brak logo

“bs4 business solutions sp. z o.o.”

Poznań

Opinie o “bs4 business solutions sp. z o.o.”

Jacek 2014-08-22 23:41
Miła atmosfera, ciekawe projekty informatyczne, kiepskie wynagrodzenie.
4
Dawid 2015-04-23 20:16
Bida z nędzą...
1
ola 2015-04-29 14:58
słuchajcie to ile się zarabia skoro takie kiepskie wynagrodzenie? idę na spotkanie ale już sama nie wiem co myśleć o tym miejscu pracy w dodatku składałam w necie CV odnośnie pracy w siłowni po czym okazało sie ,że to była "zmyłka"!? jakie zadania mają w tej firmie kobiety skoro też mają zapotrzebowanie? a z tego co czytałam to praca z oprogramowaniami więc raczej dla mężczyzn :P
pozdrawiam i liczę na odpowiedź
Magda 2015-05-14 14:13
Mam wrażenie, że mylicie firmę bs4 z firmą, która zajęła jej starą siedzibę na ul. Słowackiego. Podobno to jakieś oszustwo, jednak bs4 już od dłuższego czasu mieści się przy ul. Potockiej i z tamtą działalnością nie ma nic wspólnego.
kasia 2015-05-14 18:35
a co to za nowa firma na Słowackiego?dlaczego oszustwo?
Magda 2015-05-26 10:40
Trudno konkretnie powiedzieć, firma wynajęła poprzednią siedzibę bs4 i nie posiada żadnych własnych szyldów a na domofonie widnieje tylko napis "Marketing".
1
obecny pracownik 2015-11-05 17:13
Olu, odnośnie zarobków - wiadomo, że w korpo zawsze jest więcej niż w małych firmach, więc mogłoby być lepiej, ale nie przesadzajmy, nie jest źle. W branży informatycznej przeważają mężczyźni, ale kobiety przecież też się zdarzają. Mamy nawet Panią Programistkę :). Ze swojej strony mogę powiedzieć, że praca jest naprawdę ciekawa, atmosfera świetna, a niektórzy pracownicy mają tak duże doświadczenie i wiedzę, że można się od nich naprawdę dużo nauczyć - pozdrowienia dla Wojtka ;).
Azxn 2016-05-11 21:00
“bs4 business solutions sp. z o.o.” ma teraz jakąś nową ofertę na stanowisko Specjalista ds. Marketingu i Rozwoju Produktu z bardzo dobrą umową o pracę
michal 2017-01-12 19:46
Bs4 od 1 maja 2016r. Przenioslo sie z powrotem na Jezyce do nowej siedziby przy ul. Slowackiego 35. Przez 2 lata bylismy na potockiej ale tesknilismy za klimatem jezyc. przez 14 lat dzialalnosci mielismy zatem 2 przeprowadzki: ze slowackiego 17 na potockiej i w 2016 na Slowackiego 35. Wyjasniam dokladnie bo na slowackiego 17 przez jakis czas ktos sie pod nas nieuczciwie podszywal. Poza tym zapraszam kandydatow do pracy u nas, jest u nas naprawde w porzadku.
Marcin 2017-01-13 14:34
Ciekawe projekty informatyczne, kiepskie wynagrodzenie, duża rotacja pracowników.
2
Michał Lipiecki 2017-01-20 12:19
1. rzeczywiście są ciekawe
2. wynagrodzenie nie jest nigdy niższe niż uzgodnione i zapisane w umowie. Dla niektórych będzie kiepskie a dla innych atrakcyjne. W ogłoszeniach staramy się podawać zakres oferowanego wynagrodzenia. Wg mnie warto wystartować w rekrutacji a przecież później można odrzucić propozycję pracy jeśli okaże się kiepska.
3. większość osób pracuje u nas po kilka lat, rekordziści po 10 lat. Wg mnie średnią mamy bardzo wysoką. Część osób faktycznie "rotuje". Zauważmy, że niektóre osoby w ogóle częściej zmieniają pracodawców niż inne.
nick nick nick 2017-02-13 12:23
Nie pracuję osobiście w firmie, jednak jestem blisko związana z jednym z pracowników. Opinie na temat firmy słyszę więc na co dzień :)
Z tego, co wiem, produkt oferowany przez bs4 jest rzeczywiście dobrej jakości, praca jest bardzo rozwijająca, oferowane narzędzia pracy również są w porządku, wynagrodzenie zadowalające.
Niestety ryba psuje się od głowy - uważam, że zarząd firmy powinien zostać wysłany na intensywny i bardzo szczegółowy kurs zarządzania zasobami ludzkimi, ponieważ największym problemem w firmie jest brak szacunku okazywany zespołowi. Drodzy zarządzający, nie piszę tego, żeby "smrodzić", jedynie po to, żeby dać wskazówkę - człowiek w pracy powinien czuć się potrzebny, spełniony, mieć poczucie sukcesu i docenienia (również finansowego), identyfikować się z firmą. W firmie natomiast zamiast ze wsparciem spotyka się z kąśliwymi komentarzami, wyliczaniem czasu spędzonego w pomieszczeniach socjalnych oraz innymi mniej lub bardziej zawoalowanymi objawami zjawiska na "m", generalnie z typowym podejściem "szefa prywaciarza". Drogi pracodawco, musisz myśleć o pracowniku długofalowo! Widzieć w nim człowieka, współautora sukcesu firmy. Szkoda Waszego potencjału i naprawdę niezłej roboty, jaką wykonaliście do tej pory.
Maja 2017-03-14 14:09
Śledzicie aktualne oferty pracy w firmie? Znajdziecie je na stronie internetowej https://bs4.pl/pl/o_nas/praca_w_bs4/praca_w_bs4
Zamierzacie aplikować?
Zostaw swoją opinię o “bs4 business solutions sp. z o.o.” - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie “bs4 business solutions sp. z o.o.”