Patrol Group

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Wieluń - Patrol Group

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Patrol Group Sp. z o.o.

Opinie o Patrol Group Kraków

Nie przegap nowości o Patrol Group Sp. z o.o.!

Mimi

01.03.2017 14:44

Nie tylko pracownicy na maszynach mają już dosyć kierownictwo również???

01.03.2017 08:33

Kierownika jeszcze dobrze nie poznaliśmy a już go nie ma

01.03.2017 19:42

O kogo chodzi?
    Ewelinka

25.02.2017 17:27

Wszędzie dobrze gdzie nas nie . Każda firma ma w swojej karierze okresy dobre i gorsze, być może tak jest w Patrolu. Myślę, że pracownicy mogą dużo pomóc a to przecież jest też w naszym interesie. Będzie firma będzie praca i to tyle w tym temacie.Zamiast pisać?????
    gość

23.02.2017 23:37

Była weekendy sa pracujące tylko Malo kto sie zapisuje bo nikomu sie tam nie chce już chodzić bo przecież i tak ciągle robimy źle i za mało i mało i mało. Do nadgodzin zmuszali ale narazie nie ma "obowiązkowych".

23.02.2017 18:42

Jest dokładnie tak jak pisze gość 00 dodam że nawet ostrza do noży brakuje. Wszystko byle szybko a warunków nie ma żadnych.
    gość 00

23.02.2017 12:02

Zabrane premie to skutki wydania pieniędzy na kamery. Za te pieniadze wydane na monitoring kupili by lepiej stoły bo nie ma dostatecznej ilości, albo sprzęt: wkrętarki, opalarki itp. Nie ma czym pracować, jak cos jest potrzebne to powiedzą ze nie ma i rob co chcesz.... No i przede wszystkim największym problemem jest to ze produkt ktory wychodzi z wtryskarek trzeba zbierać z PODŁOGI!!! Bo zakładu nie stać na zakup/naprawę taśm i robotów żeby wszystko było jak należy, tylko trzeba się schylać po kilkaset razy.
    Była

23.02.2017 20:24

To widze ze nic sie nie zmieniło ja pracowałam tam 2 lata temu i dokładnie było to samo podnieśli najniższą krajową to premie musieli zabrać.a weekendy teraz robicie ile na wtryskarkach zarabiacie?

23.02.2017 21:09

Wypłata najniższa plus dodatek nocny czasem jakieś nadgodziny szału nie ma. Premie zabrali
    Kleryk

22.02.2017 17:47

Wychodzi na to ze nikt się nie nadaje...bo premie chyba wszystkim zabrali
    Eryk

22.02.2017 09:20

Po lekturze wpisów stwierdziłam, że nie wszyscy nadają się do pracy w Patrol-u. Delikatne i słabe osoby muszą poszukać pracy lekkiej, łatwej i przyjemnej. To jest firma porządna i tu trzeba pracować. Za udawanie nikt nie będzie płaci kosztem pozostałych ludzi.

22.02.2017 13:07

Racja.
    Yyy

19.02.2017 23:24

A co myslicie o nowym kierowniku panu K.W.?
    Paula

20.02.2017 23:20

Kierownik planowania produkcji ale co tu zaplanować jak nigdy nic nie ma.oj ciężko to widze
    Working

19.02.2017 20:49

Wypłaty są na czas, czasy ustalaja kierownicy widząc pracę ludzi, nie jest tak ustawiony że kogoś zasypuje, lecz tak aby praca odbywala się w racjonalnym tempie do możliwości pracownika. Ludzie chyba nie pracowali w prawdziwym zakładzie z normowaniem czasu, dopiero by zobaczyli co znaczy tempo pracy. I skoro jest tak źle to czemu nadal tutaj pracujecie? Dożywocie macie w tej firmie? Ja jako operator nie narzekam.

19.02.2017 15:48

Zuzia

19.02.2017 20:01

A wypłaty są na czas?ile można zarobić jako operator maszyn?

19.02.2017 09:21

Zuzia Potrzebują na pewno tylko jakoś chętnych nie ma....
    Gienek

18.02.2017 22:46

Czas na reklamę...

18.02.2017 20:03

Do Working. Widac że nie masz zielonego pojęcia o tej firmie. Wiele razy zdarza się nam pracować 6godzin zanim pójdziemy na przerwę. Nie ma nadmiaru obowiązków... Nie, wcale, kilka maszyn do obsługi albo maszyna idzie w bardzo szybkim czasie. Ale tak to jest jak kierownictwo ustala czas maszyny nie mając pojecia o wykonywaniu tej pracy. Co tu dużo mówić żeby ustalić czas pracy maszyny trzeba stanąć i samemu to sprawdzić przez 8godzin pracy. Wiadomo że nikt nikomu nie będzie płacił za stanie i obijanie sie ale ludzie to ma być zakład pracy a nie (usunięte przez administratora)
    Zuzia

18.02.2017 22:58

Czy jest i czy potrzebują w tej chwili kobiet do pracy?prosze o odp.
    Working

18.02.2017 18:02

Ale glupoty ludzie wypisują, kamery sa i jakoś nikomu to nie przeszkadza, nie wyciągane są konsekwencje w zwiazku z nimi. 6 godzin na przerwę? Chyba mylisz firmy. Kierownictwo radzi sobie dobrze. Stara sie aby praca byla wykonywana optymalnie, nie ma nadmiaru obowiązków, jest rozsądnie.
    zainteresowany

18.02.2017 11:57

Co lub kto ? Jest największym problemem na tym zakładzie. Pomijając pieniądze bo w okolicach prawie wszędzie się zarabia podobnie. A rozważam iść tu do pracy. Z góry dziękuję

17.02.2017 14:37

Ciekawe jak można sie migać od pracy na produkcji jak maszyna zapi.... To ciekawe jak można się migać... Firma jest spoko? Nikomu by te kamery nie przeszkadzały gdyby kierownictwo zachowywało sie jak ludzie a nie jak... Wszystko widza w kamerach, szkoda ze nie widza jak np stoimy 6 godzin przy maszynach czekając aż ktos nas wymieni na przerwę. Nie widza żadnych problemów. Problemy trzeba rozwiązywać a nie od nich uciekać. Ale niestety w tej firmie nie ma odpowiednich ludzi na odpowiednim miejscu.
    Obecny

16.02.2017 13:27

Jak ktoś idzie do pracy żeby pracować to mu nie przeszkadzają kamery. Pracuję tu kilka lat i widzę jak niektórzy migają się. Firma jest spoko .
    co jest

17.02.2017 10:43

Firma jest spoko, większość ludzi w firmie jest w porządku. Ale śledzenie ich każdego kroku jest już nie zdrowe. Zwłaszcza że śledzą ich ludzie którzy nie mają bladego pojęcia o ich pracy. Bo za wygodnym biurkiem z kawą w ręku perspektywa tej pracy wygląda inaczej. Bo w tych kamerach widać ludzi a nie problemy z którymi się muszą mierzyć i to bardzo często są sprawy na które nie mają wpływu.
    Wiesiek

16.02.2017 09:25

No wiadomo na co poszły nasze premie. Jak tak dalej będzie to nie będzie kogo w tych kamerach oglądać
    gosc111

15.02.2017 17:16

Teraz w Patrol numerem 1 jest monitoring! To nic że nie ma kartonów żeby zapakować np doniczki. Kamery najważniejsze! Tylko czekać aż zamontują je w szatniach i toaletach:)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Patrol Group?

Kontakt - Patrol Group Sp. z o.o.

Koszutki 2 30-694 Kraków

Branża główna: Księgowość i podatki

Elektryk

12.02.2017 18:04

Czy mają w swojej ofercie pracę dla elektryka? Zależy mi na pracy dla nich bo są dobrzy i słyszałem , że całkiem nieźle płacą.
    Haha

11.02.2017 23:37

Duże zmiany w Wieluniu.!czy jest już nowy kierownik zmiany?
    Krecik

05.02.2017 17:43

Ja rozpoczynam pracę od marca i cieszę się firma ma dobra opinię.
    R.

23.01.2017 10:21

Witam, Ja pracowałem w Krakowie, zajmowałem się stroną eksportową. Muszę powiedzieć, że doświadczenie jakie zdobyłem w Patrol wykorzystuję do dzisiejszego dnia. Jest ogromna szansa rozwoju- nie ma wyznaczonych, standardowych dróg sprzedaży, nikt nikogo nie blokuje z wyjazdami służbowymi i organizowaniem spotkań na miejscu. Naprawdę polecam. Jeżeli chodzi o sprawy finansowe…pensja nie zawsze była na czas, ale wszystko co do grosza się zgadzało. Kiedyś było to dla mnie udręką, teraz miłym wspomnieniem to którego chętnie wracam. Jeżeli ktoś z obecnej/poprzedniej ekipy Patrola to czyta to bardzo serdecznie pozdrawiam !
    mas81

02.02.2017 16:46

Cześć Mógłbyś napisać jakie narzędzia pracy były dostępne (telefon, komputer, samochód, karta paliwowa?)? Wyjazdy służbowe w kraju czy zagranicą? Co z systemem premiowym?
    R.

06.02.2017 00:28

Ja byłem odpowiedzialny za eksport, wiec wyjazdy służbowe po kraju mnie nie dotyczyły. Organizujesz sobie wyjazdy po klientach, załatwiasz przelot i hotele, wynajmujesz auto na miejscu i w drogę. Nie ma z tym najmniejszego problemu :) Narzędzia do pracy dostępne od razu: telefon, laptop. Nawet światło pozwalają włączyć jak potrzebujesz.
    Hieronim

13.01.2017 15:57

Nowy kierownik produkcji opinie?
    Zuza

15.01.2017 16:44

Narazie jest nowy to musi się nauczyć ale jeszcze nie było takiej osoby aby dała sobie rade.
    Sara

26.01.2017 23:24

I co nauczył sie juz cos
    Patyk

12.12.2016 15:47

Są paczki?! Nigdzie gdzie pracowałem do tej pory nie bylo paczek... nawet nędznych - myślę, ze każdy gest się liczy.
    Haha

17.12.2016 13:31

Bo wcześniej chyba pracowałeś na polu i zbierałeś ziemniaki dlatego nie dostałeś paczki
    Aaa

08.12.2016 10:56

Będą jakieś bony na święta?
    Mówię jak jest

08.12.2016 14:59

Haha...stówka do koperty za Robola roku.
    Nn

11.12.2016 12:53

Napewno będzie coś słodkiego do kawy jak zwykle nędzne paczki.
    zainteresowany

28.11.2016 16:47

A jak wygląda sytuacja wsród przedstawicieli ?
    Elektryczek

11.01.2017 14:17

Czy wiesz coś na temat nowych przyjęć w Wieluniu? Chciałbym u nich pracować bo mówił mi kolega, że firma jest dobra i płaca zarobki w terminie. Mam inną robotę ale w Wieluniu byłoby bliżej . Z góry dziękuję.
    kit-kat

11.01.2017 15:29

Idź i pracuj. Rzuć starą , pewnie dobrą robotę i idź. Myślałem , że (usunięte przez administratora) już nie ma , co pójdą tam robić bo przeczytali napisanego przez kogoś z wewnątrz posta ,że jest fajnie, albo ktoś im tak powiedział.. Jakby było fajnie to by tam tylu ludzi było że nawet pół kolejnego by nie wcisnął. A prawda jest taka że wszędzie w Wieluniu brakuje ludzi między innymi z powodów że właśnie nie jest fajnie. Ani płacowo ani szefowo.
    [email protected]

09.11.2016 18:47

Poszukuje 3 klapki i tacki do Patrol Group Skrzynka narzędziowa Formula S Alu 600 21,5"

08.11.2016 12:31

Kierownictwo w Wieluniu jak zwykle nic nie ogarnia.
    Sąsiad obok

22.10.2016 10:56

O czym wy tu piszecie? Kogo obchodzi stanowisko specjalisty. Ludzi interesuje to jaka jest atmosfera wśród tych których jest najwięcej czyli zwykłych pracowników. Jakie są zarobki i ich traktowane. Specjaliści to najmniejsza grupa ludzi wśród dużych fabryk. Interesuje mnie jak się mają u was zarobki i jak traktuje się ludzi. Dzięki pozdrawiam
    ktoś

24.10.2016 17:28

Poczytaj nieusunięte wcześniejsze wpisy a dowiesz się wszystkiego
    Abc

25.10.2016 12:37

Ale może się coś zmieniło na lepsze.
    Abc

17.10.2016 13:27

Czy potrzebują do pracy na produkcję kobiet do wtryskarek do Wielunia?Jaka teraz atmosfera panuje i czy kasa jest na czas.
    Bob

22.10.2016 16:06

Chyba teraz jest opcja pracy. Także zapraszamy.:-)
    Tra

06.09.2016 16:07

Wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy. (usunięte przez administratora) Po przedstawianiu śmiesznych warunków finansowych jak dla handlowca, bardzo szybko zakończyłam tę rozmowę. Nie polecam firmy.
    mas81

02.02.2017 16:39

Cześć Mógłbyś mi napisać co Ci oferowali? Wynagrodzenie brutto + premia, telefon, komputer, jakie narzędzia do pracy? Konkretny system premiowy czy ściemniali?
    rafał

30.08.2016 22:39

Firma daje możliwość zatrudnienia na umowę o pracę - bez pośredników i śmieciówek a to coraz rzadsze w produkcji. Firma się rozwija i to widać.
    Wielnuiowy

23.08.2016 11:03

HAHA, 100 zł dla dyrektora finansowego czy tam tego nowego oepracyjnego co po 20 kola zarabiaja to duzo ? chyba was pogielo Inaczej bedziesz gadac jak twoje dzieci nie beda mialy cos jesc, albo w czym nosic ksiązek do szkoly , powodzenia

14.08.2016 12:15

Hahahaaaaa

17.08.2016 19:35

Ryżą nie odzywaj sie.

12.08.2016 15:57

Wileuniowu

14.08.2016 12:12

Jak zwalniają ludzi bo chcą podwyżki z 1700 na 1800to to stanowiska się pojawiają ... powodzenia
    Interesant

04.08.2016 19:21

ktoś wie jak wyglada praca w zakłądzie przy torowej w krakowie? w jakich godzinach sa zmiany? na czym polega praca na hali?

27.07.2016 13:54

Zzz

28.07.2016 11:49

Przecież co miesiąc zastanawiacie sie z jad wziąć pieniadze. Zapłaćcie lepiej wszystkim wierzycielom faktury.

24.07.2016 14:58

Interes

24.07.2016 15:02

No np jako jakis lider czy kierownik

Zostaw merytoryczną opinię o Patrol Group Sp. z o.o.