Van den Elzen Plantenkwekerij

Erp

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 74 ocen.

Opinie o Van den Elzen Plantenkwekerij

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van den Elzen Plantenkwekerij

Kora86

Pracowałam przy sadzonkach i żałuje. To, co się działo wykańczało fizycznie, ale również psychicznie. Rozumiem, że kobiety chcą dużo zarobić, ale robienie z siebie kombajna, czy robota, jest wg mnie uwłaczające, a przede wszystkim szkoda zdrowia. Nie przyjechalam tam na wakacje, ale to była przesada. Przenioslam sie gdzies indziej i jestem bardzo zadowolona, a zarobie bardzo podobnie. Jak oni maja nie widziec w Polkach białe murzynki skoro same sie nie szanujemy? To czego tam brakuje to godności i solidarności. Jest tysiąc lepszych ofert,bo praca tam jest naprawdę dla zdesperowanych. To co dla mnie najcenniejsze, to zdrowie a nie ilość cholernych skrzynek. Zdecydowanie odradzam, są lepsze oferty. Nie dajmy się im. Wyzysk w bialy dzień. Niech sami sobie robią albo zatrudnią Holenderki,tylko one by pracowaly po 3 godzinki dziennie za trzy razy większa stawkę, bo by żadna nie chciała się tak zhańbić.

mysza

witam bylam tam i nigdy wiecej na pierwszy dzien pracy zabrali nas w pole do czyszczenia byl upal a my bez picia do 18 tej przyszla burza i blyskawicce ogromne uderzenia i nie pozwolili zejsc z pola to nie ludzkie psa szkoda wogole to akord rzerwy sa ale nie schodza ludzie bo normy trzeba wykonac prawie 12 godz biegiem jak chcesz jakis grosz miec a na sadzeniu to juz masakra sadzisz na kolanach i dwiema rekami jak masz duzy ogonek to trzeba zebami ugrys i caly czas podczas sadzenia leja wada po tobie masakra kto chce szybko zejsc ze swiata to tylko tam do pracy powodzenia

Ona

Gdy czytam te wszystkie opinie to sama nie wiem co myslec, ale zwroccie uwagę ze piszecie o 2roznych firmach. Pracowalam tam jakies 6lat temu przez sezony letnie. W Erp sa dwie takie firmy prowadzone przez 2 braci, jeden ma truskawki (sadzonki) drugi warzywa (por, itp) Nie wiem jak jest tam teraz ale slyszalam od Znajomych którzy nadal taam jeżdżą ze nic sie nie zmieniło,wiec trzeba się napracować ale wkoncu nie jedziesz tam leżeć...

N..

Ktos wie jak ma na imie i na nazwisko osoba ktora jest tam szefem?

Ja
@N.. 14.06.2017, 16:59
Ktos wie jak ma na imie i na nazwisko osoba ktora jest tam szefem?

Tego to najstarsi bogowie nie wiedzą jak się ktoś tam nazywa . Oszuści i nic więcej na dzień dobry podają inny numer domu . Potem brygadzistka drzeczy mordę a jak chcesz się czegoś od kogoś dowiedzieć to nie odbierają telefonu.

Smutny bez pracy

Już zgłupiałem, komentarze różne, proszę coś więcej i szczerze bez owijania, na mój adres nowak83@interia.eu. Będę wdzięczny, chce coś zarobić bo nie mam za co żyć, masakra

gunia

Byłam w tamtym roku na sadzeniu. Początkiem było ciężko się przyzwyczaić bo zakwasy.. ale dałam rade. jak chce się zarobić to się będzie pracować. Norma tez do wyrobienia ci co nie wyrabiali jej to chyba robili coś na odpier**l. Mieszkanie w Sambeeku fajne, fakt czasami nie było ciepłej wody, ale to nie tragedia. Pralki, suszarki do ubrań, internet, z którym ciężko było koło 22 jak wszyscy zjedli i odpoczywali. A i wgl to zarobiłam około 2tys Euro za 32 dni pracy. Dziewczyny młodsze nawet podobnie zarobiły. Jak wyjeżdżaliśmy to osoby z biura narzekali, bo jednak jakieś hajsy lecą do biura i też nie wiedzą do czego jadą. CHCESZ ZAROBIĆ TO ZAROBISZ

treku
@gunia 30.04.2017, 20:57
Byłam w tamtym roku na sadzeniu. Początkiem było ciężko się przyzwyczaić bo zakwasy.. ale dałam rade. jak chce się zarobić to...

Mógłbym prosić o kontakt poprzez maila? Mam kilka pytań bo wybieram się w tym roku a czytając te opinie wolę się upewnić pytając kogoś kto pracował niedawno i nie narzeka jak typowy polaczek. mój mail: trek1261@gmail.com

wladek
@treku 09.06.2017, 14:54
Mógłbym prosić o kontakt poprzez maila? Mam kilka pytań bo wybieram się w tym roku a czytając te opinie wolę się upewnić pytają...

Tez mam opcje wyjazdu od lipca i chcialbym najpierw przeczytac jakies obiektywne opinie. Czy ktos kto byl tam w miare niedawno moglby sie podzielic spostrzezeniami?

loovv

Chciałam wybrać się w lipcu na sadzenie truskawek.Wciąż się waham,Mógłby ktoś powiedzieć czy przy wiekówce biorą pod uwagę rok urodzenia czy dokładną date?

byłam widzialam
@loovv 10.04.2017, 13:12
Chciałam wybrać się w lipcu na sadzenie truskawek.Wciąż się waham,Mógłby ktoś powiedzieć czy przy wiekówce biorą pod uwagę rok...

Myisz mieć skończone 18 lat. Grubo się zastanów czy chcesz tam jechac

byłam widzialam

( usunięte przez administratora ) Tragedia. Gdyby bus którym przyjechałam tam, wjechał na podworko pod kurnik który nazywają hotelem to bym z niego nie wysiadala. Pokoje to cele wiezienne z łóżkami piętrowym. W pokojach brak kontaktów aby naładować telefon trzeba zostawić go na kantynie. Robota straszna . Długo by pisać szkoda słów.

xyz

Panie Arku z sosnowca,ciekawe,ze Pan pracował w opisanej firmie,tam nieletnich nie przyjmuja,trzeba miec skonczone 18 lat. Zbytnio sie Pan najarał i dotarł Bog wie gdzie......wzielo Pana na bajkopisanie. Takie scenariusze sie nie sprzedaja. Ciekawe tez ,ze Pan oraz p.Maciek i Andzelika......pisane z jednego IP komputera.Prosze sie na jeden pseudonim zdecydowac. Takie opowiadania do wydawnictwa sie wysyła,pomylił Pan strony.

Arek z sosnowca
@xyz 09.03.2017, 17:16
Panie Arku z sosnowca,ciekawe,ze Pan pracował w opisanej firmie,tam nieletnich nie przyjmuja,trzeba miec skonczone 18 lat. Zby...

Widzę ze pan nie ma absolutnego pojęcia. Mówiąc wprost [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się pan zna na rzeczy. Przypuszczam że jest pan albo jednym z czarnoskórych niewolników-robotników i jest to dla Pana normą, lub pańska rumuńska żona zabroniła panu głosić złe słowo o holenderskiej mecce czyli świętym Erp. Jeśli nigdy nie miałes prawdziwego holenderskiego pora w ręku to prosiłbym o powstrzymanie się od głoszenia swoich rasistowskich opinii. I [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pory for life.

Arek z sosnowca

Niesamowite przeżycie. Mam 17 lat I wreszcie czuje ze zaczynam dorosłe samodzielne życie. Dwa miesiące ciezkiej ale satysfakcjonującej pracy potrafią wpłynąć na człowieka. Jako pasjonat przyrody bylem zafascynowany tamtejsza flora i fauna. Uwielbiam całodzienne obcowanie z przyrodą (leżenie pośród porów) w towarzystwie sympatycznych rumunek które rowniez przyjechały tu w celach zarobkowych. W przyszłości chciałbym samemu założyć farmę porów i zarządzać nią wraz z moja przyszła rumuńską żona - Rekucą. Warunki mieszkalne może nie są najwyższej klasy ale Rekuca była zachwycona. Nigdy dotąd nie miała okazji korzystać z bieżącej wody. Nie zapomnę jej radości gdy po raz pierwszy splukała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w kiblu zamiast uszczelniac nim dziury w dachu. Rekuca zarobiła trochę mniej pieniędzy niż ja gdyż przez wiele czasu oddawała się swojej pasji - hasaniu z zającami pośród wspaniałej gestwiny porów. Mimo wszystko jednak wystarczy jej pieniędzy aby zakupić używane zimówki do STARA, które posłużą jako ogumienie do jej domu na kółkach, którym nieustannie zmierza w kierunku Sosnowca. Wkrotce powinna przebyć granicę węgierska i na święta powinniśmy już być małżonkami - sąsiadami. Wracając do tematu, bardzo polubiłem czworonoznych przyjaciół mojej luby, i zabrałem jednego z nich do domu aby na święta przyrządzić tradycyjny rumuński posiłek wigilijny - pasztet króliczy z sosem porowym. Chcę aby Rekuca czuła się w Sosnowcu jak w oblepionej gownem rumuńskiej wiosce. Jak w domu. Podsumowując, w Holandii nie tylko zarobiłem pieniądze na wykupienie działki od sąsiada na dom dla Rekucy ale również, pośród zielonych liści porów znalazłem miłość.

Maciek

Właśnie wróciłem do domu po dwu miesięcznym pobycie w Holandii. Nigdy się tak nie cieszyłem na myśl o powrocie do szkoly. Zarobiłem co prawda przyzwoite pieniądze ale kosztem zdrowia i psychiki. Myślałem że w XXI wieku takie rzeczy w europie juz się nie zdarzają. Ale jednak. To Europa a nie afryka. Pracowaliśmy jak murzyni na polach bawełny, mieszkaliśmy w lepiance która zaczęła się rozlatywac w połowie lipca. Całe szczęście ze zdecydowaliśmy się przyjechać samochodem. Do tej pory nie wyobrażałem sobie ze można spędzić 1.5 miesiąca mieszkając w 4 osoby w Daewoo Tico. Brak toalet. Zero higieny. Alby załatwiac swoje potrzeby chodzilismy na pole porów. I nie byłoby problemu gdyby później nie trzeba było tych zasranych porów zbierać. Zasranych. Dosłownie. Kolejnym problemem było zbilansowanie naszej diety. A raczej jego brak. Jebane pory [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały dzień zbierasz te pory jak niewolnik. Chce ci się rzygać od tej roboty. Wracasz do lepianki a tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 10 litrowy garnek zupy z pora na cały tydzień. Ogólnie nie polecam.

Andżelika

Najgorsze dwa miesiące w moim życiu. Takiego traktowania nie wynagrodza żadne pieniądze. Wielokrotnie zdarzyło się ze gdy schylalem się po pora to nadzorca wkładał mi palca w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] adnych praw człowieka. Traktują nas jak przedmioty. Nie zyczylbym takiego przeżycia największym wrogom. Czulem się gwalcony za pieniądze . Jak prostututka

abc

o ilu firmach jest tu mowa?bo juz sie pogubiłam

Iwona

Pracowałam w tej firmie trzy lata temu,przez ok rok.Nie podobało mi sie ,ze po pracy niektorzy pili do nieprzytomnosci.Szef paru za to wywalił.A ten gosciu od komentarzy arek parkitny mieszkał obok mnie w pokoju....katastrofa chłopak,wiecznie nietrzezwy,nic dziwnego ze wyleciał. Akurat on nie powinien sie wypowiadac o tej pracy,nygus jeden. Pozdrawiam Arek.

Kazimiera SZ.

Ludzie cos wam poradze,jak chcecie sie przekonac to sami ocencie jak jest jadac do pracy a nie słuchajac opini obcych ludzi. Ja przez te opinie zrezygnowałam z wyjazdu,bo sie przestraszyłam,a pozniej okazala sie ze jakas moja znajoma pojechala i jakos daje sobie rade,nie narzeka. Nie zobaczyłam,ze wiekrzosc złych opini jest z przed paru lat. Moja rada-NIE SŁUCHAJ OBCYCH,JEDZ I SAM ZOBACZ !!!!

Monia

Ja jestem od stycznia i nie jest tak zle,trzeba sie narobic,troche rece bola. A ludzie?Jak to na zbiorowym mieszkaniu,rozni.Warunki do mieszkania moga byc. Nie jestem lizydupem,a i tak jak potrzebuje pomocy albo o cos spytac to pani brygadzistka nie robi problemu. Dziwia mnie te złe opinie.Nie jest tak najgorzej.I nikt nikogo nie trzyma tam na siłe,jak cos nie pasuje to sie wraca do Polski. Wole zarobic chociazby 1000 euro niz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] siedziec w Polsce.

Fifi

Jak sie robic nie chce to zadna praca nie pasuje. Polacy mysla,ze pojada...i moga jarac zielsko,chlac do upadłego bez konsekwencji??? A pozniej wielce pokrzywdzeni przez firme,bo warunki zle,zarobki nie dobre!!!A jak potrafia doradzac i krytykowac!!! W kazdej robocie jest cos do czego mozna sie przyczepic,jak ktos chce jechac niech jedzie i sprobuje a nie słucha grupy idiotow,ktorym w zyciu nic nie wychodzi . Firma jest pewna,praca ,stała,kasa na czas. Czego chcecie wiecej? Jak ktos chce zarobic 2500 miesiecznie to niech do Amsterdamu jedzie i w czerwonym okienku sie powygina.

dobra rada

RADA JEST JEDNA DAJ SOBIE GOŚCIU NA WSTRZYMANIE,LEPIEJ JEDŹ DO PRACY W PRZEMYŚLE DROBIARSKIM WARUNKI OKEJ,POD KAŻDYM WZGLĘDEM.OFERTY SĄ NA STRONACH INTERNETOWYCH. ZRESZTĄ PO CO W OGÓLE PYTASZ O JAKĄŚ RADĘ NIE WYSTARCZY CI TO CO LUDZIE TU PISZĄ???.

Wiola

Kto wyjeżdza z początkiem lutego lub wrócił, jest teraz i ma dla mnie jakąś radę ? Proszę o kontakt: brollyontheblink@gmail.com

xyz

To po co pytasz ? jeżeli nie przekonało cię co tam Większość pisze Negatywnie, tam jedzie się tylko raz (jak cię nikt tu od tego nie odwiedzie NIE PRZEKONA) normalny poukładany trzeźwo myślący człowiek NIGDY się nie pcha 2 raz w to BAG.. może tam jadą jacyś desperaci .Ty chyba naprawdę blądynką BARDZO naiwną jesteś.

Anita

Co myślicie o tych paniach, które są tam po kilkanaście lat?

Anita

Witam, mam możliwość wyjazdu w lutym. Nadal odradzacie?

odp.

Praca rozumiem żeby zarobić to wszędzie trzeba się na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy tu czy tam, ale reszta pod dużym znakiem zapytania,Płaca ???te koszmarne warunki w jakich się mieszka tam nawet zimnej wody czasami nie ma a ty piszesz pierdoły że ful wypas,te warunki to koszmar. Nie wciskaj kitu.To co tam ludzie wyżej piszą jak tam jest to Prawda,a ci co koloryzują to fikcja.kłamstwa.

NZ

PISAĆ MOŻNA WSZYSTKO ,ALE TO WSZYSTKO NIEPRAWDA ZAPEWNE JESTEŚ OSOBĄ FIKCYJNĄ PODSTAWIONĄ I PISZESZ TO CO CHCESZ NAPISAĆ, TEN TEKST WSADŹ SOBIE W BAJKI O TYSIĄCA I JEDNEJ NOCY,TAM FACECI NIE WYTRZYMUJĄ PSYCHICZNIE UCIEKAJĄ O JAKICH TY WARUNKACH SOCJALNYCH PISZESZ KOBIETO,BYŁ TERAZ WYJAZD TO CZEMU NIE POJECHAŁAŚ JAK TAM TAKIE "ELDORADO"SAMO ZA SIEBIE MÓWI ???. MOŻE FIRMA JAKO FIRMA JEST OK. JAK TO NA FILMIE WIDAĆ,NIC PO ZA TYM.

GOSIA
@NZ 12.01.2017, 08:21
PISAĆ MOŻNA WSZYSTKO ,ALE TO WSZYSTKO NIEPRAWDA ZAPEWNE JESTEŚ OSOBĄ FIKCYJNĄ PODSTAWIONĄ I PISZESZ TO CO CHCESZ NAPISAĆ, TEN...

PO PIERWSZE NIE JESTEM OSOBĄ FIKCYJNĄ PO DRUGIE FACECI NIE WYTRZYMUJA TO CO TO ZA FACECI KOBIETY JAKOŚ WYTRZYMAŁY I WYTRZYMUJĄ PRACOWAŁY TAM NAWET PO 4 MIESIĄCE BEZ ZJAZDU NA WŁASNĄ PROŚBĘ ZOSTAWALY JAK KTOS CHCE KOKOSY ZARABIAC BEZ CIEZKIEJ PRACY TO NIE MA PO CO TAM JECHAĆ .JA JADE TERAZ I SIĘ CIESZĘ MI NIE PRZESZKADZA ŻE SĄ WARUNKI NA POLU CIEZKIE NIKT NIE MÓWIŁ ZE PRACA FIZYCZNA JEST LEKKA .A TY JESTES NAPEWNO TĄ OSOBĄ CO NIE WYTRZYMAŁA I CIĄGLE NARZEKA.MI WARUNKI ODPOWIADAŁY A JEZELI KTOS MYSLI ZE BEDZIE W HOTELU 5 GWIAZDKOWYM TO SIE MYLI.BYLI TACY CO CIĄGLE NARZEKALI I SZKODA GADAC

Moni0983

NIE POLECAM!!! nie otrzymujecie umowy, nie wiecie z kim i gdzie tak na prawdę jedziecie. Wiecie tylko tyle co przez telefon zostanie przekazane. Wszystkie opinie wyżej są PRAWDZIWE !!!!!!!!

Gosia
@Moni0983 05.01.2017, 11:50
NIE POLECAM!!! nie otrzymujecie umowy, nie wiecie z kim i gdzie tak na prawdę jedziecie. Wiecie tylko tyle co przez telefon zo...

Byłam tam w zeszlym roku umowe dostajesz normalna wyplaty na termin do 15 tego zaliczka po tygodniu 200 euro warunki sanitarne i mieszkaniowe sa dobre ciepla woda prysznice pralki, naczynia tez są.Pani Marysia jest wporzadku zawsze idzie sie dogadac w razie niezgodnosci.Firma legalna zwrot podatku za prace .Stawki ustalane są od wieku .Ja bylam tam 2 razy i znowu chyba pojade.A napracowac trzeba sie wszedzie .Za lezenie nikt nie placi Pozdrawiam

........

NIE POLECAM,KOBIETY DAJCIE SOBIE SPOKÓJ !!! PISZĘ SZCZEŻE PRAWDĘ.

xyz

Witam bardzo proszę napisać napisać Prawdę jaka sytuacja jest w tej firmie teraz podam swój adres ng1965@op.pl mam nadzieję że ktoś coś sensownego napisze bo jestem zainteresowana pracą,tu w Polsce trwa nabór,pozdrawiam.

zainteresowana

Witam tu w Polsce jest nabór do pracy tam dla kobiet przy sortowaniu pora do skrzynek,proszę szczerze napisać prawdę jak tam jest teraz jeżeli chodzi o pracę ,zarobki i zakwaterowanie,pozdrawiam.

lukasz

widac wiekszosc z was to mamlasy ktorzy nie umieja pracowac i widzialem sam ze jak mloda 20 letnia kobieta liczy w rece 20 sadzonek prze 10 minut to zal....robic trzeba jak wszedzie przyjechaliscie lezec??wszyscy narzekaja co przez biuro sa zatrudnieni.:P

lukasz

widac wiekszosc z was to mamlasy ktorzy nie umieja pracowac i widzialem sam ze jak mloda 20 letnia kobieta liczy w rece 20 sadzonek prze 10 minut dto zal....robic trzeba jak wszedzie przyjechaliscie lezec??wszyscy narzekaja co przez biuro sa zatrudnieni.:P

inna*

PRAWDA JEST TAKA, ŻE TO NIE FIRMA JEST DO NICZEGO ANI ŻE MARYSIA JEST ZŁA! PRAWDA JEST TAKA, ŻE LUDZIE SĄ FAŁSZYWI I JEDEN DRUGIEGO BY SPRZEDAŁ ZA TO, BY MIEĆ WZGLĘDY U BRYGADZISTÓW! JEDYNYM PROBLEMEM SĄ LUDZIE, KTÓRZY myślą, że alkoholem i plotkami na temat innych można wszystko załatwić! pracuje w VDE już kilka lat i naprawdę- kilka osób psuje renomę tej firmie! mówię tu o osobach, które myślą, że są kimś- a tak naprawdę nic nie reprezentują swoją osobą. Dajcie spokój Marysi i firmie, bo dzięki nim niejeden z nas ma na chleb i dorobił się czegoś w życiu! pozdrawiam

tamik
użytkownik zarejestrowany

To możecie napisać tak zwięźle co takiego Van den Elzen Plantenkwekerij oferuje pracownikom w ramach zakwaterowania. Jak w ogóle załatwiane są sprawy formalne, oraz przejazdy, dojazdy, zjazdy i tak dalej. Jakie trzeba ponieść koszta, aby zacząć tu pracować i ile się płaci miesięcznie za zakwaterowanie i inne rzeczy.

uma
@tamik 31.03.2015, 13:57
To możecie napisać tak zwięźle co takiego Van den Elzen Plantenkwekerij oferuje pracownikom w ramach zakwaterowania. Jak w ogól...

byłam.dojazd do pracy ok.40min.Normy jak Mount Everest.Jeśli nie wyrobisz normy płacisz za"mieszkanie" 70-85 euro/tydz. no i ubezpieczenie ok.2,5euro/dzień

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

dziki dziki
użytkownik zarejestrowany

to zastanawiaj się dłużej , a wszystkie miejsca zostaną zajęte. Van den Elzen to jedna z tych firmę , które można uznać za dość uczciwe i wiarygodne za granicą a o takie firmy własnie jest obecnie co raz trudniej niestety. W związku z tym ilość ludzi wyjeżdżająych powoli maleje - jednak nie tutaj ;)

GOSIA
@dziki dziki 29.01.2015, 23:49
to zastanawiaj się dłużej , a wszystkie miejsca zostaną zajęte. Van den Elzen to jedna z tych firmę , które można uznać za dość...

PO PIERWSZE NIE JESTEM OSOBĄ FIKCYJNĄ PO DRUGIE FACECI NIE WYTRZYMUJA TO CO TO ZA FACECI KOBIETY JAKOŚ WYTRZYMAŁY I WYTRZYMUJĄ PRACOWAŁY TAM NAWET PO 4 MIESIĄCE BEZ ZJAZDU NA WŁASNĄ PROŚBĘ ZOSTAWALY JAK KTOS CHCE KOKOSY ZARABIAC BEZ CIEZKIEJ PRACY TO NIE MA PO CO TAM JECHAĆ .JA JADE TERAZ I SIĘ CIESZĘ MI NIE PRZESZKADZA ŻE SĄ WARUNKI NA POLU CIEZKIE NIKT NIE MÓWIŁ ZE PRACA FIZYCZNA JEST LEKKA .A TY JESTES NAPEWNO TĄ OSOBĄ CO NIE WYTRZYMAŁA I CIĄGLE NARZEKA.MI WARUNKI ODPOWIADAŁY A JEZELI KTOS MYSLI ZE BEDZIE W HOTELU 5 GWIAZDKOWYM TO SIE MYLI.BYLI TACY CO CIĄGLE NARZEKALI I SZKODA GADAC

Tom

anonim - ja potwierdzam, co napisał szogunxxl, całkowita prawda, dopiszę jesz.ze żadna wypłata mi się tam nie zgadzała, ale oni na to liczą właśnie, że się nie podlicza godz., kg i nie przyjdzie się o nie upominać - na szczęście już mam super pracę też w Hol.i bez porównania z elzenem.chcecie być zgnojeni? jedźcie do elzena!

Tom

To co piszę gost rider i beta to pewne, że to są ci co mówią na nich ''lizydupy'' - plazmy? piszesz o tej co została po kimś na hotelu? a te 4 sofy ludzie sami kupili.Prawda jest taka, że dno - ludzie większość fałszywi, lizydupy itp.a pracą bym tego nie nazwał tylko wykańczalnią lub obozem koncentracyjnym.

arek parkitny

Van den elzen prei dlaczego G nie odbiera tele ?

arek parkitny

Jak nie placisz za mieszkanie nie klam ja placilem 5,50 za godzine przerwy nie placi droge na pola nie placi i caly miesiac jak ciul robisz masz najeban godzin duzo a on placi 5,50 na godzine i z tej wyplaty jszcze biere za mieszkanie i ubezpieczenie masakra

beta

Hahahahahahaha! Ale sie uśmiałąm czytając te komentarze! Byłam tam dwa razy teraz wybieram się trzeci. Jakie bzdury że nie wyplacają pieniędzy? zawsze do 15 masz kasę na koncie za poprzedni miesiąc, nawet jak przyjedziesz zaliczkę prezlewają abys miał kasę na zakupy itp. Co do akordu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to AKORD ile zrobisz tyle zarobisz, więc sorry ale ja wole przez 4 tyg sie najebać i zarobić 7 tys zotych niż lezec na polu i plakać ze nic nie zarabilam!!

ghost rider

Po pierwsze ,na wakacje nikt tam niejedzie ,co myślicie ze bedziecie lezec ,większość komentarzy niepokrywa sie z prawdą ,tak krótko ,szef wporządku jak panie w biurze ,wypłaty zawsze na czas (zawsze),opieka solidna ,gdy coś sie stało przykladowo zaslabł czy coś ,sekund pięc i sie bylo u lekarza,warunki mieszkalne wporzadku plazmy ,super kuchnia ,pralnia japierdziele czego mozna chciec wiecej ,chyba ze ktos sobie wyobrazal ze bedzie mial domek z basenem haha,zapierdzielac trzeba to chyba wszedzie,Hollandia to nie przedszkole,trzeba tyrac jak wół takie realia,konczac moja wyczerpującąwypowiedz,ZAJEBISTA FIRMA :)

Łukasz

to moj meil prosze o kontakt do tej firmy i jak znalezc ofery pracy tej firmy czekam na odpowiedz dziekuje i pozdrawiam to moj meil lkdgl57@wp.pl

Łukasz

to moj meil prosze dajcie numer i jak moge wejsc na oferty pracy tez firmy bardzo pilnie potrzebuje pracy

Łukasz

dajcie namiar na ta firme i jak moge sprawdzic jakie maja oferty pracy bardzo prosze o kontakt poniewaz pilnie potrzebuje pracy

xyz

Brak słów.NIEKOMPETENTNI

fiona
@xyz 12.01.2014, 01:47
Brak słów.NIEKOMPETENTNI

zgadzam się w 100 %. pora taka piękna że gorzej smierdzi niż gnój od zwierzat. a dość ze zarobki sa żasdne to jeszcze ponad 320 euro miesięcznie trzeba płacić za żekomy hotel i ubespieczenie, ludzie przyjeżdzali a następnego dnia uciekali.

xyz

Najgorsza praca jaką miałam.Ludzie okropni,brygadzistka lesbijka która ma swoje lizidupy.Praca na akord,(usunięte przez administratora)jak maszyny jakby byli na jakims dopingu.Nowi maja czesto zwroty skrzynek.(usunięte przez administratora).Zapierniczasz od 7 do 20 albo nawet i dluzej.Stawka TRAGEDIA 60/50 centow za pierwsza klase a 40 za druga.pobieraja za domek 310 euro a szef ma to nielegalnie!!!!!!!!!!!!

Truskaweczka

:(:(:(:( porazka!!!!!!!!!!!

katarzyna

Witam. Dowiedzialam się o robocie przy segregacji cebulek od znajomej dała mi jakis formularz "Oświadczenie w sprawie przelewy wynagrodzenia netto na rachunek bankowy" i kazała wysłac. Czy to wystarczy? Oni będą wiedziec w ogole o co chodzi, że chce jechać do pracy? pozdrawiam

Boo

Ta firma to jedna wielka porazka! traktuja tam polacy nowych jak za przeproszeniem gowno jakby mogli to by lezacego skopali! juz nie wspomne o warunkach jakie tam sa.... nikomu nie polecam tej firmy chyba ze chce sie totalnie zniszczyc! ja bylam tam krotko i anwet wyplata mi nie przyszla to juz jest skurwystynstwo przepraszam!

szogunxxl

juz ci powiem dlaczego tam wracaja, bo gdzie indziej przyjma babcie jak nie tam?lub ludzi którzy nie potrafia znaleźć sobie lepszej pracy? Juz nawet nie chodzi o traktowanie, bo to jest cios poniżej pasa, jak wyzyskuja, nawet z małej wypłaty potrafią jeszcze odciągac, z myslą że się tego nie zauważy, a ludzie sa tam wścibscy, wredni itp. a gijs to już szkoda nawet czasu na pisanie

beta
@szogunxxl 18.02.2013, 16:50
juz ci powiem dlaczego tam wracaja, bo gdzie indziej przyjma babcie jak nie tam?lub ludzi którzy nie potrafia znaleźć sobie lep...

za mieszkanie nie płacisz potrącają Ci z brutto, czyli jak np masz 8,5 euro brutto za h to po odbiciu ubezpieczenia mieszkania dojazdu wychodzi 6,5 netto (zaleznie od wieku) i zawsze ta stawka się sprawdza.

fura

witam chcialabym sie zapytac jakie sa warunki mieszkaniowe i jaka stawka??

uma
@fura 15.03.2012, 13:33
witam chcialabym sie zapytac jakie sa warunki mieszkaniowe i jaka stawka??

beznadziejna

zzzzzz

Jeszcze troche w 2015 roku wejdzie waluta euro i skończa sie wyjazdy.Będą brać do pracy Holendrów,tylko ciekawe czy za takie pieniądze będa pracować.Wątpie.Takze ćałe szefostwo i panie z biura będą musieli ubrudzić rączki;)

Zostaw opinię o Van den Elzen Plantenkwekerij - Erp

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van den Elzen Plantenkwekerij