Cześć. Szukam informacji na temat pracy na stanowisku dietetyka ds. obsługi klienta. Jakie wynagrodzenie oraz atmosfera? W ogłoszeniu jest informacja o możliwości pracy hybrydowej. Czy ktoś się orientuje w jakim stopniu jest to praca zdalna a w jakim stacjonarna? Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Wynagrodzenie na początek to coś około 5000-5500 brutto, atmosfera w porządku, praca hybrydowa na plus, większość pracy z domu :)
Co wchodzi w socjal Be Diet Catering?
Jakie warunki pracy są w Be Diet Catering? Czy jest szatnia i/lub stołówka pracownicza? Czy organizowany jest dojazd do pracy dla osoby pracującej na stanowisku Kucharz?
Tak, jest szatnia. Każdego dnia jest obiad pracowniczy. Z dojazdem to nie wiem, pewnie kwestia do ustalenia.
Jak ten obiad pracowniczy jest zorganizowany? Każdy bierze co chce czy od czegoś innego to zależy co się otrzyma? I jak wobec tych posiłków przerwy podczas pracy są wydzielone?
Macie jakieś inne benefity od firmy, oprócz posiłków? Dają multisporta albo coś takiego? Albo prywatną opieke medyczną?
Szukają właśnie kucharza zmianowego do firmy ale niestety nie podali stawki, może ktoś podpowiedzieć? kuzyn ma fach i już się interesuje ale chcemy poznać warunki z waszej perspektywy. ktoś już pracował i ma jakąś ocenę pracodawcy? jaka jest atmosfera na kuchni? inni ludzie itp.?
Stawka dla świerzaka 25netto i pewnie dla zwykłego liniowego też, co przy 200h w miesiącu daje 5k a tyle godzin to praktycznie norma, pracując głównie 5dni w tygodniu po średnio 9/10h, dla chętnych jest opcja robić nawet 6dni ale to już skrajny masochizm. Praca jest w fajnej atmosferze, personel kuchni zgrany i pomocny nawzajem. Niestety nie jest lekko, sprzęty wielkie a ilości do sporządzania ogromne, niemniej nie jest super skomplikowana. Zmianowy, myślę że śmiało może wołać 5k/6k netto podstawy za etat. Konkurencja na zmianowego oferuje widełki 8k-10k brutto ale ta wyższa kwota to pewnie wynika z nadgodzin. Zarobić można fajny pieniądz ale okupione będzie to wysiłkiem i brakiem wolnego czasu dla siebie i rodziny.
Ok, rozumiem. A jeśli jest taka praca w nadgodzinach, bo wspominasz o 9-10 godzinach, to czy stawka za te dodatkowe jest wyższa? Czy jednakowo płacą? Albo oddają w formie wolnych godzin, chciałabym wiedzieć jak to jest rozwiązywane.
Wolne dni odpadają, chyba że się coś zmieniło. Co do nadgodzin i tzw. setek i połówek to nawet hotele lubią ludzi walić w kant płacąc stawkę godzinowa wynikająca z np podstawy podzieloną przez godziny w danym miesiącu lub jakaś stawkę ustaloną na gębę. Niektóre hotele są na tyle bezczelne, że nadgodziny wypłacają w formie... Premii xD Nie wiem jak jest tutaj w tej kwestii. Do BeDiet najlepiej udać się na rozmowę i zapytać jakie są aktualne warunki w tej kwestii. Natomiast warto wspomnieć, że firma zarabia pieniądze i to nie małe także są wypłacalni :)
Super dzięki za info, zwłaszcza za to zapewnienie na temat wypłacalności. A co z elastycznością? Umowa sztywna czy dadzą mi pole do negocjacji warunków?
Forma zatrudnienia zlecka lub uop, w ogłoszeniach tez b2b Negocjacje to zawsze sprawa indywidualna, w gastro zawsze pokaż na co Cię stać a potem oceń swoją wartość.
JA PRACOWAŁam jako pomoc kuchenna i generalnie odradzam tam przychodzić bardzo duża rotacja nerwowa atmosfera godziny pracy nie wiadome nie ma stałych godzin i z wolnymi dniami też jest duży problem bardzo duży chaos brak organizji przestrzegam wszystkich przed tym miejscem
Witam szukają magazyniera czy wiadomo jakie są stawki wynagrodzenia
Czy w firmie Be Diet Catering rzeczywiście można liczyć na zarobki 5500 PLN?
Jak lubisz pracować ponad normatyw godzinowy to takie kwoty a nawet więcej są osiągalne. Należy liczyć na 50h tydzień pracy a dla chętnych w opór nawet od 5rano przez 6 dni/tydz. Nawet po12h co daje 70h na tydzień. Minimalna stawka 25 netto.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Be Diet Catering?
Zobacz opinie na temat firmy Be Diet Catering tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.