Top Solutions sp. z o.o. sp. k.

Wrocław

Opinie o Top Solutions sp. z o.o. sp. k.

igor 2011-04-14 18:31:55
Jak tam jest to nie wiem ale( usunięte przez administratora )
kololo 2011-04-14 18:55:36
Praca jest git, szefowie jak trzeba :)
2
marek 2011-05-17 23:02:36
Ja tam polecam, bo efekty są, fakt trzeba było czekać z 5 tygodni ale jest ok.
1
niezadowolony 2011-09-15 19:06:32
Zdecydowanie nie polecam jako potencjalnego pracodawcy. Atmosfera na rozmowie nieufna, ( usunięte przez administratora )(na odpowiedź miałem tydzień i tego czasu przestrzegałem).
1
Andrzej 2011-11-15 19:05:27
Bardzo ciekawe, (usunięte przez administratora)
Emil 2012-02-18 14:34:01
(usunięte przez administratora) rotacje pracowników mają bardzo często
1
emk 2012-10-05 07:04:14
W firmie jest bardzo duża rotacja. Pensje są minimalne, a obiecywane premie odbierane w niejasnych okolicznościach. Nie polecam pracy w tej firmie, no chyba, że ktos desperacko szuka pracy.
1
zaiks 2013-06-13 16:16:54
Wygooglaj sobie: top solutions opinie - to zobaczysz
1
pracownik 2014-01-20 13:27:34
Zarobki od 2 do 4 tys., bliżej 4 to po kilku latach. Poniżej 2 to może ktoś z działu sprzedaży jak żadnej umowy nie podpisze. Cała reszta w okolicach 3.
2
barkley 2014-09-03 11:04:01
(usunięte przez administratora) Co do pracy to jednemu się będzie podobać innemu nie - jak wszędzie. Ja pracowałem w TS 3 lata i sobie chwale. Pensja zawsze na czas, godziny pracy swobodne, zero stresu - wszyscy na luzie bez niepotrzebnej presji. Tylko klienci czasem dziwni bo nabiorą po 30-50 a później kombinują jakby tu nie płacić FV bo im po 2000 zł/mc wychodzi, ale to taka branża :-)
Mac 2014-09-08 21:14:31
Dokładnie ja potwierdzam spoko firma , pracowałem wiem jak jest, pensje w czasie płace ok - atmosfera korzystna.
A co do kombinatorów to nigdy się to nie zmieni, nie wypłacalni i majstrują jak mogą by zaoszczędzić grosza ...
1
Maciej Kowalczyk 2015-02-24 12:29:56
(usunięte przez administratora) od minimalnego efektu ich tempem, to jeszcze z rok czasu.
1
TS 2015-02-24 15:36:32
Nie da się osiągnąć super efektu na frazy ogólne w 3 miesiące. W takim czasie jest zauważalny efekt poprawy pozycji - tu widać znaczną poprawę i kwestią czasu jest osiągnięcie zadowalających efektów.
Memo 2015-03-10 11:24:17
Super atmosfera, zawsze można się dogadać.

Co do niektórych opinii na temat usług to miałem okazję poznać kilka spraw i faktów. Z pewnością efekty są ale jak zawsze nie w 100%, chyba że w adwordsach. Faktycznie zdarzają się niezadowoleni klienci ale w skali 1-2%, a Ci drudzy znowu się cieszą i niestety siedzą cicho.
2
przejo 2015-03-13 11:28:14
PRACOWALEM TAM DLUGI CZAS, ATMOSFERA JEST SPOKO WYPLATA NA CZAS I NIE JEST TAKA LICHA JAK PISZĄ . SZCZERZE ZYCZE KAŻDEMU TAKIEJ ROBOTY
1
TS 2015-03-26 21:13:14
Proszę o kontakt na kontakt@topsolutions.pl i wyjaśnienie sytuacji, gdyż jest ona nieprawdopodobna. Ciężko nam się odnieść do anonima, to raczej wygląda na celowe działanie konkurencji. Jeżeli ktokolwiek z TS przekazał jakiekolwiek nieprawdziwe informacje lub wprowadził w błąd jesteśmy w stanie to sprawdzić. Czekamy na kontakt
Maciej Kowalczyk 2015-04-02 10:19:37
Jeśli się nie da osiągnąć efektu, to niech Pan (usunięte przez administratora)nie obiecuje gruszek na wierzbie. Nie polecam współpracy.

(usunięte przez administratora)
1
TS 2015-05-03 20:01:52
Proszę o szczegóły na kontakt@topsolutions.pl, na razie odniesiemy się do jedynej przychodzącej nam na myśl sytuacji.

Jeżeli to serwis (usunięte przez administratora)to 3 m-ce pozycjonowania, w których nie wdrożył Pan optymalizacji pomimo kilku przypomnień i zapytań. Kilka razy serwis po prostu przestał działać (podobnie jak dzisiaj), o czym informowaliśmy. Bez współpracy klienta nie ma możliwości osiągnięcia super efektów.

Co do "płacąc wcześniej o wiele mniej", czy można płacić mniej niż 0zł? Tyle na razie Pan nam zapłacił.
TS 2015-05-15 15:43:29
Jak Pan widzi w pozycjach jest coraz lepiej - większość fraz zanotowała sporą poprawę. Niektóre są już w top10, a część się zbliża. Szkoda, że musimy tutaj odpowiadać na zarzuty, gdyż nie raz informowaliśmy, że tego typu frazy potrzebują więcej czasu. Efekt natomiast jest jak Pan widzi w Google i w naszym Panelu. Stały stabilny wzrost pozycji i to jest celem, a nie krótkotrwały wzrost przez szybkie spamowanie.
Zed 2015-05-27 14:52:24
Może tak serwis albo coś więcej?
Takie trochę to co najmniej niewiarygodne
max 2015-07-13 13:53:07
Winą za co?
Bez powodu chyba nikt do Sądu nie posyła. Proszę o więcej szczegółów - jaki jest powód?
TS 2015-09-07 09:44:32
Panie Andy - dlaczego jest Pan anonimowy? Proszę o kontakt z nami, jeżeli jest to prawdą. (usunięte przez administratora)
Man 2015-09-24 11:53:56
Pracę polecam, naprawdę ok, atmosfera dobra a zarobki średnio-dobre.
Co do opinii klientów to jak wszędzie są zadowoleni i są niezadowoleni, z tym że Ci piszący komentarze piszą bzdury, bo nie można ich zweryfikować, a takich sytuacji nie było. Jak nie ma dobrych pozycji to nie ma problemu, żeby ktoś odszedł za porozumieniem, no chyba że nie ma efektów, bo wyłączył stronę ;)
Top Solutions 2015-11-09 17:12:43
Witam, co ma do tego zmiana właściciela? Chodzi o zmiany w serwisie.
Jeżeli zmienia się kluczowe elementy w serwisie bez konsultacji z nami uniemożliwiając nam osiągnięcie efektów w zakładanym darmowym okresie tak, aby umowa przeszła na kres płatności, to nie mamy innego wyjścia.
Proszę napisać prawdę! Również to, że zaproponowaliśmy korektę faktury i powrót do współpracy jeżeli aneksujemy umowę na 12 m-cy płatności tylko za pozycje.
Gdzie tutaj oszustwo?

Myślę, że każda firma postąpiła by tak samo jak my - ponieśliśmy spore koszty, a Państwo bez konsultacji zmieniają to co dawało nam poprawę pozycji, tak aby móc za chwilę rozwiązać umowę, bo nie będzie efektów.
TS 2015-11-10 14:50:45
Wysłana propozycja poniżej:
Jeżeli dokonamy małej zmiany w umowie, tak aby ta zmiana na stronie www nie wpływała na rozwiązanie umowy to skorygujemy tą fakturę - nie zapłacą Państwo nic więcej poza osiągnięte pozycje zgodnie z umową.
Gdzie tu jakieś naciąganie czy oszukiwanie?
Beata 2015-11-10 16:08:53
dalej nie ma propozycji w postaci konkretów czyli np. załącznika , mail o takiej treści jak Państwo piszą został wysłany dopiero po naszej batalii i działaniach i jak się okazuje godzinę później niż Państwa odpowiedź na tutejszym portalu czekamy dalej na rozwój a dokładnie państwa propozycję
Żaneta 2015-11-13 18:16:05
Współpraca super, kontakt i podejście do klienta jak najlepsze :)
Polecam
Zoltan 2015-11-24 13:07:59
Zacznijmy od tego, że w dzisiejszych czasach nie pozycjonuje się na pozycje tylko na konkretny efekt konwersji - więcej wejść, więcej sprzedanych towarów itp. Jeżeli ktoś idzie do specjalisty i mówi "chcę być w Top 10" to znaczy, że tak naprawdę nie wie co mówi, jego cele są źle dobrane i co gorsza - sam tworzy problem.
1
Zgred 2016-07-27 14:11:48
Pracuję w topsolu, zarobki jedne z najwyższych w branży, świetny zespół, rzadkie rotacje. Fajna atmosfera. Polecam
Gość niedzielny 2016-10-19 19:45:42
Słabe zarobki, słaba firma. Ogólnie nie polecam. Warunki na rozmowie słabo przedstawione - nie jasno. (usunięte przez administratora) A z tego co czytam efekty pozycjonowania mają słabe bo sami siebie nie potrafią dobrze wypozycjonować...
TS 2016-10-21 11:24:06
hmm, ekspert od wszystkiego... ciekawe skąd Pan zna zarobki skoro nie otrzymał propozycji Pracy? Zapomniał Pan dodać: "słaby kandydat". Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Top Solutions sp. z o.o. sp. k. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Top Solutions sp. z o.o. sp. k.