logo Carrefour Polska

Carrefour Polska

Wrocław

Opinie o Carrefour Polska

anonim 2009-05-24 07:59:24
moje stanowsiko - dział mięso, wędliny,sery
praca jest ciężka, wynagrodzenie średnie, ale bywa gorzej ;)
ale wszystkie minusy wynagradza świetna kadra kierownicza i super atmosfera :)
1
kaska 2009-07-25 12:49:50
przyznaje jest bardzo fajnie
anonim 2011-04-30 18:13:26
NIE POLECAM PRACY W CAREFOUR BOREK ,OKROPNIE TRAKTUJĄ,NIE MIŁO SIE PRACUJE...PRZYDAŁA BY SIE TAM INSPEKCJA PRACY A NIE WSPOMNE JUZ O SANEPIDZIE SYF I KIŁA
5
la 2011-04-30 18:16:15
zgadzam sie okropne miejsce,i traktowanie pracowników....szkoda słów
3
anonim 2011-04-30 18:20:34
zgadzam sie z opinią,koszmarnie w tym carf....nie polecam ..poprzedni dyrektor był LEPSZY I BYŁA INNA ATMOSFERA A TERAZ??????????????PRACA W STRESIE NAWET GORZEJ...
3
Pracownik Borek 2011-08-30 14:40:40
W Borku są fajni pracownicy...spoko ludzie...ale na tym koniec. Dyrektor zachowuje się jakby ten sklep to były jego prywatne SIMSy. Ochrona to takie łamagi ze telewizor by dało rade stamtąd wynieść i nikt by się nie kapnął...a kierownicy to banda ignorantów i karierowiczów....nie polacam nikomu przy zdrowych zmysłach żeby tam pracował....ja niedługo stamtąd uciekam i nigdy tam nie wejdę...pięniądze płaca słabe a roboty nakładaja ze się nigdy nie wyrobisz, i jeszcze potem Ci z premii potraca ze nie wykonannie pracy...NAJGORSZY PRACODAWCA ŚWIATA
3
robert fraszczak 2014-12-16 19:26:23
Wiem kolego co mówisz byłem w Carffourze na Granicznej i tam Gajosowa myśli że może wszystkimi pomiatać a sama nic nie robi jestem klientem i często widze jak oni traktują pracowników takich tylko do klatki i napisać nie karmić
2
krystian 2014-12-16 19:35:05
Gajosową na Sybir niech tam sobie rządzi
grażka 2015-02-07 15:39:18
jeżeli chodzi o carrefour i pracę tutaj to zależy o jakie stanowisko oczywiście pytasz. Jeśli jakieś w centrali to wydaje mi się , że warto bo jakby nie było jest to jeden z największych marketów w Polsce i w Europie. Chociaż pewnie jak wszystkim, tak też i Tobie chodzi o pracę na sklepie, a to już trochę inna bajka...
1
anka 2015-02-22 22:58:48
Powie mi ktos,cos o niejakiej agencji Marlin co zatrudnia?
Winczo 2015-03-29 04:28:48
Praca przez agnecje zawsze jest mniej płatna, bo jakiś grosz idzie właśnie dla tej ów agencji, nie wydaje mi się jednak żeby można było podjąć się pracy w Carrefour Polska pomijając właśnie ów agencje. Tak duże sieci sklepów po prostu nie mają czasu bawić się w prowadzenie rekrutacji i zajmowanie się tymi sprawami. Wiecie może jak jest z grafikami ? dopasują do planu zajęć ?
Ola 2015-04-08 14:09:34
lepiej bezpośrednio się zatrudnić idę w pt na rozmowę na dział słodycze , dam znać ile zaproponowali. Jadę z czystej ciekawości.
pracowinik 2015-08-26 18:58:44
carrefour borek - masakra . Mnóstwo pracy za marne pieniądze, kierownik patrzy tylko na czas i szybciej szybciej. Dyrektor ... potrafi urządzić awanturę na cały sklep, traktują gorzej niż psa, zatrudnienie przez GTS - masakra. Koordynator nic nie umie, z niczym nie daje rady.

carrefour graniczna - dyrektor wporządku, kierownik ok. Zatrudnienie przez GTS - tragedia. Koordynator nie ma zielonego pojęcia jak zarządzać ludźmi. Pracownicy ok ale dziwne że ktoś pracuje za takie grosze.
osoba ucząca się 7,5zł
osoba na zusie 6,4zł
parcy kupa i wypłata wielka kupa.
2
hala 2016-01-20 23:41:14
dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy w carrefourze na granicznej we Wrocławiu
przez agencje pracy. Tragedia co oni robią z ludzi , pracownicy ok ale kadra ,to baby niewykształcone i znęcają się na ludzmi , po prostu szukają zaczepki nie chcą mądrzejszych i ładniejszych , ta jedna niby p.Tereska szukała zaczepki gdy podniosłam głos zadzwoniła po ochronę i powiedziała że zadzwoni na policje i mnie skują w kajdanki , nadmieniam że mam prawie 59 lat. zero szacunku,niech sama zap.....la na kasie
4
jolka 2016-01-21 22:32:47
UWAGA!!!carrefour Wrocław ul.Graniczna ostrzeżenia dla nowych pracowników tam działa MOBBING inaczej terror psychiczny gdy podniesie się głos i za dużo się mówi to p.tereska cytuje słowa zadzwonię po policję i mnie skują w kajdanki i wyprowadzą z carrefoura . Nie dajcie się . pozdrawiam
1
Cicha 2016-05-16 20:53:56
Czytam wasze opinie i się do nich dołączam, może komuś to pomorze. Pracowałam w Carrefour Borek jakiś czas i jedyne co pozytywne tam spotkałam to ludzie ale tylko Ci na niższych stanowiskach bo kierownictwo może i miłe ale jedyne o co im chodzi to wykorzystać pracownika z uśmiechem na twarzy. Byłam tam na 3 stanowiskach bo sie etaty zwalniały to mnie przenoszono i zawsze wmawiałam sobie że awansując będzie lepiej ale zamiast być lepiej było coraz gorzej. Jak raz się zgodzisz pomóc to cie będą wykorzystywać non stop. Do tego panuje tam totalna spychologia, kierownicy maja gdzieś problemy jakie im zgłaszasz, dyrektor to naprawdę bardzo dziwny człowiek czasem można było powiedzieć ze jakiś psych.... jest. Wrzeszczy nie można mu nic powiedzieć uważa że wszystko wie najlepiej – a tak naprawde nawet nie wie co sie na jakim stanowisku robi jakie są obowiązki. Ma swoich pupilków i jak któremuś podpadniesz to uwierzy we wszystko co mu ta osoba na temat danego pracownika powie . Jeśli zaś chodzi o podwyżki to można o nich zapomnieć. Tylko mówią z następna umowa napewno bedzie podwyżka a i tak nie chce ich dyrektor przyznawać. Ogólnie nie polecam chyba że ktoś jest mega zdesperowany to na jakiś czas ale psychika siada w tym miejscu. Człowiek przychodząc do pracy powinien sie cieszyć i być zadowolony z wykonanego zadania a nie czuć sie zastraszonym lub też zastanawiać się kiedy dostanie ochrzan. Mogłabym napisać wile o traktowaniu, podejściu do pracownika w tym miejscu ale szkoda słów.
5
Klient 1 2016-09-08 11:13:28
Co do pracy w tym bajzlu to brak slow. ludzi to chyba biora z lapanki ktore nie mysla co i nie chce im sie robic na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko robia a klientow traktuja jak pleps ktory zmusza ich do roboty. Poprostu powini to zamknac albo wymienic ludzi na bardziej myslacych.
ok 2016-09-08 12:09:15
W sumie nie jest tak źle @kleo, bo zobacz, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. To doskonały dowód na to, że atmosfera jest w porządku, ale jakie dają tutaj benefity? Pewnie socjale są.
Zostaw swoją opinię o Carrefour Polska - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska