Patrol Group

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Wieluń - Patrol Group

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Patrol Group Sp. z o.o.

Opinie o Patrol Group Kraków

Nie przegap nowości o Patrol Group Sp. z o.o.!

27.05.2017 23:39

23eu!

28.05.2017 08:24

W muzeum sa wylaczone z ruchu i to jest różnica. To nie kierownika wina ze są braki w kadrze nie rozumiem twojego uniesienia na kazdej zmianie tak jest !
    tak tak

27.05.2017 20:23

Maszyny sa po to żeby chodziły... Nikt tego nie neguje.. Tylko żeby maszyny szły powinno być więcej operatorem... Na innych zmianach jak brakuje ludzi to sie maszyn nie uruchamia albo zatrzymuje a tu nie dość że nic nie zatrzyma to jeszcze cos uruchomi. Bo przecież na jej zmianie ludzie mogą robic dwa razy więcej z te same pieniadze... Albo stawia przez miesiąc ludzi (ulubienice np na tandemie) na tym samym lekkim stanowisku a inni zapier....
    Lulu

27.05.2017 21:43

Mądrość, znaczy doświadczenie, nie wyksztalcenie.
    Oooo

28.05.2017 10:04

Ok. To jest argument i nawet logiczny . Mam tylko pytania: Od kiedy ten zaklad isnieje ? ...piszesz "30-40 lat temu brali z łapanki" Ile zarabiaja że maja miec takie wyksztalcenie? Piszesz"...do pracy byle kogo po byle jakiej szkole..." Po jakiej szkole ? Piszesz "...byle jakiej ..." Byli juz po "szkołach" .............
    To ja

27.05.2017 12:05

Szkoła nie jest tu aż tak bardzo mocnym argumentem. Anna pracuje tu tyle lat że ma ogromne doświadczenie. Kierowniczką  też nie jest od wczoraj. Do tego czasu było wszystko ok. I co się stało ? Że nagle jest tak atakowana. Nikomu nie przeszkadzało ze nie ma matury czy studiów. Pracowali tu ludzie z matura czy że studiami i szybko kończyli karierę. Zarzucano im wtedy ze nic potrafią. Szkoła nie świadczy o tym czy ktoś jest inteligentny. Co do ubioru się nie wypowiadam. A kogo chcielibyście na jej miejscu?
    qwerty

26.05.2017 22:58

I żeby jak najwięcej maszyn ruszyło na jej zmianie... Ludzi nie ma żeby uruchamiać maszynę ale poradzi sobie, jednej osobie dowali z dwie maszyny więcej i można kolejne maszyny uruchamiać....

27.05.2017 19:21

Z tego co wiem to nie ta kierowniczka ma 11 klas, tylko inna. Oj tak wstyd-KRISTOFF jesteś bardzo niedoinformowany. A może pewna logistyczka ma chrapkę na to stanowisko (na jednej zmianie tak dużo logistyków awansowało) i pisze bzdury
    23eu

27.05.2017 19:28

Po to są te maszyny na hali aby chodziły, na pokaz to stoją w muzeum! I tam możesz sobie iść i obejrzeć! Jak idą to i zarabiają- logiczne!
    dana

26.05.2017 22:54

Dokładnie jak jej sie coś zgłasza to sie odwraca i idzie bez odzewu. Ciągle ludziom dokłada roboty żeby być najlepsza kierowniczką i mieć najlepsze normy tylko z ludźmi nie potrafi rozmawiać i rozwiązywać problemów bo się boi szefa i sie nie odezwie...
    ElkA

27.05.2017 19:24

Z tego co wiem, to wszyscy boją się szefa! Normalne w każdy zakładzie tak jest. Czujesz respekt przed swoim pracodawcą! Nie tylko tutaj dawają dodatkowe prace na maszynach- także po co ten jad!

25.05.2017 21:13

Ola la

26.05.2017 17:08

Żenada .... bzdury i jeszcze raz bzdury nie jest tak cudownie jak jest napisane a co inne zmiany to sroce spod ogona wypadly , teraz będzie taka slodka ze nas zemdli
    Ala

26.05.2017 22:26

Teraz boi się o własny tyłek ale ludzi nie szanuje inie słucha jak coś to obraca siena piecie i idzie dalej bez słowa zero szacunku tylko szpan ze jest kierowniczka i stroi sie jakby to byla rewia mody a nie praca przyszla nania kryska

25.05.2017 15:59

I

27.05.2017 19:13

Śmieszne jest to co piszesz o brygadzisce B ,musisz juz od dawna nie pracować w firmie skoro twierdzisz że brygadzista wydłuża czas na maszynie i daje po 2 os. gdzie na innych zmianach jest tylko 1. Daj spokój z tym "2 przerwy i nie krótkie"... Śmieszne! Od kiedy to tak jest???
    I

27.05.2017 19:17

Nie sama zainteresowana tak pisze, tylko inne osoby, które chcą skierować te polotki z jednej kierow. na druga. Żałosny to jesteś ty!!!
    mika

24.05.2017 22:31

A jak się podobała wycieczka na Kraków ?
    xxxx

25.05.2017 07:13

Wycieczka była fajna. Kraków, piękne miasto. Warto było jechać, mimo że doskwierał upał, to ogólna ocena : Pozytywna
    Jola

25.05.2017 14:40

Tylko czy ta wycieczka nie odbije się kosztem Imprezy integracyjnej. Ktoś wie czy będzie w tym roku ?
    wolan

24.05.2017 18:35

O jaką kierowniczkę chodzi? Od tego jest kierownik bądź kierowniczka by zarządzać ludźmi i ich pracą. Osoba na takim stanowisku jest narażona na życie w stresie. Nie operator a właśnie kierownik dostaje po du..e od szefa jak coś nie funkcjonuje jak należy. Wiec zamiast ujadać na kogoś . Zrozumcie tą osobę
    Szczera

24.05.2017 13:03

W krakowie pojawiają sie zwolnienia pracowników, maszyny też zaczynają wywozić.
    Ciekawy

23.05.2017 21:21

Czy ta oferta -Export Manager (Niemcy, Szwajcaria, Austria) jest jeszcze aktualna?
    Elektryczek

17.05.2017 22:15

Czasami zmiany w firmach przynoszą pozytywne korzyści. Pracując w firmie juz dość długo widziałam czasami jakieś mankamenty ale robiliśmy tak żeby poprawić to co szwankowało. Teraz jest pod tym względem dużo gorzej.
    Oooo

23.05.2017 22:00

Ale mexyk co nie, robi się coraz bardziej ciekawie hihi
    Haha

23.05.2017 23:29

A jakieś konkrety???
    Mondi

11.05.2017 09:17

Patrol Group ma tak bardzo skrajnie różne opinie, że zupełnie nie wiadomo co myśleć. Ja słyszałem dobre zdanie o nich!.
    Miła

07.05.2017 21:27

O każdej firmie można napisać źle lub dobrze. Szkoda, że na takim forum znajdują się wypowiedzi osób mało odpowiedzialnych. Inni chcą wyrobić sobie zdanie przed podjęciem decyzji o ewentualnym aplikowaniu.
    miś

17.05.2017 10:00

Czy macie już nowego dyrektora? Czy odejście poprzedniego było spowodowane brakiem , postępu w poprawie wydajności i opłacalności produkcji, konfliktem z właścicielem,czy go zwolnili? czy nie wytrzymał nerwowo i odszedł?
    miś

17.05.2017 10:01

as

29.04.2017 09:33

Witam. Widzę, że poszukujecie nowego dyrektora zakładu w Wieluniu. Napiszcie proszę co się stało z poprzednim dyrektorem i jak długo pracował
    Martus

02.05.2017 20:01

Ccze gadanie. Niektórzy wszędzie widzą spisek i podstępy.
    Aleksander

04.05.2017 21:02

Oj ta Firma ma sama w sobie opinie. Dobre posty są dopisywane nie przez zwykłych pracowników, Nie polecam Patrola
    Abik

23.04.2017 13:53

Witam, Patrol Group ma w swojej ofercie pracę-- ciekawa praca dla absolwentów z j. niemieckim. O jaką pracę chodzi? Może ktoś słyszał byłbym wdzięczny. Lubię dowiedzieć się coś o firmie przed złożeniem cv,
    Jerry

21.04.2017 19:24

Dzieje się, ale chyba do przodu. Tutaj się tylko narzeka, także cisza.

21.04.2017 22:16

Idzie ku lepszemu ale zobaczymy bo tam różnie bywa .

21.04.2017 18:47

Na Patrolu cisza. Nic się nie dzieje?
    Nowy

14.04.2017 11:07

@Mala było nerwowo na początku roku. A teraz i tylko ciśnienie na tempo, kierownicy są wporządku, nikt tu nikogo nie gnębi, ale pracy jest sporo, to trzeba uczciwie powiedzieć.
    Lukas

13.04.2017 11:03

Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji na temat pracy dla export manager - rynek anglojęzyczny? Jakie wymagania trzeba spełniać?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Patrol Group?

Kontakt - Patrol Group Sp. z o.o.

Koszutki 2 30-694 Kraków

Branża główna: Księgowość i podatki

Mala

12.04.2017 11:35

Widze ze w patrolu wszystko sie poukladalo zero "żali
    Ochotnik

31.03.2017 11:13

Znalazłem ofertę pracy specjalisty ds. obsługi klienta z językiem niemieckim i jestem bardzo zainteresowany. Może ktoś ma wiedzę w tym temacie? Przed złożeniem cv chciałbym poznać więcej szczegółów. Jakie warunki wstępne trzeba spełnić? Jak się generalnie pracuje w firmie?
    mami

02.04.2017 10:48

uczysz się od podstaw i na początku pracy i nauki jest bardzo dużo ale jak jesteś dobry to zajść możesz daleko. atmosfera wesoła
    obecny

19.04.2017 14:44

atmosfera koleżeńska. Każdy jest odpowiedzialny za swój rejon, ale zawsze możesz liczyć na pomoc kolegów z większym stażem. Wstępne warunki to odpowiednia motywacja i znajomość niemieckiego.
    F.

23.03.2017 07:42

Warto sie teraz przyjmowac? Jak wyglada praca na produkcji, kompletacji i w magazynie? Dostałem info ze szukaja ludzi ogolem do roboty tam.
    robol

21.03.2017 23:10

tak wypußcili dzis zabawny regulamin o pomyslowych skryznkach patrola. my wymyslimy jak zwiekszyc sprzedaz tych swietnych produktow a swieci zgarna kase. jacy to dyrektorzy skoro musza robic takie akcje. i te nagrody 1000 zl, jak to sie ma do wynagrodzen tych dyrektorow 10k? 20k? 30k?
    ja

22.03.2017 10:28

jaki regulamin? o co chodzi?
    mami

02.04.2017 10:54

a czytałeś to wogole? nikt nie każe Ci wymyślać jak powiekszyc sprzedaż!!! to chodzi o pomysly jak poprawic prace, cos ulepszyc i tak dalej. chodzi o to ze jak widzisz cos co uważasz za bezsens i masz pomysl co z tym zrobic to go wrzucasz a oni moze to wprowadzą
    Iza

21.03.2017 18:08

Patrol Group Sp. z o. o. świetnie radzą sobie. Jak wszędzie, do takiej pracy też trzeba mieć serce.

16.03.2017 20:21

Patrolacy nie uważacie że z tymi kamerami to trochę przesadzili ???
    Hahahaaaaa

23.03.2017 15:42

Tak wymienili wszystkich i jest swietnie. Zobaczymy ile Ci nowi wytrzymają, moze nawet kilka miesięcy.
    Ntt

26.03.2017 20:26

Oj tak dział z działem współpracuje tak jak to powinno byc zawsze w koncu to jeden zaklad - Patrol
    Tobi

14.03.2017 12:50

Proszę o informację na temat stanowiska Product Manager. Czy to jest nowe stanowisko czy za kogoś- ktoś sie zwolnil? Piszą ze w dziale marketingu z ilu osob sie składa, kto jest bezposrednim przelozonym?
    LOGISTYK

13.03.2017 13:13

Oj tak....... bidziń..... :)
    Xxx

14.03.2017 11:37

To nie chodzi o Nią teraz wszystko jest jasne kto jest kim a kto jest nikim
    H345

14.03.2017 12:09

Czekajmy więc na obrót sprawy. Donosiciele zawsze są w więzieniach surowo traktowani .. czy choćby Judasz zdradził a później się powiesił bo nie mógł unieść ciężaru sumienia.. a ta osoba sumienia raczej nie ma.
    J87

10.03.2017 16:01

Co kamer drodzy niewolnicy z wielunia to będzie ich jeszcze więcej rozmawialam z takim mlodym chlopakiem ktory montowal te nowe kamery i mowil ze na rozkaz prezesa wszytsko ma sie nagrywac, kto co zepsuje z towaru przy maszynie, kto nadsypie surowca, zle mieszanki pewnie w szatniach brakuje jeszcze zeby zamontowali Ja jestem przeciwko temu zeby tyle bylo tego na zakladzie,
    damian

12.03.2017 23:38

nie potrzeba kamer wystarczy że są donosiciele i to w żeńskim wydaniu. donosi bez skrupułów i zahamowań, ludzie to widzą a ona dalej sie wypiera w żywe oczy. W koncu skończy zle..
    kazik

08.03.2017 08:38

Ja ujme to tak , kto mieczem wojuje od miecza ginie i w tym przypadku to okazalo sie prawda. jesli sama chodzila codzien na skargi na wszytkich dokola to niech sie nie dziwi ze w koncu wsystkim skonczylsie cierpliwosc. niestety bycie kierownikiem to nie tylko wyksztalcenie ale wiedza na temat asortymentu i odbiorców towaru. kierownik dzialu powinien miec umiejetnosc porozumienia sie z innymi kierownikami a nie tylko knuć przeciwko nim zeby odwrocic uwage od braku wlasnych kompetencji. przez ta walke montazu z innymi dzialami wiele ludzi ucierpialo lecz najlepszym dowodem na to jak bylo naprawde jest to, kto zostal a kogo nie ma. nowy kierownik kontroli jakosci chodzi po maszynach, po stolach, interesuje sie, sprawdza. co robil poprzedni?
    fffffff

08.03.2017 06:59

Witam wszystkich. Tak sobie czytam to wszystko i nie wierze. Ja Panią Kierownik poznalam od jak najlepszej strony. zawsze uprzejma rzeczowa i rowniez wymygająca, co jest zrozumile dla tego stanowiska
    ktostammalowazny

08.03.2017 07:13

moze i tak bylo lecz jak na ta firme i tak dlugo byla kierownikiem a ten z produkcji to chyba pobil rekord na najkrotsza kadencje kierownika w patrolu. dajcie juz temu spokoj. ja tam zaluje bo przynajmniej niezostawiala czlowieka z problemem samego mam nadzieje ze wroci szybko
    mnik

07.03.2017 21:09

Wymagający ale nie gwiazdorzy... co było zgubne dla wielu kierowników w tej firmie. I co ciekawe jak bardzo musieli mieć ludzie dość jego poprzedniczki ze go tak chwalą ... mimo że wymagający. Rzadko się zdarza ze chwali się kierownika za to ze jest wymagający. Zwłaszcza przez ludzi od których wymaga. Można wyrobić sobie szacunek wśród ludzi ...? Ano można
    Psy szczekają karawana jedzie dalej

07.03.2017 19:16

Ludzie o czym wy tu piszecie to są pierdoły. Nie ważne czy się kogoś lubi czy nie, to dla interesu każdej firmy nie ma znaczenia. Ważne czy jest skuteczny w tym co robi. Jeśli kogoś lubimy bądź nie to jest nasza indywidualna sprawa. My sami też pewnie mamy masę krytyków, do każdego o coś się można doje...bać. Dobry zarządzający to jest taki którego praca przynosi zamierzone od górne korzyści. A (usunięte przez administratora) zarządzający to jest taki który przy tym potrafi sobie zjednać ludzi. pozpozdrawiam
    xxxx

06.03.2017 22:39

Chyba sama zainteresowana ...pisze o sobie pochlebne komentarze. Nie mogąc się pogodzić z zaistniałą dla niej sytuacją. I z tego co można przeczytać wcześniej dobrym odbiorem jej następcy. No cóż jakoś trzeba się bronić. Najlepiej pisać o sobie nie stworzone rzeczy, i przy tym żałośnie atakować innych. Ale najlepszą obroną jest atak
    hjih

07.03.2017 17:44

Uderz w stół a nożyce się odezwą
    po

07.03.2017 19:21

O CO CI CHODZI KOMU I KTO NIE DORASTA DO PIĘT ? O CO CHODZI CI Z TYM PREZESEM ? I JAKIE ŻMIJE? CZY TY SKACZYLES CHOCIAZ PODSTAWOWKE BO PO POZIOMIE TWOJEJ WYPOWIEDZI MAM WATPLIWOSCI MOJE 3-LETNIE DZIECKO SKLADA BARDZIEJ LOGICZNE ZDANIA A KIEROWNICY INNYCH DZIALOW PRACUJA I CZESTO W PRZECIWIENSTWIE DO ...... SZKODA SLOW I TAK NIE ZROZUMIESZ -WNIOSKUJE TO Z POZIOMU TWOJEJ WYPOWIEDZI
    OLEK

06.03.2017 22:15

Tu się zgodzę, przynajmniej miała wykształcenie i inteligencję a nie tak jak niektóre na wysokim stanowisku nie potrafiły nawet szkoły średniej skończyć i matury bo myślały d.... a nie mózgiem..Taka osoba nie powinna zajmować takich stanowisk i męczyć ludzi. Jej miejsce jest przy szorowaniu gołej posadzki bo nawet do pięt Pani sprzątaczce nie dorasta. Przyjdzie pora że zemści się ten jad, fałsz i zakłamanie.. A tylu wartosciowych ludzi już stąd poszło niedocenianych i inteligentnych.. Ale przyjdzie pora...
    Paula

08.03.2017 19:38

To znaczy jaka była?
    Lulu

08.03.2017 20:00

Gdybyś ją znała to byś wiedziała a że nie znasz to glupio pytasz

06.03.2017 10:05

Mialam przyjemność pracować z pania Kierownik i znam ja na pewo nie interesowala sie plotkami tylko właśnie praca , Ale teraz beda knuly ,saczyly jadem opowiadaly bzdury !!!!!!!!!!!!! Idac do niej nie zostawila sprawe obojetna ale byla nie ,, wygodna,,dla Pan kierowniczek z innych działów co się wychwalaly ze dzwonily do Pana Prezesa i wymyslaly cala hala o tym chuczala i osobiście jej o tym powiedzialam, i dodam jeszcze ze krzywde dobrej osobie nie wyzadzicie tylko same sobie bo dobro wraca i nienawisc również a Pan Prezas powinien przyjzec sie bardziej.
    Info

04.03.2017 13:33

Cześć czy sa płatne nadgodziny?
    Zuza

04.03.2017 10:00

Witan, chce się dowiedzieć czy prace znajde w dziale logistyki i w jakich godzinach jest tam praca

02.03.2017 17:37

Kierownik kontroli jakości wcale nie jest taki nowy. Pracował już na tym stanowisku, wrócił po dwóch latach. I co z tego, teraz w tym zakładzie liczy sie tylko ilość a nie jakość.
    Mucha

01.03.2017 22:10

Jest nowy kierownik montazu. Pierwsze wrażenie? Zna się na robocie nie to co jego poprzedniczka
    Magda

03.03.2017 19:03

Dla dobra tej firmy lepiej żeby został. W końcu na montażu, nie ma chaosu. A zaczyna robić się porządek. I pan Marcin interesuje się tym co się dzieje. A nie siedzi za biurkiem i nic nie robi.
    szerszeń

06.03.2017 07:08

To prawda. Wzyscy zauwazaja zmiane. i jestem w szoku ze kierownik nie spedza tylu godzin w biurze tylko jest na hali przede wszystkim interesuje sie tym co potrzeba a nie glupotami.

Zostaw merytoryczną opinię o Patrol Group Sp. z o.o.