Opinie o Marcin Artecki Agencja Mastershot w Warszawa

Poniżej przeczytasz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Marcin Artecki Agencja Mastershot. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Marcin Artecki Agencja Mastershot o rekrutacji.

Branże: Usługi profesjonalno-naukowe i techniczne dla firm

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Marcin Artecki Agencja Mastershot w Warszawa

baner wywiady
Michał Je Nowy wpis

Niestety wynagrodzenie otrzymałem miesiąc po terminie i jeszcze niepełne. Radzę się nie bawić z tymi (usunięte przez administratora)i od razu wnosić sprawę do sądu.

Agnes Truszkowska fbook Nowy wpis

Byłam po raz pierwszy na planie z tej agencji . Testy (usunięte przez administratora) profesjonalne atrsfeta b ok ekipa również :) jedno zastrzeżenie - ogrzewanie miejsca zdjęć - bo się porzeziebiamy i będą absencje.

Lena_21 Nowy wpis

Kompetny brak szacunku do statystów. Trzeba się prosić o wynagrodzenie. Wynagrodzenie wplywa w ostatnim momencie, o innej kwocie niż była mowa przed planem. Nie polecam.

XX Nowy wpis

Spore problemy z otrzymaniem wynagrodzenia. Otrzymane dopiero po wielu smsach. Pan Marcin nie odbiera telefonu, natomiast w momencie dzwonienia natychmiast odpisuje pomimo wcześniejszego braku odpowiedzi na sms. Wypłata doszła sporo niższa niż mówione było przed planem. Radzę przed podpisaniem wpisać kwotę oraz zrobić zdjęcie umowy

W jaki sposób weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Marcin Artecki Agencja Mastershot? Czy pracodawca zawsze powiadamia o wyniku rekrutacji?
logo firmy Pomoc kuchenna-zmywak
(499 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Agent Celny (przyszły Kierownik Agencji Celnej)
Warszawa
VALIANS INTERNATIONAL Sp. z o.o.
(4 opinie)
logo firmy Pielęgniarek/Pielęgniarzy
SZPZLO Warszawa-Ochota
(158 opinii)
logo firmy Senior Full Stack / Front End Software Developer
Warszawa
Creative Ideas Sp. z o.o.
(1 opinia)
Aplikuj na wiele ofert
Jałokim

Wstrzymywali się ze spisaniem umowy do ostatniej chwili przed wyjazdem z planu zdjęciowego. Liczyli, że wypełnię umowę na szybko, bez wpisanej wielkości wypłaty, bez kopi dla mnie i że pozwolę na bezpłatne używanie mojego wizerunku. Oczywiście nie podpisałem tego. Szczerze nie polecam tej agencji. Kontakt jest bardzo słaby, informacje przekazują zdawkowe i na ostatnią chwilę.

Stanowczo nie polecam - starają się szukać frajerów po taniości i zachowują się skrajnie nieprofesjonalnie.

qba

turbo śliska sprawa... zadzwonił dzis z propozycją zagrania w ciekawej reklamie ( wyjazd jutro) zgodziłem się bo czemu nie po kilku minutach kontak z innej agencji na pytanie o stawkę i szczegóły nikt nie był w stanie odpowiedzieć. Może to normalne w tym świecie i branży ale dla mnie to traktowanie człowieka jak przedmiot. szanujmy się!

Blanka19

Hej. Dostałam od Agencji Mastershot sms-a, w którym zapraszają mnie na krótki casting. Patrząc na Wasze komentarze nie wiem czy mam się zgodzić na to czy może odpuścić. Czy możecie mi doradzic ?

Nie wypłacają na czas i ściemniają serdecznie nie polecam????????????????

Andrzej

Czekam na przelew za dwa projekty na wspólnej, współpracowałem jako statysta na wspólnej w dn. 13 i 25 stycznia, w tej chwili przelewu nie mam. P.marcin przekłada mi terminy wypłaty za plan z tygodnia na tydzień

Urszula
@Andrzej

Pytałeś o przyczyny? Może to dlatego, że produkcja również spóźnia się z przelewami. Mam do Ciebie prośbę, może odpowiesz mi, czy pan Marcin prowadzi Mastershot jednoosobowo, czy może zatrudnia opiekunów statystów na planach, kogoś do prowadzenia biura itp. Interesuje mnie praca w agencji.

Patka

Jak tutaj jest z home office? Jest to możliwe?

Xxx

Szczerze powiem że jest to najgorsza agencja w jakiej byłam.P. Marcin mija sie z tym co mówi,Zawiera umowy a wgl nie płaci ani w terminie ani wgl,tylko ma ludzi za nic I myśli że jak jedzenie jest zapewnione na to juz jest cała za plata.Co do ustalania planókto nie określa Jasno godz. trwania planu tylko mowi zazwyczaj ze krótki plan a puźniej sie okazuje ze trwać ma z 9h np. Czesto urywa rozmowy,lub wgl nie odbiera jak sie ma do niego sprawe I na dodatek obraża ludzi.Krotko mowiac to odradzam każdemu pracy z tym człowiekiem jeszcze za takie śmieszne pieniadze ktorych nikt nie widzi na oczy...

rollo

pan Marcin w formie agencji Mastershot nie płaci, zawiera umowy na plany z epizodystami, statystami i na tym kończy się współpraca. śmieszny facet, tani złodziejaszek.

Monia
@rollo

Rollo nie pisz bzdur ,ja z chlopakiem zawsze gram i (usunięte przez administratora) ekipa i zawsze płacą i na czas i zdobywam epizody,to po pierwsze po drugie wiedz że w internecie nikt nie jest anonimowy i nie pisz bzdur a kontaktuj sie jak facet z jajami jak masz jakieś pytania ogolnie do ludzi w zyciu ,mój chłopak mówi ze chyba jaja tobie ucieli skoro są takie trole

Sabina
@rollo

zgadzam się jest to niepoważny człowiek, wydzwania a jeśli chodzi o rozmowę na temat stawki to urywa kontakt. Bardzo nieprofesjonalne podejście, w SMS zadaje pytanie „jutro możesz” Bez podania miejsca stawki i serialu, oczywiście o umówie nic nie wspomina.

Sweet
@rollo

Mi też nie zapłacił.... i chyba już nie zapłaci. Tylko cały czas obiecuje , że będzie przelew. (usunięte przez administratora)

Jasiek

Zaczepia dzieci jakis koleś, na facebooku. Podpisuje sie Agencja mastershot, sprawdzilem strone, kontakt bez adresu tylko tel. i meil. Strona na facebooku martwa od 2016 roku, czyli 4 lata. Opinie malo przychylne. Zamienilem z nim pare słów przez tel. Trochę sie zdziwil ze odebral facet. Glos strasznie "cieply"

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Marcin Artecki Agencja Mastershot - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Marcin Artecki Agencja Mastershot?

Zobacz opinie na temat firmy Marcin Artecki Agencja Mastershot tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Marcin Artecki Agencja Mastershot?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 1 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Marcin Artecki Agencja Mastershot
1/5 Na podstawie 3 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Śmiała 4/18 lok. 102
    01-523 Warszawa
  • NIP: 5252288291 REGON: 360518531
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)