Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 111 ocen.

Opinie o Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting

;)

Bardzo sympatyczna firma, jeżeli ktoś lubi kameralną atmosferę. Targety spoko, do wyrobienia, premia rzetelnie rozliczana, wynagrodzenie terminowe. Można dogadać się co do grafiku, bardzo elastyczne podejście w tych sprawach. Fajna lokalizacja - zadupie, ale bardzo dobrze skomunikowane. Minusy - trudno przeskoczyć pewien poziom wynagrodzenia. Praktyczny brak możliwości awansu. Słabe bonusy.

Natalia

Uzytkownik @Mmg ma wiele pytań odnośnie pracy w Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting. Zatem czy na forum są pracownicy firmy, którzy odpowiedzieliby użytkownikowi na jego pytania odnośnie pracy? Myślę, że temat zaciekawi więcej niż jednego użytkownika. @melonik a skąd posiadasz takie informacje? Jesteś pracownikiem tej firmy?

melonik

Generalnie firma Rudy Consulting ma opinię dobrego pracodawcy. Jak ktoś lubi taką prace to jest już ok.

Mmg

Hej.a jak wyglada praca w terenie?jaki obszar ma terenowy,ile ma spraw na zakresie,ile robi miesiecznie km,jaki maja system raportowania,czy codziennie musa wyjezdzac w teren?dodatkowo ile maja dni na wizyty?plus czy i jakie daja auto sluzbowe?od czego.uzalezniona jest premia?czy robia sprawy z zakresu b2c czy tez b2b?

Natalia

@daga nie pracuje w Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting, dlatego nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć na to pytanie, ale może któryś z pracowników Ci odpowie na te pytania i ogólnie o pracy w tej firmie.

Natalia

@Henry teraz są 3 oferty pracy na stanowiska takie jak: Negocjator telefoniczny, Analityk i Windykator Bezpośredni (http://www.rudyconsulting.pl/pl-kariera). Czy byłbyś zainteresowany którymś ze stanowisk? Jeżeli się zdecydujesz to potem opowiedz na forum jak wygląda rekrutacja w firmie Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting.

daga
@Natalia 28.08.2017 10:59
@Henry teraz są 3 oferty pracy na stanowiska takie jak: Negocjator telefoniczny, Analityk i Windykator Bezpośredni (http://www....

Jakie są godziny pracy? Czy jest elastyczny grafik?

Karol

W każdej firmie pracują ludzie i niestety nie są idealni. Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting ma określony, niezbyt łatwy zakres działalności i taki rodzaj pracy trzeba polubić. Ogólnie praca jest ok.

Henry

Witam, czy firma ma jakąś nową ofertę pracy? Pytam ponieważ nie mogęnic znaleźć a zależy mi na pracy u nich.

Natalia

Głównym przedmiotem działalności firmy RUDY CONSULTING jest dochodzenie wierzytelności. To firma, której zaufało wiele znanych firm.

Natalia

Mam nareszcie dobrą pracę i kasę całkiem niezłą. Rudy to dobra firma, szanują pracowników, myślę, żeby było tak dalej.

Doświadczenie w windykacti
@Natalia 15.02.2017 20:11
Mam nareszcie dobrą pracę i kasę całkiem niezłą. Rudy to dobra firma, szanują pracowników, myślę, żeby było tak dalej....

Jak wygląda podstawa? I czy pracujecie na dialerze? Pozdrawiam

Paw

Byłem tam .Odniosłem wrażenie, ze jest tam biednie i szaro w tej firmie. Atmosfera w tej firmie mnie osobiście nie ujęła.Ja bym szukał pracy gdzie indziej, ale kazdy robi co uważa. Zanim sie wyśle do nich CV warto tam zajrzeć . Wtedy zobaczycie co i jak. Wiadomo - "jaki pan taki kram" Mi to nie pasowało, bo biednie wyposazone biura kojarza mi sie z kiepską płacą . Zauwazyłem ze bardzo często publikują ogłoszenia w poszukiwaniu pracowników , a są malutką firmą (chyba ok. 20 osób?) To może oznaczac duzą rotację wsród pracowników.

klaun
@Paw 20.11.2016 10:09
Byłem tam .Odniosłem wrażenie, ze jest tam biednie i szaro w tej firmie. Atmosfera w tej firmie mnie osobiście nie ujęła.Ja bym...

Może akurat Tobie się nie podobało ale ja jestem zadowolony. Całkiem niezłe wynagrodzenie i premia też całkiem przyzwoita. Atmosferę to tworzą ludzie więc miejcie pretensje do siebie a nie do szefostwa

RBS
@klaun 13.01.2017 18:00
Może akurat Tobie się nie podobało ale ja jestem zadowolony. Całkiem niezłe wynagrodzenie i premia też całkiem przyzwoita. Atmo...

czy podstawa wynosi wiecej niz 2k netto?

Ago

A na czym polega to stanowisko negocjatora telefonicznego? Co sie negocjuje z klientem?

Kwadrat

Jest to chyba pierwsza firma, a dodam, że było ich kilka:) gdzie informacja przekazana na rozmowie kwalifikacyjnej i pierwszych dniach pracy, są zgodne z tym co zastałem. Całkiem niezłe wynagrodzenie podstawowe + jasny system prowizyjny . W skrócie jak pracujesz, to masz, do tego fajna atmosfera, daleka od tego co można zastać w korpo.

kath
@Kwadrat 06.10.2016 10:39
Jest to chyba pierwsza firma, a dodam, że było ich kilka:) gdzie informacja przekazana na rozmowie kwalifikacyjnej i pierwszych...

Długo już tam pracujesz ? Możesz coś więcej napisać ?

Kwadrat

Jest to chyba pierwsza firmą, a dodam, że wcześniej było ich kilka

Kwadrat

Jest to chyba pierwsza firmą, a dodam, że wcześniej było ich kilka

nick

Atmosfera na cc wręcz domowa ;-) z każdym pytaniem i problemem nie zostaje się samemu Daleko tej firmie do "fabryki" Do tego systematyczne szkolenia i wskazowki, mimo doswiadczenia mozna sie wiele nauczyc ;-)

Kuchy

Atmosfera w firmie bardzo dobra. Kazdy chetny do pomocy, szczegolnie nowym pracownikom. Wynagrodzenie podstawowe, jak sobie wynegocjujesz, ale 1900 n daja + premia. Pracowalem jako negocjator, niestety z przyczyn osobistych musialem sie zwolnic. W kazdym razie polecam.

Nieznany

Opinie: 1. Wynagrodzenie - bardzo niskie nie adekwatne do wykonywanych zadań; 2. Bark szacunku do pracowników; 3. Bardzo zła atmosfera pracy; 4. Bark możliwości rozwoju; 5. Nie polecam.

ty
@Nieznany 16.06.2016 11:19
Opinie: 1. Wynagrodzenie - bardzo niskie nie adekwatne do wykonywanych zadań; 2. Bark szacunku do pracowników; 3. Bardzo zła...

hej wam widzialam duzo ogloszen ale z tego co piszesz to nie bardzo chce isc do takiej "fabryki". mozesz napisac wiecej cos? malo czyli ile placa?

Wladimir

Nie polecam , masakra !

TZ na końcu

Nikt nikogo nie zwolnił. Ludzie mają różne pomysły na życie i nie muszą siedzieć latami w jednej firmie/branży. A pisanie komentarza pod cudzym imieniem było... zbędne. Ze swojej strony pragnę podziękować za (subiektywnie sądząc) udaną współpracę i świetną atmosferę. Pozwolę sobie wspomnieć kilka wspaniałych osób i podziękować: Dżaki-za "biurko za oknem" dla opanowania stresu, KK- za kawę, gdy "nie miałam siły";), Megamocny Walder- za podnoszenie wszystkich na duchu bez słowa, GiA- duet, którego nie mogło zabraknąć, żeby poprawić humor na cały dzień w czasie jednej fajki, J-za mniej i bardziej poważne rozmowy przy samochodzie. Mam nadzieję, że będę maiła możliwość podziękować wszystkim osobiście, również tym, którzy nie zostawi wspomnieni.

.......
@TZ na końcu 29.02.2016 15:28
Nikt nikogo nie zwolnił. Ludzie mają różne pomysły na życie i nie muszą siedzieć latami w jednej firmie/branży. A pisanie komen...

Widocznie od dziś nazywam się ''Nikt''

specjalista

Dziwne bo odkąd tam pracowałam do puki nie zmienili warunków premii zawsze otrzymywalam 15% wystarczyło spełniać normy .

.......
@SNT 26.02.2016 18:50
Podobno teraz nikt nie wyrabia premii mimo, że poziom pracowników jest jak nigdy.

Widocznie od dziś nazywam się ''Nikt''

@skate_beate
@specjalista 24.02.2016 22:47
Dziwne bo odkąd tam pracowałam do puki nie zmienili warunków premii zawsze otrzymywalam 15% wystarczyło spełniać normy ....

Takie tam pieprzenie, nie było żadnych norm, więc premia była "uznaniowa", tzn. co Manager uznał za słuszne temu wtedy dał. Ogólnie był spoko facet tylko pod pantoflem prezesostwa.

Marlena

No chyba ty jestes sam nieżyczliwy. Jak ktos mnie traktuje, tak ja go. Niezależnie o stanowiska jakie zajmuję ja czy ty, sory.

anonim

(usunięte przez administratora)

szczera

Atmosfera jest najsłabszym punktem tej firmy.

Woocash
@szczera 06.12.2015 13:59
Atmosfera jest najsłabszym punktem tej firmy.

Atmosfera była zawsze zła- zawsze tzn. od kiedy pracowała Marlena z Kaśką. Nieżyczliwe, opryskliwe, nieprzyjazne i mające szczerą ochotę wgnieść nowych i starszych pracowników w ziemię. Zamiast być koleżeńskim bo wszyscy gramy do jednej bramki, to w każdym upatrują zagrożenie. Bez sensu. Hmm, albo mają kompleksy...Teraz ponoć jedną zwolnili, druga sama odeszła- więc mogła atmosfera ulec zmianie. Zarobki- kiedy zaczynałam dostałam na um. zlecenie 1120 zł. Premia maksymalnie 15% ale w teorii. Bo 15% wyłącznie przyznawali z wypłatą grudniową- na święta. Awans- firma bardzo mała i się nie rozwija. Stanowiska obsadzone i od lat się nie zmieniają. Tylko na CC rotacje. Czy to korpo-moloch? Nic z tych rzeczy- ostatnio podobno po wprowadzeniu jakiegoś supersystemu menadżer stwierdził, że 3 osoby na CC na zmianie wystarczy. Nie liczyłabym na awans, bo po prostu nie ma na kogo. Nie w tej firmie. Nie polecam. Po kilkuletniej pracy tam zdecydowanie nie polecam. Wiele firm godnych uwagi we Wrocławiu- nawet w branży windykacyjnej. Acha, pozdrowienia dla Beatki.

anonim

(usunięte przez administratora)

WKS

Jak ktoś witając się, pisze "elo", to nie ma co tam szukać.

szukać
@WKS 25.11.2015 23:04
Jak ktoś witając się, pisze "elo", to nie ma co tam szukać.

Jak ktoś pisze "nie ma co tam szukać", zamiast "nie ma czego tam szukać", to nadaje się idealnie na pracownika tej firmy

WKS

Takie zmiany to ja rozumiem. Zaczyna to dobrze wyglądać.

bebe

trochę się zmienia w rudym:) na lepsze:)

on_

nina pokrótce: 1. Firma ok 20 - 30 osób 2. atmosfera ok 3. większośc, która awansowała zaczynała na CC 4. teraz ponoć się pozmieniało - całkiem dobrą kasę można wyciągnąć na start 5. za moich czasów premie można było łatwo wyrobić 6. nie było i raczej nie ma, pewny jednak nie jestem

mir

ilość pracowników całej firmy razem z zarządem nie przekracza 20 osób, a na wypłatę z 2 z przodu nie licz na negocjatorze

nina

nikt nic ?

nina

Strona www chyba od dawna nie aktualizowana. A kiedykolwiek o niej coś słyszałeś ? Chciałabym złożyć CV na specjalistę, ale mam mieszane odczucia. Jeśli macie jakieś szczegółowe informacje na temat firmy dajcie proszę znać. Interesuje mnie zwłaszcza informacja: 1. Czy to duża firma ? Takie typowe korpo, 200 osób na sali ? 2. Jaka panuje atmosfera ? 3. Jak rzeczywiście wygląda ścieżka kariery ? Na kogo można awansować ? Ile mniej więcej może to potrwać ? W pisane "wiele pracowników innych działów, było pracownikami CC" po prostu już nie wierze. Wielokrotnie się z tym spotkałam 4. Ile rzeczywiście można zarobić ? Ile proponują na start ? Czy stawkę można negocjować ? 5. Kwestia premii. Jak jest rozliczona ? Z odzyskiem z 6 zerami już się spotkałam, wolałabym tego uniknąć 6. Kwestia socjalu. Można w ogóle liczyć na dodatki ? Paczki na święta, pakiet medyczny itp. Jestem obecnie w trakcie podejmowania ważnej decyzji. Pracuję w dużej firmie gdzie pracownika często się nie docenia bo jest jednym z wielu. Jesteś to jesteś. Nie ma cię to trudno. Dziękuję za wszystkie informację. Pozdrawiam.

pch

"nie jest też tak łatwo się dostać" to już nie biorą ludzi z ulicy?

bramkarz
@pch 25.08.2015 23:53
"nie jest też tak łatwo się dostać" to już nie biorą ludzi z ulicy?

selekcja jak w najlepszym klubie, w trampkach nie ma wjazdu xD

anonim

(usunięte przez administratora)

nor-ek

"Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting" nie ma takiej firmy ;) To chyba jakieś booty piszą ;)

rocky

Widzę, że poszukują specjalistów ds. negocjacji. Dajcie znać jakie warunki oferują? Umowa o pracę od razu ?

friends

Napisałem to co usłyszałem od znajomej. Co się czepiasz człowieku? Co w tym dziwnego, że ludzie wypytują jakie są warunki pracy a inni dzielą się z nimi swoimi informacjami? Sam pytałem składając tam CV

friends?koper?rav4?

dział PRu w rudym otworzyli ?

friends

Od znajomej wiem, że dają od razu umowę o pracę. Stawka z tego co mi mówiła całkiem ok. Ona tam nie narzeka.

pioter

Jest dokładnie tak jak pisze rav4. Na rozpisie mam kilka firm windykacyjnych i szczerze mówiąc Rudy okazał się jedną z lepszych w jakich pracowałem. Spokojnie mogę polecić.

rav4

Mi się całkiem dobrze pracowało - wiadomo , są normy dzienne, ktore trzeba spełniać ale z "batem" nikt nad nikim nie stoi - jak się spełnia podstawowe zadania to nikt do nikogo pretensji nie ma

rav4

koper z wypłatą się nie spóźniali nigdy, choć kokosy to nie są - ale z premią idzie zarobić, a wyrobić ją łatwo i przede wszystkim spokój jest:) Umowe o prace dają. Jak chcesz zarobić grube tysiące za siedzenie na słuchawce to raczej nie w rudym, ale spokojnie popracować za uczciwe pieniądze jak najbardziej

on_

Pracowałem w RUDYM prawie rok. To co mogę dodać od siebie - profesjonalni współpracownicy (chętnie pomagają w każdej kwestii!), szefowie... Nie mam nic do zarzucenia tej firmie. Jest takie powiedzenie - wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma :)

anonim

(usunięte przez administratora)

ble_ble

Przedmówca się nie popisał, a wręcz się ośmieszył. Managerowi się obrywa za to, że zarząd obiecywał i słowa nie dotrzymał?! Przekazywał to co sam słyszał, nie on decydował co właściciele będą robić ze swoim hajsem. Nic dziwnego, że odszedł po tylu latach. Jak przez cały czas ktoś taki jak przedmówca miał pretensje, że nie dostaje więcej, bo menager mu nie dał... Załosne!

nazimno

Słowa te tylko wskazują na to, że nie znałaś managera. Robił kawał dobrej roboty. Często był jednak niestety niedoceniany ... i nadal tak niestety jest.

on czy nie on ?

Rudy to nie nazwisko prezesa a ludzie, którzy tworzą zgrany team. Ciężko tu mówić o nieodnajdowaniu się. Jeszcze niedawno był świetny zespół ludzi: pracowitych, ambitnych i lubiących się również poza pracą. Firma ta pokazuje jak szybko zniszczyć mocne fundamenty. Z ludzi z "łapanki" zespołu się nie stworzy ! Obecnie to realizuje się tam chyba tylko "stare dobre małżeństwo", ale oni nigdy nie mieli wygórowanych oczekiwań.

on

Rozumiem, że nie ma idealnej firmy dla każdego, z dużymi dochodami super pracodawcami z multisportem, opieką medyczną, szkoleniami i wyjazdami integracyjnymi. Ale u Rudego nie ma nic zupełnie, zero totalne i nic dobrego nikogo tam nie spotka. Oby ludzie którzy ciężko tam pracują i dają sobą pomiatać w końcu znaleźli w sobie poczucie własnej wartości i szacunek do samych siebie bo tych najbardziej wartościowych i tak już dawno tam niema.

BB

Hmmmm. Polityka tej Firmy jest jedna, zapłać ale już! ale i to tak za późno! Próbowałem się dogadać rozłożyć dług na raty, niestety nie ma takiej możliwości to standardowa odpowiedź jutro musi być wpłacona cała kwota koniec. A nie uchlam się od długu od odsetek proszę o rozłożenie w czasie z które i tak zapłacę odsetki. Hora firma z daleka od takich!

fpal

a jaka praca za 7,5 wymaga wyzszego wykształcenia??

Olaf

Co za gbury tam pracują masakraaaa !!!!!

emsie

mylisz się 7,5 zł za godzinę po 3 miesiącach "podwyżka" max 50 gr

o_o

Marna ? To mało powiedziane ! Ludzie mało życzliwi, nie chętni do pomocy. Nie każdy się rodzi omnibusem jak ty - pani (usunięte przez administratora). ! Szybko odeszłam i nie żałuje. Generalnie nie polecam

beee!

Zarobki marne, ale ta trenerka jeszcze bardziej marna.

ja

(usunięte przez administratora)Trenerka faktycznie, ciężka w każdym tego słowa znaczeniu. Jedyny porządny był menager ale podejrzewam, że też już jest po złej stronie mocy. Pracowalam tam przez 5 miesięcy i zdecydowanie za długo. Nigdy więcej, nie polecam i jeśli macie jakąś inną możliwość, nie idźcie tam, to naprawde dobra rada.

-

W socjalu jest cukier i mlieko- jak se weźniesz

Zostaw opinię o Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Negocjator Telefoniczny Rudy Consulting