DEALZ POLAND SP Z O O
3 32 5 1

Opinie o DEALZ POLAND SP Z O O

Filtruj opinie po kryteriach:

Czekajacy
 Opinia

A praca na kasie ile płacą?

Pomocna?
TakNie
Sara
 Opinia
@Czekajacy 05.02.2019 06:59

11.20 za godz - to już stawka z premią

Pomocna?
Tak2Nie
Jeszcze Pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Czekajacy 05.02.2019 06:59

2800 brutto przez pierwsze 3 miesiące potem 3024 zł brutto

Pomocna?
Tak1Nie
Kamil
 Opinia
@Jeszcze Pracownik 16.05.2019 00:06

Czy mógłbyś napisać jakie dodatki do wynagrodzenia przewiduje pracodawca? Są premie uznaniowe za dobre wyniki lub bonusy w postaci pakietu socjalnego lub szkoleń podnoszących kwalifikacje zawodowe? Każda obiektywna opinia, którą dodasz, wpłynie na decyzję innych użytkowników forum o podjęciu zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie
Jeszcze Pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Kamil 17.05.2019 18:42

Dodatków żadnych prócz premii nie ma. Premia wynosi 150 zł przez pierwsze 3 miesiące jest stała potem ruchoma. Szkoleń też nie ma no chyba że awans dostaniesz.

Pomocna?
TakNie
Xxxx
 Opinia
@Jeszcze Pracownik 23.05.2019 10:13

I też musisz szkolić się sam

Pomocna?
TakNie
Jeszcze Pracownik
 Opinia
@Xxxx 25.05.2019 19:08

Zależy ile czasu Ci poświęcą na szkolenie

Pomocna?
TakNie
abc
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Zastanawiam sie po co pisać opinie, skoro moja wczesniejsza opinia, napisana kulturalnie bez wulgaryzmów, zostala usunieta przez administratora!! Praca w Dealzu to karuzela nastrojow regionalnego AR, ktorego wszyscy pracowncy i kierownicy uwazaja za wielka wtope rekrutacyjna firmy. Przyszedl i miesza, jest dziwny , zaklamany, falszywy, zmienny w decyzjach i sympatiach..nigdy nie wiesz czy rozmawiajac z toba juz czegos nie knuje, czy za chwile nie zakabluje komus i wylecisz albo dostaniesz opr od bezposrednio przelozonego. Poki pracy na rynku sporo polecam omijac Dealza... Doktor Haus mial rację : wszyscy klamia, a w Dealcu to na potege . Rotacja jak w kazdym dyskoncie - permanentna. Kto tu pisał, ze AR wylecial z Biedry i z Lidla...szkoda, zezarzad Dealza sie na min niepoznal...chyba, ze taka jest polityka firmy - skłócić wszystkich ze wszystkimi :-((((

Pomocna?
Tak6Nie
hmm
Nazwa działu: Rekrutacja
 Opinia

A kiedy ekspansja na wschód Polski? Rzeszów, Siedlce, Biała Podlaska ?

Pomocna?
TakNie2
Agata
 Opinia

Firma DEALZ POLAND od czasu do czasu poszukuje kasjerów i sprzedawców do nowej sieci sklepów. Dealz to część grupy Poundland posiadającej w Europie łącznie 900 sklepów. W ofercie wspominają o atrakcyjnym systemie premiowym i umowie o pracę. Może warto zastanowić się nad tą ofertą?

Pomocna?
Tak43Nie
Dizel ;)
 Opinia
@Agata 29.03.2018 11:24

Firma typu "Krzak" owszem umowa o pracę, lecz wynagrodzenie zabija (najniższa krajowa), premia owszem OSZAŁAMIAJĄCE 8% od podstawy wynagrodzenia. Na sklepach (a zwiedziłem już dwa w Swarzędzu i Poznaniu) to po prostu horror, część asortymentu bez polskich oznaczeń handlowych, brak cen, zdarzają się też towary po terminie, sam kupiłem dwa, kierownictwo nie sympatyczne, żeby nie powiedzieć gbury - sam zostałem okłamany przez jedną z Pań kierowniczek, (sprawę zgłosiłem już do UOKiK), załoga młoda, widać dobry start... no nic miejmy nadzieję że to tak źle wygląda tylko z początku... Ogólnie praca = ryzyko.

Pomocna?
Tak10Nie
xxxx
 Opinia
@Dizel ;) 21.07.2018 18:24

brawo !!!!!! ale to tylko część prawdy

Pomocna?
Tak12Nie
JIMMY
 Opinia
@xxxx 26.07.2018 09:14

Firma Dealz to tak na prawde Poundland w Europie. To typowy angielski dyskont, wiec nie ma co liczyc na super pensje jak w ekskluzywnych butikach. Może warto się zastanowić nad swoimi oczekiwaniami względem pracodawcy. Lepiej go poznac. Oferta swietna ceny rowniez. Co do pracy to ciezka jak każda w branży handlowej. Ale myślę że warto z nimi współpracować bo ta firma dopiero zaczyna swoje istnienie na rynku polskim.

Pomocna?
Tak5Nie
@j.lo
 Opinia
@Dizel ;) 21.07.2018 18:24

czegoś nie rozumiem... narzekasz że pensja słaba, to nie wiedziałeś na jakie warunki umowy przystajesz?

Pomocna?
Tak4Nie
Cccccc
 Opinia
@@j.lo 27.07.2018 22:32

Pensja pensja w king cros Marcelin dochodzi do lamania kodeksu pracy przez kierownika o mobingu nie wspomne a firma na strzeszynskiej w poznaniu na to zezwala mimo uzasadnionych wypowiedzen zero reakcji nie radze sie tam zatrudniac to (usunięte przez administratora) jesli ktos to czyta ostrzegam was

Pomocna?
Tak6Nie
1
Cccccca
 Opinia
@JIMMY 27.07.2018 21:24

Warunki pracy na umowie ktora podpisujesz sa ok a po podpisaniu umowy no coz zupelnie inne niz te na ktore sie godziles dostajesz mniej kasy sory ale ta firma to bubel

Pomocna?
Tak10Nie
Jowita93
 Opinia
@Dizel ;) 21.07.2018 18:24

i to tylko polowa prawdy!!! praca czesto po 14h przejscia z popoludniowki na rano na porzadku dziennym zero naleznej przerwy(jedzenie w biegu) kodeks pracy tam nie istnieje!!!!

Pomocna?
Tak4Nie
j. lo.
 Opinia
@Cccccc 06.08.2018 15:37

mobbig to mocne oskarżenia.... jakie masz na to dowody? jak długo tam pracowałaś/pracowałeś.

Pomocna?
Tak5Nie
ElkaSzpachelka
 Opinia
@JIMMY 27.07.2018 21:24

Dwóch członków zarządu Pepco będzie też zarządzać nową siecią dyskontową Marcin Langowski i Robin Taylor, członkowie zarządu sieci Pepco w Polsce weszli także do zarządu spółki Dealz Poland, która w Polsce będzie prowadzić sklepy dyskontowe. Obie firmy Dealz i Pepco, należą do tego samego właściciela - Steinhoff International Holding. Nowa to jest tylko nazwa sieci czy tylko dla niej warto z nimi współpracować ? Myślę że dla zainteresowanych pracą w tej sieci pomocne mogą być opinie pracowników sklepu pepco

Pomocna?
TakNie
X2x
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Jowita93 10.08.2018 19:53

Ale głupoty wyssane z palca kobieto. Może poszłaś pracować do innej firmy? Nie ma czegoś takiego jak 14 godzinne zmiany chyba że na umowę zlecenie to jak chcesz to i 24 możesz pracować. Ze zmian z popołudniwek na rano zdarzają się sporadycznie często pilnują by się miało przewre między zmianami. Więc myśl zanim napiszesz bzdury.

Pomocna?
Tak1Nie
Były pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Dizel ;) 21.07.2018 18:24

Załogi już nie ma co chwilę wymiana osób za dużo wiesz idziesz w odstawke na każdym sklepie lizusy tylko zostaja

Pomocna?
Tak1Nie
Wrrr
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Największy (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) nie liczą się pracownicy losy ich uczucia tylko cyferki lizesz (usunięte przez administratora) wpadniesz w oczko regionalnemy pracujesz nawet jak na to nie zaslugujesz pracujesz masz swoje zdanie wylatujesz.... jedno wielkie zero A A.rydzewski stoi na czele

Pomocna?
Tak3Nie
Julia
 Opinia
@Wrrr 22.05.2019 18:53

Staram się zrozumieć to, że możesz czuć się w pewien sposób oszukany, ale proszę, abyś na forum wypowiadał się nieco spokojniej i kulturalniej. W przeciwnym wypadku Twoje komentarze będę usuwane przez administratora strony. Dobrze byłoby, jakbyś jeszcze pamiętał, iż zabronione jest tu także używanie personaliów konkretnych osób. Tak naprawdę nie dowiedzieliśmy się od Ciebie nic odnośnie warunków zatrudnienia w DEALZ POLAND. A czy rozmawiałeś o faworyzowaniu niektórych osób przez Kierownika Regionalnego bezpośrednio z Zarządem firmy? Warto byłoby zacząć od tego - jak myślisz?

Pomocna?
Tak1Nie
Xxx
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Kasjer ma w tej firmie umowę tylko na Pol etatu ewentualnie 3/4 tylko kierownicy maja pełen etat A stawka wspomniana tu 3240 to stawka kierownika zmiany na rękę wychodzisz 2300 A o dodatkach zapomnij premia to ściska tak podwyższaja normę do wyrobienia żeby tylko premii nie fax z narodzinami kierownicy mają wolnym oddawane A kasjer ma ci 3 mac wypłacane i to nie tyle ile zarobił tylko ściśle zawsze się coś nie zgadza

Pomocna?
Tak2Nie
Jeszcze Pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Jeśli chodzi o zarobek to tu jest nawet całkiem nieźle biorąc pod uwagę inne firmy tej branży. Zaś jeśli o samo firmę to większego braku w organizacji czego kolwiek to dawno nie widziałem. Kierownictwo wymyślę ciągle to nowe kretynskie pomysły niby nam pomocne a tak naprawdę tylko utrudnieniają. Co do pracowników z biedronki to jest to prawda dużo byłych pracowników /koleżanki lub koledzy były kierowników pracują tutaj. Regionalny to wogole ma nie wie od czego tam jest i po co? Wymyśla niestworzone histerie nie słucha prawników co mają do powiedzenia żyje w swoim Swiecie. Atmosfera jest fajna dopóki komuś z kierownictwa nie zaczyna przeszkadzać wtedy zaczynają się schody, wymyślanie niestworzonych rzeczy donoszenie itd. W dużej mierze odpowiedzialni za to są kierownicy sklepu którzy nie zawsze mają doświadczenie w tym co robią.

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
 Opinia

Oj ta firma to przerasta sama siebie. Regionalny to skończony bufon, który jest zmienny w słowach jak rękawiczki. Do tego ten cały (usunięte przez administratora) i zasypywanie towarem (mówię tu o 3 tych samych paletach towaru) . I nie oszukujmy się ale ta firma to jedna wielka (usunięte przez administratora) biedronkowa. Poprostu nie ma chyba żadnego dealza by nie było w nim kierownika bądź jakiegokolwiek pracownika z biedronki i nie ważne w jakim mieście bo w Warszawie w jednym ze sklepów jest tych bufonów kolejnych 2. Jestem pracownikiem i powiem wam że zespół pracowniczy prócz niektórych kierowników mam (usunięte przez administratora) Ale nie wiąże chyba życia z tą firmą bo to nie ma sensu. Zastępca Kierownika wymyślająca historię na danego pracownika bo raz się jej odpyskowalo + do tego kierownik zmiany który do tej historii dopowiada jeszcze swoje. Jednym słowem żenada. No i w sumie to ich zachowanie poskutkowało tym że z conajmniej 5 zostało zwolnionych przez nich a jedna osoba dostała nieźle wymyślona adnotacje, dzieki czemu poskutkowało to tymzl, iż musiała ta osoba iść do psychiatry bo już nie wytrzymywała. Katastrofa

Pomocna?
Tak2Nie
Xxx
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

W tej firmie nie liczy się człowiek pracownik klienci którzy przychodzą dzięki tez pracownikowi bo potrafi podejść do nich profesjonalnie z usmiechem wykonywana przez niego praca tylko(usunięte przez administratora) który z kadrą i działem personalnym robi co chce mimo opon pracowników klientów (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Karola
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

(usunięte przez administratora) Zakupy w Dealz owszem, praca? nie, dziękuję -:(((

Pomocna?
Tak6Nie
Boni
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Karola 11.05.2019 13:09

Dokładnie.....szkoda śliny aby splunąć mu w twarz. AR dwulicowa (usunięte przez administratora) z chorobą dwubiegunową.

Pomocna?
Tak5Nie
Była pracownica
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Praca jak praca, wiadomo że nigdzie nie jest łatwo. Atmosfera w pracy między pracowniczkami sklepu była super, dopóki nie zaczęły się zmiany kierowniczek. Nie pozdrawiam kierwoniczki zatrudnionej w Dealzie (sklep w Polkowicach), która przyszła z biedronki, w celu zatrudnienia swoich koleżanek ze wcześniejszej pracy, co zaskutkowało zwolnieniem i zdyskrymionowaniem osób, którym zależało na tej pracy i były od samego początku. Sytuację oraz prośby, które były trudniejsze w sklepie były olewane, kierownik regionu nic sobie z tego nie robił. Ogólne traktowanie pracowników wygląda jak jakieś niewolnictwo. Dogadać się, bądź pójść na wspólny kompromis to była najtrudniejsza rzecz. Pracowałam w Dealzie 3 miesiące, miałam podpisana umowę na stałe, jednak 4 dni przed końcem umowy próbnej zostałam zwolniona, z niewyjaśnionego mi powodu. Jedynym odzewem na pytanie "Dlaczego zostałam zwolniona" było zdanie "Kończy Ci się umowowa na czas probny i mamy prawo do tego aby Cię zwolnić". Tak jak wcześniej wspomniałam traktowanie pracownika jak jakaś rzecz, a nie osobę która zasługuje na jakikolwiek szacunek z ich strony. Prośby i rozmowy z kierownikiem był całkowicie wyrzucone na wiatr. Miałam dostać umowę na cały etat (2 razy rozmawiałam z kierownikiem regionu), mimo tego że było mi to obiecane, zostało to calkowicie olane. Nie polecam pracy w Dealz, pomimo zawzietej i dobrze zintegrowanej grupy pracownikow, ponieważ nowi kierownicy potrafią wszystko zniszczyć i robić tylko dobrze tylko pod siebie. Czysty egoizm. Moje sugestie dla DEALZ POLAND SP Z O O: Praca jak praca, wiadomo że nigdzie nie jest łatwo. Atmosfera w pracy między pracownkami sklepu była super, dopóki nie zaczęły się zmiany kierownika. Nie pozdrawiam kierownika zatrudnionego w Dealzie (sklep w Polkowicach), który przyszedł z biedronki, w celu zatrudnienia swoich znajomych ze wcześniejszej pracy, co zaskutkowało zwolnieniem i zdyskrymionowaniem osób, którym zależało na tej pracy i były od samego początku. Sytuację oraz prośby, które były trudniejsze w sklepie były olewane, kierownik regionu nic sobie z tego nie robił. Ogólne traktowanie pracowników wygląda jak jakieś niewolnictwo. Dogadać się, bądź pójść na wspólny kompromis to była najtrudniejsza rzecz. Pracowałam w Dealzie 3 miesiące, miałam podpisaną umowę o pracę, jednak 16 dni przed końcem umowy próbnej zostałam zwolniona, z niewyjaśnionego mi powodu. Jedynym odzewem na pytanie "Dlaczego zostałam zwolniona" było zdanie "Kończy Ci się umowowa na czas próbny i mamy prawo do tego, aby Cię zwolnić". Obiecują umowę na stałe, a pod koniec umowy na pierwsze próbne 3 miesiące zwalniają, robią z ludzi pachołki, zwłaszcza z osób młodych, które zostały zatrudnione tylko po to, żeby odwalić całą brudną robotę przy otwarciu sklepu, obiecując wiele, wzamian nie dając nic. Tak jak wcześniej wspomniałam traktowanie pracownika jak jakaś rzecz, a nie osobę która zasługuje na jakikolwiek szacunek z ich strony. Prośby i rozmowy z kierownikiem był całkowicie wyrzucona na wiatr. Miałam dostać umowę na cały etat (2 razy rozmawiałam z kierownikiem regionu), mimo tego że było mi to obiecane, zostało to całkowicie olane. Nie polecam pracy w Dealz, pomimo zawziętej i dobrze zintegrowanej grupy pracowników, ponieważ nowi kierownicy potrafią wszystko zniszczyć i robić dobrze tylko pod siebie. Czysty egoizm.

Pomocna?
Tak5Nie2
3
Była pracownica
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Była pracownica 16.03.2019 23:49

Dodając jeszcze do tematu wynagrodzeń, obiecują wielkie kokosy i to tylko po to żeby zamydlić oczy i uszy pracowniką, dając najniższą krajową. Od nowego roku VAT zostało podniesione o 8%, a przy wypłacie nie było widać żadnej zmiany. Brak ogólnej organizacji sklepu, za którą odpowiedzialny jest kierownik, jeden wielki chaos. Nie wszystkie produkty, są oznakowane polską naklejką, terminy produktów nie są pilnowanie. Będąc w sklepie jako normalna klientka, znalazłam wyłożone ciastka na sklepie, które były dobry miesiąc po terminie. Nikt tam nie potrafi nic ogarnąć i dopilnować. A osoby które, ogarniały cały sklep i dobrze sobie z tym radziły, nadawały się do tej pracy i ogarniały więcej niż trzeba było, zostały potraktowane jak przedmiot, który jak już nie jest potrzebny to wyrzucają do śmieci.

Pomocna?
Tak8Nie
Ola
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Praca nie jest lekka ale przyjemna do czasu kiedy przyszła Pani z Biedronki na kierowniczkę i zaczęła "robić miejsce dla koleżanek". Nie polecam. Kumoterstwo aż z daleka śmierdzi a regonalny przymyka na to oko. Sklep Polkowice. Moje sugestie dla DEALZ POLAND SP Z O O: Kiepskie Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Szanować i wysluchiwac opinie pracowników na najniższym szczeblu bo to oni tworzą w pierwszej kolejności opinie przed klientem.

Pomocna?
Tak3Nie
Były dobry pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Ola 16.03.2019 22:25

Trzeba zrobić miejsce dla koleżanek z poprzedniej pracy. Pozbyli się dobrych pracowników, którzy byli od początku. A teraz wielkie Dealz Love...Sami swoi. Porażka Pani Aniu...

Pomocna?
Tak4Nie
Niezadowolona
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Praca jako praca ciężka zatrudniają dużo osób na pół etatu po czym zwalniają z dnia na dzień bo nagle nie stać na tylu pracowników...... Firma ustala wygurowany target co czasami nie sposób wyrobić z czego jeśli się nie wyrobi to nie będzie premii

Pomocna?
Tak6Nie
Mała
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Firma jak każda inna po prostu korporacja wytyczne targety i t d więc nie wiem o co chodzi wszystkim ...zapraszam do korpo i o opinie pozdrawiam serdecznie

Pomocna?
Tak3Nie
Aśka
 Opinia

Praca ciężka, ale fajna. Bardzo dobrze mi się pracuje, bo wiedziałam, że nie idę siedzieć przy biurku i pić kawy, tylko pracować. Pieniądze niekoniecznie dobre, ale niby jakieś podwyżki miały być. Niby...Zależy też wszystko od zespołu, u nas niesamowicie zgrana ekipa. Jednak pracy nie polecam z całego serca, dopóki A. będzie nadal rządził, bo to nienormalny człowiek...każdy pracownik przyzna mi rację, no chyba, że to jest jakiś jego pupilek i w (usunięte przez administratora) wchodzi...za nie wchodzenie - zwalniają. Podsłuchują pracowników...pracownik nie może mieć własnego zdania, bo grozi mu to zwolnieniem..Regionalny wszystko, ale to wszystko psuje... I życzę, aby firma otworzyła oczy, no chyba, że jest zepsuta od samej góry... P.S. Jeszcze pracuję, ale to kwestia czasu znalezienia nowej pracy.

Pomocna?
Tak21Nie
Pracownik
 Opinia

Chaos i jeszcze raz chaos.. Regionalny myśli, że jest Bogiem a w rzeczywistości wprowadza jeszcze większe zamieszanie.. Braki w kadrze, ogółem praca ciężka fizycznie ale też psychicznie bo trzeba byc bezwzględnie usłuchanym i najlepiej jeszcze donosić na innych. Jak macie szanse pracować gdzie indziej to idźcie gdzie indziej

Pomocna?
Tak24Nie
xxxOnaxxx
 Opinia

Kierownik Rejonu - czy ktoś posiada jakieś informacje odnośnie warunków finansowych i uposażenia?

Pomocna?
TakNie
Kamil
 Opinia
@xxxOnaxxx 10.01.2019 07:26

Podstawa poniżej 5k netto, auto Renault Clio. Więc warunki bardzo słabe, jak na RKS. Odpowiedzialność za trzy województwa. Rozmowa 2h na wejściu do sklepu. Pierwsze zadanie to ocena praktyczna funkcjonowania sklepu na podstawie własnych odczuć (visual, zatowarowanie, rotacja, czystość itp.). Następnie 1h30m rozmowy kwalifikacyjnej na wejściu do sklepu wśród pracowników i klientów. Na rozmowę zapraszają do Poznania (pierwszy i drugi etap). Ustalają termin odpowiedzi na konkretny dzień i się nie wywiązują - brak odpowiedzi do kandydatów, których nie wybrali, pomimo zapewnień o kontakcie zwrotnym.

Pomocna?
Tak5Nie
Agata
 Opinia
@Kamil 17.01.2019 10:23

A czy do tej podstawy, o której piszesz, dochodzą jeszcze jakieś premie i dodatki pozapłacowe? Tak można wywnioskować z Twojej wypowiedzi. A takie dodatki mogą znacznie zrekompensować podstawę wynagrodzenia. Rozumiem, że nie pracujesz w DEALZ POLAND, ale aplikowałeś do pracy w tym miejscu. Dawno starałeś się o pracę? Być może rekrutacja jeszcze trwa, stąd brak odpowiedzi zwrotnej. A czy próbowałeś może sam skontaktować się z firmą w celu uzyskania odpowiedzi o przebiegu Twojej rekrutacji?

Pomocna?
TakNie
Sara
 Opinia

Niestety wszystkie negatywne opinie o firmie Dealz są prawdziwe. Byłam pracownikiem tej firmy przez 6 miesięcy. Normą była praca kilkanaście dni z rzędu (13dni) bez żadnego dnia wolnego, praca bez przerwy, mobing (minn gojenie ze strony kierowniczki). Normą było (I nadal jest) zostawianie przez kierowniczkę sklepu bez osoby funkcyjne - kierowniczka wychodzi sb ze sklepu np na 2-3 godz w czasie godz pracy, wielokrotnie sklep jest otwierany przez osobę,która nie posiada do tego uprawnień (czyli przez kasjera-sprzedawcę). Jak dla mnie dno.... Do tego rozliczenia kwartalne, masakra. Zdecydowanie nie polecam.

Pomocna?
Tak16Nie
mała 86
 Opinia
@Sara 05.11.2018 00:32

a jak zarobki bo u nas w mieście mają otwierać i nie wiem czy czekać na rekrutację czy szukać czegoś innego

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia

Witam wszystkich zainteresowanych. Nie jestem pracownikiem tej firmy i nie neguje tego co kto napisał. Co chcę napisać to to że szukam pracy już od roku (cały czas pracując porostu chce zmienić) i zawsze zanim wyślę gdzieś cv spoglądam na opinie. Muszę przyznać że gdybym tylko i wyłącznie brał pod uwagę opinie ludzi na tego typu forach to nigdzie bym nie pracował... Jasne że nie raz są uzasadnione pewne wypowiedzi ale miałem już kilka razy sytuację że zrezygnowałem z kandydatury na dane stanowisko, a po pewnym czasie dowiaduje się że znajomy tam pracuje i bardzo sobie chwali. Moja rada to poprostu spróbować, a jeśli już chcemy opinii to postarać się znaleźć osoby które rzeczywiście są wiarygodne (znajomy, rodzina, nawet kolega kolegi) bo tak jak to już ktoś zaznaczył, w internecie można wszystko napisać... Pozdrawiam i powodzenia!!

Pomocna?
Tak14Nie
Joanna
 Opinia

Miałam okazję uczestniczyć w rekrutacji na stanowisko astystenta ds. rozliczeń sklepów, cały proces przebiegł ok. (rozmowa+ test z excela). Jedyne dwa minusy, które dostrzegłam to nałożenie godzin rekrutacji- skierowano mnie do sali, gdzie inna kandydatka wypełniała tekst z xls. Myślę, że można to rozwiazać inaczej. Kolejny minus- nie otrzymałam informacji zwrotnej z rekrutacji. Moim zdaniem profesjonalni rekruterzy powinn chociażby mailowo przekazać swoją decyzję . ((usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie
Agata
 Opinia

@dizel, dziękuję za odpowiedź, ale rzeczywiście, tak jak piszę @j.lo, czy DEALZ POLAND informuje pracowników na początku zatrudnienia jakie są warunki pracy i co ewentualnie trzeba robić, żeby uległy one podwyższeniu/zmianie?

Pomocna?
Tak9Nie
Jaaaaa
 Opinia
@Agata 04.08.2018 10:30

Firma dealz klamie juz na poczatku rozmow kwalifikacyjnych. I lamie prawo pracy ja juz to zglosilam do inspekcji pracy wraz z dowodami na poparcie moich slow wszyscy co czytaja uwazajcie na ta firme a w szczegulnosci na prace w dealz king cross tam jest stosowany mobing oraz lamane prawo przez kierowniczke sklepu a firma na to nieraguje. Tragedia omijajcie prace w king cross

Pomocna?
Tak5Nie
1
Klara
 Opinia
@Jaaaaa 08.08.2018 11:38

a dla mnie to zwykły, mściwy hejt z twojej strony! jak zareagowałaś na rzekomy mobbing? zgłosiłaś to gdzieś? w jaki sposób byłaś poniżana? łatwo rzucać oszczerstwa i oskarżać innych, tym bardziej incognito!

Pomocna?
Tak11Nie
Xxxxx
 Opinia
@Klara 14.08.2018 17:46

Klara a ty moze sie przedstawisz ?? Centrala czy moze pracownik badz kierownik dealz zakochany w tej firmie ,,,,,

Pomocna?
Tak3Nie
Klara
 Opinia
@Xxxxx 15.08.2018 19:49

Klara to moje imie- i nie nie jestem pracownikiem Dealz , trudno w to uwierzyć ze postronni ludzie mogą mieć konkretne zdanie a nie tylko hejtować pracodawców! To wy wszyscy używacie9 jakichś beznadziejnych ników bo nie macie odwagi napisać swojego imienia!

Pomocna?
Tak8Nie
Xxxxx
 Opinia
@Klara 16.08.2018 20:52

A wiesz co czeka ta osobe jak sie ujawni nie ? To jej nie osadzaj , jesli ma dowody i to zglosila to brawo , jesli jeszcze nie to widocznie ma powody ,nie bron tak pracodawcow bo chyba nie jestes dzieckiem i wiesz ze oni ( pracodawcy , kirownicy) maja swoje za uszami tak jak pracownicy ale chodzi o to ze jak sie pracownik nie podoba to niech go zwolnia a nie gnebia. Nie o to w tym chodzi , szanujmy sie wzajemnie. Nie ma pracy idealnej ale (usunięte przez administratora) do wykorzystywania i ponizania tez mozna sobie oszczedzic. Jesli wszystko co tu sie pisze sie potwierdzi to winny poniesie kare , i takze osoba ktora falszywie oskarza tez jest na kare narazona . to kij obusieczny . pamietaj Klaro swiat nie jest czarno-bialy ma tez inne kolory

Pomocna?
Tak4Nie
Klara
 Opinia
@Xxxxx 17.08.2018 00:36

masz rację-nie jest czarno biały. Tylko jeśli oskarżenia się nie potwierdzą to ta osoba nie napisze tutaj-kłamałam, zmyśliłam wszystko. Nie usunie wpisów z tej strony. Hejt pozostaje w sieci i niszczy opinię dobrym ludziom. I jest bezkarny. I nie chodzi mi tylko o tą sprawę ale wiele innych.

Pomocna?
Tak11Nie
Zaskoczona
 Opinia

Dla mnie jedyna rzetelna firma na rynku, czekałam dwa miesiące na otwarcie nowego sklepu (który ostatecznie nie został otwarty) a firma Dealz co zrobiła.... wypłaciła mi pensję za dwa miesiące w ramach rekompensaty( zaznaczę tylko ,że nie podpisałam z nimi umowy) i mogli jak większość powiedzieć sorry taka sytuacja...a to że trzeba pracować to chyba logiczne -po to idziemy do pracy . Więcej pozytywnych myśli :) Uśmiechajcie się :)

Pomocna?
Tak18Nie
Zaskoczony
 Opinia
@Zaskoczona 07.08.2018 17:49

tia,a świstak siedzi i zawija,jak ktoś chce pracować CIĘŻKO od świtu do nocy za najniższą krajową +8% premii to praca jest ok

Pomocna?
Tak5Nie1

Zostaw opinię o DEALZ POLAND SP Z O O - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEALZ POLAND SP Z O O