brak logo

RR Serwis Sp. z o o

Warszawa

Opinie o RR Serwis Sp. z o o

anonim 2009-04-29 16:27:48
Ogólnie to niezawesoło - straszne opóźnienia w wypłacie zobowiązań sięgające nawet kilku miesięcy. Dyrekcja niekompetentna, natomiast szczebel niżej czyli kierownicy ok. Atmosfera pracy między pracownikami ok, natomiast dyrekcja strasznie miesza i tylko myśli jak urwać parę groszy pracownikom szeregowym i tak z marnych pieniędzy, które zarabiają. Możliwość awansu praktycznie żadna. Ale są plusy - nie ma dokładnego pilnowania czasu pracy i zaostrzonej kontroli...
anonim 2009-05-05 18:41:40
lipa jak brzoza, wypowiedź powyżej tak naprawdę jest zdecydowanie za dobra, dyrekcja w tej firmie od zawsze niekompetentna, na zaległe wynagrodzenia czeka się miesiącami, to prawda - wiadomo na różnych forach ogólnie pisze się żle ale to jest prawdziwe
anonim 2009-05-22 10:11:34
serdzecznie nie polecam pracy w tej pseudo firmie. sprzataczka w kiblu na dworcu zarabia wiecej niz czlowiek ktory siedzi przez 8 godzin, rusza mozgiem zeby naprawic jakis gowniany telefon . walczy ze wszystkimi dookola o swoje prawa a na koncu musi jeszcze czekas na kase. firma smiec szkoda tylko zalogi bo mili ludzie sympatyczni i pobozni :-) ale zarzad i cala ta gowniana obsada na szyszkowej powinna byc [usunięte przez admina] byly pracownik ps. moja opinia to tylko niestety gozka prawda, jesli ktos ma watpliwosci zapraszam na ul[usunięte przez admina] w radomiu.
anonim 2009-05-28 19:27:37
powyższe opinie to cała prawda, ogolnie beznadziejna atmosfera - zdecydowanie się pogorszyła jak dyrektorem została mt, na pieniążki czeka się nawet po pół roku, wcześniejszy dyrektor też miał swoje złe strony ale był bardziej dla pracowników, oczywiście brygada z wawy to już totalna porażka, nie polecam, chyba, że ktoś usilnie chce przetrwać bieżący światowy kryzys ...
anonim 2009-05-28 19:27:38
powyższe opinie to cała prawda, ogolnie beznadziejna atmosfera - zdecydowanie się pogorszyła jak dyrektorem została mt, na pieniążki czeka się nawet po pół roku, wcześniejszy dyrektor też miał swoje złe strony ale był bardziej dla pracowników, oczywiście brygada z wawy to już totalna porażka, nie polecam, chyba, że ktoś usilnie chce przetrwać bieżący światowy kryzys ...
anonim 2009-05-29 17:02:35
NO TO LUDZIE JESTESMY PO KOLEJNYM PASJONUJACYM ZEBRANIU, NASZCZESCIE JUZ NIKT ATAKU SERCA NIE DOSTAL -)
A CO Z TEGO ZEBRANIA WYNIKA - TO ZE PO RAZ KOLEJNY KOSZTEM PRACOWNIKOW OPLACA SIE WSZYSTKO DOOKOLA
CZYLI NIEPLACIMY WAM KASY BO MUSIMY ZAPLACIC PRAD, OCHRONE I MOZE JESZCZE SKLADKE NA OJCA PROWADZACEGO ??????? PANI MONIKO I PANIE DRUGI PREZESIE CZY KIEROWNIKU OD UKOCHANEJ KONTROLI JAKOSCI - WSTYD I ZENADA. TRZEBA BYC BEZCZELNYM ZEBY NAM- PRACOWNIKOM PROSTO W FACJATE TAKIE BZDURY PIE.....C POZDRAWIAM
PS. SPRZEDAM 4 SZTUKI PCB DO OMNI KONTAKT PON-PIAT. KABINA NR 2 -)
Naczelnik ds. U P G 2009-05-29 18:39:52
W więzieniu - spędzasz większość czasu w celi 3 na 4 metry.
W RR - spędzasz większość czasu w boksie 2 na 2 metry z lutownicą w ręku

W więzieniu - dostajesz trzy posiłki dziennie.
W RR - masz przerwie tylko na jeden bo i tak niczego ci niezapewnią
W więzieniu - w zamian za dobre zachowanie masz dodatkowy czas wolny.
W RR - za dobre zachowanie dostajesz podwyżoną norme lub powrocik za paproszka.

W więzieniu - strażnik otwiera i zamyka Ci drzwi.
W RR - sam sobie zamykasz i otwierasz drzwi - jak działają

W więzieniu - możesz oglądać telewizje i grac w gry wideo.
W RR - za oglądanie telewizji i gry możesz wylecieć.

W więzieniu - masz własne ubikacje.
W RR - musisz korzystać z jednej z innymi.

W więzieniu - może Cię odwiedzać rodzina i przyjaciele.
W pracy - nie wolno Ci z nimi rozmawiać.

W więzieniu - wszystkie Twoje potrzeby są opłacane przez podatników.
W RR- musisz opłacać wszystkie koszty związane z Twoja praca, a w dodatku z twojej pensi utrzymuje się więźniów sprzataczki które wiecej zarabiają i Dyrektorów.

W więzieniu - spędzasz większość czasu wyglądając zza krat na świat i myśląc, jak się stad wydostać.
W RR - spędzasz większość czasu wyglądając za pieniędzmi

W więzieniu - strażnicy są często sadystami.
W RR - mówi się na nich: Kierownicy, Dyrektorzy

W więzieniu - możesz do woli czytać zabawne e-maile
WWAA 2009-05-29 20:51:58
Ta firma to totalne dno, mozna tam iść i nabrać tylko doświadczenia w lutowaniu wynalazkami czyli opalarkami mówją na to LABOLATORIUM hehehe :D ONI czyli dyrekcja chyba nie widzieli jak wygląda LABOLATORIUM a oni śmią nazywać siebie serwisem hehe, i jeszcze te zarobki technik ktory jest praktycznie za wszystko odpowiedzialny nawet za brak zaślepki na telefonie to za to zabierają kase technikowi z pensi ktory zarabia 1200zł netto przy dobrym miesiącu i jeszcze sie spozniją z kasą 2 miesiące .... TA FIRMA NIE SZANUJE NAWET KONTRACHENTOW
T731 2009-05-30 06:59:45
(usunięte przez administratora) ALE WY LUDZIE NARZEKACIE-) MYSLICIE TYLKO O SOBIE . PRZECIEZ ZARZAD TEZ MUSI COS MIEC Z TEJ ROBOTY , BO ONI TAK CIEZKO PRACUJA NAD POPRAWĄ NASZEJ FIRMY I NASZYCH PLAC I NASZEJ PENSJI , -)))))))))))))
A PRZECIEZ SERWER JUZ JEST , WIEC TERAZ MOZE BYC TYLKO LEPIEJ-)))))))))))

anonim 2009-05-30 20:35:13
Laboratorium hehehehe. Trzeba pożyczać testery z innych serwisów jak przyjeżdża producent na audyt. Totalna klapa jeżeli chodzi o pracę(usunięte przez administratora) , musimy sobie kupować narzędzia by coś zrobić dobrze - narzędzia jakimi dysponujemy są gorsze niż na pchlim targu. Z tego powodu mamy powroty sięgające 20% i za to my cierpimy - a firma zawsze sobie wykombinuje by jeszcze zarobić na producentach. Nie polecam chyba, że ktoś chce zdobyć doświadczenie przy lutowaniu i naprawie telefonów - bo w tych warunkach jak się człowiek nauczy to będzie fachowcem.
zadowolony pracownik 2009-05-31 17:42:45
co wy gadacie w rr jest zajebiście, w szczególności dla dyrekcji tego bałaganu,pracownicy czują sie jakby pańszczyzne odrabiali dla pana, liczne podwyżki szczególnie normy, i jeszcze banda kretynów kierująca tym serwisem, o głuocieklientów przysyłających aparaty nie wspomnę jezu co oni tam wypisują "aparat lezal całą noc na oknie i rano sie nie włącza", albo "po podłączeniu ładowarki do telefonu wyświetlacz pękł", "nie mogę się dodzwonić pod numer503( usunięte przez administratora ), onagrzewaniu sie podczas ładowanie lub jakdzwonie to wyświetla sie połączenie warunkowe nie wspomnę i taki debil przysyła 10 razy telefon na to samo i jeszcze niezadowolony bo technik się nie przyłożył do naprawy. ŻENADA
anonim 2009-06-04 19:29:06
Ogólnie [usunięte przez admina] Do bani, beznadziejnie, Dyrektorem to się trzeba urodzić a nie jak w przypadku naszych dyrektorów czytać książki i się uczyć. Pracuje sie w tej firmie bo nie ma roboty gdzie indziej bo jakby byłą to wszystkich by wymitło stąd od razu.
anonim 2009-06-12 21:43:59
pRRymitywnie, daRRmo, waRRiatkowo
anonim 2009-06-29 21:13:38
anonim - 2009-06-12 21:43:59

pRRymitywnie, daRRmo, waRRiatkowo

na szczęście to już Titanic - z jedną różnicą - na Titanicu było więcej szalup
;) 2009-06-30 09:28:53
Titanic nie Titanic... byle muzyka grała do końca ;)
kolega chucka norrisa 2009-07-06 17:36:38
To nie skałą lodowcowa zatopiła Titanica, tylko Chuck Norris ćwiczył na krze kopnięcie z półobrotu ;-p oby tak niebyło z RR
anonim 2009-07-07 21:13:42
kolega chucka norrisa - 2009-07-06 17:36:38

To nie skałą lodowcowa zatopiła Titanica, tylko Chuck Norris ćwiczył na krze kopnięcie z półobrotu ;-p oby tak niebyło z RR

trochę wypowiedzi się uzbierało - wszyscy wiemy, że ta firma tonie - już nawet nam ochronę skasowali - ludzie, ktorzy coś potrafią i chcieli dal tej firmy dobrze odeszli lub odchodzą - niestety taka prawda dlatego trzeba zwiewać by się nie obudzić z ręką w nocniku.
anonim 2009-07-24 20:23:27
anonim - 2009-07-22 22:44:11

anonim - 2009-07-07 21:13:42

kolega chucka norrisa - 2009-07-06 17:36:38

To nie skałą lodowcowa zatopiła Titanica, tylko Chuck Norris ćwiczył na krze kopnięcie z półobrotu ;-p oby tak niebyło z RR

trochę wypowiedzi się uzbierało - wszyscy wiemy, że ta firma tonie - już nawet nam ochronę skasowali - ludzie, ktorzy coś potrafią i chcieli dal tej firmy dobrze odeszli lub odchodzą - niestety taka prawda dlatego trzeba zwiewać by się nie obudzić z ręką w nocniku.

no i przyszedł kres, padamy, rozwalili tą firmę pseudo warszawiacy, trudno - było żle ale chociaż człowiek co trzy miechy miał pensję ;)

P.S.
Szukam pracy - technik w lutowaniu niezastąpiony - ksywa glut ;)

szkoda pisać na temat tej firmy -
e-moll C-dur a-moll D-dur 2009-08-18 21:32:51
Jest super
Jest super
Więc o co ci chodzi
:/
anonim 2009-08-19 21:12:03
e-moll C-dur a-moll D-dur - 2009-08-18 21:32:51

Jest super
Jest super
Więc o co ci chodzi
:/

to juz jest koniec
nie ma juz nic
kiero 2009-09-04 23:12:24
zamiast narzekać jak to bywa w radomiu, wzielibyście się do roboty
klient 2009-09-05 12:35:10
co się dzieje z DOK że nie można się dodzwonić? istnieje jeszcze ??
glut 2009-09-06 16:28:14
DOK - ludzie poodchodzili i nie ma kto pracować a na stronie napisali że jest modernizacja - ale ściema jak wszystko w tej firmie
Mariusz 2009-09-10 23:00:11
a kto teraz zarządza tą firmą, pracowałem jeszcze w tej firmie jak dyrektorem była pani D. Było super, wszystko na czas, niczego nie brakowało, z chęcią przychodziło się do pracy, do momentu gdy nie wprowadzili zmiany......
j700 najlepszy 2009-09-18 17:07:15
ludzie
ktos tam napisal swinski duet rzadzi. moze tak ale czy oni naprawde maja cos do powiedzenia w kwesti czasu wyplat , jak by nie bylo to warszawa to placi -nikogo nie bronie , sam bym kogos tam powiesil ;-0 ale mamy zarzad i moze to zarzad cos powie ,dla zainteresowanych adres do vice prezia- rwarzecha()wp.pl -niestety wlasciciel nie podzielil sie adresem do korespondencji
polsat nie dziala 2009-09-18 17:11:20
wszystko wychodzi w piatek;-)
anty-duet 2009-09-20 19:45:09
nie piszcie na temat tej prymitywnej firmy nic tylko jak się nie podoba to się z niej zabierajcie - w pisaniu każdy mocny a co do czego przyjdzie to każdy jest mały - rzućcie to w [usunięte przez moderatora]
polsat działa lepiej niż obs..na kalibracja 2009-09-23 11:12:21
Ej chyba wszyscy nie macie podstawowej wiedzy na temat RR.
Wiecie jakie powiązania ma RR z PPI, co się wydarzyło z PPI. I ostatecznie dlaczego RR nie ma pieniędzy, popytajcie, poszukajcie, poczytajcie....
Nick 2009-09-24 09:41:33
PPI to tylko jedna z przyczyn,na narzędzia kasy zawsze brakowało,a skoro tu się zrobił pokój zwierzeń, to co tu robisz jeden z drugim marudo? nikt nikogo nie trzyma,nie podoba się, to się zwolnij!
Zzz.. 2009-09-24 11:06:06
Zawsze brakowało bo od zawsze jedna "doiła" z drugiej. Teraz łańcuch tytanica ciągnie RR na dno, a powietrza w płucach już coraz mniej. Może RR da radę może nie, jednak tak źle jeszcze nigdy nie było, choć te słowa mówiłem już kilka razy a czas zawsze pokazywał że może być jeszcze gorzej, mnie już nic nie zaskoczy, jednak nadzieja pozostała.
boss 2009-09-25 22:47:11
uciekać bo już niedługo będzie za późno
nick 2009-09-27 14:59:03
Jak zwykle wszyscy sobie ponarzekają, a i tak będą się kurczowo trzymać stołu, aby tylko zostać do końca. Dziwię się wszystkim co wypisują jak to źle jest, jak firma nie płaci, a mimo tego nadal przychodzą do pracy i pracują za "darmo"
szyjka 2015-02-11 03:04:06
myślę , że za dużo wymagacie od RR serwis. Nie jest to największa firma jesli chodzi o akcesoria elektroniczne , więc nie ma co porównywać warunków jakie można w niej zastać z tymi właśnie duzymi firmami. Jeśli chce się tutaj pracować to trzeba niestety przyjąć to co dają i nie zadawać zbędnych pytań
lulo 2015-02-27 06:51:45
I tak można powiedzieć, że radzą sobie naprawdę przyzwoicie a przy odrobinie szczęścia i właściwego podejścia, wykorzystując wewnętrzne ustalenia. Ludzie naprawdę bardzo chętnie współpracują z osobami, które mają właściwe podejście. Poza tym każdy przypadek jest inny i zawsze to dobrze znaleźć tak dla siebie.
serhio 2015-03-19 19:26:58
To co takiego w takim razie daje RR Serwis, ze mam to przyjąć i nie zadawac żadnych pytan? Troche dziwnie to zabrzmiało. Na jakim poziomie sa w ogóle tutaj zarobki, jest to bliżej minimalnej, czy średniej krajowej? Atmosfera w ogóle jest w porządku, czy ludzie kopią pod soba dołki? Z góry dzieki za odpowiedzi!
oldo 2016-05-14 20:59:58
Myślę, że odpowiedzi na większość pytań @serhio i tak otrzymasz podczas rozmowy o pracę, a tym bardziej odpowiedź na pytanie o zarobki
Zostaw swoją opinię o RR Serwis Sp. z o o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RR Serwis Sp. z o o