Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Partner Taxi Wrocław

Pracowałeś w firmie Partner Taxi Wrocław i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
takisamjakty - 2012-01-24 18:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PARTNER TAXI (usunięte przez administratora)POZORNA RENOMA ZNISZCZONE AUTA PŁACA MNIEJ NIZ NA KASIE W BIEDRONCE ZADNYCH SZKOLEN UBEZPIECZENIA SKLADEK ZDROWOTNYCH NIC ŁYSY PAZERNY SZEF TYLKO NA WAS CZEKA NIE DAJCIE SIE OSZUKAC CHYBA ZE BRAKUJE WAM DWA LATA DO EMERYTURY ALBO MACIE 10 DZIECI I OPIEKA SPOŁECZNA SIE NA WAS (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
darecki - 2012-07-08 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
omijajcie tą firmę szerokim łukiem no chyba,że chcecie pracować za grosze.wypłata przy dobrych wiatrach 1200 zł przy jezdzie 12 godzinnej na dobę 7 dni w tygodniu.Auta zasyfione !!!
zdjecie uzytkownika
Stefani - 2012-12-23 09:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marne zarobki praca po 12 godzin odradzam !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 12:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marne zarobki w Partner Taxi Wrocław to znaczy jaka jest płaca za godzinę netto ?Jak to jest w przeliczeniu?Dobry kontakt z biurem?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-09-10 08:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 08:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ilezarabiaja kierowcy w Partner Taxi we Wrocławiu?pytam z ciekawości bo nawet nie mam pojecia jakiego rzedu sa to kwoty
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-05-17 10:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca 2razy 12g w dzien potem 2razy 12 w nocy potem 2 dni wolnego,zarobki - jesli zarobisz dla nich do 7000zł dostaniesz 20% tej sumy ..jesli przekroczysz 7000zL to masz 25% ,nie ma stawki godzinowej ,tylko prowizja
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-05-17 18:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a naprawdę trudno jest wyrobić w Partner Taxi ponad te 7000zł? czy Tobie może się już to udało kiedyś?
zdjecie uzytkownika
oto słowo moje - 2014-11-29 16:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moderator usuwa moją opinię co kilka dni. A ja będę dodawał ją w nieskończoność, a jeśli moderator ponownie usunie mój wpis, to zobaczymy się w sądzie! TO JEST MOJA OPINIA O FIRMIE PARTNER TAXI WROCŁAW, W KTÓREJ PRACOWAŁEM I W KTÓREJ ZOSTAŁEM OSZUKANY !!!!! Mam prawo zamieścić prawdziwą opinię i to właśnie ona, ta powyżej. Proszę nie usuwać tego wpisu!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 18:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
irminka - 2015-08-19 18:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego i jakoś jest twój wpis, przestań już z tymi teoriami spiskowymi. jeśli pieszesz o oszustwach to podaj konkrety i dowody a nie tylko jakieś dzikie lamentacje uprawiasz jak dziecko. a tak przy okazji to firma poszukuje teraz telefonistek, tylko trzeba przy okazji podstawowowy język angielski znać i mieć motywację
zdjecie uzytkownika
oto słowo moje - 2015-08-19 20:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do irminka: moje konkrety zostały przedstawione w swoim czasie i zostały usunięte, zatem zanim otworzysz swoją pyskatą buzię, to zastanów się, dlaczego moderator je usunął? Firma poszukuje nie tylko telefonistek, ale w ogóle kogokolwiek, bo się sypie i nikt już nie chce dla tego łysego złodzieja marnować nawet minuty ze swojego życia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Partner Taxi Wrocław

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Partner Taxi Wrocław?
Zadaj pytanie
alert