Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carrefour Polska

Pracowałeś w firmie Carrefour Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-24 07:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moje stanowsiko - dział mięso, wędliny,sery
praca jest ciężka, wynagrodzenie średnie, ale bywa gorzej ;)
ale wszystkie minusy wynagradza świetna kadra kierownicza i super atmosfera :)
zdjecie uzytkownika
kaska - 2009-07-25 12:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyznaje jest bardzo fajnie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-30 18:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM PRACY W CAREFOUR BOREK ,OKROPNIE TRAKTUJĄ,NIE MIŁO SIE PRACUJE...PRZYDAŁA BY SIE TAM INSPEKCJA PRACY A NIE WSPOMNE JUZ O SANEPIDZIE SYF I KIŁA
zdjecie uzytkownika
la - 2011-04-30 18:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie okropne miejsce,i traktowanie pracowników....szkoda słów
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-30 18:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z opinią,koszmarnie w tym carf....nie polecam ..poprzedni dyrektor był LEPSZY I BYŁA INNA ATMOSFERA A TERAZ??????????????PRACA W STRESIE NAWET GORZEJ...
zdjecie uzytkownika
Pracownik Borek - 2011-08-30 14:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Borku są fajni pracownicy...spoko ludzie...ale na tym koniec. Dyrektor zachowuje się jakby ten sklep to były jego prywatne SIMSy. Ochrona to takie łamagi ze telewizor by dało rade stamtąd wynieść i nikt by się nie kapnął...a kierownicy to banda ignorantów i karierowiczów....nie polacam nikomu przy zdrowych zmysłach żeby tam pracował....ja niedługo stamtąd uciekam i nigdy tam nie wejdę...pięniądze płaca słabe a roboty nakładaja ze się nigdy nie wyrobisz, i jeszcze potem Ci z premii potraca ze nie wykonannie pracy...NAJGORSZY PRACODAWCA ŚWIATA
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-27 20:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jak wyglądam praca na kasie w Carrefour? pracowalam w innym markecie i było strasznie? Na jakie wynagrodzenie można liczyć wyciągne 1600 na pełen etat? Jakieś dodatki sosjalne pracodawca zapewnia? Trzeba zbierać koszyki i myć kasy czy od teog sa odpowiedni ludzi?
zdjecie uzytkownika
żabcia - 2014-10-02 15:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-05-27 20:59:18]:
jeżeli chodzi Ci o płacę brutto to 1600 złotych wyciągniesz na pewno. Co do samej specyfiki pracy to nie różni się ona od tych w innych marketach. Pracy jest masa , a kierownicy starają się wykorzystać swoich ludzi tak jak najbardziej mogą . Także nie spodziewaj się nagłej poprawy swojej sytuacji przechodząc tutaj
zdjecie uzytkownika
robert fraszczak - 2014-12-16 19:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [la - 2011-04-30 18:16:15]:
Wiem kolego co mówisz byłem w Carffourze na Granicznej i tam Gajosowa myśli że może wszystkimi pomiatać a sama nic nie robi jestem klientem i często widze jak oni traktują pracowników takich tylko do klatki i napisać nie karmić
zdjecie uzytkownika
krystian - 2014-12-16 19:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik Borek - 2011-08-30 14:40:40]:
Gajosową na Sybir niech tam sobie rządzi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Carrefour Polska?
Zadaj pytanie
x