Profil firmy Carrefour Polska

Carrefour Polska

Wrocław

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Carrefour Polska

anonim 2009-05-24 07:59:24
moje stanowsiko - dział mięso, wędliny,sery
praca jest ciężka, wynagrodzenie średnie, ale bywa gorzej ;)
ale wszystkie minusy wynagradza świetna kadra kierownicza i super atmosfera :)
1
kaska 2009-07-25 12:49:50
przyznaje jest bardzo fajnie
0
anonim 2011-04-30 18:13:26
NIE POLECAM PRACY W CAREFOUR BOREK ,OKROPNIE TRAKTUJĄ,NIE MIŁO SIE PRACUJE...PRZYDAŁA BY SIE TAM INSPEKCJA PRACY A NIE WSPOMNE JUZ O SANEPIDZIE SYF I KIŁA
1
la 2011-04-30 18:16:15
zgadzam sie okropne miejsce,i traktowanie pracowników....szkoda słów
1
anonim 2011-04-30 18:20:34
zgadzam sie z opinią,koszmarnie w tym carf....nie polecam ..poprzedni dyrektor był LEPSZY I BYŁA INNA ATMOSFERA A TERAZ??????????????PRACA W STRESIE NAWET GORZEJ...
0
Pracownik Borek 2011-08-30 14:40:40
W Borku są fajni pracownicy...spoko ludzie...ale na tym koniec. Dyrektor zachowuje się jakby ten sklep to były jego prywatne SIMSy. Ochrona to takie łamagi ze telewizor by dało rade stamtąd wynieść i nikt by się nie kapnął...a kierownicy to banda ignorantów i karierowiczów....nie polacam nikomu przy zdrowych zmysłach żeby tam pracował....ja niedługo stamtąd uciekam i nigdy tam nie wejdę...pięniądze płaca słabe a roboty nakładaja ze się nigdy nie wyrobisz, i jeszcze potem Ci z premii potraca ze nie wykonannie pracy...NAJGORSZY PRACODAWCA ŚWIATA
0
anonim 2013-05-27 20:59:18
hej jak wyglądam praca na kasie w Carrefour? pracowalam w innym markecie i było strasznie? Na jakie wynagrodzenie można liczyć wyciągne 1600 na pełen etat? Jakieś dodatki sosjalne pracodawca zapewnia? Trzeba zbierać koszyki i myć kasy czy od teog sa odpowiedni ludzi?
0
żabcia 2014-10-02 15:56:10
jeżeli chodzi Ci o płacę brutto to 1600 złotych wyciągniesz na pewno. Co do samej specyfiki pracy to nie różni się ona od tych w innych marketach. Pracy jest masa , a kierownicy starają się wykorzystać swoich ludzi tak jak najbardziej mogą . Także nie spodziewaj się nagłej poprawy swojej sytuacji przechodząc tutaj
1
robert fraszczak 2014-12-16 19:26:23
Wiem kolego co mówisz byłem w Carffourze na Granicznej i tam Gajosowa myśli że może wszystkimi pomiatać a sama nic nie robi jestem klientem i często widze jak oni traktują pracowników takich tylko do klatki i napisać nie karmić
0
krystian 2014-12-16 19:35:05
Gajosową na Sybir niech tam sobie rządzi
0
number one 2014-12-31 12:55:59
Witajcie, poszukuje pracy na najblizsze pol roku kiedy to znowu bede atakowal akademie medyczna.... coz chce zostac lekarzem. Tylko to mniejsza o to. Chcialbym sie doweidziec jakie warunki sa teraz oferowane dla studentow , czy sa jakies inne niz dla kazdego innego pracownika ? to dla mnie wazne bo nie chce tracic roku i dobrze bedzie cos jeszcze zarobic
1
krystynka 2015-01-23 15:35:27
a jak jeszcze jest w carrefour, macie jeszcze jakieś odczucia, poglądy, doświadczenia o których warto jest się podzielić na forum? Dodajcie jeszcze proszę jak jest u nich pod względem rozmowy kwalifikacyjnej, czy są to etapy rekrutacji i pod jakim wzgledem oceniają pracownika (przyszłego). bedę wdziczna...
0
grażka 2015-02-07 15:39:18
jeżeli chodzi o carrefour i pracę tutaj to zależy o jakie stanowisko oczywiście pytasz. Jeśli jakieś w centrali to wydaje mi się , że warto bo jakby nie było jest to jeden z największych marketów w Polsce i w Europie. Chociaż pewnie jak wszystkim, tak też i Tobie chodzi o pracę na sklepie, a to już trochę inna bajka...
1
anka 2015-02-22 22:58:48
Powie mi ktos,cos o niejakiej agencji Marlin co zatrudnia?
0
cav 2015-02-25 17:47:43
Ja nie słyszałam o agencji, wiem jednak że obecnie pod szyldem Carrefour działa w Polsce ponad 600 sklepów w różnych formatach, są to: hipermarkety, supermarkety oraz sklepy franczyzowe. Carrefour jest także właścicielem i zarządcą centrów handlowych oraz sieci stacji paliw.Aktualnie poszukują pracownika działu mięso/ wędliny/ sery w Gdańsku.
0
harry 2015-03-13 02:18:41
Carrefour to znana francuska siec handlowa, jej przedstawiać nie trzeba, markety sa dość tanie, umiejscowione głównie w galeriach handlowych, stacje benzynowe tez nie sa drogie, chyba tylko Auchan ma taniej. Pytanie jak tu sie zatrudnić bezpośrednio, czy lepiej przez agencję? Aby praca przez agencje nie jest gorzej płatna?
0
Winczo 2015-03-29 04:28:48
Praca przez agnecje zawsze jest mniej płatna, bo jakiś grosz idzie właśnie dla tej ów agencji, nie wydaje mi się jednak żeby można było podjąć się pracy w Carrefour Polska pomijając właśnie ów agencje. Tak duże sieci sklepów po prostu nie mają czasu bawić się w prowadzenie rekrutacji i zajmowanie się tymi sprawami. Wiecie może jak jest z grafikami ? dopasują do planu zajęć ?
0
Ola 2015-04-08 14:09:34
lepiej bezpośrednio się zatrudnić idę w pt na rozmowę na dział słodycze , dam znać ile zaproponowali. Jadę z czystej ciekawości.
0
lena 2015-08-20 14:45:06
agencje zazwyczaj nie sa takie zle ale wiaodmo nie zarobimy wiekszych pieniedzy niz bezposredniow firmie. ja osobiscie skoncyzlam studia z bezpieczenstwa i higieny pracy, a wlasnie widze ze poszukuja stazystow ds BHP do Carrefour Polska. staz jest platny i wiem ze trwa 4 miesiace. a ktos wie czy jest mozliwosc pozniej zatrudnienia na normalna umowe po stazu?
0
pracowinik 2015-08-26 18:58:44
carrefour borek - masakra . Mnóstwo pracy za marne pieniądze, kierownik patrzy tylko na czas i szybciej szybciej. Dyrektor ... potrafi urządzić awanturę na cały sklep, traktują gorzej niż psa, zatrudnienie przez GTS - masakra. Koordynator nic nie umie, z niczym nie daje rady.

carrefour graniczna - dyrektor wporządku, kierownik ok. Zatrudnienie przez GTS - tragedia. Koordynator nie ma zielonego pojęcia jak zarządzać ludźmi. Pracownicy ok ale dziwne że ktoś pracuje za takie grosze.
osoba ucząca się 7,5zł
osoba na zusie 6,4zł
parcy kupa i wypłata wielka kupa.
2
czeliczi 2015-09-19 23:38:17
Praca w Carrefourze nie jest taka zła, ale człowiek musi być przygotowany na to że pracy jest sporo, intensywna a zarobki nie są bardzo duże, poza tym chyba każdy nawet przed pójściem na rozmowę kwalifikacyjną wie ile można tak naprawdę w tej firmie zarobić, szału nie ma na ale tragedii także nie ma.
0
hala 2016-01-20 23:41:14
dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy w carrefourze na granicznej we Wrocławiu
przez agencje pracy. Tragedia co oni robią z ludzi , pracownicy ok ale kadra ,to baby niewykształcone i znęcają się na ludzmi , po prostu szukają zaczepki nie chcą mądrzejszych i ładniejszych , ta jedna niby p.Tereska szukała zaczepki gdy podniosłam głos zadzwoniła po ochronę i powiedziała że zadzwoni na policje i mnie skują w kajdanki , nadmieniam że mam prawie 59 lat. zero szacunku,niech sama zap.....la na kasie
0
romo 2016-01-21 11:36:25
to prawda, że pracownicy są bardzo w porządku zawsze, myślę, że nie jest tak najgorzej jak piszesz, poza tym szukają też teraz pracownika w dziale szkoleń i rozwoju zawodowego, to dobre dla jakiś mentorów np ;) z tym doświadczeniem
1
jolka 2016-01-21 22:32:47
UWAGA!!!carrefour Wrocław ul.Graniczna ostrzeżenia dla nowych pracowników tam działa MOBBING inaczej terror psychiczny gdy podniesie się głos i za dużo się mówi to p.tereska cytuje słowa zadzwonię po policję i mnie skują w kajdanki i wyprowadzą z carrefoura . Nie dajcie się . pozdrawiam
0
lenina 2016-01-23 11:39:00
hej, chciałam zapytać czy ktoś ma doświadczenia z pracy w księgowości w warszawie? oferują dobry socjal i szkolenia, a z tego co czytam u was atmosfera między pracownikami jest w porządku
0
żabcia 2016-02-03 18:07:11
carrefour w tej chwili szuka kogoś na stanowisko Menedżer w Dziale Handlowym Produktów Świeżych ds. Rozwoju Sprzedaży. Podobno jak na firme to wynagrodzenie extra
0
karma 2016-02-27 11:28:19
a mnie szczególnie interesuje ogłoszenie na specjalistę ds. marketingu online. Dobrze, że jest odpowiednie ubezpieczenie na życie i nawet odpowiednie benefity socjalne.
0
ergt 2016-03-02 15:07:22
a czy ktos z was moze myslac nad stazem u nich w firmie? szukaja na kierownaik sklepu wiadomo jak to na stazu mozna zdobyc dosiwadfczenie i czegos ciekawego sie nauczyc
0
Javio 2016-03-05 16:20:22
Ja myślałem właśnie o stażu jako kierownik sklepu. Ciekawe jest to, że oferują umowę o pracę i pakiet benefitów jak np. karta multisport czy pakiet świadczeń w ramach funduszu socjalnego.
0
45 2016-04-10 12:44:29
no fakt na staz teraz caly czas szukaja..jednak mnie zainteresowala oferta pracy na stanwoisko menedzera technicznego galerii w Olsztynie oferuja stabilne zatrudnienie w międzynarodowej firmie odpowiedzialnej społecznie, działającej w oparciu o najwyższe standardy
0
200 2016-05-14 21:03:21
a powiem Ci ze mnie zainteresowala oferta pracy na stanowisko menedzera halerii handlowych w Bialymstoku oferuja stabilne zatrudnienie w międzynarodowej firmie odpowiedzialnej społecznie, działającej w oparciu o najwyższe standardy
1
Cicha 2016-05-16 20:53:56
Czytam wasze opinie i się do nich dołączam, może komuś to pomorze. Pracowałam w Carrefour Borek jakiś czas i jedyne co pozytywne tam spotkałam to ludzie ale tylko Ci na niższych stanowiskach bo kierownictwo może i miłe ale jedyne o co im chodzi to wykorzystać pracownika z uśmiechem na twarzy. Byłam tam na 3 stanowiskach bo sie etaty zwalniały to mnie przenoszono i zawsze wmawiałam sobie że awansując będzie lepiej ale zamiast być lepiej było coraz gorzej. Jak raz się zgodzisz pomóc to cie będą wykorzystywać non stop. Do tego panuje tam totalna spychologia, kierownicy maja gdzieś problemy jakie im zgłaszasz, dyrektor to naprawdę bardzo dziwny człowiek czasem można było powiedzieć ze jakiś psych.... jest. Wrzeszczy nie można mu nic powiedzieć uważa że wszystko wie najlepiej – a tak naprawde nawet nie wie co sie na jakim stanowisku robi jakie są obowiązki. Ma swoich pupilków i jak któremuś podpadniesz to uwierzy we wszystko co mu ta osoba na temat danego pracownika powie . Jeśli zaś chodzi o podwyżki to można o nich zapomnieć. Tylko mówią z następna umowa napewno bedzie podwyżka a i tak nie chce ich dyrektor przyznawać. Ogólnie nie polecam chyba że ktoś jest mega zdesperowany to na jakiś czas ale psychika siada w tym miejscu. Człowiek przychodząc do pracy powinien sie cieszyć i być zadowolony z wykonanego zadania a nie czuć sie zastraszonym lub też zastanawiać się kiedy dostanie ochrzan. Mogłabym napisać wile o traktowaniu, podejściu do pracownika w tym miejscu ale szkoda słów.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska