Patrol Group Sp. z o.o.
3 235 6 1

Opinie o Patrol Group Sp. z o.o.

Pracownik

Zaczęło się trolowanie strony z opiniami. Taka polityka firmy nie pierwszy raz. Pewnie zalecenie od góry bo nikt nie chce tam pracować.

Olek
@Pracownik 10.10.2018 20:50

tak, tak goowork to chyba nie portal reklamowy. Aż tak źle nie stać już na fachową reklamę ???

MEMSON

(usunięte przez administratora) zarobki śmieszne nie cenią sobie zupełnie, pracownika nie rozumiem, dlaczego w tej firmie zwykły szary człowiek musi się kłócić o każdy grosz, to pracodawca powinien zabiegać o pracownika.

Moni

W patrolu pracują przede wszystkim fajni ludzie oczywiście nie wszyscy ale większość. Atmosfera pracy nie jest zła ale warunki już tak. Zarobki zbliżone do innych zakładów.

Czarna

Pracuje w Patrol Group dobre kilka lat Może nie jest tu idealnie ale na pewno nie jest najgorzej. Najważniejsze jest dla mnie to, że w firmie powoli wszystko zmierza w dobrym kierunku. Uwierzcie mi a mam porównanie, że w porównianiu z innymu firmami to jest tu naprawde dobrze. Każdemu łatwo narzekać ale jak to mówią wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.

Patrol Group Sp. z o.o.
pracodawca
Witamy serdecznie wszystkich szukających informacji na temat Patrol Group.


Chcemy być tam, gdzie poruszane są kwestie dotyczące naszej firmy, stąd też postanowiliśmy zaznaczyć swoją obecność w serwisie GoWork.pl. Z chęcią odpowiemy na Państwa pytania dotyczące rekrutacji czy pracy w naszym przedsiębiorstwie.


Naszym celem jest nieustanny rozwój, dlatego z uwagą słuchamy wszystkich komentarzy dotyczących Patrol Group.  Wierzymy, że dzięki nim, możemy usprawniać funkcjonowanie naszej organizacji.

Dziękujemy za pozostawione na forum opinie. Każdy komentarz od pracownika lub kandydata jest dla nas cennym źródłem informacji.


Osoby, które chcą skontaktować się z nami bezpośrednio, zapraszamy do wysyłania wiadomości na adres: hr@patrol.pl, lub kontaktu osobistego – zapewniamy anonimowość.


Zachęcamy także do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy:


Pozdrawiamy,
Patrol Group



   
Good Time

"Dobrze że jest ktoś od HR. Że ktoś będzie dbał o prawa pracowników. może gdyby wcześniej Pani była z kompletacji nie zwolniła się ardzo wartosciowa osoba, długoletnia pracownica która umiała wszystko. Ale to nie było doceniane tylko osobisty stosunek do niej oraz zazdrość o wynagrodzenie finansowe a przecież podobno mamy prawo do NIEJAWNOŚCI ZAROBKÓW. Podobno... W teorii także praktyce na kompletacji NIE , przynajmniej tak bylo...Kompetentna i rzetelna kierowniczka zmiany nie robi szumu wokół wypłaty pracownicy a tak było i wyszlo to do innych działów." " Zgłoszenia były już dawno. Pracownice zgłaszały kierownikowi rok temu ale nikt z tym nic nie zrobił i tak bedzie tym razem. Pozdrawiam wszystkich pracowników. Naprawdę ludzie a przynajmniej wiekszosc to fajne osoby a reszta tylko narzeka." Mam nadzieje ze dział HR to czyta mam nadzieje ze ktoś kompetentny to przeczyta i trafi z tym do Prezesa GM . I chwilę się nad tym zastanowi. I wyjdzie z jakąś ciekawą inicjatywą. Zacznie się bacznie przyglądać pracy na kompletacji. Panie Prezesie bo przypuszczam ze wolnych chwilach wchodzi pan na to forum i je czyta... ja wiem że trzeba wymagać i itd , ale trzeba do rządzenia dawać mądrych i kreatywnych ludzi. Chyba że woli pan, wciąż czytać o kolejnych kłopotach na tym dziale. I frustracje ludzi ze nic się z tym nie robi. PS : Ona jest lepszą aktorką niż pan. :) Pozdrawiam

Sven
@Good Time 06.10.2018 21:43

Za to ostatnie zdanie stawiam Ci piwo.

Good Time

" Pracuje w Patrolu i obserwuje i moge stwierdzić że nigdy nie było tam lepiej niż teraz. Kadra zarządzająca jest obecnie najlepsza w firmie dużo sie dzieje. Kierownik produkcji - pierwszy który interesuje sie naprawde wszystkim wychodzi do ludzi rozmawia o potrzebach słucha ludzi - brawo. Dyrektor właściwy człowiek na właściwym miejscu ogarnia cały zakład. Niech starzy pracownicy powiedza jak było kilka lat temu. Warunki poprawiły sie i to duzo. Atmosfera pracy tez. Oczywiscie zaraz wyleje sie na mnie fala krytyki bo ci co tylko narzekaja na pewno skrytykuja moją wypowiedz." hehehe to na sto procent pisał jakiś zwykły szary pracownik, no na sto procent :D nie pisał tego nikt z kadry zarządzającej no na sto procent :D żenada po prostu żenada. Czytając to można odnieś wrażenie ze Patrol to kraina mlekiem i miodem płynąca. Szkoda tylko ze wciąż są poszukiwani ludzie. Że jest tak ogromna rotacja, że po za starymi pracownikami którzy już przywykli do tego. To już nowi ludzie przychodzą i widzą ten chaos i bałagan i szybko odchodzą. Do tego żałośnie śmieszne zarobki, za nie ma co się oszukiwać, prace często pod presją czasu. Ja wiem że krytykować jest łatwo i każdy głupi to potrafi, ale ja tu nie zamierzam krytykować czy wylewać wiadra pomyj na jakieś osoby. Bo nie to jest moim zamysłem. Bo w tej firmie pracują naprawdę w porządku ludzie. Nawet wśród kadry zarządzającej. Plusem jest to że łatwo się też zaaklimatyzować bo jednak pracuje tam dużo młodych i otwartych i inteligentnych ludzi. Ale panuje też ogromny bałagan, atmosfera jednak gęstnieje, wymaga się więcej w zamian oferując nie wiele. Ale wierze ze trafi ten komentarz do kompetentnych ludzi w tej firmie i poczynią jakieś kroki w tym kierunku. Widzę ogłoszenie na dział kompletacji, myślę ze póki kierowniczką zmiany jest tam AK to nawet jak ktoś tam przyjdzie to wystarczy ze ta osobą nie będzie lubiana przez tą panią to długo nie popracuje i nie ma znaczenia czy będzie dobrym pracownikiem czy też nie. Sprawia wrażenie ogromnie zatroskanej o sprawy tej firmy a w rzeczywistości dba o to ażeby było pod jej dyktando i jest wstanie oczernić każdego. Ocenia czyjąś prace na zasadzie Lubię albo nie lubię. A to jednak podobno profesjonalna firma. Myślę ze zmiana na tym stanowisku da marketingowy i nie tylko pozytywny impuls dla firmy. Że jednak żadne układy tu nie rządzą, że kadra zarządzająca dostrzega pewne sygnały ze czas coś zmienić, ze czas pokazać ze oczyszczamy tą toksyczną atmosferę. Ale może będzie jak dawniej że ludzie będą pisać "Tak jest i wszyscy mają ubaw jak idzie z paleciakiem tylko w te dni kiedy szef jest na zakładzie. Kiedy go nie ma to jakos dziwnie nie ma nic do przywiezienia. Trzeba umiec sie pokazac i zablysnąc czasem hahahahaha" nie wiem kto to pisał, ale wiem ze taka jest opinia większości. I niestety taka jest też prawda. Ale ocenę tego pozostawiam tak zwanej "Górze " Nie ma ludzi niezastąpionych. Czy warto przyjść do Patrol Group ? myślę ze mimo wszystko warto. PS : " UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o.o. " Mam nadzieje ze ten warunek pozostał spełniony :) Pozdrawiam

Mateo
@Good Time 04.10.2018 22:07

Warto przyjść do firmy oczywiscie byle tylko nie na tamtą zmiane na kompletacji. Pozdrawiam.

Patrol Group Sp. z o.o.
pracodawca
@Good Time 04.10.2018 22:07

MATEO, dziękujemy za Twoją opinię. Nieustannie pracujemy nad warunkami i lepszą organizacją pracy w Patrol Group. Firma jest jednak duża i się rozwija więc ciągle jest miejsce na dalsze usprawnienia - nad czym codziennie pracujemy. Co do sytuacji w Dziale Kompletacji, będziemy to badać. Jeżeli możesz nam podać więcej szczegółów będziemy wdzięczni za wiadomość na adres: hr@patrol.pl

Były pracownik
@Good Time 04.10.2018 22:07

Masz rację: ja widzę to tak: jeśli Firma jest ok to nie ma słodzenia i zachwalania w internecie. A tutaj same słodzenia i wmawianie, że teraz to tylko lepiej, bo to i tamto . Negatywne i niewygodne komentarze natychmiast znikają!!. Opuściłem szeregi tej firmy jakiś czas temu i uważam, że była to najlepsza decyzja. Na pracę w Patrolu szkoda zdrowia i czasu. Lepiej rozwijać się i przynosić pożytki w innej organizacji.

Good Time
@Patrol Group Sp. z o.o. 05.10.2018 16:08

" Co do sytuacji w Dziale Kompletacji, będziemy to badać. Jeżeli możesz nam podać więcej szczegółów będziemy wdzięczni za wiadomość na adres: hr@patrol.pl" To aż trudno uwierzyć ze w końcu ktoś z działu hr się odezwał, ale bardzo to doceniam.:) Jeśli chodzi o szczegóły polecam dokładnie przeczytać wcześniejsze komentarze, ludzi z którzy mają z tą osobą nieprzyjemność pracować. Ja wiem że można napisać : Że kierownik nie jest po to by go lubić, ale aby słuchać jego poleceń. I owszem zgadzam się z tym absolutnie. Ale proszę mi wskazać inną osobę na stanowisku kierowniczym czy też nawet dyrektorskim do której ludzie mają tyle zastrzeżeń ? bardzo nieliczne i pojedyncze przypadki. Czyli to już coś powinno dać do myślenia. Dlaczego nie wspomniano słowem o drugiej pani z kompletacji która też jest kierowniczką ? A wydaje mi się ze prace wykonuje tak samo ze zlecenia są wykonywane na czas. Ale jednak w drugim przypadku po za tym ze druga kierowniczka zmiany również wymaga od swoich ludzi, zaangażowania i jej załoga również pracuje pod presją czasu. To potrafi stworzyć przyjazną atmosferę, a proszę mi wierzyć obok finansów to atmosfera w pracy jest drugim bardzo istotnym czynnikiem. Wierzcie mi ludzie zanim podejmą prace w jakimkolwiek zakładzie z reguły często zasięgają informacji z Internetu, jakie są opinie o danej firmie. A takie opinie spójrzmy sobie prawdzie w oczy zniechęcają. Ale uważam ze firma jako sama w sobie ma potencjał ogromny i naprawdę podkreślę to jeszcze raz, pracuje w niej naprawdę dużo życzliwych i w porządku ludzi. Nawet wśród ludzi którzy w tej firmie zajmują najwyższe stanowiska, Dyrektorskie czy kierownicze. A to oni z reguły w innych firmach są najbardziej atakowani. Jeśli naprawdę ktoś poważnie do tematu podejdzie i zastanowi się ze może jednak coś jest na rzeczy i tu już nie chodzi o zwykłe atakowanie kierownika na zasadzie bo wymaga to nie lubię. Tylko ze problem jest naprawdę znacznie poważniejszy. Bo jak już napisałem wcześniej proszę wskazać inną osobę do której było by aż tyle zastrzeżeń? …… no właśnie Stwierdzenie " Co do sytuacji w Dziale Kompletacji, będziemy to badać. " to proszę mi wierzyć za mało. Bo te komentarze i opinie nie pojawiają się od wczoraj. Widocznie wcześniej nikt na nie zwracał uwagi. Wierzcie mi jeśli będą poczynione jakieś faktyczne kroki by to zmienić to i opinia się zmieni. Wierze ze nasza dyskusja przebiegła znów w merytoryczny i kulturalny sposób. Pozdrawiam :)

Good Time
@Patrol Group Sp. z o.o. 05.10.2018 16:08

Moja wcześniejsza merytoryczna odpowiedz nie została opublikowana. Czyżby odpowiedzi były wybiórczo publikowane. ? Nie chcemy sprowadzić tego forum do kulturalnej dyskusji ? Czy regulamin został złamany ze nie zostało ono opublikowane ?

Doris
@Good Time 05.10.2018 20:48

Dobrze że jest ktoś od HR. Że ktoś będzie dbał o prawa pracowników. może gdyby wcześniej Pani była z kompletacji nie zwolniła się ardzo wartosciowa osoba, długoletnia pracownica która umiała wszystko. Ale to nie było doceniane tylko osobisty stosunek do niej oraz zazdrość o wynagrodzenie finansowe a przecież podobno mamy prawo do NIEJAWNOŚCI ZAROBKÓW. Podobno... W teorii także praktyce na kompletacji NIE , przynajmniej tak bylo...Kompetentna i rzetelna kierowniczka zmiany nie robi szumu wokół wypłaty pracownicy a tak było i wyszlo to do innych działów.

Klon
@Good Time 05.10.2018 19:08

Zgłoszenia były już dawno. Pracownice zgłaszały kierownikowi rok temu ale nikt z tym nic nie zrobił i tak bedzie tym razem. Pozdrawiam wszystkich pracownikow. Naprawde ludzie a przynajmniej wiekszosc to fajne osoby a reszta tylko narzeka.

Zdich
@Good Time 04.10.2018 22:07

Ciągle czytam ta nowa: kadra zaządzająca jest lepsza od poprzedniej i to słodzenie i to kilkanaście razy w po każdej wymianie w Patrolu .... Było wiele bardzo dobrej kadry, którzy de facto budowali tą firmę, ale niestety polityka "najwazniejszych" w firmie nie sprzyja utrzymaniu dobrych fachowców. Moim zdaniem nie warto podejmowac pracy w tej firmie szkoda zdrowia. Nikt, nikogo nie doceni; w perpektywie nawet tej obecnej samowychwalającej się kadry kierowniczej

Ktoś

Pracuje w firmie już kilka lat i powiem tak raz jest lepiej raz gorzej. Widze ze kadra zarzadzajaca bardziej liczy sie ze zdaniem pracownikow. Kiedys za rzadow jednego dyrektora to było tak: "nie podoba ci sie to nikt cie siłą nie trzyma". Teraz jest zupelnie inaczej. Da sie zauwazyc ze problemy staraja sie rozwiazywac na bieżąco i bardzo mi sie to podoba. Malymi krokami ta firma jest coraz lepszym miejscem pracy ( nawet nastawienie szefa do pracownikow) te drobne rzeczy sprawiaja ze ja przestałam myslec o zmianie pracy ;)))

Good Time
@Ktoś 05.10.2018 16:34

Hmmm… Czy kadra zarządzająca liczy się bardziej z zdaniem pracowników ? To owa kadra zarządzająca o której piszesz a może jesteś jej częścią, chyba nie widzi, albo udaje że nie widzi, problemów o których była wcześniej mowa. Tj nie czyta komentarzy a one są może nie zawszę merytoryczne, a wręcz mocno atakujące pewną panią. Ale mimo to są bardzo szczerze. Co do dyrektora no ja się absolutnie zgadzam tu nawet nie ma porównania miedzy poprzednimi dyrektorami a obecnym. Bo pan Wojtek, jest człowiekiem o wielkiej kulturze i ogromnej wyrozumiałości, i nie widzę by ktoś go tu atakował. Także nie odbiegajmy od głównego tematu. Chodzą słuchy a że mają być mocno ograniczone premie, chciałbym żeby ktoś kompetentny się wypowiedział w tej sprawie. Jeśli to prawda to jeśli to jest to " nowe nastawienie " to nie sądzę aby przyniosło pozytywne rezultaty. Ja myślę ze sporo ludzi mimo ze będzie się im pluć w twarz i mówić ze deszcz pada i tak nie zmienią pracy. Będą swoją frustracje wylewać na tym forum. Ale to jest kwestia samego pracodawcy, na ile zależy mu, aby stworzyć wolną od frustracji załogę. A proszę mi wierzyć ze nie poniesie za to wielkich kosztów finansowych. Po po prostu niech czyta uważnie opinie ludzi którzy u niego pracują. pozdrawiam

Dorian

Tak, tak idzcie tam do pracy szczególnie pod jedną kierowniczke która tylko niektórym znanymi sposobami stosuje mobbing, atmosfera pracy tak gęsta że po powrocie do domu z człowieka kompletnie wyssane życie i energia nie wiem z czego ona tam jeszcze pracuje???

Nick

Mamy 2018 rok, każdy wie że trudno jest znaleźć dobrych pracowników. Jeśli jesteś dobry i nie chcesz tracić czasu na współprace z donosicielami i amatorami (nie mówię o pracownikach produkcji dla których szacunek), idź do Patrola. "Kierownik" i Menagier i pewna tajemnicza osoba w biurze szybko cię obrobią kryjąc swoją "d". Szkoda czasu.

Dolar
@Nick 02.10.2018 18:16

Kto jest tą tajemniczą osobą?

Obserwator

Pracuje w Patrolu i obserwuje i moge stwierdzić że nigdy nie było tam lepiej niż teraz. Kadra zarządzająca jest obecnie najlepsza w firmie dużo sie dzieje. Kierownik produkcji - pierwszy który interesuje sie naprawde wszystkim wychodzi do ludzi rozmawia o potrzebach słucha ludzi - brawo. Dyrektor właściwy człowiek na właściwym miejscu ogarnia cały zakład. Niech starzy pracownicy powiedza jak było kilka lat temu. Warunki poprawiły sie i to duzo. Atmosfera pracy tez. Oczywiscie zaraz wyleje sie na mnie fala krytyki bo ci co tylko narzekaja na pewno skrytykuja moją wypowiedz.

Marta

Czy naprawdę nic pozytywnego nie da się napisać o Patrol Group Sp. z o. o.? Firma publikuje sporo ofert pracy. Pewnie jest wielu kandydatów, którzy zastanawiają się nad aplikowaniem. Napiszcie, proszę czy to firma raczej dla ludzi z doświadczeniem, czy jest dobra również dla początkujących? Jak wyglądają warunki pracy oferowane przez firmę na tle rynku?

Konrad

Idealnych firm nie ma tylko ludzie wybierają sobie niewłaściwą pracę i stąd to niezadowolenie!!

anonymous
@Konrad 31.07.2018 17:29

Post chyba z ekipy zarządzającej; nie podoba się to nikt Cię nie trzyma. Usuniemy niewygodne wpisy i znajdziemy kogoś innego.......

Ja
@Konrad 31.07.2018 17:29

Cześć Marcin!

Karol

Robienie ludzi w uja jak tylko jest możliwość. handlowiec ? To kpina najdłuższy stażem to rok dopiero pracuje. Kierownik faworyzuje ludzi. A dyrektor nie w tracą się bo ma na głowie całe pozostałe rynki. Firma potencjał ale nie z tymi ludźmi u steru. Kierownika powinien brać z branży

Szef Alko żul

Szukajcie innej pracy...szybko...

Miron

Dzień dobry Właśnie szukam pracy i widzę że pojawił się wakat na PH na Małopolskę, czy może ktoś z obecnych tutaj powiedzieć jakie są realia tej firmy,jakie są benefity, jakie warunki prac. Zależy mi na opinii pracowników bo patrząc na poprzednie wpisy to chyba powinienem zrezygnować z rozmowy kwalifikacyjnej.

Nick
@Miron 06.08.2018 18:11

Samochod lipa - dostawczak. Plany nie realne rozliczenie kwartalne przez 100 dni nie będziesz wiedział o swojej realizacji za poszczególne zadania. . Brak benefitow. Atmosfera spieta. Zero wsparcia. Donosicielstwo Wewnątrz na wysokim poziomie...

Pracujacy
@Miron 06.08.2018 18:11

Będziesz jeździć po 300-500 km dziennie i na zebraniu będą narzekać że nie generujesz marży. Ogólnie to straszny (usunięte przez administratora) towar ludzie czekają po 2 tygodnie, chyba że ktoś się pomyli to wyślę na inny adres. Uważajcie na ludzi w biurze....

Irek2

W tej firmie mimo rotacji ludzi pozostały stare nawyki, donosicielstwo. Jedni są lepiej traktowani od drugich. Jednym targety winduje się w kosmos 30-40%w relacji do ubiegłego roku a lepszym tylko 10-20%

Nick

Tragiczne podejście do pracowników. Brak szacunku i wsparcia. O kadrze zarządzającej lepiej nie wspominać... Żenada!!!

wieska87
@Nick 20.07.2018 20:54

Kto z tej kadry zarządzajacej? Ktoś z brygadzistów?

Wars

Jakie warunki na Regionalnego Przedstawiciela handlowego ds. Kluczowych klientów na Mazowieckim? Jaka podstawa? Czy premie do zrobienia? Jakie auto i benefity? Czy da się normalnie pracować?

nowy
@Wars 14.03.2018 06:12

Podstawa jest OK, system premiowy uzależniony od wyników, Ford Courier, Multisport, fajna atmosfera i mega pracowici i otwarci ludzie. Fajna firma - pracuję w niej od kilku miesięcy i polecam!

y
@nowy 14.03.2018 15:24

hi, hi w teorii . Praktyka jak w poprzednich postach........................

Ona Tam

Brawo za poczucie humoru!!!

anonymous
@Wars 14.03.2018 06:12

@wars atmosfera gęstą że i nie przyjemna. Podstawa była ok ale nie na taki obszar. Wcześniej handlowców było więcej i dostawali nie wiele mniej. Teraz szukaja głupich którzy będą orać za relatywnie małe pieniądze. System premiowy zmienia się co pół roku. Raz obiecują takie warunki potem zmieniają. Nie licz że ktoś pomoże, na dzień dobry zostajesz z sam z problemami regionu. Nie polecam

Pracujek

PH skomplikowany system prowizyjny, 0 benyfitów, targety wzrost o 40-60% w porównaniu do zeszłego roku, nerwowa i napięta atmosfera, zadania nie do wykonania, wykluczające siebie wzajemnie. Panie Irek jeżeli, ktoś się angażuje w pracę to wymaga szacunku i żetelnych rozliczeń. Panie Irek nie wiem jaką ma Pan/i u nas pozycję, mogę się tylko domyślać.

On
@Pracujek 05.07.2018 19:07

Jakbyś tu pracował to byś się na Goworku nie udzielał. Ja pracuje i jest mega ciężko bo firma dużo nowego i szybko chce pokazać na rynku. Ale nie można mówić że jest źle bo są ludzie którzy naszą pracę widzą i może nie głaskają nas po h. ale pozwalają względnie spokojnie pracować. Nigdzie nie jest łatwo ale trzeba walczyć. A jak się nie podoba lub kasa na koncie przestanie zadawalać odejść gdzieś indziej. Fakt jest taki i tak zrobiło się lepiej już było... Ale o kasę trzeba zawsze trzeba było walczyć :)

Pracujacy
@Pracujek 05.07.2018 19:07

@pracujek ma rację. Targety wysokie mają pH jeszcze ucięty system prowizyjny. Ale jest to że firma nie potrafi się zebrać na to żeby być uczciwa z pracownikami. Nie polecam

Ulka

Konkurencja tak mocno inspiruje do pisania,?

Nick

ZERO szacunku!!

Patrolek

Cóż się dzieje?! Aż wierzyć się nie chce, że w dziale handlowym jest tak napięta atmosfera??!!

Lolek
@Patrolek 09.07.2018 19:22

Nie nowość! Rotacja w tej Firmie, była i widzę, że nadal jest. Pracowałem w tej Firmie jakiś czas temu i pomimo złych opinii ( cyklicznie usuwanych) podjąłem w niej pracę. Czas w tej Firmie uważam za stracony, okropna atmosfera. Na nic te wpisy, że w Patrolu się zmienia. Nowi pracownicy muszą się sami przekonać, że w tej Firmie zawsze musi być ofiara/y. Stąd takie konflikty między ludźmi: to kierowniczki, to Ktoś z innych Działów.

Patrolek

Cóż tu się dzieje, zwolnienia zła atmosfera w dziale handlowym? Aż wierzyć się nie chce??!!

Irek

Jeśli komuś nie po drodze z pracą to w żadnej firmie nie będzie mu dobrze!!!

Marcin
@Irek 04.07.2018 10:08

Śmieszne stwierdzenie! Ludzie, którzy tu jeszcze pracują angażują się ponad 100%, tylko "kadra zarządzająca" robi im pod górę! (nie dając nic w zamian), ustala targety nie do wykonania! 50-60% wzrostu w porównaniu do zeszłego roku, kasy i wsparcia za to żadnego nie ma. Irek nie pisz, że komuś nie podrodze z pracą, bo brzmi to tak jakby niewolnictwo było dalej promowane i na topie.

Sara

Firma zmienia warunki zatrudnienia pracowników co kwartał na takie jakie w danym momencie są dobre dla niej. Targety pracowników działu handlowego nie realne a zadania nawzajem się wykluczają. Praca w Krk to praca na chwilę i najlepiej dla młodzieży a sprzedaż to pomyłka i walka o przetrwanie w firmie bez kręgosłupa zwolnili człowieka bo nie zrobił źle wyliczonego targetu. To kolejny w tym roku który odszedł lub nie pasował

Ania
@Sara 03.07.2018 13:08

Zgadzam się praca w tej firmie to pomyłka

Marta

Przypominam wszystkim użytkownikom o obowiązującym na forum regulaminie - https://www.gowork.pl/regulamin - mimo że wypowiadacie się anonimowo to wciąż obowiązują Was zasady kultury oraz polskie prawo. Publikujecie komentarze na forum publicznym, na którym nie można używać obraźliwych określeń wobec nikogo.

Jadzia

Czy kierowniczki zmian które chodzą po hali i po drodze transportowej powinny mieć obuwie robocze? Wg przepisów bhp TAK!!!!!!!!!!!!!!

Feliks

Smutne, że osoby którym nie udało się utrzymać pracy w firmie teraz chcą firmę oceniać!!!

Pszczółka Maja
@Feliks 19.03.2018 23:55

Myśle, ze zamiast utrzymać należałoby użyć słowa wytrzymać.

jarrro

Jak tam donosicielstwo dalej aktywne? Czy porządek wreszcie zrobili?

Zostaw opinię o Patrol Group Sp. z o.o. - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o.o.