E-mail:
Akceptuję regulamin
Wpisz swój email i aktywuj powiadomienie o nowych wpisach.
Co 5 godzin na twój adres e-mail dostaniesz informację czy pojawiły się nowe opinie o twojej firmie.
Akceptuję regulamin
Wpisz swój email i aktywuj powiadomienie o nowych wpisach.
Sortuj:
Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
| Hej, ja również chciałabym się podzielić moją opinią na temat współpracy z biurem Frajda z Warszawy. Na wstepie powiem ze nikomu nie polecam tego biura, ja sama bylam na koloniach z tym biurem w charakterze instruktora-wychowawcy. ( usunięte przez administratora ) |
| Nie zgadzam się zupełnie z ta opinią. Zapobiegliwość i sprawdzenie personelu w formir testu pisemnego czy rozmowy przed powierzeniem pracy w charakterze pilota czy wychowawcy-instruktora przez to biuro jest wprost perfekcyjne w przciwieństwie do innych organizatorów. Odpowiadamy w końcu za prestiz biura i klientów. Brakuje w branży turystycznej takich ludzi jak( usunięte przez administratora ) jego współpracownicy. Wyjezdżałam wielokrotnie jako pilot i wychowawca instruktor i wszystko było zorganizowane super. Jadę do pracy, a nie na wypoczynek. A życzliwośc zes trony biura jest ogromna i pomoc w każdym napotkanym problemie podczas pracy jest rozwiązywana natychmiast. Polecam Biuro Podrózy FRAJDA i nie słuchajcie bzdur osób, którzy chca wypocząc, a nie pracować. |
| Wszedłem na ten portal i wprost nie wierze co czytam. Tak profesjonalnego biura podróży dla dzieci i młodzieży jak biuro frajda nie znam. Byłem na obozie jako wychowawca, a moje dzieci jako uczestnicy i żadna z powyzszych ocen nie jest prawdziwa. To, że są odprawy do późnych godzin to fakt, ale uczestnicząc w nich dostaje się takiej dawki informacji z zakresu pedagogiki, metodyki, pierwszej pomocy przedmedycznej, psychologi, że szok. Stwierdzam, że jak dużeo przesiewu by nie robił owy własciciel i organizator, ludzie po studiach, czy podczas ich edukacji nie dostana i nie maja. A praca jest z dziećmi i młodzieżą. Wieksze problemy sa z kadra niz z dziećmi. Organizacja od biura począwszy po pobyt na obozach jest bardzo dobra. Są Oni tak zaangażowani,że moje dzieci po pobycie na tych obozach oddam w ciemno, pełne zaufanie. Takie bzdury piszą ci, którym wydawało sie, że zarobia, odpoczna, a inni będą za nich pracować. To jest biuro dla wszystkich tych, którzy chca by ich dzieci byly bezpieczne i pod okiem wspaniałej kadry. Dla sciemniaczy to nie miejsce. Fakt facet widzi wszystko. |
| Pracowałam w Hotelu Frajda i napiszę tylko tyle - z tak złego stanu w jakim został przejęty obiekt,( usunięte przez administratora ) zrobił fajna bazę rekreacyjną. jestem w szoku co tu czytam. Wszystkie te frustratki, które ze mna pracowały robiły wszystko by sam właściciel zwrócił na nie uwagę. ( usunięte przez administratora ) nie wiecie jak można człowiekowi zaszkodzić bez powodu. Płacił uczciwie, był człowiekiem jak nie miałam gdzie mieszkać dał pokój bez łazienki, ale dał (łazienka była przy siłowni), nie ograniczał, ani nie zabraniał jedzenia, które było bardzo dobre. Pracowałam tam całe wakacje i wszyscy, którzy tam zostalismy podziwiamy tego człowieka za zaangażowanie i wkład finansowy( usunięte przez administratora ) Odniosłam wrażenie, że nie zdążysz zakombinować, a on o tym juz wie. Odnosnie ( usunięte przez administratora ) kobieta grzeczna, miła, uczynna ale za razem konkretna i rzeczowa. Mysle, że te złe opinie to zadrosść i zemsta za usunięcie z pracy. Do roboty ludzie do roboty, a nie do narzekania. |
| Jeżdżę z panem ( usunięte przez administratora )juz 4 sezon, lato i zima jako instruktor. Jeździłem wcześniej z wieloma biurami, ale tak dobrej organizacji i podejścia właściciela i jego współpracowników do swojej profesji jeszcze nie znałem. Przyjemność pracy i suuuupe dobra kasa dla tych co chca pracować. Mega premie dla profesjonalistów, a dla nieudaczników powrót do domu. To fakt, jak mówi pan( usunięte przez administratora )"...wczasów nikomu fundować nie bedę....\" |
| Biuro Podrózy FRAJDA to profesjonalizm, perfekcjonizm i przede wszystkim jest dla dzieci i młodzieży, a hotel, który w tym roku otworzyli jest mega celnym strzałem. Maja teraz wszystko i sa nie zalezni. Czytajac opinie powyżej jak to biuro jest złe i cała reszta napisze krótko - kłamstwo, zazdrość i mam nadzieje, że uda sie dotrzec do tych co to napisali, to jest pomówienie i obrazanie ludzi dlatego, że są mega przewidujący i odpowiedzialni.( usunięte przez administratora )niech pan takich oszczerstw nie podaruje. Wierze, że pan dojdzie kto to napisał i poniosa własciwa odpowiedzialnosc za swoje słowa w stosunku do Pana i Całej Kadry. To tylko Polska ..... |
| Ja też tam pracowałem!!! Widzialem więcej niż się wszystkim wydaje!!! Brud, smrod i ubustwo!!!!! O właścicielu nie mogę powiedzieć nic dobrego!!! Była tam jedna dziewczyna, ktora była ludzka ale właśnie za to wyleciała!!!! Ludzie nagle przedwczoraj obudzili się obrońcy hotelu hahahahahahahahahahahahahahaha nie będę pisać kto i na czyje polecenie to wszystko napisal!!!! Ludzie co znaję to będą wiedzieć a ci co nie znają to lepiej niech nie chcą poznać!!!!! |
| Dokładnie jak napisał przedmówca - wszystkie komentarze na \"nie\" w tajemniczy sposób wyparowały, a w kilku minutowych odstępach pojawiła się niby przypadkiem fala superlatywów. Przecież to trzeba być debilem, żeby nie zauważyć, że powyższe wychwalające posty dodawały osoby pracujące w biurze żeby poprawić PR. Ja swoją decyzję podtrzymuję - to obóz karny dla dzieci i męczarnia dla kadry. Pracowałem na wielu obozach i do tamtych firm chętnie wrócę - tutaj za żadne pieniądze. Co do rozmów kwalifikacyjnych. Część je miała część nie - więc bajki o \"starannym wyborze kadry\" można schować. |
Michał - 2011-11-14 15:31:53 Wszedłem na ten portal i wprost nie wierze co czytam. Tak profesjonalnego biura podróży dla dzieci i młodzieży jak biuro frajda nie znam. Byłem na obozie jako wychowawca, a moje dzieci jako uczestnicy i żadna z powyzszych ocen nie jest prawdziwa. To, że są odprawy do późnych godzin to fakt, ale uczestnicząc w nich dostaje się takiej dawki informacji z zakresu pedagogiki, metodyki, pierwszej pomocy przedmedycznej, psychologi, że szok. Stwierdzam, że jak dużeo przesiewu by nie robił owy własciciel i organizator, ludzie po studiach, czy podczas ich edukacji nie dostana i nie maja. A praca jest z dziećmi i młodzieżą. Wieksze problemy sa z kadra niz z dziećmi. Organizacja od biura począwszy po pobyt na obozach jest bardzo dobra. Są Oni tak zaangażowani,że moje dzieci po pobycie na tych obozach oddam w ciemno, pełne zaufanie. Takie bzdury piszą ci, którym wydawało sie, że zarobia, odpoczna, a inni będą za nich pracować. To jest biuro dla wszystkich tych, którzy chca by ich dzieci byly bezpieczne i pod okiem wspaniałej kadry. Dla sciemniaczy to nie miejsce. Fakt facet widzi wszystko. To chyba na innych obozach byliśmy, bo co innego się słyszało na odprawach. Głównie, żeby nie rozmawiać z Panią oceniającą obóz bo jeszcze źle napisze... Współczuję twoim dzieciom, bo ja swoich bym za dopłatą tam nie wysłał. Rozpisywać się nie będę bo i tak zaraz się znajdzie mądry który stwierdzi, że "winny się tłumaczy" - to takie polskie przecież. Dziwne tylko, że momentalnie zostało usuniętych z 15 komentarzy negatywnych i jedna po drugiej, jak grzyby po deszczu, zaczęły wyrastać laurki... |
| Dokładnie tak! Nagle obrońcy hotelu staneli murem za właścicielem!!!! śmiech na sali! w hotelu kadra dobierana była na zasadzie - kto przyjdzie to będzie pracował!!! Na temat właściciela mam jedno zdanie - KROWA KTORA DUŻO RYCZY MAŁO MLEKA DAJE!!!!!!!! Nikomu nie polecam pobytu w tym przytulku!!!! |
anonim - 2011-11-16 22:47:16 Dokładnie jak napisał przedmówca - wszystkie komentarze na \\\ Zgadzam się! Szkoda pisac bo i tak "amba" wtrąbi złe opinie a szkoda bo ludzie patrzą na opienie innych! Żal mi ludzi ktorzy na wlasnej skórze przekonali się jak działa TA MASZYNA! |
| Witam. Moja historia z Frajdą zaczęła się w 2006 roku. Zgłosiłem z ogłoszenia internetowego. Wcześniej miałem doświadczenia z koloniami, ale jako wolontariusz. Już sama rozmowa kwalifikacyjna zrobiła na mnie ogromne wrażenie i "powiało" profesjonalizmem. Ankieta do wypełnienia ( pyt. dot. doświadczeń jak i wiadomości- zach. w konkretnych przypadkach pracy z dzieckiem, pomoc medyczna itp). Następnie rozmowy, najpierw z pracownikiem biura, potem z samym właścicielem. Dla kadry są stawiane bardzo wysokie wymagania i zostają tylko najlepsi. Z doświadczenia wiem, że jeśli ktoś utrzyma się jeden sezon, to potem chętnie współpracuje z biurem przez wiele lat za bardzo dobre wynagrodzenie. A utrzymać mogą się tylko te osoby, które przyjeżdżają do pracy i zdobywać doświadczenie, a nie na wakacje. Właściciel płaci, więc i wymaga. Aby biuro miało renomę i wysokie notowania u rodziców i dzieci musi mieć wykwalifikowaną i kompetentną kadrę, która zapewni bezpieczny i przyjemny wypoczynek. A o taką niestety jest coraz trudniej. Przez ostatnich 6 turnusów pełniłem funkcję kierownika. I muszę przyznać, że zdarzały się osoby nie tyle zaniedbujące swoje obowiązki, co wręcz narażające podopiecznych na niebezpieczeństwo. A zadaniem właściciela jest takich pracowników jak najszybciej eliminować. I to właśnie robił. Obozy przed czasem opuszczają osoby, które nie posiadają wystarczających umiejętności, "nie palą się" do pracy, są niegrzeczne w stosunku do dzieci oraz nie dopełniają swoich obowiązków. Z tego co wiem, każda z tych osób rozwiązywała umowę za porozumieniem stron pisząc o to podanie, a wiele z nich powinno mieć rozwiązaną umowę z paragrafem. Współczuję osobom, które nie spełniły oczekiwań biura i miały rozwiązaną umowę, a teraz swoje frustracje rozładowują na forum internetowym, szkodząc człowiekowi, który robi bardzo dobrą "robotę". Zarówno dla dzieci jak i przyszłych nauczycieli przekazując im swoje doświadczenia. |
| Zastanawiające pytanie do ADMINISTRATORA! Dlaczego znikają opinie ludzi którzy zetkneli się z oszustwem i podłościa innych ludzi? Dlaczego ludzie chcacy pogłębić wiedze na temat przyszłego pracodawcy nie mogą przeczytać prawdy na portalu? Dlaczego ADMINISTRATORZE???? Nikt nikogo nie obraza a wrecz przeciwnie... dlaczego mamy pozwolić na to aby normalni ludzi nie ustrzegli się przed czymś złym??? Nie znam tego właściciela jak mu tam.... ale zastanawiam się dlaczego są nagle usuwane złe opinie a zostają dobre???? Proszę o wyjaśnienie?! |
Pytanie do MW czyli Michała - czemu Ty, jak i inni "obrońcy" uważacie, że tylko osoby, które zostały wyrzucone/odeszły czy co tam jeszcze piszą negatywy? Bo jak na razie Waszym argumentem jest to że te osoby wyładowują swoją frustrację na forum bo zostały wyrzucone. Niektórzy zagryźli zęby i "dojechali" z tematem do końca, co nie oznacza że będą z Wami współpracować i że im się podobało. Zastanawiające jest to że rotacja kadry jest gigantyczna. Oczywiście wszyscy są źli i się nie nadają ( głównie Ci co mają własne zdanie ). Sposobem biura na ściągnięcie naiwnych jest trochę wyższa płaca, ale co z tego jak potem ludzi wywalają... Piszesz Michale o rozwiązywaniu z ludźmi umowy za porozumieniem stron - a jakie wyjście miały tamte osoby? ( paragraf 8 - dla niewtajemniczonych - jeśli się zrezygnuje to MY płacimy kasę do biura). Logiczne że ludzie woleli za porozumieniem stron niż Wam jeszcze płacić kasę. Niezależnie od tego ile razy te posty będą usuwane, ja pracować z Wami już nie będę. Znajomych też przestrzegę. ( i żeby było jasne - pracy się nie boję i nigdy na obozy nie jechałem na wakacje - ale co innego obóz dla dzieci, a co innego obóz pracy, ciągła inwigilacja i wzajemne szczucie kadry na siebie). Aha - "jedzenia" na stołówce to chyba nawet Gesslerowa nie naprawi... |
| Dziwnie rozgożała dyskusja o Biurze Podróży Frajda na tym portalu, więc pozwole i ja sobie ocenić wspópracy z biurem i hotelem Frajfa. Jeżdżę na obozy od lat jako wychowawca-instruktor i tak profesjonalnego biura i organizacji nie widziałam. Ale jetem w szoku, jak ludzie sa złotouści, jak tempi, kłamliwi, nieodpowiedzialni i tempi za razem. Kogo obecne uczelnie puszczają ztytułem mgr i kształcą. Wszyscy, którzy tutaj wypisuja te brednie i bzdury na temat złego funkcjonowania biura, złego podejścia do pracownika czy jakies inne negatywne uwagi wyatawiaja sobie sami opinie i cenzurke swoich umiejetności. Wiekszosć z was nie skalało sie nigdy sportem, nie ma samodyscypliny i zasad. Jestescie bez wyobraźni i jak którys z was napisał "że przy okazji pracy i wypoczywac przyjechał ...." wypoczywac to możecie sami, a nie odpowiadająć za dzieci i ich życie. Wielu z was powinno się zabrać uprawnienia do pracy z dziećmi, bo ich nie macie, a to że kierownicy i właściciel to dostrzega, jako wieloletni sportowieci nie możecie robić go w ciula to to was boli. Zamilknijcie i spójrzcie co dobrego nzrobiliście dla tego biura i uczestników obozów by was miło wspominali za wasze umiejetnosci, a nie bezmyślność i tempote. Uważam by pracować z dziecmi, trzeba najpierw samemu być w sporcie jako zawodnik, mieć samozaparcie, pokore i charakter. A wy macie żal impretensje, że ktos was wywalił, czy pilnował? Widocznie byliście nie w porzadku i kombinowaliscie jak tu sie przeslizgnąć. Wymiotować sie chce jak sie te wasze frustracje czyta. Jeździjcie z innymi organizatorami, a to biuro omijajcie dużym łukiem, bu nie psuć opini i celu jakie sobie załozyło. Profesjonalizm, bezpieczeństwo i brak miejsca dla kombinatorów, psełdo trenerów i instruktorów np. tańca i wielu inych. Kończąc - cieszę sie, że znalazłam wreszcie biuro w którym zarówno dzieci jak i kadra, ale dobra kadra są bezpieczne. Słabi musza odejśc i to oni wycieraja sobie buzie nie mogąc pogodzić się z porażka, gdyz tego nigdy ich nie nauczył. Wstyd mi za was i za wasze opinie. Sami byliście i nadal jestescie nie w porzadku, Ale tacy są obecni młodzi polacy. Panie Pawle niech pan tak trzyma i zwalcza todziadostwo, które opanowało kluby, szkoły i placówki wypoczynkowe dzieci i młodzieży. |
| Małgorzato - no właśnie - kogo teraz uczelnie wypuszczają z tytułem mgr. Pisze się "tępy" a nie "tempy", "rozgorzała" a nie "rozgożała" itp - przykłady można mnożyć. Laurkę wystawiłaś sobie sama jako "mgr pełną piersią" :) Potem się dziwić, że dzieci po polsku się wysłowić nie potrafią... Tak na prawdę ta dyskusja nie ma sensu i pewnie by nie ROZGORZAŁA na nowo, gdyby nie cenzura - bo tak to trzeba nazwać - administratora. Do obrońców biura - chcecie to sobie wierzcie TĘPO w bożka o nazwie Frajda i bądźcie uradowani, że pracujecie w takim miejscu. Osobiście uważam, że nie macie zbyt dużego doświadczenia z innymi biurami - stąd tak łatwo jest Wami manipulować i wmówić "jedyną słuszną prawdę". Pragnę jednak przypomnieć, że jest to wolny kraj i każdy ma prawo do swojej opinii. Masz Małgorzato bardzo ciekawe sposoby argumentacji - kto śmie negatywnie się wypowiadać ten nie ma kompetencji i naraża ludzkie życie ( tak w skrócie ). Odnoszę wrażenie, że pracownicy biura, którzy wystawiają mu tutaj laurki mają jakiś kompleks - bo każdego kto pisze negatywne opinie uważają za gorszego, słabego itd. Że niby Wy jesteście tacy super, prawie "naród wybrany". Nie każdy kto tu pisze został wyrzucony, odbijał się, "prześlizgiwał" czy jak sobie to jeszcze chcecie nazywać. Rozmowa z Wami zaczyna przypominać trochę rozmowy z obrońcami krzyża i ich argumenty typu "Żądamy godnego miejsca dla krzyża" - krzyczeli obrońcy - odmawiając przeniesienia krzyża do kościoła. ( Dla tych co nie zrozumieli - otwórzcie trochę szerzej oczy na to co sie dzieje - bo sami się już zapędzacie w swoim fanatyźmie ( albo i nie - i wierzcie sobie ślepo )). A co do sportu - osobiście uważam, że właściciel biura powinien sobie dalej być "piłokopem" a nie bawić się w turystykę. Szkoda mi tych dzieci... |
Małgorzata - 2011-11-18 20:12:29 Dziwnie rozgożała dyskusja o Biurze Podróży Frajda na tym portalu, więc pozwole i ja sobie ocenić wspópracy z biurem i hotelem Frajfa. Jeżdżę na obozy od lat jako wychowawca-instruktor i tak profesjonalnego biura i organizacji nie widziałam. Ale jetem w szoku, jak ludzie sa złotouści, jak tempi, kłamliwi, nieodpowiedzialni i tempi za razem. Kogo obecne uczelnie puszczają ztytułem mgr i kształcą. Wszyscy, którzy tutaj wypisuja te brednie i bzdury na temat złego funkcjonowania biura, złego podejścia do pracownika czy jakies inne negatywne uwagi wyatawiaja sobie sami opinie i cenzurke swoich umiejetności. Wiekszosć z was nie skalało sie nigdy sportem, nie ma samodyscypliny i zasad. Jestescie bez wyobraźni i jak którys z was napisał \ Brawo!!!! Zgadzam się w zupełności i chcę dodać coś jeszcze: to właśnie kadra wlaściciela hotelu...mgr ze stadionu - bez pojęcia! Ludzie, którzy nawet własnego zdania nie mają a co dopiero jakikolwiek tutul godnie zdobyty! Cała reszta (ludzie z tytułem, swoim zdaniem, zdolni, pracowici, chcący cokolwiek osiągnąć) cóz cała ta reszta - niegodna progów władcy WYLECIELI Z PRACY!!!!! |
| Brawo!!!! Zgadzam się w zupełności i chcę dodać coś jeszcze: to właśnie kadra wlaściciela hotelu...mgr ze stadionu - bez pojęcia! Ludzie, którzy nawet własnego zdania nie mają a co dopiero jakikolwiek tutul godnie zdobyty! Cała reszta (ludzie z tytułem, swoim zdaniem, zdolni, pracowici, chcący cokolwiek osiągnąć) cóz cała ta reszta - niegodna progów władcy WYLECIELI Z PRACY!!!!! |
| Moja opinia jest przykładem tego, że właściciel Frajdy jest ok. Zawaliłem na obozie, otrzymałem ostrzeżenie, drugi raz przesadziłem i musiałem opuścić obóz. Na drugi rok złożyłem podanie i otrzymałem szanse. W tym roku otrzymałem wyróżnienie i fajną premie. Tak, w tym biurze nie miejsca na głupotę i oszustwo, mieszkałem tez hotelu owego biura i nie mam się czego czepić, ale pretensje do moich kolegów instruktorów mam duże. Zarywanie nocek, oszukiwanie organizatora czemu i tak zapobiegał, itp. Podsumowując, wielu z was nie powinno jeździć na takie obozy, nie byliście sportowcami, nie wiecie co t dyscyplina, a do sportu pchnęła was ciekawość i kasa połączona z wypoczynkiem mylnie rozumianym. Nie wycierajcie sobie buzi jak sami jesteście nie ok. Pokora i profesjonalizm, a nie wolny kraj by każdego opluwać będąc samemu słabym jak g.... byliście nie podobało się to więcej nie jedziecie, ale komu innemu może pasują te zasady. np. Panieneczka od tańca wyżej ..... niż mogła coś robiła - takiej fuszerki nie widziałem jak żyje, ale nosiła się jak mało kto i nadawała na każdego, by być zauważoną. Żal mi was, a właściciel pan P. wie co robi tylko wam poprzewracało się w głowach bo innego podejścia do sportu i rekreacji nie znacie. Wasze opinie przeciwko naszym są bezpodstawne. My w sporcie byliśmy i jesteśmy, a wy odcinacie kupony i deprawujecie sport i swoje zdania zachowajcie dla takich samych ludzi jak wy - bez pojęcia. |
- Księgowa Warszawa
- Przedstawiciel ha... Warszawa
Biuro Podróży FRAJDA - Warszawa
Oceniono 17 razy

Kursy Księgowości
- Kurs księgowości od podstaw do samodzielnego księgowego - program Symfonia (120h)
- Kurs asystenta samodzielnego księgowego (30h)
- Kurs podatkowej książki przychodów i rozchodów (18h)
- Kursy Masażu I i II stopnia test
- Kurs excel dla księgowych (16h)
- Kurs Finanse dla niefinansistów (16h)
- Rezerwy w księgowości 8h
- Logistyka międzynarodowa
- Transport i spedycja
Kursy kadrowe
- Kurs kadrowo płacowy od podstaw - program Symfonia ( 120 h ) ceny kursów już od 599 zł
- Szkolenie czas pracy 2012 (8h)
- Skuteczne rozwiązywanie umów o pracę (8h)
- Praktyczne warsztaty z potrącania wynagrodzeń (8h)
- Urlopy pracownicze (8h)
- Systemy okresowych ocen pracowniczych (8h)
- Zakaz konkurencji w czasie i po ustaniu stosunku pracy (8h)
- Zatrudnianie cudzoziemców (8h)
- Przeciwdziałanie mobbingowi w miejscu pracy (8h)
- Zatrudnianie osób niepełnosprawnych (8h)
- Prawo Pracy (30h)
- Prawo Pracy uwzględniające zmiany w 2012r. (8h)
- Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych 2012
- Kurs fryzjerstwa - 120 h lekcyjnych już od 1299 zł
- Kurs Stylizacji Paznokci I i II stopnia - 80h lekcyjnych
- Kurs Przedłużania rzęs metodą 1:1 - 8 h
- Kurs Kosmetyczny I, II i III stopnia - 120 h
- Kurs przedłużania włosów
- Mikrodermabrazja - 8 h - 90 % praktyki
- Kurs makijażu osoby dojrzałej
Kursy komputerowe
- Kursy programowania www HTML, PHP, JAVA SCRIPT, SQL
- EXCEL PODSTAWOWY I ZAAWANSOWANY INFORMACJE O KURSIE
- Kurs obsługi komputera + Word, Internet, Excel (30h)
- Kurs Flash - 30 h
- Kurs DTP - 50 h
- Kurs Grafiki Komputerowej - 40 h
- Kurs pozycjonowania stron (16h)
- Kurs Adobe Photoshop Zaawansowany, Kreatywny retusz fotografii, makijaż cyfrowy, efekty specjalne (30h)
- Kurs projektowania i tworzenia aplikacji mobilnej na platformę Android (24h)
- Harmonogram szkoleń EXCEL ZAAWANSOWANY - ZAPISY
- Harmonogram szkoleń EXCEL PODSTAWOWY - ZAPISY
- Prezentacja w PowerPoint
- Edycja tekstu w Microsoft Word
Kursy angielskiego
- Intensywny kurs języka angielskiego
- Kurs niemieckiego - wyjazdowy 3 tyg z wyżywieniem i zakwaterowaniem
- Kurs angielskiego - wyjazdowy 3 tyg z wyżywieniem i zakwaterowaniem
- Intensywny dofinansowany kurs języka angielskiego dla studentów
- Intensywny dofinansowany kurs języka angielskiego dla studentów i osób pracujących
- Kurs języka niemieckiego stacjonarny
- Kurs języka hiszpańskiego stacjonarny
- Kurs języka francuskiego stacjonarny
Kursy sprzedażowe
- Kurs dla kierowników i managerów (40h)
- Marketing na facebooku (8h)
- E-Sklep jak stworzyć od podstaw, wypromować oraz prowadzić sklep internetowy
- Profesjonalna obsługa klienta (24 h)
- Jak zmienić rekord w bazie na zysk, czyli trening telemarketingowy - 16 godzin
Szkolenia HR
- Aktywne techniki poszukiwania pracy
- Kurs specjalista ds. HR - 60 h
- Pakiet Jesienno-Promocyjny
- Skuteczna rozmowa kwalifikacyjna (8h)
Rozwój Osobisty
- Kurs Asertywność dla wymagających (16h)
- Metody radzenia sobie ze stresem (16h)
- Kurs Efektywna komunikacja - trening interpersonalny (16h)
- Kurs Twórczość - Kreatywne myślenie (16h)
- Kurs Rozwijanie umiejętności kierowniczych (16h)
- Warsztaty Asertywności (8h, 16h i 24h)
- Warsztaty asertywności zapisy, harmonogram szkoleń
- Nie trać zdrowia przy biurku, czyli sposoby i techniki profilaktyki zdrowotnej oraz zapobiegania stresowi w pracy biurowej
Zarządzanie
- Kurs zarządzania czasem (16h)
- Kurs Zarządzanie emocjami (16h)
- Kurs Zarządzanie ryzykiem (16h)
- Kurs Zarządzanie stresem (16h)
- Kurs Kierowanie zespołem-trening umiejętności (16h)
- Kurs Pozafinansowe sposoby motywowania pracowników (16h)
- Kreatywne myślenie (16h)
- Kurs Skuteczne rozwiązywanie konfliktów (16h)
- Kurs Negocjacje (16h)
- Kurs Motywacja i zarządzanie zespołem (16h)
- Kurs Coaching w biznesie (16h)
- Kurs Prawne i formalne aspekty windykacji (8h)
- ABC Przedsiębiorczości
- Negocjacje zbiorowe - 16 godzin
- Ochrona danych osobowych w przedsiębiorstwie - 16 godzin
- Zarządzanie przez cele (16 godzin)
Asystentki / Sekretarki
Szkolenia dla przyszłych PRowców
Dotacje Europejskie
kursy techniczne
- Kurs Instalowanie, konserwacja oraz eksploatacja systemów alarmowych (55h)
- Kurs spawania
- Kurs Operatora wózków widłowych o napędzie silnikowym (67h)
- Kurs uprawnienień elektrycznych G1
- Kurs Spawania z językiem niemieckim (150h)
Kursy zawodowe
- Kurs przygotowujący do egzaminu na urzędnika mianowanego
- Konsultant ślubny – zawód z pasją! - 24 h
- Kurs Dietetyki i Odchudzania I i II stopnia - 60 h
- Barman-Blender szkolenie I stopnia i II stopnia 25 godzin
- Kurs fotograficzny (20h)
- Kurs maklerski (46 godzin)
- Kurs Projektowania Ogrodów (64h)
- Kurs strzyżenia psów - Grooming (90h)
- Kurs Bukieciarz-Florysta 50h
- Kurs Spawania z językiem niemieckim
- Kurs profesjonalnego baristy
Kursy dla urzędników
- Kodeks postępowania administracyjnego KPA - zmiany po nowelizacji ustawy w 2012 r.
- Zasady rozliczania podatku VAT w jednostkach budżetowych z uwzględnieniem zmian z 2012 roku
- Zamówienia publiczne dla początkujących - 8 godzin
- Obsługa trudnego interesanta.
Jak umiejętnie reagować na skargi i wzburzenia.
Szkolenia NLP
Szkolenia dla służby zdrowia
- Zmiany w obowiązkach i zadaniach placówek ZOZ w 2012 związane z nową ustawą o działalności leczniczej
- Skuteczna komunikacja z pacjentem
- Motywowanie pacjentów do przestrzegania terapii
- Trudne rozmowy z pacjentami i ich rodzinami
- Outsourcing usług medycznych w praktyce
- Ubezpieczenia eksperymentów medycznych przez ZOZy
- Opieka nad osobami starszymi i niepełnosprawnymi
- Wypalenie zawodowe u lekarzy i pielęgniarek
- Marketing w branży medycznej
- Obowiązek zachowania tajemnicy lekarskiej – ustalenia prawne i ich interpretacja
- Zarządzanie jakością w ZOZ i NZOZ
- Profesjonalna obsługa pacjentów przez telefon
Szkolenia dla branży logistycznej
- EXCEL w logistyce - praktyczne wykorzystanie funkcji programu
- Proces inwentaryzacji w przedsiębiorstwie
- System INTRASTAT - praktyczne zastosowanie z uwzględnieniem zmian od stycznia 2012
- Transport i spedycja- kurs przygotowujący do egzaminu
- Transport wewnętrzny w przedsiębiorstwie
- Zagospodarowanie przestrzeni magazynów
- Zarządzanie zakupami z elementami negocjacji
- Zarządzanie zespołem logistycznym
- Zarządzanie zaopatrzeniem i realizacją zakupów
- Dystrybucja- logistyka procesu.
- Excel w logistyce
- Harmonogram produkcji w moim przedsiębiorstwie
- Jak kierować zespołem w branży logistycznej?
- Komunikacja interpersonalna - jak mówić i słuchać?
- Proces planowania logistycznego w przedsiębiorstwie
- Transport wewnętrzny w moim przedsiębiorstwie
- Zagospodarowanie przestrzenne magazynów
- Zarządzanie zakupami w przedsiębiorstwie
- Logistyka międzynarodowa
- Monitorowanie ruchu i pochodzenia żywności
- Transport i spedycja
- Czas pracy kierowców
- Podatek VAT – warsztaty z transakcji zagranicznych w 2012 r. po nowelizacji przepisów
Dodaj ofertę pracy
Nie wiem co przyszło mi do głowy, żeby zgłosić się do pracy w charakterze pilota (nie wychowawcy kolonijnego) do tej firmy. Właściciel prowadził rozmowę w obecności swojej sekretarki (jedyny istniejący back office), i zadawał nienormalne pytania jak na rekrutację. Ten facet to freak, który każdego kto akceptuje pracę z dziećmi podejrzewa o pedofilię. Z rozmowy wyszłam mega zbulwersowana i szczerze żałuję, że na pożegnanie podałam mu rękę zamiast napluć w twarz...
Pracy naturalnie nie przyjęłam i czuję odrazę do kolesia, który ewidentnie ma jakiś kompleks.