Zamawiałem usługi wywozu u tęgo goscia niegdy więcej co pan z wechadlowa super pompował to tych 2 co przyjechało nie dość że zadarli to jeszcze pół zostało i wziol o 60 zł więcej niż pan z wechadlowa nigdy więcej omega (usunięte przez administratora) nie polecam
Firma dno warunki pracy dno pracowałem jakiś czas u tęgo pozal się Boże szefa bo musiałem być na miejscu jakiś czas praca niezka codziennie po 12 h do wypłaty 4a na rozmowie obiecywał złote góry nie ma podstawy trzeba nap ier dal ac kursy żeby zarobić 14zl to jakieś 1.5h ludzie się przewijali ale tylko na hwile kto będzie siedział u takiego startego milicjanta gość nie reformowany oszukuję na wypompowaniu cylygani ze beczka niebieska ma 16 tys litrów i pompuje po pół zekomo po 10 tyś (usunięte przez administratora) jakich nie widział świat aż dziw że jeszcze ktoś zamawia tego (usunięte przez administratora) nie polecam ani tam pracować ani brać usługi u (usunięte przez administratora)
jak ktos chce pompowac (usunięte przez administratora) co tydzien to tylko do tej firmy . udaja ze wypompowuja a (usunięte przez administratora) jak bylo tak jest.jeszcze duzo narzekania nic im niepasuje niech prace zmienia .nadaja sie do rzadu wielkie nieporozumienie ze tak ludzie pracuja i naciagaja naiwnych nikomu niepolecam tej firmy
Jak się pracuje w Piotr Wieniecki Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Omega .?
Zobacz opinie na temat firmy Piotr Wieniecki Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Omega . tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.