DLM Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o DLM Sp. z o.o.

pytający 2014-11-15 15:15:20
Dzięki za odpowiedź.
adam k. 2014-11-15 18:33:38
Czy ktoś wie, jakie są zarobki przedstawicieli handlowych w dlm?
2
karol5678 2014-12-03 10:06:33
Rozumiem, że ty i twoje wysoko rozwinięte komórki macie własną firmę? No przecież to takie proste ją założyć.
sdfghjkl; 2015-01-03 19:33:15
co za firma
4
aga2 2015-02-19 01:08:50
Tak tak...firma miałaby problemy gdyby tak działała... a jak dotąd nie miała żadnej wizyty z inspekcji pracy bo dba o nadgodziny i prowadzi codzienny rejestr. wiem bo codziennie się wpisuję. A Ty "aga" zapomniałaś o tym wspomnieć, że jak pracujemy 9 godzin to mamy dodatkową kasę. Nikt nie karze ci zostawać jeżeli nie chcesz!! daj zarabiać innym albo się zwolnij!
1
xx2 2015-02-19 10:27:01
czy może ktoś napisać na temat pracy PH w DLM?
jaki warunki, jakie zarobki, jaka umowa?
xxx 2015-02-24 01:18:38
a co dla ciebie jest mobbingiem? przerwy w pracy które trwają 0,5 godz i są wliczane w godziny pracy (a więc płacą za nie)? czy może te auta które dostali koledzy z magazynu (magazynierzy jeżdżą do pracy firmowymi peugotami, nie mówiąc czym jeżdżą handlowcy)? zamiast do inspekcji pracy i urzędu skarbowego Ty się sam zgłoś ale do szpitala psychiatrycznego. takie nieroby jak ty są uciążeniem dla naszego Państwa!
1
sss 2015-02-24 10:07:18
0,5 godziny przerwy płatne przy 8 godz systemie pracy to żadna łaska.To obowiązek.
7
aga2 2015-03-04 23:23:58
no to masz spełniony obowiązek. to o co ci chodzi?
daro 2015-03-17 16:23:36
Zaginiony w akcji PH? Ludzie w DLM znikają beż wieści, jak w trójkącie bermudzkim...
5
ty palmer 2015-07-15 11:06:14
czy DLM to to samo co hairy&beauty??
xxx 2015-07-22 17:49:42
Tak, to jest to samo..
Ola 2015-07-29 16:40:33
Witam poszukują przedstawiciela handlowego ile dają podstawy i czy umowa o pracę jaki samochód służbowy i jaka atmosfera firmie.?
4
NICK 2016-01-02 06:32:52
Jeżeli ustalony dzień wypłaty wynagrodzenia za pracę jest dniem wolnym od pracy, wynagrodzenie wypłaca się w dniu poprzedzającym.
1
nic4 2016-01-07 00:10:07
W moim przypadku dyktował Prezes a w Twoim przypadku sama kradłaś czy ktoś Ci wkładał do torebki? A może stałaś na czatach?
2
ddddddd 2016-01-07 09:17:42
Wiedziałam, że tak było. Łubudu bu, łubudu bu. Mnie nikt nie złapał, bo nie miał na czym, chyba, że sama mi coś podrzucisz. Całkiem możliwe, że jak kogoś nie lubisz to możesz tak zrobić. Pozdrawiam. PS. Pamiętaj zawsze trzymaj "gardę", ty wiesz o co chodzi.
Fgrt 2016-01-12 10:46:56
Jak dobrze, że ja już tam nie pracuje:)
4
Rrr 2016-01-19 12:07:50
Ltsk, co to znaczy, że można tam sie dostać tylko przez magazyn??? Możesz rozwinąć tą myśl, bo za bardzo nie rozumie???
kh 2016-02-20 17:46:05
dostaliście już PIT?
Kasia 2016-02-21 20:39:30
pracodawca musi wysłać je do końca lutego,a Ty masz czas do końca kwietnia żeby złożyć PIT do US
ar 2016-02-22 12:47:17
No właśnie wszyscy znajomi z innych firm już dostali PIT.
A z DLM nadal nic... Mają jeszcze 4 dni...
2
elzbieta.opinie 2016-02-22 18:45:41
Marta proszę o kontakt elzbieta.opinie@o2.pl w sprawie DLM, chętnie się czegoś dowiem na temat tej firmy
elzbieta.opinie 2016-02-22 18:58:07
Marta proszę o kontakt elzbieta.opinie@o2.pl w sprawie DLM, chętnie się czegoś dowiem na temat tej firmy
elo 2016-03-21 17:23:09
wszyscy macie nasrane w glowach! :) nie podoba mi sie to odchodze sam a nie czekam az mnie zwolnia! skoro twierdzicie ze tak zle to dlaczego pracujecie az do momentu ze sami Was zwolnia a pozniej narzekacie? szukam pracy we Wrocławiu i dużo firm juz przerobiłem w swoim krótkim życiu i dlm tez (takie zycie melanzowego chlopaka) ale jedno się nie zmieniło. nawet jezeli ktos mnie zwolnil to mialem na tyle swojego honoru ze opisalem firme ale tak jak to widzialem.
i to co moge napisac o dlm to ciezka robota na magazynie przez caly dzien i zero pobijania sie bo pilnuja. lazi taki jeden wielki i sie czepia. kasa jest ok bo mozna tez zostac na nadgodzinach i dorobic. w calej firmie kamery jak w wielkim bracie, ale do pracy dowozili mnie sluzbowym autem. zawalilem bo lubialem melanz i dlugie spanie, a oni juz nie :) pozdro
2
Aleksandra 2016-03-30 00:37:19
Kocham tą firmę
Ola 2016-03-30 00:38:29
cóż za absurdy Ty wypisujesz????
DLM Sp. z o.o. 2016-03-31 16:39:14 [pracodawca]
Opinie niezgodne z regulaminem portalu są niezwłocznie usuwane.W przypadku niewyjaśnionej sprawy z DLM sp. z o.o. zachęcamy do kontaktu mailowego na adres: office@dlm.net.pl
1
borys1985 2016-04-01 09:39:37
byłem tam magazynierem, nie było tak źle, są gorsze firmy. jak pracowałem nadgodziny były na pyffko starczało i nie tylko...;)ale niestety musiałem wyjechać z Wrocławia :) Pozdro dla ekipy z magazynu DLM :):)
przekorny 2016-04-02 00:50:41
a ja sobie spróbuje popracować u nich :) sam wolę się przekonać czy faktycznie jest tak źle. przyjaciół-doradców w życiu już przerobiłem trochę i dobrze na tym nie wyszedłem... jak ktoś ma trochę swojego rozumu to sam sobie wyrobi zdanie.
lemur 2016-04-05 20:31:23
Hej. Mam pytanie odnośnie nadgodzin i pracy w sobotę. Czy są spore szanse na zarobienie dodatkowych pieniędzy w każdym miesiącu, czy też nie zawsze?
miszka 2016-04-10 15:20:14
Lemur, pracuję w DLM 1,5 roku i nadgodziny są w każdym miesiącu. Praca jak wszędzie, normalnie. jak się pracuje jest spoko, jak się ktoś obija to ma problem - tyle na temat pracy w magazynie.
1
pracuś 2016-04-10 21:23:02
jasne, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...hehe
pomocny 2016-05-07 21:32:23
Wszystko fajnie, ale nie wolno się obijać!
szukająca 2016-05-19 12:32:20
Mam pytanie ile zmian? czy płacą na czas i ile na magazynie? Czy trzeba pracować w soboty?Dziękuję za odpowiedz
max67 2016-05-31 21:34:37
akurat mogę się przyłączyć do wpisów. poza tym że nie znam tam nikogo , wszedłem do firmy jako obca osoba to nie zauważyłem "złego" klimatu . Zostałem obsłużony jak należy , poza tym zauważyłem faceta w krótkich spodenkach ( strój sportowy ) , zapytałem kto to jest ( usłyszałem że jeden z właścicieli ) . przyszedł , przywitał się , chciał pokazać firmę , itd ... byłem zaskoczony otwartością . Pozytywnie oceniam jako obca osoba
4
catarine 2016-06-01 18:43:55
Cześć,
powiedzcie proszę jakie są warunki pracy na stanowisku PH tzw.
*jaką firma oferuje podstawę,
*mniej więcej jakie można uzyskać tu premie,
*jakie samochody dostają przedstawiciele,
*czy samochód służbowy może być użytkowany w celach prywatnych,
* czy jest tu socjal w postaci np. multisportu??
Bardzo proszę o informację. :)
14
Tyna 2016-06-18 00:27:06
Większych bzdur dawno nie czytałam.
2
ff 2016-07-21 12:30:56
super firma.
xxx 2016-08-02 22:08:52
pracuje w magazynie, nie jest źle ale chetnie bym takim autem sobie pojezdzil jak jezdza przedstawiciele :)
szczera 2016-08-25 16:48:40
Szczerze, nie polecam nikomu pracy tam. Nie mowie tego po zlosci, poprostu mialam " przyjemnosc " pracowac w tej firmie przez dluzszy czas i naprawde odradzam.
20
x 2016-09-18 12:37:32
rowniez odradzam.
10
Katarzyna super dziewczyna 2016-09-23 14:31:50
hejka Niedlugo zaczne u was prace na magazynie. Mam pytania odnośnie warunków pracy,jaka atmosfera czy dadza czas nowemu pracownikowi na wdrożenie w obowiązki?
I czy jest szansa po okresie próbnym dostać umowę o prace?
Będę wdzieczna za odpowiedzi...
3
sv 2016-10-07 23:39:00
nie polecam.
11
mmmmm 2016-10-11 19:58:53
Ludzie przychodzą na to forum żeby dowiedzieć się konkretów o warunkach zatrudnienia a większość dodanych wpisów to jakieś przepychanki, które nic nie wnoszą. Jedna, druga ... osoba zadała konkretne pytanie to nikt z was nie raczył udzielić odpowiedzi... Brawo Wy !
Sama weszłam na forum żeby się czegoś dowiedzieć bo jestem zainteresowana pracą u nich ale jak widać mogę szukać wiatru w polu.
Ludzie ogarnijcie się !
3
q 2016-10-11 20:19:44
zgadzam sie
Wojtylko 2016-10-13 10:38:30
Hej,

Czy ktoś może nakreślić jak wyglada praca jako przedstawiciel ds. Drogerii i jak jest z wynagrodzeniem?
Prosze o odpowiedz osoby które maja o tym prawdziwe pojęcie a nie gdybają na podstawie ogłoszenia o prace bo czytać ze zrozumieniem potrafię, chodzi mi o konkretniejsze informacje typu jak wyglada wizyta, zadania, ile wizyt dziennie, godziny pracy, targety, premie, podstawa itp.
Z góry dzięki :)
Mania 2016-10-16 15:42:29
Witam

Chciałabym się dowiedzieć jak to jest z tymi dojazdami? czy to jest jakis bus ktory z okreslonegi miejsca zabiera ludzi? Mam zaczac tam prace i tak mnie to nurtuje

Dzieki i pozdrawiam
hnb 2016-10-17 21:55:02
@ Mania - a nnie dopytałaś o to na rozmowie kiwalifikacyjnej>?
ludwika 2016-10-28 20:43:35
zgadzam sie w 100 %
4
On 2016-11-21 17:21:51
Przedstawiciel ds. Drogerii to jest praca w drogerii:) jeśli chodzi o przedstawiciela handlowego to jest ciężka praca, za małe pieniądze.
Zostaw swoją opinię o DLM Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DLM Sp. z o.o.