyrektorek miał się dobrać do pensji i obcinać tak aby część była w podstawie a część w premii. Co tam wyszło z tego wszyskiego? O trzeciej zmianie coś mówią bo miała też być wprowadzona?

Szef wszystkich szefów
@Heniek 12.09.2018 17:56

Jak się coś nie podoba droga otwarta...

anonim

(usunięte przez administratora)

Dobry pracownik

Jak byś był dobrym pracownikim to kupił byś sobie sam buty a nie tylko narzekasz może firmę na to nie stać co. A kamery to są tylko dla naszego bezpieczeństwa.

Welder4
@Dobry pracownik 11.09.2018 21:45

Ta kamery dla bezpieczestwa.......

Szczesliwy Spawacz 2

Praca elegancka najpierw masz rozmowe z dyrektorem i masz jakas stawke z obietnicami ze po okresie probnym bedzie wieksza po tym czasie mozna sie grubo zdzwic jak na umowie bedzie to stawka nizsza o 3-4 stowy (nie czesto ale sie zdarza) na nastepne 3 miesiace (ostatnio kazdemu przedluzaja na 3). Wchodzac na hale pierwszy raz czujesz ze chcialbys tu przepracowac do emerytury ,na kazdym stanowisku kamery i okna do biura z ktorych jest wglad na cala hale czasem niemiec potrafi sie zawiesic oprzec sie o szybe i wpatrywac sie na Ciebie namietnie przez godzine , dzieki temu czujesz sie bezpieczny o wlasne zdrowie a to ze szlifierki lataja jak bumerangi i kilku chlopakow wziela karetka to poprostu zwykly pech ktory nie jest zwiazany z normami nie do wyrobienia i ze stresem wiedzac ze akurat dzis dyrektor nie chcial by sprawdzic na kamerach czy twoje rece odpowiednio szybko sie poruszaja. Z czystym sumieniem daje 5

Adi
@Szczesliwy Spawacz 2 05.09.2018 11:08

Jaki niemiec ? przeciez to albanczyk

Elżbieta

@Najlepszy spawacz a czy mógłbyś napisać nieco więcej? Co konkretnie wpływa na to, że polecasz pracę w Knoll Polska? Jak mógłbyś opisać panującą tam atmosferę i warunki zatrudnienia? Wszystkie merytoryczne opinie, napisane przez zorientowane osoby, są bardzo cenne dla osób, które chciałyby wysłać tam swoje cv.

Najlepszy spawacz
@Elżbieta 23.08.2018 13:34

Trzeba bardzo dużo pracować co bardzo lubię są bardzo małe czasy na wykonanie zadania co motywuje do działania i leci szybko czas człowiek nawet nie myśli o głupotach typu spojrzeć na czas

anonymous
@Najlepszy spawacz 27.08.2018 17:03

Ta opinie pisal napewno ktos z Knolla. Albo pani (usunięte przez administratora) albo ten dyrektor co na niczym sie nie zna oprocz dzwonienia do radcy prawnego zeby dowiedziec sie jak tu by cos obciac pracownikom...

DDR

Wysłałem swoje CV i list motywacyjny i zero odzewu, może za stary jestem (35)? Trzeba szukać gdzieś dalej.

Svarshchik
@DDR 23.08.2018 18:34

Nie czekaj tylko druknij papier i jedź do zakładu. Na bramie powiedz ze w sprawie pracy przyjechałeś do dyrektora Rafała. Ochroniarz pewnie Cię zaprowadzi do biura i wtedy działaj. Dużo chętnych ponoć mają a wolnych wakatów obecnie bardzo mało.

Dzik
@Svarshchik 24.08.2018 11:53

Chyba dyrektora Filipa kolego

Spawacz
@DDR 23.08.2018 18:34

Po prostu jesteś za dobry. Szukaj dalej firma szuka osób z brakiem doświadczenia świerz po kursie Szukaj dalej

Elżbieta

@Welder, masz rację, jestem moderatorem tego wątku, więc nie znam szczegółów zatrudnienia i nie mam żadnych powiązań z firmą której dotyczy wątek. Na forum Gowork.pl umieszczamy informacje o pracodawcach, warunkach pracy i obecnie prowadzonych rekrutacjach. Dlatego interesują mnie szczegóły zatrudnienia obecnych pracowników. Dzięki ich opiniom przyszli kandydaci mogą więcej dowiedzieć się o firmie i zdecydować, czy będą aplikować do tej firmy jak na przykład @zainteresowany, który poszukuje pracy jako operator wózka widłowego, a Twoja opinia może pomóc mu znaleźć zatrudnienie.

Elżbieta

@Welder, zachęcam Cię raz jeszcze do dodania opinii. Napisz kilka słów o strukturze firmy, aktualnych rekrutacjach, jakie warunki oferuje pracodawca przy zatrudnieniu. Mam tu na myśli jakiego rodzaju umowy są zawierane. W dzisiejszych czasach jest to bardzo ważne dla pracownika i często jest decydującym czynnikiem w podjęciu zatrudnienia. Twoja opinia będzie bardzo pomocna.

zainteresowany
@Elżbieta 13.06.2018 21:14

Wiesz może czy przyjmują na operatora wózka widłowego. Zrobiłem uprawnienia i szukam pracy w magazynie.

Welder
@zainteresowany 19.06.2018 15:28

Elżbieta nic nie wie bo to pracownik go worka, takie same pytania zadaje przy każdej firmie, a na operatora wózka widłowego nie ma żadnych ofert

Elżbieta

@zainteresowany, szukasz pracy i jesteś zainteresowany stanowiskiem operatora wózka widłowego? Dowiadywałeś się w firmie czy są prowadzone obecnie rekrutacje? Może ktoś z obecnych na forum pracowników mógłby podpowiedzieć Ci kilka informacji na temat zatrudniania i warunków pracy jakie oferuje pracodawca? Każda dodana przez was opinia może pomóc zainteresowanemu, także innym osobom poszukującym pracy.

SPAWACZ

Hej,potrzebuje meila do zakładu,żeby wysłać cv

Andy
@SPAWACZ 16.04.2018 09:47

Info@knoll-Mb.pl

knoll to dno
@SPAWACZ 16.04.2018 09:47

daruj sobie, gra niewarta świeczki

SPAWACZ
@SPAWACZ 16.04.2018 09:47

zajmujesz sie rekrutacją ?

Welder
@SPAWACZ 17.04.2018 12:43

On sie niczym nie zajmuje, tylko krytykowaniem, pewnie wylali go z kolla bo był za słaby, wysyłaj Cv na maila i powodzenia

SPAWACZ
@Welder 17.04.2018 13:11

A macie numer telefonu do Hr ? Zadzwonię tam

Welder
@SPAWACZ 17.04.2018 14:44

Nie maja osobnego działu HR, rozmowy prowadzi szef

Topidrut
@Welder 17.04.2018 16:26

Kiedys do mnie dzwoniła kobieta z knoll, proponowała mi pracę, ale to było w zeszłym roku

Welder
@Topidrut 17.04.2018 16:43

To Pani z biura, ona nie wybiera tylko dzwoni, ze mną rozmowę miał mistrz produkcji i szef chyba prezes

SPAWACZ
@Welder 17.04.2018 16:49

Jekie próbki trzeba pospawać ? Widziałem zdjęcia z otwarcia waszej firmy, widzialem fajne nowe spawareczki fronius, malina

Welder
@SPAWACZ 17.04.2018 17:01

Nie żadnych próbek, tylko rozmowa o doświadczeniu, opis stanowiska

Topidrut
@Welder 18.04.2018 10:35

Moim zdaniem lepiej zweryfikować Spawacza przez próbki , wiem coś o tym, bo u nas w firmie też są papraki i straty były duże

Welder
@Topidrut 18.04.2018 10:53

Szefem produkcji jest niemiecki Albańczyk, może u nich nie robi się próbek, wiem że wszyscy przyjęci nie wykonywali żadnych próbek

SPAWACZ
@Welder 17.04.2018 16:26

Przyjade do waszej firmy osobiście i złoże CV+certy i tak jestem czesto we Wrocławiu,bo mój syn leży w Szpitalu, a umowe jaką dają na początku?

Spawacz
@SPAWACZ 19.04.2018 12:38

Jak osobiście to tylko u ochrony zostawisz, na zakład nie umówionego nie wpuszczają, umowa 3 miesiące okres próbny, mi potem dali czas nieokreślony

SPAWACZ
@Spawacz 19.04.2018 12:45

Jak ochroniarz przekaże ,to ok,za dużo mam papierów ,żeby wysyłać pocztą elektroiczną .Pozdro

Spawacz
@SPAWACZ 19.04.2018 12:51

To spokojnie napewno przekażę

Nowy
@SPAWACZ 16.04.2018 09:47

Daj znać jak Twoja rekrutacja bo sam jestem zainteresowany. jako nowy piszesz wszystko na świeżo.

SPAWACZ
@Nowy 20.04.2018 10:02

Jak się nie odezwą , to idę do Bombardiera, ponoć ten sam hajs

Nowy
@SPAWACZ 20.04.2018 11:39

w bombardierze dają na umowie 5500? czy mówisz o zatrudnieniu przez pośrednika?

Pablo
@Nowy 20.04.2018 18:55

W Knollu 5500 to juz po okresie próbnym na stałej umowie

Dyrektor
@Topidrut 18.04.2018 10:53

Gosciu tu jestes monterem nie spawaczem blacha 3mm i spoina a3 to nie spawanie poradzi sobie kazdy kto skonczyl podstawowy kurs

Leiter
@Dyrektor 22.04.2018 16:06

Hej, mam pytanie czemu nie pracuje w tej firmie już Dyrektor Produkcji.M.........

Welder
@Leiter 13.06.2018 19:23

Nigdy nie było dyrektora produkcji M..... był prezes M..... ale znalazł lepszą fuchę została tylko Pani Joanna

Elżbieta

Witam, szukam informacji na temat tej firmy, w sieci mało informacji. Chciałabym się dowiedzieć od pracowników firmy, co sądzicie o pracy w Knoll Polska? Do @Welder, co to znaczy bez zmian? Może powiedziałbyś coś więcej? Warto składać swoją kandydaturę? Chętnie poznam Wasze opinie! Pozdrawiam.

Cezary

Podpowiedzcie jaką macie atmosferę w pracy.

KRAWCOWA!!!!!!!!!11
@Cezary 23.05.2018 18:43

(usunięte przez administratora)

Welder
@KRAWCOWA!!!!!!!!!11 24.05.2018 05:58

bez zmian

Gutek

Sporo dobrego słyszałem o firmie. Podpowiedzcie czy potrzebujecie pracowników?

Czrnuch z knola
@Gutek 07.05.2018 19:19

Biora jak leci z lapanki kto chce pracuje byli juz nawet taksowkarze ogloszenia pracy sa ciagle w necie nie rozumiem tego pytania kolego.

SPAWACZ

W majówke pracujecie?

SOBOTA ROBOTA
@SPAWACZ 28.04.2018 11:14

HAHAHA XDXDXDXDXDXDXD

SPAWACZ
@SOBOTA ROBOTA 28.04.2018 12:33

Ja mam wolne od wczoraj do 7 maja

SPAWACZ
@SPAWACZ 28.04.2018 12:37

W poniedziałek jestem we Wrocławiu , dalej potrzeba u was Spawaczy?

Welder
@SPAWACZ 28.04.2018 11:14

Cały tydzien wolny

Pracownik Miesiaca

Koledzy dajmy juz spokoj. Przestanmy sie klócic i nawzajem wyzywac. Wezmy sie do pracy i Pomozmy razem kierownikowi z albani. Obiecal mi ze jak bede dobrze spawal to dostane Golfa..... do umycia.

Welder
@Pracownik Miesiaca 26.04.2018 11:44

I to jest prawdziwa motywacja. Takich ludzi potrzebuje knoll. BRAWO!!!!1 Dasz radę xD

KRAWCOWA!!!!!!!!!!!!11

Dlaczego zniknął mój komentarz o słoneczku z knolla, spawalnikowi nad spawalnikami, ktoŕy w życiu nie wyspawał metra drutu a którego wiedza jest tak wielka jak zła jest opinia o tej firmie

Kontrola Jakości to DNO

Widać, że niektóre niewygodne opinie o knollu są kasowane.

Zdziwiony

Mam mieszane uczucia. Kasa ciekawa ale pieniadze to nie wszystko. Dziwi mnie ze ludzie tak opisuja a mimo to dalej robią w tej firmie. Jak jest naprawde ??!!

Spaw
@Zdziwiony 18.04.2018 15:11

Krytykują Ci którzy już nie pracują, nie chcieli lub zostali zwolnieni

Spawacz
@Zdziwiony 18.04.2018 15:11

A co do kasy kiedyś była lepsze teraz mniej na dzień dobry dają

Topidrut
@Zdziwiony 18.04.2018 15:11

Mnie też to dziwi i przyjmują bez próbek spawalniczych , coś tu nnie gra

Pablo
@Topidrut 18.04.2018 15:31

Jakoś zbudowali zespół na dwie zmiany bez próbek a nikt ich nie miał

Topidrut
@Pablo 18.04.2018 15:32

Może to nie jest spawanie, tylko smarkanie, co tam spawacie?

Pablo
@Topidrut 18.04.2018 15:36

Blacha 3 mm do 6 mm, składanie, spawanie, szlifowanie

pinokio
@Pablo 18.04.2018 15:32

zespół na dwie zmiany to za dużo powiedziane. niektórzy muszą tam pracować z różnych powodów i przyzwyczaili sie do tego wyzysku. lepiej tam nie wchodzić i nie zaczynać pracy. wszystko co jest tutaj napisane to 100% prawdy. niestety...

Welder
@Pablo 18.04.2018 16:14

z tego co słyszałem to w większości blacha do 3mm, grubszego spawania nie mają. na każdym łączeniu "wymagany" przetop.

Kierownik
@Topidrut 18.04.2018 15:36

knol potrzebuje monterow nie spawaczy kazdy monter to pospawa a szlifowania tyle ze az rece dretwieja

Topidrut
@Kierownik 22.04.2018 16:10

Ja nie lubię szlifować,,wole pospawać i mieć spokój, to mogliby usprawnić, zatrudnić szlifierzy, szybciej robota idzie

Spawacz
@Topidrut 22.04.2018 16:28

Zatrudnij sie i usprawnij,czytasz te opinie co ludzie pisza w knollu poleruja szybki do speedglasa zeby ciac koszty a ty chcesz zeby zatrudnili szlifierzy

Welder
@Topidrut 22.04.2018 16:28

Zapomnij, żadnych szlifierzy tam nie było i nie będzie.

Topidrut
@Spawacz 22.04.2018 17:56

Piszesz poważnie z tymi szybkami do maski? Hahaha

Welder
@Topidrut 22.04.2018 19:04

Potwierdzam. W 100% prawda. Dostajesz mleczna szybkę przez która widać jeszcze mniej niż wtedy kiedy była zabrudzona

Niepracujący już

Niestety to co piszecie to smutna i przykra rzeczywistość. Tak wygląda praca i atmosfera w Firmie Knoll. Polak Polaka będzie ganiał dla Niemca a jeśli ktoś uczciwie pracuje to i tak Go nikt nie doceni. Na nasze pocieszenie dzisiaj na rynku pracy jest dużo ofert a dobry pracownik jest na wagę złota. Ja już wybrałem lepszą zmianę :) i pracuję za lepsze pieniążki przyjemniej i bliżej domu. Naprawdę szkoda się marnować w tej smutnej firmie. Powodzenia wytrwałym i naiwnym co by nie pisać głupim a mądrym szybkiego znalezienia lepszej pracy.

Szukający pracy
@Niepracujący już 05.04.2018 22:29

Podzieliłbyś się informacją gdzie obecnie pracujesz ?

Niepracujący już
@Szukający pracy 06.04.2018 09:43

PFEIFER

Elżbieta

Czy ktoś się orientuje czy obecnie Knoll Polska prowadzi rekrutacje? Jeśli tak to dzielcie się informacjami na tym forum. Są one przydatne dla osób, które chcą złożyć swoje CV, albo niebawem czeka je rozmowa rekrutacyjna. Napiszcie jak oraz w ilu etapach przebiega rozmowa rekrutacyjna, jak podczas niej sprawdzane są praktyczne umiejętności kandydata na dane stanowisko. Czy pracownicy mogą liczyć na benefity, których zadaniem jest większa motywacja do pracy? Jak wygląda sytuacja, jeśli chodzi o rozwój zawodowy?

Welder
@Elżbieta 04.04.2018 13:11

Co do benefitów to oczywiście obietnice były i na tych obietnicach się skończyło. Tej firmie daleko do standardów wrocławskich. W tej firmie pojęcie rozwój zawodowy zamieniono na "szybciej, lepiej, taniej"

Spawacz

Rotacja pracownimów mówi sama za siebie. Cały park przemysłowy wie, że do Knolla nie warto się pchać za żadne pieniądze. Śmieszne jest to, że za błędy w produkcji odpowiada spawacz. Od złego rysunku po źle dogięty detal itp.

Daniel

Knoll Polska m opinię bardzo dobrego pracodawcy. Jaka jest atmosfera w pracy?

Andy
@Daniel 16.03.2018 19:48

Jak to w robocie gdzie są sami faceci, tyle testosteronu w dwóch halach powoduje ze dochodzi czasami do konfliktów ale ogólnie jest szacunek i dobra atmosfera

Spawacz
@Daniel 16.03.2018 19:48

skąd taka opinia? od początku są na szarym końcu we wrocławskich firmach jeżeli chodzi o atmosferę w pracy

Aplikant

Witam, proszę o informację jak wygląda praca na spawalni? Jak wygląda szkolenie? Czy normy czasowe odnośnie spawania są realne? Jak atmosfera w pracy? Jak wygląda podejście przełożonych np.szkolenia, wdrożenie itp. Z góry dziękuję!!!

Welder
@Aplikant 31.03.2018 22:44

Ogień 8h spawanie montowanie szlifowanie w tym 20 min przerwy od dzwonka do dzwonka szkolenie, możesz nie miec wcale możesz miec az sie nauczysz. Ekipa spoko Nalezy sie przygotować na to ze np szkiełka w przyłbicy są wielokrotnego użytku decyduje o tym osoba ktora wgl nie spawa Normy czasowe przy tej dokładności są oczywiście nie realne.

Robo

Witam. Widze ze ANDY jest dobrze zorientowany. Czy są jakieś przyjęcia oprocz spawaczy?? Np. Zakupowiec, Narzędziowiec; Technolog, Planista ??

Xyz
@Robo 07.03.2018 22:59

Niestety takich osob nie potrzeba

Młody

Witam mam pytanie czy są w firmie jakieś przyjęcia na stanowisko spawacza mam prawie roczne doświadczenie czy są jakieś szanse na przyjęcie ?

Xxx
@Młody 28.02.2018 16:07

Aplikuj jeśli będą potrzebowac to ci przyjma

Chętny

Witam w jaki sposób można wysłać cv nie widać adresu i nr tel. firmy jeśli była by możliwość był bym zainteresowany stanowiskiem szlifierz /względem operatora maszyn to zmozliwością przeszkolenia jeśli to jest możliwe pozdrawiam

Andy
@Chętny 14.02.2018 17:25

Niestety stanowiska samodzielnego szlifierz nie, szlifowaniem zajmują się spawacze, aktualnie przyjmowane są zgłoszenia kandydatów na spawaczy z uprawnieniami na Mag 135

Zostaw opinię o Knoll Polska Sp. z o.o. - -

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Knoll Polska Sp. z o.o.