brak logo

Partner Taxi Wrocław

Wrocław

Opinie o Partner Taxi Wrocław

takisamjakty 2012-01-24 18:25:00
PARTNER TAXI (usunięte przez administratora)POZORNA RENOMA ZNISZCZONE AUTA PŁACA MNIEJ NIZ NA KASIE W BIEDRONCE ZADNYCH SZKOLEN UBEZPIECZENIA SKLADEK ZDROWOTNYCH NIC ŁYSY PAZERNY SZEF TYLKO NA WAS CZEKA NIE DAJCIE SIE OSZUKAC CHYBA ZE BRAKUJE WAM DWA LATA DO EMERYTURY ALBO MACIE 10 DZIECI I OPIEKA SPOŁECZNA SIE NA WAS (usunięte przez administratora)
2
darecki 2012-07-08 18:36:51
omijajcie tą firmę szerokim łukiem no chyba,że chcecie pracować za grosze.wypłata przy dobrych wiatrach 1200 zł przy jezdzie 12 godzinnej na dobę 7 dni w tygodniu.Auta zasyfione !!!
2
Stefani 2012-12-23 09:19:52
Marne zarobki praca po 12 godzin odradzam !
1
mm 2014-05-17 10:26:04
praca 2razy 12g w dzien potem 2razy 12 w nocy potem 2 dni wolnego,zarobki - jesli zarobisz dla nich do 7000zł dostaniesz 20% tej sumy ..jesli przekroczysz 7000zL to masz 25% ,nie ma stawki godzinowej ,tylko prowizja
oto słowo moje 2014-11-29 16:47:12
Moderator usuwa moją opinię co kilka dni. A ja będę dodawał ją w nieskończoność, a jeśli moderator ponownie usunie mój wpis, to zobaczymy się w sądzie! TO JEST MOJA OPINIA O FIRMIE PARTNER TAXI WROCŁAW, W KTÓREJ PRACOWAŁEM I W KTÓREJ ZOSTAŁEM OSZUKANY !!!!! Mam prawo zamieścić prawdziwą opinię i to właśnie ona, ta powyżej. Proszę nie usuwać tego wpisu!!!
3
oto słowo moje 2015-08-19 20:23:04
Do irminka: moje konkrety zostały przedstawione w swoim czasie i zostały usunięte, zatem zanim otworzysz swoją pyskatą buzię, to zastanów się, dlaczego moderator je usunął? Firma poszukuje nie tylko telefonistek, ale w ogóle kogokolwiek, bo się sypie i nikt już nie chce dla tego łysego złodzieja marnować nawet minuty ze swojego życia
1
stary 2016-06-03 12:36:15
Uczciwość i Partner taxi?Farsa,nie dajcie się omamić .
1
Andaluzjanin 2016-06-26 17:16:00
Wiesz co, no ja powiem Ci że mam w ogóle róóżne takie... myśli odnośnie korporacji taksówkarskich, ale co tu dużo mówić uważam też, że jest to wszystko do ogarnięcia i jeśli już jakąś trzeba wybrać to ja wybieram właśnie tą, no kwestia właśnie uczciwości
Zostaw swoją opinię o Partner Taxi Wrocław - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Partner Taxi Wrocław