Nie polecam. Pracowałam krótko ,ale faktycznie ciężko coś pozytywnego napisać o tej firmie. (usunięte przez administratora)zarobki słabe nawet jak na Siedlce, straszny bałagan w firmie (usunięte przez administratora) Szkoda tracić czas i lepiej szukać czegoś innego.
Czy rzeczywiście MerService jest taką złą firmą? Czasami trzeba popatrzeć na innych i pomyśleć co mamy!
Interesuje mnie praca asystentki ds. weryfikacji danych. Czy to jest aktualne?
@Reni Myślę, że nie pracowałabyś tyle czasu bez wynagrodzenia i dlatego pytam po co tak piszesz? Czy ktoś inspiruje Cię do takich działań? Uważam, że gdyby to była prawda to znacznie lepszym wyjściem byłoby zgłoszenie w PIP-ie
Pracuje 3 miesiac i bez wyplaty
MerService bardzo fajna firma, kiedyś pracowałam ale sentyment pozostał.
MerService to nie jest instytucja charytatywna, żebyśmy mogli zarabiać godziwie muszą sprawdzać wszystko również kilometrówki. Niestety nie wszyscy rozliczają się dobrze.
I co możesz powiedzieć? Jak zarobki? Wypłata na czas? Jak ludzie?
MerService jest moim miejscem pracy i nie narzekam ale ja wychodzę z założenia że w pracy się pracuje.
Jest nowe ogłoszenie na Siedlce - młodszy specjalista ds. procesowania dokumentów, ktoś pracował? Coś często pojawia się takie ogłoszenie, chyba średnio...
Mam pytanie jaką umowę dają w tej firmie na stanowisko mercha normalna o prace czy smieciowa?
Spoko firma, bardzo dobrze mi się tu pracuje, i całkiem nieźle zarabia.
Tną kilometrówki, najlepiej jakby wcale nie płacili tylko za swoje jeździć.
Czy są jakieś nowe oferty w Szczecinku? Zależy mi na pracy na miejscu, gdyby ktoś wiedział proszę o sygnał?
Oddajcie pieniądze. Nie płacicie. Nie wywiązujecie się. Kłamcy (usunięte przez administratora) i firma krzak. Jak pieniądze mają być do dnia x to mają być w dniu x. Nie dzień po. Nie dwa dni po. W dokładnym dniu. A, i przydałoby się gdyby jaśnie prezesik odbierał telefon.
MerService jest spoko firmą, oczywiście dla ludzi chcących pracować. Atmosfera jest ok i zarobki również.
Ci z kierownictwa którzy robią te wpisy to do was-żal mi was .na kilometr widac ze to wasze wpisy boicie sie żeby ta firma krzak nie upadla bo stracicie ciepla posadkę gdzie nie musicie robic nic i brać jeszcze za to pieniądze
@ klara wulagryzmy tutaj były zdecydowanie nie potrzebne. Ale tak czy inaczej amsz racje - jak ktoś nie bedzie chciał pracowac to pracował nie będzie. I zawsze bedzie narzekać że mu źle. I tego sie nie zmieni
pracuje prawie 3 lata i jak czytam niektóre komentarze to tylko utwierdzam się w przekonaniu, ze jak ktoś pracowac nie chce to zawsze będzie mu zle! Wypłatę mam na czas wszelki informacje dostepne w urządzeniu(telefonie- abonament opłacany przez firmę) z wolnym żadnych problemów. Zarobki zawsze może byc wiecej ale biorac pod uwage dzisiejsze standardy to da się życ a wy ludzie dupy w garsc bo za patrzenie nikt wam nie płaci skoro na kogoś przedstawiciel sie zjebał to musiał niebyc pierwszy raz ale łatwo jest na kogos wine zwalac:) Powodzenia w nowej pracy!
nie polecam tej agencji pracy strata waszego czasu i pieniędzy najpierw dzwonią do Ciebie zapraszają na rozmowe daja prace a po dniu wywalają Cie z niej OMIJAC JA DALEKIM ŁUKIEM
Jestem przez nich zatrudniony jako merch (załóżmy że nie mam wyboru), stawki za niskie, kilometrówka -posługuję się własnym autem- 50 gr=kpina. Umowa nie gwarantuje prawie niczego, bo jest sporządzona na zasadzie X zobowiązuje się do świadczenia usług dla firmy Y i za to będzie wyplata do np 20 kolejnego miesiąca. Nie ma podanych stawek za wykonana pracę, są niby jakieś ustalenia ustne- ale weź tu je udowodnij w razie jak Cie wydymają. Nie polecam pracy o ile macie jakiś wybór, a nawet jak nie macie to bądźcie ostrożni na każdym kroku.
Pracowałem i powiem wam tylko tyle, powodzenia....
Jak się pracuje w MerService Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy MerService Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 35.
Jakie są opinie pracowników o pracy w MerService Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 28, z czego 2 to opinie pozytywne, 22 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy MerService Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w MerService Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.