brak logo

Night Club 37

Kraków

Opinie o Night Club 37

KLIJENT JASIU 2012-10-12 10:39:37
BYLEM W LIPCU 2012 R PO WEJSCIU ZARAZ CHCE SIE WYJSC ZOSTALEM MILYCH WSPOMNIEN NIE MAM
2
Ble 2012-12-31 13:30:42
Dawniej jak tam bywalem zawsze bylo miło ale jakis czas temu duzo sie zmienilo na gorsze dziewczyny wydaja sie mile a po wejsciu do pokoju wszystko sie zmienia nie pozwalaja sie dotykac tu nie rusz ta pozycja nie to nagle nic mi nie zostalo jak wyjsc oczywiscie laski ani nie dotkniesz a kasy zwrotu nie masz!!!!!!! dosc nieprzyjemny gosc za ladą Wam juz wyjasni abyscie odpuscili i wyszli z lokalu bo to nie jego wina ze kobiecie sie nie spodobales no coz na poczatku zalamalem sie ze cos ze mna nie tak :/ ale kilka moich znajomych co tez juz nie chodzi tam potwierdzilo slowa ze tam nie ma kobiet same KSIEZNICZKI nic tylko brac chajs i nic w zamian !!!!! najgorszy klub w miescie juz lepiej jezdzic na dziecwzyny z [usunięte przez moderatora] tam to az sie chce zostawiac pieniadze :)
Romek 2013-05-13 16:09:48
Nie zgadzam sie z tymi opiniami,
według mnie to najlepszy club w Krakowie,
a dziewczyny sa bardzo mile i wiedza o co chodzi.
Polecam ten club kazdemu.
1
robert 2014-05-09 22:28:58
Nie zgadzam się jestem tam codziennie prawie i są tam dwie dziewczyny ruda i blądyna które wiedzą co mają robić zawsze do mich wracam i zawsze będę wracać.(usunięte przez administratora)
andrzej 2014-07-24 16:10:39
Oj kolego dawno tam nie byłeś albo w ogóle więc pewnie Londyn Ci tak namieszał albo pewnie z Ciebie
jakiś desperat co sam ma club tylko Mu nie idzie i zazdrości konkurencji. Panowie byłem ostatnio
bawiłem się dwa dni aż się nie chciało wychodzić zajebista zabawa laski super na pewno następnym
razem też tam zawitam...
1
5ka śląsk 2014-08-25 18:50:08
Pełna kultura, ceny rozsądne, dziewczyny zdecydowania z najwyższej półki - atrakcyjne, sympatyczne, nie nachalne (Kasia 11/10 Pozdrawiam :). Taniec profesjonalny, żadnej fuszery. Jeśli ktoś ma ochotę napić się w miłym towarzystwie i przy tym potrafi dostosować się do pewnych obowiązujących zasad to polecam w 100%.
Chamom zerwanym ze smyczy nastawionym na posiedzenie w 10 przy wspólnym piwie i wkładanie paluchów gdzie popadnie się raczej nie spodoba.
anons 2015-04-23 21:25:30
lokal jest dobry tylko że Panowie jeżeli płacicie za godzinkę a się "załatwicie" w 15 min to już dziewczyny dziękują i do widzenia, żaaaaal:) nie polecam
1
mmm 2015-05-08 23:40:09
no skoro aż taki szybki jesteś... to Ciebie mi żal...
hahaha :)))

ja kiedyś przekroczyłem "godzinkę" - w tym były dwa "numerki" plus wcześniejsze lodziki i... nikt mi nic nie doliczył - a jeszcze dziewczyna pytała kiedy znowu będę - tak była zadowolona... :)
2
Lysy Jacek 2015-07-19 19:07:01
Bylem kilka razy wiem czym to pachnie Nie polecam tna na kasie czasie a jakosc uslugi bez fajerwerkow Obciach wchodzic i zostawac
Palikot Darek M 2015-07-19 19:17:49
Po wejsciu od razu chce sie wyjsc ja zostalem dobrych wspomnien nie mam Zasada plac i spier.
123 2015-10-08 20:51:31
Już kilka osób mówiło że olewają klientów. Potrafią wyśmiać, przez telefon, że nie ma klubu, nie odpowiadają na maile, chyba za dobrze im się powodzi.....
kili 2015-10-08 20:54:22
KOMPLETNA LIPA - jak w burdelu same CI*Y
1
Kicha 2015-10-13 19:28:26
Powiem wal ludzie(usunięte przez administratora) z stamtąd gdzie pieprz rośnie !!!!!!!!!! Zero szacunku dla klienta, same damulki z wyjeb***mi cip*mi uważają się za królowe itp, a obsługa czyli cała reszta udaje że nic nie może.
marek 2016-10-07 01:51:24
a jakie ceny?
Nick 2016-10-09 15:36:07
Omijać !!! Można wiele stracić! ! Dosypują coś do drInków i wyciągają kasę !!!
1
A 2016-10-09 16:30:55
Wiesz co, nie wiem skąd macie takie informacje i sypiecie na prawo i lewo negatywnymi opiniami, jak dla mnie club jest okej, wielokreotnie się tam bawiłem z przyjaciółmi i zawsze grało wszystko jak trzeba
Zostaw swoją opinię o Night Club 37 - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Night Club 37