DLM Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o DLM Sp. z o.o.

przekorny 2016-04-02 00:50
a ja sobie spróbuje popracować u nich :) sam wolę się przekonać czy faktycznie jest tak źle. przyjaciół-doradców w życiu już przerobiłem trochę i dobrze na tym nie wyszedłem... jak ktoś ma trochę swojego rozumu to sam sobie wyrobi zdanie.
lemur 2016-04-05 20:31
Hej. Mam pytanie odnośnie nadgodzin i pracy w sobotę. Czy są spore szanse na zarobienie dodatkowych pieniędzy w każdym miesiącu, czy też nie zawsze?
miszka 2016-04-10 15:20
Lemur, pracuję w DLM 1,5 roku i nadgodziny są w każdym miesiącu. Praca jak wszędzie, normalnie. jak się pracuje jest spoko, jak się ktoś obija to ma problem - tyle na temat pracy w magazynie.
1
pracuś 2016-04-10 21:23
jasne, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...hehe
1
pomocny 2016-05-07 21:32
Wszystko fajnie, ale nie wolno się obijać!
Kly 2016-05-07 22:23
Odradzam pracy w Dlm, na jakimkolwiek stanowisku!
10
szukająca 2016-05-19 12:32
Mam pytanie ile zmian? czy płacą na czas i ile na magazynie? Czy trzeba pracować w soboty?Dziękuję za odpowiedz
max67 2016-05-31 21:34
akurat mogę się przyłączyć do wpisów. poza tym że nie znam tam nikogo , wszedłem do firmy jako obca osoba to nie zauważyłem "złego" klimatu . Zostałem obsłużony jak należy , poza tym zauważyłem faceta w krótkich spodenkach ( strój sportowy ) , zapytałem kto to jest ( usłyszałem że jeden z właścicieli ) . przyszedł , przywitał się , chciał pokazać firmę , itd ... byłem zaskoczony otwartością . Pozytywnie oceniam jako obca osoba
4
catarine 2016-06-01 18:43
Cześć,
powiedzcie proszę jakie są warunki pracy na stanowisku PH tzw.
*jaką firma oferuje podstawę,
*mniej więcej jakie można uzyskać tu premie,
*jakie samochody dostają przedstawiciele,
*czy samochód służbowy może być użytkowany w celach prywatnych,
* czy jest tu socjal w postaci np. multisportu??
Bardzo proszę o informację. :)
18
Tyna 2016-06-18 00:27
Większych bzdur dawno nie czytałam.
2
ff 2016-07-21 12:30
super firma.
xxx 2016-08-02 22:08
pracuje w magazynie, nie jest źle ale chetnie bym takim autem sobie pojezdzil jak jezdza przedstawiciele :)
szczera 2016-08-25 16:48
Szczerze, nie polecam nikomu pracy tam. Nie mowie tego po zlosci, poprostu mialam " przyjemnosc " pracowac w tej firmie przez dluzszy czas i naprawde odradzam.
33
x 2016-09-18 12:37
rowniez odradzam.
21
ling 2016-09-22 14:40
Nie polecam pracy w tej firmie. Nie szanują swoich pracowników. A idealny pracownik, to taki który nie może mieć własnego zdania, ani życia osobistego. (usunięte przez administratora)
13
Katarzyna super dziewczyna 2016-09-23 14:31
hejka Niedlugo zaczne u was prace na magazynie. Mam pytania odnośnie warunków pracy,jaka atmosfera czy dadza czas nowemu pracownikowi na wdrożenie w obowiązki?
I czy jest szansa po okresie próbnym dostać umowę o prace?
Będę wdzieczna za odpowiedzi...
4
sv 2016-10-07 23:39
nie polecam.
21
mmmmm 2016-10-11 19:58
Ludzie przychodzą na to forum żeby dowiedzieć się konkretów o warunkach zatrudnienia a większość dodanych wpisów to jakieś przepychanki, które nic nie wnoszą. Jedna, druga ... osoba zadała konkretne pytanie to nikt z was nie raczył udzielić odpowiedzi... Brawo Wy !
Sama weszłam na forum żeby się czegoś dowiedzieć bo jestem zainteresowana pracą u nich ale jak widać mogę szukać wiatru w polu.
Ludzie ogarnijcie się !
6
q 2016-10-11 20:19
zgadzam sie
Wojtylko 2016-10-13 10:38
Hej,

Czy ktoś może nakreślić jak wyglada praca jako przedstawiciel ds. Drogerii i jak jest z wynagrodzeniem?
Prosze o odpowiedz osoby które maja o tym prawdziwe pojęcie a nie gdybają na podstawie ogłoszenia o prace bo czytać ze zrozumieniem potrafię, chodzi mi o konkretniejsze informacje typu jak wyglada wizyta, zadania, ile wizyt dziennie, godziny pracy, targety, premie, podstawa itp.
Z góry dzięki :)
Mania 2016-10-16 15:42
Witam

Chciałabym się dowiedzieć jak to jest z tymi dojazdami? czy to jest jakis bus ktory z okreslonegi miejsca zabiera ludzi? Mam zaczac tam prace i tak mnie to nurtuje

Dzieki i pozdrawiam
hnb 2016-10-17 21:55
@ Mania - a nnie dopytałaś o to na rozmowie kiwalifikacyjnej>?
Ieonia 2016-10-27 22:40
(usunięte przez administratora) odradzam zdecydowanie
5
ludwika 2016-10-28 20:43
zgadzam sie w 100 %
8
On 2016-11-21 17:21
Przedstawiciel ds. Drogerii to jest praca w drogerii:) jeśli chodzi o przedstawiciela handlowego to jest ciężka praca, za małe pieniądze.
4
dlm 2016-12-10 11:37
We Wrocławiu prawie nie ma bezrobocia, więc użalanie się nad sobą jest śmieszne.Nie podoba się to się zwalniamy i idziemy do innej pracy.Dziecinada chyba, że ktoś ma problemy z sobą.
A z tymi zarobkami co dlm proponuje niestety wszyscy po nowym roku odejdą.
dlm1 2016-12-10 11:40
nie użalaj się !!!
Pracy we Wrocławiu jest dużo.
nie 2016-12-19 14:50
A ja napiszę krótko i zwięźle - nie polecam pracy w tej firmie.
Na dłuższe wypowiedzi żal mi słów...
19
Wrona 2017-01-03 18:38
W pełni popieram. Takie biadolenie i odstraszanie innych. Może się nie nadaje to tej pracy a ktoś inny będzie sobie chwalił. Po co zamykać drogę innym????
Miś 2017-01-15 18:46
Super firma szkoda , że nie ma nowych etatów. Może ktoś wie o ewentualnych przyjęciach to będę bardzo wdzięczna za informacje. Zależy mi dostać si e do pracy w Opolu.
Alicja 2017-01-18 11:27
Szukają księgowego do DLM czy warto jechać na rozmowę do nich ? Bo jak będą proponować najniższą krajową to się nie opłaca spoza Wrocławia wychylać.
Ryś 2017-01-23 08:33
W DLM pracuje już dość długo i nie mogę powiedzieć złego słowa. Narzekanie do charakterystyczne jest dla leniuchów. Szkoda , że marnują swój czas na te pseudo opinie.
1
Wax 2017-01-29 10:26
Jestem pracownikiem DLM i mogę tylko chwalić swoje miejsc pracy. Jednego jestem pewien jak człowiek idzie do pracy uczciwie pracować będzie wszystko ok. natomiast dla cwaniaków i leserów każda firma będzie obozem pracy!
3
asdf 2017-02-14 08:53
Kiedy można spodziewać się pitów od Państwa?
PH 2017-02-19 12:24
Czy DLM potrzebuje pracownika na stanowisko ph w Bielsku Białej? Wiem, że to dobra firma dlatego chciałbym tu pracować? Ile mogę dostać kasy na początek? Czy są jakieś dodatki może jakiś socjal? Czy rozmowa rekrutacyjna jest trudna? Jeśli ktoś ma wiedzę proszę się podzielić.
basia 2017-02-28 16:55
czy ktoś wie jak jest u nich z Pitami? Dzis ostatnio dzien i nadal nie mam
Joanna 2017-03-01 08:29
Pracujesz w firmie DLM Sp. z o.o.? Opowiedz jak wyglądał proces rekrutacji!
http://www.gowork.pl/rozmowy_kwalifikacyjne,849796,1,1
żyżyży 2017-03-01 10:39
ja już dostałem kilka dni temu, więc może warto zadzwonić :)
Joanna 2017-03-01 12:05
@basia próbowałaś skontaktować się bezpośrednio z firmą? Kontakt znajdziesz w zakładce: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,849796,0,0,kontakt
ania 2017-03-01 13:24
Porazka juz jest 1 marca a pita dalej nie ma!!! :O co za zenada ta firma nie polecm
3
Joanna 2017-03-02 09:04
@ania rozumiem, że przeciąga się otrzymanie PITu. Próbowałaś skontaktować się bezpośrednio z firmą? W moim komentarzu powyżej znajdziesz do nich kontakt.
zła 2017-03-02 10:33
Bardzo dużo osób nie dostało jeszcze pita! Ja czekam do końca tygodnia, jak nie dojdzie, to zgłoszę to do urzędu skarbowego, mam już do tego prawo, bo dziś mamy 2 marca!
4
Ala 2017-03-02 15:16
Ja też nie mam wciąż pitu, a mamy 2 marca! Kpina!
1
Joanna 2017-03-06 10:13
@zła, @Ala kontaktowaliście się już w tej sprawie bezpośrednio z firmą?
Joanna 2017-03-09 09:04
Osoby zainteresowane firmą zachęcam do zapoznania się z treścią zakładki http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,849796,0,0,o_nas
nica 2017-03-25 15:07
czy praca 7 dni w tygodniu jest zgodna z prawem pracy?
Gregor 2017-03-25 17:31
DLM ma w swojej nowej ofercie pracę dla przedstawiciela handlowego. Na jakie warunki pracy można liczyć? Myślę o samochodzie, telefonie lub laptopie?
wojtek 2017-03-28 20:53
pracowałem jako magazynier. Ciężka praca fizyczna, zarządzanie ze strony przełożonych bardzo słabe, nie dbają o pracowników, jest bardzo duża rotacja. Płaca rynkowa i na czas, ale źle to wszystko zorganizowane i generalnie nie polecam.
Joanna 2017-03-29 08:54
Obecnie firma poszukuje osoby między innymi na stanowisko Główna/y Księgowa/y. Zamierzacie aplikować?
Jak wygląda praca w tym charakterze w firmie?
Kati 2017-03-29 15:39
Aplikowałam na to stanowisko. Byłam na spotkaniu rekrutacyjnym. Na pierwsze spotkanie zaproszono mnie do Wrocławia i była to rozmowa z jedną z Pań Wiceprezes Zarządu. Bardzo dobrze wspominam rozmowę. Panią Wiceprezes odebrałam jako osobę konkretną, wymagającą, szanującą ludzi a przede wszystkim przedstawiła firmę w dobrym świetle. Na drugi etap rozmowy zostałam zaproszona do siedziby firmy. Tym razem rozmowa - z Prezesem Zarządu i drugą Wiceprezes Zarządu. Tu już nie było rozmowy a raczej przesłuchanie i niezbyt uprzejme komentarze. Spotkałam się z całkiem odmiennym podejściem do potencjalnego pracownika. Z góry negatywne uwagi -a może przestrogi? o złych zachowaniach pracowników w pracy typu :" śledzenie Facebooka, żądanie samochodu służbowego :Mercedesa itd...". Padło wiele pytań a nawet bardzo szczegółowe pytania o poprzedniego pracodawcę - aż na takie wygrzebywanie szczegółów nie byłam przygotowana mimo, że nie była to moja pierwsza rozmowa, na której zapytano o przyczynę odejścia z ostatniego miejsca zatrudnienia. Nie dostałam pracy w tej firmie. Widocznie "NIE PASUJĘ DO ZESPOŁU MENTALNIE". Nic pozytywnego nie wynikało z tego spotkania. Szkoda, że Pan Prezes Zarządu skupia się bardziej na byłym pracodawcy i relacjach z nim a nie na przyszłym pracowniku (sugerując, że winę za złą atmosferę pracy w poprzednim miejscu ponosi pracownik). Nie żałuję czasu poświęconego na te spotkania- było to dla kolejne doświadczenie. Jeśli tak wygląda mentalność zespołu jak Prezesa Zarządu i Wiceprezes Zarządu na moim spotkaniu rekrutacyjnym to faktycznie tam nie pasuję :). Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o DLM Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DLM Sp. z o.o.