Knoll Polska Sp. z o.o.

-

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 29 ocen.

Opinie o Knoll Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Knoll Polska Sp. z o.o.

Zdziwiony

Mam mieszane uczucia. Kasa ciekawa ale pieniadze to nie wszystko. Dziwi mnie ze ludzie tak opisuja a mimo to dalej robią w tej firmie. Jak jest naprawde ??!!

Welder
@Topidrut 22.04.2018 19:04

Potwierdzam. W 100% prawda. Dostajesz mleczna szybkę przez która widać jeszcze mniej niż wtedy kiedy była zabrudzona

SPAWACZ

Hej,potrzebuje meila do zakładu,żeby wysłać cv

Dyrektor
@Topidrut 18.04.2018 10:53

Gosciu tu jestes monterem nie spawaczem blacha 3mm i spoina a3 to nie spawanie poradzi sobie kazdy kto skonczyl podstawowy kurs

Niepracujący już

Niestety to co piszecie to smutna i przykra rzeczywistość. Tak wygląda praca i atmosfera w Firmie Knoll. Polak Polaka będzie ganiał dla Niemca a jeśli ktoś uczciwie pracuje to i tak Go nikt nie doceni. Na nasze pocieszenie dzisiaj na rynku pracy jest dużo ofert a dobry pracownik jest na wagę złota. Ja już wybrałem lepszą zmianę :) i pracuję za lepsze pieniążki przyjemniej i bliżej domu. Naprawdę szkoda się marnować w tej smutnej firmie. Powodzenia wytrwałym i naiwnym co by nie pisać głupim a mądrym szybkiego znalezienia lepszej pracy.

Elżbieta

Czy ktoś się orientuje czy obecnie Knoll Polska prowadzi rekrutacje? Jeśli tak to dzielcie się informacjami na tym forum. Są one przydatne dla osób, które chcą złożyć swoje CV, albo niebawem czeka je rozmowa rekrutacyjna. Napiszcie jak oraz w ilu etapach przebiega rozmowa rekrutacyjna, jak podczas niej sprawdzane są praktyczne umiejętności kandydata na dane stanowisko. Czy pracownicy mogą liczyć na benefity, których zadaniem jest większa motywacja do pracy? Jak wygląda sytuacja, jeśli chodzi o rozwój zawodowy?

Welder
@Elżbieta 04.04.2018 13:11

Co do benefitów to oczywiście obietnice były i na tych obietnicach się skończyło. Tej firmie daleko do standardów wrocławskich. W tej firmie pojęcie rozwój zawodowy zamieniono na "szybciej, lepiej, taniej"

Spawacz

Rotacja pracownimów mówi sama za siebie. Cały park przemysłowy wie, że do Knolla nie warto się pchać za żadne pieniądze. Śmieszne jest to, że za błędy w produkcji odpowiada spawacz. Od złego rysunku po źle dogięty detal itp.

Daniel

Knoll Polska m opinię bardzo dobrego pracodawcy. Jaka jest atmosfera w pracy?

Spawacz
@Daniel 16.03.2018 19:48

skąd taka opinia? od początku są na szarym końcu we wrocławskich firmach jeżeli chodzi o atmosferę w pracy

POZDRO DLA KONTROLI JAKOŚCI

Proszę Państwa proszę nie zapominać o słoneczku z Knolla samozwańczemu spawalnikowi Maciejowi którego ego jest większe niż ta cała pseudo firma. Chłopiec nie wyspawał w życiu nawet jednej rolki drutu, bliżej mu do krawcowej bo tym się zajmuję czyli cerowaniem dziur.

Spawacz

Bardzo zła atmosfera wszyscy szukają pracy,nigdy nie widziałem takiej rotacji ludzi. Mistrzowie porażka,na niczym się nie znają .Udają wielkich ,a tak naprawdę to zwykli spawacze którzy powinni siedzieć w boksach tam gdzie ich miejsce.Dobrze tylko donoszą na swoich kolegów.Najśmieszniejsze jest to że tym całym bałaganem rządzi uchodźca z Macedoni który obraża na każdym kroku ludzi i nic nie w niósł do firmy.

Spawacz
@Spawacz 05.04.2018 12:16

To nie Macedończyk a król Albanii

POZDRO DLA ZŁODZIEJA

proszę państwa, prawda o firmie knoll jest taka, że nazwanie jej obozem koncentracyjnym to jak najbardziej odpowiednie sformułowanie.

Spawacz
@POZDRO DLA ZŁODZIEJA 04.04.2018 19:11

(usunięte przez administratora) juz wywalony

Aplikant

Witam, proszę o informację jak wygląda praca na spawalni? Jak wygląda szkolenie? Czy normy czasowe odnośnie spawania są realne? Jak atmosfera w pracy? Jak wygląda podejście przełożonych np.szkolenia, wdrożenie itp. Z góry dziękuję!!!

Welder
@Aplikant 31.03.2018 22:44

Ogień 8h spawanie montowanie szlifowanie w tym 20 min przerwy od dzwonka do dzwonka szkolenie, możesz nie miec wcale możesz miec az sie nauczysz. Ekipa spoko Nalezy sie przygotować na to ze np szkiełka w przyłbicy są wielokrotnego użytku decyduje o tym osoba ktora wgl nie spawa Normy czasowe przy tej dokładności są oczywiście nie realne.

Robo

Witam. Widze ze ANDY jest dobrze zorientowany. Czy są jakieś przyjęcia oprocz spawaczy?? Np. Zakupowiec, Narzędziowiec; Technolog, Planista ??

Xyz
@Robo 07.03.2018 22:59

Niestety takich osob nie potrzeba

Młody

Witam mam pytanie czy są w firmie jakieś przyjęcia na stanowisko spawacza mam prawie roczne doświadczenie czy są jakieś szanse na przyjęcie ?

Xxx
@Młody 28.02.2018 16:07

Aplikuj jeśli będą potrzebowac to ci przyjma

Chętny

Witam w jaki sposób można wysłać cv nie widać adresu i nr tel. firmy jeśli była by możliwość był bym zainteresowany stanowiskiem szlifierz /względem operatora maszyn to zmozliwością przeszkolenia jeśli to jest możliwe pozdrawiam

Andy
@Chętny 14.02.2018 17:25

Niestety stanowiska samodzielnego szlifierz nie, szlifowaniem zajmują się spawacze, aktualnie przyjmowane są zgłoszenia kandydatów na spawaczy z uprawnieniami na Mag 135

Gość

Witam.Poszukuję pracy. Ostatnio natknąłem się na firmę Knoll i ogłoszenia pracy.Czy poza ofertą na Dyrektora Zakładu i Spawczami są prowadzone jeszcze inne rekrutacje?

Andy
@Gość 30.01.2018 14:36

Aktualnie tylko spawacz

Spawacz

Po jakim czasie od zloenia cv moge liczyc na odpowiedz?

Andy
@Spawacz 16.01.2018 12:20

Do 2 tygodni

ChętnydoPracy

Witam.Jakim systemem odbywa sie praca w firmie Knoll?Czy są 1,2 lub 3 zmiany?

Andy
@ChętnydoPracy 10.01.2018 13:56

2 zmiany

Spawacz

Co dokładnie należy do obowiązków na stanowisku spawacza? Jak wygląda praca?

Andy
@Spawacz 09.01.2018 23:46

Montowanie taśmociągów zbiorników na podstawie rysunku, spawanie, szlifowanie

CNC

Witam...Czy są może przyjęcia na operatora lasera albo zaginarki? I ile płacą?

Andy
@CNC 07.01.2018 20:58

Nie ma, na tych stanowiskach jest komplet a płaca 5600 - 6000

Marek

Zastanawiam sie nad zlozeniem cv na stanowisko spawacza. Jak wyglada atmoswera w peacy i jak zarobkowo to wyglada? Z gory dzieki za pomoc. Peace!

trebi
@Pablo 18.12.2017 14:27

Po okresie próbnym zapomnij o 6k. max. 5700

Ciekawski

Zakład już trochę funkcjonuje i żadnych opinii?

Zostaw opinię o Knoll Polska Sp. z o.o. - -

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Knoll Polska Sp. z o.o.