Łazienkaplus.pl S.A

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Łazienkaplus.pl S.A

Opinie o Łazienkaplus.pl S.A Poznań

Nie przegap nowości o Łazienkaplus.pl S.A!

Tob

15.05.2026 15:08

Aplikował ktos na stanowisko przedstawiciela handlowego? Jakie jest wynagrodzenie i samichod służbowy?

Ja39

19.08.2025 09:39

W jakich godzinach pracuje biuro obslugi klienta ? Nie było podane w ofercie pracy...

27.08.2025 14:58

Jest taka informacja na stronie sklepu, do znalezienia w 20 sekund po wejściu na nią. Jeśli takie coś Cię przerasta, to myślę, że aplikowanie nie ma sensu
    Łukasz

16.03.2023 14:49

Chyba nie często firma szuka nowych osób do pracy, co? Akurat jestem w trakcie szukania pracy i nawet archiwalnej oferty nie znalazłem. No chyba, że tam trzeba iść samemu cv zanieść? Spodobała mi się tu jedna opinia , że firma nie patrzy sztywno na wynik a na pracownika. W czym to się przejawia i czy dalej tak jest? :) Dawniej pisaliście o pracy na magazynie, która by mnie najbardziej interesowała w sumie, że zgrany zespół. Potwierdzacie, że nic się nie zmieniło, ludzie ci sami czy raczej się zmieniają? A może też podacie konkretną kwotę na start?

22.07.2025 16:42

Dodam sprostowanie do powyższej opinii,że zarządzający jako ludzie są super. Komunikatywni,z poczuciem humoru,empatyczni i musiały zrobić korporacyjny porządek bo w tej rodzinnej firmie atmosfera choć sprzyjająca strat było wiele. I to jest zrozumiałe,że do pracy przychodzi się pracować,a nie tylko miło spędzać czas i bimbac. Mi po prostu nie odpowiadała ta zmiana z luźnego, pozbawionego norm i zasad systemu pracy na wyśrubowane cele,punkty karne,kontrola jakości,normy itd. Zrozumiałe,że zarządzający magazynem muszą takie zasady wprowadzać. Więc prostuje,że pomimo tych zmian są ludzcy,wyrozumiali i empatyczni,zarówno poprzedni kierownicy jak obecni. Także atmosferę bijąca od przełożonych polecam, jedynie ostrzegam tych,którzy myślą,że to mała rodzinna firma,w ktorej ukryją się przed korpo rzeczywistością. Nie do końca tu w magazynie też jest małe korpo.

Terazniejszosx

23.07.2025 11:45

Problem jest taki, ze kiedys tez byly normy i zasady, ale odkad przyszly dwie panie normy i zasady sa wyssane z palca bo excel wszystko przyjmie 😊 a zasady sa jak w wojsku. Kiedys kazdy dbal o sprzet jak w swojej firmie, nie bylo niepotrzebnych zakupow, a teraz nowiutkie drogie szafki i biurka, duzo niepotrzebnego sprzetu, ale jest kasa to trzeba korzystac. Nieudolne ratowanie atmosfery. Zamiast robic impreze firmowa daja kase zeby kazdy dzial zrobil sobie sam „integracje”.
    Nuntia

03.07.2025 21:36

Asystent AI

Czy ktoś już tutaj pracował jako Grafik i mógłby się podzielić doświadczeniem, czy firma miała bardzo duże wymagania przy rekrutacji? Brak info o zarobkach mocno utrudnia ocenę, czy oferta była adekwatna do oczekiwań. Najważniejsze wymaganie to doświadczenie i potwierdzone portfolio z realizacjami do druku i kampanii online. Z benefitów najciekawsze było to, że praca odbywała się w trybie hybrydowym – do biura trzeba było przychodzić tylko we wtorki i środy.
    #Grafik
    Veritas

11.06.2025 11:48

Asystent AI

Była oferta na stanowisko Specjalista ds. obsługi klienta z językiem węgierskim. Wynagrodzenie nie zostało ujawnione, ale była umowa o pracę i system premiowy po okresie próbnym. Najważniejszym wymogiem była bardzo dobra znajomość języka węgierskiego w mowie i piśmie. Spośród benefitów najbardziej liczyła się możliwość pracy zdalnej. Jestem ciekaw, czy oczekiwano realnie wysokich kompetencji językowych i czy trudno było tam się wdrożyć, a może wymagania były zawyżone w stosunku do zarobków? Może ktoś się wypowie jak wyglądała rzeczywistość?
    #DoradcaKlienta
    Artur

02.06.2025 15:26

Nieczęsto spotyka się firmę, która potrafi być jednocześnie ogromna i ludzka. A tutaj - tysiące produktów, setki tysięcy klientów, a ja od pierwszego dnia czuję się, jakbym wpadł do paczki, a nie do korpo. To nie jest sklep, który tylko sprzedaje wanny i baterie. To zespół, który buduje coś większego - i to dosłownie, bo od 2023 działa jako Absulo w Czechach, Słowacji, Rumunii oraz na Węgrzech, a od niedawna także we Włoszech. Polska marka, europejskie ambicje i zero udawania. Jeśli kojarzycie Łazienkaplus.pl tylko z porównywarek cen - to serio warto zajrzeć głębiej.
    capo

08.06.2025 06:53

dziwnie tak czytać ze firma jest taka w porządku wobec pracowników gdzie padają sugestie do syndromu sztokholmskiego. to w czym są tacy dobrzy ze tak piszesz?
    Pirat

08.06.2025 16:29

Zastraszeni bo nie chcą stracić pracy a ten kto nimi zarządza ma jakąś dziwna manierę poczucia pól bogiem że może wszystko i że lepiej zamknij ryj bo ty tu nic nie zdziałasz

19.12.2024 22:33

4 lata pracy w magazynie wspominam w wiekszsci raczej pozytywnie i nigdy nie opiniuje w sieci.W tym wypadku zrobię wyjątek aby dodać pewną uwagę aby może skłonić osoby zainteresowane do autorefleksji.Są lub były osoby decyzyjne w firmie,które wykluczyły mnie,okazały się nie wyrozumiałe w pewnej sytuacji losowej i dwulicowe.Kilka lat spędzonych w tej firmie dzięki Bogu upłynęły we względnym zdrowiu bez tragedii.Wydaje mi się,że wykazałem się dyspozycyjności a,pracowitością,zdyscyplinowaniem i dobrą frekwencją.Do pewnego momentu kiedy pojawił się u mnie dramat-po wielu latach zostawiła mnie partnerka i musiałem mierzyć się z koniecznością utraty mieszkania i pewną chorobą.Wiem,że są większe niż te dramaty ale każdy mierzy swoją miarą temperaturę własnych niepowodzeń.Zmagając się już wcześniej z depresją załamałem się bo byłem zakochany.Stałem się nadwrażliwy,nadpobudliwy,nieobecny,przytłoczony.Coraz częściej nie pojawiałem się w pracy.Postanowilem poinformować o tym przelozoną,ze wspołpracy z ktörą byłem do tej pory zadowolony. Wykazała się empatią ale mój stan nie zdawał się zmieniać.Praca w tej firmie pomimo ,że była poniżej moich kwalifikacji dawała mi siłe do życia i pieniądze na przetrwanie.Podjalem się jej świadomie,żeby sprawdzić czy podołam fizycznie wymagającym zadaniom i może ewolułuje stanowiskowo.Z czasem postanowiłem zamieśc swój dramat pod dywan i przez kilka kolejnych miesięcy kontynuowałem zatrudnienie z maską nieugiętego.Tymczasem prywatne problemy się piętrzyły i nie czułem się na siłach żeby kilku z nim sprostać.Moze działałem impulsywnie ale postanowilem zwolnić się za porozumieniem stron i wyjechać za granicę.Odmowiono mi tłumacząc,że mam 3 miesiące wypowiedzenia. Moj stan się pogorszył.Bylem miesiąc na L4 i wtajemniczając właściciela firmy w swoją sytuację pozwolono opuścić mi firmę na moich warunkach.Wiem było wokół tej sytuacji trochę dramy i zamieszania(straciłem emocjonalna odporność i balans) ale kiedy po 1,5 roku prosiłem po powrocie o możliwość powrotu odmówiono mi tłumacząc,że firma nie chce podjąć że mną współpracy ze względu na okoliczności mojego odejścia. Wniosek-brak empatii,powszechne w Polsce oczekiwanie od faceta,że ma być twardym Herosem bez prawa do załamań i okazywania emocji,że ma zawsze stanąć na wysokości zadania,a najgorsza w tym była ta świadomosc ,że za taka postawa stoją osoby wykonujące lżejsza niż magazynier pracę umysłową za większe pieniądze,wygrzewające swoje ciepłe fotele przed ekranami komputerów. Nigdy w tej firmie nie miałem tego typu kompleksów bo znałem przyczynę mojego tu i teraz i sam wcześniej kilkukrotnie wykonywałem lżejsze prace umysłowe ale czułem taki brak zrozumienia i wykluczenie więc mam wrażenie,że w tej firmie w pewnych działach brakuje przyzwolenia na obnażenie się ze swoich dramatów,a odrealniony pewnie właściciel i jego świta może żyje w cukierkowej bańce uszytej z wyobraźni pt.jest tylko szczęście,sukces i pieniądze,a pracownik ma obowiązek tak pracować,żeby ten zawsze sukces był bez dram i niedomagań.Moze Was przyszłych pracowników podobne odrzucenie w przypadku kryzysu emocjonalnego nie spotka ale uważajcie,jakie karty odkrywacie bo możecie stracić pracę i spalić most.Rzeczywiscie lepiej u czuć się oddzielać problemy prywatne od zawodowych bo może taka firma zarządza już sztuczna inteligencja,a nie czlowiek.Filozofia podobna jak w większości przypadkow-najwazniejsze żeby była wuchta siana ,nieważne jakim kosztem zdobyta i najlepiej morda w kubeł.Bez uprzedzeń i kreowania stereotypów ale widocznie od ludzi handlujących rzeczami,logistyków i planistów analizujących spadki i wzrosty przychodów tak pozadanej mamony nie można spodziewać się wyższego poziomu człowieczeństwa i empatii. Taka mają etykę pracy.Badzcie na to gotowi.

18.01.2025 15:59

Nie masz co zalowac:) to juz nie ta sama firma co kiedys, odeszlo bardzo duzo starych pracownikow w ostatnim czasie. Zdrowka i powodzenia. (usunięte przez administratora)
    Na słuchawkach

12.06.2024 08:55

Pracuje w obsłudze klienta, najbardziej cenię sobie pracę hybrydową, że dwa tygodnie mogę pracować z domu. Podoba mi się też organizacja pracy, że każdy wie co ma robić. Do tego wolne weekendy. Nikt nie dogryza, więc chce się do pracy przychodzić. Jest luźna atmosfera i wszyscy są równi. Generalnie są tam ludzie których się lubi, mają te same wartości, szczerość i uczciwość, a to zawsze było dla mnie ważne.
    Poszukujący pracy

28.05.2024 12:41

Czy te wszystkie zażalenia były zgłaszane "wyżej", czy były rozmowy o tym, że jest problem z koordynatorami/ przełożonymi?
    XDDD

28.05.2024 13:04

Wszystko było zgłaszane wyżej. Zarząd zrobił anonimowe ankiety, które wszyscy potraktowali poważnie i brak jakiegokolwiek odzewu. Jednym słowem zrobił się beton nie do przebicia. Podsumowując nie polecam
    Pracownik :(

27.05.2024 10:54

@Jeszcze pracownik dokładnie, w punkt. Brawo Ł+ za takie traktowanie ludzi, Jeszcze jakiś czas temu liczyli się tutaj ludzie, był szacunek, była kultura, do pracy przychodziło się z chęcią, niestety teraz tego nie ma. Została tylko klika korpo ludków, którzy zawładnęli Ł+ i wprowadzają zmiany, które doprowadzą do upadku tej firmy, a może właśnie o to chodzi? Ludzie nie mają już motywacji, nie mają zaangażowania, jest totalana niechęć do pracy, a wcześniej oddawali serce tej firmie. I jeszcze żeby było mało, to wymagań masa, pracy coraz więcej, a wynagrodzenia pożal się Boże. Co się stało z firmą, w której była rodzinna atmosfera, do której przychodziło się z chęcią i ze stu procentowym zaangażowaniem wykonywało się swoje obowiązki? Zarząd jeszcze nie zapaliła się Wam lampka, że źle się dzieje?

29.11.2023 11:43

Na jaki czas zawierane są umowy w Lazienkaplus? Umowa Próbna na 3 miesiące a potem na czas nieokreślony czy występują 3 umowy?
    lalaland

05.12.2023 12:53

3 msc nastepnie chyba na rok z tego co kojarzę.
    F

11.01.2023 16:25

Czy planowane są podwyżki w związku z ustawowym wzrostem minimalnej płacy?
    Inna

05.02.2023 00:07

Jeśli chodzi 9 kasę t9 zależy od działu. Są premie różne. Praca jest z reguły ok bo to firma nastawiona na człowieka a nie twardy wynik. Najlpesze moje kilka lat zawodowych
    @pracownikodkilkulat

15.10.2023 16:48

O podwyżkach się tylko mówi co kilka miesięcy. Od 3 lat nie otrzymałem absolutnie żadnej podwyżki. Szkoda, bo warunki pracy naprawdę są dobre a ludzie świetni w każdym dziale.
    pracownik magazynu

25.08.2022 21:57

Kilka zdań na temat pracy w magazynie łazienki. Zacznę od tego, że zbieranie towaru to praca dla osoby która lubi dużo spacerować . Przy 8h można pokonać dystans ok. 20 km a wspinając się po antresoli można poczuć się jak zdobywca przynajmniej Tarnicy (Bieszczady 1346 m.n.p.) Pomijając kwestię spacerowicz to praca na magazynie Ł+ (zmiana Michał i Przemek) nie należy do najgorszych. Kierownicy Michał i Przemek to bardzo zgrany zespół. Michał troszkę teraz mniej wyśpiewuje, Przemek troszkę skryty ale też coś pod nosem potrafi zaśpiewać. Panowie kierownicy bardzo dobrze odnoszą się do pracowników. W przypadku jak jest jakiś problem to w sposób bardzo opanowany potrafią go rozwiązać. Oni są motorem napędowym i mimo ciężkich chwil zmęczenia swoim żartem „Jazda dziewczyny do roboty”, „Uwaga logistyk na magazynie”, „Adam gościa masz” dostarczają zastrzyk pozytywnej energii. Dla właściciela taki zespół to skarb. Ja osobiście polecam pracę na magazynie Ł+.

05.09.2022 07:47

Zawsze umowa o pracę, nawet podczas okresu próbnego.
    Zzz

24.09.2022 21:15

Określony

18.09.2022 19:10

Braliście udział w aktualnie prowadzonej przez Łazienkaplus.pl S.A rekrutacji na stanowisko Specjalista Ds. Wsparcia Sprzedaży? Wiecie coś więcej na temat pracy u tego pracodawcy?

19.09.2022 20:46

Nie udało mi się zdobyć stanowiska, o które się ubiegałam ale mimo to proces rekrutacji i firmę oceniam bardzo dobrze. Świetne dwie rozmowy i dobrze zaprezentowany charakter pracy. Odpowiedzą zwrotna w obiecanym terminie.wszytko jak należy

30.06.2022 11:19

rosemary

11.07.2022 16:40

o pomoc można się zwracać do każdego. I do koordynatora, i do kierownictwa i do każdego pracownika. Wszyscy są chętni do pomocy i bzdura jest to co napisała zmarnowana.
    Obecny pracownik

11.07.2022 17:07

Również nie zgadzam się z tą opinią. A pracuję juz kilka lat. Nasza szefowa jest bardzo ok i zawsze mogłam i mogę z nią pogadać o wszystkim. Opinia jest bardzo niesprawiedliwa. Ponadto, rekrutacją, wdrażaniem, organizacją szkoleń zajmuje się od 2 lat koordynator .

02.05.2020 11:18

Czy można liczyć w Łazienkaplus.pl S.A na prywatną opiekę medyczną?

27.04.2022 14:28

mamy opiekę medyczną

22.06.2022 16:22

Od roku jest dostępna prywatna opieka medyczna :)

30.05.2022 13:50

Jesteśmy w trakcie kończenia naszej łazienki. NIESTETY był BRAK elementu zestawy montażowego kolanka . Nie została nam uwzględniona reklamacja.wczrsniej wysłano nam inny zestaw montażowy. Dla mnie części brakujace to też w moim słownictwie zestaw montażowy. Niestety reklamacja nie została uznana Zostaliśmy bez brakujących części montażowych kolanka Staramy się teraz o zakup bezpośrednio u producenta.. Pytaliśmy się też w pobliskich sklepach ale też zdążyło im się nie posiadać takiego kolanka w zestawie No ale skoro WY twierdzicie, że SA te części zawsze w przesyłce, to pewnie tu też byłyby w tym sklepie . WC i bidet są prześliczne Deski również super Szkoda, że taka sytuacja braku części tak bardzo pogorszyła moją opinię Proszę o sprawdzanie przesylek, skoro nie tylko do nas nie trafiają wszystkie części zestawu montażowego.

04.04.2022 10:12

Czy poziom wynagrodzeń w Łazienkaplus.pl S.A uległ zmianie od czasu dodania ostatnich opinii? Pojawiły się nowe ogłoszenia na Pracuj.pl 1 kwietnia.

13.04.2022 09:41

tak, przez ostatnie pół roku były dwie podwyżki na magazynie

20.04.2022 12:36

Jakotako

30.11.2020 14:02

Poziom wynagrodzeń w firmie to żenada zwłaszcza dla pracowników, którzy pracują znacznie dłużej niż reszta załogi. W okolicy można znaleźć znacznie lepsze stawki...
    l+

06.11.2021 09:25

zgadza sie w okolicy sa lepsze stawki, wartosciowi pracownicy odchodza z firmy idac za lepszymi wyplatami

08.09.2021 16:57

a propos rekrutacji na pracownika obsługi strony internetowej, SKANDAL !!!! pani umawia się na rozmowę w sprawie pracy na godz. 13.00, o godzinie 13.20 nadal biuro zamknięte, brak odzewu na podany numer telefonu, 70 kilometrów zrobionych na darmo i poświęcony czas, jak ta firma działa jak proces rekrutacji to po prostu (usunięte przez administratora)

09.09.2021 16:05

jestem po rozmowie z panią rekrutor/ką, zaistniał niezbadany zbieg okoliczności i telefony nie zadziałały, ok, może tak było, uzgodniony został następny termin spotkania, napisze jak to się zakończyło

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Łazienkaplus.pl S.A?

Kontakt - Łazienkaplus.pl S.A

Składowa 17 62-023 Poznań

Branża główna: E-commerce i sprzedaż online
    Qwerty

10.08.2021 14:45

Zarobki tak dramatycznie niskie, że nawet Ukraińcy masowo sie pozwalniali kilkanaście dni temu xD

10.06.2021 12:30

Czy Łazienkaplus.pl S.A zapewnia kartę multisportu?

06.08.2021 12:36

Tak, jest opcja karty multisporta

01.03.2021 11:36

Ile jest zmian w Łazienkaplus.pl S.A?

24.05.2021 17:18

Na magazynie są 2 zmiany tj. 6-14, 14-22

20.11.2020 11:02

Jak długo trwa proces awansu w Łazienkaplus.pl S.A?
    PRACOWNIK

17.12.2020 21:16

Jak zrobisz 10 pompek to rok, a jak 100 przysiadów może skróci się okres do 0,5 roku...

11.08.2020 11:20

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
    Anon

26.10.2020 15:48

Tak
    Tifek

22.05.2019 09:38

To (usunięte przez administratora)! Piszą sobie świetne opinie a w rzeczywistości (usunięte przez administratora)ostarczyli zupełnie inny przedmiot niż ten opisany i zamówiony a teraz nie chcą przyjąć reklamacji! Nie interesuje ich nawet prawo zwrotu przez konsumenta towaru kupionego na odległość. Zalecam trzymać się od nich z daleka!
    lou

01.12.2019 14:17

to prawda, standardy wewnętrzne i poziom obsługi poniżej krytyki
    PATRYK

12.10.2020 17:26

Oj to ja nie wiem z jakiej łazienki pan miał towar. Ja zamawiam już od wielu lat i nigdy nie miałem problemu z towarem / zwrotem towaru. Bardzo miła obsługa i fachowa pomoc.
    PAN X

05.04.2020 10:12

Korzystając z okazji postanowiłem napisać kilka zadań na temat pracy w firmie Łazienka Plus. Bardzo fajna firma. Odpowiednie osoby dopasowane do pełniących funkcji. Kierownik Michał (magazyn) zawsze opanowany z mega ciekawym poczuciem humoru potrafi trafnie rozwiązać problem. Ludzie na magazynie też super dopasowani. Właściciel firmy dba o integrację załogi. Zaprasza na wspólne imprezy – zabawa karnawałowa, wigilia firmowa. Jeżeli zrealizowane zamówienia przekraczają rekordową ilość to też można się spodziewać podziękowania w postaci słodkości (cukierki, ciastka itp.) Bardzo miły gest. W obecnej trudnej sytuacji zadbano o maksymalne oddzielenie zmian na wypadek podania kwarantannie całej jednej zmiany aby zachować ciągłość dostaw do klienta. Wprowadzono środki dezynfekujące, rękawice. Po każdej zmianie odkażane są szatnie, skanery, wózki. Co do wynagrodzenia to mogę powiedzieć, że nie jest wygórowane. Może znaleźć pracę w okolicy za większe wynagrodzenie. Ale czy warto zarabiać minimalnie więcej i pracować w (usunięte przez administratora)? Ja osobiście polecam tą firmę.

07.10.2019 14:04

Wypłacają dodatkowe nagrody w Łazienkaplus.pl S.A?
    kerownik

09.10.2019 12:32

Tak. Jak staniesz na głowie to 100zł, a 20pompek to 50zł.
    tak

19.02.2020 21:26

Są
    Justyna

15.01.2020 21:49

Co wchodzi w benefity w tej firmie ? Można liczyć na multisporta czy słabo?
    tak

19.02.2020 21:25

Jest multisport w firmie.
    Alan

28.11.2019 21:36

NIe polecam. Firma niepoważna w stosunku do pracowników. Poziom obsługi zamówień i reklamacji poniżej krytyki. Brak profesjonamizmu, częste błędy w realizacji zamówień. NIc dziwnego, stać ich tylko na zatrudnianie Ukraińców, którzy słabo po Polsku rozumieją.

06.10.2019 11:51

Zdecydowanie polecam. Pracuje tu od pewnego czasu. Bardzo miła atmosfera, którą tworzą wszyscy pracownicy. Kierownictwo pomocne, wyrozumiałe i otwarte na propozycje zmian. Warto złożyć tu CV. Zapraszam :)
    On

22.08.2019 17:19

jak sie pracuje w magazynie w Koninku?
    Jasiek

04.01.2019 12:38

Firma ma sporo dobrych opinii na forach. Może ktoś wie czy potrzebują aktualnie pracowników?

18.05.2019 21:48

Cały czas można wysyłać CV na mail podany na stronie (usunięte przez administratora)
    Faraon

07.01.2019 14:59

Ktoś napisze ile średnio zarabia magazynier(netto)

18.05.2019 21:46

Razem z premią około 2500.
    Faraon

04.01.2019 12:12

Witam. Tak szczerze na jakie zarabki netto można liczyć jako magazynier-operator wózka
    karol

08.03.2018 16:14

Witam na jakie zarobki mozna liczyć w tej firmie
    Żabol Majster

03.12.2017 13:30

Witam, pracowałem w Łazience około roku, jako magazynier, czas dobrze wspominam, codziennie jakieś jaja, atmosfera rodzinna, wigilia bardzo wesoła, kierownik Kuba do pogadania, Disco Szumilas odstaw używki :D
    Kropek

17.10.2017 23:55

Czytam niektóre opinie i mam wrażenie, że pracowałam w innej Łazienceplus ;) Pracowałam w tej firmie pół roku, odeszłam by realizować się zawodowo w kierunku, w którym się kształciłam. Dla tych, którzy chcą podjąć pracę w tej firmie: - wypłata najczęściej jest wcześniej niż powinna. Nigdy nie zdarzyło się, żeby się spóźniła. - nigdzie nie miałam tak dobrej atmosery w pracy. Nigdzie. Ludzie są tutaj naprawdę cudowni, chętni do pomocy. W razie pomyłki (każdemu się zdarza) usłyszycie "spokojnie, wszystko da się odkręcić". W księgowości pracują spoko kobietki, które też zawsze pomogą. Nigdy w całej swojej karierze zawodowej nie miałam tak wspaniałego kierownika. Wiadomo, zawsze trafi się ktoś kogo się nie lubi, ale uwierzcie mi, takie osoby na palcach u jednej ręki można zliczyć. - dojazd jest trochę męczący, ale też nie jest tak tragicznie jakby się wydawało. Czymkolwiek do Ronda Rataje i jeden przystanek autobusami sieci Kombus. - kasa nie jest powalająca, nie jest też tragiczna. Jednak 99% stanowisk jest tak odpowiedzialna, że w wielu firmach za podobne obowiązki można dostać te 400-500zł więcej. A to jest duża różnica. - z takich plusów, w piątki jest angielski w godzinach pracy. Można się zapisać i za symnboliczne 5zł chodzić sobie na lekcje. Charakter firmy jest bardziej rodzinny niż korporacyjny. Nawet z zarządem jest się na "Ty". Zarówno prezes, jak i członkowie zarządu znają praktycznie wszystkich praconików. Rozmawia się z nimi całkowicie normalnie. To tyle.
    we

29.07.2016 17:48

hej widze ze szukaja na chwile obecna na kilka stanowisk miedzy innymi specajslity do spraw wprowadzania danych w Poznaniu do zadan nalezy ml.in. wprowadzanie danych do systemu komputerowego czy szybkie i efektywne rozwiązywanie zgłoszeń pracowników..
    bemyhero

03.03.2016 13:12

zgadzam się z komentarzem o obsłudze, pracownicy zdecydowanie znają się na rzeczy! :) cenowo tez super

Zostaw merytoryczną opinię o Łazienkaplus.pl S.A