Opinie o Willisch Lody (Willisch Sp. Z O.O.) w Wągrowiec

Poniżej zobaczysz opinie obecnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Willisch Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w Willisch Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Sklepy internetowe

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Willisch Sp. z o.o. w Wągrowiec

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis

Czy podobnie jak w innych firmach, w Willisch Lody (Willisch Sp. Z O.O.) dostrzega się wpływ dobrej atmosfery na jakość pracy?

Pytanie Nowy wpis

Czy w Willisch Sp. z o.o. wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?

Pracownik willisch Nowy wpis
@Pytanie

Nie

Kamila Nowy wpis

Z tego co widzę w firmie szukają koordynatora ds. marketingu do Wągrowiec. Ma ktoś jakieś doświadczenia z pracy na tym stanowisku? Trochę zniechęcająca jest opisywana tu na forum postawa pracodawcy, ale może ludzi na tym stanowisku szanuje?

Czym w Willisch Sp. z o.o. zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?

@Pytanie

Zdecydowanie NIE POLECAM pracy w tej firmie. O ile z p. Robertem idzie jeszcze się dogadać, tak z szefową, a w szczególności jej córką już w ogóle. Bardzo aroganckie osoby traktujące innych przedmiotowo. Płaca marna, umowa-zlecenie, dużo godzin. Wszystko na minus. Odradzam pracę w tym miejscu.

Kamila
@Były pracownik

A przy tym dogadywaniu dochodziło do jakiś gorszych konfliktów czy raczej pracownik zbytnio głosu tutaj nie ma?

logo firmy Praca sezonowa w Wielkiej Brytanii bądź Irlandii
Logos Media Sp. z o.o.
(32 opinii)
logo firmy Przedstawiciel Medyczny
Wągrowiec
Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
(266 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Gość

Właściciel, P. Robert jest wyjątkowo nieuprzejmy, żeby nie powiedzieć - chamski. Nie polecam, rozmawiać się nie da.

Czy Willisch Sp. z o.o. ma ściśle ustalone godziny pracy?

Gość

W ubiegłym tygodniu lokal fajnie schłodzony, przyjemnie było posiedzieć i zjeść obiad. Dzisiaj (na dworze temperatura jak tydzień temu) klimatyzacja wyłączona???!!! Uprzejmy młody człowiek poinformował mnie, że to w trosce o zdrowie pracowników??!! Chyba jakieś kpiny!!!!!!! Tydzień temu większość stolików zajęta - dzisiaj pustki. Tak trzymać a nie będziecie szanowni pracownicy i właściciele musieli narażać swega zdrowia - zamknięcie lokal z braku gości!!! POWODZENIA

Jakie narzędzia pracy zapewnia Willisch Sp. z o.o.? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

Bogna

Dobrze się pracuje, fajna atmosfera bo ludzie są ok dlatego polecam pracę w firmie.

Pizza

Zamowilem pizze spodziewalem sie czegos dobrego a tu niespodzianka,pizza bardzo uboga, szynke trzeba bylo z lupa szukac. Warzywa take jak rukola,szpinak nie byly swieze. To byla strata pieniedzy,goraco nie polecam pizzy z tej restauracji Willisch

Kkk

Sam stosunek szefowej i jej córki w stosunku do pracowników okropny, pracownicy traktowani jak ludzie niemądrzy (po prostu jak głupki). Godziny nadliczbowe i nocne nie doliczane w odpowiedni sposób. Odpowiedzialność za rzeczy, które nue należą do naszych obowiązków. Nie polecam z całego serca, nawet zeby dorobić. Traci się tam czas, życie i co najważniejsze poczucie własnej wartości! Nie życzę nikomu oraz przemyślenia dwa razy oferty pracy tam. (Menager? Jeden wielki minus!!)

Sss
@Kkk

Witam. Chciałam spróbować swoich sił w Willisch.( dorobić sobie). Czytam tą opinię i teraz już nie wiem? bo słyszałam od osoby która tam pracuje że nie jest tak źle. Na zarobki nie narzeka i jeśli ktoś jest ok to jest doceniony.

Bieda

Willisch Tak naprawdę to bieda nic nie warty ludzi traktują jak śmieci żadnej imprezy wigilijnej brak premi czy na karpia nie polesam. Co tam się dzieje to jest porażka lubię pracują jak takie bezdomni brak szacunku do nich

Klient

Z przykrością Wilisch Cafe omijam szerokim łukiem choć dotychczas lokal był godny polecenia. Mianowicie pracownik kawiarni poinformował mnie że mimo trzy letniej rezerwacji komuni muszą mi odmówić sale.szefowa nawet nie raczyła mnie przeprosić i potraktowano mnie jak ..... Co mi po tym jak dziecku nie ma gdzie wyprawic komuni z powodu braku miejsc w innym lokalu ponieważ został tylko rok i wszystko jest już pozajmowane. Moim zdaniem skoro ma się już trzy lata wstecz uzgodnione i zapewnione miejsce to powinno się dotrzymać słowa a tak to opinia idzie dalej. W lokalu tym nie zamierzam już nawet zjeść kulki loda. Nie polecam tego miejsca nikomu.

mała

Pracowałam tam ok. 3 lata Źle wspominam ten czas, poza tym że zarobki były wyższe niż najniższa krajowa to straszny wyzysk (ok.1700 zł). Grafik podpisywany bez godzin nocnych, zamontowane podsłuchy, ale i tak najgorsza byla corka szefowej, co wproawdzała taki mobing ze cieszko bylo wytrzymać Zresztą sama właścicielka tez okropna intrygantka, wprowadzała atmosferę terroru i skłócała pracoweników Strach się odezwać i uśmiechnąc Pracujemy w kuchni i na kawiarni, a nie można nawet kawy wypić, czy kupić taniej obiadu

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Willisch Sp. z o.o. - Wągrowiec

• Jak się pracuje w Willisch Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Willisch Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Willisch Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Willisch Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Willisch Sp. z o.o.
3.4/5 Na podstawie 9 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Skocka 22
    62-100 Wągrowiec
  • NIP: 7661998795 REGON: 381370463 KRS: 0000756025
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)