logo Montbau

Montbau

Kraków

Opinie o Montbau

spawacz 2010-02-13 22:37:00
czy ktos pracuje dla tej firmy lub pracował prosze o jakieś informacje na temat tej firmy
zadowolony 2010-05-20 19:55:43
właśnie wróciłem z kontraktu z nimi. polecam. wszystko sie zgadzalo jak mialo byc. żeczywiście fuszera nie przejdzie u nich, ale dobrze i na czas placa
anonim 2010-05-28 23:29:17
bardzo uczciwa firma, polecam
1
WARIAT 2010-09-17 19:05:48
PRACOWAŁEM Z TĄ FIRMĄ W ANTWERPI JAKO SPAWACZ.BARDZO PORZĄDNA FIRMA.JEŚLI POWIEDZIAŁBYM ZŁE SŁOWO TO BYM ZGRZESZYŁ.
KYZSOK
ciekawska 2011-04-13 11:36:15
Witam, czy jest ktoś zorientowany jakie warunki panują teraz w tej firmie? Zmieniło się coś?
anonim 2011-05-21 01:41:57
Bardzo uczciwa firma, a negatywne opinie moich przedmówców, mogą świadczyć o braku u nich profesjonalizmu. Twierdzę tak z własnego doświadczenia: gdy robiłem u nich w Belgii wypłaty dostawaliśmy na czas, a co do kwatery nie miałem również zastrzeżeń- były schludne i czyste. Był to mój najlepszy eksport.

DO PANA, KTÓRY ZACZĄŁ WYMIENIAĆ NAZWISKA I NAZYWAĆ LUDZI DONOSICIELAMI: PRACOWAŁ Z TOBĄ I SŁUSZNIE CIĘ WYRZUCILI.
zadowolony pracownik 2011-08-24 15:47:35
super firma pod każdym względem, zatrudniajcie się
1
pracownik 2011-08-24 15:49:21
popieram poprzedniego
anonim 2011-10-15 22:46:57
dobra firma, bardzo dobra pensja i warunki, nie tolerują obiboków i oszustów- polecam
kozii 2012-03-02 10:58:22
prosze o wiecej info, mi tez proponuja prace.
1
holendrzy 2014-03-27 14:55:28
wszystkie wcześniejsze posty to stek bzdur oczywiście te pozytywne
2
ja 2014-11-12 19:33:32
super robota, ale dla porzadnych ludzi
1
michał 2014-12-12 19:03:28
a ja tam się przejmuje bardziej tym czy mogę zarobić dużo czy tak średnio w sumie.. bo to jest ważne zarówno dla studenta, który chce jakoś dorobić no i też tak rutto to tak samo dla ojca, który ma mieszkanie i kredyt do spłacenia wraz z rodziną.. więc jak macie informacje o kwotach netto albo brutto to ja czekam.
jacek 2015-02-18 12:41:45
no właśnie, ja nie wiem jak to teraz ma być czy soby, które są tutaj aktualnie zatrudnione to mają dodatkowo płacone na przykład to, że polecą jakąś osobe? wiem, że w niektórych firmach tak jest i wydaje mi się, ze to jest dobre rozwiązanie, bo firma w ten sposób i tak zarobi, a i jest to jakaś dodatkowa motywacja tak naprawde.
staszek 2015-03-10 13:10:20
no ale ja mam jeszcze takie pytanie odnośnie pracy samej, jak to wszystko dokładnie wygląda, czy macie dobre warunki pracy, zapewnione wszelkie dane i wszystko tak naprawde to co do tej pory było... czekam na opinie, bo wiaodmo, z ejak na rozmowe pójde to wszystko będzie ładnie, pieknie, ale jak to potem w praktyce będzie..
Zero 2015-03-25 08:07:44
Jeżeli chcą liczyć się na rynku to prawda jest taka, że muszą zaoferować w miarę przybliżone warunki do tego co daje konkurencja, w innym przypadku nikt palcem nie kiwnie żeby się do nich dostawać. Z drugiej jednak strony montbau nie jest jakąś anonimową firmą więc ktoś kto tam pracuje powinien udzielić bardziej szczegółowych informacji...
holendrzy 2015-05-30 20:14:06
i tu wojtek pisze te pozytywy ...
Nowy 2015-09-06 10:28:29
W ostatnim czasie było nowe zatrudnienie - brygada czteroosobowa pojechała do Lünen w Nadrenii Północnej...
~ Niestety już wszyscy wrócili :-/
2
ewelinkaw24 2015-09-06 13:13:19
Witam,

Kierowników budowy do Niemiec potrzebuję. Znacie kogoś??
Wymagania: czytanie planów, język niemiecki - umożliwiający komunikację.

tel 661750020
xxx 2015-12-29 15:50:23
Płacą na czas ?
Kasę co obiecują 10 e/h wypłacają?
jak jest aktualnie.
Latający Holender . 2016-08-03 19:35:02
Firma dział w trzech obliczach i każda z nich ma inne zasady ...zatrudnienia co jest Nie zrozumiałe ''Gemini'',''Montbau '','' Nowo projekt''.Firma ma dużo zalet jaki wad .Podobno dużo pozytywnych opinie piszą starzy pracownicy ..a zwłasza z miasteczka k/Eeklo..Jesteś nowy, ciężko będzie Ci się przebić w starym zamkniętym środowisku a zwłaszcza na hali w Eeklo u V.B.
3
W temacie 2016-08-23 07:48:33
O jakich szkoleniach piszesz ?Przecież jeśli chcesz pracować w Belgi na dużych zakładach musisz zaliczyć Site testy .
To co firma daje lub oferuje to nie mające żadnej mocy kawałek papieru -za który cię skasują .
3
Anty wazelina . 2016-09-04 15:36:39
Ta firma kojarzy mi się tylko : Z niskim stawkami ,nie pewnością dnia następnego i współpraca z sami alkoholikami i kapusiami którzy mieli swoje układy zwłaszcza w Ekklo .
Chyba do dziś dni mają problem z chętnymi do pracy , bo cały czas się ogłaszaj .
6
silent 2016-09-09 22:51:30
Może jednak wiecie czy opróćz fliziarza będzie niedługo jakaś inna oferta pracy? No ale przeciez umowa jest respektowana, skoro nawet nie mają rotacji wśród pracowników.
Były 2016-10-29 09:12:38
Nie wiem jak wam ale mnie do dziś dnia nie opłacili ZUS a pracowałem spory kawałek temu u nich ?
2
Ciekawski . 2016-11-07 17:58:48
Teraz ta firma ogłasza się pod kryptonimem MGN. Dlaczego ?
2
Zostaw swoją opinię o Montbau - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Montbau