Wpadłem na forum poczytać informacji na temat pracy w firmie, za to widzę, że więcej jest opinii ze strony klientów. Gdzie podziali się pracownicy? Jestem z zawodu murarzem i szukam pracy. Może ktoś wie czy firma zatrudnia aktualnie pracowników na to stanowisko? Warto podesłać CV? Jakie godzinowe stawki oferowane są na start? UoP czy zlecenie?
Nie polecam , tak jak w poprzednich komentarzach jest napisane, że traktują ludzi ok do momentu sprzedaży, po wychodzą takie rzeczy, że głowa boli. Na jednej z inwestycji nawet nie zwrócili się o zgodę do zdit o podłączenie do ich rur ...teraz mają się mieszkańcy martwić
Z tego co tu czytam to piszą sami klienci, a mnie interesuje sytuacja pracowników, jak się tutaj pracuje? Da radę zarobić dobre pieniądze jako malarz, ktoś wie jakie kwoty wchodzą w grę? Co w przypadku gdy nie ma żadnych zleceń, zostaje się bez kasy czy jest jakaś minimalna podstawa?
Witam ponownie, zapomniałem dodać że kamień naturalny przy kominku grubości 10cm także pękł, a dachówka która figuruje w dokumentacji jako firmy Brada okazała się firmy Roben. Pozdrawiam wszystkich klientów dewelopera LH.

Witam, niestety szybka budowa domów odbija się na jakości wykonania. Juz po krótkim okresie zamieszkania mam popękane ściany i sufity, niby to norma ale jak zaczęły mi pękać płytki w kuchni,przedpokoju i łazience to naprawdę się wkurzyłem. Do tego doszły dwa popękane kominki odpowietrzające na dachu i przeciekająca obróbka komina a w samym szybie kominowym który czyściłam osobiście była puszka po piwie żubr ???? żenada. Pozdrawiam.
@Paulina Jeśli są jakieś uwagi do firmy to nie rozumiem dlaczego znalazły się na forum pracowniczym, czyżby konkurencja?
NIE POLECAM I ODRADZAM WSZYSTKIM !!!!! Na początku wszystko ładnie, pięknie i miłe podejście. Chcieliśmy kupić dom, po obejrzeniu papierów i zauważeniu w nich niejasności w kwestii gruntu chcieliśmy wyjaśnić je z w kimś kompetentnym. Po wcześniejszej zgodzie na oglądanie terenu pojechaliśmy na miejsce wraz z naszym znajomym fachowcem. Właściciele firmy na miejscu spotkania, zaczęli na obrażać mówiąc że problematycznych klientów nie potrzebują i nie mają obowiązku informować nas jak coś robią. Poinformowali, że dostają mnóstwo maili od podobnych klientów jak my i interesu z nami nie będzie. Pierwszy raz spotkałam się z takim traktowaniem drugiego człowieka, zwłaszcza że chcąc kupić dom za prawie pół miliona mam prawo sprawdzić czy wszystko jest ok. Takie traktowanie pokazuje tylko, że panowie mają coś do ukrycia. O braku szacunku do innych nie wspomnę , to już całkiem inna kwestia.
Pracowałem tam i budynki sa bardzo dokładnie robione sam bym kupił mieszkanie od takiego dewelopera ponieważ zwraca uwagę na wszystko by dokładnie było wykonane pozdrawiam
Jak się pracuje w Lider House Budowa Domów Anna Tomtała?
Zobacz opinie na temat firmy Lider House Budowa Domów Anna Tomtała tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Lider House Budowa Domów Anna Tomtała?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!