Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZWC „Millano”

zdjecie uzytkownika
Ratatuj - 2013-03-24 21:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie pokazane jest światło dzienne firmy Milano w Poznań -Przeźmierowo. Ludzie ne boją się już opisywać swojego pobyt w pracy z wymieniona kierowniczką pania (usunięte przez administratora) i jej najwspanialszą curónią Panią (usunięte przez administratora) Każdy z nas wie jak wyglada praca w owej wymienianej firmie. Mam jednak nadzieję, że szefostwo firmy czyta nasze posty i jest świadom tego że jego pracownicy wołają o pomoc. Po to by praca sprawiała nam przyjemnosc byśmy nie czuli się jak na egzekucji a pani (usunięte przez administratora) nie była naszym katem , by pupilki pani (usunięte przez administratora) zabrały się za pracę a nie scedowały ją na zwykłego szarego pracownika, który nie podporządkowuje się władzy wyżej wymienianej kierownik. Mam nadzieję że szefowie przeją na oczy i coś z tym fantem zrobią bo prędzej czy później firma się rozpadnie przez różne fakty , które wyjdą na jaw , a które pod presją Pani(usunięte przez administratora) są zatajane.
zdjecie uzytkownika
Tekla - 2013-03-25 17:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem jest to sprawa na gorąco po prostu Życie w firmie Milano nie jest usłane różami co róż ktoś podkłada kolce :( Od dłuższego casu pracuje się tam coraz gorzej . Traktowanie praconika jest skandaliczne . Wyzysk pracownika przez kierownika oraz stosunek kierownik pracownik jest fatalny . Kierowniczka, która nagminnie jest wymieniaa w opisach nie liczy się z nam pracownikami . Owszem jest kierownikiem , ale jakiś szacunek nam pracownikom Milano się nalezy , informowanie swoich pracwoników że urlop to ja ci z (usunięte przez administratora) wypisze , że nie masz na co liczyć ty lepiej weś się za robotę a nie o urlopie myślisz lub (usunięte przez administratora) mnie obchodzi Twój jurlop to jest na miejsc u tak traktuje się pracownika jeżeli nik z tym nic nie zrobi to pracownicy nie wytrzymają nerwowo tego co się tam dzieje
zdjecie uzytkownika
Niki - 2013-03-25 21:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety ale musze przyznać racje nareszcie możemy pisać co się dzieje na tej zmianie.Bo my już psychicznie nie wytrzymujemy tego krzyku oraz tych pierdół którymi się zajmuje zamiast zająć się swoimi sprawami.Tak pupilki dostały urlop,a my nie jesteśmy pupilkami pani (usunięte przez administratora) bo nie opowiadamy jej o swoim życiu prywatnym.Kierowniku pani (usunięte przez administratora) chodzi za tobą i pokazuje czego ona nie potrafi ,a jak znikasz to wtedy pokazuje jaka naprawde jest.Każdy dzień zaczyna się tak samo.Na popczątku idzie się z nimi przywitać oraz dowiedzieć się nowych pierdół.
zdjecie uzytkownika
Tekla - 2013-03-25 21:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety przyznaje razcję tak jest ijeżeli się to nie zmieni to tak zostanie, a my wykończymuy się nerwowo
zdjecie uzytkownika
Ratatuj - 2013-03-25 22:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie zaczyna się coś dziać w tym kierunku może nastąp;ia jakies zmiany w tej firmie tego sobie i waz zyzczę
zdjecie uzytkownika
pracownica millano - 2013-04-02 10:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezadowolona 2 - 2010-11-05 17:15:17

W 100% zgadzam się z wypowiedzią poprzedniczki...

HR'y to nieroby!
zgadzam sie -hr to nieroby!,wykorzystuja rencistów,niedbale wykonują prace
zdjecie uzytkownika
długoletnia prac. - 2013-04-02 11:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
olewka totalna,stos.prac.-kier.,brak org,krzesel,bryg.(usunięte przez moderatora) to pożal sie Boże,zalatwianie jakiegos glupiego zasw.-zenada(wczesnie!)
zdjecie uzytkownika
Czekoladowa panienka - 2013-04-07 13:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pomimo naszych próśb postów wysyłanych na tą stronę. Nadal nie ma pożądanych przez nas pracowników efektów. Wyżej wymieniana (usunięte przez moderatora) z dnia na dzień staje się coraz gorsza, a odzywki kierowane przez jej córkę są w stosunku do pracownika nie miłe i obraźliwie. Niech obie Panie wezmą się lepiej za pracę i za godne nas traktowanie to nikt z nas nie będzie miał pretensji !!!!!
zdjecie uzytkownika
batonik - 2013-04-07 15:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzedniczką.Kierownictwo dobrze wie o tych wpisach i dziwimy się że nikt z tym nic nie robi o tym jak nas traktuje (usunięte przez moderatora).Przez ostatnie miesiące każdy dzień w pracy staje się obawą przed tym co usłyszymy na swój temat.Co wyżej wymieniona brygadzistka powie na nasz temat nie szanując nas i poniżając pracowników firmy Millano.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-04-20 00:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) to jest firma w której kierownictwo samo napędza wszelkie afery aby się tylko swoją AKTYWNOŚCIĄ przed szefem wykazać jacy to MY jesteśmy prężni HA HA HA a odnośnie organizacji pracy to należało by ich ROZPĘDZIĆ bo to jest total BRAK ORGANIZACJI i prężności niby kierownictwa
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2013-04-28 19:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba o sobie piszesz z tą zmianą pracy.po prostu nie my tylko niech ją zmieni (usunięte przez moderatora) Bo na co dzień musimy znosić jej złą mine,oraz krzyki.A tak wogóle nie ogarnia nic.
zdjecie uzytkownika
ZZZZMWWW - 2013-05-12 23:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NARESZCIE NIE MA HR STUDENTÓW.
zdjecie uzytkownika
Natalia W. - 2013-06-21 16:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie jestescie smieszni!!! umiecie wypisywac wszystko co Wam nie pasuje pod jakimis fałszywymi pseudonimami bo boicie sie przedstawic własnymi danymi zeby swiatlo dzienne nie pokazalo jakimi jestescie idiotami. zamiast plotek i ciaglego obgadywania ludzi, moglibyscie wziasc sie za prace!! plotki tworza ludzie ktorzy nie maja swojego prywatnego zycia i ZAZDROSZA wszystkiego wszystkim wokol!!! widze jakie falszywe osoby tam pracuja, stale i hr. Dobrze ze koordynatorki sa z zewnatrz bo A zjedliby zywcem.przyjde na kolejny sezon tylko ze wzgledu na kase, posrod agencji z Poznania ta jest chyba najbardziej oplacalna
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 11:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Natalia W. a Ty polecasz prace w HR Consulting - ZWC „Millano”? O co pytają na rozmowie rekrutacyjnej? Dają może karty multisport?
zdjecie uzytkownika
Pesti - 2013-07-26 22:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
G*** prawda, żałosne są takie wypowiedzi. Mi osobiście bardzo zależy na pracy i zarobku dlatego sie staram, a w każdej firmie w której pracowałam przez HR znalazły się stałe zazdrosne pracownice, które nie miały do zaoferowania nic oprócz swojego przerośniętego ego. Wstydźcie się. Wy uogólniacie, to ja też was do tego gorszego grona zaliczę.
zdjecie uzytkownika
anka87 - 2013-08-19 07:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie praca jest naprawdę spoko. Ja dzięki tej agencji mam od dłuższego czasu pracę i nie mam na co narzekać, szczególnie wynagrodzenia mają wysokie
zdjecie uzytkownika
mm - 2013-08-21 16:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
jutro idę na rozmowę do HR Consulting ws pracy w firmie Millano, mógłby mi ktoś pokrótce przedstawić na czym praca polega? W jakich granicach jest wynagrodzenie i do kiedy wypłacane? Dzięęęki.;)
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-25 19:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sadzę że ten STARSZY PAN dostaje w kieszeń więcej niż ze 3 a może 4 kobiety uwijające się przy produkcji a on jest prawie panem K.
zdjecie uzytkownika
mysza - 2013-08-26 20:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt, na Olszynowej bywa różnie. Babki potrafią o byle co do brygadzistki lecieć, dlatego jestem na Wysogotowskiej - mniej ludzi, kierownicy naprawdę fajni i mniejszy rygor, za to lepsza organizacja pracy
zdjecie uzytkownika
Marta - 2013-09-09 15:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy potrafią tylko narzekać, a praca jest naprawdę fajna, w miarę stała i dobrze płacą, jak się komuś chce pracować to na pewno będzie zadowolony.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-09-10 11:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
marta powiedz mi a ile zarabiasz jako pakowczka ? A tak wogoóle ile tam zarabia zasypowy czy warto iść na zasypowego? Ile zarabia operator maszyny formującej?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2013-09-23 09:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie czytam i oczywiście masa osób potrafi tylko narzekać. Dla mnie praca jest ok, pracowałam już w kilku agencjach i tutaj mam najwyższe wynagrodzenie, atmosfera też jest ok.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 14:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro wszystko jest super to co robi to pismo z kadr?
zdjecie uzytkownika
xgoscx - 2013-10-04 18:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tylko narzekać potrafią, skoro tak Wam źle to wystarczy zrezygnować z pracy, nikt Was tam na siłę nie trzyma. Tylko nygusy z agencji są 'ustawiane' przez stare etatowe.
O tych brygadzistkach co się nie nadają, wszystko w d***e mają, na głowę pozwalają sobie wchodzić i magazynierzy nimi żądzą to widzę zdanie dobre jest. A o innych, które potrafią utrzymać porządek i nikt im na głowę nie wchodzi najgorsze są. Niekiedy wystarczy nie oceniać tylko po wyrazie twarzy, bo niektórzy potrafią się uśmiechać i miło gadać, a za plecami nóż w plecy wybijać. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zauważone już dawno - 2013-10-29 23:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuję w tej firmie nie istotne czy jestem hr,etat,rencista.Problem w tej firmie idzie od samej góry.Kierownik (usunięte przez administratora) nie konsekwentny utrzymuje zbyt bliskie relacje z innymi kierownikami niższego szczebla dużo prac robi za nich i tylko niepotrzebnie przez to wkrada się chaos.Kierownicy zmian(nie wszystkich)na zmianach nocnych śpią ze swoimi kolejnymi wybranymi pupilami magazynierami,którzy z kolei mogą to robić,gdyż do pracy za nich jest postawiony HR!Na każdej zmianie potrzebne są zmiany-może przemieszać kierowników z brygadzistkami,magazynierami i pracownikami etatowymi to będzie lepiej Szefie Millano?Oczekujemy zmian,gdyż robi się niesmacznie nawet przy dobrej czekoladzie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWC „Millano”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZWC „Millano”?
Zadaj pytanie
x