logo THYSSENKRUPP SOFEDIT POLSKA

THYSSENKRUPP SOFEDIT POLSKA

Wrocław

Opinie o THYSSENKRUPP SOFEDIT POLSKA

anonim 2010-12-22 17:09:28
Firma aspirująca do bycia najlepszą z fabryk koncernu. Naprawdę jest tylko troszkę większym "garażem", co to oznacza dla pracowników ? Nie najlepsze warunki pracy ,wieczne ciśnienie przełożonego , [usunięte przez moderatora] i słabe zarobki to tam codziennośc.
1
anonim 2011-07-12 12:59:10
Doskonale zgadzam się z moim poprzednikiem. Wykorzystywanie pracownika [usunięte przez moderatora] obliczanie wypłat w sposób niekorzystny dla pracowników, smród, brud, sodoma i gomora. Traktują człowieka jak śmiecia a w ogłoszeniach piszą, że oferują dobrą atmosferę w pracy. Nowi ludzie przychodzą i wytrzymują max tydzień czasu. Spróbujcie a sami się przekonacie co to za firma! Jeśli można w ogóle ThyssenKrupp na Stargardzkiej nazwać firmą!
anonim 2011-07-15 00:03:53
Jestem tam umówiony na rozmowę w sprawie pracy w narzędziowni, może wiesz jak tam wygląda sytuacja.
anonim 2011-07-20 11:10:34
Przepracowalem tam dwa tygodnie i zrezygnowalem. [usunięte przez moderatora] Nowi pracownicy przychodza do pracy ze strachem w oczach, gdyz przeoczenie jednego wadliwego elementu, powoduje natychmiastowe zwolnienie z pracy. 90% nowych pracownikow jest zwalnianych lub sami rezygnuja. Bardzo duza rotacja, powoduje, ze przyjma kazdego kto ma rece.
anonim 2011-08-04 14:05:15
Witam, proszę o informację dotyczącą pozycji kierownika Zmiany w tej firmie, ponieważ byłem na rozmowie kwalifikacyjnej na to stanowisko i nie wiem czy warto się angarzować dalej......PILNE!!!!!! PILNE!!!!!!!!!!
fd 2011-09-14 17:57:17
mam pytanie czego firma zatrudnia pierw na umowę zlecenie?
M 2011-12-05 08:45:02
domyslam sie, ze pracuja tutaj mlodzi, ambitni i kompletnie zieloni z kodeksu pracy, to co opisujecie to smiech na sali, zamiast sie wyzywac zalozcie zwiazek zawodowy i pilnujcie swoich praw, nie wiem jaki studia trzeba skonczyc, aby byc losiem , ktory daje sie tak traktowac
niezrzeszony 2012-02-10 23:14:12
to dziwne że tam pracują już 15 lat, przecież jest tak źle.
To wszystko co piszesz kupy się nie trzyma

[usunięte przez moderatora]
on 2012-02-20 14:32:03
a ludzie, w jakim systemie jest praca? ile zmian?
zwiazkowiec 2012-02-27 11:22:26
ten problem jak i opisany wyzej przykald z Wabco, to argument za zorganizowaniem zwiazku zawodowego, zamiast jeczec zbierzcie 10 osbo i wpadnijcie na plac solidarnosci i tam wam pomoga, proste i skuteczne, w Wabco to dziala
nick 2013-03-01 10:09:51
Zmiana dyrektora już niedługo, będzie lepiej czy gorzej zobaczymy
nie mów żonie bo ci nie da 2013-06-14 00:51:20
Pracuje się dobrze, tylko musisz brać leki na nadciśnienie.
Pracownik 2014-06-15 11:24:45
Powiem szczerze, ze po zmianie Dyrektora fabryki, pracownicy produkcji poczuli ulgę, nowy Dyrektor jest jaki jest, ale ja go lubię. Ten poprzedni to jakieś nieporozumienie było. Psychol. Pracuje w Gestamp juz 4 lata i gdyby nie zwolennicy starego dyrektora, jego kolega ze studiów, było by to naprawdę miejsce do pracy i rozwoju. Jest tam taki jeden z produkcji, powinien mieszkać w zoo. Przyszło kilku nowych całkiem fajnych ludzi. Jestem dobrej nadziei.
Pracownik 2014-06-15 11:25:27
Powiem szczerze, ze po zmianie Dyrektora fabryki, pracownicy produkcji poczuli ulgę, nowy Dyrektor jest jaki jest, ale ja go lubię. Ten poprzedni to jakieś nieporozumienie było. Psychol. Pracuje w Gestamp juz 4 lata i gdyby nie zwolennicy starego dyrektora, jego kolega ze studiów, było by to naprawdę miejsce do pracy i rozwoju. Jest tam taki jeden z produkcji, powinien mieszkać w zoo. Przyszło kilku nowych całkiem fajnych ludzi. Jestem dobrej nadziei.
1
pracownik 2015-01-22 18:33:27
W Sofedicie jest bardzo duzo szkolen. Firma stawia przede wszystkim na rozwoj swoich pracownikow. Do tego karta multi-sport i coroczna podwyzka to standard w tej firmie. Negatywne opinie o tej firmie to bzdury wyssane z palca tych ktorzy tu nigdy nie pracowali.
nowy 2015-01-22 18:38:56
Jestem nowym pracownikiem i musze przyznac ze w zyciu nie pracowalem w lepszych warunkach. Dziwie sie ze tak duzo ludzi stad odchodzi...
pracownik 2015-01-28 23:01:19
Firma płaci bardzo dobrze. Więcej niż średnia na rynku i wiecej niz dostaja starzy pracownicy. Odkąd tu pracuje, a pracuje wiele lat, to co roku były szkolenia. Każdy z dyrektorów, a było ich wiecej niz pras na hali miał wizje i prowadził firmę w dobrym kierunku. Czasem były nerwy, ze musiało pogotowie przyjeżdżać, ale kto by się tym przejmował.
Filip9 2015-03-21 18:37:38
Czy warto to Ci na pewno nie powiem bo sam musisz to sprawdzić. Dla niektórych warto dla niektórych nie, w zależności od ambicji jakie sami sobie stawiamy. Więc sam odpowiedz sobie na to pytanie.Ja z kolei chciałbym siędowiedzieć czy z firmą wszystko jest w porządku, bo od dłuższego czasu nie ma ofert i ich strony www też nie mogę znaleźć
pracownik 2015-03-23 22:52:21
Obecna ekipa prowadzi firmę do katastrofy i nad niczym nie panuje. Szkoda życia na prace w takich warunkach. Ta firma niszczy ludzi.
Superman 2015-05-26 19:29:41
Opinia na temat Gestamp Wrocław (dawny sofedit) - chaos management, duże rotacje, bo nowi pracownicy nie ogarniają tego syfu, a uczyć ich nie ma kto, bo ludzie, którzy coś znaczyli w tej firmie odeszli albo zamierzają odejść. Zero zaangażowania, ciężko uzyskać jakąkolwiek informację, bo zwyczajnie każdy olewa i odsyła do innych. A dyrektor chyba się uważa za "jedynego ponad każdym" - zero szacunku do innych.
Bydlak z produkcji 2015-08-20 23:47:49
Supermenie - jakbys zarabial 40 tysiecy miesiecznie to tez bylbys "jedynym ponad kazdym" hehe :)
Sprzataczka 2015-08-28 13:19:24
Masz rację Gizmo. Teraz firmę ciągną najlepsze ogiery więc się znacznie poprawiło. Iiihhhaaaaaaaa....
blor 2015-09-23 02:38:31
Może nie ogiery, albo mówisz to z ironią, no ale są to osoby które jednak potrafiły zrobić coś pozytywnego dla firmy, czyli także dla pracowników w tej firmie pracujacych, skoro sprzątaczka zauważyła poprawę to jednak musi być dobrze w tej firmie, z tego samego też względu chyba spokojnie można się zatrudniać.
Zostaw swoją opinię o THYSSENKRUPP SOFEDIT POLSKA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THYSSENKRUPP SOFEDIT POLSKA