Infor (Polska) Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 80 ocen.

Infor (Polska) Sp. z o.o.
3 80 6 1

Opinie o Infor (Polska) Sp. z o.o.

Grażyna

@Zadowolony Ten sarkazm obecny w Twojej wypowiedzi jest raczej zbyteczny. Dla jednych wynagrodzenie, które oferuje Infor (Polska) może być wystarczające, a dla drugich nie - więc chyba nie należy generalizować. A czy oprócz stałej pensji jest możliwość uzyskania jakichś dodatków pozapłacowych?

Administrator

Od dłuższego czasu nie wypowiadaliście się na temat zarobków w Infor (Polska) Sp. z o.o.. Jak aktualnie wygląda ich wysokość?

Zadowolony
@Administrator 24.02.2018 12:32

Panie Administratorze, zarobki są super. Dostajemy na rękę dwa-czysta polskich złotych i wystarcza na spokojne życie. Jak ktoś dłużej pracuje, to dostaje dwa-pińcet i jest jeszcze lepiej. Przydałoby się wincyj pieniedzy, ale czasy niełatwe nadeszły, z Zachodu już tak nie płyną euro i dolary jak na początku, ale my to rozumiemy. W końcu nie pracujemy dla piniendzy, tylko dla satysfakcji, prawda?

Grażyna

@@PelnaRozpaczy Bardzo Ci zatem dziękuję za te słowa wyjaśnienia - musiałam Cię po prostu źle zrozumieć. A jak długo i na jakim stanowisku pracowałaś w Infor (Polska)? Piszesz, że ubezpieczenie dla pracowników było takie samo. A czy nowo zatrudnieni mieli na starcie umowę o pracę, czy musieli pomyślnie przejść okres próbny, by ją dostać?

Grażyna

@PelnaRozpaczy Rozumiem, że Twoja współpraca z jakąś osobą z firmy Infor nie przebiegała pomyślnie - stąd ta niechęć. Dalej jesteś pracownikiem tej firmy? Może zatem wypowiedziałabyś się na temat tego pracodawcy, podając nam jakieś szczegóły (atmosfera, benefity, ubezpieczenie, itp.)? Z uwagi na to, że na wątku wypowiada się ostatnio mało osób, Twój głos jest szczególnie potrzebny.

@PelnaRozpaczy
@Grażyna 14.09.2018 14:13

Droga Grażyno, gdzie widzisz niechęć? Komentarz do postu pani Furii wyniknął z rozbieżności, jaką zobaczyłam. Pani Furia napisała post, w którym dość obraźliwie odniosła się do swoich adwersarzy, wychwalała firmę, po czym - jak się niedawno dowiedziałam- sama z niej odeszła. Czyli jednak coś było nie tak, skoro zdecydowała się na tak radykalny krok, jakim było rozstanie się z tym pracodawcą. Nie jestem już pracownikiem Infora, ale nie sądzę, aby coś się szczególnie zmieniło od chwili, kiedy odeszłam. Benefity typu karta sodexo, multisport, fundusz ZFSS sa nadal bez zmian. Ubezpieczenie dla pracownikow - takie samo. Atmosfera - ogólnie spoko, nie mogłam narzekać, choć wiem, że to wszystko zależy do jakiego działu się trafi i z kim się pracuje. Denerwował mnie na pewno bałagan organizacyjny, lekceważenie przez managerów wniosków płynących ze strony pracowników, kiepska tranzycja, brak mentorów i brak porządnych szkoleń. Ale to już wszystko było opisane we wcześniejszych komentarzach, więc nie będę się powtarzać. Pewnie dlatego ludzie się już nie wypowiadają za często.

Furia

Normalnosc to iluzja, to co jest normalne dla pajaka, jest chaosem dla muchy :-) Tak wiec pamiętajcie, że pracujecie nie tylko dla siebie, ale i innych, skoro zmieniliście poprzednia prace na INFOR to pewnie tam tez było kiepsko, i mysle, ze kazda kolejna zmiana tez może się okazac kiepska, a może z WAMI Jest cos nie tak!? Ludzie nie dostrzegają tego, ze sami nie biora udziału w tworzeniu firmy, maja wymagania i oczekiwania, a co więcej wola odejść niż zglosic swoje niezadowolenie do przelozonego. Good Luck with that! ja jestem zadowolona z siebie, firma ma mi dac to co jest w kontrakcie, a ja mam zrobić to co do mnie należy, chaos? to wyjdz z propozycja lepszej organizacji? slabe treningi? postaraj się zorganizować lepsze! a może Ty masz chaos w swoim zyciu, i to co Cie otacza tez Ci się wydaje chaosem? albo zmienie prace, bo nastepna będzie lepsza...a Ty co lepszy jakiś jesteś niż byles poprzednio?

Furiat
@Furia 25.04.2017 15:47

Wiem, że odpisując na Twój komentarz wyjdę na hipokrytę, ale niech będzie. Wydaje mi się, że jeżeli Ci naprawdę dobrze w firmie zostaw pozytywny komentarz podając prawdziwy przykład a nie atakuj innych wypisując co Ci do głowy przyjdzie. Atakując innych naprawdę nic nie zyskujesz ani nie zmienisz nikogo opinii. Osobiście ocenę traktuję jako wypadkową ze wszystkich ocen i wg. mnie fajnie, że ludzie mają różne spojrzenie na sprawę. Dyskredytacja innych oceniających niewiele wnosi do tematu. Skoro na dziesiąt komentarzy większość jest negatywna to coś w tym jest. Sama napisałaś, że Tobie w firmie jest dobrze więc może na tym pozostańmy. Większość rzeczy napisanych tutaj jest prawdą ale jak to w internecie trzeba mieć dystans do wszystkiego. Niektórzy mieli gorszy dzień albo coś.. Z mojej perspektywy nie jest źle ale to taka wegetacja... 200 ludzi w firmie ale większość bez dośw w IT, takie trochę centrum językowe. Nie będę powtarzał poraz enty rzeczy napisanych przez kolegów wyżej bo większość z nich zgadza się z prawdą (przynajmniej w moim dziale), ale podsumowując - mogę powiedzieć tyle, że gdybym pracował przy SAPie i był szczęśliwy w pracy to nie decydowałbym się na Infor. Może za parę lat jak się rzeczy ustabilizują.

Paloma Cekowska - Furia
@Furiat 25.04.2017 16:46

@furiat masz prawo myslec, ze moje słowa sa atakiem, ale wg. mnie, to jest zwyczajnie moja opinia, tak jak kazda inna powyzej, która Tobie najwidoczniej nie przypadła do gustu, niech kazdy sie wypowie, przecież po to, to jest, ktoś bardziej lub mniej pozytywnie, ale mysle, ze o ataku tu nie ma mowy ;-) i to, ze wydajesz swoja opinie, nie robi z Ciebie hipokrytę ;-)

Anonim
@Paloma Cekowska - Furia 27.04.2017 16:05

Czesc,rowniez pracuje w SAP i zastanawiam sie nad porzuceniem tego ciezkiego kawałka chleba....

PelnaRozpaczy
@Paloma Cekowska - Furia 27.04.2017 16:05

Byla Paloma i nie ma juz jej w Inforze. Rozstala sie z tak dobra firma. Jak tak mozna bylo odejsc? Nieladnie.

Grażyna

Już dawno nikt z Was nie wypowiadał się tutaj na temat pracodawcy, jakim jest firma Infor (Polska). Może czas najwyższy to zmienić? Na ich oficjalnej stronie internetowej zauważyłam, że prowadzą obecnie rekrutację https://www.infor.com/company/careers/ Może był ktoś ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej i zachciałby podzielić się swoimi spostrzeżeniami?

anonymous

http://praca-niemcy24.pl/od-zaraz/smieciarz

Poldek

Słyszałem, że Infor ma opinię dobrego pracodawcy. Zastanawiam się dlaczego narzekacie?

juniorka

Ważnym czynnikiem, decydującym o poziomie zadowolenia w pracy (nie tylko w Inforze) jest projekt, do którego się trafi. Firma jako taka wydaje mi się ok, pensje są w porządku, benefity i warunki pracy też, są imprezy ogólnofirmowe i różne wyjścia typu kregle. Z osób, które znam, większość raczej nie musi robić nadgodzin. Ale fakt, są działy z wieloma zadowolonymi pracownikami, ale w co najmniej jednym dziale sporo osób jest mocno niezadowolonych i to wynika własnie z projektu, w którym pracują: źle przeniesionego (brak wiedzy potrzebnej do pracy i nie ma już kogo o nią pytać), mało rozwojowego i nieciekawego. Ze złym traktowaniem czy nieprofesjonalną rekrutacją się nie spotkałam, moja osoba przełożona jest naprawdę przyjazna i pomocna, a dziewczyny z HRu/rekrutacji zrobiły na mnie dobre wrażenie. Także nie przekreślałabym całej firmy, ale zgadzam się z opinią, że można tu trafić zarówno rewelacyjnie, jak i nie za bardzo.

Barbara

Pracowałam w tej firmie 3 miesiące, podczas których "przenosiliśmy" proces, tzn. tworzyliśmy dokumentację. Proces tranzycji, przejęcie zadań od zwalnianych pracowników przez Skype naprawdę nie ma większego sensu. Team leader dołączył do nas po około dwóch tygodniach. Zgadzam się, że jest dużo przypadkowych osób, dużo korposzczurów, brakuje kompetentnych managerów. No comment...

Bob

Agresja podczas rozmowy kwalifikacyjnej i brak kompetencji . Odradzam. Firma potrzebuje klepaków aby obniżyć koszty Infora w Niemczech . Firma zasięgała opinii osób trzecich bez mojej zgody co jest praktyką raczej haniebną. Masakra. Nie polecam.

Niestety nie polecam

Bralam udział w rekrutacji tej firmy. Rekrutacja bardzo chaotyczna może dlatego ze pracownicy szybko odchodzą z tej firmy, rekruter nawet nie zadzwonil o umowionej godzinie. Na spotkaniu w biurze ogolna rozmowa bez jakichkolwiek konkretnych testow kompetencji pod katem mojego stanowiska. Za to osoba prowadzaca zadawala niestosowne pytania o moje zycie osobiste. Oczywiście po rekrutacji menager deklarowal ze otrzymam feedback i odpowiedz, która nigdy nie przyszla.

Pele

Ja tam nie mam czasu na pracę, bo ciągle gram w fifę i mortala. Dzięki nowej konsoli mój poziom znacznie się podniósł i starsi koledzy nie mają już ze mną tak łatwo jak kiedyś. Na prawdę mocno się wkręciłem, są dni kiedy siedząc przy biurku, myślę tylko o kolejnym meczu, zastanawiam się nad zaletami każdej z formacji, staram się zapamiętać którą nogą lepiej oddawać strzały najbardziej skutecznymi zawodnikami i jaka była sekwencja przycisków przy fatalitach Johnego Cage'a. Czekam kiedy infor zacznie produkować gry komputerowe (w końcu mamy dział developmentu, dlaczego nie wykorzystać tego potencjału?!), czuję że wtedy będę mógł zaangażować się w pracę na 150% !!

Mistrzowie marketingu

Może bota napiszcie żeby wrzucał te propagandowe posty. Macie przeciez dział developmentu, zaoszczędzicie czas i pieniądze. Value added=0

Ludwig Von Mises

Jeżeli chcecie poznać nowoczesne oprogramowanie które jest przyszłością. Realizować swoją pasję w np. finansach. Poznać ciekawych ludzi. Uczestniczyć w comiesięcznych imprezach. Mieć dobrą pensję*(jak na polskie warunki). Osobiście nie szukam zmiany bo praca jest na tyle satysfakcjonująca i rozwijająca że nie jestem pewien czy Wrocław ma coś lepszego do zaoferowania. Jest wiele stanowisk które wymagają samozaparcia i pracy indywidualnej np. Z dokumentacją. Ale że lubię czytać to świetnie sobie radzę. współpraca z zagranicą układa mi się znakomicie. Nie czytałem wszystkich opinii bo widziałem dużo manipulacji np. Kłamstwa o odejściach z developpementu. Jest mi szkoda osób które się naprawdę starają by infor we Wrocławiu był czymś wspaniałym bo przejaskrawione negatywne opinie czy bieżące problemy wewnętrzne nie powinny wychodzić na zewnętrzne forum serwisu go go. To jest nieporozumienie. Rozwiązujemy we wrocławskim centrum problemy największych firm na świecie firm o rocznych obrotach setek milionów euro. Forum go go... potwierdzam brak nadgodzin i super szkolenia za granicą. zgadzam się z opinią Aurinko, Nnad i Ola. Pozdr.

Ludwig Van Beethoven i przyjaciele z Infora
@Ludwig Von Mises 14.06.2017 07:43

Drogi Ludwigu! Dziękujemy za tekst sponsorowany. Pamiętaj tylko proszę, że gowork jest miejscem do wyrażania opinii, a nie do publikowania reklam. Tak czy inaczej , tekst jest naprawdę dobrze napisany. Doceniamy ten fakt.

;-)
@Ludwig Van Beethoven i przyjaciele z Infora 14.06.2017 14:01

Aha ... niewiedziałem, że - "wyrażania opinii" to znaczy narzekanie, - a jak ktoś chwali to jest to "publikowanie reklam". Człowiek się uczy coś nowego każdego dnia w tej firmie.

Ludwig Von Mises
@Ludwig Van Beethoven i przyjaciele z Infora 14.06.2017 14:01

Droga opiniodawczynio podam Ci numer konta. To wtedy będzie sponsorowany. Tyle tutaj anonimowego hejtu... Żałuję że się wypowiedzialem.

opiniodawczyni
@;-) 14.06.2017 16:32

Faktycznie, człowiek się uczy czegoś nowego. Nie wiedziałam, że jeśli ktoś pisze o negatywnych aspektach danego miejsca pracy (na przyklad - slaba jakosc szkolen, lamanie przepisow kodeksu pracy), to jest tylko i wylacznie narzekanie i anonimowy hejt oraz że na gowork można pisać jedynie pozytywne opinie. A nawet jeśli opinia mija się z prawdą( cytat "transferem wiedzy na najwyższym poziomie. Starsi koledzy w całej EMEA chętnie dzielą się swoją specjalistyczną wiedzą i doświadczeniem" lub "super szkolenia za granicą"), to nieważne. Niech w świat idzie propaganda sukcesu. Portal gowork.pl opinie -jak sama nazwa wskazuje- ma służyć wyrażaniu opinii o przedsiębiorstwach , aby ktoś ,kto chce dołączyć do danej firmy, miał jej pełny obraz i żeby wiedział , jakie są plusy i minusy organizacji, by na tej podstawie podjął świadomą decyzję o zatrudnieniu. Dotyczy to każdej firmy, nie tylko Infora. PS. Przepraszam, zapomniałam , że to jest portal go go .

;-)
@opiniodawczyni 16.06.2017 09:57

Widzę jedno ... Go Work to portal ludzi narzekających, ... Rzetelnych opinii tu nie ma. Kilku czujących się pokrzywdzonych robi ogromny szum - przedstawiając "jedyną" prawdę. Tzw. "Hejt" na tym forum widzę tylko w kierunku tych - "zadowolonych" z firmy. A próba przedstawienia odmiennych opinii, kończy się oberwaniem rykoszetem ... Proponuje wsiąść sobie, oferowaną w firmie darmową kawkę lub herbatkę i wyluzować u Pelego :-p

Do Ludwiga
@Ludwig Von Mises 14.06.2017 07:43

Najmocniejszy tekst jaki widzialem w tych opiniach. Zmień tabletki, Gebels w pudle z sosny leży zazdrosny :)

aurinko

Pracuję w Infor od roku. Mam za sobą już 17 lat doświadczenia w kilku firmach i nigdzie nie spotkałam się z taką kulturą pracy i komfortem psychicznym. Atmosfera pracy jest przyjazna, mam świetny, zgrany team, a firma nie ma nic wspólnego z korporacjami, którymi rządzi wyścig szczurów. Nie ma śladów współzawodnictwa i chorej rywalizacji. Możemy na siebie liczyć i ta synergia w działaniu jest naszą mocną stroną. Firma daje nam możliwość elastycznych godzin pracy, liczne benefity i miejsce pracy w samym centrum miasta. Co najważniejsze, zetknęłam się z transferem wiedzy na najwyższym poziomie. Starsi koledzy w całej EMEA chętnie dzielą się swoją specjalistyczną wiedzą i doświadczeniem. Kto pyta nie błądzi. Stale możemy podwyższać swoje kwalifikacje, a firma daje nam naprawdę ku temu wiele możliwości . Dużo tak naprawdę zależy od naszej własnej postawy i zaangażowania i umiejętności dostrzegania oferowanych sposobności osobistego rozwoju. Nie wiem, kto wypisuje te wszystkie niepochlebne opinie, ale podejrzewam, że to ktoś, kto w Inforze nigdy nie pracował. Możliwe, że konkurencja. Ja ze swej strony mogę tylko dodać, że to fajne uczucie, gdy kolega/koleżanka odbiera telefon i mówi „Przepraszam ale nie jestem zainteresowana, już mam fajna pracę”. To chyba najlepsze świadectwo.

caly Infor dziekuje aurinko
@aurinko 13.06.2017 12:17

Post opublikowany przez aurinko jest długo oczekiwanym jasnym punktem pośród mroku. Jest jak biały rycerz na białym koniu wśród barbarzyńskich hord, jest jak światło w ciemności, jest jak oaza na środku pustyni, jest jak chwila wytchnienia po ciężkiej pracy, jest jak kłos zboża wśród chwastów, jest jak ten jedyny sprawiedliwy , który samotnie kroczy przez krainę złoczyńców. To wreszcie prawdziwy głos ludu pracującego ku chwale Infora. To słowa człowieka, który w końcu odważył się i udał się na spotkanie do top menedżmentu w ramach happy hours. Niech po wieki błogosławiony będzie ten dzień, w którym aurinko przemówiła na forum. Dziękujemy!

Nie dla infor

Na rozmowie kwalifikacyjnej nie zostalem poinformowany, ze potrzebne beda umiejetnosci programowania, otrzymalem za to informacje ze po 3 miesiacach intenstwnych szkolen [uwaga spoiler;) ] bede odpowiedzialny za rozwiazywanie severity 1 tickets... Zgadza sie, alez oczywiscie, bylem za to odpowiedzialny, ale bez intensywnych szkolen jakie obiecano! Proces szkoleniowy, ktory tam tak naprawde nie nie istnieje, był bardzo słaby a wymagania duze. Infor siegnal bruku.

1 of programmers

Na wstępie: pracuje w dziale Development. Pracowałem wcześniej również w korpo, która przeniosła swoją działalność do Polski i muszę powiedzieć, że jestem pracą w Infor MILE zaskoczony. W poprzedniej korpo: nawet po wielu latach pracy wciąż nasz zespół nie miał wpływu na to co robił. "Ich" ingenerencje były na porządku dziennym. A nasza frustracja była ogromna na "ich" bajzel i oczekiwania. W Inforze: Po wstępnym zbudowaniu zaufania u naszych "Kollegen", zaczynamy zmieniać i wprowadzać usprawnienia. Powoli... ale tutaj "da się". Początki w każdej sytuacji sa zawsze trudne. Zastępujemy ludzi, którzy wcześniej przez bardzo wiele lat pracowali nad tymi systemami. A ludzie są różni. Niektórzy "zastępowani" potrafili świetnie przekazać swoją wiedzę, inni już nie. Wiele rzeczy muszę zrozumieć/nauczyć się sam - taki mój charakter, że ja w takim środowisku się odnajduje. Z tego co widzę w powyższych komentarzy, nie wszystkim się to podoba. W dziale pracuję z bardzo kompetentni ludźmi. W zespole mamy wiele doświadczonych osób. Teraz to my sobie nawzajem przekazujemy wiedzę. Współczuje tym, którzy czują się tu źle potraktowani. Mnie się tu dobrze pracuje. Prace mam ciekawą.

Madame skromna opinia

Plusy: brak Minusy: wszystko Pozdrawiam

obywatel wrzechswiata

@Dominik vel Teodor dziękuje za opinie

Dominik

chciałbym powiedzieć Ze jest pelny chaos, brak szkolen, Lamanie przepisow prawa pracy, Zwolniły ludzi, którzy są bardzo zmotywowani. Kolega z Niemec zaczął współpracować z nami 3 miesiące temu, ale nie podpisali z nim umowy. One poszukują tanich studentów i chcą obniżyć koszty. Jeśli jesteś nowym pracownikiem, wymaga od ciebie wiedzieć i wykonać całą pracę. Jeśli to możliwe, także ich pracę. Jeśli mówisz, że jesteś zajęty niektórymi szkoleniami lub zadaniem, zgłaszają i eskalują cię.

Nnad

Uwazam ze powyzsze opinie sa zbyt ostre. Oczywiscie nie mam wgladu w kazdy dzial Infora. Zdaje spbie sprawe z minusow i niedociagniec panujacych w firmie, ale na tyle innych korpor Infor wypada naprawde dobrze. Mysle,ze sporo zalezy od managera bo sama firmie oferuje dobra lokalizacje, dobre pieniadze, rozwoj, super benefity, organizacje. Nie chce przesadzac czy powyzsze opinie sa uzasadnione czy nie, pewnie powyzsze zarzuty maja swoje ugruntowane powody, ale moim zdaniem obecna ocena firmy na gowork jest naprawde surowa i przedstawia firme w bardzo zlym swietle, a tak nie jest. Zakladam,ze opinie dotyczca jednego/ dwoch dzialow. Ja polecam infora.

Marta

Po ostatnich wydarzeniach w firmie rowniez ja nie wytrzymalam i postanowilam sie wypowiedziec. Nieprzestrzeganie regulaminu pracy przez przelozonych jest nagminne, ogolny balagan hrowy odnosnie godzin nadliczbowych i urlopow na porzadku dziennym. To co najbardziej przykre to stosunek kierownictwa do pracownikow- brak miejsca na jakakolwiek dyskusje, zarzuty personalne do pracownikow i szczucie w momencie kiedy chce sie o czyms porozmawiac. Nie da sie kompletnie przedstawic swoich pomyslow na funkcjonowanie i ogolnie mam wrazenie jakbym byla jako pracownik zlem koniecznym i jakims wrogiem ogolnie panujacego stanu. Matrix totalny.. Typowe korpo w najgorszym znaczeniu nie polecam nikomu

Obs

Tak to czytam i w końcu postanowiłem się też wypowiedzieć. Na portalu gdzie oceniamy pracodawcę, zaczyna się robić gimbaza gdzie jedni na drugich naskakują. Co zabawne, jeszcze mówiąc, że to ich opinia i mają takie prawo. To co tu piszę nie dotyczy developerów. Natomiast w pozostałych wypowiedziach myślę, że warto zwrócić uwagę przede wszystkim na dwie rzeczy. W przypadku opinii negatywnych, ludzie wypisują konkretne, powtarzające się rzeczy: - Chaos - Brak szkoleń - Łamanie przepisów prawa pracy - Poczucie, że to co było obiecane w ofercie pracy mija się z rzeczywistością Część z tych użytkowników potrafi też wymienić plusy pracy: - Benefity - Ludzie I ja się również pod tym wszystkim podpisuję... Natomiast osoby, które "bronią" firmy, głównie atakują tych pierwszych - W bardziej lub mniej grzeczny sposób odnosząc się do ich wypowiedzi. Zamiast wypisać dlaczego uważają, że w firmie jest dobrze. Ich główny argument to "bo mi się podoba" (oczywiście poparty tym, że jak ktoś ma inaczej to jest z nim coś nie tak, nie wie na co się decydował itp.) Może zamiast odpierać ataki, warto by się zastanowić czy na pewno to wszystko jest w porządku? Przecież to co się tu powtarza to nie jest narzekanie na brak podwyżek, za mała kasa, źli ludzie itp. Powtarza się natomiast problem braku odpowiednich szkoleń, planu, przejrzystości i poczucie, że co innego było obiecane. Czy firma lub Wy możecie udowodnić, że wszystkie te elementy są odpowiednio załatwione i takie problemy nie istnieją? Ze swojej strony dodam, że z tej firmy nie odchodzą ludzie mało ambitni. Wręcz przeciwnie, są to osoby, które chcą się uczyć, rozwijać i pracować. Pozostało im rozczarowanie i zmiana pracy na taką gdzie mogą się realizować.

NickNiemozliwyDoZapamietania

Plusy: - konkurencyjny poziom wynagrodzeń, - bardzo rozwinięty pakiet świadczeń socjalnych (karta Multipsort, karta Sodexo na lunch i na wyjście do kina, opieka medyczna w Luxmedzie), - imprezy organizowane regularnie przez firmę (np. Christmas Party), - wspaniali , towarzyscy, ciekawi ludzie z poczuciem humoru i dystansem do życia i siebie samych, - akcje dobroczynne, - wyjazdy, wspólne wyjścia np. wypad na narty, bilard, lasertag, - dogodna lokalizacja oddziału w ścisłym centrum miasta. Minusy: - spory chaos organizacyjny, - brak jasnego przekazu, w jakim kierunku ma zmierzać firma (chyba że lokalny oddział Infora ma po prostu tylko świadczyć usługi taniej, bo w Polsce wynagrodzenia są 3-4 razy niższe niż na Zachodzie na takich samych stanowiskach). - niska jakość szkoleń. Treningi prowadzone są wg szablonu, którego nie można zmieniać nawet na wniosek prowadzącego. Po zakończeniu treningu pracownik nadal nie jest w stanie samodzielnie rozwiązywać zgłoszeń. Kilkuletniego doświadczenia w obsłudze systemów ERP nie da się bowiem przekazać w trakcie 3-tygodniowego szkolenia, - praktyczny brak mentoringu, treningi prowadzone głównie online przez pracowników z Europy Zachodniej i USA, którzy niechętnie chcą się podzielić swoją wiedzą z oddziałem w Polsce, gdyż mają świadomość, że wraz z momentem przekazania wiedzy stracą stanowisko pracy, - tolerowanie zachowania pewnych osób, które w sposób drastyczny łamią regulamin pracy (alkoholizm) i próby ukrycia takich zachowań, co prowadzi do niskiego morale w zespole, - kadra managerska w większości przypadków nie posiada umiejętności budowania zespołu i tzw. social skills. Większa część managerów nie potrafi rozmawiać z pracownikami i nie potrafi uwzględnić sugestii i wniosków ze strony podwładnych. Managerowie koncentrują się przede wszystkim na raportowaniu przepracowanych godzin na danych projektach, prezentacjach w Power Point i statystykach w MS Excel. Pomocy merytorycznej ze strony managerów praktycznie nie ma, gdyż sami nie znają dobrze aplikacji. - to nie jest start-up, tylko kolejne Shared Services Centre na obszarze nearshore, do którego przenosi się procesy klasycznej korporacji (np. Ocena pracownicza – performance review) ze względu na niższe koszty pracy. - nieliczna ale znacząca grupa osób z tzw. korpozryciem. - jak na firmę IT, to mało jest zatrudnionych osób, które mają doświadczenie w branży IT. Wiele wskazuje na to, że głównym kryterium zatrudnienia w 70% przypadków była bardzo dobra znajomość języka obcego innego niż angielski (niemiecki, francuski, niderlandzki, hiszpański). W przypadku managerów praktycznie tylko jedna osoba ma mocny IT background. - praca z aplikacjami ERP działającymi na przestarzałych technologiach (np. RPG) lub takich, które nie są używane poza Inforem (np. LJ4). Portal Gowork.pl 'Opinie o pracodawcach' ma służyć temu, aby osoby spoza danej organizacji mogły wyrobić sobie pogląd na temat warunków panujących w firmie zanim podejmą decyzję o zatrudnieniu się w niej, dlatego wpisy osób o nickach: Nick, Rafał, Marcin, Salinger, Koleżanki i koledzy, Ania z ICS i Ola można spokojnie pominąć, gdyż wpisują się w trzy nurty: nachalną propagandę sukcesu („tranzycja zakończyła się pełnym sukcesem i wszystko jest super”), zawoalowany hejt w stylu „jak ci się nie podoba, to spadaj stąd, bezwartościowy młodziaku” i próbę szybkiego awansu („patrzcie, nazywam się tak i tak, firma jest świetna, więc nie piszcie o niej nic złego w internecie. Drogi Zarządzie, proszę, doceń moją postawę i odwagę”). Osoby o wymienionych nickach zapomniały o idei portalu Gowork i o konieczności zachowania anonimowości w celu swobodnej wypowiedzi, o czym świadczy na przykład domaganie się ujawnienia imienia i nazwiska. Osoby te potraktowały krytykę zdecydowanie zbyt osobiście, niepotrzebnie poczuły się urażone i zdecydowanie zabrakło im zachowania należytego obiektywizmu w ocenie.

Ehh
@NickNiemozliwyDoZapamietania 24.04.2017 19:52

Czy ocena negatywna jest jedyną słuszna na tego typu portalach? Nie można napisać o firmie czegoś pozytywnego, bo to łamie ideę portalu? Ocena osób z jednego działu nie musi, i nie powinna, być "jedyną słuszną". Poza tym wyrażana jest w imieniu wszystkich pracowników, a z tego co wiem w Infor (Polska) jest wiele działów.

Wr

Warto dodać, że powyższe opinie dotyczą nie developerów. Jeśli chodzi o pracę przy robieniu softu, Infor wypada ponad średnią. Plusy: - dużo bardzo fajnych dziewczyn - 0 nadgodzin - 0 ciśnienia (najbardziej stresujące jest granie na konsoli) - dużo wyjść popracowych - bardzo bardzo dużo fajnych dziewczyn - lokalizacja!!! - hajsy - fajne zadania do roboty - wszędzie naokoło piękne Panie - otwartość na improvementy - darmowe lekcje niemieckiego Minusy: - lekcje niemieckiego - wszędzie niemiecki - dużo starożytnej technologii - trochę za dużo maintenancu - kulawe procesy 7/10, jak się trafi na fajny projekt to nawet 8/10. No i warto dodać, że na piętrze dużo 10/10.

Pracuś

Nie polecam działu ICS w Inforze. Bałagan procesowy, wiecznie tłumaczony "bo świeżo po tranzycji", kiedy minął już rok. Rozbieżności między ustaleniami na rozmowie kwalifikacyjnej, a już na miejscu pracy (wbrew zapisom w umowach polskie święta są pracujące i to nierzadko z nadgodzinami!), presja na pracę w godzinach nadliczbowych, problemy z urlopami. Zero work-life balance. Management nie zna procesu, a mimo to nie słucha uwag i bezmyślnie wykonuje zarządzenia wyższych kadr, komunikując zmiany mailami w tonie "oświadczam/oczekuję", bez możliwości dyskusji. Typowy shared center przeniesiony do Polski, oczko wyżej od Indii ale nic więcej. Nie ma szans na zmianę na lepsze, Infor mimo obiecanek-cacanek nie jest żadnym rodzinnym start upem, tylko korpo jakich wiele. Plusy to benefity, wysokość płac i ludzie, ale ci ostatni wykruszaja się i nadal będą. A pieniądze to nie wszystko.

nie polecam

Nie idźcie do Operations jak chcecie pracować w święta. Może developerzy mają godne warunki, ale Operations pracuje 01-03 maja i 01.11! I oczywiście na rozmowie nikt Wam o tym nie powie. Jeden wielki chaos, brak dobrej komunikacji. Nie polecam.

Ania z ICS

Dokladnie :) a tak dodatkowo to smiech mnie bierze. Na co niby ktos mialby doniesc do inspekcji pracy? :))) na to ze nie dostales podwyzki po pol roku, czy ze nie zostales wyslany na szkolenie, czy moze benefitow masz za malo? Wyplaty, na czas, wszystko jest, firma sie super rozwija, papierowo wszystko gra przeciez. W glowach wam sie poprzewracalo drodzy dwudziestolatkowie.. proponuje wrocic do korpo.

Ola

Każdy człowiek ma różne zdanie na dany temat, chyba ciężko z anonimowych wypowiedzi wyfiltrować jednoznaczną, albo chociaż zbliżoną opinię, która mogłaby rzucać jakkolwiek światło na firmę w oczach ludzi, którzy zasięgają opinii choćby tu poszukując zatrudnienia. Pracując na co dzień, oczywistym jest, że spotykamy się z różnymi opiniami, różnymi nastrojami, lepszymi i gorszymi. Z całą pewnością są opinie, których jako powyższych ignorować się nie powinno, ja mówię w kategorii obserwatora, bo w żaden sposób nie dotykają mnie żadne z negatywnych stron. Zdaję sobie sprawę, że wiele osób podczas rozmów mogło usłyszeć coś innego niż im obiecano, choć mam pewną nutę wątpliwości, bo patrząc wstecz na swoje doświadczenie, nauczyłam się, że zarówno firma jak i kandydaci nierzadko nieco podkreślają swoje walory i dobrą i cenną umiejętnością jest zadać odpowiednią ilość pytań, po to, by uzyskać odpowiedzi, które skłonią nas do dołączenia do firmy lub zrezygnowania z propozycji. Jest to brutalną prawdą nie tylko we Wrocławiu, ale ogólnie w polityce polskiego biznesu - nie tylko korporacyjnego. Umiejętne poszukiwanie pracy to jedna z cech, którą powinien posiadać każdy kto stawia przed sobą pewne wymagania. To zadaniem kandydata jest też dokładnie zgłębić informacje o placówce. Niestety dzień w którym przyjmujemy ofertę, bez inwestygacji, czy oferta jest zgodna z prawdą, czy nie - zrzuca na nas odpowiedzialność wyboru, do którego nikt nikogo nie zmusza. Nie powinno się mówić, że zostałem oszukany, lub że kwestie finansowe nie zostały domknięte, bo jeżeli ktokolwiek na to pozwala, ponownie- brutalnie- stanowi to jego wybór. Przykro mi czytać niektóre z opinii i w żaden sposób nie osądzam ich prawdziwości, niemniej jedyne co mnie zastanawia, to pełno negatywnych wypowiedzi, które zastanawiam się, czy padają przez osoby, które już odeszły z firmy, czy siedzą przy biurku i zachęceni wieloma poprzednikami, postanawiają dzielić się swoją opinią. Wielu ludzi boi się na głos powiedzieć co uważa, porozmawiać z Managerem, czy nawet prywatnie z HR. Rozumiem obawy z poprzednich prac, dotyczące utraty pracy co może zaburzyć płynność finansową, co jest niedopuszczalne biorąc pod uwagę wiele zobowiązań finansowych, które każdy z nas ma. Trzeba jednak pamiętać, że każdy ma swoje prawa, a czasy zwalniania za powiedzenie swoich obaw na całe szczęście odchodzą. Kwestią jest umiejętnie podejść do sprawy i porozmawiać merytorycznie na temat powodu niezadowolenia, odsunąć na bok prywatną niechęć do managera, czy członków zespołu, odciąć na chwilę nagromadzoną w ludziach nienawiść, która niestety, ale w stadzie rośnie samoistnie, nierzadko zapominając nawet o podstawowym powodzie sporu. Finalnie uważam, że zdobywanie się na anonimową odwagę do niczego nie prowadzi, nie mówimy o zmianie świata na lepsze, nie mówimy też o tym, że Infor, czy inne firmy całkowicie zmienią swoją politykę działania, ale każde słowo, pozytywne lub negatywne, wypowiedziane na głos daje pole do popisu osobom, które są odpowiedzialne za stabilną politykę danego miejsca pracy. Milczenie, czy się ktokolwiek z tym zgadza, czy nie - do niczego nie zaprowadziło chyba jeszcze nikogo. Prosiłabym o nie wieszanie na mnie psów, bo to również- powtórzę - prowadzi absolutnie nigdzie.

Ola
@Ola 19.04.2017 15:32

Pomyślałam, że jak kończyć dzieło, to do końca - Ola Wiśniewska.

Do Ola
@Ola 19.04.2017 15:32

Bardzo ladnie napisane Olu swietnie ze podzielilas sie ze wszystkimi swoimi przemysleniami. Na pewno wszyscy sa wdzieczni. Gowork jest JEDYNA mozliwoscia wypowiedzenia swojej opinii , ktora nie zostanie zbagatelizowana, bo jako jedyna pozostanie niekontrolowana przez kadre zarzadzajaca. Jak mozna wyczytac z bardzo merytorycznych i popartych konkretnymi przykladami wpisow jedna z najbardziej podkreslanych bolaczek jest niemoznosc wypowiedzenia wlasnego zdania, wplywania na proces w ktorym przyszlo nam pracowac , proponowac zmian czy porozmawiac o egzekwowaniu oferty jaka przedstawil pracodawca. Nie wspomne juz o jakiejkolwiek sciezce rozwoju co rowniez bylo przedmiotem oferty. Gowork jest jedynym miejscem gdzie takie inofrmacje mozna przedstawic majac jakikolwiek realny wplyw na panijaca sytuacje. Nie wiem dlaczego z gory zakladasz ze nikt nie rozmawia ontym glosno. Przejdz sie prosze po biurze, mnostwo osob rozmawia o tym glosno coraz czesciej mozna tez slyszec glosy o donosie na panujaca sytuacje do inspekcji pracy. Co pozostaje jezeli nie ma sie moznosci porozmawiania twarza w twarz z ludzmi odpowiedzialnymi za ten balagan? Wg mnie pozostaje mozliwosc przekazania konkretnych informacji do szerszej publicznosci i osob poszukujacych pracy , zeby mieli siwadomosc z czym wiaze sie praca tutaj. A takze by wiedzieli co konkretnie ustalac NA PISMIE podczas podpisywania ewentualnych umow.

Ania z ICS
@Do Ola 20.04.2017 11:50

Drogi anonimowy kolego :) moje pytanie brzmi... to jak jest tak bardzo zle twoim zdaniem to co ty jeszcze robisz w tej firmie? Widze ze za zadanie masz zbawiac swiat. Brawo. Badz chociaz tak odwazny i napisz jak sie nazywasz jesli tak ochoczo wyrazasz te negatywne opinie co? :)

Aniu z ICS
@Ania z ICS 20.04.2017 13:22

Aniu z ICS moja opinia i wczesniejsze przedstawianie czystych faktow to nie naprawianie swiata ale przedstawianie sytuacji panujacej w firmie. Nie dla osob juz pracujacych bo te dobrze wiedza co sie dzieje ale dla potencjalnych przyszlych pracownikow. Taka jest zreszta idea tego portalu. Dzieki niej moga miec lepszy obraz tego co zastana i dopilnowac tego co podpisuja. Ja gdybym to przeczytal podpisalbym zupelnie inny dokument. Do mojej odwagi nie musisz miec watpliwosci zareczam, zawsze mowie co mysle osobom z ktorym mam mozliwosc porozmawiac. Z kazda osoba majaca jakis wplyw na ksztalt polskiego oddzialu juz rozmawialem. Zainteresowane osoby wiedza. Podpisac sie? Wolalbym uniknac sytuacji sprzed paru miesiecy kiedy ktos musial specjalnie pojawiac sie na dyscyplinujace spotkanie..po opublikowaniu prywatnej opinii na facebooku :) Pozdrawiam czytajacych a przede wszystkim myslacych

Ola
@Do Ola 20.04.2017 11:50

Zgadzam się! Po to właśnie jest go work, żeby lidzie poznawali opinie na temat pracy. Uważam jednak ze jeśli dostałeś oszukany to warto byłoby się przedstawić i w ten sposób przekazać ludziom swoją wiedzę. Jedno co mi się podoba to fakt, ze wystarczyło podać nazwisko by świat obudził się do działania :) mam wrażenie ze nie stanie się to jakimś masowym działaniem bo chyba szkoda na to czasu. Lepiej wydaje mi się zadziałać w imieniu spraw o których mówimy. Niestety znikam już z go work, opinia się podzieliłam, nazwisko podałam, a prowadzenie dyskusji z anonimowymi rozmówcami to chyba nie to o co mi chodziło ale cieszy mnie ze była jakaś reakcja Miłego dnia wszystkim i mam nadzieje ze wszyscy spędzili miło święta :) Ola.

Zostaw opinię o Infor (Polska) Sp. z o.o. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infor (Polska) Sp. z o.o.