brak logo

ZWC „Millano”

Poznań

Opinie o ZWC „Millano”

batonik 2013-04-07 15:47:22
Zgadzam się z poprzedniczką.Kierownictwo dobrze wie o tych wpisach i dziwimy się że nikt z tym nic nie robi o tym jak nas traktuje (usunięte przez moderatora).Przez ostatnie miesiące każdy dzień w pracy staje się obawą przed tym co usłyszymy na swój temat.Co wyżej wymieniona brygadzistka powie na nasz temat nie szanując nas i poniżając pracowników firmy Millano.
obserwator 2013-04-20 00:03:18
(usunięte przez moderatora) to jest firma w której kierownictwo samo napędza wszelkie afery aby się tylko swoją AKTYWNOŚCIĄ przed szefem wykazać jacy to MY jesteśmy prężni HA HA HA a odnośnie organizacji pracy to należało by ich ROZPĘDZIĆ bo to jest total BRAK ORGANIZACJI i prężności niby kierownictwa
xxxx 2013-04-28 19:36:59
Chyba o sobie piszesz z tą zmianą pracy.po prostu nie my tylko niech ją zmieni (usunięte przez moderatora) Bo na co dzień musimy znosić jej złą mine,oraz krzyki.A tak wogóle nie ogarnia nic.
ZZZZMWWW 2013-05-12 23:06:59
NARESZCIE NIE MA HR STUDENTÓW.
1
Natalia W. 2013-06-21 16:56:44
Ludzie jestescie smieszni!!! umiecie wypisywac wszystko co Wam nie pasuje pod jakimis fałszywymi pseudonimami bo boicie sie przedstawic własnymi danymi zeby swiatlo dzienne nie pokazalo jakimi jestescie idiotami. zamiast plotek i ciaglego obgadywania ludzi, moglibyscie wziasc sie za prace!! plotki tworza ludzie ktorzy nie maja swojego prywatnego zycia i ZAZDROSZA wszystkiego wszystkim wokol!!! widze jakie falszywe osoby tam pracuja, stale i hr. Dobrze ze koordynatorki sa z zewnatrz bo A zjedliby zywcem.przyjde na kolejny sezon tylko ze wzgledu na kase, posrod agencji z Poznania ta jest chyba najbardziej oplacalna
1
anonim 2013-07-08 11:55:46
Natalia W. a Ty polecasz prace w HR Consulting - ZWC „Millano”? O co pytają na rozmowie rekrutacyjnej? Dają może karty multisport?
Pesti 2013-07-26 22:44:32
G*** prawda, żałosne są takie wypowiedzi. Mi osobiście bardzo zależy na pracy i zarobku dlatego sie staram, a w każdej firmie w której pracowałam przez HR znalazły się stałe zazdrosne pracownice, które nie miały do zaoferowania nic oprócz swojego przerośniętego ego. Wstydźcie się. Wy uogólniacie, to ja też was do tego gorszego grona zaliczę.
anka87 2013-08-19 07:50:53
Jak dla mnie praca jest naprawdę spoko. Ja dzięki tej agencji mam od dłuższego czasu pracę i nie mam na co narzekać, szczególnie wynagrodzenia mają wysokie
1
mm 2013-08-21 16:56:06
Witam,
jutro idę na rozmowę do HR Consulting ws pracy w firmie Millano, mógłby mi ktoś pokrótce przedstawić na czym praca polega? W jakich granicach jest wynagrodzenie i do kiedy wypłacane? Dzięęęki.;)
2013-08-25 19:56:45
Sadzę że ten STARSZY PAN dostaje w kieszeń więcej niż ze 3 a może 4 kobiety uwijające się przy produkcji a on jest prawie panem K.
mysza 2013-08-26 20:56:41
Fakt, na Olszynowej bywa różnie. Babki potrafią o byle co do brygadzistki lecieć, dlatego jestem na Wysogotowskiej - mniej ludzi, kierownicy naprawdę fajni i mniejszy rygor, za to lepsza organizacja pracy
Marta 2013-09-09 15:12:35
Wszyscy potrafią tylko narzekać, a praca jest naprawdę fajna, w miarę stała i dobrze płacą, jak się komuś chce pracować to na pewno będzie zadowolony.
marcin 2013-09-10 11:13:11
marta powiedz mi a ile zarabiasz jako pakowczka ? A tak wogoóle ile tam zarabia zasypowy czy warto iść na zasypowego? Ile zarabia operator maszyny formującej?
1
Anka 2013-09-23 09:51:25
Tak sobie czytam i oczywiście masa osób potrafi tylko narzekać. Dla mnie praca jest ok, pracowałam już w kilku agencjach i tutaj mam najwyższe wynagrodzenie, atmosfera też jest ok.
2013-09-27 14:48:02
Skoro wszystko jest super to co robi to pismo z kadr?
xgoscx 2013-10-04 18:30:26
Wszyscy tylko narzekać potrafią, skoro tak Wam źle to wystarczy zrezygnować z pracy, nikt Was tam na siłę nie trzyma. Tylko nygusy z agencji są 'ustawiane' przez stare etatowe.
O tych brygadzistkach co się nie nadają, wszystko w d***e mają, na głowę pozwalają sobie wchodzić i magazynierzy nimi żądzą to widzę zdanie dobre jest. A o innych, które potrafią utrzymać porządek i nikt im na głowę nie wchodzi najgorsze są. Niekiedy wystarczy nie oceniać tylko po wyrazie twarzy, bo niektórzy potrafią się uśmiechać i miło gadać, a za plecami nóż w plecy wybijać. Pozdrawiam.
zauważone już dawno 2013-10-29 23:46:16
pracuję w tej firmie nie istotne czy jestem hr,etat,rencista.Problem w tej firmie idzie od samej góry.Kierownik (usunięte przez administratora) nie konsekwentny utrzymuje zbyt bliskie relacje z innymi kierownikami niższego szczebla dużo prac robi za nich i tylko niepotrzebnie przez to wkrada się chaos.Kierownicy zmian(nie wszystkich)na zmianach nocnych śpią ze swoimi kolejnymi wybranymi pupilami magazynierami,którzy z kolei mogą to robić,gdyż do pracy za nich jest postawiony HR!Na każdej zmianie potrzebne są zmiany-może przemieszać kierowników z brygadzistkami,magazynierami i pracownikami etatowymi to będzie lepiej Szefie Millano?Oczekujemy zmian,gdyż robi się niesmacznie nawet przy dobrej czekoladzie.
1
wera 2013-10-31 13:39:50
Zgadzamy się z poprzedniczką u nas na zmianie wkońcu będzie lepiej; mamy nowego kierownika i od poniedziałku inną brygadzistke.wreście odpoczniemy psychicznie od pani.W mamy nadzieje,że nowa brygadzistka będzie traktowała wszystkich równo nie będzie zajmowała się pierdołami i słuchała o życiu prywatnym jak dotychczas robiła to pani W,
1
róża 2013-10-31 20:19:15
Mi się wydaje,że wy zazdrościcie po prostu tego że nie macie dobrego kontaktu z brygadzistkami. A z tego co wiem to pracownicy sami zajmują się pierdołami.
ja nie mogę narzekać na żadną z brygadzistek a w szczególności na panią W.
miłostka 2013-11-02 22:18:04
OJ I PRZYDAŁOBY SIĘ TAKŻE ZMIENIĆ (usunięte przez administratora) BO JEST TO NIEPOROZUMIENIE ŻE JEST BRYGADZISTKĄ,
wikuś 2013-11-04 19:43:04
chodzi o p.k
1
p ,w 2013-11-04 20:48:04
przestańcie już narzekać pozdrawiam ,
olo 2013-11-06 13:59:04
Cześć,zalezy mi na pracy stałej, czy faktycznie nie ma w Millano problemu ze zleceniami, tygodniowych przestojów itd ? Zależy mi na stałej pracy, no i kasie - nie ukrywam. Dzięki za odpowiedź!
ZIOMEK 11 2013-11-18 01:09:59
CO MNIE BARDZO DENERWUJE, TO TO, ŻE LUDZIE Z AGENCJI PACY TYMCZASOWEJ NIE MOGĄ SIĘ ŹLE POCZUĆ, ZWOLNIĆ, ZACHOROWAĆ NA KILKA DNI, BO OD RAZU SĄ SKREŚLENI Z GRAFIKU NA 2 LUB 3 TYGODNIE A PRZECIEŻ TO NIE ICH WINA, CHODZĄ ZAZIĘBIENI DO PRACY, ZARAŻAJĄ INNYCH, STRACH IM NIE POZWALA WYSTĄPIĆ O DZIEŃ WOLNEGO BO TO WIELKA STRATA FINANSOWA. W NAJCZĘSTSZYCH PRZYPADKACH SĄ TO BARDZO DYSPOZYCYJNI I KREATYWNI PRACOWNICY, KTÓRYCH NAM POTRZEBA.
ZIOMEK 11 2013-11-18 01:28:20
CZYTAM TE FORUM I NIE MOGĘ ZE ŚMIECHU.
LUDZIE TYLKO POTRAFIĄ NARZEKAĆ JAK MAJĄ TROCHĘ POPRACOWAĆ.
TO NIESTETY NIE WAKACJE W TUNEZJI TO TYLKO PRACA KTÓRĄ KAŻDY WYKONUJE JAK SIĘ NALEŻY I WYPEŁNIA SWOJE OBOWIĄZKI.
TO JEST ŚMIESZNE, KTOŚ PISZE NA PANIĄ BRYGADZISTKĘ W. BO CO? ZNALAZŁA PRZY TOBIE TELEFON KTÓREGO NIE MOŻESZ POSIADAĆ? BYŁAŚ ZA BARDZO WYMALOWANA? MOŻE ŻUŁEŚ GUME A ONA ZWRÓCIŁA CI UWAGĘ? ALE PEWNIE SPAŁEŚ NA PALECIE.
CZŁOWIEKU ZASTANÓW SIĘ TROCHĘ O CO TOBIE CHODZI.
JEŻELI NIE ODPOWIADA CI PRACA TO DO WIDZENIA NIKT CIE NIE ZMUSZA
PO CO WYPOWIADASZ SIĘ NA FORUM JAKO OSOBA ANONIMOWA?
WYJDŹ NA HALE I POWIEDZ TO WPROST - NARKA
1
Michał 2013-11-21 20:43:29
Nie rozumiem tych wpisów, jak dla mnie jest naprawdę ok, sporą kasę wyciągam, bo cały miesiąc mam stałe zlecenia, jak się chce to można
Tomek 2013-11-22 11:36:08
A najgorsze jest to,że pani (usunięte przez administratora) ZAMIAST WYKONYWAĆ SWOJĄ PRACE na W4 gdzie są przedzieleni to większość czasu spędzają na W5.NIE interesują się swoją zmianą tylko chodzą i panoszą się oczerniają innych pracowników przed nowym kierownictwem.A tak miało być lepiej, pani W już szybko zapomniała jak traktowała pracowników,to znowu przychodzi i zajmuje się życiem prywatnym.Jak tak dalej będzie to z tym pójdziemy wyżej,bo tak nie może być.
Wiola 2013-11-22 16:33:31
W 100% zgadzamy się z poprzedniczką my na zmianie DO GÓRY mamy 2 brygadzistki i 2 kierowników do góry, a na W4 niema kto pilnować ludzi jak pracują.PROSIMY ZRÓBCIE COŚ Z TYM bo tak nie może być niech paniW oraz kierownik zainteresują się swoimi obowiązkami
PracownicaHR 2013-11-27 16:43:24
A to dziwne, bo jestem na W4 i często widzę brygadzistkę czy kierownika, którzy nas "sprawdzają" ;)
Naprawdę nie rozumiem waszego narzekania, praca co prawda jest ciężka, fizyczna, choć też nie zawsze, to zależy od tego, gdzie zostanie się przydzielonym przez brygadzistkę. Wiadomo przecież, że nie płacą nam za siedzenie całymi dniami na paletach. ;)
Generalnie zauważyłam, że pracownice etatowe mają tendencję do wykorzystywania HR-owców, ale na to się nic nie poradzi, bo wiadomo, że one mają "plecy" i żadne skargi nie przyniosą rezultatów, a tylko krzywe spojrzenia i niepotrzebne spięcia. Na szczęście dla mnie to wyłącznie praca tymczasowa i absolutnie nie wiążę z nią przyszłości, toteż nie przejmuję się żadnymi plotkami ani sama się w nie nie angażuję, bo nie ma to sensu. Zarabiam pieniążki i to jest najważniejsze. :) Jeśli ktoś szuka dobrze płatnej pracy, to jak najbardziej polecam.
kieras 2013-11-27 18:45:40
weż się wiola do roboty bo widze że masz za dużo czasu wolnego w pracy i zajmujesz sie plotkami .Pozdrawiam kierownik Roman.
1
aga 2013-11-29 09:51:00
No właśnie kto ma dużo czasu ten ma a nie wydzieranie się na pracowników popieram Wiole ma racje całymi dniami tylko siedzą do góry,a on wydziera się tylko to mu najlepiej wychodzi.A NIE SIEDZENIE W PRACY PRZED INTERNETEM
jack daniels 2013-12-04 11:52:41
Moja opinia dotyczy magazynu i pracy na nim. Niestety, zdecydowanie najgorsza praca jaką miałem. Atmosfera fatalna i dużo drobnomieszczańskich obyczajów. (usunięte przez administratora)nigdy nie wiadomo kto komu może podłożyć świnię. Podczas przerwy 20-minutowej na stołówce siedzi zawsze ok. 10 osób i nikt z nikim nie rozmawia.
Sama praca byłaby ok, są wózki widłowe, paleciaki i towar, który trzeba skompletować. Magazynowy standard. Jednak warunki stworzone przez ludzi sprawiały, iż każdy dźwięk budzika kwitowałem krótkim, niecenzuralnym słowem (usunięte przez administratora)
Przez 14 lat pracy na różnych stanowiskach nigdzie nie spotkałem się z takim prostackim traktowaniem pracowników. Komuś, kto chce lubić swoje zajęcie, stanowczo odradzam.
Swoją karierę w tej firmie zakończyłem rok temu, jeśli nie wymienili przez ten rok 90% kadry, to jestem pewien, że nic się nie zmieniło. Dziś na szczęście mogę tylko wspomnieć ten czas jako koszmar ;-) Totalnie nie polecam! Chyba, że ktoś nie ma szacunku do samego siebie, to powinien się tam odnaleźć.
2
amanda 18 2013-12-10 20:06:02
Na jakiej ulicy jest hala w5?
1
BARTEK 2013-12-12 15:29:47
Każdy wszystko opisuje a nikt nie pisze jak teraz na nockach zachowują się mechanicy.Jak zawsze nigdy nie mają czasu na naprawe maszyn bo każą nam je naprawiać.A GDY SIĘ IDZIE po mechanika R-NA tylko słyszymy albo towar żle wyjechany,albo maszyna żle umyta,albo ile tu pracujemy,że nie umiemy naprawiać maszyn.A mechanik R nic nie robi tylko siedzi nad laptopem i filmiki ogląda.A najgorsze jest to,że gdy idziemy po nich to oni jak zawsze na nockach śpią,a jak ich obudzimy to już są bardzo żli.Ostatnio do jego grona dołączył mechanik J-EJ
1
pati 2013-12-12 15:41:03
STO procent zgadzam się z wypowiedzią Bartka nieraz widziałam jak etatowe płaczą przez m-ika R oraz niechcą iść same po nich tylko nas wysyłają HR.Najlepiej mają te co noszą im placuszki lub kiełbaski albo zęby szczeżą i głaskają ich po plecach.A zaś za prace którą oni mają naprawiać to etatowe za nich naprawiają,a zaś rozbijają się nowymi autami.
Słoneczko 2013-12-14 08:46:41
Droga pani zazdrość Cię chyba żdżera.Weź się do pracy.Pokaż co potrafisz,jaka jesteś zdolna i do czego,co ci najlepiej wychodzi.Zmień swoje zachowanie to może też będą się do Ciebie uśmiechać.Mechanicy są ok jest na czym oko zawiesić,przystojni,inteligentni, po prostu super!!!
No niestety nie z każdym można się śmiać i żartować,czy głeboko spojrzeć sobie w oczy.Cieszę się,że ktoś nam tego właśnie zazdrości!
1
Jodła 2013-12-15 19:51:44
Zdolne te etatowe!!!Inteligentne???Jak śpi to się połóż koło niego.A co tam lata,lata się nie liczą.Roman fajny facet,Jędrzej zresztą też!Panowie głowa do góry!Trudno wszystkim dogodzić.Głupota ludzka nie zna granic.Człowiek jest tak długo mądry, dopóki szuka mądrości. Jeżeli mniema, że ją już znalazł, wówczas staje się błaznem.
1
pracownik 2014-01-02 20:41:36
SŁONECZKO to ty jesteś jedną z tych co przynoszą placuszki mechanikom?każdy jest odpowiedzialny ZA PRACE NA STANOWISKU NA JAKIE SIĘ PRZYJĄŁ MECHANIK ZA UTRZYMANIE MASZYNY BY BYŁA SPRAWNA MAGAZYNIER ZA ZAOPATRZENIA I ODBIÓR GOTOWEGO PRODUKTU ITD. WIĘC NIE BROŃ MECHANIKÓW BO TO NAJWIĘKSZE (usunięte przez administratora)MAGAZYNIERZY TEŻ I NIE PISZ BZDUR JAK NIE TO MOŻEMY SIĘ SPOTKAĆ ZAPRASZAM NA MG2 MILLANO TO JEDEN WIELKI KOŁCHOZ PRZEZ TAKIE JAK TY TĄ ATMOSFERĘ PRACY PSUJĄ.
zwolniony 2014-01-23 03:56:13
Praca ogólnie w porządku, po przeniesieniu z magazynu na produkcję trochę gorzej mi się pracowało, ale to szczegół. W poniedziałek zostałem zwolniony z dnia na dzień, dowiadując się o tym dzień przed. Powodem były rzekome słabe oceny pracy, mimo, że na arkuszu rozliczeniowym zawsze miałem ocenę "dobrą". Kierownictwo widzi tylko, gdy na chwile się usiądzie odpocząć, a gdy np. odstawia się palety bo magazynierom ciężko ruszyć cztery litery to tego już nie widzi nikt, liczy się tylko to, że się usiądzie.
1
Elka 2014-01-27 21:06:04
Ogólnie praca nie jest zła. ..kasa w miarę dobra. Niektóre brygadziatki mogly by byc lepsze. Na jednej ze zmian jest nowe kierownictwo...(usunięte przez administratora)
POLA 2014-02-02 15:39:09
Tak jest nowa brygadzistka ale co z tego jak jedna zeszła na dół i przekazała drugiej swoje żale oraz pałeczke do ręki,żeby jej pupilki nie rozdzielać jaka to ona biedna,a natomiast nowa brygadzistka z tym nic nie robi jak łączyła grupki to nadal łączy zamiast je rozdzielać.
Wanda 2014-02-04 22:03:26
Nie wiem czy przekazuje pałeczkę. Jest nowa brygadzistka i już zaczyna też mieć swoich pupili.Najlepsi są ci co się przylizują.A ona takich docenia każdy wie o co chodzi.
zocha 2014-02-08 16:37:23
Masz racje,a ta z dołu brygadzistka W-cha zamiast pilnować etatowe na dole to większość czasu spędza na W5 do góry.I znowu zaczyna się to samo co było Tz.dowiaduje się nowych pierdół.
lola 2014-02-08 20:07:16
zgadzam się z tobą brygadzistka pani (usunięte przez administratora)zamiast nas pilnować i zająć się obowiązkami to większość czasu spędza u drógiej brygadzistki na W5i sprawdza jak traktuje jej pupileczki.
Wanda 2014-02-10 16:30:21
Ta co byla na 4 teraz jest na 5ma nadal pupili. I.....jest nie zbyt uprzejma z tego co się slyszy.A wy co sadzicie? be
odpowiedz 2014-02-12 17:08:12
zwolniony a Ty kto?;p chyba nie zalujesz pracy tam? prace jako magazynier znajdziesz wszedzie, a jakby nie bylo zwoniena byly znowu raptem pare dni temu i jaki sens w tym? gdzie zwalniaja paroletnie etatowe by zastapic je mlodszymi, ktore wiadomo ze przyjda na chwile lub na przeczekanie by znalezc cos lepszego. Praca masakryczna, praclowalam fizycznie o wiele ciezej za wieksze pieniadze i na jednej zmianie.(usunięte przez administratora)
RENA 2014-02-17 23:22:43
Moje panie tez pracuje w Firmie MILLANO I przeczytałam ostatni wpis, jestem zaskoczona, że potraficie oczerniać etatowe. Pracowałam z nimi na żurawiu i są sw porządku, były również od nas z HR to dopiero (usunięte przez administratora)byłam zła że te panie dźwigają takie ciężary a żadna się nie ruszyła żeby im pomóc wstyd mi za was ,brak wam kultury taktu i godności osobistej.
1
jaaaaa 2014-03-06 16:54:29
siemka kasienka
ZGADNIJ 2014-03-06 16:58:36
CZEŚĆ POLKOWA
ŻDZICHA 2014-03-29 20:34:53
Dziś ostatnia nocka już dosyć patrzenia jak pani W cały czas przebywa na w 5 u następnej brygadzistki i ją przeciwstawia zamiast pilnować swojej zmiany a nie cały czas na nocce przebywa do góry kpina co ta kobieta wyprawia.
Zostaw swoją opinię o ZWC „Millano” - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWC „Millano”