logo Montbau

Montbau

Kraków

Opinie o Montbau

spawacz 2010-02-13 22:37
czy ktos pracuje dla tej firmy lub pracował prosze o jakieś informacje na temat tej firmy
zadowolony 2010-05-20 19:55
właśnie wróciłem z kontraktu z nimi. polecam. wszystko sie zgadzalo jak mialo byc. żeczywiście fuszera nie przejdzie u nich, ale dobrze i na czas placa
anonim 2010-05-28 23:29
bardzo uczciwa firma, polecam
1
WARIAT 2010-09-17 19:05
PRACOWAŁEM Z TĄ FIRMĄ W ANTWERPI JAKO SPAWACZ.BARDZO PORZĄDNA FIRMA.JEŚLI POWIEDZIAŁBYM ZŁE SŁOWO TO BYM ZGRZESZYŁ.
KYZSOK
ciekawska 2011-04-13 11:36
Witam, czy jest ktoś zorientowany jakie warunki panują teraz w tej firmie? Zmieniło się coś?
anonim 2011-05-21 01:41
Bardzo uczciwa firma, a negatywne opinie moich przedmówców, mogą świadczyć o braku u nich profesjonalizmu. Twierdzę tak z własnego doświadczenia: gdy robiłem u nich w Belgii wypłaty dostawaliśmy na czas, a co do kwatery nie miałem również zastrzeżeń- były schludne i czyste. Był to mój najlepszy eksport.

DO PANA, KTÓRY ZACZĄŁ WYMIENIAĆ NAZWISKA I NAZYWAĆ LUDZI DONOSICIELAMI: PRACOWAŁ Z TOBĄ I SŁUSZNIE CIĘ WYRZUCILI.
zadowolony pracownik 2011-08-24 15:47
super firma pod każdym względem, zatrudniajcie się
1
pracownik 2011-08-24 15:49
popieram poprzedniego
anonim 2011-10-15 22:46
dobra firma, bardzo dobra pensja i warunki, nie tolerują obiboków i oszustów- polecam
kozii 2012-03-02 10:58
prosze o wiecej info, mi tez proponuja prace.
1
holendrzy 2014-03-27 14:55
wszystkie wcześniejsze posty to stek bzdur oczywiście te pozytywne
3
ja 2014-11-12 19:33
super robota, ale dla porzadnych ludzi
1
michał 2014-12-12 19:03
a ja tam się przejmuje bardziej tym czy mogę zarobić dużo czy tak średnio w sumie.. bo to jest ważne zarówno dla studenta, który chce jakoś dorobić no i też tak rutto to tak samo dla ojca, który ma mieszkanie i kredyt do spłacenia wraz z rodziną.. więc jak macie informacje o kwotach netto albo brutto to ja czekam.
jacek 2015-02-18 12:41
no właśnie, ja nie wiem jak to teraz ma być czy soby, które są tutaj aktualnie zatrudnione to mają dodatkowo płacone na przykład to, że polecą jakąś osobe? wiem, że w niektórych firmach tak jest i wydaje mi się, ze to jest dobre rozwiązanie, bo firma w ten sposób i tak zarobi, a i jest to jakaś dodatkowa motywacja tak naprawde.
staszek 2015-03-10 13:10
no ale ja mam jeszcze takie pytanie odnośnie pracy samej, jak to wszystko dokładnie wygląda, czy macie dobre warunki pracy, zapewnione wszelkie dane i wszystko tak naprawde to co do tej pory było... czekam na opinie, bo wiaodmo, z ejak na rozmowe pójde to wszystko będzie ładnie, pieknie, ale jak to potem w praktyce będzie..
Zero 2015-03-25 08:07
Jeżeli chcą liczyć się na rynku to prawda jest taka, że muszą zaoferować w miarę przybliżone warunki do tego co daje konkurencja, w innym przypadku nikt palcem nie kiwnie żeby się do nich dostawać. Z drugiej jednak strony montbau nie jest jakąś anonimową firmą więc ktoś kto tam pracuje powinien udzielić bardziej szczegółowych informacji...
holendrzy 2015-05-30 20:14
i tu wojtek pisze te pozytywy ...
Nowy 2015-09-06 10:28
W ostatnim czasie było nowe zatrudnienie - brygada czteroosobowa pojechała do Lünen w Nadrenii Północnej...
~ Niestety już wszyscy wrócili :-/
2
ewelinkaw24 2015-09-06 13:13
Witam,

Kierowników budowy do Niemiec potrzebuję. Znacie kogoś??
Wymagania: czytanie planów, język niemiecki - umożliwiający komunikację.

tel 661750020
xxx 2015-12-29 15:50
Płacą na czas ?
Kasę co obiecują 10 e/h wypłacają?
jak jest aktualnie.
Latający Holender . 2016-08-03 19:35
Firma dział w trzech obliczach i każda z nich ma inne zasady ...zatrudnienia co jest Nie zrozumiałe ''Gemini'',''Montbau '','' Nowo projekt''.Firma ma dużo zalet jaki wad .Podobno dużo pozytywnych opinie piszą starzy pracownicy ..a zwłasza z miasteczka k/Eeklo..Jesteś nowy, ciężko będzie Ci się przebić w starym zamkniętym środowisku a zwłaszcza na hali w Eeklo u V.B.
6
W temacie 2016-08-23 07:48
O jakich szkoleniach piszesz ?Przecież jeśli chcesz pracować w Belgi na dużych zakładach musisz zaliczyć Site testy .
To co firma daje lub oferuje to nie mające żadnej mocy kawałek papieru -za który cię skasują .
6
Anty wazelina . 2016-09-04 15:36
Ta firma kojarzy mi się tylko : Z niskim stawkami ,nie pewnością dnia następnego i współpraca z sami alkoholikami i kapusiami którzy mieli swoje układy zwłaszcza w Ekklo .
Chyba do dziś dni mają problem z chętnymi do pracy , bo cały czas się ogłaszaj .
11
silent 2016-09-09 22:51
Może jednak wiecie czy opróćz fliziarza będzie niedługo jakaś inna oferta pracy? No ale przeciez umowa jest respektowana, skoro nawet nie mają rotacji wśród pracowników.
Były 2016-10-29 09:12
Nie wiem jak wam ale mnie do dziś dnia nie opłacili ZUS a pracowałem spory kawałek temu u nich ?
5
Ciekawski . 2016-11-07 17:58
Teraz ta firma ogłasza się pod kryptonimem MGN. Dlaczego ?
4
spawacz 2017-02-27 22:44
Ta firma caly czas sie oglasza do Belgi na barki robisz same nocki niby jest grfik kiedy masz wolne kiedy pracujesz ale to wielka sciema robisz soboty niedziele a ksa ta sama, portugale toba zadza bo firma nie potrafi polskiego brygdziste wstawic nie polecam tej firmy bo pieniadze za ta prce to niem rewelacij ndrbiasz godzinami pienidze na dwie rty czes na kato reszte jkis kurier ci przywozi .
1
Cała Prawda . 2017-05-27 14:56
Cały czas ogłaszaj się na portalach .Chyba juz wszystkich poznali się na tej firmie i nikt nie chce z nimi współpracować _no moze czasami jacyś alkoholicy .Jeśli jesteś nie pijący długo tam się nie utrzymasz -Tak Panie Dynia ?
1
STEFAN 2017-06-08 12:49
Ta firma to dno , płaca bardzo słaba nie do przyjęcia , warunki mieszkalne tragiczne , pracownicy z biura straszne łajzy , szczególnie jakiś gówniarz michałek któremu się coś wydaje ale i tak hitem jest dynia który w życiu chyba słowa prawdy nie powiedział .
ODRADZAM I RADZĘ OMIJAĆ TĄ FIRMĘ Z DALEKA
Zostaw swoją opinię o Montbau - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Montbau