Agencja wprowadzą w błąd statystów
Gdzie indziej była baza a gdzie indziej mieliśmy grać a nikt nas wcześniej nie poinformował
Rzeczywiście mnóstwo tu niepochlebnych opinii. Jednak zastanawia mnie jedno - kiedy podpisywana jest z Agencją Statystów umowa? I określa ona stawkę za projekt, tak?
Podpisać możesz umowę nawet na 200 zł. Co z tego skoro w agencji olewają to i nie dostaniesz ani grosza. Dobrze kombinują bo nikt do sądu nie pójdzie za takie pieniądze a pozew zbiorowy to tak naprawdę teoria. Komu chciałoby się szarpać przed sądem za 200 zl i tracić czas i dzień pracy na uczestnictwo w sprawie ? No właśnie - dlatego jest jak jest
testowane na własnym przykładzie czy to tylko wstępna sugestia? jeśli wariant 1 to firma problemów z kasą jednak żadnych nie ma ani nic?
Agencja wprowadzą w błąd statystów
Napiszesz coś więcej o tym wspomnianym wprowadzaniu w błąd? Pisałeś coś wcześniej o jakimś SMS, chodzi o treść? Co w niej się ostatecznie znalazło?
(usunięte przez administratora) co innego jest w SMS a co innego w rzeczywistośći
Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Agencja Aktorska ESPERANZA Agnieszka Niedzieska? Chętnie zatrudniają?

Agencja potrafi zerwac bez powodu zawartą kilka dni wcześniej umowę dzień przed nagraniem. W dodatku taka umowę której statysta zerwać nie może.
Czy pracownicy Agencja Aktorska ESPERANZA Agnieszka Niedzieska chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?
Specyficzna agencja
Do sejmu wpłynęła petycja w sprawie uregulowania stawek dla statystów. Chodzi w niej o to, abyśmy byli objęci chociaż minimalną stawką krajową stosowaną przy innych umowach, tj 17 zł na godz. Podpisywać te petycję! Link na nią jest na stronie sepa, trzeba ją odnaleźć i podpisać
Czy praca w agencji jest stacjonarna, czy czasem zdarzają się pracę wyjazdowe np. do innego miasta?
Niestety Agencja Warszawa nie płaci za wykonaną pracę i urywa skutecznie kontakt. Proszę poczytać opnie Google na jej temat. Odradzam!
Złego słowa o agencji nie mogę powiedzieć, naprawdę warto uczestniczyć w castingach, fajna atmosfera, zdecydowanie polecam.
Ja byłam niedawno na castingu w Popcornie i było spoko. Trochę się stresowałam, bo nigdy wcześniej nie byłam w żadnej agencji, ale okazało się, że odnalazłam się bez problemu no i podobało mi się
Też chodze na castingi do Popcorn Film i uważam, że jest okej chociaż miałem doświadczenie też w innych
Po jakim czasie wypłacaja pieniądze? Ile razy zwyczajowo trzeba dzwonić, pisać sms itp. żeby puścili przelew? 4 razy statystowałem, 2 razy zapłacili gotówką a kolejne 2 miały być przelewem i ... cisza
Po wcześniejszym uzgodnieniu bycia statystą w filmie, przychodzę na miejsce zbiorki i okazuje się że nie zostałem wpisany na listę ;) Dodam że zbiórka miała miejsce o godzinie 10 i specjalnie nie poszedłem do szkoły
Ja już kilka razy statystowałem i nigdy mnie nikt nie traktował nieodpowiednio ale ja też rzetelnie podchodze do tematu bo chcialbym kiedys spróbowac w jakiejs poważniejszej produkcji sie pokazac
Wiele się pisze o agencjach jakie to są złe i jak to statyści są źle traktowani. A może tak spojrzeć z drugiej strony? Kilka przykladow: *Notoryczne spóźnianie się na godzinę zbiórki. *Nie przychodzenie pomimo potwierdzenia SMS dzień wcześniej *Upychanie po kieszeniach herbaty,kostek cukru czy mleka do plecaka-dla mnie zwykła kradzież I wiele innych przykładów można by podać. A potem na FB taki statysta pisze jak to strasznie na planie było i jaka agencja jest her. Najlepsze jest to że następnego dnia jest znowu na planie z tej her agencji. To są oczywiście przykłady i to są jednostki,ale dzięki takim osobom statysta jest tak traktowany. Wiecoze najpierw pokazać się z lepszej strony a potem narzekać
ja dziś byłem na planie , nikt nie powiedział mi za ile pracuje , po 12 godzinach dowiedziałem sie ze za dzisiejszy dzien dostane 20 zł...nadal uwazasz ze agencje postepują uczciwie ? a jak nazwiesz ich postepowanie? czy to nie oszustwo? wcale sie nie dziwie ze ludzie cukier upychali i herbate, bo za 20 zł za 12 godzin pracy to ich nie stać na takie rarytasy jak cukier do herbaty...... żenada
To, że jeden, czy drugi statysta kradnie herbatę, czy kostki cukru albo spóźnia się na plan ma oznaczać, że wszystkich pozostałych traktuje się niewłaściwie?! Jeśli 10 razy ktoś z blond włosami ukradł telewizor ze sklepu, to kolejnych losowych 10 blondynów należy też ukarać? Jak można używać takich argumentów...
Byłam na castingu i nic mnie nie przeraziło zbyt bardzo, warunki były dobre, była przerwa na posiłek, od razu po planie dostałam pieniądze.
dziadostwo na planie ,kanapka na dzień dobry wielkości herbatnika, obiad w nocy,ogromna kolejka po kasę,wolę stracić dzień pracy niż jechać tam po głupie 120 zł,nie polecam.
Jak dla mnie fajne doświadczenie. W sumie nigdy wcześniej nie statystowałam, więc średnio miałam pojęcie co, jak, gdzie i dlaczego, ale wszystkim pokierowali i było ok. Dobrze to mają zorganizowane.
Dość często dorabiam sobie w ten sposób. Byłem już w kilku serialach jako statysta i dla mnie to spoko opcja szczególnie ze zawsze jest u nich jakaś praca.
Jak się pracuje w Agencja Aktorska ESPERANZA Agnieszka Niedzieska?
Zobacz opinie na temat firmy Agencja Aktorska ESPERANZA Agnieszka Niedzieska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Agencja Aktorska ESPERANZA Agnieszka Niedzieska?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!