Opinie o Drabiny Higher (Monika Godlewska Higher) w Żarów

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Monika Godlewska Higher. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Monika Godlewska Higher o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Sklepy internetowe

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Monika Godlewska Higher w Żarów

baner wywiady
xyz

Tragiczny kontakt po reklamcji zakupu. Ignorują klientów.

Higher Żarów
@xyz

Dzień dobry, Zapraszamy do kontaktu celem wyjaśnienia sprawy. reklamacje@drabiny.info tel. 884 824 082

mały

super firma polecam

@mały

Widzę, że pozytywnie oceniasz firmę Higher, lecz Twoja opinia jest bardzo ogólnikowa. Na pewno byłaby bardziej pomocna, gdybyś napisał więcej szczegółów. Jakie są największe plusy firmy?

Zygmunt

Zakupiłem wózek na drewno atrakcyjna cena w czerwcu 2022 roku oczywiście zapłaciłem do dnia dzisiejszego ani wózka ani pieniędzy pomimo kilku kontaktów e-mailem i rozmów tel. Odradzam i nie polecam.

Higher&Higher Nowy wpis
@Zygmunt

Nie zatrudniamy i nie zatrudnialiśmy pracownika o imieniu Zygmunt. Zdarzają się za to klienci, którzy próbują naciągać firmę na dodatkowe profity, rabaty. Jeżeli klient jest niezadowolny i według niego firma nie wywiązuje się z zobowiązań zawsze może skorzystać z drogi sądowej. To nic nie kosztuje.

Wojtek Nowy wpis
@Higher&Higher

Tak też mi się wydaje,ponieważ tyle razy co byłem i bywam,żadnego Zygmunta nie spotkałem tam!! Sam jestem klientem tej firmy i mam też swoich klientów-faktem jest,że zdarzają się klienci cwaniacy...ale cóż-samo życie!!

Krystyna Nowy wpis
@Wojtek

A ten pan to nie jest czasem klient? Tak chyba wychodzi z tego co napisał. Swoją drogą to ile osób pracuje w obsłudze klienta? Może to imię to ktoś po prostu pomylił i chodzi o jakieś podobne?

xyz

Tragiczny kontakt po reklamcji zakupu. Ignorują klientów.

Higher Żarów

Andrzej
@xyz

faktycznie, reklamacje są ignorowane, traktują kupujących jak (usunięte przez administratora) i naciągaczy, w moim przypadku zareklamowałem glebogryzarkę, zawleczki praktycznie zostały zniszczone po trzech godzinach pracy, uznano, że to normalne zużycie, maszyna na trzy godziny pracy? a co dalej? zakup nowego złomu? nie mają żadnych części zamiennych - taką otrzymałem odpowiedź - w domyśle: radź sobie sam.... chętnie przekażę zdjęcia uszkodzonych elementów... mój email wiejska33a@wp.pl

Wojtek Nowy wpis
@Higher Żarów

Tak to szczera prawda-po kontakcie,ale z konkretną osobą wyznaczoną do tego,problemy ewentualne są pozytywnie załatwiane zawsze.

Oferta pracy na Asystent/-ka do Drabiny Higher (Monika Godlewska Higher) pojawiała się w Praca.gov.pl, polecacie aplikować?

@Pytanie

Polecam spróbować,z tego co widzę jak tam jestem,jest miła i przyjazna atmosfera-ale braki kadrowe/wzmożony ruch i brakuje pracowników/. Ogólne wrażenie w biurze ogólnikowo,są b.fajne-sprawiają przyjazne,miłe wrażenie-więc ja np.bym z chęcią spróbował.

mały

super firma polecam

kaca&kaca
@mały

mały, dlaczego polecasz, rodzina?

@mały

Zgoda w 100% też polecam firmę Higher,współpracując od kilkunastu lat,żadnych problemów,towar zgodny z opisem,szybkie dostawy. Jeżeli są problemy,trzeba się skontaktować tylko,z "opiekunem"zamówienia i sprawy rozwiązuje pozytywnie-nie szukać nikogo innego. Proste prawda?Zresztą przy każdym zamówieniu,jest tzw.karta zamówienia,na której jest stale aktualizowany status jego i klient to widzi.

Jak oceniasz przebieg rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Monika Godlewska Higher? Które pytanie uznajesz za najciekawsze, a które za najtrudniejsze? Które z zaproponowanych warunków na stanowisku PRACOWNIK DZIAŁU REKLAMACJI - 625 wydawały Ci się najkorzystniejsze?
logo firmy Doradca Klienta - praca dodatkowa
(74 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
Agnes

Polecam firmę zamówiłam u nich rebska do gałęzi przyszedł caly i zdrowy oczywiście wszystko zostało sprawdzone przy Panu kurierze

@Agnes

TAK JEST Z CAŁYM ASORTYMENTEM,SAM ZAŚ DOŚWIADCZAM PODOBNYCH SYTUACJI I TYLKO POZYTYWNYCH NA TAK!!

@Agnes

Zgadzam się w 100%-też polecam .

@Agnes

Zgoda w 100% - też godna polecenia firma-sam od wielu lat,jestem bardzo zadowolony,z jakości towarów i wysokiej kultury obsługi. Najniższe ceny i bardzo szybka dostawa,w najniższych cenach-często darmowa!!POLECAM FIRMĘ HGHER z autopsji,wiem jak jest.

Wojtek

NA ILOŚĆ SPRZEDAWANEGO TOWARU,MA PRAWO ZDARZYĆ SIĘ COŚ I TO NIE Z WINY FIRMY HIGHER-A JAK KTOŚ SPRAWDZI PACZKĘ-TO COŚ DZIWNEGO? RACZEJ NIE,TYM BARDZIEJ,ŻE PRZY KAŻDYM ZAMÓWIENIU/KARTA ZAMÓWIENIA/-KLIENT JEST INFORMOWANY O PRAWACH I OBOWIĄZKACH,JAK NALEŻY!!

Wojtek

ODKĄD WSPÓŁPRACUJEMY FIRMA MEGA JARD 2,Z HIGHER-TO PROBLEMY ZNIKNĘŁY I ZAKUPY TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ. ZAPEWNE KONKURENCJA MOŻE ZAZDROŚCIĆ,WIĘC NIE DZIWIĄ MNIE NEGATYWNE KOMENTARZE,BEZ POWODÓW.... NADAL WSPÓŁPRACUJEMY Z TĄ FIRMĄ-JEST REWELACYJNA I PRAKTYCZNIE,WIĘKSZOŚĆ CO POTRZEBA-MAM OD RĘKI . POLECAM FIRMĘ;JEST PRZYJAZNĄ,BARDZO MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA,NA KAŻDYM ETAPIE WSPÓŁPRACY/ZAKUPÓW!!

Jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w Monika Godlewska Higher?

kadry
@Pytanie

Trzeba wejść na drabinę, zejść, w dziesięć minut ją rozłożyć i w pięć złożyć. Pozdrawiamy.

Ewelina
@kadry

Haha, no to faktycznie ciekawy sposób, żeby się wykazać. ;) I ilu osobom udało się to poprawnie wykonać i znalazły tu zatrudnienie?

Okradziony

Przestrzegam potencjalnych klientów przed tą firmą "KRZAK"!!!!!!!! Od 30 marca do dziś 06 maja (usunięte przez administratora) nie zrealizowali zamówienia, nie oddali też wpłaconych pieniędzy!!!!!!! Wystawiają na sprzedaż towar nie posiadając go na stanie, to wirtualna firma KRZAK!!!!!! Kłamią że 90% zamówień realizują w 24 godz. KŁAMSTWO!!!! 100% moich zamówień nie zostało nigdy zrealizowane, a wpłacone pieniądze nie zostały zwrócone!!!!!! OSTRZEGAM, PRZESTRZEGAM, NIE WPŁACAJCIE im PIENIĘDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (usunięte przez administratora)

Higher
@Okradziony

Zadeklarował Pan odbiór osobisty i otrzymał dodatkowo rabat 20%. Nie wiemy o co chodzi. Obsługa HIGHER.

Sprzęt, którym handluje firma jest dramatycznej jakości. System rozpatrywania reklamacji (usunięte przez administratora) Kierownictwo dramat !

BOK Higher
@Marek

Nasz sprzęt jest pierwszej jakości, a klient chciał wyłudzić drugą drabinę. U nas testerem jest Pan Marian, który waży 150 kg i wszystkie drabiny testuje.

Z ilu etapów składał się proces rekrutacyjny na stanowisko Pracownik Działu Reklamacji w firmie Monika Godlewska Higher? Jak oceniacie jego przebieg?

Wiesław

z 3 etapów, bezpieczne wejście na drabinę, zejście i montaż

Aga

Zdecydowanie odradzam zakup czegokolwiek z tej firmy. Po wpłaceniu pieniędzy klient zostaje pozostawiony bez pomocy np w sprawie reklamacji. Brak kompetentnej osoby, brak osoby decyzyjnej. Maile i telefony bez odpowiedzi. Klient zostaje z problemem sam.Otrzymałam niekompletna przesyłkę i brakujący element musiałam zakupić na własny koszt! Kpina z klienta!

Firma Monika Godlewska Higher poszukiwała jakiś czas temu pracowników na stanowisko Monter. Czy jest ktoś, kto otrzymał tę pracę? Czy organizowane są tam szkolenia podnoszące kompetencje?

waldek
@Administrator

Tak. Jest kurs montażu drabin i szkolenie BHP jak wchodzić i schodzić bezpiecznie.

Podobno pracując w firmie Monika Godlewska Higher można liczyć na zarobki 6200 . Czy to prawda? Przy jakiej umowie one obowiązują?

janek

na kwartał

@janek

Ok ale jaki rodzaj umowy? W sensie wiesz, umowa o pracę czy zlecenie?

janek
@Weronika

na początku się przyglądają, później etat

@janek

Przyglądają :D A na jakiej umowie? Przecież bez pracować nie wolno

jola
@Weronika

jak nie jak tak

Kto

Oni również znają się na fachu :P lecz ogumienie maja (usunięte przez administratora):)

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Monika Godlewska Higher?

mietek

na wiosnę

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Monika Godlewska Higher?

Mariola
@Pytanie

Tak. Popijawy są tam najlepsze.

Magdalena

Firma posiada w sprzedaży drabiny aluminiowe, drabiny magazynowe, rusztowania itp. Spółka została założona w 2006 roku. Chętnie przeczytam opinie od pracownika firmy, jakie doświadczenie trzeba posiadać aby pracować w tym miejscu?

wiesiek
@Magdalena

zasadniczo zawodowe wystarczy, troche trzeba być czytatym żeby coś tam podpisać

Magda

Czy wiecie kto zajmuje się reklamacjami?

jacek
@Magda

zasadniczo nikt, zalegają

kaca&kaca
@Magda

cieć z bramk

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Monika Godlewska Higher - Żarów

• Jak się pracuje w Monika Godlewska Higher?

Zobacz opinie na temat firmy Monika Godlewska Higher tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Monika Godlewska Higher?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Monika Godlewska Higher
3.5/5 Na podstawie 20 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Armii Krajowej 74
    58-130 Żarów
  • NIP: 8862551914 REGON: 020361700
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)