Rozmowa rekrutacyjna spoko
Nic złego napisać nie mogę. Rozmowa kwalifikacyjna profesjonalna i na żywo!
Hej. ;) ile mniej więcej trwa cale szkolenie przedstawicieli medycznych? Ktoś pisał z rok temu, że uważa je za profesjonalne. Ja po ofercie wiem, że nie trzeba mieć kierunkowego wykształcenia, żeby się dostać. Z jakich segmentów składa się więc cały program?
Własny samochód trzeba było mieć? A do dziś jak z tym jest? to aktualne? na jakich zasadach wtedy to działa? Co z kosztami eksploatacyjnymi i tak dalej? Przedstawiciele mimo wszystko chętnie na to idą? Jest jakaś rekompensata?
XX a Ty to w gowork masz rekompensatę za komunikację miejską, czy w domciu klepiesz w klawiaturkę? Etat czy działalność. Pytam, bo chcę do Was też aplikować. Jak złożyć aplikację?
Cześć, pojawiło się ogłoszenie na PM, oferują umowę zlecenie lub kontrakt B2B - a to już jest lipa. Do tego chcą osobę z własnym samochodem - (usunięte przez administratora). Na jakie jeszcze (usunięte przez administratora) można liczyć w tej firmie?
Orientuje się ktoś czy oddzwaniają do wszystkich po rozmowie rekrutacyjnej? Zastanawiam się czy rekrutacja jeszcze trwa czy już się zakończyła
Dobra atmosfera, normalna robota.
Jestem po szkoleniu. Bylo profesjonalne.
Jest ok.
Szukają przedstawicieli medycznych, ktoś opowie jak wygląda rekrutcja? Czytam, że wymagają wykoształćenia medycznego, ew. pokrewnego. Czy jeśli nie spełnia się do końca tego warunku, ale ma się doświadczenie w branży jest szansa że mnie przyjmą? :) I co do tych szkoleń, ile trwa? Jest normalnie płatne?
Jestem po szkoleniu. Spoko. Profesjonalnie i merytorycznie.
Firma niepoważna. Pomimo faktu iż jest to firma świadcząca usługi m.innymi w zakresie przedstawicielstwa medycznego i w związku z tym powinna reprezentować wysoki poziom merytoryczny , nie można liczyć na jakiekolwiek cywilizowane zasady współpracy. Rekruter ( kierownik projektu) odpowiada jakieś dyrdymały podczas rozmowy , totalnie nie spełnia jakichkolwiek zasad. W firmie chaos, dużo mówią, mało konkretów. Żałuję że starałem się o pracę u nich, osobiście będę unikał jakiegokolwiek kontaktu z nimi.
No zbyt przychylnie to nie brzmi, zresztą po poprzednich opiniach widziałam podobne nastawienie... Mimo wszystko ciekawa jestem o jakie konkretnie zasady chodzi, których podobno nie spełnia podczas rozmowy? Chaos? w jakim sensie
Droha Halino. Widzimy wszyscy, że pracujesz dla Goworka. Czy jesteś zadowolona ze swojej pracy? Jakie masz warunki płacowe? Szefostwo fajne jest? Ciekaw jestem!
Odnosnie pracownika biurowego. Jezeli ktos lubi przez wiekszosc czasu patrzyc sie w ściane lub przepisywac tresc z kartek do komputera - jak najbardziej polecam. Biuro jest czynne od 8 do 20. Praca po 9h, dodatkowo w soboty - glowne zajecie to posprzatanie calego biura, łącznie z lazienka oraz siedzenie samemu bez celu, poniewaz nic sie nie dzieje. Konieczne jest zalozenie własnej działalności gospodarczej.
Czy przy pracy na działalności gospodarczej nie powinno być tak, że to Ty ustalasz godziny pracy które Ci odpowiadają? Skoro godzin było tak wiele, to rozumiem że płaca była adekwatna do ilości roboczogodzin? Czy praca w soboty była dodatkowo płatna? Napisz coś więcej na ten temat, jestem ciekaw tych kwestii.
Właśnie powinno tak być, tutaj masz racje. Jednak w praktyce nijak się to ma do panujących warunków. Godziny w sobotę są tak samo płatne jak i w tygodniu. Ogólnie muszę przyznać, że stawka wychodzi na niższą niż minimalna karajowa za godzinę.
To faktycznie duża niedogodność. Czy przy dłuższej współpracy nie ma możliwości przejścia na normalna umowę na przykład na czas określony? Taki kontrakt byłby dużo korzystniejszy dla pracownika, więc stąd moje pytanie.
Szkoda no ale cóż widocznie taki model współpracy bardziej opłaca się pracodawcy. W takim razie skoro istnieje obowiązek założenia działalności gospodarczej, to wiesz może, czy w pierwszych miesiącach można liczyć na pomoc i wsparcie pracodawcy w formalnościach związanych z założeniem i prowadzeniem firmy?
Hej , chciałabym aplikować do firmy , bo właśnie ukazało się ogłoszenie . Doczytałam tutaj o działalności gospodarczej , Czy może ktoś zdradzić ile firma płaci pracownikowi na takiej formie zatrudnienia ?
Co masz na myśli pisząc "jest dobrze"? :D coś konkretniejszego możesz powiedzieć?
Witam, czy istnieje możliwość zatrudnię ia w Hipokrates na stanowisku przedstawiciela medycznego w oparciu o umowę o pracę a nie B2B?
No właśnie Shila, Ty pracujesz w Gowork - jak jest u Was tylko B2B, czy umowa o pracę. Pytam, bo chce do Was aplikować. Fajna robota siedzisz i się podszywasz pod kandydata. Tom (Jerry śpi)
Czy jest mozliwosc zatrudnienia na umowe o prace? Jakie warunki, leki, flota na stanowisku przedstawiciel medyczny ?
Dawno nie byłem na tak profesjonalnej rozmowie kwalifikacyjnej. Czekam na wynik
Czy jest możliwość pracy w Hipokrates na część etatu?
Czy można liczyć w Hipokrates na prywatną opiekę medyczną?
Jak się pracuje w Hipokrates?
Zobacz opinie na temat firmy Hipokrates tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hipokrates?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 5 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!