VINDIX S.A.

Adres: Wincentego Rzymowskiego 53, 02-697 Warszawa

NIP: 5213722636 REGON: 363718408 KRS: 0000601513

VINDIX S.A.
2 35 6 1

Opinie o VINDIX S.A.

Fecio

Kiedy wreszcie będą pieniądze za zaległe pensje ???????

Blanka

Zapłaćcie wreszcie zaległe pensje, jak do końca miesiąca nie będzie kasy to ja się zwalniam.

Ola

Firma zalega z płatnościami wielu podmiotom, wynagrodzenia dostaje tylko kierownictwo, reszta pracowników musi się dopraszać o należną kasę.

Real
@Ola 21.01.2019 13:08

Ola proszę o dowody na to co piszesz, jak nie to rozumiem ze spotykamy sie w Sądzie za bezpodstawne pomówienia i oszczerstwa, są granice Pozdrawiam

Agata
@Real 21.01.2019 17:20

Real kłamie - firma niedługo podzieli losy GETBACKU. Naskupowali długów kasy nie zbierają więc lada chwila BANKTUDZTWO

Funt
@Ola 21.01.2019 13:08

Dokładnie tak, Real kłamie bezczelnie, firma niedługo padnie. Prezes pewnie już gotówkę odkłada i się zawinie lada dzień.

Ola
@Real 21.01.2019 17:20

Twoje straszenie Sądem jest żałosne, oddawajcie kase (usunięte przez administratora) a nie sądem straszycie.

Real
@Ola 21.01.2019 13:08

Dzieki za darmowa reklamę nawet czarny PR choć nie prawdziwy i mijający sie z prawda ale zawsze jest Ok ???? Pozdrawiam hejciski ha ha

Real
@Agata 22.01.2019 18:02

Losy Getbacku, ? pajace a kto najbardziej stracił na GB pracownicy czy ktos inny ? Pracownicy zarabiali krocie jak i V ????

Real
@Ola 22.01.2019 19:30

Ola weź sie do roboty bo szlyszslem ze i z nowej pracy chcą cię wywalić

Szanowna Pani Dłużniczka
@Real 21.01.2019 17:20

Państwo są bezczelni. Sami Państwo łamią prawo wykupując przedawnione długi i zastraszając ludzi przez nękanie telefonami począwszy od 6 rano, zatrudniacie pracowników, którzy zwracają się do ludzi w sposób uwłaczający ich godności, i Państwo mają jeszcze odwagę straszyć sądem? Mnie nękaliście tak długo aż zapłaciłam Wam swój rzekomy dług nieświadoma jeszcze wtedy swoich praw. Weźcie się za uczciwą pracę.

Szanowna Pani Dłużniczka
@Real 22.01.2019 21:47

Państwo są naprawdę bezczelni. Chamy w dodatku.

Blanka
@Real 22.01.2019 21:45

Czyli przyznajesz(usunięte przez administratora), życzę Ci żebyś też nie dostał wypłaty to zobaczysz jak to jest.

Donald

Odradzam pracę w tej firmie, wieczne spóźnienia z wypłatami, trzeba się ciągle prosić o ciężko zarobione pieniądze.

Beata
@Donald 22.01.2019 15:02

Pracuję w Vindixie ponad rok. Oczywiście, można się kłócić się co do wysokości pensji, bo dla jednego 3 tys. to będzie mało, a dla drugiego 2,5 tys. będzie ok. Wszystko zależy od doświadczenia i stanowiska. Rozpiętość zarobków jest naprawdę spora, jak w każdej większej firmie, ale jedno mogę powiedzieć na pewno, niezależnie od stanowiska – wypłata jest zawsze na czas, czyli zwykle na koniec miesiąca. Nie wiem komu zależy na wypisywaniu głupot, że czeka na pensję już drugi czy trzeci miesiąc i jaki ma w tym interes, ale niech lepiej sprawdzi, czy nie pomylił forów.

Agata
@Beata 22.01.2019 16:00

Nie wierzcie Beacie , to kierownik który stara się ukryć prawdę że są MEGA opóźnienia w wypłatach.

Funt
@Donald 22.01.2019 15:02

Nie zatrudniajcie się w tej firmie , będziecie pracować za darmo , kasy już 3 miesiąc nie wypłacają.

Szanowna Pani Dłużniczka
@Beata 22.01.2019 16:00

Niech Pani się nie ośmiesza.

Szanowna Pani Dłużniczka
@Funt 22.01.2019 18:14

A nie możecie się tak skrzyknąć i wytoczyć (usunięte przez administratora) pozew zbiorowy?

Funt

Ta firma to kolejny po Amber Goldzie i Get Backu jeden wielki przekręt. Będzie o niej głośno lada dzień.

Agata

Potwierdzam to co pisali przedmówcy, WIECZNE SPÓŹNIENIA Z WYPŁATAMI.

Fredi

Ja nie dostałem kasy jeszcze za listopad , teraz nie wiem czy się zwolnić (wtedy mi nie zapłacą wcale) czy jeszcze wierzyć że przeleją kasę . Podobno ma być pod koniec stycznia.

Monika

Firma dno totalne, nie składajcie CV.

Szanowna pani dłużniczka

Ja nawet nie wiedziałam, że nie mam obowiązku płacić im przedawnionego długu, a taki mój dług był. Niestety, zapłaciłam. Nie wykluczone, że zapłaciłam dwa razy, bo mód dług nie wykluczone, że został ściągnięty z mojego konta.

Rafał

Jestem pracownikiem, to co wypisują tutaj przełożeni to kłamstwo. Umowa o pracę tylko dla wybranych zarobki około 2 tysiące - 2,3 tysiące na rękę. Omijajcie szerokim łukiem

Gosia
@Rafał 13.12.2018 07:17

Pracuję w tej firmie od początku i z całą pewnością mogę napisać, że standardem jest umowa o pracę i to na czas nieokreślony (często po 3 miesięcznym okresie próbnym, ale bywa i tak, że od razu, zależy od działu). Wynagrodzenie to podstawa plus premia od odzysku. 2 tys? Nie wiem czy ktokolwiek w ogóle zgodziłby się na takie zarobki i skąd w ogóle wziąłeś taką kwotę. Dodatkowo bonusy, wyjazdy integracyjne, o których było już na forum niejednokrotnie wspomniane.

Rafał
@Gosia 20.12.2018 11:29

Po co oszukujecie ludzi , wyjazdy tylko dla pociotków kierownictwa ,40% personelu jest na umowach zlecenie, jak ktoś ma przelew 2,5 tysia to już dobrze. Przy podpisaniu umowy zlecenia częsta jest taka sytuacja że mówią że 3500 na ręke a potem się okazuje że to brutto było .

Maria
@Gosia 20.12.2018 11:29

Po poście Twoim i użytkownika @Rafał wyraźnie widać, jak diametralnie różne można mieć opinie o tym samym pracodawcy. Cieszę się jednak, że akurat Ty chwalisz sobie pracę w firmie VINDIX. Z Twojego wpisu jasno wynika, iż tamtejsze warunki pracy są naprawdę bardzo korzystne. Powiedz zatem, czy przyjmują tam osoby bez żadnego doświadczenia zawodowego?

Gosia
@Rafał 21.12.2018 16:47

Na ostatniej imprezie integracyjnej, która odbyła się w październiku było ponad 60 osób, co stanowi prawie 70% całego składu. Pozostali po prostu mieli inne plany lub zobowiązania rodzinne. Jeśli chodzi o umowy zlecenie - zaciekawiłeś mnie i właśnie wracam z kadr, gdzie dowiedziałam się, że mowa jest o ok.10% osób i to studentach, dla których ta forma jest po prostu bardziej opłacalna. Co do wynagrodzenia, naprawdę nie wiem jak to skomentować. Umowy nie są zawierane ustne, a pisemnie. Zatem masz wyraźnie napisane, czy chodzi o kwotę netto czy brutto. Naprawdę dziwi mnie, że ktoś ma czas i energię, by wypisywać takie rzeczy.

Maria
@Gosia 27.12.2018 10:22

Dobrze, że postanowiłaś zweryfikować tu pewne informacje, które przekazał Nam @Rafał. Mógł on mieć oczywiście zupełnie inne doświadczenia z tym pracodawcą, niż Ty, ale i tak należy Ci podziękować za przedstawienie swojego zdania. Po Twoim komentarzu z całą pewnością znajdzie się kilka osób, które chciałyby spróbować swoich sił, pracując w firmie VINDIX. Wiesz coś może na temat ewentualnej rekrutacji?

Ada
@Maria 03.01.2019 15:08

To jeszcze raz: przyjmują każdego i dają od razu umowę o pracę na czas nieokreślony na minimum 2k netto? Dobrze rozumiem?

Real
@Rafał 13.12.2018 07:17

Stary piszesz ze jesteś pracownikiem i ze jest tak do (usunięte przez administratora) to dla czego nie odejdziesz do innej roboty jeśli jest tak jak piszesz? A może twoje umiejętności są na tyle ze nikt inny nie chce cię zatrudnić Wiec może powinieneś im być wdzięczny ze taka ofiarę losu zatrudnili i dają jej prace?

Maria
@Ada 06.01.2019 15:06

Tak wynikałoby z komentarza użytkownika @Gosia. Może jeszcze zechce to potwierdzić. A chciałabyś rozpocząć swoją karierę zawodową w firmie VINDIX? Jeśli tak, to na jakim stanowisku? Zachęcam Cię gorąco do tego, abyś starał się na bieżąco informować inne osoby na forum o swoim aktualnym położeniu.

Ada
@Maria 10.01.2019 16:51

To moim zdaniem na start nawet nieźle.

Szymon

Firma dziadowska , opóźnienia w wypłacie wynagrodzeń

Krzysiek

Potwierdzam , na początek podstawa 2 netto na umowę zlecenie. Później obiecują złote góry. Pamiętaj pracowniku Vindix , nikt ci tyle nie da co vindix obieca

anonim

(usunięte przez administratora)

Real

Jeśli nigdy nie brałaś żadnych pieniędzy to wystarczy to zgłosić ale jeśli żalisz sie ze jednak zapłaciłaś po latach unikania (dla mnie jest to typowa kradzież z Twojej strony) to nie powinnaś pisać i marudzić Pomysł ze pieniądze które wzięłaś były pieniędzmi kogoś innego postaw sie w ich sytuacji, pożycz komus pieniądze a potem powiedz ze jak nie ma ma spłatę to trudno niech nie oddaje ???? Jak z przyjemnością pożyczę od ciebie kasę co ty na to????

Piotr

Niestety coraz większe opóźnienia w wypłacaniu pensji, ja nie mam oszczędności i dla mnie czekanie dodatkowy tydzień na pensje to duży problem.

Marek
@Piotr 23.12.2018 07:56

Piotruś, ale z Ciebie kłamczuszek :). Z pensją nie ma żadnych opóźnień. Pracuje od początku istnienia firmy i żaden PRAWDZIWY pracownik nie potwierdzi tego o czym piszesz.

Paweł

Odradzam wysyłani CV do tej firmy. Zarobki słabe, atmosfera beznadziejna, perspektywy rozwoju żadne.

Beata
@Paweł 18.12.2018 22:57

Ludzie smutni, przestraszeni, a zarobki słabe? Serio pracowaliśmy w tej samej firmie? Ja mam zupełnie inne zdanie :)! Atmosfera jest świetna, wręcz rodzinna, podstawa wyższa niż u konkurencji, a system premiowy to nic innego jak udział w zysku firmy (% od odzysku), czyli bardzo fair. Dodatkowo firma dwa razy w roku organizuje wyjazdy integracyjne pełne atrakcji, przewiduje różne bonusy za przekroczenie dodatkowych progów, aktywacje, czy jak ktoś wniesie jakiś nowy ciekawy pomysł. Kadra owszem jest wymagająca, ale to oczywiste, bo w końcu po to przychodzi się do pracy, żeby robić wynik. Nigdy nie spotkałam się z brakiem wsparcia ze strony kadry, czy innych pracowników. Mam prawie 7 letnie doświadczenie w branży i to jest zdecydowanie najlepsza firma w jakiej miałam okazję pracować.

Mikołaj

Odradzam wszystkim pracę w Vindiksie , wytrzymałem 6 miesięcy i zrezygnowałem, ATMOSFERA FATALNA, ludzie smutni przestraszeni, zarobki słabe, na prowizjach często oszukują i trudno wywalczyć swoje

Beata

Straszna firma , szczególnie dla kobiet. Pracowałam tam 3 miesiące i uciekłam, Pan K który zarządza zespołem wielokrotnie mnie obmacywał , odradzam szczególnie dziewczyną pracę w tej firmie

Maria
@Beata 13.12.2018 20:47

Pamiętaj, żeby na forum o charakterze publicznym nie posługiwać się żadnymi danymi personalnymi. W firmie VINDIX pracowałeś jedynie trzy miesiące. Można zatem przypuszczać, że przez tak krótki czas nie zdążyłaś dokładnie poznać wspomnianego powyżej pracodawcy. Ale fakt, że jeśli ktoś dotykał Cię bez Twojej zgodny, powinnaś komuś zgłosić. Zamierzasz to zrobić?

Zdzisiek

Odradzam pracę w tej firmie, każą dzwonić do ludzi kilka razy dziennie, będziecie ciągle wyzwywani od najgorszych, atmosfera w firmie to dno. Zarobki bardzo marne, jak uda Ci się 2000 wyciągnąć to wielki sukces, umowa zlecenie. Omijać szerokim łukiem

Maria
@Zdzisiek 20.10.2018 08:25

@Zdzisiek Sądząc po Twoim wpisie nie ulega wątpliwości fakt, że nie każdy odnajdzie się w branży o takim charakterze. Wiem, iż możesz być rozżalony, ale specyfika pracy w firmie VINDIX właśnie taka jest. Szkoda jedynie, że atmosfera nie wygląda tam za dobrze. A macie tam zapewniony pełny pakiet socjalny?

KP
@Maria 23.10.2018 13:08

Skoro padło pytanie o atmosferę to jako pracownik czuję się wywołana do tablicy. Fajni, ciepli, weseli i przede wszystkim mega profesjonalni ludzie, którzy znają się na swojej pracy. Fakt, branża nie należy do łatwych i trudno by o firmie windykacyjnej klienci (dłużnicy) napisali coś pozytywnego, ale pamiętajmy, że to forum dla obecnych i przyszłych pracowników, których, myślę, że bardziej zainteresuje, że Vindix daje umowę o pracę, a nawet najniższe zarobki nie wynoszą tyle ile niektórzy tutaj piszą. Niech najlepszym dowodem na to będzie, że zespół pracuje ze sobą już długo, a sporo nowych kandydatów aplikuje z polecenia. Pada zarzut o to, że przełożeni są wymagający, ze stawiają cele i z nich rozliczają – to chyba nic niezwykłego. Osobiście zawsze dziwią mnie takie zarzuty, szczególnie, gdy mowa o pracy. Może zamiast narzekać na forum – lepiej porozmawiać z szefem albo zastanowić się nad zmianą pracy. Każdy powinien przecież robić to w czym czuje się dobrze. Pytaliście o socjal – jest prywatne ubezpieczenie medyczne, karta benefit, a zarząd potrafi pozytywnie zaskoczyć i dać dodatkowy dzień wolny np. z okazji świąt.

Maria
@KP 06.12.2018 09:35

Trzeba powiedzieć, że Twój komentarz jest na tyle merytoryczny, iż z całą pewności pomoże tym, którzy chcą bliżej poznać pracodawcę, jakim jest VINDIX. I masz w zupełności rację - praca w takiej branży jest niewątpliwie wymagająca. Nadmieniłaś, że firma oferuje Wam różne benefity. A co z premiami?

Świadomy

A pomyślałeś o tych którzy pożyczyli swoje a może i Twoje pieniądze? Czy tylko o tych którzy wzięli i niechcący oddać? Wydaje mi sie ze to sie nazywa (usunięte przez administratora)? A płacisz jakieś rachunku? To może warto pomyśleć jaka kwota twojego rachunku to właśnie ta cześć której nie zapłacili ci których tak bronisz. Myślisz ze duże korporacje bedą na stracie bo ktos nie płaci? Działa to inaczej a dokładnie jak tos nie płaci to doliczają do rachunków tych którzy płaca za swoje rach i kredyty lub opłaty za rach bankowy itd.

anonim

(usunięte przez administratora)

Maria

Chyba nie ma najmniejszego sensu wdawać się w tego typu dyskusje. Jesteśmy ciekawi, czy wypowiadasz się tu jako pracownik firmy VINDIX, czy może jako ktoś, kto ma z nią jakieś inne powiązania - zdradź Nam to zatem w kolejnym wpisie. Tak czy inaczej - może wiesz coś o planowanej tam rekrutacji?

Maria

Dbanie o poprawność językową jest niezwykle ważne, dlatego dziękuję, że tego tu pilnujesz. Ale myślę jednocześnie, iż powinieneś już skupić się ściśle na ukazywaniu Nam firmy VINDIX w kontekście tego, jakim stwarza warunki zatrudnienia swoim pracownikom. Jesteś tam w ogóle zatrudniony?

Miodek

Nie Pani tylko Pan. Nie mówi tylko pisze.

Maria
@Miodek 27.11.2018 07:45

Takie dyskusje niczemu tutaj nie służą. Na forum wchodzą bowiem osoby, które pilnie poszukują informacji o pracodawcy, jakim jest firma VINDIX. Bardzo zatem proszę, abyś już zaczął skupiać się na głównym temacie niniejszego wątku. Pracujesz w wyżej wspomnianej firmie?

Andrzej Skwarkowicz

Profesjonalne podejście do windykacji naleznosci

anonim

(usunięte przez administratora)

Maria

Dobrze, że zechciałeś włączyć się do dyskusji - im więcej opinii, tym oczywiście lepiej. Czasami jednak musimy uciec się do innych sposobów, żeby osiągnąć jakiś cel - chyba w tej kwestii przyznasz mi rację. Masz podobny problem, jak @Szanowna Pani Dłużniczka? Czas na poznanie firmy VINDIX od strony tego, jakim jest pracodawcą. Są tu może zatem jacyś jej obecni bądź też byli pracownicy, którzy wyraziliby tu swoją opinię? Opiszcie na przykład atmosferę, jaka panuje w tym miejscu pracy.

Lusia

Atmosfera w firmie się pogorszyła, dłużnicy się zcfanili i nie chcą płacić , a szefostwo wywiera ogromną presje , codzienne odprawy i dlaczego tak mało ściągamy są męczące. System w zasadzie każe dzwonić do każdego dłużnika codziennie ale to nie pomaga. Ludzie nas wyzywają , oskarżają o stalking , straszą prokuratorem. Ja mam już dość naprawdę tego........................

Maria

@Ada To istotne, żeby poznać tego samego pracodawcę z różnych punktów widzenia - dlatego dziękuję za Twoje wpisy. Skoro polecasz nam pracę w firmie VINDIX, to bylibyśmy Ci wdzięczni, jakbyś dopisała jeszcze coś na temat samych warunków zatrudnienia. A jak przedstawia się tam atmosfera między Wami - jest w porządku?

KM

Witam, zauważyłem że w opiniach udzielają się ludzie, którzy mają kontakt z firmą, ale z tej mniej przyjemnej strony, więc uważam, że wpis aktualnego pracownika się przyda. W firmie Vindix S. A. mam przyjemność pracować ponad rok i naprawdę z ręka na sercu nie mogę nic zarzucić. Atmosfera jest świetna, wręcz rodzinna. Przełożeni dbają o pracowników nie tylko na płaszczyźnie zawodowej, ale często również pomagają w prywatnych problemach. Średnio co pół roku organizowane są wyjazdy organizacyjne, podczas których wszelkie koszty pokrywa firma. Jeżeli chodzi o zarobki, to są na bardzo przyzwoitym poziomie, w większości zależą od jakości wykonywanej pracy. Wypłata jest zawsze na czas, nigdy nie było sytuacji żeby przesunęła się chociażby o 1 dzień. Ludzie w pracy sa bardzo życzliwi i pomagają w adaptacji nowym pracownikom. Nie rozumiem opinii tutaj zebranych, my wyłącznie wykonujemy swoją pracę - dzwoniąc w sprawie długu nie mamy intencji personalnych. Jeżeli ktoś ma długi to najczęściej wypowiada się negatywnie o firmie, ale kto tak naprawdę za to odpowiada? Firma jest zawsze otwarta na porozumienie i w porównaniu do innych firm windykacyjnych naprawdę można się dogadać. Jeżeli chodzi o samą pracę to zdecydowanie i z czystym sercem mogę polecić. Pozdrawiam :)

K
@KM 04.10.2018 23:16

wyjazdy integracyjne*, mała pomyłka z mojej strony :)

Maria

@Piotr Atmosfera to bardzo ważny aspekt, który niewątpliwie ma wpływ na naszą pracę - szkoda zatem, że ta w VINDIX Ci nie odpowiada. A próbowaliście rozmów z Managerem? Może podczas nich doszlibyście do jakiegoś porozumienia. @Kaaarolek Jak już wspominałam - wysokość wynagrodzenia powinniśmy rozpatrywać indywidualnie. Ponadto, nie jestem pracownikiem tej firmy, tylko moderatorem forum, więc moim zdaniem jest aktywna pomoc w zebraniu informacji na temat danego pracodawcy. Na jakie stanowisko planowałeś aplikować?

Maria

@Pracownik Antek Wysokość wynagrodzenia jest tu sprawą raczej indywidualną, bowiem każdy pracownik ma inne potrzeby, a także wymagania. Pracujesz w VINDIX od niedawna, a zatem może z czasem Twoje zarobki wzrosną. To samo dotyczy umowy - może po okresie próbnym Szef zaproponuje Ci stabilną umowę. Nie było takich rozmów?

Kaaarolek
@Maria 22.09.2018 17:20

(usunięte przez administratora), co to za bełkot żeby płacić ludziom marne pieniądze. Każdy ma inne potrzeby ??? Czyli co można komuś dać 900 złotych za miesiąc na pełnym etacie bo ma inne potrzeby ??? Chciałem złożyć do was CV ale po tym wpisie na pewno nie złoże. Boooże jak można takie rzeczy pisać.

Piotr

W firmie panuję bardzo zła atmosfera, menager krzyczy na pracowników, chociaż sam nie wiele robi. Radze omijać szerokim łukiem i nie wysyłać CV do Vindixa.

Pracownik Antek

Pracuje na Słuchawce od 3 miesięcy, zarobki marne 1700-1800 na rękę, presja i stres w pracy ogromny. Szukam sobie czegoś lepszego ale dopóki nie znajdę to muszę się męczyć. Za 1700 to ciężko wyżyć , nie dają też umowy o pracę tylko umowę zlecenie.

xyz

nie wiem skąd negatywne komentarze, ale to jakieś bzdury, firma jest bardzo fajna i nietuzinkowa, super atmosfera, bardzo życzliwe podejście do pracownika

terenowy
@xyz 09.02.2018 16:05

tak,tak.I wynagrodzenie prowizyjne bez zwrotu kosztów:) bardzo to nietuzinkowe.Jeszcze dalej idźmy : niech terenowi w przypadku braku spłaty sami regulują należnosći (mechanizm weksla in blanco). będzie jeszcze nietuzinkowiej :D

yoyoyoyo

Człowiek chciałby poszukać informacji na temat pracodawcy, wchodzi sobie na stronę, a tam w uj żalów ludzi, którzy chyba mają problem z czytaniem i rozumieniem. Mi zleceniodawca kiedyś nie chciał wypłacić hajsu za zrobione zlecenie, a przy każdym telefonie słyszałem argument, jaki tutaj jest obecny - stalking (albo k..a stoling/żal), nękanie itd itp. Żałosne. Człowiek nie może juz nawet dopomniec się o swoje pieniądze. Co za czasy. Zatem w temacie - jaki jest ten pracodawca? Dobrze płaci? Jaka umowa? Jest okres próbny? Ktoś, coś?

Zostaw opinię o VINDIX S.A. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VINDIX S.A.