Hejka cennik mnie nie interesuje co prawda :D ale inne rzeczy związane z kasa owszem a konkretnie zarobki . Czy dobrze płacą ? Mam nadzieję że nie każą się zadowalać minimalna.
W salonie przy ul.GLIWICKIEJ brak cennika za usługi zmniejszania pierścionka.Jednego dnia koszt zmniejszenia srebrnego pierścionka wynosi 20zł a następnego już 30 zł.Po spisaniu usługi,zmiany rozmiaru z 17 na 15,jakież było moje zdziwienie gdy dostaję pierścionek w rozmiarze 7 !!!!!Na moja uwagę by sprawdzić to co zostało spisane przed wykonaniem usługi,pani odpowiada,że to już podarła a na monitoringu nie będzie sprawdzać bo jej się nie chce!!Skandaliczny sposób traktowania klienta!Nie polecam nikomu!!!!!!!!
W dniu 2 grudnia 2019r udałem się z narzeczoną do firmy Jubilerskiej Michał Kłosok w Rybniku do pracowni aby wkleić do oprawek marki Azzaro cyrkonie svarowski, gdyż w Rybniku w innych pracowniach posiadali tylko imitacje cyrkonie Sv. Koszt usługi to 10 zł wraz z montażem cyrkonii. Dzień póżniej tz 3 grudnia 2019r. odebrałem produkt finalny jak się okazało cyrkonia wystawała od pozostałych widoczne gołym okiem i macalne ręką. Ponadto cyrkonia została lekko osadzona pod kątem stąd nie weszła w szczeline poprawnie. Pani która przy tym robiła nie wywiązała się z usługą ponieważ nie przyłożyła się do tego zapewne spowodowane niską kwotą usługi. Złożyłem zgodnie z prawem konsumenckim naprawe produktu do takiego stanu aby był efekt. Zostałem potraktowany tak ze dostałem kwit zwrotny. Pan Kłosok stwierdził że to usługa jubilerska - pytanie zatem czy osadzenie cyrkonii to nie zajmuje się pracownia jubilerska? Zadałem pytanie do Pana Kłosoka czy sprawdzał kiedykolwiek samochód ręką aby sprawdzić czy element wystaje wówczas kupujący ma świadomość że był bity była część wymieniana i tak tu jest to samo idzie wyczuć palcem nierówności.. Stwierdził że to nie to samo.. Brak wiedzy zbywanie klienta nie polecam. W tej sprawie udaje się do rzecznika praw konsumenta nie wykluczam sprawy cywilnej...
Klient w pełni prawnie opisał przebieg usługi który potwierdza paragon fisklany z tego dnia wraz z reklamacją nieuznaną.