Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 117 ocen.

Opinie o Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.

Marta

Witam podstawy w tej formie jak wyglądają? Najniższa krajowa? Czy można że 2 tysiące wyciągnąć?

Aneta

@derka to ważne, że praca daje Ci satysfakcję i dużo uczy. @missto ważne, że nowi pracownicy są przygotowywani do pracy. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o procesie wdrażania takiej osoby? @Janusz70 mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego na jakie szkolenia można liczyć? Czy są one dostępne dla wszystkich pracowników.

miss
@Aneta 24.04.2017 13:21
@derka to ważne, że praca daje Ci satysfakcję i dużo uczy. @missto ważne, że nowi pracownicy są przygotowywani do pracy. Mogła...

Hmm wdrażanie trwa 2 tygodnie (teoria + praktyka). W tym czasie poznajesz firmę, uczysz sie jak sie zachowywac, jak reagowac oraz zdobywasz wiedzę dotyczącą aspektów prawnych. tyle w skrocie

Janusz70
@Aneta 24.04.2017 13:21
@derka to ważne, że praca daje Ci satysfakcję i dużo uczy. @missto ważne, że nowi pracownicy są przygotowywani do pracy. Mogła...

wiekszość szkoleń jest dostepna dla wszystkich. Czego dotyczą? Głównie pracy i problemów z jakimi możemy się spotkac. Różna tematyka. merytoryczne, konkretne.

derka

Firma jest stabilna i daje pewne zatrudnienie. Praca z ludźmi, sporo rozmów, czasem niełatwe, bo jednak to rozmowy nt problemów z finansami. Ale dzięki temu można się nauczyć opanowania, spokoju i słuchania drugiej strony. Jeśli jest się pomocną osobą, to taka praca da dużo satysfakcji, tej finansowej też :)

miss

praca w takim miejscu jest i satysfakcjonująca, jak udaje się komuś pomóc, i trudna jeśli dana osoba tej pomocy nie chce i na nią nie pozwala. dlatego trzeba mieć odporność na stres i nie brać wszystkiego do siebie. na szczęście nowe osoby są przygotowywane do tej pracy po przyjęciu, jednak warto znać siebie i wiedzieć czy damy radę zanim aplikujemy na stanowisko w windykacji. atmosfera jest ok, można poznać fajnych ludzi, nie ma kwasów, przełożeni w porządku, a pensja dobra.

Aneta

@reo a możesz powiedzieć coś więcej na temat Tego jak wygląda Twoja codzienna praca w Kaczmarski Inkasso?

Janusz70
@Aneta 10.04.2017 11:39
@reo a możesz powiedzieć coś więcej na temat Tego jak wygląda Twoja codzienna praca w Kaczmarski Inkasso?...

Wszystko zależy od stanowiska. Ja np. spotykam się z klientami i rozmawiamy i negocjujemy warunki. Także dużo pracy z ludźmi, trzeba pamiętać, że czasem jest trudno, spotykasz się z różnymi ludźmi. Są też szkolenia. Bardzo pomocne. Mi praca odpowiada, ale trzeba mieć dużo spokoju, opanowania i cierpliwości. Moim zdaniem jednak warto. Zespół ludzi bardzo fajny, są i doświadczeni pracownicy i tacy, którzy dopiero zaczynają. Ogólnie polecam.

reo

Kaczmarski Inkasso jest sporą firmą, gdzie można się wiele nauczyć. Oprócz tego dobrze traktują pracowników, są fair w stosunku do nich, pieniądze zawsze są na czas. jednak jest to praca z ludźmi i trzeba to mieć na uwadze.

katka

praca jest ciekawa, ciągle się uczę, nie da się popaść w rutynę. trzeba umieć słuchać i rozmawiać, i kontrolować swoje emocje ;) ale to się przydaje w życiu osobistym także. dla mnie praca, która spełnia moje oczekiwania. jeśli ktoś szuka poważnej firmy i nie chce się nudzić, to polecam.

Aneta

@Maksymilianrozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. A co więcej możesz powiedzieć na temat możliwości rozwoju oferowanych przez firmę?

Maksymilian

Polecam, trzeba mieć silne nerwy, ale i tak warto, pieniądze na dobrym poziomie, praca w znanej i dużej firmie. Branża stale się rozwija, praca dla kogoś kto stawia pierwsze kroki dobra, ale doświadczeni też się tu odnajdą.

Miśka

Idę na rozmowę do tej firmy. Nie wiem jakie wymagania płacowe stawiać. Zawsze mi się wydaje, że jak powiem, że chciałabym mieć 3 tyś na rękę to mnie pracodawca wyśmieje. Jak tutaj wygląda? Czy taka propozycja wykracza poza możliwości firmy?

hela

porządny pracodawca, spore możliwości rozwojowe a sama praca uczy pokory i daje możliwość pracy nad sobą, a to się przydaje na co dzień. płaca dobra, przełożeni bardzo w porządku.

Aneta

Dziękuję za Wasze opinie. @anna wspomniałaś o szkoleniach oferowanych przez firmę. Jaki zakres one obejmują?

anna

niestety nie jest to praca dla każdego czy na przeczekanie i myślę,że z tego powodu są problemy i niejasności. to trzeba lubić ;) (no dobra, każdą pracę się powinno). natomiast ma się z tego profity, więc trzeba rozważyć czy się nadajemy. a firma zapewnia szkolenia, daje narzędzia do pracy, więc nie ma problemu z realizacją zadań.

berta

pracodawca godny uwagi. można się wiele nauczyć, fajnie się współpracuje, ale trzeba też się wykazać samodzielnością. mimo to z trudnymi sprawami nie zostaje się samemu. no i ma się świadomość, że ludzie są wdzięczni za tą windykację z ludzką twarzą jaką im przedstawiamy. nie każda osoba z długiem to krętacz i wymuszacz, często życie układa się w taki sposób, że nie daje się rady z finansami.

romek

Polecam. Praca pełna wyzwań ale i satysfakcji. Nie narzekam. Chociaż faktycznie praca nie dla każdego, trzeba dużo cierpliwości i trzeba umieć rozmawiać z ludźmi.

Aneta

@joanna co uważasz za największy plus pracy w firmie? chętnie też usłyszymy więcej na temat warunków pracy oferowanych przez Kaczmarski Inkasso oraz benefitów.

Daga
@Aneta 13.03.2017 13:24
@joanna co uważasz za największy plus pracy w firmie? chętnie też usłyszymy więcej na temat warunków pracy oferowanych przez Ka...

Dla mnie to że pracujesz w dużej firmie, zdobywasz doświadczenie, pieniądze też na moje są dobre i w tej pracy na pewno nie jest nudno. Lubię pracować z ludźmi więc to dla mnie też nie problem. Kaczmarski oceniam na plus.

joanna
@Aneta 13.03.2017 13:24
@joanna co uważasz za największy plus pracy w firmie? chętnie też usłyszymy więcej na temat warunków pracy oferowanych przez Ka...

to,że zmieniono tu moje podejście do windykacji- windykator nie jest kimś kto chce ogołocić dłużnika z każdej złotówki, jak się powszechnie uważa, a doradcą. faktycznie nam zależy,żeby znaleźć rozwiązanie dobre dla każdej ze stron, bardzo się na to zwraca uwagę. to jest idealna praca dla ludzi, którzy chcą ułatwić innym życie :)

joanna

na atmosferę nie narzekam, może dlatego że się mocno skupiam na pracy ;) jasne, że jedni się lubią mniej a drudzy bardziej, ale nie ma to wpływu na to co się dzieje w firmie. a sama praca jest bardzo ciekawa, można się wiele nauczyć w kontaktach z ludźmi, co przydaje się potem na co dzień. na mnie taka praca dobrze wpływa i mam duże poczucie spełnienia zawodowego, a pieniądze też całkiem na poziomie.

Aleksander_Wielki

Swoją przygodę z Kaczmarski zacząłem 3 lata temu... i do tej pory pracuję. Bywają gorsze dni, są różni klienci, trzeba mieć dużo cierpliwości i opanowania, ale to tak jak w każdej pracy. Mi atmosfera w pracy odpowiada, ludzie są w porządku. Na pewno zdobyłem bardzo dużo doświadczenia, także dużo umiejętności interpersonalnych. Grunt to dobre nastawienie. Kaczmarski to duża firma i warto tu pracować.

pracownik

Praca z ludźmi, jeśli ktoś to lubi to warto próbować. Można zdobyć doświadczenie, nauczyć się dużo, w końcu Kaczmarski to specjaliści. Pracuję i polecam!

billa

to jest dość specyficzna działka, bo polega na pracy z ludźmi i na rozmowie z nimi na niełatwe tematy. jeśli ktoś ma chęci, wie czego chce, lubi się uczyć, to w Kaczmarski Inkasso dostanie narzędzia,żeby wiedzieć jak do ludzi dotrzeć. a jeśli do tego lubi pomagać, i widzieć, że ma wpływ na rozwiązanie czyichś problemów, to będzie miał satysfakcję z tej pracy.

Wodzia

Odradzam.

marzec 2017

praca tu wcale nie jest zla, dobrze placa i sa rozne benefity. fakt, czasami meczaca, ale przynosi satysfakcje i poznalem tu naprawde spoko ludzi

Vako

ja takze jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Niektore przypadki sa bardzo ciekawe, zdobywa sie cenne doswiadczenie i mozna rozwijac swoje umiejetnosci pod okiem specjalistow z branzy

shadow80

Oczywiscie nie kazdy sie nadaje do pracy w tej branzy. Nie jest łatwo… przyznaje. Wielu ludzi widzi w windykatorach potwora, ale przeciez tacy nie jestesmy. Ja generalnie polecam - zdobylem tu cenne doswiadczenia w pracy z trudnymi klientami, które procentuje

Marika. Wroc

Polecam tu prace, ale faktem jest że praca bywa trudna i pewnie nie jest dla każdego. Trzeba umieć rozmawiać z ludźmi. Ale też na pewno praca daje dużo satysfakcji. Kaczmarski to lider w branży, dużo osób zadowolonych jest z pracy.

samojda

Pracuję i polecam. Szkolenia, narzędzia, wsparcie przełożonych i poczucie dobrze spełnionego obowiązku, uważam za największe atuty tej pracy. Chyba, że ktoś nie lubi pomagać, nie lubi ludzi i nie interesują go ich problemy, to polecam w ogóle inny typ pracy ;)

Pracownik

Pracuję i nie polecam!

Lukas

Zdecydowanie odradzam

marek2 lata

Pracuję od dobrych 2 lat. Ogólnie z pracy jestem zadowolony, najważniejsze pozytywy to możliwość nauki i zdobywania doświadczenia, praca w dużej firmie z tradycjami, na pewno też pieniądze, z tego jestem zadowolony. Ludzie w pracy bardzo pomocni. Jeśli ktoś na poważnie myśli o pracy w tej branży to tu na pewno warto pracować.

Megi

Firma jaka jest każdy widzi - odradzam prace w tej firmie. Nie polecam.

Anna

Pracowałem, nie polecam. Szczególnie uważajcie na osoby, ktorym wydaje sie ze sa najlepsze. Nie polecam.

konrad

Oczywistym jest fakt skuteczności w pracy; ze względu na specyfikę pracy przydatne są umiejętności komunikacji interpersonalnej, niby podstawa ale jakże istotna.

gosia

Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie

Makowski

Polecam. Warto postawić na Kaczmarski, pełen profesjonalizm i długoletnie doświadczenie. A to przekłada się na działania pracowników. Bardzo się cieszę, że tu pracuje, polecam każdemu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Elżbieta

jakieś konkrety? tak tylko info,że się nie poleca nie jest zbyt merytoryczne. to ja jestem po tej drugiej stronie bo tą firmę polecam jako pracodawcę, zarówno tym początkującym jak i tym obeznanym z branżą. mają swoje standardy, i ich uczą, człowiek wie jak postępować i chce pomagać, bo o to w tej pracy chodzi. mi to pasuje.

antoni

Praca ciekawa i dająca satysfakcję finansową. Przy okazji bezcenne doswiadczenie na temat natury ludzkiej, można się naoglądać i nawet zadziwić.

Wiesław-40

Pracuję już jakiś czas w Kaczmarski Inkasso....jestem zadowolony z pracy, zdobywa się doświadczenie, pracuje w znanej, prestiżowej firmie, spotyka się z ludźmi. Przede wszystkim zawsze profesjonalnie podchodzimy do klientów, z czego jestem bardzo dumny.

ciekawy

Chciałbym się rozwijać w kierunku windykacji. Poznać tajniki tej pracy od kuchni. Czy Kaczmarski Inkasso to właściwe miejsce? Jak sądzicie?

Mariuszkowal
@ciekawy 31.01.2017 23:52
Chciałbym się rozwijać w kierunku windykacji. Poznać tajniki tej pracy od kuchni. Czy Kaczmarski Inkasso to właściwe miejsce? J...

Na pewno Kaczmarski Inkasso to dobry kierunek, firma bardzo profesjonalna. Sam tu pracuję, bardzo dużo się nauczyłem. Przede wszystkim trzeba umieć rozmawiać z ludźmi. Dobra wola każdej ze stron to podstawa. Myślę, że warto tu szukać pracy, zarobki też są na dobrym poziomie.

Bora
@ciekawy 31.01.2017 23:52
Chciałbym się rozwijać w kierunku windykacji. Poznać tajniki tej pracy od kuchni. Czy Kaczmarski Inkasso to właściwe miejsce? J...

ja również polecam. jeśli dopiero zaczynasz to warto się uczyć od najlepszych- stylu pracy, nawyków i umiejętności. w Kaczmarski Inkasso znajdziesz to wszystko, nie zostaniesz sam ;) A jeśli lubisz pomagać ludziom i rozwiązywać problemy, na pewno się tu odnajdziesz.

Renata

Teraz windykacja bardzo się zmieniła. To nie jest nękanie ludzi, czy chodzenie z kijem,żeby kogoś nastraszyć, a część osób ma takie wyobrażenie na ten temat. W Kaczmarski Inkasso pracują ludzie, którym zależy na tym by pomóc i żeby obie strony wyszły zadowolone z niełatwej sytuacji jaką są przecież długi. Rozmawia się i ustala wspólne rozwiązanie. Jeśli kogoś interesuje taki rodzaj pracy to w tej firmie się odnajdzie i będzie zadowolony.

Mateusz

Czytam różne analizy i ostatnio słyszałem, że teraz dobrym wyborem (jeżeli chodzi o pracę) jest postawienie na duże firmy rodzinne. Pewne miejsce pracy + płaca + ludzkie podejscie. Pracuje tam i potwierdzam. A praca w korpo już nie jest taka spoko jak kiedyś...

Michał2015

Ja mam dobre wspomnienia z Kaczmarki Inkasso. Pracowałem tam półtora roku i gdyby nie wyjazd nadal bym pewnie tam pracował. Profesjonaliści w każdym calu. Jednak nie powiem, praca wymagająca.

pawel

Jestem tu już 3 lata. Zaczynałem od stażu, jednak z każdym kolejnym miesiącem wciągałem się coraz bardziej. Obecnie nie wyobrażam sobie innego miejsca pracy :) Sa tutaj bardzo doświadczeni pracownicy od których można się bardzo wiele nauczyć. Jak ktoś chce działać w branży to musi się uczyć od najlepszych!

Mary

A dla mnie ważne są standardy i pomoc innym.Tak mi zawsze mówili w domu. Pracuję już dobry rok w Kaczmarski Inkasso i tu mogę się spełnić. Pomagamy dłużnikom, negocjujemy, więc i oni są zadowoleni i my, bo po ludzku podchodzimy do sprawy.

Klara

Odradzam prace w KI, nieprzyjazna atmosfera, (usunięte przez administratora)

Zuzka
@Klara 09.01.2017 16:42
Odradzam prace w KI, nieprzyjazna atmosfera, (usunięte przez administratora)

Potwierdzam, słabo oceniam KI jako pracodawcę.

Dana
@Zuzka 22.09.2017 23:38
Potwierdzam, słabo oceniam KI jako pracodawcę.

ja z kolei całkiem przeciwnie. początki jak wiemy są trudne, zwłaszcza w nowej firmie i to jest czas kiedy najbardziej potrzeba pomocy osób już pracujących. w Kaczmarski Inkasso ją dostałam. szkoleniowo i zwykle po ludzku. to nie są frazesy że dbają o ludzi.

Xksar

Nie polecam!!!!!

Bodzio

Najgorszy pracodawca z którym miałem nieprzyjemność współpracowac, szczerze odradzam, kto był ten wie...

U

No powiem Wam, że jeśli macie smykałkę do takich biznesów to młodszy negocjator telefoniczny może być opcją dla Was

anek

najlepiej zrobisz jak zadzwonisz do nich, nie wiem czy poszukują teraz kogoś, ja wczesniej tez pytalem o staz jednka nikt nie odpisał, w tym tygodniu bede dzwonil do nich wiec wszystkiego sie dowiem, mi zalezy na paru miesiacach pracy.

kiss

Hej, wiecie czy w ogóle jest szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie u nich? Chętnie bym się załapał do nich zwłaszcza, że pewnie wypłata jest adekwatna do powierzanych zadań, a to dobry znak że jest nieźle.

MMn

Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o. z tego co wiem daje sobie radę na rynku, branża potrzebowała właśnie takich ludzi jak tworzący tą firmę, nie ma na co narzekać zupelnie, zwłaszcza że się rozwijają coraz lepiej

Zostaw opinię o Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaczmarski Inkasso Sp. z o.o.