DLM Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o DLM Sp. z o.o.

basia 2017-02-28 16:55
czy ktoś wie jak jest u nich z Pitami? Dzis ostatnio dzien i nadal nie mam
1
Joanna 2017-03-01 08:29
Pracujesz w firmie DLM Sp. z o.o.? Opowiedz jak wyglądał proces rekrutacji!
http://www.gowork.pl/rozmowy_kwalifikacyjne,849796,1,1
żyżyży 2017-03-01 10:39
ja już dostałem kilka dni temu, więc może warto zadzwonić :)
Joanna 2017-03-01 12:05
@basia próbowałaś skontaktować się bezpośrednio z firmą? Kontakt znajdziesz w zakładce: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,849796,0,0,kontakt
Joanna 2017-03-02 09:04
@ania rozumiem, że przeciąga się otrzymanie PITu. Próbowałaś skontaktować się bezpośrednio z firmą? W moim komentarzu powyżej znajdziesz do nich kontakt.
zła 2017-03-02 10:33
Bardzo dużo osób nie dostało jeszcze pita! Ja czekam do końca tygodnia, jak nie dojdzie, to zgłoszę to do urzędu skarbowego, mam już do tego prawo, bo dziś mamy 2 marca!
6
Ala 2017-03-02 15:16
Ja też nie mam wciąż pitu, a mamy 2 marca! Kpina!
2
Joanna 2017-03-06 10:13
@zła, @Ala kontaktowaliście się już w tej sprawie bezpośrednio z firmą?
Joanna 2017-03-09 09:04
Osoby zainteresowane firmą zachęcam do zapoznania się z treścią zakładki http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,849796,0,0,o_nas
nica 2017-03-25 15:07
czy praca 7 dni w tygodniu jest zgodna z prawem pracy?
4
Gregor 2017-03-25 17:31
DLM ma w swojej nowej ofercie pracę dla przedstawiciela handlowego. Na jakie warunki pracy można liczyć? Myślę o samochodzie, telefonie lub laptopie?
wojtek 2017-03-28 20:53
pracowałem jako magazynier. Ciężka praca fizyczna, zarządzanie ze strony przełożonych bardzo słabe, nie dbają o pracowników, jest bardzo duża rotacja. Płaca rynkowa i na czas, ale źle to wszystko zorganizowane i generalnie nie polecam.
9
Joanna 2017-03-29 08:54
Obecnie firma poszukuje osoby między innymi na stanowisko Główna/y Księgowa/y. Zamierzacie aplikować?
Jak wygląda praca w tym charakterze w firmie?
hagi 2017-03-31 11:51
ile płacą na magazynie? proszę o konkretną odpowiedź!!!
wojtek 2017-04-04 21:26
Na umowę zlecenie dostawałem 2000 netto na miesiąc. Nadgodzin nie robiłem
Joanna 2017-04-05 08:42
@wojtek a na jakie benefity mogą liczyć pracownicy firmy?
bania 2017-04-05 14:09
Odpowiem za Wojtka - ŻADNE
4
Jolita 2017-04-08 13:20
DLM Sp. z o.o. ma ofertę pracy dla sprzedawcy w hurtowni fryzjersko-kosmetycznej i mam pytanie ile tak ok. można tam zarobić?
wojtek 2017-04-09 12:08
nie ma benefitów. Można taniej kupić produkty z magazynu.
1
Joanna 2017-04-10 09:28
@wojtek co w takim razie zapewnia pracownikom firma?
Henry 2017-04-13 22:22
Czy ma ktoś wiedzę na temat pracy dla dostawca – asystent sprzedaży? Zależy mi na pracy w DLM i właśnie znalazłem ofertę dla mnie. Jak prowadzą rekrutację?
wojtek 2017-04-19 20:51
Nie bardzo rozumiem pytanie. U mnje była umowa zlecenie, po okresie próbnym jakiś tam polar, narzędzia. Wypłata jest zawsze na czas. Jak nie masz czym dojechać to pracownicy podworzą się służbowym autem (dowiedz się czy mieszkasz na trasie któregoś tam auta). Hale są nieogrzewane. Nie wiem jak jest w biurach, bo byłem magazynierem.
Ludmiła 2017-04-23 11:32
Znam firmę DLM , gdyż współpracuje z nimi i mogę powiedzieć jedno. To jest bardzo dobra firma, i świetnie się pracuje.
1
moby_dick 2017-04-26 18:27
szkoda gadać, nie polecam. :(
12
Zuza 2017-05-02 22:27
@moby_dick Dlaczego tak piszesz? Może jednak warto spojrzeć na firmę jak na miejsce w którym zarabiamy środki na życie . Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
nick. 2017-05-03 16:31
z takim nastawieniem do pracownika to lepiej, zeby sobie szefostwo samo na siebie robilo :) tez tam szlam jako do miejsca, gdzie bede zarabiac. minelo juz sporo czasu odkąd tam nie pracuje, a w dalszym ciagu czytam o nich opinie i tylko się utwierdzam w przekonaniu, ze cieszę się, że tam mnie juz nie ma. Moi drodzy - lepiej znalezc firmę, do której nam się będzie z uśmiechem chodziło na ustach. Jak to powiedział Richard Bronson - opiekuj się swoimi pracownikami, a oni wtedy z frajdą będą opiekować się Twoim biznesem :) tu jest wrecz przeciwnie. Pozdrawiam
11
Neron 2017-05-07 17:51
Ja uważam, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ludzie często chwalą się super zarobkami a w rzeczywistości bywa rożnie.
2
nowy 2017-05-12 13:00
Cześć,
jestem zainteresowany pracą o stanowisku Kierowca - Magazynier, jaki rodzaj umowy jakie zarobki?
nowy 2017-05-12 13:00
Cześć,
jestem zainteresowany pracą o stanowisku Kierowca - Magazynier, jaki rodzaj umowy jakie zarobki?
Waldi 2017-05-15 09:23
Czy jesteście pewni , że o DLM nie można powiedzieć dobrych rzeczy? Wszędzie są jakieś kłopoty ale to w sumie jest normalne. Pracuję tu już długo, bywało różnie ale nie jest źle. Jeśli sądzicie, że w innych firmach będą płacić za leserkę to błąd. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Wrona 2017-05-18 10:07
Fajnie mi się pracuje i myślę, że niektórych zdenerwował @Waldi
haha 2017-05-18 15:23
@Zuza @Neron @Waldi ile Wam płacą za wystawianie takich opinii?
12
Niezadowolona 2017-05-20 11:14
Jeżeli ktoś chce być sprzedawcą to z calego serca nie polecam. Miałam zacząć tam prace, ale zrezygnowałam...
Rozmowa o prace przebiegła naprawdę super i bylam miło zaskoczona, które minęło gdy zobaczylam umowę...
Na ogłoszeniu była kwota netto+premia. Na rozmowie byla podana taka sama kwota + premia wiec jako tako sie upewniłam. No i to był wielki błąd, bo gdy przyszło do podpisania umowy to się okazało że kwota podana na ogloszeniu byla tylko brutto gdzie na czysto jest to różnica ponad pięćset złotych. Na zapytanie dlaczego jest taka suma, dostalam oodpowiedź że kwota z ogloszenia bedzie ale z premią.(usunięte przez administratora) Ponadto więcej sobót pracujących niż wolnych, wiec psie pieniądze za spedzanie prawie całego miesiąca w pracy, bo sklep czynny do 18.
Naprawdę nie polecam!!!!
7
Wrona 2017-05-25 12:04
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, i zawsze można oskarżyć firmę o całe zło tego świata. Każda firma stoi na pracy swoich pracowników. Piszecie że rozmowy dotyczą innej pracy a inna jest na umowie, to po co podpisujecie takie umowy?
Joanna 2017-05-30 13:37
@Niezadowolona rozumiem, że zapisy na umowie nie zgadzały się z treścią oferty pracy. Wspominasz, jednak że sama rozmowa o pracę była super. Jak oceniasz jej przebieg?
@Waldi a jakie są Twoje doświadczenia z pracy w DLM? Chętnie poznamy bliżej zarówno plusy pracy w firmie jak i to co warto jeszcze zmienić.
Mr T 2017-06-11 07:59
Włoska robota to to samo?
Jak wygląda praca na stanowisku PH?
Wrona 2017-06-11 14:07
DLM nie ma wcale długiej listy ofert pracy jak piszą niektórzy. Rotacje zawsze były, są i będą tym bardziej teraz kiedy nie jest problemem przenieść się w drugi koniec Polski. Różne są powody zmian nie tylko finansowe. Ale myślę sobie, że takie wietrzenie kadr dobrze robi.
doświadczona 2017-06-12 12:55
wietrzenie kadr dobrze robi? jak budować dobry, solidny zespół, jak co chwila ktoś się zwalnia albo oni sami kogoś zwalniają? proszę się nie wygłupiać pisząc takie brednie... rotacje są, owszem, ale nie tak notorycznie. w kółko pojawiają się te same oferty pracy, regularnie. to nie świadczy zbyt dobrze o pracodawcy.
10
Rozbawiona 2017-06-13 14:10
Myślałam, że to forum dla ludzi szukających pracy :D i to nie Biedronka żeby lajki kupować
Ważna 2017-06-18 21:13
Ile może zarobić w takiej firmie jak DLM ekspedientka?
nikt ważny 2017-06-23 17:22
Ludzie Kochani! Serdecznie Wam dziękuję za te wpisy! :-) Teraz przynajmniej wiem, że mam podziękować za spotkanie rekrutacyjne.
Pozdrawiam.
10
Waldi 2017-06-23 20:19
Dziwię się, że niektórzy po bardzo krótkim kontakcie z firmą DLM wystawiają jej opinię i to negatywną !!!!
doświadczona 2017-06-26 13:53
Waldi, serio, ile Ci płacą za pisanie takich komentarzy? a może to ktoś z zarządu, wcale by mnie to nie zdziwiło... jeśli po krótkim kontakcie z firmą jest coś nie tak, to po dłuższym będzie tylko gorzej ;)
14
dt 2017-06-30 15:57
Coś w tym jest....
1
Wandzia 2017-07-01 12:37
Nikt nie zna prawdziwych powodów niezadowolenia niektórych osób z pracy w firmie. Wiem natomiast jedno i to z całą pewnością , że DLM jest wielokrotnie nagradzaną firmą m.in. Certyfikatem Wiarygodności Biznesowej czy Rzetelnej Firmy oraz Gazel Biznesu i e-Gazel .
prawdomówność 2017-07-05 11:08
Wandzia, daruj sobie, naprawdę... te certyfikaty, to pic na wodę. Poczytaj sobie ich komentarze do transakcji na allegro (multidrogeria i hairibeauty). klienci jednak mają inne zdanie na temat ich "rzetelności"... a pracownicy bez powodu nie narzekają. rotacje w kadrze też fikcją nie są.
8
Wiki 2017-07-05 11:20
Może niektórzy mają powody by być niezadowolonym ale to jeszcze nie znaczy, że firma jest zła! W pracy mogą zdarzyć się różne sytuacje i wystarczy pracować nad ich poprawą. Myślę, że jak każdy zajmie sie swoim będzie lepsza atmosfera
1
Ważniak 2017-07-14 23:14
Firma nie dostaje nagród za nic, muszą mieć jakieś podstawy żeby wręczać nagrody. Wydaje się, że Pekaes zaczyna naprawiać swój gorszy czas i trzeba mieć nadzieję, że będzie już tylko lepiej. Bardzo wiele zależy w firmie od pracowników, to oni wypracowują zyski.
1
bg 2017-07-17 15:40
Tak to prawda że praca po 10 a nawet 13 godzin, ale nie praca jest tu najgorsza(usunięte przez administratora) Ciągła rotacja uniemożliwia osiągniecie zadowalających wyników, .Bałagany na hurtowniach uniemożliwiający znalezienie produktów ciągle nie zgadzające się stany...
5
Wrona 2017-07-18 22:16
Wszyscy wiemy, że dyrekcja czy też kierownicy są od tego żeby ścigali i pilnowali pracy pracowników. Zawsze będą po drugiej stronie ale tak być musi, ktoś to musi robić. Obyśmy przyjmowali krytykę w celu rzeczywistej poprawy pracy to myślę, że będzie dobrze.
Zostaw swoją opinię o DLM Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DLM Sp. z o.o.