logo Prive finance Concierge

Prive finance Concierge

Warszawa

Opinie o Prive finance Concierge

kondi 2013-02-14 12:41:17
ta firma jest jakaś niepoważna człowiek sie umawia na spotkanie a oni nawet nie stawiają sie na umówioną godzinę bo im się wstać wcześniej lub mają gdzieś ludzi którzy nie mają kilkuset tysięcy na kontach. to poprostu firma dla bogatych lub tylko jacyś(usunięte przez administratora)
Hefajstus 2013-03-08 16:02:21
Nie polecam tej firmy nikomu.To co Ci moga zaoferować to umowe o dzieło lub umowa o pracę jesli się "sprawdzisz".Stawki bez rewelacji
Michalina 2013-05-10 12:48:55
To typowi pośrednicy finansowi, więc nie dziwią niepochlebne opinie, które z resztą nie są obiektywne;
dają tam umowę o pracę 2 tys do ręki ale przy ustalonym planie, czyli tak jak wszędzie, różnica jest jednak w tym, że nie ma tak ciśnienia, nikt nie stał mi nad głową i nie kazał wyczarowywać klientów,
nie ma też restrykcji co do czasu pracy, bez problemu mogłam studiować i pracować,
pieniądze zawsze były na czas i takie jak było w tabeli prowizyjnej zatem pod tym względem są bardzo solidni;
to czego najbardziej wymagali to podejścia do klienta, a że głównie obsługują tzw wolne zawody to uzasadnione, choć czasem przesadzali, bo życie pokazuje że klient nie zawsze ma rację :)
owszem obsługują klientów z grubym portfelem, maja takich dużo, a z nimi najciężej się pracuje bo są wymagający, jednak 'zwykli ludzie też są tam obsługiwani i to z powodzeniem'
mają bardzo ładne biura i oferują dobre warunki pracy (telefon no limit, laptop),
polecam jako pracodawców
marcinek 2013-05-14 15:03:44
A Ty Michalino jak długo i kiedy pracowałaś w Prive?
Michalina 2013-05-21 10:10:08
od marca 2012 do stycznia 2013
Klient 2013-06-18 22:57:40
Dobra firma! Zatrudniają wysokiej klasy specjalistów. Mają duże znajomości w bankach dzięki czemu pomogą w uzyskaniu kredytu nawet jeżeli nie masz dochodu. Zajmują się całą papierologią osobiście.
Fakt trzeba za to zapłacić i to nie mało ale jak twierdzą muszą się dzielić z osobami decyzyjnymi po stronie banku.
Naprawdę polecam
strata czasu 2013-10-02 11:24:56
szukają(usunięte przez administratora) brak umowy o prace jak w ogłoszeniu w dodatku zero profesjonalizmu, odradzam z całego serca
hohoho 2013-10-02 14:11:29
Odradzam pracy w tej firmie!!!! Same problemy. (usunięte przez administratora)Zero pojęcia o zatrudnieniach pracowników! Co tu dużo mówić, brak słów. To już jest koniec tej popapranej firmy!
adaś 2013-10-09 19:13:12
prezesem nie jest ten który przedstawia się jako prezes.... wystarczy sprawdzić w KRS firmy
Masakra 2014-01-21 15:40:20
Tragedia nie polecam nikomu nie płaci na czas(usunięte przez administratora)
1
bolo 2014-01-31 07:59:17
firma totalnie nie odpowiedzialna, omijajcie szerokim lukiem, nie maja umowy o prace tylko smieciowki, pseudo menagerowie tez nie maja umow o prace!!! i sa w dodatku malo profesjonalni!!! to kolejna firma krzak ktora zniknie bardzo szybko z rynku.
Moje zdanie 2014-02-15 03:13:57
Powiem tam są hejterzy są ludzie.
Co wam powiedzieć ludzie pracujący tam to Profesjonaliści i też nie,
Ja jestem zielony ale przez zapał i chęć nauki a nie zarobku zostałem przyjęty.
Laptopa jeszcze nie mam, telefon dostałem 1 dnia.
jak tobie umowa potrzebna jest by płacić do (usunięte przez administratora)mnóstwo kasy to widać że nie siedzisz w finansach.
Jestem zielony jak powiedziałem ale szybko łapie i się uczę nie mam sprawy której nie prowadzi zemną doświadczony pracownik, mój brak wiedzy rekompensuje druga osoba i to ona składa jeszcze wszystkie dokumenty za mnie.


CO do czytających to może przyszłych klientów firmy
niema w kapitalizmie niczego za darmo, ale płacicie za jakość
koszty związane z naszą firmą nie są ukrywane i podlegają negocjacji
w ide.. e....rt już nie macie takiej wygody i możliwość (ja dostałem w ide. propozycję osoba bierze 40tysięcy ja dostaje z tej sprawy 5-6tysięcy, a firma musi coś mieć)
nasza firma jest nastawiona na klienta a nie na banki.

my idziemy w jakość nie ilość ide. ....ert jest co róg i inne takie instytucje tam dostaniesz ilość.
(sądzę że negatywne wpisy to konkurencja dodaję, jak osoba której ratujemy dom, firmę, życie może skarżyć się na nas,
czy osoba która dostaje umowę do ręki i własnoręcznie wpisuje nam ile prowizji dostaniemy my nie zmuszamy do korzystania z naszych usług.

oferty są najlepsze bo nasz interes to to by klient był zadowolony i dostał to co potrzebował, chciał.

To moje zdanie.
Każdy może mieć własne tylko czy oparte na faktach i wiedzy?
janusz.moszczynski@o2.pl
marla 2014-05-08 00:50:26
tam nie ma zadnej umowy o prace, czy zlecenie, jak znajdziesz klienta ktory chce kredyt to od tego masz prowizje, siedzisz i wyszukujesz nr telefonow do bogatych ludzi i dzwonisz do nich klamiac ze sami wczesniej prosili o kontakt :) ZALATWIAJA KREDYTY W BANKACH NA PODSTAWIE SFALSZOWANYCH DOKUMENTOW:)albo doradcy z bankow podstawiaja im klientow po czym dziela sie prowizja ... DZIWIE SIE ZE JESZCE NIKT TEGO NIE SPRAWDZIL :) telza free? no dziwne zeby samemu jezce za to placic :)
1
anke 2014-06-19 01:29:58
tylko czekać kiedy tam policja wkroczy, kręcą się tam panowie spod ciemnej gwiazdy robiąc przy okazji ciemne interesy, czasami strach tam wejść jak siedzą tam ci obcokrajowcy (dosłownie jakaś rusko języczna grupa)spoglądają tępym wzrokiem ze aż strach. Co do szkoleń to dostajesz telefon i masz dzwonić z propozycją kredytu ŻENADA
bzik 2014-07-03 16:36:56
Wszystkie negatywne wpisy to, żenada. Każdy komu się chce pracować i angażować znajdzie się wszędzie. We wszystkich Firmach tego typu tak jest , albo gówniana umowa o pracę i jeszcze gorsza prowizja , albo brak umowy i fajne zarobki . Więc trzeba ruszyć du...i popracować .Wymagania to mają wszyscy tylko do roboty nie ma nikogo. Przychodzić do biura i kawkę pić za to dostawać kasę to każdy by chciał. Nie tędy droga. Firma jak każda nic złego tam nie zauważyłem.
ALEALE 2014-07-23 16:35:39
PODOBNO PRIVE JUŻ NIE ISTNIEJE
1
Ela 2014-11-21 23:31:47
Istnieje,istnieje dobrze się stało a doceniają wszyscy którzy są w firmie.
,,Podobno Prive już nie istnieje'' ktoś napisał, to tylko podobno ponieważ Prive otworzyło dwa nowe biura w centrum i gdzieś jeszcze w Warszawie.Pozdrawiam
wladimir 2014-12-29 12:47:14
ja również dostaję już roztrojenia jaźni czytając te wszystkie opinie o Prive finance Concierge, nie wiem czyt się na nich zdecydować na jako swojego pierwszego w życu pracodawcę. chociaż może powinienem zapytać najpierw czy wogóle przyjmują oni do pracy początkujących chętnych ludzi świeżo po studiach?
nemak 2015-02-28 12:28:11
Widze, że ostatnie trzy posty to właściwie pytania dotyczace pracy w Prive finance Concierge, ale nikt nie odpowiada oda listopada zeszłego roku. Trochę mnie to dziwi, bo może rzeczywiście jest tak, jak napisał ktoś wczesniej i oni już nie funkcjonują, to i nie ma kto odpisać? Bardzo prosiłbym o informacje na ich temat.
władek 2015-03-24 18:43:00
rzeczywiście, brak odpowiedzi na tyle pytań i to przez tak długi okres czasu może być bardzo niepokojący dla osoby takiej jak ja, która obecnioe chcei musi szybciutko znaleźć pracę.nie wiem za bardzo czy jest sens o cokolwiek pytać skoreo być oże nikt mi nie odpowie na moje zagadnienia. a poza tym to miłego dnia wam wszystkim:*
szcz 2016-05-20 23:15:49
dziwne, bo to niby firma, ale swojej strony nie mają. @meloniko, dodatkowo, nie widać od nich żadnych ofert pracy, ani tutaj ani na innych stronach z ogłoszeniami.
Zostaw swoją opinię o Prive finance Concierge - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prive finance Concierge