Biuro Ochrony Perkun

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 173 ocen.

Opinie o Biuro Ochrony Perkun

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Ochrony Perkun

Jasiek

Kto pracuje w tego typu firmie to wie jak jest. Normalna praca czasami jest stres, jak sie lubi ten typ pracy jest spoko

Maja

@jarzyna a czy pracodawca oprócz podstawy zapewnia czasami jeszcze dodatkowe premie? To bardzo duży czynnik motywujący pracowników, chociaż nie jedyny, jaki jest stosowany na polskim rynku pracy.

Maja

Na stronie internetowej Biura Ochrony Perkun można znaleźć informacje na temat tego, że dalej poszukiwane są osoby do pracy jako Agenci Ochrony. Co jako obecni pracownicy firmy możecie doradzić osobom zainteresowanym aplikacją do firmy? Czym wyróżnia się ona na tle innych pracodawców z branży?

Jarzyna
@Maja 10.07.2017 09:46
Na stronie internetowej Biura Ochrony Perkun można znaleźć informacje na temat tego, że dalej poszukiwane są osoby do pracy ja...

Praca faktycznie jest. Płacone zwykle minimum, ale zgodnie z prawem i na czas. Po jakimś czasie otrzymałem podwyżkę jako szef obiektu (dosyć ciężkiego). Raczej nie mogę narzekać, szczególnie po zmianach w stawkach.

anonim

(usunięte przez administratora)

leming

Szczerze mówiąc jest wiele lepszych firm i wiele osób Wam to powie. Dla tej jednak nie jest priorytetem ta walka o bycie najlepszym , a bycie dobrym nawet na małym terenie. Wielkich perspektyw też nie ma co przed nimi rozciągać bo chyba to nie ich target

Solidna

Czy to prawda że solid kupił perkuna

January

Czy ta firma jeszcze istnieje?

Kalmar
@January 23.07.2015 08:22
Czy ta firma jeszcze istnieje?

Zadzwon i dowiedz się, jak odbiorą telefon to pewnie tak..

anonim

(usunięte przez administratora)

Memoris

Teraz to nie ma znaczenia czy I czy II jesteś po prostu pracownikiem kwalifikowanym.

anonim

(usunięte przez administratora)

Mojżesz

Hej. CV,niekaralność(teraz staniała 30 zł), zaświadczenie lekarskie. Jak szedłem na biurowiec to musiałem jeszcze ksero notarialne licencji (oddawali za to) i innych uprawnień. Zwolniłem się bo ich zleceniodawca zaczął mniej płacić i obniżyli stawki (wtedy to chyba z 7,1 zł na 6 zł). Faktycznie tam się coś zmieniło, ale miesiąc wcześniej się dowiedziałem i miałem jeszcze kilka propozycji. Podziękowałem jednak i zmieniłem finalnie branżę (jestem serwisantem kserokopiarek).

Mermind

Hej Z tego co mi sie o uszy obiło to agent ok 5-8 zl godzina umowa zlecenie, jak pracuje dlugo to ma etat. Technicy roznie , przewaznie wlasna dzialalnosc lub umowa zlecenie (podstawa i prowizja).Handlowcy tez podstawa (spora) i prowizja. Auta sluzbowe (maja gps).

Gerawzy

Gerawzy - 2013-08-17 15:19:41 Mnie tez bo zwolnilo sie miejsce po młodym cwelku w Pruszkowie. Przepraszam miało być po ćwolku.

Fantomas

Ojoj to super informacja, nierób do dzisiaj nie może dorwać roboty? Szkoda go , fajny był i zamulał na służbie, a jakie rzeczy opowiadał co on to nie robił i gdzie...Szkoda, teraz smutno i bez polotu nie ma kto faja kopsnąć. Jeszcze jakby mył zęby to by mu z japy tak nie capiło jak z murzyńskiej chaty, młody chłopak a brudas! WSTYD!

Gerawzy

Mnie tez bo zwolnilo sie miejsce po młodym cwelku w Pruszkowie.

The Iceman

Ja ogólmie poleczam pzyjeli mie hociasz jestem karany ine agencje nie hcialy pzyjac karanego aperkun pzyjol poleczam

Bernard

Za bezpieczny weekend! Zdróweczko! Aby do poniedziałku, wypłata już na dniach.

Alkoholik

Alkoholik - 2013-08-11 16:56:48 Czyli jesteś alkoholikiem i nie jesteś normalny....Zdrówko! Ale faktycznie masz rację,tam piją wszyscy bo na trzezwo tam się nie da pracować.PŁOŃSK RULEZ !!!! .

Alkoholik

Czyli jesteś alkoholikiem i nie jesteś normalny....Zdrówko!

Bernard

Pracowałem w Perkunie ale mnie zwolnili tak to prawda w Perkunie wszyscy pracownicy piją,bo nikt normalny nie chce tam pracować,zatrudniają wszystkich pijaków na kartę rowerową,byli tacy co nie pracowali na denaturat ale po pierwszej wypłacie uciekli gdzie pieprz rośnie.

Zbyszek

Przepraszam faktycznie zapomniałem o karze za alkohol. Wszystko się zgadza, mój błąd. Cóż popełniłem głupotę a teraz nie mogę nigdzie dorwać roboty bo co ktoś potwierdzi moja prace to widza, ze sie napiłem :(

Alkoholik

zbyszek - 2013-08-04 17:24:28 bardzo slaba firma pracowalem tam trzy miesiace na ostatniej wyplacie zostalem oszukany na ciezko zapracowane pieniazki. stawka 5zl . Konkurencja zaproponowala mi lepsze warunki.Przyznaj się walnąłeś coś %% na obiekcie i koordynator dorwał...

zbyszek

bardzo slaba firma pracowalem tam trzy miesiace na ostatniej wyplacie zostalem oszukany na ciezko zapracowane pieniazki. stawka 5zl . Konkurencja zaproponowala mi lepsze warunki.

stary

Pracowałem w tej firmie rok czasu,ogólnie nie polecam lepsze warunki znajdziecie u konkurencji. Dziwna akcja z przelewami z niby roznoszeniem ulotek dla firmy LOGOS ,przekręty grubymi nićmi szyte.

Fantomas

anonim - 2013-05-19 15:39:16 Potwierdzi ktoś opinie wyżej o Ochronie perkun? Mógłby ktoś podać jakieś szczegóły? Dobrze płacą (proszę o odpowiedź orientacyjną, jakiś przedział dla nowego)? Dodatki socjalne typu na leki, jak ktoś w rodzinie zachoruje? Karnety na siłownie, bo to ważne w tym zawodzie, by mieć krzepę ;). Mam za sobą kurs agenta ochrony, ale małe doświadczenie, przyjmą takiego? Pracuje 3 lata obiekt biurowy. Stawki sa rozne w zaleznosci od obiektow 4,8-8 zł na reke, za masowe albo dodatki innych zlecen nawet 20 zl /h. Trzeba dobrze zyc z koorynatorem wtedy dodatki wpadaja (byc dyspozycyjnym w razie jakis awarii) to taki bonus. Dodatki i benefity to tylko dla etatowcow, a to raczej ludzie powyzej 6 lat stazu :( Reszta umowa zlecenie wiec wiadomo...bez rewelacji. Taki rynek. Firmy sie nie czepiam wszystko na czas, przelozeni normalni (a uwierz, ze to duzo).Wiadomo za alkohol wyjazd i raczej nie znam kogos kto pozniej znalazl robote w innej firmie, po prostu Perkun nie akceptuje tego i widocznie firmy w jakis sposob sie porozumiewaja w tym zakresie.W sumie to im sie nie dziwie.Przezyc sie da, nie narzekam ale wroce kiedys do swojego fachu (rzemieślnik) bo kasa coraz mniejsza a inflacja w gore.... Pozdrawiam

Prawdziwy Bernard

Bernard - 2013-05-07 15:12:35 Perkun na tle konkurencji faktycznie wypada słabiutko,dostałem stare śmierdzące i podarte ciuchy jako umundurowanie,do tego śmiesznie niska stawka poniżej 5 zł.Przestań się mścić za tą pajdę alkoholową. Nie ma przebacz piłeś wyleciałeś. Nie psuj nam atmosfery w pracy i nie piernicz głupot. Nie podszywaj się pod moją osobę, twoje IP nie jest tajemnicą więc pozwę cię za to do sądu.

Bernard

Perkun na tle konkurencji faktycznie wypada słabiutko,dostałem stare śmierdzące i podarte ciuchy jako umundurowanie,do tego śmiesznie niska stawka poniżej 5 zł.

slawek

a ja w perkunie to mam spokój i kasa na czas zawsze. Szkoda tylko, że stawka niska 3,35 netto. Ale można dorobić i na osiedlu czasami jakaś fucha się znajdzie, odpowietrzyć kaloryfery, umyć okna, itd. zawsze jakieś 10-20 zł wpadnie. Miesięcznie wychodzi gdzieś 650 zł

Bernard

To daj złotówkę więcej firmie to i podwyżki będą a nie sam tniesz kasę i podbierasz pracowników. IP niestety nie jest utajnione.

Klient

Klienci wcale tak słabo nie płacą, to agencja was rżnie na kasę.Ja osobiście wolałbym zapłacić młodemu ochroniarzowi kasę,niż dawać tym starym trepom za pierdzenie w stołek.Nie oszukujmy się to jest ochrona a nie ochronka mylicie pojęcia.

Bernard

Wpis konkurencji? Ciekawe sam pracuję i nie mam aż tak starych klientów. Co do pochodzenia swojego i pracowników to chyba nie ma to większego znaczenia. Liczy się chęć do pracy,nie oszukujmy się na rynku ochrony klienci słabo płacą i nam słabo płacą. Lepiej zaangażuje się emeryt, który ma dodatkowe pieniądze żeby nie siedzieć w domu niż młody człowiek traktujący to jako jedyną pracę - nie utrzyma się w Warszawie...w tej czy innej firmie.

Kolekcjoner
@Bernard 15.04.2013 11:29
Wpis konkurencji? Ciekawe sam pracuję i nie mam aż tak starych klientów. Co do pochodzenia swojego i pracowników to chyba nie m...

Witam jest możliwość uzyskania naszywki i smyczy ochrona peronu do mojej kolekcji

Kolekcjoner
@Bernard 15.04.2013 11:29
Wpis konkurencji? Ciekawe sam pracuję i nie mam aż tak starych klientów. Co do pochodzenia swojego i pracowników to chyba nie m...

Witam jest możliwość uzyskania naszywki i smyczy ochrona peronu do mojej kolekcji

Wojtek

Witam wszystkich jestem klientem firmy Perkun ale już nie długo właśnie zastanawiam się nad zmianą firmy.Przeciętny wiek ochroniarza w firmie Perkun to 70 lat są to ludzie nie stroniący od alkoholu w pracy jak i poza pracą(choć poza pracą to mało istotne) z tego co zauważyłem wszyscy są z okolic WPN są to mało rolni rolnicy w podeszłym wieku którzy nie potrafią się nawet podpisać bądz odebrać prawidłowo telefonu.Moim skromnym zdaniem zatrudnianie takich pracowników przez firmę Perkun bardzo psuję renomę firmy.Szanowny Panie(usunięte przez administratora) czyż nie lepiej zapłacić powiedzmy złotówkę więcej pracownikowi zatrudnić młodych(nie emerytów z WPN) i mieć renomę i markę która w tej chwili spadła na psy. Z tego co się orientuję to nie jest tylko moje skromne zdanie ale także wielu innych klientów kiedyś dobrej firmy Perkun.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.Dziękuje.

adamo

Masz racje " jest super jest super więc o co Ci chodzi" resztę sobie dośpiewaj ...!!!

Mandaryn

adamo - 2012-10-12 14:34:24 Akurat Mnie to nie dotyczy,nie drinkuje w pracy. Jeśli to co tam się wyprawia akceptujesz to Twoja sprawa , prawie całkowita wymiana pracowników może tylko świadczyć źle o tym miejscu a nie o ludziach !!!Mogłeś nie częstować. My jakoś zostaliśmy i nawet jest większa stawka, zapomniałeś dodać, że wypłaty na miejscu i nie trzeba gibać dziesiątki kilometrów i stać w kolejce. Faktycznie to musi być złe miejsce...

adamo

Akurat Mnie to nie dotyczy,nie drinkuje w pracy. Jeśli to co tam się wyprawia akceptujesz to Twoja sprawa , prawie całkowita wymiana pracowników może tylko świadczyć źle o tym miejscu a nie o ludziach !!!

Mandaryn

adamo - 2012-10-08 18:23:02 Ja też, porażka, aż się nie chce tam wracać!!! Firma dba o dobre układy z P. Administratorem a nie o swoich pracowników, wykonujemy prace za P. Administratora a pieniądze bierze On... Wypłata po 4-ch tygodniach, a składki odprowadzane od 100PLN ?!!!Nie psiocz na nas teraz bo dostalismy za ciebie kolego. Byl zgrany zespol to go zepsules sam. Klimatyzacja na dyzurce, lodoweczka, mikrofala, i wiele innych rzeczy to musiales sie napic. Dziwisz sie teraz, ze ktos cie trafil. Wez sie za siebie w tej czy innej firmie. Nam chlopakom teraz glupio swiecic oczami przed lokatorami.Wstydz sie. Piszesz podwojne wpisy, może znów się napiłeś i podwojnie widzisz..

Zostaw opinię o Biuro Ochrony Perkun - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Ochrony Perkun