Odaj 70 tys zl
Czy firma Z.s.r.b. Puchałka Sp. z o.o. kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
Puchałka to jest jeden wielki (usunięte przez administratora) Przez lata nie zapłacił wielu ludzią. Ciekawe ilu ludzi ma na sumieniu? Wiem co mówię przeszedłem batalię z tym gościem.
Odaj 70 tys zl
A może po prostu ktoś od niego tyle pożyczył i domaga się zwrotu? ;) A tak poważnie to takie duże kwoty są tu realne? Za co np., mogłaby być usługa za taką cenę?
70? :o Za samą klimę? Nie no to na czym konkretnie ten montaż polega i co ile dokładnie kosztuje, bo teraz to mnie tą ceną zszokowaliście
6 klimatyzatorów kasetonowym plus osobny zabezpieczający serwerownie. Proszę otworzyć jakiś cennik urządzeń klimatyzacyjnych i sobie pomnożyć. Dodać materiały i robociznę
Ano przy takiej liczbie to się nie dziwię jednak, inwestycja to spora jednak jest. A robocizna z tego ile wyniosła?
Witam robiłem lokal dla Pana Janusza po 3 dniach dostałem 20% zaliczki za roboty budowlane. Po zakończeniu robót faktura na 30 dni przyszła w terminie. Nie mam zastrzeżeń choć stawkę mogłem ciut ponegocjować
Wystawiłem fakturę za robociznę termin płatności 14 dni , Dziś mija 16 dzień i Pieniądze mam na koncie. Janusz ewidentne problemy z alkoholem. Polecam dogadywać robotę z Panem Mateuszem szczery, rzetelny i odbiera telefony - odwrotność Janusza. Firma ma potencjał.
Początek obiecujący rozmowa poważna do czasu rozliczenia ciągle upominanie się po 4 miesiącach 3/4 faktur zapłacone chociaż tyle ale z resztą ciężko ciągle słyszę za tydzień i w kolko to samo na początku mówił że mam nie brać innych robót bo będę z nim miał dość pracy więc jak bym go posłuchał to bym kit z okien jadł albo zamknął firme więc podsumowując nie polecam wspolpracy z tą firmą mi na szczęście coś zapłacił ale jak inni mówili nic nie dostali
Jak się tłumaczył z tego, że nie płacił? Jakie podawał powody? Dobrze, że Ci się udało chociaż większość odzyskać ...
(usunięte przez administratora) Odradzam jakiejkolwiek współpracy z tym człowiekiem, po wykonanej pracy nie płaci, nie odbiera telefonów i blokuje numery. Na początku raz czy dwa da jakieś zaliczki i to tyle, później kontakt bardzo ciężki. Aż dziwne że ten człowiek dalej tak funkcjonuje bo każda firma która miała z nim do czynienia nie dostała swoich pieniędzy.
Jaki jest okres rozliczeniowy w Z.s.r.b. Puchałka Sp. z o.o.? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?
Uwaga ta firma to jedno wielkie oszustwo stanowczo odradzam jakiej kolwiek współpracy nie płaci kłamie na koniec bez sądu się nie obejdzie myślą że są bezkarni biorą roboty i wykonawców i mają 100% zysk bo podwykonawcy nie dostają pieniędzy firma wydmuszka bo z czego ściągać też nie ma ,,firma pusta"
Człowieku chyba nie o tej firmie piszesz. Pracuje dla nich od roku i widzę co się dzieje nie ma firmy czy podwykonawcy co by nie był wypłacony. Zdążają się sytuacje gdzie się czeka na kasę maksymalnie do miesiąca od oddania lokalu ale zawsze zapłacone jest. Fakt ze Janusz powie prawdę jak się pomyli ale jest w tej firmie kilka osób które mówią jak jest. Jeśli ktoś ma kilka złotych zapasu to Szczerze Polecam dużo metrów dobre ceny a i jakości nie wymagają dużej.
Marcinek wyszukaj sobie w intrtnecie giełdę wierzytelnosci i zobacz ile jest długów do sprzedania Puchałki, jak wielu podwykonawców nie dostało zapłaty za swoją pracę.
@anonim ile nie zapłacił?
Brak odpowiedzi bo pewnie dostał przelew. Nie ma firmy która jest nie zapłacona. Opinie ma złe bo cały ten Janusz nie patrzy z kim zlecenia podpisuje. Odradzam małym firmom plotkom chyba ze zasób $$$ pozwala na miesiąc czekania to nawet idzie zarobić, cena za metr +15-20%. ceny Gladzie natryskowo +/-!35za metr, Amstrong ok 50zl ,Plytki od60zl Dużo metrown , cena wyższa i skoro wiem ze zapłaci to robię. Bo roboty gość ma na 3latwa
@Klima Szkoda, że zabrakło uzasadnienia bo to mogłoby być interesujące. Firma dobra, fajnie się pracuje !!
Co Ty bredzisz czlowieku, (usunięte przez administratora)i tyle, bierze podwykonawców i nie płaci, typowy polski janusz ze wsi Łąki.
U W A G A (usunięte przez administratora)NIE PŁACI, NAWET KOMORNIK NIE MA CO ZABRAĆ. Na giełdzie wierzytelności jest pełno długów tego (usunięte przez administratora).
Uwaga Nie Placom unikają telefonów i kontaktów po wykonanej pracy
Właśnie dostałem od nich telefon.i zaproponowali współpracę.ale po tych wpisach mam pewne obawy.
Przestrzegam przed tą firmą, (usunięte przez administratora) jakich nigdy wcześniej nie spotkałem. Typowy polski Janusz, na początek daje jakieś zaliczki, dokłada cały czas nowe roboty, twierdzi że wszystko będzie zapłacone. Gdy przychodzi do rozliczenia, z facetem brak kontaktu, twierdzi że nic takiego nie mówił nie opłaca faktur. Po jednym zleceniu od tego pana moja firma została na takim lodzie że od ponad pół roku nie można wstać z kolan. Zapłacił tyle że starczyło na zus i paliwo. Pracowników, materiał, amortyzację musiałem ze swoich pieniędzy opłacić. Bardzo przestrzegam wszystkich którzy chcą jakoś działać na rynku by omijali pana Puchałkę szerokim łukiem. Swoją drogą pan Puchałka nie jest nawet zarządzie tej spółki, wszystko jest na jakiś innychh ludzi chociaż z tym samym nazwiskiem.
oj z Panem Januszem mielismy przeboje, po wykonanej pracy (kolektury lotto) przestał odbierać telefony, ciezko było się doprosić o swoje. współpraca bardzo trudna czlowiek niepowazny . nie polecam.
Zaniepokoił mnie Twój wpis. Czy sprawa została już wyjaśniona? Może było to chwilowe nieporozumienie lub wspomniany Pan miał powód by nie odbierać, na przykład jakieś problemy zdrowotne? Wiadomo, że obecna sytuacja na świecie jest trudna i powinniśmy być wyrozumiali wobec innych. Mam nadzieję, że sprawa została rozwiązana i wszystko się dobrze skończyło.
Nie placi nie odbiera (usunięte przez administratora)
Uwaga! Biorą podwykonawców i nie chcą płacic faktur. Blokuja nr tel i nieodbieraja. ta firma robi sobie żarty z ludzi. radzę uważać
Jak się pracuje w Z.s.r.b. Puchałka Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Z.s.r.b. Puchałka Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Z.s.r.b. Puchałka Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 2 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!