(usunięte przez administratora) która nie rozróżnia szacunku do pracownika tylko równoważy to z lubieniem go. Wybiera sobie zawsze osobę na której się wyżywa. Nie potrafi przyznać się do błędu tylko każdą sytuację ukazuje, jakby to pracownik był problemem. Nie wiem za bardzo, jak z drugą (usunięte przez administratora) ponieważ odeszłam przed jej przyjściem. (usunięte przez administratora)która doprowadza osoby do płaczu. Stworzyła kiedyś spotkanie pracownicze, ponieważ była zła atmosfera w pracy, którą sama wytwarza. Ludzie tam się zwalniają nie dlatego, że mają dosyć obowiązków. Tylko dlatego, że mają dość (usunięte przez administratora) która obgaduje, zabrania wszystkiego co możliwe od zjedzenia posiłku, pójścia do toalety, aż po odezwanie się do drugiego pracownika. Uważa, że problemem są studenci, a nie jej zachowanie.(usunięte przez administratora)nie widzi problemu rotacji pracowników. Chyba jest duży problem w tej osobie, jak niektórzy nawet bali się przyjść do pracy. Ta osoba ma problemy z emocjami, ponieważ potrafi wylądować je na tobie, a po chwili przyjść i niby dać komplement. Nie ważne jak się starasz - w jej oczach nie robisz nic i tylko siedzisz. Żal było mi osoby na stanowisku (usunięte przez administratora) która była od wszystkiego i od niczego. Jej najbardziej się dostawało. Nawet jeśli głównie wypełniała luki w grafiku to i tak dostawało jej się za wszystko co możliwe. Ta osoba najbardziej motywowała i wspierała pracowników do czasu, kiedy usłyszała, że się rządzi? Zero pomocy od (usunięte przez administratora) a jak zrobiłeś błąd to od razu problem i wielkie wzdychanie. Szkolenia pracowników to przemilczmy. Utarg? Towar, który był zamawiany nie przyciągał klientów (chodzi o sklepu odzieżowe). Zabawa w sklep. Kiedyś dziewczyna chciała sprzedać pewnej osobie towar ze zniżką, aby przyciągnąć ją i nie stracić klienta to (usunięte przez administratora) wpadła w szał. Nic sobie (usunięte przez administratora) nie robi chyba z tych komentarzy, ponieważ z czego co widziałam, dalej ta osoba pracuje. (usunięte przez administratora) nie potrafiła zwrócić uwagi w twarz jednej osobie tylko pisała do szerokiego grona. Chyba mamy problem z komunikacją? Firmie nie zależy na zbudowaniu stałego zespołu. Sami powiedzieli, że pracownicy nie są ważni, że mogą zwolnić się z dnia na dzień, a oni staną na sklepie. Coś chyba nie tak? Nic sam z siebie nie możesz zrobić, ponieważ od razu (usunięte przez administratora) wpada w szał, dlaczego to robisz. Rabat pracowniczy? Po co to, jak i tak były sprawdzane i z pretensjami, że to używasz za dużo. Określenie kłamca? (usunięte przez administratora) Nie wysłuchała drugiej strony tylko ciągłe oskarżenia. Aby ruszyły utargi trzeba sprawić, że zespół będzie zgrany. Motywacji do pracy zero. Albo zmienia (usunięte przez administratora) albo ta galeria nie przyniesie utargów. Ważna jest atmosfera w pracy, a nie toksyczność.