Studio Moderna Polska sp. z o.o

Warszawa

Opinie o Studio Moderna Polska sp. z o.o

pyk 2015-10-12 21:08:46
(usunięte przez administratora) Garcia jak się nie nadajesz do takiej pracy to tylko mogę współczuć a apropo zarabiania to można poszaleć jak się chce pracować, umie, ma lekki talent szlifowany szkoleniami w firmie pozdro dla Iwonek oraz apropo odchudzań oraz ćwiczeń to tobie ewidentnie tego brakuje ( testosteronu na 100%) A dla Malgorzaty Iwony oraz i przedewszystkim Magdy RESPECT.Zamiast wymyślać takie eseje jak wcześniej trzeba było zająć sie sprzedażą a nie pisaniem bzdur. (usunięte przez administratora)
Cyk 2015-10-12 21:21:45
Pyk zgadzam sie z toba w 100%
Gość :) 2015-10-12 21:26:51
Tu naprawdę da sie godnie zarobić. Ja pracuje tu 6 godzin dziennie i udaje mi sie zarobic 3-5 tys w zależności od miesiąca. To chyba dość dużo dla studenta. Tylko tu jest jeden "problem": niestety trzeba pracować a nie zajmować sie aferami aferkami i knuciem. Pozdrawiam wszystkich
Ojojoj 2015-10-12 21:46:52
Najwieksza gnida sie juz zwolniła
welcome_call 2015-10-12 23:04:21
czekajcie, czekajcie, do nocnego po browarka i popcorn ide :D
2015-10-12 23:08:51
Welcome_ wpadne do ciebie z broooo
gość :-) 2015-10-12 23:44:54
Garcia dziwie się bardzo czytając Twoje opinie o SM, skoro jak sam napisałeś pracowałeś tam 2 lata,.Wiec przez te 24 miesiące nie pracowałeś chyba za samą podstawę..wiec coś tam jednak trzymało
Piszesz o zmianach, nie wiem czy masz świadomość jak działa rynek, Call Center i Inne firmy- zmiany były, są i będą i nie spotkasz tego tylko w mordorze, ale wszędzie - np. W małym osiedlowym sklepie w którym zmienia się asortyment i ceny produktów bo tak działa biznes.Szkoda tez, że swoją opinię opierasz tylko i wyłącznie na plotkach, które nie są potwierdzone żadnymi faktami- bo ktoś coś powiedział w boksie obok lub na fajku.Prawda jest taka, że przychodzę do pracy po to żeby zarobić, a w.studio moderna mam taką możliwość pod warunkiem, że wiem po co tu przychodzę - po to by sprzedawać bo dzięki temu 10 każdego miesiąca spływa na moje konto nie mała kwota. I co mnie interesuje kto z kim.chodzi na fitness - czy ma to wpływ na moja bądź miało na twoją sprzedaż?? Ktoś ci zabierał za to kasę??? Nie!! Mam wyrabane na to co robią inni poza pracą w CC bo każdy ma życie prywatne co nie interesuje ani mnie ani nie powinno ciebie interesować, mnie nie interesuje co robisz po pracy.
zdziwiony 2015-10-13 11:18:08
Garcia, dziwnie się czyta twoją opinię- okazuje się, zresztą nie pierwszy raz, że jesteś osobą dwulicową. Powiem więcej, kozaczysz w internecie wypisując brednie. Może podbijasz tym swoje ego, trudno znaleźć inne wytłumaczenie twoich słów. Skoro nie wyszło ci coś w CC to powodzenia w życiu, jestem pewny że sobie w nim nie poradzisz. Idąc twoją logiką- skoro pracowałeś w Studio Moderna 2 lata to też musiałeś nieźle wchodzić w tyłek kierownictwu, biorąc pod uwagę twoje gabaryty (skoro tak podkreślałeś je u innych)musiało być to nielada wyzwaniem.
1
natalia 2015-10-13 16:13:25
Pracuję w SM od roku. Jak w każdej firmie są dobre i złe dni, są rzeczy świetne i takie które należny poprawić. Niestety do tego potrzebne są zmiany, a jak wiemy ludzie zmian się boją. Jeśli nie nie potrafimy wyjść poza swoje ja zawsze będziemy czuć się pokrzywdzeni. Malkontenci, i inni egocentrycy zawsze będą na nie. SM to naprawdę fajna firma, a pracowałam już w 5 call centre więc wiem co mówię. Oczywiście zgodzę się że nie jest to praca dla każdego. Praca w sprzedaży wymaga dużo odporności na stres, a w naszym CC dodatkowo trzeb dobrze i szybko reagować na zmiany (chociaż by ze względu na ofertę). Jeśli ktoś tego nie czuje, jeśli nie jest to praca dla niego może odejść lub w ogóle nie zaczynać pracy, ale niech się przekona, niech nas odwiedzi, przejdzie szkolenie. Zapraszam każdego kto chce spróbować, zachęcam do przekonania się jak jest naprawdę, jeśli coś nie będzie Ci pasować możesz w każdej chwili odejść i nikt nie będzie miał o to pretensji. Podkreślę tylko, że dajemy szansę każdemu kto chce u nas pracować (i się do tego nadaje, nie będę ukrywać rekrutacja ma swoje wymagania), i jeśli nawet ma się gorszy okres dokładamy starań by się polepszyło. I niech ktoś spróbuje mi zaprzeczyć. Wiecie kim jestem, jedna Tan Zdom jest w firmie, wiec gdyby co zapraszam na pogawędkę w cztery oczy - nie gryzę :)A i pamiętajcie najważniejsze to zeby praca nam sprawiała przyjemność, albo chociaż nas nie zasmucała. Pozdrawiam Wszystkich :)
Fifi 2015-10-13 18:53:23
Święta racja
1
pyk 2015-10-14 00:08:24
Garcia widzę ze nadal bez pracy skoro tyle czasu na pisanie bzdur Ja swoj testosteron zbieram po takich frajerach jak ty wolę z Magdą zaglądać do siłowni niż do szyjki butelki z wódą.Ja swoje juz napisałam zapraszam na lajfa bo wiesz....mam fajną pracę ,fitness i rodzinę i nie mam czasu na pierdoły.Twój tekst wchodzenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja nazywam szacunkiem do szefa i sorki nie wiedziałam ze lubienie szefa jest zabronione..... QC czy za to są błędy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
kucyczki 2015-10-14 11:54:28
nie ma :-) a tu jest naprawde fajnei, i zgadzam sie z Natalia nie każdy nadaje sie do tej pracy _ ta praca jest dla NAJLEPSZYCH :-) to tyle pozdrawiam.
victorini veni vidi viczi 2015-10-19 18:33:14
napisze z innej beczki. są tu ludzie tacy jak garcia, są inni. jednemu cos nie ywszło, drugiemu się nie chciało, trzeci siedzi codziennie usmiechnięty i zarabia ful kasy, czwarty jezdzi z daleka bo tylko tu zrobi dobrą pensję i premię. i pomnozyć to razy 10. a potem ktoś tu sie loguje i wypisuje durnoty. niech każdy kto jest taki zadowlony z ręką na sercu przyzna - gdzie dają tak dużo czasu na wdrożenie, na zalapanie o co kaman, w jakiej firmie szef sam karmi lubi i robi im kawę, w jakiej firmie rpofesjonalne trenerki robią skzoelnia trwające tydzień - na boga ludzie tydzien do call center - nie godzina koło starszego stażem kumpla tylko tydzień! i w jakiej firmie dają tak dobrze zjeść, w jakiej firmie trzęsą się nad ludxmi robiąc im eventy, obiadki, śniadanka, koktajle? w jakiej firmie tyle nacisku się wkłada w to aby cżłowiek w koncu zatrybił i zaczął sprzedawać. to ja może przypomne z mojego doświadczenia w mordorze sprzed kilku miesięcy - nie masz sejla do 12-wypadasz na chate, nie wiesz co sprzedawać- po premii bo to twoja wina nikt sie nad tobą nie trzęsię, a jeść to nie pzowolą nawet tego co masz w torbie bo za dużo osób na przerwie a max premia to 800 zł a nie tak jak tu 6 tysięcy! ludzie opanujcie się. nie znajdziecie nigdzie lepiej. niech się Garcia pochwali gdzie te dolary że siediz w domu i ćpa/pije a nowej pracy znaleźć nie może.
Lusy 2015-10-19 20:10:16
Opowiem o faktach
Pracować trzeba jak wszędzie nie ma opcji na obijanie
Dbają o ludzi chcą wiedzieć co ludzie myślą i czują
Robią za free obiadki śniadania
Na budziku można się dowiedzieć i doinformować
Premia jak sprzedajesz jest ok jak olewasz albo nie umiesz to sorry to nie ten adres
Call center jest duże nikt nie siedzi sobie na głowie
Nie jest to miejsce dla każdego bo nie każdy lubi gadać z klientami i ich przekonywać
Ja 2015-10-21 08:10:59
Hello herbata jest dostępna, kawa również jest baa nawet mleko , a Ty "były" zajmij się lepiej czymś pożytecznym niż wypisywaniem głupot, nudne te twoje zycie musi byc.
Sarsa 2015-10-21 19:42:51
Były i ktoś ma chyba schizofrenie sam pisze posty i na nie odpowiada. No cóż jak ktoś nie ma co robić to dzisiaj jest byłym jutro ktosiem a pojutrze pewnie tajemniczym.
jakaja 2015-10-21 22:19:12
A co z gardła ci żarcie zabierała ze się uczepiles tak tego jedzenia. Bosh najgorsli są tacy co nie wiedzą co powiedzieć to obrażaja innych. Czas teraz na wytykanie innym ze są niscy, chudzi, wysocy, zbyt biali... Kimkolwiek jesteś/cie wiem jedno te wpisy muszą wam rekompensowac jakieś życiowe porażki czy niepowodzenia. I o ile rozumiem że komuś może się pracą w SM nie podobać o tyle nie potrafię zrozumieć obrażania ludzi na portalu który służy wystawianie opinii o miejscu pracy! bo mnie np gowno obchodzi kto jak wygląda najważniejsze to jaki jest dla mnie i dla innych a akurat nasze trenerki są genialne! Mega pomocne i zawsze uśmiechnięte! A ty bylyktosiu jak masz jakąś fantazje na temat otylych, jedzenia czy kibli to źle trafiłeś, upust dla emocji znajdziesz w internecie na stronach dla dorosłych. :)
1
SM 2015-10-27 08:20:43
@Wiki, aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko Konsultanta ds. Sprzedaży. Jeżeli nadal poszukujesz pracy to prześlij nam swoje CV, a na pewno się do Ciebie odezwiemy i umówimy się na rozmowę rekrutacyjną :)
Kontakt: rekrutacja@studio-moderna.com
Ewelina Płodowska 2015-10-27 14:50:11
Czytając niektóre opinie nie pozostaje nic jak usiąść i płakać!!! Każdy chodzi i gada głupoty Jest mu tak źle, a nadal pracuje!! (usunięte przez administratora)
4
adam 2015-11-05 18:28:15
to nie jest zaden hejt!!!! zwyczajnie firma jest jaka jest czyli nie jest propracownicza! nastawiona na zysk i tylko to się liczy! gdybyście byli tak wspaniali jak się opisujecie to nie było by tutaj tylu negatywnych opinii o was!!
żali mi tylko że ludzie muszą tak nisko upaść by pracować w takich firmach jak studio moderna
1
natalia m 2015-11-06 17:04:44
kurczaczek mam takie wrażenie, że hejterzy na tej stronie to nawet jakby im miliony płacić za siedzenie na face i pierdzenie w stołek, podawac miski pod buzki to i tak by im było źle. cóż tak jak juz pisałam kiedyś, zapraszamy każdego kto chce się przekonac jak jest naprawdę :) a jest supcio :P
miłego weekendu :)
1
2015-11-09 00:30:12
A weekend był bardzo miły
Studio Moderna 2015-11-12 08:22:52
(usunięte przez administratora) Zapraszam do aplikowania na ofertę pracy za pośrednictwem portalu lub proszę przesłać swoje CV na adres: rekrutacja.pl@studio-moderna.com
dobry PR nie jest zły 2015-11-13 14:48:59
Pisząc tutaj takie brednie mam chęć Ci się zaśmiać w twarz... Właśnie takie miałam szkolenie - godzina lub dwie przy dwóch nadętych paniach w markowych ubraniach, które patrzyły na mnie jak na biedaczkę... Dzwoniły do klientów, w międzyczasie opowiadały o nowej kolekcji "bucików" ALDO...
Wdrożenie? Dobre sobie! Kończy się te pożal Boże szkolenie i siadasz na słuchawki i wciskasz ludziom pościel lub inny szmelc. Jedzenie w jakiejś zimnej salce, czas 15 minut przerwy. Nie daj Boże wypijesz napój przy stanowisku już całe call center słyszy jak Cię opierdzielają za to... Pomijam fakt że na stanowisku supervisorów bardziej lubiani pracownicy siedzieli tyłkami a gruba Magda latała między komputerami z serkiem wiejskim... Pytasz kogoś o pomoc - przyjdź zaraz, ja nie mam czasu... Ech, sporo bym mogła napisać o tym miejscu pracy, ale maketing szeptany i tak robi swoje.
6
Studio Moderna Polska sp. z o.o 2015-11-17 15:15:32 [pracodawca]
@dobry PR nie jest zły - myślę, że komentarz który tu zamieściłaś nie odnosi się do Naszej firmy, gdyż przede wszystkim nie prowadzimy sprzedaży produktów o których piszesz. Dodatkowo szkolenia wstępne, które są przeprowadzane dla nowych pracowników trwają zawsze 4 dni, a nie jak wspomniałaś 2 godziny.
Laleczka 2015-11-19 11:55:08
A Wy kiedyś nie nazywaliście się Linea Directa Communication? Jeżeli tak, to w Waszej ofercie były jakieś tragiczne pościele DORMEO, poduszki niby ortopedyczne i przyrząd PedEgg do pedikiuru? I potwierdzam - moje szkolenie też tak wyglądało. Szukaliście po całej sali osoby, do której mogę się przysiąść i posłuchać jak naciągać emerytów na "cudowną" pościel.
1
Anka 2015-11-23 17:43:52
ludzie szkoda czasu na taka firme jak studio moderna generalnie siedzisz dzwonisz a kazdy kto odbiera bo dzwonisz po ludziach ktorzy cos juz kupili rzucaja sluchawka albo krzycza na ciebie albo robia sobie z ciebie jaja!!!
tak robota to syf kompletny. w kazdym innym call center jest o wiele lepiej.
bylam przez 3 dni na szkoleniu i poświadczam wszystko jest tak jak pisza tutaj inni uczestnicy szkolen i pracownicy. szkoda czau
1
Studio Moderna Polska sp. z o.o 2015-11-24 10:32:21 [pracodawca]
@Anka - rozumiem, że masz swoje zdanie, natomiast to co napisałaś nie jest prawdą. Praca w CC na połączeniach wychodzących nie jest dla każdego i nie zawsze klienci do których dzwonimy odbierają i mają czas na rozmowę, natomiast taka sytuacja zdarza się w każdym CC.
Natomiast mam pewne wątpliwości czy faktycznie byłaś Naszym pracownikiem, gdyż u Nas szkolenia trwają zawsze 4 dni i dopiero 5 dnia siada się na 'słuchawkę' i telefonuje do klientów. Żadna osoba, która jest po 3 dniach szkolenia nie dzwoni do klientów.
2
Roxxxxx 2015-11-24 16:24:19
Te 4 dni nazywacie szkoleniem? :D W dodatku bezpłatnym?
Podczas których dowiedziałam się jak naciągać ludzi na tę chińszczyznę? Owszem nie każdy urodził się marketingowcem, ale trzeba być pozbawionym honoru człowiekiem by wciskać na siłę komuś taki sz.t, jaki Wy oferujecie. Można zasiąść w Orange lub PLAY i wciskać ludziom abonament, bo bez telefonu jak bez ręki. Ale bez mopa parowego można żyć szczęśliwie.
2
Olka 2015-12-01 23:40:16
Przykre jest to,ze osoby ktore maja dobre opinie nigdy ich nie pisza a te ktorym chocby kolor biurka nie odpowiadal pisza te wypociny. Pracuje w tej firmie juz jakis czas. I napisze tylko kilka jak dla mnie najwazniejszych kwestii - pieniadze zawsze na czas(jesli sie starasz i chcesz sprzedawac to mozesz naprawde dobrze zarobic), atmosfera pracy jest bardzo mila,ludzie pomocni,supervisorzy mega w porzadku, sa roznego rodzaju konkursy,zabawy w ktorych tez mozna zgarnac calkiem fajne pieniadze dodatkowo,dbaja o swoich pracownikow, motywuja nas nawzajem. Jesli cos Wam nie pasuje w tej firmie to znaczy,ze nie macie bladego pojecia jak jest w innych call centrach lub w ogole jak potrafia byc gnojeni ludzie w innych firmach. Praca na tzw "sluchawce" to nie jest praca dla kazdego. Nie kazdy sie w tym odnajdzie. Rzygac mi sie chce jak czytam niektore Wasze opinie nie wiem czego sie spodziewacie? Ze za pierdzenie w stolek dostaniecie grube kokosy? Ze nikt Wam nie zwroci uwagi jak nie bedziecie nic robic a jeszcze poglaszcze po glowce? Tak to nie dziala. Odsylam do lektury i poczytania opinii o jakiej kolwiek innej firmie tu lub na jakim kolwiek innym forum. Do rzadkosci nalezy aby byly one pozytywne ze wzgledu na to co napisalam powyzej. Takze ludzie jesli szukacie pracy to z wlasnego doswiadczenia polecam. Nie sprobujecie nie bedziecie wiedzieli :)
5
były 2015-12-04 19:21:12
Problem tej firmy to stawianie nierealnych celów i wymagań pracownikom.

Produkty zasadniczo dobre, choć w międzyczasie sprzedawano sporo tandety. Jak ktoś kupił chińską bieliznę bezszwową czy Pest Reject, to raczej wylewał pomyje na dzwoniącego niż kupił od ręki szybkowar za 400 zł.

Sprzedaż na telefon to była dobra 20 lat temu. Teraz wszystko przejmuje internet. A firma cisne, co chwilę przychodzą nowi pracownicy, bo trudno się z takim pracodawcą za marne pieniądze na dłużej związać.
ania 2016-01-05 14:24:33
niskie prowizje nieosiągalne dla zwykłych śmiertelników
chamska kadra wyższa
kłamstwo na kłamstwie od samego początku generalnie nie polecam!!!
lepiej poświęcić więcej czasu i mieć normalna pracę niż bujać się ze studiem moderna bo to strata czasu!!!
Żenua 2016-01-05 22:35:42
Ta firma to jakaś ściema! chcą abyście sprzedawali renovatory gdzie 95% klientów jest bardzo nie zadowolonych. Chcą byście proponowali clear view za 69zł dostępne na allegro za 10zł, no i najlepsze są cele! osiąga max 5% firmy (i to ludzi którzy mają swoje wtyki bo bez tego dzwonicie najgorsze badziewie) pamietajcie, w dobrej firmie to pracownik pilnuje pracodawcy nogami i rękoma a nie na odwrót jak tu! cóż jaka płaca tacy pracownicy :) byłam zobaczyłam odeszłam Pozdrawiam :)
3
Studio Moderna Polska sp. z o.o 2016-01-07 08:32:07 [pracodawca]
@aniu - system prowizyjny jest taki sam dla wszystkich pracowników firmy i jest on tak skonstruowany, żeby każdy pracownik który ma sprzedaż otrzymywał premie miesięczne.
grzesiek 2016-01-20 11:13:31
hej bylem u nich jakiś czas temu na szkoleniu. Wszystko się zgadza szkolenia są prowadzone tak jak są to ich prawa według mnie żałośnie ściemniają o tych produktach (na moje oko strasznie lipny towar).
Jednak najważniejsza sprawa, o której chcę napisać to przez wszystkie te dni kiedy przychodziłem na szkolenie mieli ZEPSUTE DRZWI!! trzeba było walić żeby ktoś otworzył najszybciej wchodziło się z pracownikami którzy dzwonili do innych żeby otworzyli im drzwi:))))

ŻAŁOSNE!!!!!!!!
mam nadzieje, że już naprawili te drzwi buchahahaha !!
Tenecy 2016-01-20 23:26:38
Grzesiek ja codziennie wychodzę na fajka i drzwi sa sprawne. Może po prostu nie zrozumiałeś idei karty zbliżeniowej. Przykłada się do czytnika i można wejść.
2
Sprzedawca 2016-01-28 15:00:14
Praca w sklepach firmowych Studio Moderna jest ok. Faktycznie po okresie próbnym, jak się sprawdzisz, umowa na stałe. Fajna atmosfera, wszyscy się znają. Ciśnienie na wynik jest ale premię można zarobić.
Sprzedawca 2016-01-28 15:08:01
Praca sprzedawcy - konsultanta sprzedaży w sklepach firmowych Studio Moderna jest ok. Po 3 miesiącach, jak się sprawdzisz, faktycznie umowa na stałe. Atmosfera jest fajna, wszyscy się znają. Ciśnienie na wynik jest ale premię da się zrobić.
pablos niestety nazywany "pawciem" 2016-02-08 02:11:00
fakty:
- zdecydowanie zbyt duża część wpisów nie dotyczy pracy i jej warunków
- zdecydowanie zbyt duża część wpisów pochodzi od osób, które karierę zakończyły na etapie szkolenia
- praca w SM to praca w sprzedaży (dla niektórych to może być szok ale sprzedawca powinien sprzedawać)
- CHRL produkuje wszystko...atomówki, zelówki, statki, kartofle, garnki... i np smartfony z jabłkiem , wolałbym aby były produkowane w Polsce ale jeżeli miałbym za to zapłacić więcej to mój punkt widzenie mógłby ulec zmianie (nie dotyczy pyr;);p)
- SM wypłaca wynagrodzenie do 10ego
- SM płaci za szkolenia zgodnie z odpowiednimi zapisami w umowie
- SM daje możliwość uzyskania umowy o pracę i płynących z jej tytułu benefitów
- SM daje 50% zniżki pracowniczej na swoje produkty
- SM daje możliwość uzyskania m.in. 6000 zł premii (brutto)a na słuchawkach są osoby które co miesiąc dostają więcej (nie piszą o tym bo pracują, odpoczywają lub wydają ciężko zarobione piniądze;p)
- W SM można wykupić pakiet medyczny oraz kartę na siłkę z dofinansowaniem
- W Wwa jest wiele CC - nie ma takiego jak Moderrrna
- Jeżeli w sprzedaży jesteś tak dobry jak myślisz to osobiście nie znam CC w którym sprzedawca obecnie może zarobić więcej (*to moja trzecia praca w CC, od znajomych "znam" warunki w około 20 innych mogę je wymienić z nazwy ale mi nie wypada)
- wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, są tacy co chcieli to sprawdzić i wrócili do SM
- spv siedzą przy komputerach (swoich i cudzych) ale to nie dziwi bo ciężko biegać dookoła monitora i czytać/pisać (sprawdzone - wszyscy to potrafią - czytać/pisać) - w przypływie boskiego natchnienia jeden spv aby nie mówiono o nim, że siedzi przy komputerze położył się obok niego - niestety okazało się, że wtedy ciężko klikać myszką;p
- atmosferę w SM tworzą ludzie, którzy tam pracują - większość jest uśmiechnięta

mity:
"W potocznym rozumieniu, mit jest określeniem na fałszywe przekonanie o danej osobie lub wydarzeniu" - źródło wikipedia

ktoś chce i może tracić czas na mity? zazdroszczę...czasu..i pozdrawiam z urlopu :-)
3
anka 2016-02-23 13:44:49
widze ze musicie mocno sie pocic zeby sciagnac pracownikow skor tutaj tak bardzo zachwalacie :))))
ja generalnie nie polecam praca do kitu, ludzie nie chca rozmawiac odrzucaja badz rozlaczaja rozmowe.
Studio Moderna Polska sp. z o.o 2016-02-25 08:22:19 [pracodawca]
@Anka - w każdym Call Center zdarzają się klienci, którzy nie mogą bądź nie chcą rozmawiać z konsultantami. Całe szczęście, że więcej mamy takich którzy chętnie z Nami rozmawiają i kupują Nasze produkty. :)
2
justa 2016-03-12 10:54:50
naprawdzie w koncu drzwi zeby nie bylo obciachu jak bedzicie lowic nowy narybek:)))
nieploecam pracy w tej "firmie"
1
cosmia 2016-03-13 17:43:00
Mam krótkie pytanie: czy wiecie mneij więcej ile zarabia się w Studio Moderna jako junior internet specialist?
Studio Moderna Polska sp. z o.o 2016-03-14 08:39:28 [pracodawca]
@justa - drzwi do Naszej firmy otwierają się automatycznie, więc nikt nigdy nie miał problemu z dostaniem się do Nas. :-)
Studio Moderna Polska sp. z o.o 2016-03-14 08:47:36 [pracodawca]
@mimo - zachęcam do przesłania swojego CV na nasz adres rekrutacyjny: rekrutacja@studio-moderna.com Na rozmowie rekrutacyjnej opowiemy Ci jak wygląda praca w Naszej firmie na stanowisku konsultanta telefonicznego.
Osoby, które realizują swoje cele sprzedażowe osiągają wysokie premie miesięczne, a dodatkowo mają szansę uzyskać również premię kwartalną, więc jest o co walczyć.
adam 2016-03-14 18:41:11
byłem widziałem nie polecam!!!
wszystkich szukających opinii o studiu moderna proszę czytać wcześniejsze wpisy najlepiej te negatywne uważam że są prawdziwe i zgadzam się z nimi w 100%.

Geniusz Mściciel 2016-07-28 18:32:51
2015r. Studio Moderna (dawny Top Shop), Warszawa ul. Cybernetyki 9, Specjalista ds. sprzedaży – Była to infolinia wychodząca; niestety nie załapałem się na infolinie przychodzącą bo zostałem osz*ka*y w 4 life Direct – oni wcześniej zaprosili mnie na szkolenie (różnica była chyba 1 dnia). Dzięki tej sytuacji straciłem możliwość posiadania umowę o pracę, wysokiej pensji i codziennych wakacji - dosłownie. Moja praca polegała wykonywaniu połączeń do klientów którzy kupili jakiś produkt sklepu (przez infolinię czy w sklepie internetowym) i do sprzedaż im czegoś znowu. My nowo przyjęci byliśmy posadzeni na bazę „regular” i przez kilka miesięcy (od 3 do 6 miesięcy) dzwoniłbym właśnie do przypadkowych klientów którzy kupili jakiś produkt choćby jeden. Musiałem się męczyć bardziej niż „stara gwardia” i przez te kilka miesięcy zarabiać po 1600 zł. Dopiero po przejściu na umowę o pracę i włączeniu mi możliwości pracy na „nowych bazach” (ktoś dopiero co zakupił produkt), „bazach klubowych” (karta club 5 – mieli specjalne zniżki, było tu znane określenie „pelikan” - to tacy klienci którzy kupują wszystko co dostępne) i wtedy razem z premiami zarabiałbym od 4 tyś. Złotych, nawet do 6 tys. złotych. Nie miałem ochoty czekać tak długo i poszedłem do innej pracy w której myślałem że będę od razu zarabiać pieniądze - niestety tak nie było.
160 godzin miesięcznie = 1600 zł, umowa zlecenie.

Dla mojej ciekawości napiszcie: na infolinii przychodzącej ile zarabia się pieniędzy?
2
Xyz 2016-09-21 13:23:12
Ok 8-10tys
Piotrek 2016-10-11 16:23:48
Jeśli jestes dobry w namawianiu na nie potrzebne zakupy praca jest dla ciebie :D
uka 2016-10-11 16:24:40
Na pewno warto, bo i wypłata jest terminowa u nich.
Zostaw swoją opinię o Studio Moderna Polska sp. z o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Moderna Polska sp. z o.o