brak logo

ZWC „Millano”

Poznań

Opinie o ZWC „Millano”

PPHU 2015-10-27 19:02:11
Mechanicy dobrze zarabiaja jednak zastanów się czy potrafisz uodpornić się na tego typu zamieszki jak na forum. Bo prawdą jest ze problemy kobiety same SOBIE stwarzają i musisz izolować się od "pomówień "
Z boku 2015-10-27 23:08:53
Nareszcie coś się ruszyło bo taki spokój był i w końcu jest ta pożywka firmowa. Pierdoły i pomówienia choć jest coś nowo-starego. Bicie piany aby ukryć swoją niemoc i nieudolność w tych czy tamtych sprawach. W końcu można wysłać tu czy tam jako donos e-maila na kogoś i spokój.Jednak piana w końcu opadnie i obnaży głupotę. Jednak co tam po trupach do celu "młode wilki".
Magda 2015-10-28 09:19:59
Jest ktos kto dojeżdża z Winograd? Chce złożyć cv jestem ciekawa jak wygląda dojazd
Lechu 2015-10-29 01:08:50
Najlepiej jak sama sprawdzisz jak sie dojezdza,bedziesz miec obiektywna opinie
magdalena 2015-11-16 19:19:17
Mogę wiedzieć jakie sa zarobki na produkcji kobiet które normalnie pracują na trzy zmiany bez nadgodzin bo lubie sobie porównać swoja wypłatę do innych firm sama pracuje na produkcji w systemie zmianowym i w branzy spożywczej i zarabiam 2500zł na reke bez nadgodzin bo u mnie nie ma gdzie pracuje plus bogaty socjal mam i opieke medyczna.Tylko dodam ze jestem pracownica ze stażem .
ewa 2015-11-17 01:00:47
2800 netto+swiadczenia swiateczne, dodatek za nocna zmiane, ewentualne nadgodziny 100%dodatek,dodatek wakacyjny zle nie jest
Pracownica 2015-11-17 11:34:20
Ewka skąd te dane.2800 netto pod warunkiem że starczy Tobie sobòt i niedziel aby wszystkie przepracować.A co to jest dodatek wakacyjny.Chyba piszesz o innej firmie
pracownica k 2015-11-17 17:57:43
ALE SCIEMA 2800ZŁ NETTO NAWET TAK NORMALNIE 2 SIE NIE MA PRZED WYPŁATA JAK ZROBIE SB I NDZ TO MAM A SOCJAL TU JEST UBOGI JAK ZNAJDE INNA PRACA TO STAD ODEJDE BO MAŁO PŁACA A ILE MOZNA ROBIC SB I NDZ W MSCU BEZ WOLNEGO ZADNEGO I DODAM GDYBY BYŁO 2800ZŁ TAK NORMALNIE TO NIKT Z KOBIET BY NIE ODESZŁA Z NORMALNYCH PRACOWNIC.
Misia 2015-11-18 08:14:17
Witam, jestem studentką i chciałabym pracować w Millano. Słyszałam,że płacą tylko 11 zł brutto za h, czy to jest aktualna stawka, czy obecnie podwyższyli stawkę ? czy płaca dodatek za prace w sobotę i niedzielę? a jest jakiś socjal?
Katarzyna 2015-11-19 06:26:38
Jako studentka mozesz pracowac praktycznie tylko przez agencje wiec stawka nie jest za wysoka , jesli przejmie Cie firma to mozesz liczyc na niezle zarobki powyzej 2500 zl.
Misia 2015-11-19 13:25:40
Witaj Katarzyno, Wiem, że HR zajmuje się pośrednictwem pracy w Millano. Obecnie na razie nikogo nie szukają. Ale kolega pracował w lipcu i HR oferował tylko 11 zł brutto/ h, a teraz niby ta stawkę podwyższyli do 18 zł brutto, choć w to nie wierzę... dlatego chciałam zapytać o stawkę? wiem też ,że w Amazonie płaca 14 zł brutto/h.
hania 2015-11-20 03:40:48
Tak do swiat wielkanocnych mamy ekstra stawke, nie jest zle praca lekka i przyjemna.
Misia 2015-11-20 15:12:43
Kolega pracował w Millano w lipcu, stawkę miał 11 zł brutto, więc niską.
A praca dość ciężka, dużo dźwigania, podczas zmiany kilka ton łącznie...
A ta extra stawka to właśnie 18 zł brutto/ h ?
zenek z kopydlowa 2015-11-21 04:14:09
Jestes studentka, chcesz byc inteligetna a tak dziecinne pytania zadajesz. Zadzwon do HR, a udziela Ci potrzebnych informacji.
xxx 2015-11-29 14:00:51
olejcie milano , przecież na ręke masz 1700zł a jak cos oferują jakieś premie to to ściema , dadzą premie a uwalą od wynagrodzenia i jesteś w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pracuje tam i nikomu nie polecam tam pracować, każdy tam patrzy na ciebie jak by cie miał zaraz sprzedać za czekoladę, a hr jak by za jakąś kare robili ,
1
zza biurka 2015-12-08 03:03:04
Na w4 wkrotce pojawi sie nowy kierownik
w2 2015-12-17 18:23:53
Ok
ikl 2016-01-02 15:03:34
Lepiej dac sobie spokój z ta praca lepiej zatrudnić się w takim lidlu itp. i bez nocek i ma się więcej w takim markecie niż w takim milano a socjal tu żaden i w dodatku dojazd z ogrodów masakra ja bynajmniej jak znajde cos lepszego i w Poznaniu to odejde stad.
4
lol 2016-01-05 12:14:00
witam mam pytanko czy firma tez pracuje w takie swieta jak jutro w trzech kroli
Gary 2016-01-07 12:10:28
tak pracuje sie tutaj praktycznie w każdy wolny dzień od pracy
lol 2016-01-07 16:46:51
czemu tak jest wszyscy maja wolne a czekolada pracuje lepsza kasa za te dni jest czy chodza tylko wybrani
jakob 2016-01-08 11:13:54
Witam, praca jak najbardziej dla studentów. Zarobki korzystne w stosunku do nakładów pracy. Polecam
zza biurka 2016-03-07 18:24:15
Wazne info kierownicy maja zakaz stosowania mobingu zmuszajacego pracownika do pracy w nadgodzinach lamiacych kodeks pracy czyli np sobota III Zm, niedziela II i III Zm a w niektorych przypadkach takze I Zm
1
misiiiooooo 2016-03-09 01:15:01
kaska kiedy mi zrobisz wwwwwccczasie jazdy
mlody 2016-03-09 01:21:29
tez znam ta pania kasie z szamotul po imprezie lubi dydka jak pszczulka miod
kolezanka 2016-04-03 11:47:46
Ja pozdrawiam p Hanie operator co pracowała kiedyś w terawicie wazna osoba w niej była bardzo ja lubiłam szkoda ze wtedy odeszła dobrze się z nia pracowało także serdecznie ja pozdrawiam i na pewno jest doceniona i lubiana przez współpracowników w obecnej firmie .
czarna 2016-04-08 12:07:21
Ekipa z Olszynowej szczególnie brygadzistki młode i pupile ich czyli młode siksy . Powiem tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam i tyle i brak szacunku do starszych osób. Depresji idzie się nabawić przez te k....., widać że matki ich porządnie nie wychowały i życzę im w przyszłości takiego samego traktowania
2
mloda2222 2016-04-08 12:20:07
Ekipa y Olszynowej szczególnie te młode siksy które tak się podlizują brygadzistek . Zero szacunku do starszych pracowników, depresji idzie się przez te k... nabawić. Szefostwo powinno szczególną uwagę zwrócić żeby pracować zespołowo a nie żeby moja matka wracając z pracy brała tabletki na uspokojenie, bo jakaś gówniara nią pomiata bo jest lizuską brygadzistek . Żenada . Nie radzę tam nikomu pracować
4
kruczek 2016-04-11 23:09:25
P. Hania jest lubiana????? predzej wredna, chamska i wiecznie nie zadowolona
ona 2016-04-17 20:02:23
TO CZEMU JEJ NIE ZWOLNIA NIKT PO TERAWICIE PO NIEJ NIE PŁAKAŁ TYLKO ODETCHNELI ZE JEJ TAM NIE MA I DOBRE Z 10 LAT TEMU JA SAMA ODESŁAM Z TERRAWITY DO LPSZEJ FIRMY ZA LEPSZA KASE I MAM TERAZ MAM WIECEJ OD NIEJ BO W WRIGLEYU PRACUJE
niepełnosprawna 2016-04-19 12:33:43
Mam do Państwa pytanie, jaka jest praca na produkcji w Millano,mam zamiar się tam przyjąć, ale nie wiem jakie są zarobki i jaki jest dojazd z Rataj do tej firmy, proszę o informację, z góry dziękuję
3
była pracownica 2016-04-30 16:46:52
Daj sobie spokoj z millano płaca grosze najnizsza krajowa lepiej zatrudnić się w markecie i ma się więcej bez nocek i takiego dojazdu z rataj musisz jechać na ogrody i z ogrodów autobusy wiec jak na 6 rano to nocnymi musisz dojezdzac no chyba ze masz auto wiec ci odradzam gra nie warta swieczki ja pracowałam w tym syfie ale dostałam się do lepszej firmy i w Poznaniu pracuje
niepełnosprawna 2016-05-03 09:07:59
Była pracownica, dzięki bardzo za odpowiedz, już wszystko rozumiem,szukają głupich a mocnych, pozdrawiam.

kama 2016-05-23 15:02:27
Nie dziwie się ze ludzie odchodzą z tej pracy jak mało płaca bo kobiety pracujące na produkcji tak normalnie nie maja 2 tys zł na reke żeby to mieć musza przychodzić w soboty a socjal tu żaden ja pracuje w unilewerze i mam na trzy zmiany 2700zł na reke i bez nadgodzin wiec się dziwie ze jeszcze ludzie tam pracują.
kama 2016-05-23 15:04:52
Nie dziwie się ze ludzie odchodzą z tej pracy jak mało płaca bo kobiety pracujące na produkcji tak normalnie nie maja 2 tys zł na reke żeby to mieć musza przychodzić w soboty a socjal tu żaden ja pracuje w unilewerze i mam na trzy zmiany 2700zł na reke i bez nadgodzin wiec się dziwie ze jeszcze ludzie tam pracują.
KAMA 2016-06-22 19:03:28
Pracowałam w milano wiec wiem jak płacili i do dzisiaj czasem utrzymuje z niektórymi kontakt a gdyby było super to nikt by nie odszedł.
kama 2016-07-03 18:35:34
Ja odeszłam bo stwierdziłam ze za mało płaca w millano i dojazd masakryczny autobusem a teraz mam lepszy bo w Poznaniu pracuje i w unileverze 15 minut autobusem a każdy idzie gdzie lepiej płaca bynajmniej moje podejście było takie dopóki jestm młoda bo potem człowiek się zasiedzi i musi pracowac teraz jestem zadowolona .
lilka 2016-07-13 20:04:04
Ja również pracowałam w milano i tez odeszłam tylko ze ja się dostałam do nivei sa i zarobki sa super i bogaty socjal co w milano mogłabym pomarzyć o takim zarobku i socjalu także dziwie się ze młoda wiara jeszcze tam pracuje ja milano odeszłam 5 temu i z niektórymi osobami się spotkałam głównie z dziewczynami .
Liza 2016-08-29 12:11:17
Ja tam nie narzekam. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ponoć niedługo ma się zmienić system wynagradzania na korzystniejszy da pracowników. Pożyjemy-zobaczymy.
Pytam 2016-10-24 11:45:06
jaka jest teraz stawka godzinowa? Ile płacą? Ile się zarobi miesięcznie? Jaka premia? I jaka szansa na jej uzyskanie?
Kasia2 2016-11-09 15:14:34
Najniższa stawka to coś ok. 2050 . Z tego co wiem, zaraz się to zmieni i to na lepsze. Ja nie narzekam. Po próbnym dostałam podwyżkę. Praca nie jest ciężka. W weekendy sobie mogę jeszcze dorobić. Najważniejsze, że mam darmowy dojazd, bo odpadł mi koszt benzyny z Pniew.
W5 2016-11-10 22:29:00
2050zł to chyba z weekendami bo podstawa jest niższa o kilka stówek, więc proszę pisać prawdę.
4
Amazuś 2016-11-16 10:37:39
Jaką stawkę za godzinę obecne oferuje HR w Millano? czy płacą dodatek za pracę w sobotę i niedzielę?
zza biurka 2016-11-22 15:25:26
Wkrotce beda aneksy z podwyzka od 1.11 .
2
robot 2016-11-25 19:52:12
jaka podwyzke wieksza podstawa mniejsza premia wychodzi na to samo no ale ladnie wyglada aneks i znowu wszyscy zadowoleni .....
2
NIKT WAZNY 2016-11-27 13:06:57
Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda praca na produkcji??
W pośrednictwie pracy powiedziano mi, że trzeba zebrać z taśmy słodycze i zapakować do kartoników.
Czy tak to dokładnie wygląda?? Może mi ktoś to powiedzieć. Z góry dziękuje
pikuś 2016-11-28 00:20:34
jak poprawisz swoją matematykę to jednak zobaczysz podwyżkę, zresztą poczekaj do 10
1
Nikt Ważny 2016-11-29 14:10:40
Witam, ponawiwiam pytanie. Jak wygląda praca przy pakowaniu?? Czy jest to po prostu wkładanie w kartoniki, czy owijanie?? Czy ktoś mi może to dokładnie opisać?? Pozdrawiam
obiektywna z milano 2016-12-01 12:31:16
NIE POLECAM !! zeby zarobić 2500zł trzeba być 30dni w pracy!! masakra jak robot,magazynierzy maja duzo wiecej i operatorzy takze,a to my wykonujemy najgorszą pracę,jeden wielki wyzysk,zyski miliony,własciciel ma wiele milionów a zarobki tragiczne,atmosfera straszna jak w ulu,zero docenienia traktowanie jak smiecie,jedna z najgorszych film w poznaniu i okolicach,brygadzistka kasia jest największym jełopem i wredną brzydką krową
1
NIKT WAŻNY 2016-12-01 14:00:38
Czy ktoś mi opowie o tej pracy. Czy trzeba zawijać czekoladę w folię, czy jak dokładnie wygląda tam praca na produkcji. Proszę pilnie o odpowiedź, o dokładny opis. Czy tą czekoladę zawija się ręcznie, czy pakuje się cukierki do kartoników( tak mi powiedziano w pośrednictwie) Czy może ktoś mi to dokładnie opisać?? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o ZWC „Millano” - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWC „Millano”