W Lust HR International Agencja Zatrudnienia Grzegorz Lubak poszukiwana jest osoba na stanowisko Komisjoner. Zainteresowała Cię ta oferta i złożyłeś swoje dokumenty aplikacyjne? Podziel się wrażeniami z procesu rekrutacyjnego z innymi użytkownikami.
Atmosferę w biurze by mi ktoś opisał? W ogłoszeniach piszą o spotkaniach integracyjnych ale one i tak nie załatwiają całości, zwłaszcza ze ktoś dawniej o nerwowej atmosferze pisał. do teraz taka jest?
Ciężko powiedzieć coś pozytywnego o tej firmie. Dla rekruterów umowy śmieciowe podpisywane na 2-3 miesiące. Wymagania wysokie, płaca niska, brak szkoleń. Szef coś obiecuje, a później się z tego wycofuje. Rotacja jest bardzo wysoka. Ludzie potrafią odchodzić po 2-3 miesiącach. Krzyki i nerwowa atmosfera. Nie polecam.
Firma Lust HR International Agencja Zatrudnienia Grzegorz Lubak prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Pracownik produkcji, Niemcy - Październik 2024
- Office Assistant, Ede - Kwiecień 2024
- Komisjoner, Niemcy - Marzec 2024
- Magazynier, Niemcy - Sierpień 2023
- Monter, Konin - Listopad 2022
Czy pracujesz w firmie Lust HR International Agencja Zatrudnienia Grzegorz Lubak lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Jak się pracuje w Lust HR International Agencja Zatrudnienia Grzegorz Lubak?
Zobacz opinie na temat firmy Lust HR International Agencja Zatrudnienia Grzegorz Lubak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.