To firma upadła ? Skąd takie info
@andi Zgadzam się z taką opinią bo generalnie spoko firma ale trzeba pracować!!
ten Norbert to " prezes śmietana" pisał? bez takiego podpuszczania
Brukpol upadl więc bez podpuchy. tu nie chodzi o ww. firmę tylko o właścicieli, bo przecież oni płacą pracownikom jakby tak płacili wszystkie zobowiązania to Sąd ogłosił by upadłość? kto to pisał? prezes kieroowca? czy prezes " śmietana"? jesteście cwani, ale są "cwańsi"
Jak by tak nie płacili to by już dawno Brukpolu nie było ja pracuję w Brukpolu parę ładnych lat i nie narzekam jak się pracuje uczciwie to się zarabia a przede wszystkim wypłata jest na czas do grosza
5 lutego 2019 roku Sąd ogłosił upadłość Jana Czuchry prowadzącego działalność gospodarczą pod nazwą Czuchra Jan F.P.H.U. Brukpol z siedzibą w Dąbrówce Wisłockiej,
Zdecydowanie nie polecam! Nie płacą i ciągle zmieniają pracowników
Ja nie mogę się doprosić o zapłatę zaległej faktury. Wcześniejsze faktury płacone po terminie Kontakt bardzo utrudniony.
Znajomy pracował w tej firmie przez 3m-ce i ani raz nie otrzymał pełnego wynagrodzenie dostawał jakieś marne zaliczki i obietnicę że kasa zostanie wyrównana. Z tego co mi powiedział pieniędzy do dziś nie odzyskał a minęły już 4m-ce jak tam nie pracuje. Zresztą ogłoszenie o pracę do tej firmy regularnie pojawia się co miesiąc więc o czymś to świadczy!!!!!!
Witam wszystkich. Miałem nieprzyjemnośc pracowac w firmie BRUKPOL u Pana Jana Czuchry z Dąbrówki wisłockiej i zdecydowanie nie polecam. Już na wstępie "pan prezes" oświadczył mi, że mogę co najwyżej otrzyma umowę na 1/4 etatu, oczywiście przy prace 9-11 godzin. Zaś pierwszy tydzień miałem przepracowac "na czarno" celem sprawdzenie. Rozumiem, jestem operatorem koparki, pracownika trzeba przetestowac. Umówiliśmy się jednak, że za ten tydzień bez umowy, pieniądze dostanę w formie tygodniówki. Niestety, okazało się, że właściciel dośc sporej firmy, nie jest w stanie dotrzymac danego słowa i zapłacic należne pieniądze. Otrzymałem jakieś marne grosze i obietnicę wypłaty reszty 15.04.2016. Oczywiście za pracę podziękowałem. Do dnia dzisiejszego, tj. 21.04.2016, nie otrzymałem reszty wynagrodzenia, co więcej, "pan prezes" twierdzi, że u niego nie pracowałem i jeżeli będę go w dalszym ciągu niepokoił, zgłosi sprawę na policję. Proszę bardzo. W związku z powyższym, doradzam każdemu, kto miałby ochotę starac się o pracę w firmie "Bukpol" z Dąbrówki Wisłockiej, aby poważnie przemyślał swoją decyzję. Mam również nadzieję, że powyższy wpis przeczytają jacyś przyszli kontrahenci Brukpolu i rozważą decyzję o współpracy w nimi. Pozdrawiam.

Praca F.P.H.U. Brukpol Czuchra Jan - archiwalne oferty pracy:
- KIEROWCA KAT. C, Strzelce Wielkie - Październik 2022
- OPERATOR KOPARKO-ŁADOWARKI , Strzelce Wielkie - Październik 2022
- KSIĘGOWA, Strzelce Wielkie - Wrzesień 2022
- PRACOWNIK PORZĄDKOWY , Strzelce Wielkie - Wrzesień 2022
Czy pracujesz w firmie F.P.H.U. Brukpol Czuchra Jan lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.