Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carrefour Polska

Pracowałeś w firmie Carrefour Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-24 07:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moje stanowsiko - dział mięso, wędliny,sery
praca jest ciężka, wynagrodzenie średnie, ale bywa gorzej ;)
ale wszystkie minusy wynagradza świetna kadra kierownicza i super atmosfera :)
zdjecie uzytkownika
kaska - 2009-07-25 12:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyznaje jest bardzo fajnie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-30 18:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM PRACY W CAREFOUR BOREK ,OKROPNIE TRAKTUJĄ,NIE MIŁO SIE PRACUJE...PRZYDAŁA BY SIE TAM INSPEKCJA PRACY A NIE WSPOMNE JUZ O SANEPIDZIE SYF I KIŁA
zdjecie uzytkownika
la - 2011-04-30 18:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie okropne miejsce,i traktowanie pracowników....szkoda słów
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-30 18:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z opinią,koszmarnie w tym carf....nie polecam ..poprzedni dyrektor był LEPSZY I BYŁA INNA ATMOSFERA A TERAZ??????????????PRACA W STRESIE NAWET GORZEJ...
zdjecie uzytkownika
Pracownik Borek - 2011-08-30 14:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Borku są fajni pracownicy...spoko ludzie...ale na tym koniec. Dyrektor zachowuje się jakby ten sklep to były jego prywatne SIMSy. Ochrona to takie łamagi ze telewizor by dało rade stamtąd wynieść i nikt by się nie kapnął...a kierownicy to banda ignorantów i karierowiczów....nie polacam nikomu przy zdrowych zmysłach żeby tam pracował....ja niedługo stamtąd uciekam i nigdy tam nie wejdę...pięniądze płaca słabe a roboty nakładaja ze się nigdy nie wyrobisz, i jeszcze potem Ci z premii potraca ze nie wykonannie pracy...NAJGORSZY PRACODAWCA ŚWIATA
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-27 20:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jak wyglądam praca na kasie w Carrefour? pracowalam w innym markecie i było strasznie? Na jakie wynagrodzenie można liczyć wyciągne 1600 na pełen etat? Jakieś dodatki sosjalne pracodawca zapewnia? Trzeba zbierać koszyki i myć kasy czy od teog sa odpowiedni ludzi?
zdjecie uzytkownika
żabcia - 2014-10-02 15:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-05-27 20:59:18]:
jeżeli chodzi Ci o płacę brutto to 1600 złotych wyciągniesz na pewno. Co do samej specyfiki pracy to nie różni się ona od tych w innych marketach. Pracy jest masa , a kierownicy starają się wykorzystać swoich ludzi tak jak najbardziej mogą . Także nie spodziewaj się nagłej poprawy swojej sytuacji przechodząc tutaj
zdjecie uzytkownika
robert fraszczak - 2014-12-16 19:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [la - 2011-04-30 18:16:15]:
Wiem kolego co mówisz byłem w Carffourze na Granicznej i tam Gajosowa myśli że może wszystkimi pomiatać a sama nic nie robi jestem klientem i często widze jak oni traktują pracowników takich tylko do klatki i napisać nie karmić
zdjecie uzytkownika
krystian - 2014-12-16 19:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik Borek - 2011-08-30 14:40:40]:
Gajosową na Sybir niech tam sobie rządzi
zdjecie uzytkownika
number one - 2014-12-31 12:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, poszukuje pracy na najblizsze pol roku kiedy to znowu bede atakowal akademie medyczna.... coz chce zostac lekarzem. Tylko to mniejsza o to. Chcialbym sie doweidziec jakie warunki sa teraz oferowane dla studentow , czy sa jakies inne niz dla kazdego innego pracownika ? to dla mnie wazne bo nie chce tracic roku i dobrze bedzie cos jeszcze zarobic
zdjecie uzytkownika
krystynka - 2015-01-23 15:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jeszcze jest w carrefour, macie jeszcze jakieś odczucia, poglądy, doświadczenia o których warto jest się podzielić na forum? Dodajcie jeszcze proszę jak jest u nich pod względem rozmowy kwalifikacyjnej, czy są to etapy rekrutacji i pod jakim wzgledem oceniają pracownika (przyszłego). bedę wdziczna...
zdjecie uzytkownika
grażka - 2015-02-07 15:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o carrefour i pracę tutaj to zależy o jakie stanowisko oczywiście pytasz. Jeśli jakieś w centrali to wydaje mi się , że warto bo jakby nie było jest to jeden z największych marketów w Polsce i w Europie. Chociaż pewnie jak wszystkim, tak też i Tobie chodzi o pracę na sklepie, a to już trochę inna bajka...
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-02-22 22:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powie mi ktos,cos o niejakiej agencji Marlin co zatrudnia?
zdjecie uzytkownika
cav - 2015-02-25 17:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie słyszałam o agencji, wiem jednak że obecnie pod szyldem Carrefour działa w Polsce ponad 600 sklepów w różnych formatach, są to: hipermarkety, supermarkety oraz sklepy franczyzowe. Carrefour jest także właścicielem i zarządcą centrów handlowych oraz sieci stacji paliw.Aktualnie poszukują pracownika działu mięso/ wędliny/ sery w Gdańsku.
zdjecie uzytkownika
harry - 2015-03-13 02:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Carrefour to znana francuska siec handlowa, jej przedstawiać nie trzeba, markety sa dość tanie, umiejscowione głównie w galeriach handlowych, stacje benzynowe tez nie sa drogie, chyba tylko Auchan ma taniej. Pytanie jak tu sie zatrudnić bezpośrednio, czy lepiej przez agencję? Aby praca przez agencje nie jest gorzej płatna?
zdjecie uzytkownika
Winczo - 2015-03-29 04:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca przez agnecje zawsze jest mniej płatna, bo jakiś grosz idzie właśnie dla tej ów agencji, nie wydaje mi się jednak żeby można było podjąć się pracy w Carrefour Polska pomijając właśnie ów agencje. Tak duże sieci sklepów po prostu nie mają czasu bawić się w prowadzenie rekrutacji i zajmowanie się tymi sprawami. Wiecie może jak jest z grafikami ? dopasują do planu zajęć ?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-04-08 14:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [harry - 2015-03-13 02:18:41]:
lepiej bezpośrednio się zatrudnić idę w pt na rozmowę na dział słodycze , dam znać ile zaproponowali. Jadę z czystej ciekawości.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Carrefour Polska?
Zadaj pytanie