Zdecydowanie nie polecam tam pracy firma (usunięte przez administratora)z wynagrodzeniem pracownikom same naprawę i jakość obsługi zostawia też wiele do życzenia
bardzo dobrze i starannie okleili mi auto i pomalowali parę części, estetyka i dokładność na wysokim poziomie, polecam :)
Dobrze mi sie tu pracuje i dostaje takie wynagrodzenie na jakie sie umowilem (z kazdym indywidualnie sa ustalane oczekiwania potrzeby itd), szef jest hojny tylko nie lubi obijania sie wiec myślę że jest to uklad fair ;) pzdr
Nie wiedziałem że takie warsztaty są w Mysłowicach. Wypas!! Zrobili mi super tuning auta chociaż się tym nie zajmują po prostu powiedziałem co bym chciał i oni wyszli z mega inicjatywa. Efekt ekstra polecam
dobrze płatne na myjni, możesz zarabiać dużo więcej - kwestia dogadania się i tego jak dobrze i szybko myjesz
Obsługa fantastyczna, wykonanie chyba jeszcze lepsze - nic dodać nic ująć :) Oby tak dalej
Mega warsztat!! I zawsze jakieś fajne fury stoją :D
Bardzo dobry dojazd, tylko 15 min z centrum Katowic, wizyta umówiona przez telefon - szybko i wygodnie. Poza tym cały obiekt robi wrażenie, nowy i nowocześnie urządzony (ale nie wszystko wykończone na placu bo ciągle się rozbudowują).
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybka drobna naprawa od ręki (po wcześniejszym umówieniu), a na miejscu nowocześnie urządzona poczekalnia. Na koniec umyli mi samochód w myjni.
Jak się pracuje w OPT Automotive Sp. z o. o.?
Zobacz opinie na temat firmy OPT Automotive Sp. z o. o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.