DLM Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o DLM Sp. z o.o.

q 2016-10-11 20:19
zgadzam sie
Wojtylko 2016-10-13 10:38
Hej,

Czy ktoś może nakreślić jak wyglada praca jako przedstawiciel ds. Drogerii i jak jest z wynagrodzeniem?
Prosze o odpowiedz osoby które maja o tym prawdziwe pojęcie a nie gdybają na podstawie ogłoszenia o prace bo czytać ze zrozumieniem potrafię, chodzi mi o konkretniejsze informacje typu jak wyglada wizyta, zadania, ile wizyt dziennie, godziny pracy, targety, premie, podstawa itp.
Z góry dzięki :)
Mania 2016-10-16 15:42
Witam

Chciałabym się dowiedzieć jak to jest z tymi dojazdami? czy to jest jakis bus ktory z okreslonegi miejsca zabiera ludzi? Mam zaczac tam prace i tak mnie to nurtuje

Dzieki i pozdrawiam
hnb 2016-10-17 21:55
@ Mania - a nnie dopytałaś o to na rozmowie kiwalifikacyjnej>?
Ieonia 2016-10-27 22:40
(usunięte przez administratora) odradzam zdecydowanie
7
ludwika 2016-10-28 20:43
zgadzam sie w 100 %
8
On 2016-11-21 17:21
Przedstawiciel ds. Drogerii to jest praca w drogerii:) jeśli chodzi o przedstawiciela handlowego to jest ciężka praca, za małe pieniądze.
5
dlm 2016-12-10 11:37
We Wrocławiu prawie nie ma bezrobocia, więc użalanie się nad sobą jest śmieszne.Nie podoba się to się zwalniamy i idziemy do innej pracy.Dziecinada chyba, że ktoś ma problemy z sobą.
A z tymi zarobkami co dlm proponuje niestety wszyscy po nowym roku odejdą.
dlm1 2016-12-10 11:40
nie użalaj się !!!
Pracy we Wrocławiu jest dużo.
nie 2016-12-19 14:50
A ja napiszę krótko i zwięźle - nie polecam pracy w tej firmie.
Na dłuższe wypowiedzi żal mi słów...
25
Wrona 2017-01-03 18:38
W pełni popieram. Takie biadolenie i odstraszanie innych. Może się nie nadaje to tej pracy a ktoś inny będzie sobie chwalił. Po co zamykać drogę innym????
Miś 2017-01-15 18:46
Super firma szkoda , że nie ma nowych etatów. Może ktoś wie o ewentualnych przyjęciach to będę bardzo wdzięczna za informacje. Zależy mi dostać si e do pracy w Opolu.
Alicja 2017-01-18 11:27
Szukają księgowego do DLM czy warto jechać na rozmowę do nich ? Bo jak będą proponować najniższą krajową to się nie opłaca spoza Wrocławia wychylać.
Ryś 2017-01-23 08:33
W DLM pracuje już dość długo i nie mogę powiedzieć złego słowa. Narzekanie do charakterystyczne jest dla leniuchów. Szkoda , że marnują swój czas na te pseudo opinie.
2
Wax 2017-01-29 10:26
Jestem pracownikiem DLM i mogę tylko chwalić swoje miejsc pracy. Jednego jestem pewien jak człowiek idzie do pracy uczciwie pracować będzie wszystko ok. natomiast dla cwaniaków i leserów każda firma będzie obozem pracy!
4
asdf 2017-02-14 08:53
Kiedy można spodziewać się pitów od Państwa?
1
PH 2017-02-19 12:24
Czy DLM potrzebuje pracownika na stanowisko ph w Bielsku Białej? Wiem, że to dobra firma dlatego chciałbym tu pracować? Ile mogę dostać kasy na początek? Czy są jakieś dodatki może jakiś socjal? Czy rozmowa rekrutacyjna jest trudna? Jeśli ktoś ma wiedzę proszę się podzielić.
basia 2017-02-28 16:55
czy ktoś wie jak jest u nich z Pitami? Dzis ostatnio dzien i nadal nie mam
1
Joanna 2017-03-01 08:29
Pracujesz w firmie DLM Sp. z o.o.? Opowiedz jak wyglądał proces rekrutacji!
http://www.gowork.pl/rozmowy_kwalifikacyjne,849796,1,1
żyżyży 2017-03-01 10:39
ja już dostałem kilka dni temu, więc może warto zadzwonić :)
Joanna 2017-03-01 12:05
@basia próbowałaś skontaktować się bezpośrednio z firmą? Kontakt znajdziesz w zakładce: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,849796,0,0,kontakt
Joanna 2017-03-02 09:04
@ania rozumiem, że przeciąga się otrzymanie PITu. Próbowałaś skontaktować się bezpośrednio z firmą? W moim komentarzu powyżej znajdziesz do nich kontakt.
zła 2017-03-02 10:33
Bardzo dużo osób nie dostało jeszcze pita! Ja czekam do końca tygodnia, jak nie dojdzie, to zgłoszę to do urzędu skarbowego, mam już do tego prawo, bo dziś mamy 2 marca!
5
Ala 2017-03-02 15:16
Ja też nie mam wciąż pitu, a mamy 2 marca! Kpina!
2
Joanna 2017-03-06 10:13
@zła, @Ala kontaktowaliście się już w tej sprawie bezpośrednio z firmą?
Joanna 2017-03-09 09:04
Osoby zainteresowane firmą zachęcam do zapoznania się z treścią zakładki http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,849796,0,0,o_nas
nica 2017-03-25 15:07
czy praca 7 dni w tygodniu jest zgodna z prawem pracy?
2
Gregor 2017-03-25 17:31
DLM ma w swojej nowej ofercie pracę dla przedstawiciela handlowego. Na jakie warunki pracy można liczyć? Myślę o samochodzie, telefonie lub laptopie?
wojtek 2017-03-28 20:53
pracowałem jako magazynier. Ciężka praca fizyczna, zarządzanie ze strony przełożonych bardzo słabe, nie dbają o pracowników, jest bardzo duża rotacja. Płaca rynkowa i na czas, ale źle to wszystko zorganizowane i generalnie nie polecam.
8
Joanna 2017-03-29 08:54
Obecnie firma poszukuje osoby między innymi na stanowisko Główna/y Księgowa/y. Zamierzacie aplikować?
Jak wygląda praca w tym charakterze w firmie?
hagi 2017-03-31 11:51
ile płacą na magazynie? proszę o konkretną odpowiedź!!!
wojtek 2017-04-04 21:26
Na umowę zlecenie dostawałem 2000 netto na miesiąc. Nadgodzin nie robiłem
Joanna 2017-04-05 08:42
@wojtek a na jakie benefity mogą liczyć pracownicy firmy?
bania 2017-04-05 14:09
Odpowiem za Wojtka - ŻADNE
3
Jolita 2017-04-08 13:20
DLM Sp. z o.o. ma ofertę pracy dla sprzedawcy w hurtowni fryzjersko-kosmetycznej i mam pytanie ile tak ok. można tam zarobić?
wojtek 2017-04-09 12:08
nie ma benefitów. Można taniej kupić produkty z magazynu.
Joanna 2017-04-10 09:28
@wojtek co w takim razie zapewnia pracownikom firma?
Henry 2017-04-13 22:22
Czy ma ktoś wiedzę na temat pracy dla dostawca – asystent sprzedaży? Zależy mi na pracy w DLM i właśnie znalazłem ofertę dla mnie. Jak prowadzą rekrutację?
wojtek 2017-04-19 20:51
Nie bardzo rozumiem pytanie. U mnje była umowa zlecenie, po okresie próbnym jakiś tam polar, narzędzia. Wypłata jest zawsze na czas. Jak nie masz czym dojechać to pracownicy podworzą się służbowym autem (dowiedz się czy mieszkasz na trasie któregoś tam auta). Hale są nieogrzewane. Nie wiem jak jest w biurach, bo byłem magazynierem.
Ludmiła 2017-04-23 11:32
Znam firmę DLM , gdyż współpracuje z nimi i mogę powiedzieć jedno. To jest bardzo dobra firma, i świetnie się pracuje.
1
moby_dick 2017-04-26 18:27
szkoda gadać, nie polecam. :(
7
Zuza 2017-05-02 22:27
@moby_dick Dlaczego tak piszesz? Może jednak warto spojrzeć na firmę jak na miejsce w którym zarabiamy środki na życie . Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
nick. 2017-05-03 16:31
z takim nastawieniem do pracownika to lepiej, zeby sobie szefostwo samo na siebie robilo :) tez tam szlam jako do miejsca, gdzie bede zarabiac. minelo juz sporo czasu odkąd tam nie pracuje, a w dalszym ciagu czytam o nich opinie i tylko się utwierdzam w przekonaniu, ze cieszę się, że tam mnie juz nie ma. Moi drodzy - lepiej znalezc firmę, do której nam się będzie z uśmiechem chodziło na ustach. Jak to powiedział Richard Bronson - opiekuj się swoimi pracownikami, a oni wtedy z frajdą będą opiekować się Twoim biznesem :) tu jest wrecz przeciwnie. Pozdrawiam
7
Neron 2017-05-07 17:51
Ja uważam, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ludzie często chwalą się super zarobkami a w rzeczywistości bywa rożnie.
1
nowy 2017-05-12 13:00
Cześć,
jestem zainteresowany pracą o stanowisku Kierowca - Magazynier, jaki rodzaj umowy jakie zarobki?
nowy 2017-05-12 13:00
Cześć,
jestem zainteresowany pracą o stanowisku Kierowca - Magazynier, jaki rodzaj umowy jakie zarobki?
Waldi 2017-05-15 09:23
Czy jesteście pewni , że o DLM nie można powiedzieć dobrych rzeczy? Wszędzie są jakieś kłopoty ale to w sumie jest normalne. Pracuję tu już długo, bywało różnie ale nie jest źle. Jeśli sądzicie, że w innych firmach będą płacić za leserkę to błąd. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Wrona 2017-05-18 10:07
Fajnie mi się pracuje i myślę, że niektórych zdenerwował @Waldi
haha 2017-05-18 15:23
@Zuza @Neron @Waldi ile Wam płacą za wystawianie takich opinii?
6
Niezadowolona 2017-05-20 11:14
Jeżeli ktoś chce być sprzedawcą to z calego serca nie polecam. Miałam zacząć tam prace, ale zrezygnowałam...
Rozmowa o prace przebiegła naprawdę super i bylam miło zaskoczona, które minęło gdy zobaczylam umowę...
Na ogłoszeniu była kwota netto+premia. Na rozmowie byla podana taka sama kwota + premia wiec jako tako sie upewniłam. No i to był wielki błąd, bo gdy przyszło do podpisania umowy to się okazało że kwota podana na ogloszeniu byla tylko brutto gdzie na czysto jest to różnica ponad pięćset złotych. Na zapytanie dlaczego jest taka suma, dostalam oodpowiedź że kwota z ogloszenia bedzie ale z premią.(usunięte przez administratora) Ponadto więcej sobót pracujących niż wolnych, wiec psie pieniądze za spedzanie prawie całego miesiąca w pracy, bo sklep czynny do 18.
Naprawdę nie polecam!!!!
1
Zostaw swoją opinię o DLM Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DLM Sp. z o.o.