Od kilkunastu lat kupuję chleb"koszykowy" i obecnie nie wyrabiam nerwowo ze względu na jakość wypieku tego chleba.Moje wielokrotne monity w biurze piekarni są jak dotąd wołaniem na puszczy,czyli "drogi kliencie,mamy cię w głębokim poważaniu.Chleb jest ciągle niedopiekany,a wczoraj i dzisiaj po prostu tragiczny,po prostu surowy.Nie jest to mój wymysł,ten chleb już na wygląd odbiega kolorem od pozostałych gatunków chleba.Uważam,że piekarnia powinna sprzedawać ten rodzaj chleba w wersji surowej,bo i tak trzeba go każdorazowo dopiekać w piekarniku.To jest jawne oszustwo i dodał bym do rtego kilka dosadniejszych określeń.Wstyd dla firmy.
Opinie o Piekarnia Tradycyjna Bogusław Zdrojewski w Reda
Poniżej przeczytasz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Piekarnia Tradycyjna Bogusław Zdrojewski. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Piekarnia Tradycyjna Bogusław Zdrojewski o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.