Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZWC „Millano”

zdjecie uzytkownika
dzikastokrotka - 2013-03-21 12:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te wszystkie posty,to jestem tak zazenowana,ze takich ludzi matka ziemia zrodzila,takich chwastow to sie tylko pozbywac..tacy ludzie wlasnie rozpierdzielaja atmosfere w pracy,bo przed Toba tylko slodko pierdza,a za plecami (usunięte przez administratora) jak tam ktos napisal..Wy chyba nie wiecie jak jest w innych firmach,jak tam kierownictwo traktuje swoich poddanych..nie wszyscy musza sie lubic,zazdroscicie stanowiska komus?co myslicie ze taka osoba Was po glowce poglaska?to jestescie w bledzie..nie na tym to polega..nie wszyscy jestesmy tacy sami,a jak nie potraficie tego zrozumiec,to jestescie tylko gburowatymi babami z klapkami na oczach,ktorym horyzonty zamykaja sie w pewnych rejonach i dalej ni rusz..zenuja mnie takie osoby jak Wy,falszywe,tchorzliwe babska,ktore nawet nie umieja tego zalatwic w inny sposob,ciekawe czy wszyscy pracownicy tak uwazaja..same siadziecie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na krzeselkach,a hr-y za Was(usunięte przez administratora)..i to jest dobry stosunek czlowieka do czlowieka?!pss..to czemu sie nie zwolnicie albo nie przeniesiecie na inna zmiane?jak tak was to razi..bo na innych zmianach nie lepiej jest..ale znalazly sie obronczynie godnosci ludzkiej,o litosci..to jest smieszne..do czego ludzie sa jeszcze zdolni..kierownictwo od tego jest by pokazac ludziom,co maja robic i byc stanowczym,a nie nianczyc jakies zalosne kobiety i innych pracownikow..
Praca sama w sobie nie jest zla,daloby sie normalnie pracowac,gdyby nie wspolpracownicy,ktorzy tylko obserwuja Cie ciagle,aby kazdy Twoj blad wytknac w najlepszym dla siebie momencie..ale ludzie zamiast pracowac,wpieprzaja sie w nie swoje sprawy i pozniej jest jak jest,ludzie powinni wspolpracowac,a praca od razu by szla z gorki,tylko niektorzy tego nie rozumieja,a szkoda..
Nie tak zalatwiaja sprawy dorosli ludzie,a to jest wrecz dziecinada..
Jesli mialabym polecic ta firme,to owszem,placa jak placa,rzadko gdzie lepiej z tym,kierownictwo na poziomie,ogolnie w porzadku.. :)
zdjecie uzytkownika
m jak millano - 2013-03-22 09:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalnie nic tylko z kamerką wbijać i serial kręcić! Odcinków byłoby więcej niż w modzie na sukces... Ciągle jakieś intrygi, plotkarstwo i obłuda. Zamiast skupić się na pracy co niektórzy wciąż knują żeby innym życie zatruć. Opanowane do perfekcji robienie niewinnych, słodkich minek, a chwile później obrabianie ludziom (usunięte przez administratora) albo kablowanie. Skąd w nich tyle nienawiści i jadu?! Dobija mnie też taktyka utrzymywania się na stanowisku ściemniaczy, którzy w pocie czoła naginają, gdy patrzy kierownictwo, po chwili chowają się po kątach i przypisują sobie innych prace lub zwalają obowiązki na kolejne zmiany. Wazeliniarzy też nie brakuje. Nic dziwnego, że z roku na rok w firmie robi się coraz większy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieprzyjemna atmosfera. Za kilka lat millano upadnie. Szkoda mi tych uczciwych chapaczy, co muszą się na co dzień męczyć z tyloma cwaniakami
zdjecie uzytkownika
Ratatuj - 2013-03-24 21:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie pokazane jest światło dzienne firmy Milano w Poznań -Przeźmierowo. Ludzie ne boją się już opisywać swojego pobyt w pracy z wymieniona kierowniczką pania (usunięte przez administratora) i jej najwspanialszą curónią Panią (usunięte przez administratora) Każdy z nas wie jak wyglada praca w owej wymienianej firmie. Mam jednak nadzieję, że szefostwo firmy czyta nasze posty i jest świadom tego że jego pracownicy wołają o pomoc. Po to by praca sprawiała nam przyjemnosc byśmy nie czuli się jak na egzekucji a pani (usunięte przez administratora) nie była naszym katem , by pupilki pani (usunięte przez administratora) zabrały się za pracę a nie scedowały ją na zwykłego szarego pracownika, który nie podporządkowuje się władzy wyżej wymienianej kierownik. Mam nadzieję że szefowie przeją na oczy i coś z tym fantem zrobią bo prędzej czy później firma się rozpadnie przez różne fakty , które wyjdą na jaw , a które pod presją Pani(usunięte przez administratora) są zatajane.
zdjecie uzytkownika
Tekla - 2013-03-25 17:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem jest to sprawa na gorąco po prostu Życie w firmie Milano nie jest usłane różami co róż ktoś podkłada kolce :( Od dłuższego casu pracuje się tam coraz gorzej . Traktowanie praconika jest skandaliczne . Wyzysk pracownika przez kierownika oraz stosunek kierownik pracownik jest fatalny . Kierowniczka, która nagminnie jest wymieniaa w opisach nie liczy się z nam pracownikami . Owszem jest kierownikiem , ale jakiś szacunek nam pracownikom Milano się nalezy , informowanie swoich pracwoników że urlop to ja ci z (usunięte przez administratora) wypisze , że nie masz na co liczyć ty lepiej weś się za robotę a nie o urlopie myślisz lub (usunięte przez administratora) mnie obchodzi Twój jurlop to jest na miejsc u tak traktuje się pracownika jeżeli nik z tym nic nie zrobi to pracownicy nie wytrzymają nerwowo tego co się tam dzieje
zdjecie uzytkownika
Niki - 2013-03-25 21:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety ale musze przyznać racje nareszcie możemy pisać co się dzieje na tej zmianie.Bo my już psychicznie nie wytrzymujemy tego krzyku oraz tych pierdół którymi się zajmuje zamiast zająć się swoimi sprawami.Tak pupilki dostały urlop,a my nie jesteśmy pupilkami pani (usunięte przez administratora) bo nie opowiadamy jej o swoim życiu prywatnym.Kierowniku pani (usunięte przez administratora) chodzi za tobą i pokazuje czego ona nie potrafi ,a jak znikasz to wtedy pokazuje jaka naprawde jest.Każdy dzień zaczyna się tak samo.Na popczątku idzie się z nimi przywitać oraz dowiedzieć się nowych pierdół.
zdjecie uzytkownika
Tekla - 2013-03-25 21:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety przyznaje razcję tak jest ijeżeli się to nie zmieni to tak zostanie, a my wykończymuy się nerwowo
zdjecie uzytkownika
Ratatuj - 2013-03-25 22:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie zaczyna się coś dziać w tym kierunku może nastąp;ia jakies zmiany w tej firmie tego sobie i waz zyzczę
zdjecie uzytkownika
pracownica millano - 2013-04-02 10:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezadowolona 2 - 2010-11-05 17:15:17

W 100% zgadzam się z wypowiedzią poprzedniczki...

HR'y to nieroby!
zgadzam sie -hr to nieroby!,wykorzystuja rencistów,niedbale wykonują prace
zdjecie uzytkownika
długoletnia prac. - 2013-04-02 11:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
olewka totalna,stos.prac.-kier.,brak org,krzesel,bryg.(usunięte przez moderatora) to pożal sie Boże,zalatwianie jakiegos glupiego zasw.-zenada(wczesnie!)
zdjecie uzytkownika
Czekoladowa panienka - 2013-04-07 13:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pomimo naszych próśb postów wysyłanych na tą stronę. Nadal nie ma pożądanych przez nas pracowników efektów. Wyżej wymieniana (usunięte przez moderatora) z dnia na dzień staje się coraz gorsza, a odzywki kierowane przez jej córkę są w stosunku do pracownika nie miłe i obraźliwie. Niech obie Panie wezmą się lepiej za pracę i za godne nas traktowanie to nikt z nas nie będzie miał pretensji !!!!!
zdjecie uzytkownika
batonik - 2013-04-07 15:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzedniczką.Kierownictwo dobrze wie o tych wpisach i dziwimy się że nikt z tym nic nie robi o tym jak nas traktuje (usunięte przez moderatora).Przez ostatnie miesiące każdy dzień w pracy staje się obawą przed tym co usłyszymy na swój temat.Co wyżej wymieniona brygadzistka powie na nasz temat nie szanując nas i poniżając pracowników firmy Millano.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-04-20 00:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) to jest firma w której kierownictwo samo napędza wszelkie afery aby się tylko swoją AKTYWNOŚCIĄ przed szefem wykazać jacy to MY jesteśmy prężni HA HA HA a odnośnie organizacji pracy to należało by ich ROZPĘDZIĆ bo to jest total BRAK ORGANIZACJI i prężności niby kierownictwa
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2013-04-28 19:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba o sobie piszesz z tą zmianą pracy.po prostu nie my tylko niech ją zmieni (usunięte przez moderatora) Bo na co dzień musimy znosić jej złą mine,oraz krzyki.A tak wogóle nie ogarnia nic.
zdjecie uzytkownika
ZZZZMWWW - 2013-05-12 23:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NARESZCIE NIE MA HR STUDENTÓW.
zdjecie uzytkownika
Natalia W. - 2013-06-21 16:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie jestescie smieszni!!! umiecie wypisywac wszystko co Wam nie pasuje pod jakimis fałszywymi pseudonimami bo boicie sie przedstawic własnymi danymi zeby swiatlo dzienne nie pokazalo jakimi jestescie idiotami. zamiast plotek i ciaglego obgadywania ludzi, moglibyscie wziasc sie za prace!! plotki tworza ludzie ktorzy nie maja swojego prywatnego zycia i ZAZDROSZA wszystkiego wszystkim wokol!!! widze jakie falszywe osoby tam pracuja, stale i hr. Dobrze ze koordynatorki sa z zewnatrz bo A zjedliby zywcem.przyjde na kolejny sezon tylko ze wzgledu na kase, posrod agencji z Poznania ta jest chyba najbardziej oplacalna
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 11:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Natalia W. a Ty polecasz prace w HR Consulting - ZWC „Millano”? O co pytają na rozmowie rekrutacyjnej? Dają może karty multisport?
zdjecie uzytkownika
Pesti - 2013-07-26 22:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
G*** prawda, żałosne są takie wypowiedzi. Mi osobiście bardzo zależy na pracy i zarobku dlatego sie staram, a w każdej firmie w której pracowałam przez HR znalazły się stałe zazdrosne pracownice, które nie miały do zaoferowania nic oprócz swojego przerośniętego ego. Wstydźcie się. Wy uogólniacie, to ja też was do tego gorszego grona zaliczę.
zdjecie uzytkownika
anka87 - 2013-08-19 07:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie praca jest naprawdę spoko. Ja dzięki tej agencji mam od dłuższego czasu pracę i nie mam na co narzekać, szczególnie wynagrodzenia mają wysokie
zdjecie uzytkownika
mm - 2013-08-21 16:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
jutro idę na rozmowę do HR Consulting ws pracy w firmie Millano, mógłby mi ktoś pokrótce przedstawić na czym praca polega? W jakich granicach jest wynagrodzenie i do kiedy wypłacane? Dzięęęki.;)
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-25 19:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sadzę że ten STARSZY PAN dostaje w kieszeń więcej niż ze 3 a może 4 kobiety uwijające się przy produkcji a on jest prawie panem K.
zdjecie uzytkownika
mysza - 2013-08-26 20:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt, na Olszynowej bywa różnie. Babki potrafią o byle co do brygadzistki lecieć, dlatego jestem na Wysogotowskiej - mniej ludzi, kierownicy naprawdę fajni i mniejszy rygor, za to lepsza organizacja pracy
zdjecie uzytkownika
Marta - 2013-09-09 15:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy potrafią tylko narzekać, a praca jest naprawdę fajna, w miarę stała i dobrze płacą, jak się komuś chce pracować to na pewno będzie zadowolony.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-09-10 11:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
marta powiedz mi a ile zarabiasz jako pakowczka ? A tak wogoóle ile tam zarabia zasypowy czy warto iść na zasypowego? Ile zarabia operator maszyny formującej?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2013-09-23 09:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie czytam i oczywiście masa osób potrafi tylko narzekać. Dla mnie praca jest ok, pracowałam już w kilku agencjach i tutaj mam najwyższe wynagrodzenie, atmosfera też jest ok.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 14:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro wszystko jest super to co robi to pismo z kadr?
zdjecie uzytkownika
xgoscx - 2013-10-04 18:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tylko narzekać potrafią, skoro tak Wam źle to wystarczy zrezygnować z pracy, nikt Was tam na siłę nie trzyma. Tylko nygusy z agencji są 'ustawiane' przez stare etatowe.
O tych brygadzistkach co się nie nadają, wszystko w d***e mają, na głowę pozwalają sobie wchodzić i magazynierzy nimi żądzą to widzę zdanie dobre jest. A o innych, które potrafią utrzymać porządek i nikt im na głowę nie wchodzi najgorsze są. Niekiedy wystarczy nie oceniać tylko po wyrazie twarzy, bo niektórzy potrafią się uśmiechać i miło gadać, a za plecami nóż w plecy wybijać. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zauważone już dawno - 2013-10-29 23:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuję w tej firmie nie istotne czy jestem hr,etat,rencista.Problem w tej firmie idzie od samej góry.Kierownik (usunięte przez administratora) nie konsekwentny utrzymuje zbyt bliskie relacje z innymi kierownikami niższego szczebla dużo prac robi za nich i tylko niepotrzebnie przez to wkrada się chaos.Kierownicy zmian(nie wszystkich)na zmianach nocnych śpią ze swoimi kolejnymi wybranymi pupilami magazynierami,którzy z kolei mogą to robić,gdyż do pracy za nich jest postawiony HR!Na każdej zmianie potrzebne są zmiany-może przemieszać kierowników z brygadzistkami,magazynierami i pracownikami etatowymi to będzie lepiej Szefie Millano?Oczekujemy zmian,gdyż robi się niesmacznie nawet przy dobrej czekoladzie.
zdjecie uzytkownika
wera - 2013-10-31 13:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzamy się z poprzedniczką u nas na zmianie wkońcu będzie lepiej; mamy nowego kierownika i od poniedziałku inną brygadzistke.wreście odpoczniemy psychicznie od pani.W mamy nadzieje,że nowa brygadzistka będzie traktowała wszystkich równo nie będzie zajmowała się pierdołami i słuchała o życiu prywatnym jak dotychczas robiła to pani W,
zdjecie uzytkownika
róża - 2013-10-31 20:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2013-10-31 13:39:50]:
Mi się wydaje,że wy zazdrościcie po prostu tego że nie macie dobrego kontaktu z brygadzistkami. A z tego co wiem to pracownicy sami zajmują się pierdołami.
ja nie mogę narzekać na żadną z brygadzistek a w szczególności na panią W.
zdjecie uzytkownika
miłostka - 2013-11-02 22:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OJ I PRZYDAŁOBY SIĘ TAKŻE ZMIENIĆ (usunięte przez administratora) BO JEST TO NIEPOROZUMIENIE ŻE JEST BRYGADZISTKĄ,
zdjecie uzytkownika
wikuś - 2013-11-04 19:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chodzi o p.k
zdjecie uzytkownika
p ,w - 2013-11-04 20:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestańcie już narzekać pozdrawiam ,
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-11-06 13:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,zalezy mi na pracy stałej, czy faktycznie nie ma w Millano problemu ze zleceniami, tygodniowych przestojów itd ? Zależy mi na stałej pracy, no i kasie - nie ukrywam. Dzięki za odpowiedź!
zdjecie uzytkownika
ZIOMEK 11 - 2013-11-18 01:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO MNIE BARDZO DENERWUJE, TO TO, ŻE LUDZIE Z AGENCJI PACY TYMCZASOWEJ NIE MOGĄ SIĘ ŹLE POCZUĆ, ZWOLNIĆ, ZACHOROWAĆ NA KILKA DNI, BO OD RAZU SĄ SKREŚLENI Z GRAFIKU NA 2 LUB 3 TYGODNIE A PRZECIEŻ TO NIE ICH WINA, CHODZĄ ZAZIĘBIENI DO PRACY, ZARAŻAJĄ INNYCH, STRACH IM NIE POZWALA WYSTĄPIĆ O DZIEŃ WOLNEGO BO TO WIELKA STRATA FINANSOWA. W NAJCZĘSTSZYCH PRZYPADKACH SĄ TO BARDZO DYSPOZYCYJNI I KREATYWNI PRACOWNICY, KTÓRYCH NAM POTRZEBA.
zdjecie uzytkownika
ZIOMEK 11 - 2013-11-18 01:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZYTAM TE FORUM I NIE MOGĘ ZE ŚMIECHU.
LUDZIE TYLKO POTRAFIĄ NARZEKAĆ JAK MAJĄ TROCHĘ POPRACOWAĆ.
TO NIESTETY NIE WAKACJE W TUNEZJI TO TYLKO PRACA KTÓRĄ KAŻDY WYKONUJE JAK SIĘ NALEŻY I WYPEŁNIA SWOJE OBOWIĄZKI.
TO JEST ŚMIESZNE, KTOŚ PISZE NA PANIĄ BRYGADZISTKĘ W. BO CO? ZNALAZŁA PRZY TOBIE TELEFON KTÓREGO NIE MOŻESZ POSIADAĆ? BYŁAŚ ZA BARDZO WYMALOWANA? MOŻE ŻUŁEŚ GUME A ONA ZWRÓCIŁA CI UWAGĘ? ALE PEWNIE SPAŁEŚ NA PALECIE.
CZŁOWIEKU ZASTANÓW SIĘ TROCHĘ O CO TOBIE CHODZI.
JEŻELI NIE ODPOWIADA CI PRACA TO DO WIDZENIA NIKT CIE NIE ZMUSZA
PO CO WYPOWIADASZ SIĘ NA FORUM JAKO OSOBA ANONIMOWA?
WYJDŹ NA HALE I POWIEDZ TO WPROST - NARKA
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-11-21 20:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tych wpisów, jak dla mnie jest naprawdę ok, sporą kasę wyciągam, bo cały miesiąc mam stałe zlecenia, jak się chce to można
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-11-22 11:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najgorsze jest to,że pani (usunięte przez administratora) ZAMIAST WYKONYWAĆ SWOJĄ PRACE na W4 gdzie są przedzieleni to większość czasu spędzają na W5.NIE interesują się swoją zmianą tylko chodzą i panoszą się oczerniają innych pracowników przed nowym kierownictwem.A tak miało być lepiej, pani W już szybko zapomniała jak traktowała pracowników,to znowu przychodzi i zajmuje się życiem prywatnym.Jak tak dalej będzie to z tym pójdziemy wyżej,bo tak nie może być.
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2013-11-22 16:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 100% zgadzamy się z poprzedniczką my na zmianie DO GÓRY mamy 2 brygadzistki i 2 kierowników do góry, a na W4 niema kto pilnować ludzi jak pracują.PROSIMY ZRÓBCIE COŚ Z TYM bo tak nie może być niech paniW oraz kierownik zainteresują się swoimi obowiązkami
zdjecie uzytkownika
PracownicaHR - 2013-11-27 16:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2013-11-22 16:33:31]:
A to dziwne, bo jestem na W4 i często widzę brygadzistkę czy kierownika, którzy nas "sprawdzają" ;)
Naprawdę nie rozumiem waszego narzekania, praca co prawda jest ciężka, fizyczna, choć też nie zawsze, to zależy od tego, gdzie zostanie się przydzielonym przez brygadzistkę. Wiadomo przecież, że nie płacą nam za siedzenie całymi dniami na paletach. ;)
Generalnie zauważyłam, że pracownice etatowe mają tendencję do wykorzystywania HR-owców, ale na to się nic nie poradzi, bo wiadomo, że one mają "plecy" i żadne skargi nie przyniosą rezultatów, a tylko krzywe spojrzenia i niepotrzebne spięcia. Na szczęście dla mnie to wyłącznie praca tymczasowa i absolutnie nie wiążę z nią przyszłości, toteż nie przejmuję się żadnymi plotkami ani sama się w nie nie angażuję, bo nie ma to sensu. Zarabiam pieniążki i to jest najważniejsze. :) Jeśli ktoś szuka dobrze płatnej pracy, to jak najbardziej polecam.
zdjecie uzytkownika
kieras - 2013-11-27 18:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wiola - 2013-11-22 16:33:31]:
weż się wiola do roboty bo widze że masz za dużo czasu wolnego w pracy i zajmujesz sie plotkami .Pozdrawiam kierownik Roman.
zdjecie uzytkownika
aga - 2013-11-29 09:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie kto ma dużo czasu ten ma a nie wydzieranie się na pracowników popieram Wiole ma racje całymi dniami tylko siedzą do góry,a on wydziera się tylko to mu najlepiej wychodzi.A NIE SIEDZENIE W PRACY PRZED INTERNETEM
zdjecie uzytkownika
jack daniels - 2013-12-04 11:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moja opinia dotyczy magazynu i pracy na nim. Niestety, zdecydowanie najgorsza praca jaką miałem. Atmosfera fatalna i dużo drobnomieszczańskich obyczajów. (usunięte przez administratora)nigdy nie wiadomo kto komu może podłożyć świnię. Podczas przerwy 20-minutowej na stołówce siedzi zawsze ok. 10 osób i nikt z nikim nie rozmawia.
Sama praca byłaby ok, są wózki widłowe, paleciaki i towar, który trzeba skompletować. Magazynowy standard. Jednak warunki stworzone przez ludzi sprawiały, iż każdy dźwięk budzika kwitowałem krótkim, niecenzuralnym słowem (usunięte przez administratora)
Przez 14 lat pracy na różnych stanowiskach nigdzie nie spotkałem się z takim prostackim traktowaniem pracowników. Komuś, kto chce lubić swoje zajęcie, stanowczo odradzam.
Swoją karierę w tej firmie zakończyłem rok temu, jeśli nie wymienili przez ten rok 90% kadry, to jestem pewien, że nic się nie zmieniło. Dziś na szczęście mogę tylko wspomnieć ten czas jako koszmar ;-) Totalnie nie polecam! Chyba, że ktoś nie ma szacunku do samego siebie, to powinien się tam odnaleźć.
zdjecie uzytkownika
amanda 18 - 2013-12-10 20:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na jakiej ulicy jest hala w5?
zdjecie uzytkownika
BARTEK - 2013-12-12 15:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każdy wszystko opisuje a nikt nie pisze jak teraz na nockach zachowują się mechanicy.Jak zawsze nigdy nie mają czasu na naprawe maszyn bo każą nam je naprawiać.A GDY SIĘ IDZIE po mechanika R-NA tylko słyszymy albo towar żle wyjechany,albo maszyna żle umyta,albo ile tu pracujemy,że nie umiemy naprawiać maszyn.A mechanik R nic nie robi tylko siedzi nad laptopem i filmiki ogląda.A najgorsze jest to,że gdy idziemy po nich to oni jak zawsze na nockach śpią,a jak ich obudzimy to już są bardzo żli.Ostatnio do jego grona dołączył mechanik J-EJ
zdjecie uzytkownika
pati - 2013-12-12 15:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STO procent zgadzam się z wypowiedzią Bartka nieraz widziałam jak etatowe płaczą przez m-ika R oraz niechcą iść same po nich tylko nas wysyłają HR.Najlepiej mają te co noszą im placuszki lub kiełbaski albo zęby szczeżą i głaskają ich po plecach.A zaś za prace którą oni mają naprawiać to etatowe za nich naprawiają,a zaś rozbijają się nowymi autami.
zdjecie uzytkownika
Słoneczko - 2013-12-14 08:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Droga pani zazdrość Cię chyba żdżera.Weź się do pracy.Pokaż co potrafisz,jaka jesteś zdolna i do czego,co ci najlepiej wychodzi.Zmień swoje zachowanie to może też będą się do Ciebie uśmiechać.Mechanicy są ok jest na czym oko zawiesić,przystojni,inteligentni, po prostu super!!!
No niestety nie z każdym można się śmiać i żartować,czy głeboko spojrzeć sobie w oczy.Cieszę się,że ktoś nam tego właśnie zazdrości!
zdjecie uzytkownika
Jodła - 2013-12-15 19:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdolne te etatowe!!!Inteligentne???Jak śpi to się połóż koło niego.A co tam lata,lata się nie liczą.Roman fajny facet,Jędrzej zresztą też!Panowie głowa do góry!Trudno wszystkim dogodzić.Głupota ludzka nie zna granic.Człowiek jest tak długo mądry, dopóki szuka mądrości. Jeżeli mniema, że ją już znalazł, wówczas staje się błaznem.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-02 20:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Słoneczko - 2013-12-14 08:46:41]:
SŁONECZKO to ty jesteś jedną z tych co przynoszą placuszki mechanikom?każdy jest odpowiedzialny ZA PRACE NA STANOWISKU NA JAKIE SIĘ PRZYJĄŁ MECHANIK ZA UTRZYMANIE MASZYNY BY BYŁA SPRAWNA MAGAZYNIER ZA ZAOPATRZENIA I ODBIÓR GOTOWEGO PRODUKTU ITD. WIĘC NIE BROŃ MECHANIKÓW BO TO NAJWIĘKSZE (usunięte przez administratora)MAGAZYNIERZY TEŻ I NIE PISZ BZDUR JAK NIE TO MOŻEMY SIĘ SPOTKAĆ ZAPRASZAM NA MG2 MILLANO TO JEDEN WIELKI KOŁCHOZ PRZEZ TAKIE JAK TY TĄ ATMOSFERĘ PRACY PSUJĄ.
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2014-01-23 03:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ogólnie w porządku, po przeniesieniu z magazynu na produkcję trochę gorzej mi się pracowało, ale to szczegół. W poniedziałek zostałem zwolniony z dnia na dzień, dowiadując się o tym dzień przed. Powodem były rzekome słabe oceny pracy, mimo, że na arkuszu rozliczeniowym zawsze miałem ocenę "dobrą". Kierownictwo widzi tylko, gdy na chwile się usiądzie odpocząć, a gdy np. odstawia się palety bo magazynierom ciężko ruszyć cztery litery to tego już nie widzi nikt, liczy się tylko to, że się usiądzie.
zdjecie uzytkownika
Elka - 2014-01-27 21:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie praca nie jest zła. ..kasa w miarę dobra. Niektóre brygadziatki mogly by byc lepsze. Na jednej ze zmian jest nowe kierownictwo...(usunięte przez administratora)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ZWC „Millano”!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWC „Millano”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert