VINDIX S.A.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 26 ocen.

VINDIX S.A.
2 26 6 1

Opinie o VINDIX S.A.

anonim

(usunięte przez administratora)

edith

a ja odebrałam i udało mi się dogadać, wytargowałam ich na małe raty, a teraz sobie spłacam dług i starcza mi na inne sprawy. Proponowali też częściowe umorzenie ale to dla mnie za dużo.

Szanowna Pani Dłużniczka
@edith 17.07.2018 12:09

Bardzo grubymi nićmi szyta ta wypowiedź. Widać gołym okiem, że pisana przez osobę opłacaną przez firmę. Płaci pani małe raty i stać teraz na wszystko. Śmiech na sali. Gdyby Panią było stać na wszystko to nie miałaby Pani długu. Proponowali częściowo umorzyć dług i dla Pani to było za dużo????? Niech już Pani nie pisze bzdur bo to już jest żenada, że takim ludziom Vindix płaci.

xyz

nie wiem skąd negatywne komentarze, ale to jakieś bzdury, firma jest bardzo fajna i nietuzinkowa, super atmosfera, bardzo życzliwe podejście do pracownika

terenowy
@xyz 09.02.2018 16:05

tak,tak.I wynagrodzenie prowizyjne bez zwrotu kosztów:) bardzo to nietuzinkowe.Jeszcze dalej idźmy : niech terenowi w przypadku braku spłaty sami regulują należnosći (mechanizm weksla in blanco). będzie jeszcze nietuzinkowiej :D

Szanowna Pani Dłużniczka

@Ada 1) Niech się Pani najpierw nauczy języka polskiego. Zadłużeń się NIE POSIADA. Zadłużenia się MA. Posiada się rzecz materialną najczęściej o dużej wartości materialnej, jak: dom, mieszkanie, ziemię (nie tę w doniczce), gospodarstwo, czyli rzecz materialną o dużej wartości, którą (rzecz) można zobaczyć, dotknąć. Inne rzeczy, takie jak zobowiązania, zadłużenia się MA. 2) Pani również może się znaleźć w sytuacji, w której Pani będzie miała zadłużenie. Wtedy na pewno Pani przestanie się wymądrzać i może przy okazji nabierze pokory. Powodzenia.

Szanowna Pani Dłużniczka
@xyz 09.02.2018 16:05

Z tym, ze nietuzinkowa to sie zgadzam. Nietuzinkowa w chamstwie.

Ada
@Szanowna Pani Dłużniczka 14.09.2018 08:01

Szanowna Pani, Skoro Pani już „miała” to zobowiązanie to z tego co wiem sprawy, które obsługuje firma Vindix S.A. są przejmowane od firm usługowych, pożyczkowych czy banków kiedy dane firmy nie są w stanie porozumieć się ze swoimi dłużnikami na etapie polubownym mogła Pani nie dopuścić do sytuacji wykupienia Pani zadłużenia przez zewnętrzna firmę windykacyjną to po pierwsze, po drugie nie dopuścić aby zadłużenie powstało. Po trzecie otrzymała Pani od firmy Vindix S.A. przeprosiny za stwierdzenie, które pracownik do Pani skierował nazywając Panią per „Szanowna Pani Dłużniczko” defakto była nią Pani więc nie rozumiem Pani oburzenia. Klientem jest osoba, która regularnie płaci swoje rachunki i inne zobowiązania, kiedy Pani zadłużenie wobec pierwotnego wierzyciela zostaje sprzedane do firmy windykacyjnej jest Pani Dłużniczką. Merytorycznie nie wnosi Pani nic do kwestii tego jak się w firmie pracuje, jestem w niej zatrudniona od dłuższego czasu uważam, że jest najlepszym pracodawcą na obecnym rynku windykacyjnym, bez osób takich jak Pani nie miałabym pracy za co dziękuje szkoda, że nie miała Pani przyjemności rozmowy ze mną. Na przyszłość radzę nie dopuścić do zaległości w spłatach swoich zobowiązań nie będzie Pani miała przyjemności rozmowy z Windykatorem, którego praca polega na tym żeby zadłużenie zostało zapłacone a dłużnicy świadomie unikają jego spłaty, szkodząc nie tylko sobie ale również rozwojowi gospodarki. Proszę poczytać informację na temat kwot i ilości zadłużeń w Polsce. Z wyrazami szacunku.

Ada
@Szanowna Pani Dłużniczka 14.09.2018 08:01

Odwołując się do punktu drugiego Pani wypowiedzi nie wiem kto w tej sytuacji się wymądrza. Jeżeli brakuje Pani argumentów odnośnie mojej wypowiedzi co do Pani słów proszę przynajmniej nie zmieniać tematu na poboczny. Pokorę powinna mieć Pani jako osoba zadłużona, która nie płacąc swoich zobowiązań musi zdawać sobie sprawę z konsekwencji swoich poczynań. Również życzę powodzenia w przyszłym życiu wolnym bez długów.

Szanowna Pani Dłużniczka
@Ada 06.10.2018 16:08

Nie otrzymałam żadnego przeproszenia. Skomentowanie, że pracownik nie chciał mnie obrazić nie jest przeproszeniem a bardzo nieudolnym kryciem firmy, która takich pracowników zatrudnia. Ja powinnam listem poleconym otrzymać właściwe przeproszenie oraz poinformowanie mnie o konsekwencjach wyciągniętych wobec chamstwa.

Szanowna Pani Dłużni

Firma wykupuje przedawnione zadłużenia i chwyta się wszelkich sposobów żeby wyciągnąć pieniądze. Nachalnie wydzwaniają już od 6 rano. To jest zwyczajne nękanie. Kultura osobista pracowników pozostawia wiele do życzenia. Jeżeli się tu zaznaczy że ma się dowody na potwierdzenie mojej wypowiedzi, oni każą podać swoje dane kontaktowe. Figę im podam a nie dane kontaktowe. Chyba nie słyszeli o RODO. I nie wyrażam zgody na przetwarzanie przez nich moich danych osobowych.

Maria
@Szanowna Pani Dłużni 11.10.2018 22:19

@Szanowna Pani Dłużniczka Jesteś bardzo aktywna na tym wątku - to się oczywiście chwali. Zadziwia Twoja wiedza na temat firmy VINDIX, bowiem nigdy nie byłaś tam zatrudniona. Skoro jednak czujesz się przez nią "nękana", to może powinnaś gdzieś to zgłosić. Myślałaś o takim rozwiązaniu?

Szanowna Pani Dłużniczka
@Maria 17.10.2018 15:50

Nie przeszłyśmy na "Ty" i NIGDY NIE PRZEJDZIEMY". A swoje opinie tu wyrażają również i osoby nękane.

Maria

@Szanowna Pani Dłużniczka Szanuję Twoje zdanie, ale musisz wiedzieć, że nie jestem pracownikiem tej firmy. I podtrzymuję to, co napisałam wcześniej o kwestii wysokości wynagrodzenia. Skoro nigdy nie tam nie pracowałaś, to skąd wiesz tyle o tym miejscu pracy? Może wcale nie jest tak, jak twierdzisz? @KM Bardzo dobrze pomyślałeś - bardzo dziękujemy Ci za tę opinię o VINDIX. Nadmieniasz, że zarobki są zależne od jakości wykonywanej pracy - ale jak to konkretnie wygląda?

Szanowna Pani Dłużniczka
@Maria 05.10.2018 11:43

Po pierwsze - nie przeszłyśmy na "ty" i nigdy nie przejdziemy. Po drugie - miałam nieprzyjemność być nękana przez tę firę. Po trzecie - odniosłam się do Pani opinii - a raczej polszczyzny. Bez odbioru.

Szanowna Pani Dłużniczka
@Maria 05.10.2018 11:43

Po pierwsze - nie przeszłyśmy na "ty" i nigdy nie przejdziemy. Po drugie - miałam nieprzyjemność być nękana przez tę firę. Po trzecie - odniosłam się do Pani opinii - a raczej polszczyzny. Bez odbioru.

Ada
@Szanowna Pani Dłużniczka 05.10.2018 13:53

Szanowna Pani, odnosząc sie do Pani znajomości języka polskiego, zwracam uwagę że zwroty grzecznościowe należy pisać wielką literą - brak zastosowania tego faktu przez Panią oznacza zwykły brak szacunku do osoby, do której kieruje Pani swoje słowa. Informuje również, że w Pani przypadku nie ma mowy o „nękaniu” ze strony firmy windykacyjnej Pani zobowiązanie było wymagalne i pozbawione wad prawnych firma ubiegała się więc spłaty zadłużenia. Firma Vindix S.A. stosuje dobre praktyki windykacyjne i jest zobowiązana do przestrzegania przepisów prawa i zasad moralnych panujących w Polsce. Z wyrazami szacunku.

Szanowna Pani Dłużniczka
@Ada 06.10.2018 17:47

Proszę mnie nie pouczać. Z formy Pani kilku wypowiedzi widzę, że wykształcenie Pani raczej na poziomie ponadpodstawowym, Powodzenia.

Szanowna Pani Dłużniczka
@Maria 05.10.2018 11:43

Nie chodzi mi o to, żeby bezkrytycznie przywalić firmie. Chodzi mi o nastawienie osób wypowiadających się tu krytycznie o nas - dłużnikach. Jesteśmy tu na tym forum po prostu (usunięte przez administratora) i traktowani jako osoby gorszego sortu. Szanowni pracownicy firmy Vindix oraz szanowni ci, którym firma ta płaci za umieszczanie wpisów poniżających nas: Przyjmijcie do wiadomości, że różne są przyczyny zostania dłużnikiem. Mogła to być strata pracy, mogła to być konieczność ratowania zdrowia lub życia, może być wiele różnych przyczyn niezależnych od nas. Zastanówcie się zatem 100000 razy zanim raz zwrócicie się do nas w sposób uwłaczający naszej godności osobistej. Miejcie również na uwadze to, że dzisiaj wy nam uwłaczacie, a jutro WY możecie znaleźć się w takiej sytuacji. Do mnie firma Vindix wydzwaniała już od 6tej rano. Przykro mi, ale dzwonienie do kogokolwiek o tak wczesnej porze jest formą nękania, a to jest karalne. Mało tego. Podczas jednej z takich rozmów pracownik firmy Vindix zwrócił się do mnie tonem ironicznym per "Szanowna pani dłużniczko", po czym powiedział mi, że ja jestem osobą chorą psychicznie. Niestety nie przyszło mi na myśl nagrywać rozmowy, firma Vindix natomiast rozmowy nagrywa. Będąc obywatelką państwa, w którym obowiązuje prawo zgłosiłam skargę na pracownika na piśmie powołując się na dokładną datę i godzinę połączenia. Było to kilka miesięcy temu. Do dziś ani nie przeproszono mnie za chamskie zachowanie pracownika ani nie poinformowano mnie o wyciągniętych w stosunku do niego konsekwencjach. Firma Vindix wykupuje przedawnione długi. Jaki jest sens tego? Czego się takie firmy spodziewają? Łatwego zarobku? Szanowni pracownicy/osoby opłacane za umieszczanie tu wpisów: Żerujecie na zastraszaniu ludzi, którzy mając dług i tak są zestresowani. To przecież podlega karze, tylko że rzadko kiedy osoba zastraszana odważy się na wstąpienie na drogę sądową. Ja też byłam tak zastraszana i dla świętego spokoju im zapłaciłam nie sprawdziwszy nawet, czy mój dług nie był już przypadkiem przedawniony. Poza tym każda SZANUJĄCA SIĘ firma zatrudnia pracowników odpowiednich do pracy z ludźmi i szkoli ich w zakresie rozmowy z dłużnikami. Pomimo wszystko z wyrazami szacunku

anonim

(usunięte przez administratora)

Ada

Szanowna Pani mogłaby sie Pani przynajmniej przyznać do własnego imienia i nazwiska. Moze pomyślmy najpierw o tym zeby nie posiadać zadłużeń a dopiero pozniej miec pretensje jak działają firmy windykacyjne. Bez powodu nie istnieją na rynku. Pozdrawiam

anonymous
@Ada 20.08.2018 18:41

Po pierwsze - nie mam obowiązku ujawniać swojego imienia i nazwiska. Po drugie - Pani również nie przedstawiła się z imienia i nazwiska. Po trzecie - nie zna Pani podstawowych pojęć. Ja nie muszę PRZYZNAWAĆ się do swojego imienia i nazwiska. Przyznać się można do popełnienia złego czynu, do morderstwa, do kradzieży. Ja z imienia i nazwiska mogę (ale nie muszę) się PRZEDSTAWIĆ. Po trzecie - radzę zapoznać się z zasadami poprawności języka polskiego. Jest bowiem zasadnicza różnica między pojęciem "posiadać" użytym przez Panią niepoprawnie, a pojęciem "mieć". Polecam serdecznie ten link, i Słownik Poprawnej Polszczyzny. http://lukaszrokicki.pl/2011/09/27/miec-czy-posiadac/

Ada
@anonymous 12.09.2018 12:01

Proszę Pani zachęcam do merytorycznych wypowiedzi na temat firmy Vindix S.A. bez pobocznych wątków. Gratuluje umiejętności posługiwania się językiem polskim i korzystania ze stron internetowych. Szkoda, że nie była Pani tak merytoryczna i dokładna podczas spłacania swojego zadłużenia. Z wyrazami szacunku.

Ejno
@anonymous 12.09.2018 12:01

Czas na naukę polskiego był na prace i płacenie rachunków nie?

Szanowna Pani Dłużniczka
@Ada 06.10.2018 16:36

CHAMKA!!!!!!!!!!!!!! I TAKICH CHAMÓW ZATRUDNIA TA FIRMA. No, ze strony Państwa to zrozumiałe, bo z taką inteligencją to nigdzie indziej Pani pracy nie dostanie.

Szanowna Pani Dłużniczka
@Ada 06.10.2018 16:36

No to ma Pani merytoryczną odpowiedź na temat firmy Vindix S.A. Firma krzak, która zatrudnia półanalfabetów i niedouków, którzy nie zdają sobie sprawy z tego, że dziś gnoją dłużników ale sami też mogą zostać dłużnikami, czego im serdecznie i szczerze życzę. Wtedy zobaczą jak to jest być gnojonym.

Szanowna Pani Dłużniczka
@Ejno 12.10.2018 19:17

Prostaczko jedna/prostaku jeden. Nie rozmawiasz z kolegą przy piwku. Szacunku, gnoju.

KM

Witam, zauważyłem że w opiniach udzielają się ludzie, którzy mają kontakt z firmą, ale z tej mniej przyjemnej strony, więc uważam, że wpis aktualnego pracownika się przyda. W firmie Vindix S. A. mam przyjemność pracować ponad rok i naprawdę z ręka na sercu nie mogę nic zarzucić. Atmosfera jest świetna, wręcz rodzinna. Przełożeni dbają o pracowników nie tylko na płaszczyźnie zawodowej, ale często również pomagają w prywatnych problemach. Średnio co pół roku organizowane są wyjazdy organizacyjne, podczas których wszelkie koszty pokrywa firma. Jeżeli chodzi o zarobki, to są na bardzo przyzwoitym poziomie, w większości zależą od jakości wykonywanej pracy. Wypłata jest zawsze na czas, nigdy nie było sytuacji żeby przesunęła się chociażby o 1 dzień. Ludzie w pracy sa bardzo życzliwi i pomagają w adaptacji nowym pracownikom. Nie rozumiem opinii tutaj zebranych, my wyłącznie wykonujemy swoją pracę - dzwoniąc w sprawie długu nie mamy intencji personalnych. Jeżeli ktoś ma długi to najczęściej wypowiada się negatywnie o firmie, ale kto tak naprawdę za to odpowiada? Firma jest zawsze otwarta na porozumienie i w porównaniu do innych firm windykacyjnych naprawdę można się dogadać. Jeżeli chodzi o samą pracę to zdecydowanie i z czystym sercem mogę polecić. Pozdrawiam :)

K
@KM 04.10.2018 23:16

wyjazdy integracyjne*, mała pomyłka z mojej strony :)

Szanowna Pani Dłużniczka
@KM 04.10.2018 23:16

Jakby Panu podwinęła się noga i byłby Pan nękany przez firmę taką jak Vindix i jakby do Pana pracownik takiej firmy zwracał się w sposób uwłaczający godności osobistej osoby zadłużonej to by Pan inaczej śpiewał - o wiele cieniej. I niech pan tu nie pitoli że nasze długi to tylko nasza odpowiedzialność, bo nigdy nie wiadomo co Pana może spotkać.

Ada
@Szanowna Pani Dłużniczka 06.10.2018 15:22

Proszę Pani, kwestia długu jest sprawą indywidualną każdego człowieka skoro nie potrafiła/ nie chciała/ nie mogła się Pani porozumieć w sprawie spłaty zadłużenia z Wierzycielem pierwotnym, mogła Pani zadzwonić po dokonaniu cesji Pani wierzytelności na zewnętrzna firmę windykacyjną do danej firmy i zaproponować swoje warunki spłaty przedstawiając jak wygląda Pani sytuacja materialna skoro nie potrafiła Pani tego zrobić nie odpowiadając na pisma czy telefony jedyne co firmie Windykacyjnej pozostało to wyegzekwować od Pani spłatę zadłużenia w formie negocjacji. Zadłużenie ma Pani już uregulowane nie rozumiem po co nadal wraca Pani do przeszłości. To Pani miała dług, do którego mogła Pani nie dopuścić więc była Pani dłużniczka. Proszę również o zaprzestanie wyrażania oszczerstw pod adresem firmy windykacyjnej i jej pracowników to, że trafiła Pani akurat na pracownika stanowczego i chcącego wyegzekwować od Pani spłatę nie oznacza, że firma Panią nękała gdyby zawarła Pani ugodę na spłaty ratalne co jest możliwe i wywiązywałaby się Pani ze spłaty nie miałaby Pani przyjemności rozmowy z windykatorami. Z wyrazami szacunku.

Ejno
@Szanowna Pani Dłużniczka 06.10.2018 15:22

Jak można zwalać długi na cokolwiek nie płacisz masz długi na internet jest na komputer lub telefon na płacenie raty nawet 20 zlnie bidniiiii dłużnicy

Szanowna Pani Dłużniczka
@Ada 06.10.2018 16:30

A mogłaby Pani to jeszcze raz napisać ale tym razem poprawną polszczyzną, zrozumiałą? Coś mi się wydaje, że z wypowiadaniem się w języku polskim ma Pani poważne problemy. Bez odbioru.

Szanowna Pani Dłużniczka
@Ejno 12.10.2018 19:20

Nie pisałam do Pani/Pana. Poza tym niech się Pan/Pani nauczy klecić dwa zdania z poprawną gramatyką i interpunkcją, bo nawet tych podstaw Pan/Pani nie zna. Coraz bardziej mam wrażenie, że Vindix płaci piszącym tu pochwały osobom nie weryfikując ich umiejętności posługiwania się poprawną polszczyzną.

Maria

@Ada To istotne, żeby poznać tego samego pracodawcę z różnych punktów widzenia - dlatego dziękuję za Twoje wpisy. Skoro polecasz nam pracę w firmie VINDIX, to bylibyśmy Ci wdzięczni, jakbyś dopisała jeszcze coś na temat samych warunków zatrudnienia. A jak przedstawia się tam atmosfera między Wami - jest w porządku?

Maria

@Pracownik Antek Wysokość wynagrodzenia jest tu sprawą raczej indywidualną, bowiem każdy pracownik ma inne potrzeby, a także wymagania. Pracujesz w VINDIX od niedawna, a zatem może z czasem Twoje zarobki wzrosną. To samo dotyczy umowy - może po okresie próbnym Szef zaproponuje Ci stabilną umowę. Nie było takich rozmów?

Kaaarolek
@Maria 22.09.2018 17:20

(usunięte przez administratora), co to za bełkot żeby płacić ludziom marne pieniądze. Każdy ma inne potrzeby ??? Czyli co można komuś dać 900 złotych za miesiąc na pełnym etacie bo ma inne potrzeby ??? Chciałem złożyć do was CV ale po tym wpisie na pewno nie złoże. Boooże jak można takie rzeczy pisać.

Ada
@Kaaarolek 29.09.2018 07:08

Pracuje w firmie Vindix S.A. z pełną odpowiedzialnością polecam ją jako pracodawcę sama do pracy w tej firmie ściągnęłam kilkoro swoich znajomych i są zadowoleni. Jeżeli chciałby Pan usłyszeć opinie pracownika zachęcam do kontaktu.

yoyoyoyo

Człowiek chciałby poszukać informacji na temat pracodawcy, wchodzi sobie na stronę, a tam w uj żalów ludzi, którzy chyba mają problem z czytaniem i rozumieniem. Mi zleceniodawca kiedyś nie chciał wypłacić hajsu za zrobione zlecenie, a przy każdym telefonie słyszałem argument, jaki tutaj jest obecny - stalking (albo k..a stoling/żal), nękanie itd itp. Żałosne. Człowiek nie może juz nawet dopomniec się o swoje pieniądze. Co za czasy. Zatem w temacie - jaki jest ten pracodawca? Dobrze płaci? Jaka umowa? Jest okres próbny? Ktoś, coś?

Szanowna Pani Dłużniczka
@yoyoyoyo 28.07.2018 14:19

Radzę poszukać UCZCIWEJ firmy. Vindix na pewno taką nie jest.

anonymous
@yoyoyoyo 28.07.2018 14:19

Podaj szefa do Vindix :)

Ada
@Szanowna Pani Dłużniczka 14.09.2018 08:04

Osoby, które nie płaca swoich zobowiązań są dla Pani uczciwi? Uczciwa osoba spłaca swoje zadłużenia, co więcej nie pozwala na to żeby takowe mieć. Proszę najpierw spojrzeć na siebie później operować stwierdzeniami wobec firmy, która próbowała od Pani wyegzekwować pieniądze, których Pani nie zapłaciła! Oraz prosze o zaprzestanie używania caps locka w swoich wypowiedziach, ponieważ jest to uznawane w netykiecie jako krzyk może Pani wyrazić swoje zdanie w sposób kulturalny.

Piotr

W firmie panuję bardzo zła atmosfera, menager krzyczy na pracowników, chociaż sam nie wiele robi. Radze omijać szerokim łukiem i nie wysyłać CV do Vindixa.

Ada
@Piotr 29.09.2018 07:05

Ta opinia jest bezsprzeczną bzdurą. W żadnym wypadku managerowie w firmie Vindix S.A. nie podnoszą głosu na pracowników! Wręcz przeciwnie do każdego podchodzą w indywidualny sposób, w wypadku kłopotów próbują pomóc w każdy możliwy sposób w przypadku bardzo dobrych wyników wynagradzają dodatkowo! Atmosfera w pracy jest fantastyczna. Managerowie jak i pracownicy mają zapewniane cykliczne szkolenia w celu poprawiania umiejętności i podnoszenia kwalifikacji zapewniane są wszelkie warunki jakie powinny być spełnione w firmie na wysokim poziomie. Pracuje w firmie Vindix S.A. Uważam, że jest obecnie najlepszą firmą na rynku windykacyjnym.

Pracownik Antek

Pracuje na Słuchawce od 3 miesięcy, zarobki marne 1700-1800 na rękę, presja i stres w pracy ogromny. Szukam sobie czegoś lepszego ale dopóki nie znajdę to muszę się męczyć. Za 1700 to ciężko wyżyć , nie dają też umowy o pracę tylko umowę zlecenie.

anonymous
@Pracownik Antek 18.09.2018 07:20

Każą robić laske szefowi ?

Ada
@Pracownik Antek 18.09.2018 07:20

To ciekawe, pracuje od dłuższego czasu w firmie Vindix S.A. nie wiem skąd wzięła się ta kwota, Firma zapewnia umowę o prace z podaną stawką brutto, którą oferuje przy rozmowie rekrutacyjnej. Można zaproponować również kwota, która interesowałaby nas co do zarobków. Firma ofiaruje również system premiowy - może ta kwota jest podana bez podstawowego wynagrodzenia? Przynajmniej w moim wypadku kwota 1700 zł to kwota samej premii bez wynagrodzenia za pracę ujętego w umówię jako wynagrodzenie podstawowe. Firma oferuje również nagrody za osiągnięte wyniki w formach bonów podarunkowych czego również miałam przyjemność doświadczyć. Podsumowując wynagrodzenie jest indywidualną kwestią każdego z pracowników i zależne od tego w jakim stopniu jest zaangażowany w wykonywanie swojej pracy.

Maria

@Piotr Atmosfera to bardzo ważny aspekt, który niewątpliwie ma wpływ na naszą pracę - szkoda zatem, że ta w VINDIX Ci nie odpowiada. A próbowaliście rozmów z Managerem? Może podczas nich doszlibyście do jakiegoś porozumienia. @Kaaarolek Jak już wspominałam - wysokość wynagrodzenia powinniśmy rozpatrywać indywidualnie. Ponadto, nie jestem pracownikiem tej firmy, tylko moderatorem forum, więc moim zdaniem jest aktywna pomoc w zebraniu informacji na temat danego pracodawcy. Na jakie stanowisko planowałeś aplikować?

Anita

Jak się pracuje? Szkoda, że na forum pracowniczym tylko interesanci piszą.

Maria

Rozumiem, że jako odbiorcy usług świadczonych przez VINDIX nie jesteście z nich zadowoleni. Wasze opinie są oczywiście bardzo ważne, jednak proszę Was o zamieszczanie ich w innym miejscu, ponieważ to forum służy do gromadzenia rzetelnych i merytorycznych wpisów o VINDIX jako pracodawcy. Czy ktoś z osób zatrudnionych w tej firmie mógłby wypowiedzieć się odnośnie do swojej pracy w niej?

Zostaw opinię o VINDIX S.A. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VINDIX S.A.