Patrol Group Sp. z o.o.
3 233 6 1

Opinie o Patrol Group Sp. z o.o.

Marta

Czy naprawdę nic pozytywnego nie da się napisać o Patrol Group Sp. z o. o.? Firma publikuje sporo ofert pracy. Pewnie jest wielu kandydatów, którzy zastanawiają się nad aplikowaniem. Napiszcie, proszę czy to firma raczej dla ludzi z doświadczeniem, czy jest dobra również dla początkujących? Jak wyglądają warunki pracy oferowane przez firmę na tle rynku?

Konrad

Idealnych firm nie ma tylko ludzie wybierają sobie niewłaściwą pracę i stąd to niezadowolenie!!

anonymous
@Konrad 31.07.2018 17:29

Post chyba z ekipy zarządzającej; nie podoba się to nikt Cię nie trzyma. Usuniemy niewygodne wpisy i znajdziemy kogoś innego.......

Ja
@Konrad 31.07.2018 17:29

Cześć Marcin!

Karol

Robienie ludzi w uja jak tylko jest możliwość. handlowiec ? To kpina najdłuższy stażem to rok dopiero pracuje. Kierownik faworyzuje ludzi. A dyrektor nie w tracą się bo ma na głowie całe pozostałe rynki. Firma potencjał ale nie z tymi ludźmi u steru. Kierownika powinien brać z branży

Szef Alko żul

Szukajcie innej pracy...szybko...

Miron

Dzień dobry Właśnie szukam pracy i widzę że pojawił się wakat na PH na Małopolskę, czy może ktoś z obecnych tutaj powiedzieć jakie są realia tej firmy,jakie są benefity, jakie warunki prac. Zależy mi na opinii pracowników bo patrząc na poprzednie wpisy to chyba powinienem zrezygnować z rozmowy kwalifikacyjnej.

Nick
@Miron 06.08.2018 18:11

Samochod lipa - dostawczak. Plany nie realne rozliczenie kwartalne przez 100 dni nie będziesz wiedział o swojej realizacji za poszczególne zadania. . Brak benefitow. Atmosfera spieta. Zero wsparcia. Donosicielstwo Wewnątrz na wysokim poziomie...

Pracujacy
@Miron 06.08.2018 18:11

Będziesz jeździć po 300-500 km dziennie i na zebraniu będą narzekać że nie generujesz marży. Ogólnie to straszny (usunięte przez administratora) towar ludzie czekają po 2 tygodnie, chyba że ktoś się pomyli to wyślę na inny adres. Uważajcie na ludzi w biurze....

Irek2

W tej firmie mimo rotacji ludzi pozostały stare nawyki, donosicielstwo. Jedni są lepiej traktowani od drugich. Jednym targety winduje się w kosmos 30-40%w relacji do ubiegłego roku a lepszym tylko 10-20%

Nick

Tragiczne podejście do pracowników. Brak szacunku i wsparcia. O kadrze zarządzającej lepiej nie wspominać... Żenada!!!

wieska87
@Nick 20.07.2018 20:54

Kto z tej kadry zarządzajacej? Ktoś z brygadzistów?

Wars

Jakie warunki na Regionalnego Przedstawiciela handlowego ds. Kluczowych klientów na Mazowieckim? Jaka podstawa? Czy premie do zrobienia? Jakie auto i benefity? Czy da się normalnie pracować?

nowy
@Wars 14.03.2018 06:12

Podstawa jest OK, system premiowy uzależniony od wyników, Ford Courier, Multisport, fajna atmosfera i mega pracowici i otwarci ludzie. Fajna firma - pracuję w niej od kilku miesięcy i polecam!

y
@nowy 14.03.2018 15:24

hi, hi w teorii . Praktyka jak w poprzednich postach........................

Ona Tam

Brawo za poczucie humoru!!!

anonymous
@Wars 14.03.2018 06:12

@wars atmosfera gęstą że i nie przyjemna. Podstawa była ok ale nie na taki obszar. Wcześniej handlowców było więcej i dostawali nie wiele mniej. Teraz szukaja głupich którzy będą orać za relatywnie małe pieniądze. System premiowy zmienia się co pół roku. Raz obiecują takie warunki potem zmieniają. Nie licz że ktoś pomoże, na dzień dobry zostajesz z sam z problemami regionu. Nie polecam

Pracujek

PH skomplikowany system prowizyjny, 0 benyfitów, targety wzrost o 40-60% w porównaniu do zeszłego roku, nerwowa i napięta atmosfera, zadania nie do wykonania, wykluczające siebie wzajemnie. Panie Irek jeżeli, ktoś się angażuje w pracę to wymaga szacunku i żetelnych rozliczeń. Panie Irek nie wiem jaką ma Pan/i u nas pozycję, mogę się tylko domyślać.

On
@Pracujek 05.07.2018 19:07

Jakbyś tu pracował to byś się na Goworku nie udzielał. Ja pracuje i jest mega ciężko bo firma dużo nowego i szybko chce pokazać na rynku. Ale nie można mówić że jest źle bo są ludzie którzy naszą pracę widzą i może nie głaskają nas po h. ale pozwalają względnie spokojnie pracować. Nigdzie nie jest łatwo ale trzeba walczyć. A jak się nie podoba lub kasa na koncie przestanie zadawalać odejść gdzieś indziej. Fakt jest taki i tak zrobiło się lepiej już było... Ale o kasę trzeba zawsze trzeba było walczyć :)

Pracujacy
@Pracujek 05.07.2018 19:07

@pracujek ma rację. Targety wysokie mają pH jeszcze ucięty system prowizyjny. Ale jest to że firma nie potrafi się zebrać na to żeby być uczciwa z pracownikami. Nie polecam

Ulka

Konkurencja tak mocno inspiruje do pisania,?

Nick

ZERO szacunku!!

Patrolek

Cóż się dzieje?! Aż wierzyć się nie chce, że w dziale handlowym jest tak napięta atmosfera??!!

Lolek
@Patrolek 09.07.2018 19:22

Nie nowość! Rotacja w tej Firmie, była i widzę, że nadal jest. Pracowałem w tej Firmie jakiś czas temu i pomimo złych opinii ( cyklicznie usuwanych) podjąłem w niej pracę. Czas w tej Firmie uważam za stracony, okropna atmosfera. Na nic te wpisy, że w Patrolu się zmienia. Nowi pracownicy muszą się sami przekonać, że w tej Firmie zawsze musi być ofiara/y. Stąd takie konflikty między ludźmi: to kierowniczki, to Ktoś z innych Działów.

Patrolek

Cóż tu się dzieje, zwolnienia zła atmosfera w dziale handlowym? Aż wierzyć się nie chce??!!

Irek

Jeśli komuś nie po drodze z pracą to w żadnej firmie nie będzie mu dobrze!!!

Marcin
@Irek 04.07.2018 10:08

Śmieszne stwierdzenie! Ludzie, którzy tu jeszcze pracują angażują się ponad 100%, tylko "kadra zarządzająca" robi im pod górę! (nie dając nic w zamian), ustala targety nie do wykonania! 50-60% wzrostu w porównaniu do zeszłego roku, kasy i wsparcia za to żadnego nie ma. Irek nie pisz, że komuś nie podrodze z pracą, bo brzmi to tak jakby niewolnictwo było dalej promowane i na topie.

Sara

Firma zmienia warunki zatrudnienia pracowników co kwartał na takie jakie w danym momencie są dobre dla niej. Targety pracowników działu handlowego nie realne a zadania nawzajem się wykluczają. Praca w Krk to praca na chwilę i najlepiej dla młodzieży a sprzedaż to pomyłka i walka o przetrwanie w firmie bez kręgosłupa zwolnili człowieka bo nie zrobił źle wyliczonego targetu. To kolejny w tym roku który odszedł lub nie pasował

Ania
@Sara 03.07.2018 13:08

Zgadzam się praca w tej firmie to pomyłka

Marta

Przypominam wszystkim użytkownikom o obowiązującym na forum regulaminie - https://www.gowork.pl/regulamin - mimo że wypowiadacie się anonimowo to wciąż obowiązują Was zasady kultury oraz polskie prawo. Publikujecie komentarze na forum publicznym, na którym nie można używać obraźliwych określeń wobec nikogo.

Jadzia

Czy kierowniczki zmian które chodzą po hali i po drodze transportowej powinny mieć obuwie robocze? Wg przepisów bhp TAK!!!!!!!!!!!!!!

Feliks

Smutne, że osoby którym nie udało się utrzymać pracy w firmie teraz chcą firmę oceniać!!!

Pszczółka Maja
@Feliks 19.03.2018 23:55

Myśle, ze zamiast utrzymać należałoby użyć słowa wytrzymać.

jarrro

Jak tam donosicielstwo dalej aktywne? Czy porządek wreszcie zrobili?

Szary

Czy ktoś może napisać co jest nie tak że handlowcy uciekli? Zastanawiam się nad podjęciem pracy jako handlowiec ale nie wiem czego mam się spodziewać po tych wpisach? Jakie pieniądze benefity samochody szanse na realizacje targetów zadań atmosfera codzienność itp. Co jest nie tak?

anonim

(usunięte przez administratora)

znamsie

Art. 212. Kodeksu Karnego § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Pogadajmy

Drogi kolego Czytam Twoj wpis i zastanawiam sie DLACZEGO DLACZEGO poswieciles tyle czasu na ten poemat skad tyle nienawisci do pracodawcy przeciez piszesz ze to juz historia Chyba nikt nie wierzy ze to w trosce o nowych kolegow Pamietaj ze przedstawiajac tak niekorzystnie Patrola obrazasz duuuzo wartosciowych osob NA TO NIE MA ZGODY w tej firmie jest duzo pozytywnej energi ludzie sa mega zaangazowani Daja z siebie wszystko Postaraj sie myslec pozytywnie a kto wie mpze kiedys ...napiszesz cos milego o pracodawcy nawet jesli dzis wydaje sie to nierealne Trzymam kciuki????

OlLla
@Pogadajmy 15.02.2018 17:54

Witam, Ja nie pracuje juz jakas chwile i czytajac również jestem oburzona tym wpisem, nie rozumiem co ma na celu takie wypisywanie co prwada sama doświadczyłam gorzkich słów od ludzi ktorych ,, uważałam za przyjaciół,, ale czas pokazal kto jest kim a kto jest NIKIM . Ale w zadnym wypadku nie zgadzam sie o wpisie na temat Pracodawcy, wg mnie to osoba w porządku a przeze wszystkim sluzy pomocą jezeli sie do niego pójdzie i poprosi jak dla mnie byl SUPER PRACODAWCA i nie wykluczam współpracy Z reszta wg mnie to opinie nie na miejscu,Ja wychodzę z założenia ze jak ktos ma cos do siebie niech ma tyle odwagi i powie ,, Face of face,, a nie na forum . I wlasnie dlatego jestem zniesmaczona tymi wpisami, pisza ludzie bzdury i pytanie PO CO ?????? Wiem tyle ze to nie jest fajne i wiem ze ludzie potrafia pisać takie bzdury zeby zniszczyć inna osobe, Ale w taki sposob niszczą sie sami Siebie , przez wlasne zawziecie i glupote. . Szczere pozdrawienia dla dobrych ludzi i dla Szefa.

jeszcze tu jestem
@znamsie 15.02.2018 14:55

ok ładnie napisane ale od końca listopada do końca stycznia odeszło z firmy 4 z 6 przedstawicieli...sugerujesz że wszyscy byli słabi?????

Snoopy
@jeszcze tu jestem 20.02.2018 18:01

To co tam tak naprawdę się dzieje? Są ogłoszenia chyba ze trzy? Proszę merytorycznie o bez hejtu to co namacalne. Jakie pieniądze i jakie standardy?

pracownik nowy wielun

Jak centrala w Krakowie na dziś? Podobno padła i wszystko zwoza do Wielunia?

Yyy

Witam. Proszę o informację ile płacą przy obsłudze Wtryskarki ?

ihaha
@Yyy 11.02.2018 11:54

Zależy której wtryśniesz. Średnio coś około 500+. Ale to dopiero po 9 miesiącach.

Kandydatka

Witam serdecznie. Pojawiły się ogłoszenia. Bardzo proszę o info jak płacą PH i Kierownikom oraz jakie samochody mają.

Hera
@Kandydatka 11.01.2018 11:53

Jak kobieta, kobiecie. Masz dzieci? Lub zamierzasz mieć? Jeśli masz rejon który obejmuje 1/6 kraju i do klienta jedziesz 300km to pomyśl o dzieciach i o tym ile kilometrów zrobisz w miesiącu. Po drugie siedziba jest w Krakowie a czasem i tam trzeba pojechać. Po trzecie "it is the man`s World" to narzędziówka i budowlanka więc możesz mieć ciężko. Po czwarte zwolniło się trzech Handlowców ostatnim czasie a reszta szuka, dlaczego? A jeżdżą dwuosobowymi pudełkami.

Kandydatka
@Hera 11.01.2018 17:32

Dziękuje Ci bardzo :). Jest też ogłoszenie na Kierownika Sprzedaży Krajowej, czy możesz coś o tym powiedzieć ?

Hera
@Kandydatka 12.01.2018 09:31

Ostatni który miał nim zostać zrezygnował przed podpisaniem umowy nie podjął rękawicy. Była byś moja droga figurą która nic nie może bo w tej firmie nikt poza szefem i dyrektorem nikt nic nie może. Ogólnie zamiast się rozwijać cofamy się. A szkoda

Kandydatka
@Hera 12.01.2018 17:01

Ups... Dziękuje Ci bardzo. Rzeczywiście, z tego co się orientowałam to nie ma zbyt wielu kandydatów na to stanowisko. Orientuje się jaki samochód i jakie wynagrodzenie oferują Kierownikowi ?

Hera
@Kandydatka 13.01.2018 13:15

Skode Octavia kilkuletnia. Pieniądze nie adekwatne do tego co Cię czeka. Ja sama szukam. I dużo ludzi tu to robi

dobrze poinformowany
@Kandydatka 11.01.2018 11:53

Hera - myślisz, że ktoś z głowa na karku szuka informacji o pracy na go worku? Tu każdy może bezkarnie napisać wszystko - nawet konkurencja ;) Dałaś się podpuścić, niestety... tylko komu?

dobrze poinformowany
@Kandydatka 11.01.2018 11:53

Hera - myślisz, że ktoś z głowa na karku szuka informacji o pracy na go worku? Tu każdy może bezkarnie napisać wszystko - nawet konkurencja ;) Dałaś się podpuścić, niestety... tylko komu?

dobrze poinformowany
@Kandydatka 11.01.2018 11:53

Hera - myślisz, że ktoś z głowa na karku szuka informacji o pracy na go worku? Tu każdy może bezkarnie napisać wszystko - nawet konkurencja ;) Dałaś się podpuścić, niestety... tylko komu?

dobrze poinformowany
@Kandydatka 11.01.2018 11:53

Hera - myślisz, że ktoś z głowa na karku szuka informacji o pracy na go worku? Tu każdy może bezkarnie napisać wszystko - nawet konkurencja ;) Dałaś się podpuścić, niestety... tylko komu?

Profejonalista
@dobrze poinformowany 17.01.2018 14:29

Ten portal ma za zadanie wymianę opinie. Jest konieczny bo pracodawcy (tego typu) nigdy nie mówią prawdy podczas rekrutacji. Nikt nikogo nie podpuszcza, pyta jedynie u źródła; mówiąc inaczej sprawdza czy negatywna opinie z rynku (wystawiona przez klientów) jest prawdą.

dobrze poinformowany
@Profejonalista 17.01.2018 15:35

"Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać" - pisze portal w nagłówku... chyba, że firma im zapłaci - wówczas otrzymuje uprawnienia do "archiwizowania" wpisów :) Ten portal ma za zadanie zarabianie pieniędzy kosztem ludzi, którzy szukają rzetelnej informacji i dają się nabrać...

Nick
@Kandydatka 11.01.2018 11:53

Odradzam, dają Fordy Transity Courier-ale to tylko narzędzie, komputery które ledwo dają się uruchomić, targety do zrealizowania na poziomie +40 a i 60 % realizacji z 2017 :) ,system premiowania nie sprecyzowany od stycznia ubiegłego roku...od połowy listopada do końca roku odeszło trzech z sześciu handlowców...ciągłe opóźnienia w dostawach do klientów, brak realnych terminów dostaw, brak osób które takie terminy mogą podać ... tak wygląda patrol

lepiej poinformowany
@dobrze poinformowany 18.01.2018 11:50

A może ktoś pisze po prostu najszerszą prawdę ? I nie musi to być frustrat. Dla potwierdzenia i zobrazowania sytuacji czytaj patologii wręcz podam taki przykład : kiedy zjazdy handlowców odbywały się w Krakowie i trwały dwa dni, handlowcy spali w "domku ogrodnika" na terenie posiadłości właściciela firmy...zanim wyposażyli to miejsce w łóżka rozkładane niektórzy handlowcy spali na materacach na podłodze a część we dwóch w jednym łóżku...niech to będzie wystarczający obraz tej firmy i jej podejścia do pracowników

wspomnienia :)
@lepiej poinformowany 26.01.2018 18:55

Z tego co wiem, to przedstawiciele śpią w hotelach, a jakie były początki? Można by o tym książkę napisać. I to nie jedną ;)

Pracownik
@Kandydatka 11.01.2018 11:53

Minimalna a może coś lepiej

Iron

Uważajcie na donosicielkę w zakładzie... Uważajcie co przy niej mówicie - ja już się przejechałem jak tzw. Zabłocki na mydle...

Erytuds
@Iron 31.01.2018 20:45

a o kim mowa inicjały podaj?

Mudzi

Jak tam u was, czy AK jeszcze pracuje i dalej opowiada bajki o tym co zobaczyła na paskach?

Night
@Mudzi 11.01.2018 08:49

Tak jest i wszyscy mają ubaw jak idzie z paleciakiem tylko w te dni kiedy szef jest na zakładzie. Kiedy go nie ma to jakos dziwnie nie ma nic do przywiezienia. Trzeba umiec sie pokazac i zablysnąc czasem hahahahaha

M

Szkoda że nie informują przed podjęciem pracy ze na hali jest temperatura nawet 0 stopni...

Kolo
@M 19.01.2018 16:08

Szkoda że pracownicy którzy pracują na dworze nie mają nawet posiłków regeneracyjnych

Seniorita

Czy firma się pozbiera? Tu naprawdę nie ma kto pracować. Produkcja działa na 30% lista nie wysłanych dostaw rośnie , kryzys się pogłębia. Czy jeszcze będzie tu dobrze? Nie wiadomo co o tym myśleć , tak jakby ktoś z góry działał na szkodę spółki i nie chciał żeby dobrze funkcjonowała! Dajcie ludziom zarabiać a wtedy nie będą odchodzić i zrobią wszystko by firma działała! Ciężko pracować gdzieś gdzie nikt nie widzi problemów tylko zamiata je pod dywan! Przecież to może być firma która sprzątnie konkurencję i będzie się rozwijać!!!

Robot

Jest już jakiś nowy kierownik sprzedaży krajowej?

Maruś
@Robot 11.01.2018 11:44

Tak Stachu z 2 zmiany idzie bo nie ma chętnych a on nie wie na co się pisze poza tym konfekcja idzie na handlowców bo ich zawsze się gdzieś przerzuca Haha

Miro

Słyszałem o firmie, że to dobry pracodawca. Podpowiedzcie czy są jakieś oferty pracy?

Samira
@Miro 10.01.2018 13:15

Tak Super że w miesiąc zwolniło się 3 handlowców i dyrektor marketingu a nowi nie chcą nawet próbować. A to dopiero początek roku

Frt
@Samira 11.01.2018 07:38

Dlaczego tyle osób się zwalnia?

ADIK
@Samira 11.01.2018 07:38

"Klienci nie są najważniejsi. Pracownicy są najważniejsi" "Jeśli zadbasz o swoich pracowników, oni zatroszczą się o klientów" TA "firma" działa na innych zasadach tu ani klienci ani tym bardziej pracownicy nie są ważni...dlatego odeszło tylu handlowców

Zostaw opinię o Patrol Group Sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o.o.