Firma APN Polska

Veghel

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 136 ocen.

Opinie o Firma APN Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska

robi

Ciekawe jak dla spawaczy ta praca wyglada?

bongo

Witam jedzie ktoś może jako spawacz?z tej firmy ?w najbliższym czasie

Deyman

Witam wybieram sie do pracy w holandi wyjazd w sobote 10.09.2017 wybiera sie ktos? Prosze o kontakt. Pozdrawiam ;)

Xxx

NIE POLECAM NIKOMU FIRMY APN OPOLE ORAZ CROWN(HOLANDIA) / pakowanie slodyczy. Bylam widzialam i nawiekszemu wrogowi bym nie zyczyla tam trafic.Panie z biura w Opolu obiecuja prace oraz warunki mieszkalne a na miejscu jest syf, smrod, kila i mogila. I udaja wielce zdziwione ze na miejscu panuja warunki jakie panuja. Opisuje miejscowosc Oss (bungale) oraz.Zaaland. Jedno wielkie nie porozumienie oraz Dramat przez wielkie ^D^ !!!! Oszuci, oszusci i jeszcze.raz oszusci. Ludzie nie dajcie sie nabrac.

APN Sp. z o.o.
pracodawca
@Xxx 30.07.2017 14:30
NIE POLECAM NIKOMU FIRMY APN OPOLE ORAZ CROWN(HOLANDIA) / pakowanie slodyczy. Bylam widzialam i nawiekszemu wrogowi bym nie zyc...

Tak nam się wydaje, że Pani xxx w ogóle nie podjęła pracy tylko przestraszyła się opinii osób które (o dziwo) pracują w tej firmie i wróciła do Polski. Jeśli mieszkanie było brudne to należało to zgłosić koordynatorowi. Niestety nie oferujemy mieszkań o standardach **** hotelu. Od ponad 10 lat APN kieruje pracowników do firmy Crown min. do pakowania słodyczy. Jest to sprawdzona oferta i co roku korzystają z niej setki osób. Pozdrawiamy

RRR

HEJ JADE Z APN W TA SOBOTE NA PAKOWANIE OWOCOW BYL TAM KTOS DAJCIE ZNAC

Mars

Witam . Ludzie nie jedzcie tam tragedia nie agencja w polsce wsztstko ladnie pieknie niby stawka taka a jedziecie tam a tu stawka inna ... jestes ich gierkiem bo na kazde ich kiwnieciem palca ma byc jak nie to kara albo tydzien na hotelu ... jak cos to nie firma apn tylko voorneputten zero kontaktu z biurem kasy placic nie chca solarisow wysylac tez nie .... jak chcesz odejsc to ci nie wyplaca za 2 tygodnie .... odradzam kazdemu bylem tam i nigdy wiecej znam ponad 15 osob ktorych oszukali i kasy nie dostal nikt

klau

jedzie ktos 17 do maasland?

Hana

Jedzie Ktos 10-go na szklarnie ?:)

oscarro

japracuje w bacu jest ok

Hana

Czesc :) W poniedzialek mam dzwonic do agencji o oferte i termin wyjazdu.. Ma Ktos moze ustalony termin na poczatek marca?

Dorota

Ktoś do Den Haag na szklarnie owoców, warzyw i kwiatów ?

Aneta
@Dorota 30.01.2017 22:28
Ktoś do Den Haag na szklarnie owoców, warzyw i kwiatów ?

czy ktos moze wybiera sie 17 lutego do holandii

Hana
@Dorota 30.01.2017 22:28
Ktoś do Den Haag na szklarnie owoców, warzyw i kwiatów ?

czesc:) jestes juz na miejscu w pracy?Zadowolona?

Mikołaj

Czy na domkach z APN w Noordwijkerhout jest WiFi?

Jagoda

Podoba mi się, że firma włącza się do dyskusji tutaj i nie robi tego anonimowo... We mnie budzi to poczucie zaufania, złożę aplikację:-) Obawiam się warunków mieszkaniowych i "towarzystwa" z Polski, ale jak nie spróbuję to się nie przekonam:-)

Daroo

Miałem okazje pracować poprzez firme, APN. Przez 7mies współpracy nie miałem żadnych problemów z firmą. Wypłata zawsze na czas, jedyne co mnie zawiodło, nie dostałem certyfikatu " VCA " po pozytywnym zdaniu egzaminów. Ogółem firma jest ok, pozdrawiam. PS. Tomek to dobry kordynator.

janek

hej wiecie moze jak jest w amsterdamie jako spawacz ?? dostalem oferte ale wole zapytac :)

niunia

Kto wyjeżdza 27.11.2016 do układania bukietów?

wiki22

Witam, CZy ktoś wyjeżdża teraz do układania bukietów koło Amsterdamu ?

cytryna

hej ;) czy ktos się wybiera przez to biuro w najbliższym czasie ?

darknes
@Margitka 08.08.2016 19:19
Ja :)

Kto jedzie teraz niebawem na układanie bukietów przez apn. ?

jolka731
@darknes 11.08.2016 12:11
Kto jedzie teraz niebawem na układanie bukietów przez apn. ?

ja wybieram sie w niedziele 22 sierpnia na ukladanie bukietow , czy ktos jedzie z okolic krakowa i katowic

ALE WAŁEK

UWAGA OSOBY WYJEZDZAJACE PRZEZ A.P.N. DO ZIELENI MIEJSKIEJ W EINDHOVEN !!!.... "ZAKWATEROWANIE" W OSS NA DOCFALLAN 22 ISTNY SYF I MALARIA !!!... BRAK WCZESNIEJ OBIECANEGO INTERNETU, BRAK PRALKI, CZAJNIKA ELEKTRYCZNEGO I LODOWKI, KUCHENKI MIKROFALOWEJ I WIELU INNYCH RZECZY Z NORMALNEGO WYPOSAZENIA... I DO TEGO CIASNOTA (4 OSOBY NA "LOKACJE") MATERACE WYDZIELAJACE OGROMNY FETOR, CHYBA POCHODZA ZE SMIETNIKA... STANOWCZO ODRADZAM TEN WYJAZD...

Kingston

Witam, czy ktos wyjezdza w ta sobote na sadzonki do Smild w Holandii?

Tomek

Czy ktos jest teraz aktualnie na zbiorach borowki amerykanskiej w Assen w Holandii ? Jesli tak to prosze napisac o warunkach pracy i mieszkaniu

Tomek

Czy ktos jest teraz aktualnie na zbiorach botowki amerykanskiej w Assen w Holandii ? Jesli tak to prosze napisac o warunkach pracy i mieszkaniu

Sylwiaa

Ja się wybieram na borówki w sobote wraz z chłopakiem

Tom
@Sylwiaa 21.07.2016 22:36
Ja się wybieram na borówki w sobote wraz z chłopakiem

WItam czy ktoś był na zbiorach borówki amerykanskiej w firmie Schaafsma w Holandii ? Czy ktos moze napisac o warunkach mieszkalnych i pracy ?

GoŚ

Witam, czy ktoś wybiera się do pracy na borówki do firmy Schaafsma?

Vorneputen tragedia

Odradzam wszystkim wyjazdow do firmy vorneputten przez agencje apn (usunięte przez administratora) odradzam wszystkim.

viiidal

Asia, i wyjeżdżasz w końcu? Kto zastanawia się nad podjęciem pracy przy sadzonkach lub był w poprzednich latach? Proszę o opinie zainteresowanych, pozdrawiam.

asia

Witam wybiera się ktoś do pracy na sadzonki do rotjes i chciałby się podzielić opinią ? Bo widzę, że słabo tam z pracą ?

katarzyna

praca w rotjes wyglada w ten sposob ze szef łamie przepisy prawa pracy na szklarni nie wolno napic sie wody,trzeba czekac do przerwy.2 godziny.nawet gdy na zewnatrz jest upał.po kilku dniach pracy ma sie pozacinane okłute i posiniaczone rece,i nogi.(posiadam zdjecia)a apn na telefon,czy wie w jakie warunki posyła ludzi odpowiada ze ich to juz nie obchodzi bo umowe mam podpisana z rotjes(posiadam nagranie rozmowy)

APN Sp. z o.o.
pracodawca

W tym sezonie do firmy Rotjes skierowaliśmy 15 osób. 13 z nich nadal pracuje, 2 osoby mimo kilku upomnień nie spełniły oczekiwań pracodawcy, dlatego pracodawca podziękował im za współpracę. Oczywiście nie zrobił tego z dnia na dzień tylko pozwolił pracować do końca tygodnia. W sumie każda z tych osób zarobiła za jeden tydzień ponad 440 euro netto (słownie czterysta czterdzieści euro). Owszem, pracodawca jest wymagający - jak każdy, nikogo jednak nie straszy a jak widać dobrze i uczciwie płaci. Szanowni czytelnicy tego forum. Nasz profil nie jest anonimowy co oznacza, że nie podpisujemy się raz "Kryśka" raz "Maryśka". Wiemy, że trudno dogodzić wszystkim naszym rodakom. Mówi się, że za granicą Polak Polakowi wilkiem. Komentarz tej pani doskonale to potwierdza. Pozdrawiamy, APN

katarzyna

witam nie jedzcie do rotjes plants warunki mieszkaniowe okropne,praca ponad siły,szef straszy powrotem do polski i ciagle pospiesza jesli nie dasz rady,po kilku dniach wracasz do pl.a apn-u nie obchodzi juz nic co sie tutaj dzieje z pracownikami.

Łukasz

Witam jedzie ktoś 20 czerwca do holandi z APN??

Mario
@Łukasz 15.06.2016 08:49
Witam jedzie ktoś 20 czerwca do holandi z APN??

19tego oss Vogel eindhoven pracę w zieleni

Łukasz

Witam jedzie ktoś do holandi 20 czerwca /?

genowefa

odradzam firme rotjes plants (usunięte przez administratora)

monis21m

marta.Tak ja jade jutro na sadzonki

marta

witam jedzie ktos na sadzonki 04.06?

:)

Agata, Asik.. Jadę z koleżanką. Można wiedzieć skąd jesteście? W jakim mniej więcej wieku? Razem zawsze raźniej, jakiś kontakt? :)

Agata

Ja jadę 30.05

XxxX

@Asik Tak :) mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku

Asik

Jedzie ktoś na sadzonki na 30.05?:)

hej

hej,konieczne jest zalozenie konta bankowego w Holandii?

M.S

Jedzie ktoś w sobote na pakowanie do Holandii?

xxxxx

Jedzie ktoś w sobote na pakowanie do Holandii?

x

Jedzie ktoś za tydzień w sobote na pakowanie do Holandii?

anonim

(usunięte przez administratora)

APN Sp. z o.o.
pracodawca

Odpowiadamy: osoba o której mowa pracuje w tej firmie 7 lat i pełni w firmie klienta funkcję kierowniczą.

qwerty

Witam jade własnym autem do biura APN mam 2 miejsca wolne wyjazd 11.03.2016 cena (35euro) Wielkopolska (Piła) Prosze zainteresowanych o kontakt: emi-ciu@wp.pl

kiinia

hej,czy wiecie moze czy pracował tam ktos z ukrainy?

aleksa

Hej.chcialam jechac na bukiety.a Ty juz za granica? Bo ja z Sosnowca

paulaaa

Hej ! Czy był ktoś przez APN na tulipanach i mógłby mi udzielić kilka przydatnych informacji na temat pracy i warunków mieszkalnych ? :)

icc

HEJ JA TEZ MAM NIEDLUGO WYJAZD DO HOLANDII Z APN I PO PRZECZYTANIU TYCH WSZYSTKICH OPINI TROCHE SIE OBAWIAM. WCZESNIEJ TEZ BYLAM ZA GRANICA PRZEZ AGENCJE POSREDNICTWA PRACY I ZREZYGNOWALAM PO KROTKIM OKRESIE PRACY. MAM MIESZANE UCZUCIA ALE ZARYZKUJE MOZE Z TA AGENCJA BEDZIE INACZEJ.ZAWSZE MOZNA ODEJSC I WROCIC DO KRAJU

mat

Pracował ktos w tej firmie jako monter płyt ?? chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej od osób ktore tam pracowały.

Zostaw opinię o Firma APN Polska - Veghel

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska