Opinie o Air Express Poland Sp. zo.o. w Wrocław

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Air Express Poland Sp. zo.o.. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do pracy w firmie Air Express Poland Sp. zo.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Transport i spedycja drogowa - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Air Express Poland Sp. zo.o. w Wrocław

baner wywiady

Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej na Pracownik Biurowy w Air Express Poland Sp. zo.o.? Podziel się swoimi odczuciami ze spotkania z rekruterem. Twoja opinia może okazać się cenna dla innych użytkowników.

Agata
@Administrator

Bardzo fajne biuro, rzeczowa osoba prowadzaca rozmowe, wydaje sie ze w firmie panuje dobra atmosfera.

Magdalena Nowy wpis

Szukam informacji dla brata o stanowisku Specjalista ds. gospodarki magazynowej. Czy wiecie może, czy to jest praca zmianowa? Zastanawiam się, bo w internecie było ogłoszenie do firmy, ale no chciałabym wiedzieć, czy jest jedna, dwie czy trzy zmiany. Ktoś wie? I jeśli są zmiany, to jakie są godziny tych zmian?

Sławek Nowy wpis

Wymagają, ale wynagradzajà.Nie ma problemu z zaliczkami itp. Szef jakis zabiegany, ale z reszta super kontakt.polecam

Firma Air Express Poland Sp. zo.o. poszukiwała pracowników na stanowisko Magazynier. Aplikowałeś na tę ofertę? Możesz wypowiedzieć się na temat zarobków?

Romek Nowy wpis
@Administrator

Tak, bardzo fajne warunki i ciekawa praca, niestety dla mnie okazalo sie troche za daleko.druga strona miasta;(

Anna Nowy wpis
@Romek

Aj to słabo jeśli z odległością był problem. Ale to znaczy, że transportu pracowniczego to nie zapewniają? :/ A coś z podobnych tego typu rzeczy?

Natalia

Polecam, firma z perspektywami

KK
@Natalia

Potwierdzam, rozwojowa firma.

Julia
@KK

w jaki spósob firma przez te ostatnie parę miesięcy się rozwineła, co się dokładnie zmieniło, skoro dwie osoby o tym wspominaja ?

Firma Air Express Poland Sp. zo.o. w ostatnim czasie szukała pracownika na stanowisko Magazynier . Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną z potencjalnym pracodawcą? Jakie bonusy oferuje firma? Czy warunki współpracy zostały dokładnie przedstawione podczas spotkania?

Agata

Jarosław
@Agata

A sama rozmowa jak przebiegała, czego się wymaga na rozmowie od kandydata?

Natalia
@Administrator

Rozmowa prowdzona przez sympatyczną Panią, przedstawila zakres oraz wymagania. Nowoczesne biuro, robiące wrażenie. Niestety lokalizacja mi nie pasowała;( bardzo żałuje

Dorota
@Natalia

Szkoda :( A mówiła coś ta Pani o zarobkach? Zastanawiam się czy dobrze płacą.

Sławek
Klient

Polecam!Pelen profesjonalizm!dyspozycja 24H!przemile spedytorki!

S.P.

Nowoczesna firma, przyjacielska atmosfera. Polecam

Lukasz

Mila atmosfera, fajnie ulozona praca,polecam

Arek

Bardzo dobry pracodawca!

Artur

Polecam tego pracodawce

Zorro

Polecam :)

Michał

@jan mówisz tak bo tam pracowałeś ? To daj więcej informacji

Jan
@Michał

Współpracowałem ;)

Patryk

@Tomek a co powiesz o rozwoju, jest on możliwy?

Tomek
@Patryk

Zalezy od staniwiska

Tomek

Super atmosfera, duza swoboda. Polecam

Jan

Firma pierwsza klasa !

Kat Mar

Mili spedytorzy, kasa na czas.mozna wspolpracowac.

Krzysztof
@Kat Mar

Płatność na czas nie powinna być czymś, co jest postrzegane jako zaleta, gdyż to prawo pracownika i obowiązek pracodawcy, nie zmienia to jednak faktu, że jest to ważne. A podpowiesz jaka panuje w firmie atmosfera (relacje pracownik - kadra kierownicza) i jaka umowa dla nowego pracownika?

Transport

Płatność za fv przed czasem, polecam :)

Partner

Sprawna i profesjonalna współpraca, zgrany zespół, polecam ;)

Kamil

Trudno tu się dostać na spedytora? Jak wygląda proces rekrutacji, jest kilkuetapowy?

NO NAME

Bardzo profesjonalna logistyka, 24h/7, POLECAM

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Air Express Poland Sp. zo.o. - Wrocław

• Jak się pracuje w Air Express Poland Sp. zo.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Air Express Poland Sp. zo.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Air Express Poland Sp. zo.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Air Express Poland Sp. zo.o.
4/5 Na podstawie 21 ocen.
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. pracuj.pl 4 309 200
  2. GoWork.pl 4 049 352
  3. olx.pl - praca 3 255 228
  4. jooble.org 2 682 558
Air Express Poland Sp. zo.o.
Przejdź do nowych opinii