Buczek to najlepsza piekarnia w Krakowie
Odradzam każdemu pracę w tym (usunięte przez administratora). Brak premii, brak pochwał,(usunięte przez administratora), zarobki marniutkie, najgorsze jest to uczucie, że musisz sprzedawać wczorajszy towar wmawiając klientom że to dzisiejszy, cukiernia w centrali też robi wieczne problemy i utrudnia pracę. (usunięte przez administratora) Jedyne co to uciekać stamtad bo kariery żadnej się zrobić nie da. Aha i ubrania pracownicze złej jakości.
Co tutaj się stało? Gdzie są wszystkie wpisy z ostatnich kilkunastu dni?????
Witajcie! Czy można u was zasięgnąć info a propo pracy na produkcji kanapek??na Makuszynskiego bodajże??jaka stawka?godz pracy czy umowa??
nie widziałam fizycznie ofert, ale skoro koleżanka pyta to chcę się dowiedzieć, bo może ma jakieś info, którego ja nie dałam rady znaleźć
serio można iść na typowo produkcje kanapek? nie miałem pojęcia, myślałem że idzie się ogolnie na produkcje
dziwne to pytanie, produkcja to produkcja, jest mnóstwo rzeczy, które można "produkować" w tym właśne kanapki. na produkcji są różne działy, to nie jest tak, że idziesz "ogólnie na produkcję" i zajmujesz się wszystkim naraz
no właśnie tego nie wiedziałem, myślałem własnie o tej wersji drugiej, czyli idziesz ogólnie i raz robisz to raz tamto. ale dzięki za wyjaśnienie
rozmowa kwalifikacyjna--kierowniczka Pani I.M-K miła sympatyczna byle by zwerbować do pracy ....i tyle dobrego później zaczyna sie piekło że nawet każdy boi się komukolwiek poskarżyć krzyki wrzaski wyzwiska godzinne rozmowy przez telefon a na sklepie prawie nie widać .Pupilek jeden jest a reszta to śmieć .
1. nie wolno chorować na moim sklepie 2. urlop na żądanie zapomnij 3. urlop w miesiącach wakacyjnych -dopiero jak dłuższe stażem skorzystają. 4.i k.....musisz byc dyspozycyjna czyli 24 pod telefonem a jak ma sie wolne to telefonów najwięcej jest od kierowniczki .
-
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
Cześć;) jak wyglądają zarobki i praca na produkcji na Makuszyńskiego?ciężko jest?macie jakieś przyjęcia teraz ?trzeba mieć doświadczenie??
e no na produkcję myślę, że nie trzeba mieć jakiegoś konkretnego doświadczenia ;p ale ofert aktualnie żadnych nie ma z tego co widzę
Zgadzam się tutaj, też nie widziałem żadnej oferty do piekarni a mieszkam bardzo blisko i odpowiadało by mi to miejsce pracy
No w sumie niegłupie, ale nie wiem czy teraz jest dobry moment, może lepiej poczekać aż sie spokoi, raczej mało przyjęć w tym czasie jest. ale w sumie kto wie, nie mam pojecia jak to od srodka wygląda, spróbować nei zaszkodzi
e no wydaje mi się, że ten czas juz pomału mija i firmy zaczynają się otwierać, zaczynać rekrutacje itp
czy lodziarnie buczka działają cały rok, czy tylko w sezonie?
Bardzo lubię produkty buczka, od lat już korzystam tylko z tej piekarni i cukierni i nigdy mnie nie zawiedli żadnym produktem. Może kiedyś sie przyjmę do pracy jak już znam cały asortyment? :)
A czemu miałaby nie lubić, lubię po prostu prace z ludźmi i dla ludzi :) myślisz że miałabym szanse?
no nie wiem, nie znam cię, więc nic z góry nie zakładam :) Myślę, że tak, ale jednak nie mnie to oceniać, w każdym razie ja ci polecam spróbować :)
Dziękuję w takim razie, spróbuję z pewnością :) myślę, że to może być praca idealna dla mnie
Lepiej pracować w pojedynczym punkcie czy w galerii?
To zależy tak naprawdę czego wymagasz od pracy - tzn czy zależy Ci na większej liczbie godzin, czy na stałych godzinach pracy, czy większy ruch czy mniejszy ;p
Sama nie wiem...trzeba będzie sobie rozpisać za i przeciw :) a ruch z obserwacji wydaje mi się porównywalnie duży w pojedynczych pkt (przynajmniej tych w centrum) ale z perspektywy pracownika nie wiem jak to jest
No gdzieś tam przy rynku na pewno będzie największy ruch, ale bardziej na obrzeżach no to na pewno nie ;) ja bym wybrała ten który mam najbliżej żeby dojechać, bo zaczyna się czasem wcześnie rano
No to jest słuszna uwaga akurat, masz rację, chyba będę się kierować dystansem na trasie praca-dom na pierwszym miejscu
No to powodzenia, oby było tam dla Ciebie miejsce i daj znać jak się uda i jak pierwsze wrażenia
czy zakłada "praca" na stronie jest aktualizowana?
Jak się pojawiają aktualne oferty to często na olx można szukać także tam, ale teraz nic nie ma
Skoro macie od niedawna sklep online to nie potrzebujecie jakiegoś kierowcy/dostawcy? Jak coś jestem chętny
Czy nadal nie pojawiały się żadne oferty pracy na stanowiska produkcyjne? Typu piekarz cukiernik itp?
Jak wygląda rekrutacja do Buczka? Czy to jest coś skomplikowanego?
Ja np. doceniłam to, że spotkanie jest w sklepie a nie w jakiejś restauracji, zawsze to od razu widzisz swoje przyszłe miejsce pracy i inaczej się do tego podchodzi ;)
polecam prace, niedawno zaczęłam
to cieszę się w sumie, że jest coraz więcej fajnych i przyjaznych punktów, życzę powodzenia w pracy i oby jak najdłużej ;)
Też od dłuższego czasu myślę nad pracą w buczku, bo lubię ich wyroby a patrząc po waszych opiniach chyba nie ma się co zastanawiać i trzeba spróbować
Paulina nie zastanawiaj się najwyżej jak ci się nie spodoba to opuścisz szeregi nikt nie będzie miał za złe a jak lubisz prace z klientem i jestes pracowita to zapraszamy do pracy, nie ma się co martwić na zapas
Może to nie jest kwestia martwienia, no ale zmiana pracy zawsze wiąże się z jakimiś tam obawami jednak, ale dziękuję za słowa motywacji :)
Pracuję w buczku od niedawna i jestem bardzo zadowolona. Dziewczyny ciepło mnie przyjęły w zespole dzięki czemu było mi dużo łatwiej, jednak atmosfera odgrywa bardzo dużą rolę w pracy, bo dzięki temu stanowczo zmienia się nastawienie względem przychodzenia do pracy. Nie wiem jak jest na innych punktach, ale u mnie jest bardzo fajnie i myślę nad zostaniem tu już na dłużej.
Godziny pracy i zmiany poszczególne w ciągu dnia są tak naprawdę zależne od punktu na jakim pracujesz, bo są takie w galeriach, a są takie wolnostojące i mają zupełnie różne godziny otwarcia
No zdecydowanie. Dla przykładu - Buczek w Galerii Krakowskiej jest czynny do 22 (bo tak jest czynna cała galeria i wszystkie sklepy) a Buczek np na ul. Długiej jest czynny tylko do 19 ;)
A no właśnie, to teraz zależy jak bardzo ktoś jest dyspozycyjny i jak chce żeby wyglądała jego praca, bardzo dziękuję ;)
Ja osobiście pracuje w punkcie wolnostojącym i bardzo mi to odpowiada godzinowo, łatwiej grafik ustalić :) ale to już tak poza tematem i całkowicie na marginesie
najlepiej pytac na miejscu albo na rozmowie bo to będzie najpewniejsze nie wiem czy tam mają jakąś inną stawke ze względu na ruch
Od kiedy w Buczku jest sklep online? Dopiero dziś zobaczyłam, fajna sprawa
No to całkiem niezła sprawa, chociaż mogli to wcześniej wprowadzić jak był naprawdę krytyczny moment i chodziło się jak najmniej do sklepów. Jednakże! Chętnie skorzystam z takiej opcji :D
ale zamówienia trzeba składać do 13 jak coś żeby dostać na następny dzień :D tak informacyjnie pisze
a no to jak na następny dzień to dość szybko jak ktoś chce jakieś większe zakupy robić, albo tort :D bo tort pewnie też dowożą? a robią super torty ;)
nie musiałaś aż trzy razy pisać słowa tort :D akurat opcja zamawiania ich była już wczesniej i chyba trzeba je odbierać osobiście w wybranym punkcie
ciekawe czy będą w miarę z czasem powiększać asortyment na tym sklepie, nie ma mojej ukochanej półfrancuskiej z toffi :/
Czemu zawsze jak patrzę na ogłoszenia to szukają gdzieś na hutę? Co z resztą piekarni?
A to ja niestety nie pomogę w tej kwestii, zawsze możesz iść do interesującego Cię punktu i coś dopytać, może coś wiedzą :)
Ja właśnie tak rozpoczęłam swoją pracę tutaj. Poszłam do punktu, który był najbliżej mojego miejsca zamieszkania i zapytałam czy nie potrzebują czasem kogoś do pracy, zostawiłam CV, za jakiś czas się odezwali i rozpoczęłam pracę ;) Pracuje nadal i jest fajnie, lubię mieć ten kontakt z ludźmi, chociaż czasami przy większych kolejkach nawet niemożliwe jest, by dłużej poświęcić czas na rozmowę, tylko leci się po kolei, żeby szybko wszystkich obsłużyć
Bardzo proszę i życzę powodzenia, kto wie może kiedyś się spotkamy w pracy, może to nawet ten sam punkt będzie :) jakby były jeszcze jakieś pytania to czasem tu wpadam spojrzeć, więc postaram się pomóc, pozdrawiam
Chciałam dodać swój głos . Niestety negatywy zła organizacja pracy niekompetentny personel,chaos w organizacji pracy, wyroby też słabej jakości tylko ceny pozostały. Rodo też jest obce . Jestem bardzo zawiedziona tym bardziej że namawiałam do pracy.
Witam serdecznie w dniu 2.04 zakupiłam torta czekoladowego w piekarni na os złocień wszystko byłoby okej tort jak tort ale po przyniesieniu do domu i rozkrojeniu bo mąż miał urodziny coś okropnego tak mokrego tortu jeszcze nie jadłam poprostu tak mokry mało słodki no fatalny a kosztował miało bo koło 60 zł wiem że na wagę i musi być ciężki ale to już przesada żeby z torta się lało kupowałam podobny czekoladowy na dzień dziadka i był pycha a ten był mokry tak jakby był rozmrażanie już nigdy nieskusze się a jeżeli kiedyś trafię na coś podobnego to odrazu oddam .Na drugi dzień zostało kawałek torta i nienadawal się do zjedzenia
Fajnie, że niektóre punkty są też otwarte w niedziele
A to nie śledziłem tego jakoś tak dokładnie, w sensie wydawało mi się, że piekarnie były zaliczane do gastronomii i były otwarte
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Buczek-piekarnia cukiernia?
Zobacz opinie na temat firmy Buczek-piekarnia cukiernia tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 135.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Buczek-piekarnia cukiernia?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 63, z czego 21 to opinie pozytywne, 16 to opinie negatywne, a 26 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy Buczek-piekarnia cukiernia?
Kandydaci do pracy w Buczek-piekarnia cukiernia napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.