brak logo

WG Poland, sp z o.o.

Wrocław

Opinie o WG Poland, sp z o.o.

anonim 2009-06-14 22:33:21
witaj trzymaj sie z daleka odtej firmy oszusci i złodzieje nawet ludziom podstaw nie płacą współpracuja z ecp wrocław kto wie co cie moze spotkac tragedje tam sie dzieją takie firmy powinno sie zamykac z ich własciciekami w [usunięte przez moderatora] pracy jak oni nto robia z panem doktorkiem na czele firmy obydeie ponizej norm społecznego zachowania
były pracownik 2009-08-23 13:41:08
hmm,to już druga firma z Wrocławia,co nie jest wiarygodna,bo
L&M też sobie leci w balona -wysyłaja do pracy za granicę na 2 tygodnie.
Wg kupa 2009-08-27 21:09:15
jednym slowem ta firma to jedno wielkie smierdzace [usunięte przez moderatora] z doktorkiem na czele kazdy kierownik to [usunięte przez moderatora] niewspomne ze ta firma jest w 100% niewyplacalna zawsze polowa wyplaty znikala bezpowrotnie ale zycze powodzenia z doktorkiem [usunięte przez moderatora]najlepsze zyczenia od bylego pracownika
anonimowa 2009-11-05 13:44:34
Zgadzam sie z opinjami ponizej,zalatwiaja prace,ale jakim kosztem,bylam w pracy z tej firmy i nikomu nie polecam.Dosc ze pracowalam po 23 godz to zarobek taki ze szkoda mowic,jedni na drogich donosza istny cyrk,oszukoja z pieniedzmi ktos powinien sie zajac ta firma bo ludzie jada po to aby zarobic,tak to jest najgorsi sa polasy za granica nikogo nieobrazajac jak sa twoim pracodawca.Ta firma tyle ludzi oszukala na kase,ale mam nadzieje ze kiedys przestana istniec,bo na krzywdzie ludzkiej nikt sie niedorobil.
mala 2009-11-26 16:53:01
tak własnie i czytam wasze opinie bo moja mama chce pojechać i nie wiem czy ma jechac co to za firma
anonim 2009-11-27 18:31:26
mala - 2009-11-26 16:53:01

tak własnie i czytam wasze opinie bo moja mama chce pojechać i nie wiem czy ma jechac co to za firma

OFEROWANO MI TAM PRACĘ ALE CHYBA NIE POJADĘ CZYTAJĄC FORA
lojalna 2009-12-14 11:26:48
Ludzie,którzy oczerniają tą firmę to po prostu osoby,którym się nie powiodło.Którzy nie nadają się do tej pracy.Przyjeżdżają dla rozrywki,a jak mają trochę dłużej popracować to już im się krzywda dzieje.A zarobić idzie ładnie,wystarczy tylko chcieć.Ludzie... to jest w końcu akord.Tyle ile zrobisz,tyle masz.Pretensje możesz mieć tylko do siebie,jeśli masz za wolne ruchy.A nie zwalać winę na (usunięte przez admininistratora).Wystarczy robić swoje,a nie zajmować się plotkami.Pozdrawiam.
lojalna 2010-01-07 10:20:12
Piszecie kompletne bzdury o tej firmie.I co z tego,że zmienili nazwę?Widać,że nie macie w ogóle pojęcia o co chodzi,więc po co się wypowiadacie jak nic nie rozumiecie.Czytając wasze wypowiedzi to śmiać mi się chce....pozdrawiam
byly pracownik 2010-02-09 17:00:58
Nie polecam tej firmy. Warunki mieszkaniowe byly okropne. W pierwszym domu smród i grzyb a po przeniesieniu do innego lokum bylo wszystko w porzadku do czasu pierwszego przymrozku. Temperatura w mieszkaniu zmuszala do chodzenia w mieszkaniu w kurtce i spania w ubraniu.Jeden prysznic na 4 chlopa i czasami brak wody do kąpieli,nie starczalo dla wszystkich. Notoryczne opoznienia z wyplatami. Jeżeli ktoś ma nóż na gardle niech jedzie ale może się gorzko rozczarować.
anonimowa 1 2010-02-10 11:34:57
przepraszam,ze tak powiem ale pani lojalna gada bzdury-oczywiście mozna zarobic ale jakim kosztem? zaczne od poczatku,pracowałam tam jakiś czas oczywiście na pieczarkach przeszłam wszystkie pieczarkarnie które nalerza do (usunięte przez admininistratora),praca byłaby ok gdyby nie trzeba było robic po srednio 15godz na dobe no i za odpad by mogli płacic bo czesto całe hale były z zaraza to tylko polaków tam wysyłali bo polaczki zetna grzyba z zaraza za darmo,da(usunięte przez admininistratora)w biurze na starcie trzeba było zaplacic 50euro i potem kazali kierowcy busa 75euro za transport.moze nie bylam najlepsza rwaczka bo norme miałam tylko 25kg na godz ale zgadzam sie z poprzednikami ze kazdy na kazdego donosi. no i wspomne jeszcze ze jak jedziesz po 3 miechach na urlop bezplatny (usunięte przez admininistratora)mogłabym pisac i pisac o tej firmie ale szkoda czasu,ogólnie rzecz biorac odradzam tą firme każdemu,pozdrawiam byłych pracowników!!!
GG 2010-02-16 16:37:45
Pracowałam prawie 3 miesiące zarobiłam 500+ 600+ 300 zł czyli razem 1400 zł przez 3 miesiące !!!!.A poniosłam następujące koszta... jeden dojazd do Wrocławia 60 zł + 200zł pseudo-badania + 60 zł powrót do domu.Drugi dojazd z bagażami do Wrocławia 120zł + 75 Euro Bus.(czyli w przybliżeniu 75x 4zł = 300zł) zjazd do domu po zakończeniu tej mordęgi z Wrocławia z przesiadką 40zł + 80zł (koszt paliwa i załatwiony samochód znajomego bo inaczej nie można było dojechać do domu ponieważ zostawili nas w sobotę w nocy na dworcu we Wrocławiu inaczej mówiąc(usunięte przez admininistratora))Czyli 60zł + 120 zł + 60 zł + 300 zł + 40 zł + 80 zł+ = 660 zł.Czyli wychodzi 1400 zł - 660 zł = 740 zł na trzy miesiące.to będzie w zaokrągleniu niecałe 250zł miesięcznie..Na miejscu dali nam po parę Euro abyśmy z głodu nie zdechły,Byłam 3 miesiące ponieważ jakbym przyjechała wcześniej to nie wróciłyby się nawet koszta dojazdów.które poniosłam Omijajcie szeroki łukiem tą pseudo firmę.(usunięte przez admininistratora)....Brak jakichkolwiek moralnych zasad..Niedługo zabiorą wam wszystkie zarobione pieniądze i jeszcze będzie im mało.Brak słów. Napiszę na zakończenie tak, jak się komuś opłaci zapieprzać za 250 zł miesięcznie niech jedzie.Zapomniałam jeszcze w tym całym rozliczeniu dopisać pieniądze wydane na zakupy przed wyjazdem,środki higieny,trochę żywności,trochę papierosów ,bo palę ....może i lepiej bo wyszłoby, że nic nie zarobiłam, (usunięte przez admininistratora).Zgadnijcie czy Mąż oraz dzieci były zadowolone z wyjazdu MAMY na PIECZARKI z firmą WG Poland sp.z.o.o i zarobionych tam pieniędzy.Byłam tam w czasie Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku.i co z tego mam??? OMIJAJCIE Z DALEKA TĄ FIRMĘ ! ! ! ! !
była pracownica WG 2010-02-24 23:54:54
Ja osobiście pracowałam w tej firmie 2 miesiące i 9 dni, bo na więcej nie było mnie stać i fizycznie i psychicznie.Oczywiscie wszystkie posty napisane to prawda, jednak to jeszcze jest nic do mojej historii.Moimi kosztami było : 75 E- bus z wrocławia ( nie licząc dojazdu do wrocławia), 50 E - kaucji( wrazie zjechałabym wczesniej niz po 3 miesiącach), dojazd do wrocławia na "badania" i z powrotem (400 km w jedną stronę), 30 E - płacenia, co miesiąc za mieszkanie, reszty nie liczę..w 1 miesiącu zarobiłam 300 E ;D, czyli 1200 zł (pracowałam ponad 430 godzin w miesiącu) czasami 20 godz, czasami tylko 15.W 2 miesiącu zarobiłam aż 525 E ;D W 3 w ogóle nie zarobiłam, bo nie zasłuzyłam.Jest koniec lutego, a wypłata z listopada się rozpłynęła ;D Po zliczeniu wszystkich poniesionych kosztów wyszłam jakieś: 900 godzin pracy, - 2000 zł przynajmniej( czyli musiałam dołożyc do interesu, nie licząc wyzywienia, które w belgii nie jest tanie: minimum 200 E- najpotrzebniejsze wydatki).Do pracy się chodziło na 4 lub 5 rano, wracało się do domu na drugi dzien.Ciezko bylo odroznic dzien od nocy.(usunięte przez admininistratora).Co najlepsze zbieram pieczarki od 2 lat, ale tak karygodnego miejsca, jak tam to nie ma nigdzie!T(usunięte przez admininistratora)..Az ciezko to wspominac.
oszukany 2010-05-26 12:35:21
Daremna firama i nikomu nie zycze wyjazdu z tej firmy(usunięte przez admininistratora)
k...a...m... 2010-09-12 16:56:40
my pracujemy w tej firmie od marca. mamy super warunki kierownika tez. pomoga jesli jest jakis problem imamy wszysko wyplacone. oczywiscie tu wrocilismy. zalezy gdzie sie pracuje. my mamy super
eeee 2010-09-28 17:54:57
opinie o firmie kiepskie, właśnie szukają pakowaczy do Belgii...
ktoś wysłał CV?
doktorek W. oszust 2010-09-29 16:16:01
jacy pakowacze tam tylko niewolnictow, wyzysk, brak kasy , potracenia,
czym wy sie zajmujecie 2010-12-08 23:03:12
praca - 2010-12-08 21:46:21

a jaki ma to związek z pracą? no chyba że płaci. to wg ciebie opinia o firmie?

WG nie jest doba firma a juz nie wspomnie u (usunięte przez admininistratora),jest kłamca jak ich mało naprwde
była 2010-12-11 17:17:11
Firma to ludzie nie ściany. Czy oni myślą o tym, że kogoś krzywdzą? Kobiety nie dajcie się wykorzystywać tej bandzie oszustów. Tez nie polecam(usunięte przez admininistratora)
trik 2010-12-11 23:13:13
ale firmy nikomu nie polecam.
dopelnienie 2010-12-14 22:20:48
Jeszcze jeno. Ludzie ,ktorzy wypowiadaja sie na temat tej firmy sa strasznie niesprawiedliwi. Pracowalem tam i takiego luzu nigdy nie mialem. A jak ktos przyjezdza w innym celu to niestety nie zarobil. A niektore panie grzyby to widzialy w lesie. No niestety praca w akordzie i za granica nie jest latwa. i nie zawsze jest tak pieknie. Nikt ich na sle nie trzymal. (usunięte przez admininistratora) Moze tez nie zawsze bylo tak jak powinno, ale do tego tez przyczyniali sie ludzie,ktorym nie zalezalo na pracy. --Piotr--
Magda D. 2010-12-17 13:10:33
(usunięte przez admininistratora)pracowalam w tej firmie. Nie bylo kolowowo jak w kazdej pracy,ale to przez takich ludzi jak wy! potraficie oceniac innych ,choc to nieprawda. Popatrzcie najpierw na siebie.. Tyle dodam,ze (usunięte przez admininistratora) napisala prawde i przynajmniej podpisala sie. Nikt nikomu nie musi sie podobac. Chodzi o prace a wy widocznie jej nie szanujecie.. Zazdrosc jest okropna. Desperaci.
anonim 2010-12-17 15:07:15
Jeżeli ktoś chce wyjechać do pracy do Belgi do zbierania pieczarek,z firmy (usunięte przez admininistratora)SP z o.o. z wrocławia ul grabiszynska szczerze odradzam(usunięte przez admininistratora)
anonim 2011-05-19 09:53:47
Napisze tak JASP jest firmą ok wszystko by było w porządku gdyby nie nowa (usunięte przez admininistratora) pożal sie boże jeszcze tak daremnej osoby nie widziałam. Nie jest juz tam tak jak było jak byla inna (usunięte przez admininistratora) co z tego że byla młodsza ale była normalna nie traktowała ludzi tak jak to robi obecna super (usunięte przez admininistratora). Jak to ona twierdzi ma kontakt ze (usunięte przez admininistratora) masakra ale ma wyobraznie i wlasnie przez to nie ma tam ludzi nich prezes (usunięte przez admininistratora)zastanowi sie nad tym dlaczego traci ludzi.
anonim 2011-05-28 18:24:37
daremna firma JASP masakra traktuja ludzi jak smieci jak mozna byc tak bezdusznym czlowiekiem super wagowa porzal sie boze nie umiejaca rwac pieczarki rzadzi ludzmi a pekala jak pies jej slucha ekipa po (usunięte przez admininistratora)..... jak mozna byc tak uleglym po tam jezdzic jak i tak wracasz bez kasy do domu (usunięte przez admininistratora)
anonim 2011-06-05 22:19:27
zgadzam sie z toba trzeba wkoncu zrobic z tym porzadek bo to co sie teraz tam dzieje to jest masakra jak mozna tak traktowac ludzi jak smieci ludzie sa bezczelni
Iza 2014-08-05 23:39:48
Z tego co się orientuje chyba już ta firma nie istnieje , to byli oszuści osobiście dałam się nabrać przez ta firmę i nie polewce nikomu brali wpłaty za załatwienie pracy 150eue, do tego jeszcze trzeba było dojechać do Wrocławia ostatnio mieli zmieniona nazwę na logos pewnie żeby uniknąć albo zmniejszając koszty płacenia podatków oszuści powinni w więzieniu skończyć. Zależało mi na pracy więc wpłaciłam pieniądze choć wiedziałam ze to przekręt
IZABELA 2014-08-06 15:36:03
Niestety ale ta firma nadal istnieje tle że pod inna nazwa widocznie znowu przepisywali wszystko na fikcyjnego prezesa , po prostu są bez karni bezwzględni i bez żadnych zasad moralnych i bez skrupułów żerują na biednych ludziach
Iza 2014-08-07 08:01:52
Pytasz dlaczego wpłacałam pieniądze bo inaczej nikt by mi z tamtej firmy pracy nie załatwił ale dobrze wiedziałam ze nie powinnam wpłacać pieniędzy z innych firm wyjeżdżałam i nie musiałam na nic wpłacać . Pytasz co się stało z tamta firma tylko zmienili nazwę dużo firm tak robi bo płaca mniejszy podatek jak zaczynają od nowa , I NADAL; ŻERUJĄ NA NAIWNYCH
IZA 2014-08-23 07:18:20
Chciałam mieć prace to wpłacałam zresztą nieważne długo trzeba pracować na 150 euro .co najmniej 3 dni,w fizycznej pracy a zresztą kogo to obchodzi po prostu uważajcie co podpisujecie ,jak wyjeżdżacie za granice .Na początku ta firma całkiem ściemniała ludzi podpisywałeś umowę na polskich warunkach a do BELGII jechałeś na delegacje i pracowleś za 17 euro centów od kl, zerwanej pieczarki w Ingelmunsrerr u lapier nazwa pieczarkarni tania siła robocza z polski a BELG wykorzystywał polaków teraz Rumuni tam pracują jeszcze tańsza SIŁA ROBOCZA
JA 2014-11-18 16:27:20
UWALAJCIE NA FIRMĘ LOGIS Z WROCŁAWIA TO DAWNE WG. EUROPEJSKIE CENTRUM PRACY , PYZATYM ZE ZMIENILI NAZWĘ FIRMY NADAL NACIĄGAJĄ I WYKORZYSTUJĄ LUDZI. BEZDUSZNY PAN D. W.JEST POZBAWIONY SKRUPUŁOW I JAKICH KOLWIEK ZASAD MORALNYCH
romek 2015-01-23 16:04:33
no z tym systemem socjalnym to bardzo różnie może być jednak i wydaje mi się, że tutaj nie ma jednoznacznej odpowiedzi, może to być na przykład jakieś ubezpieczenie, opieka zdrowotna, karta multispotu też na przykład jeśli ktoś lubi aktywnie spędzać czas w ogóle. Tylko nie wiem czy od razu to dają z umową czy później.
alina 2015-03-30 12:51:20
również interesuje mnie jak wygląda system socjalny w WG Poland, sp z o.o. bo teraz jak będę wybierać nową firmę i nowego pracodawcę to jednak chcę mieć jak najlepszy socjal. sama kartam multisport to podstawa bo musze się jakoś rozwijać i dbać o swoje zdrowie. dajcie tez znać jak jest z terminowością wynagrodzeń
MarekZagi 2016-05-19 18:18:55
No jak to od roku, to przecież generalnie niemożliwe, firma przestała działać czy o co chodzi dokładnie?
Zostaw swoją opinię o WG Poland, sp z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WG Poland, sp z o.o.