Patrol Group Sp. z o. o.
3 226

Opinie o Patrol Group Sp. z o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o. o.

Marta

Przypominam wszystkim użytkownikom o obowiązującym na forum regulaminie - https://www.gowork.pl/regulamin - mimo że wypowiadacie się anonimowo to wciąż obowiązują Was zasady kultury oraz polskie prawo. Publikujecie komentarze na forum publicznym, na którym nie można używać obraźliwych określeń wobec nikogo.

   
Jadzia

Czy kierowniczki zmian które chodzą po hali i po drodze transportowej powinny mieć obuwie robocze? Wg przepisów bhp TAK!!!!!!!!!!!!!!

   
Wars

Jakie warunki na Regionalnego Przedstawiciela handlowego ds. Kluczowych klientów na Mazowieckim? Jaka podstawa? Czy premie do zrobienia? Jakie auto i benefity? Czy da się normalnie pracować?

   
Ona Tam

Brawo za poczucie humoru!!!

   
Feliks

Smutne, że osoby którym nie udało się utrzymać pracy w firmie teraz chcą firmę oceniać!!!

   
Pszczółka Maja
@Feliks 19.03.2018 23:55

Myśle, ze zamiast utrzymać należałoby użyć słowa wytrzymać.

   
jarrro

Jak tam donosicielstwo dalej aktywne? Czy porządek wreszcie zrobili?

   
Szary

Czy ktoś może napisać co jest nie tak że handlowcy uciekli? Zastanawiam się nad podjęciem pracy jako handlowiec ale nie wiem czego mam się spodziewać po tych wpisach? Jakie pieniądze benefity samochody szanse na realizacje targetów zadań atmosfera codzienność itp. Co jest nie tak?

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Snoopy
@jeszcze tu jestem 20.02.2018 18:01

To co tam tak naprawdę się dzieje? Są ogłoszenia chyba ze trzy? Proszę merytorycznie o bez hejtu to co namacalne. Jakie pieniądze i jakie standardy?

   
pracownik nowy wielun

Jak centrala w Krakowie na dziś? Podobno padła i wszystko zwoza do Wielunia?

   
Yyy

Witam. Proszę o informację ile płacą przy obsłudze Wtryskarki ?

   
ihaha
@Yyy 11.02.2018 11:54

Zależy której wtryśniesz. Średnio coś około 500+. Ale to dopiero po 9 miesiącach.

   
Kandydatka

Witam serdecznie. Pojawiły się ogłoszenia. Bardzo proszę o info jak płacą PH i Kierownikom oraz jakie samochody mają.

   
Pracownik
@Kandydatka 11.01.2018 11:53

Minimalna a może coś lepiej

   
Iron

Uważajcie na donosicielkę w zakładzie... Uważajcie co przy niej mówicie - ja już się przejechałem jak tzw. Zabłocki na mydle...

   
Erytuds
@Iron 31.01.2018 20:45

a o kim mowa inicjały podaj?

   
Mudzi

Jak tam u was, czy AK jeszcze pracuje i dalej opowiada bajki o tym co zobaczyła na paskach?

   
Night
@Mudzi 11.01.2018 08:49

Tak jest i wszyscy mają ubaw jak idzie z paleciakiem tylko w te dni kiedy szef jest na zakładzie. Kiedy go nie ma to jakos dziwnie nie ma nic do przywiezienia. Trzeba umiec sie pokazac i zablysnąc czasem hahahahaha

   
M

Szkoda że nie informują przed podjęciem pracy ze na hali jest temperatura nawet 0 stopni...

   
Kolo
@M 19.01.2018 16:08

Szkoda że pracownicy którzy pracują na dworze nie mają nawet posiłków regeneracyjnych

   
Seniorita

Czy firma się pozbiera? Tu naprawdę nie ma kto pracować. Produkcja działa na 30% lista nie wysłanych dostaw rośnie , kryzys się pogłębia. Czy jeszcze będzie tu dobrze? Nie wiadomo co o tym myśleć , tak jakby ktoś z góry działał na szkodę spółki i nie chciał żeby dobrze funkcjonowała! Dajcie ludziom zarabiać a wtedy nie będą odchodzić i zrobią wszystko by firma działała! Ciężko pracować gdzieś gdzie nikt nie widzi problemów tylko zamiata je pod dywan! Przecież to może być firma która sprzątnie konkurencję i będzie się rozwijać!!!

   
Robot

Jest już jakiś nowy kierownik sprzedaży krajowej?

   
Maruś
@Robot 11.01.2018 11:44

Tak Stachu z 2 zmiany idzie bo nie ma chętnych a on nie wie na co się pisze poza tym konfekcja idzie na handlowców bo ich zawsze się gdzieś przerzuca Haha

   
Miro

Słyszałem o firmie, że to dobry pracodawca. Podpowiedzcie czy są jakieś oferty pracy?

   
ADIK
@Samira 11.01.2018 07:38

"Klienci nie są najważniejsi. Pracownicy są najważniejsi" "Jeśli zadbasz o swoich pracowników, oni zatroszczą się o klientów" TA "firma" działa na innych zasadach tu ani klienci ani tym bardziej pracownicy nie są ważni...dlatego odeszło tylu handlowców

   
Ale

Czy są przyjęcia kobiet na produkcję.słyszałam że otworzyli nową hale.

   
Stary gruby z brodą

Ale się dzieje w dziale handlowym. Nowa reorganizacja działu oraz nowy system premiowy zmotywował chłopaków do działania! Tylko że chyba ktoś się nie spodziewał że takiego , a to dopiero początek roku! Szykuje się mocny rok tylko że to mocno oznacza spadek po równi pochyłej. Śpieszmy się kochać PH tak szybko odchodzą

   
Adik

Szkoda czasu dla tej firmy

   
Optyk

Jak tam jakies paczki będą na święta?

   
moja
@Optyk 22.11.2017 14:47

były i jakie fajne!

   
misia

Oj paczki w tym roku nie sianko i kubeczki ale fajna paczka i bony!!!, postarali się!

   
Kate
@misia 22.12.2017 08:42

Oj tak, miłe zaskoczenie

   
Body26

Co tak na forum cicho? a na Produkcji szum i chaos , znów sie zaczyna dziać dlaczego??

   
Mol
@Tytus21 19.12.2017 17:40

Przestańcie bo aż nieładnie

   
Żbikowska

A czy na zmianie A coś się poprawiło czy dalej jest ta nieudolność?

   
kolo
@Żbikowska 14.12.2017 12:59

jak bylo na poczatku tak i teraz i na wieki wiekow.......

   
Grubbi

"...pensje w Lidlu kształtują się następująco: 3300 zł brutto na początku pracy, z podwyżką 200 zł brutto po roku, i kolejne 300 zł po 2 latach pracy. Wynagrodzenie menadżera sklepu dla osób rozpoczynających pracę na tym stanowisku wynosi 4400 – 5000 zł brutto. Po 2 latach może to być 6300 – 6800 zł brutto." Nowy rok , nowe wyzwania , nowe postanowienia ... Produkcja , Konfekcja , PH i biuro:) odchodzi nas coraz więcej a nikt nie jest pro-pracowniczy wolą nie dać niż zatrzymać ludzi którzy są dla tej firmy kapitałem nie do wyliczenia. Zobaczcie na rynek albo coś się tu zmieni albo produkcja stanie , nie podoła i co z tego że PH sprzeda jak nikt tego nie wyprodukuje a frustracja doprowadzi ich do innej firmy.

   
Grubbi
@Ania 15.12.2017 08:18

Tak się stara że Przedstawiciele od lat walczący z wiatrakami i nieudolnością zarządzania wszyscy szukają pracy. Firma która powinna być liderem walczy z brakiem organizacji i ograniczeniami w we własnych szeregach których nie powinno być! Ta firma powinna być dwa poziomy wyżej od konkurencji a ciągle hamuje ją brak chęci na rozwój i marnotrawienie potencjału. Wystarczy zainwestować w ludzi żeby chcieli tu pracować, produkcję by miała nadwyżki podstawowego asortymentu a nie produkowała na daną chwilę przez co każde następne zamówienie czy domówienie odwlekane jest w czasie bo planowanie musi znów czekać by maszynę znów ustawić pod dany produkt , zamiast rosnąć tracimy wiarygodność. Zbyt długo tu pracuję i nikt nie chce nic z tym zrobić! Ile można walczyć z własną firmą o to by chciała się rozwijać , Ci co chcą są w tej firmie postrzegani jako ciągle "płaczący". Dziękuję że ostatnio ułatwiacie tą naprawdę trudną dla wszystkich decyzje.

   
Dziwny

Czemu z konfekcji tyle ludzi się ostatnio pozwalniało????????

   
4jr
@P 11.12.2017 10:58

dane sa chronione od 20 lat a teraz sie obudzili /?

   
Ha ha

A czy w tym roku Prezesina z Bożej podszewki dał Wam wypłaty?.Bo dawniej jak pracowałem to wypłat nigdy niebyło na czas i na święta tez nie. Za to urządzał przyjęcia w swoim dworku.

   
Managera ds. sprzedaży

Poszukują Managera ds. sprzedaży krajowej. https://www.pracuj.pl/praca/manager-ds-sprzedazy-polska-malopolskie,oferta,5652352 Ktoś może coś podpowiedzieć ?

   
grum
@Managera ds. sprzedaży 31.10.2017 13:28

Czy ktoś wie co się stało z poprzednią osobą na tym stanowisku??

   
Jaroo

Pojawiło się ogłoszenie na kierownika zmiany kilka dni temu na pewnym portalu, chciałbym aplikować tylko nie wiem czy ogloszenie jest za kogoś czy poprostu dodatkowe stanowisko?Czy ktoś wie?

   
Slim

Pojawiło się ogłoszenie na PH na Północy czy warto startować? Jakie zarobki? Idzie zarobić pieniądze czy nie warto? Proszę o informacje

   
Morunia

Nie ma idealnych firm. Najważniejsze żeby chciało się do pracy chodzić. Patrol Group jeśli nawet ma jakieś mankamenty w swojej działalności to sądzę, że warto rozmawiać z szefostwem nad poprawą błędów

   
Plebs
@Morunia 20.10.2017 16:05

Szefostwo z patrola niezwykło wychodzić do plebsa i rozmawiać .........

   

Zostaw opinię o Patrol Group Sp. z o. o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o. o.