DLM Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o DLM Sp. z o.o.

xxx 2015-07-22 17:49:42
Tak, to jest to samo..
Ola 2015-07-29 16:40:33
Witam poszukują przedstawiciela handlowego ile dają podstawy i czy umowa o pracę jaki samochód służbowy i jaka atmosfera firmie.?
5
NICK 2016-01-02 06:32:52
Jeżeli ustalony dzień wypłaty wynagrodzenia za pracę jest dniem wolnym od pracy, wynagrodzenie wypłaca się w dniu poprzedzającym.
1
nic4 2016-01-07 00:10:07
W moim przypadku dyktował Prezes a w Twoim przypadku sama kradłaś czy ktoś Ci wkładał do torebki? A może stałaś na czatach?
2
ddddddd 2016-01-07 09:17:42
Wiedziałam, że tak było. Łubudu bu, łubudu bu. Mnie nikt nie złapał, bo nie miał na czym, chyba, że sama mi coś podrzucisz. Całkiem możliwe, że jak kogoś nie lubisz to możesz tak zrobić. Pozdrawiam. PS. Pamiętaj zawsze trzymaj "gardę", ty wiesz o co chodzi.
2
Fgrt 2016-01-12 10:46:56
Jak dobrze, że ja już tam nie pracuje:)
6
Rrr 2016-01-19 12:07:50
Ltsk, co to znaczy, że można tam sie dostać tylko przez magazyn??? Możesz rozwinąć tą myśl, bo za bardzo nie rozumie???
kh 2016-02-20 17:46:05
dostaliście już PIT?
Katarzyna 2016-02-21 13:41:47
brak słów, odradzam,firma absurdalna,strata czasu
2
Kasia 2016-02-21 20:39:30
pracodawca musi wysłać je do końca lutego,a Ty masz czas do końca kwietnia żeby złożyć PIT do US
ar 2016-02-22 12:47:17
No właśnie wszyscy znajomi z innych firm już dostali PIT.
A z DLM nadal nic... Mają jeszcze 4 dni...
2
elzbieta.opinie 2016-02-22 18:45:41
Marta proszę o kontakt elzbieta.opinie@o2.pl w sprawie DLM, chętnie się czegoś dowiem na temat tej firmy
elzbieta.opinie 2016-02-22 18:58:07
Marta proszę o kontakt elzbieta.opinie@o2.pl w sprawie DLM, chętnie się czegoś dowiem na temat tej firmy
mona 2016-03-18 13:56:50
Szkoda czasu.
1
elo 2016-03-21 17:23:09
wszyscy macie nasrane w glowach! :) nie podoba mi sie to odchodze sam a nie czekam az mnie zwolnia! skoro twierdzicie ze tak zle to dlaczego pracujecie az do momentu ze sami Was zwolnia a pozniej narzekacie? szukam pracy we Wrocławiu i dużo firm juz przerobiłem w swoim krótkim życiu i dlm tez (takie zycie melanzowego chlopaka) ale jedno się nie zmieniło. nawet jezeli ktos mnie zwolnil to mialem na tyle swojego honoru ze opisalem firme ale tak jak to widzialem.
i to co moge napisac o dlm to ciezka robota na magazynie przez caly dzien i zero pobijania sie bo pilnuja. lazi taki jeden wielki i sie czepia. kasa jest ok bo mozna tez zostac na nadgodzinach i dorobic. w calej firmie kamery jak w wielkim bracie, ale do pracy dowozili mnie sluzbowym autem. zawalilem bo lubialem melanz i dlugie spanie, a oni juz nie :) pozdro
2
Aleksandra 2016-03-30 00:37:19
Kocham tą firmę
Ola 2016-03-30 00:38:29
cóż za absurdy Ty wypisujesz????
DLM Sp. z o.o. 2016-03-31 16:39:14 [pracodawca]
Opinie niezgodne z regulaminem portalu są niezwłocznie usuwane.W przypadku niewyjaśnionej sprawy z DLM sp. z o.o. zachęcamy do kontaktu mailowego na adres: office@dlm.net.pl
1
borys1985 2016-04-01 09:39:37
byłem tam magazynierem, nie było tak źle, są gorsze firmy. jak pracowałem nadgodziny były na pyffko starczało i nie tylko...;)ale niestety musiałem wyjechać z Wrocławia :) Pozdro dla ekipy z magazynu DLM :):)
przekorny 2016-04-02 00:50:41
a ja sobie spróbuje popracować u nich :) sam wolę się przekonać czy faktycznie jest tak źle. przyjaciół-doradców w życiu już przerobiłem trochę i dobrze na tym nie wyszedłem... jak ktoś ma trochę swojego rozumu to sam sobie wyrobi zdanie.
lemur 2016-04-05 20:31:23
Hej. Mam pytanie odnośnie nadgodzin i pracy w sobotę. Czy są spore szanse na zarobienie dodatkowych pieniędzy w każdym miesiącu, czy też nie zawsze?
miszka 2016-04-10 15:20:14
Lemur, pracuję w DLM 1,5 roku i nadgodziny są w każdym miesiącu. Praca jak wszędzie, normalnie. jak się pracuje jest spoko, jak się ktoś obija to ma problem - tyle na temat pracy w magazynie.
1
pracuś 2016-04-10 21:23:02
jasne, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...hehe
1
pomocny 2016-05-07 21:32:23
Wszystko fajnie, ale nie wolno się obijać!
Kly 2016-05-07 22:23:24
Odradzam pracy w Dlm, na jakimkolwiek stanowisku!
szukająca 2016-05-19 12:32:20
Mam pytanie ile zmian? czy płacą na czas i ile na magazynie? Czy trzeba pracować w soboty?Dziękuję za odpowiedz
max67 2016-05-31 21:34:37
akurat mogę się przyłączyć do wpisów. poza tym że nie znam tam nikogo , wszedłem do firmy jako obca osoba to nie zauważyłem "złego" klimatu . Zostałem obsłużony jak należy , poza tym zauważyłem faceta w krótkich spodenkach ( strój sportowy ) , zapytałem kto to jest ( usłyszałem że jeden z właścicieli ) . przyszedł , przywitał się , chciał pokazać firmę , itd ... byłem zaskoczony otwartością . Pozytywnie oceniam jako obca osoba
4
catarine 2016-06-01 18:43:55
Cześć,
powiedzcie proszę jakie są warunki pracy na stanowisku PH tzw.
*jaką firma oferuje podstawę,
*mniej więcej jakie można uzyskać tu premie,
*jakie samochody dostają przedstawiciele,
*czy samochód służbowy może być użytkowany w celach prywatnych,
* czy jest tu socjal w postaci np. multisportu??
Bardzo proszę o informację. :)
16
Tyna 2016-06-18 00:27:06
Większych bzdur dawno nie czytałam.
2
ff 2016-07-21 12:30:56
super firma.
xxx 2016-08-02 22:08:52
pracuje w magazynie, nie jest źle ale chetnie bym takim autem sobie pojezdzil jak jezdza przedstawiciele :)
szczera 2016-08-25 16:48:40
Szczerze, nie polecam nikomu pracy tam. Nie mowie tego po zlosci, poprostu mialam " przyjemnosc " pracowac w tej firmie przez dluzszy czas i naprawde odradzam.
22
x 2016-09-18 12:37:32
rowniez odradzam.
12
ling 2016-09-22 14:40:24
Nie polecam pracy w tej firmie. Nie szanują swoich pracowników. A idealny pracownik, to taki który nie może mieć własnego zdania, ani życia osobistego. Jeśli lubisz dawać sobą pomiatać to proszę bardzo.
3
Katarzyna super dziewczyna 2016-09-23 14:31:50
hejka Niedlugo zaczne u was prace na magazynie. Mam pytania odnośnie warunków pracy,jaka atmosfera czy dadza czas nowemu pracownikowi na wdrożenie w obowiązki?
I czy jest szansa po okresie próbnym dostać umowę o prace?
Będę wdzieczna za odpowiedzi...
3
sv 2016-10-07 23:39:00
nie polecam.
14
mmmmm 2016-10-11 19:58:53
Ludzie przychodzą na to forum żeby dowiedzieć się konkretów o warunkach zatrudnienia a większość dodanych wpisów to jakieś przepychanki, które nic nie wnoszą. Jedna, druga ... osoba zadała konkretne pytanie to nikt z was nie raczył udzielić odpowiedzi... Brawo Wy !
Sama weszłam na forum żeby się czegoś dowiedzieć bo jestem zainteresowana pracą u nich ale jak widać mogę szukać wiatru w polu.
Ludzie ogarnijcie się !
5
q 2016-10-11 20:19:44
zgadzam sie
Wojtylko 2016-10-13 10:38:30
Hej,

Czy ktoś może nakreślić jak wyglada praca jako przedstawiciel ds. Drogerii i jak jest z wynagrodzeniem?
Prosze o odpowiedz osoby które maja o tym prawdziwe pojęcie a nie gdybają na podstawie ogłoszenia o prace bo czytać ze zrozumieniem potrafię, chodzi mi o konkretniejsze informacje typu jak wyglada wizyta, zadania, ile wizyt dziennie, godziny pracy, targety, premie, podstawa itp.
Z góry dzięki :)
Mania 2016-10-16 15:42:29
Witam

Chciałabym się dowiedzieć jak to jest z tymi dojazdami? czy to jest jakis bus ktory z okreslonegi miejsca zabiera ludzi? Mam zaczac tam prace i tak mnie to nurtuje

Dzieki i pozdrawiam
hnb 2016-10-17 21:55:02
@ Mania - a nnie dopytałaś o to na rozmowie kiwalifikacyjnej>?
Ieonia 2016-10-27 22:40:47
(usunięte przez administratora) odradzam zdecydowanie
1
ludwika 2016-10-28 20:43:35
zgadzam sie w 100 %
5
On 2016-11-21 17:21:51
Przedstawiciel ds. Drogerii to jest praca w drogerii:) jeśli chodzi o przedstawiciela handlowego to jest ciężka praca, za małe pieniądze.
2
dlm 2016-12-10 11:37:33
We Wrocławiu prawie nie ma bezrobocia, więc użalanie się nad sobą jest śmieszne.Nie podoba się to się zwalniamy i idziemy do innej pracy.Dziecinada chyba, że ktoś ma problemy z sobą.
A z tymi zarobkami co dlm proponuje niestety wszyscy po nowym roku odejdą.
dlm1 2016-12-10 11:40:15
nie użalaj się !!!
Pracy we Wrocławiu jest dużo.
nie 2016-12-19 14:50:16
A ja napiszę krótko i zwięźle - nie polecam pracy w tej firmie.
Na dłuższe wypowiedzi żal mi słów...
7
Wrona 2017-01-03 18:38:11
W pełni popieram. Takie biadolenie i odstraszanie innych. Może się nie nadaje to tej pracy a ktoś inny będzie sobie chwalił. Po co zamykać drogę innym????
Miś 2017-01-15 18:46:06
Super firma szkoda , że nie ma nowych etatów. Może ktoś wie o ewentualnych przyjęciach to będę bardzo wdzięczna za informacje. Zależy mi dostać si e do pracy w Opolu.
Alicja 2017-01-18 11:27:41
Szukają księgowego do DLM czy warto jechać na rozmowę do nich ? Bo jak będą proponować najniższą krajową to się nie opłaca spoza Wrocławia wychylać.
Zostaw swoją opinię o DLM Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DLM Sp. z o.o.