Czy poziom wynagrodzeń w Łazienkaplus.pl S.A uległ zmianie od czasu dodania ostatnich opinii? Pojawiły się nowe ogłoszenia na Pracuj.pl 1 kwietnia.
Czy można liczyć w Łazienkaplus.pl S.A na prywatną opiekę medyczną?
Chyba nie często firma szuka nowych osób do pracy, co? Akurat jestem w trakcie szukania pracy i nawet archiwalnej oferty nie znalazłem. No chyba, że tam trzeba iść samemu cv zanieść? Spodobała mi się tu jedna opinia , że firma nie patrzy sztywno na wynik a na pracownika. W czym to się przejawia i czy dalej tak jest? :) Dawniej pisaliście o pracy na magazynie, która by mnie najbardziej interesowała w sumie, że zgrany zespół. Potwierdzacie, że nic się nie zmieniło, ludzie ci sami czy raczej się zmieniają? A może też podacie konkretną kwotę na start?
Ostatnio nie za bardzo układa się w branży wyposażenia. Jeżeli chodzi o prace na magazynie to zespół jest akurat bardzo zgrany. Na moim dziale ostatnio sporo się zmienia i bardzo na plus. Myślę warto podpytać dział HR mailowo poprzez @ na stronie. :)
Czy planowane są podwyżki w związku z ustawowym wzrostem minimalnej płacy?
A czemu o to pytasz ? Pracujesz tam ? Słabo płaca czy co ? Z opinii wynika ze całkiem fajna to praca…wiesz może czy jest tu oprócz podstawy jakiś dodatek czy socjal? albo może premie ?
Jeśli chodzi 9 kasę t9 zależy od działu. Są premie różne. Praca jest z reguły ok bo to firma nastawiona na człowieka a nie twardy wynik. Najlpesze moje kilka lat zawodowych
Brzmi trochę, jak by to była przeszłość? A propos działów, może dasz orientacyjnie jakieś widełki, żeby można było oszacować poziom zarobków w ogóle. Na razie chyba nie ma naborów, ostatnio były do IT, czy Performance Marketing Specialist. Niestety, żadnych widełek w ofertach :/
Braliście udział w aktualnie prowadzonej przez Łazienkaplus.pl S.A rekrutacji na stanowisko Specjalista Ds. Wsparcia Sprzedaży? Wiecie coś więcej na temat pracy u tego pracodawcy?
Nie udało mi się zdobyć stanowiska, o które się ubiegałam ale mimo to proces rekrutacji i firmę oceniam bardzo dobrze. Świetne dwie rozmowy i dobrze zaprezentowany charakter pracy. Odpowiedzą zwrotna w obiecanym terminie.wszytko jak należy
Dlaczego rozmowy były dwie, one się jakoś różniły przebiegiem i pytaniami czy te pytania na obu były zbliżone? W tej odpowiedzi zwrotnej dali Ci znać dlaczego nie zostałaś przyjęta?
Kilka zdań na temat pracy w magazynie łazienki. Zacznę od tego, że zbieranie towaru to praca dla osoby która lubi dużo spacerować . Przy 8h można pokonać dystans ok. 20 km a wspinając się po antresoli można poczuć się jak zdobywca przynajmniej Tarnicy (Bieszczady 1346 m.n.p.) Pomijając kwestię spacerowicz to praca na magazynie Ł+ (zmiana Michał i Przemek) nie należy do najgorszych. Kierownicy Michał i Przemek to bardzo zgrany zespół. Michał troszkę teraz mniej wyśpiewuje, Przemek troszkę skryty ale też coś pod nosem potrafi zaśpiewać. Panowie kierownicy bardzo dobrze odnoszą się do pracowników. W przypadku jak jest jakiś problem to w sposób bardzo opanowany potrafią go rozwiązać. Oni są motorem napędowym i mimo ciężkich chwil zmęczenia swoim żartem „Jazda dziewczyny do roboty”, „Uwaga logistyk na magazynie”, „Adam gościa masz” dostarczają zastrzyk pozytywnej energii. Dla właściciela taki zespół to skarb. Ja osobiście polecam pracę na magazynie Ł+.
Dobrze wiedzieć, że kierownicy są dobrymi ludźmi- znalazłam właśnie całkiem niedawno ofertę pracy na podobne stanowisko i tak chciałam dopytać o umowę- na jaki rodzaj umowy może liczyć nowozatrudniony?
O to dobrze bo zależy mi na stabilnej umowie a nie śmieciówce. Dają na czas określony czy potem można już dostać bezterminową?

To do kogo lepiej w pracy się zwrócić o pomoc, po to by zostać inaczej potraktowanym, a żeby pomoc była udzielona?
Nie zgadzam się z ta opinią. Dyrektorka jest osobą, do której można zwrócić się o poradę i zawsze służy pomocą. Nie spotkałam się nigdy z odmową, lub takim zachowaniem jak opisane powyżej.
o pomoc można się zwracać do każdego. I do koordynatora, i do kierownictwa i do każdego pracownika. Wszyscy są chętni do pomocy i bzdura jest to co napisała zmarnowana.
Również nie zgadzam się z tą opinią. A pracuję juz kilka lat. Nasza szefowa jest bardzo ok i zawsze mogłam i mogę z nią pogadać o wszystkim. Opinia jest bardzo niesprawiedliwa. Ponadto, rekrutacją, wdrażaniem, organizacją szkoleń zajmuje się od 2 lat koordynator .
Widzę, że mój post o (usunięte przez administratora)K został usunięty przez administratora. Czemu zatem służy ten portal, skoro nie można przedstawić obiektywnych opinii o pracy u danego pracodawcy, skoro później ma on moc kasowania komentarzy? Moja opinia nie jest ani subiektywna, ani odosobniona, w czasie gdy pracowałam w Łazienkaplus wielu pracowników podobnie czuło się zastraszonych i z niechęcią i strachem przychodziło do pracy. Sprawa była również tematem u prezesa i po jego interwencji pani K na chwilę przestała dręczyć podwładnych, jednak gdy sprawa której dotyczyła reprymenda ucichła, kierowniczka wróciła do swoich praktyk. Jak długo mój komentarz zdoła się tu utrzymać, tak długo będę przestrzegać przed pracą w tej firmie. Ja swoją przygodę w Łazienkaplus skończyłam u psychiatry i od ponad dwóch lat biorę antydepresanty, do czego kierownictwo w tej firmie niezaprzeczalnie się przyczyniło.
Jak długo czekaliście na odzew z Łazienkaplus.pl S.A? Oddzwaniają zawsze?
Czy można liczyć w Łazienkaplus.pl S.A na prywatną opiekę medyczną?
To super. A tak dopytam o premie. Są jakieś możliwości premiowe? Jak tak to ile można wyciągnąć wypłaty?
Jesteśmy w trakcie kończenia naszej łazienki. NIESTETY był BRAK elementu zestawy montażowego kolanka . Nie została nam uwzględniona reklamacja.wczrsniej wysłano nam inny zestaw montażowy. Dla mnie części brakujace to też w moim słownictwie zestaw montażowy. Niestety reklamacja nie została uznana Zostaliśmy bez brakujących części montażowych kolanka Staramy się teraz o zakup bezpośrednio u producenta.. Pytaliśmy się też w pobliskich sklepach ale też zdążyło im się nie posiadać takiego kolanka w zestawie No ale skoro WY twierdzicie, że SA te części zawsze w przesyłce, to pewnie tu też byłyby w tym sklepie . WC i bidet są prześliczne Deski również super Szkoda, że taka sytuacja braku części tak bardzo pogorszyła moją opinię Proszę o sprawdzanie przesylek, skoro nie tylko do nas nie trafiają wszystkie części zestawu montażowego.
Poziom wynagrodzeń w firmie to żenada zwłaszcza dla pracowników, którzy pracują znacznie dłużej niż reszta załogi. W okolicy można znaleźć znacznie lepsze stawki...
zgadza sie w okolicy sa lepsze stawki, wartosciowi pracownicy odchodza z firmy idac za lepszymi wyplatami
No i dobrze! Tak powinno być, skoro firma ich nie docenia to po co się męczyć, gdzie indziej lepiej płacą. Tamten komentarz był sprzed roku a skoro teraz odpowiedziałeś to chyba nic się nie zmieniło...
Czy w Łazienkaplus.pl S.A wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
a propos rekrutacji na pracownika obsługi strony internetowej, SKANDAL !!!! pani umawia się na rozmowę w sprawie pracy na godz. 13.00, o godzinie 13.20 nadal biuro zamknięte, brak odzewu na podany numer telefonu, 70 kilometrów zrobionych na darmo i poświęcony czas, jak ta firma działa jak proces rekrutacji to po prostu (usunięte przez administratora)
jestem po rozmowie z panią rekrutor/ką, zaistniał niezbadany zbieg okoliczności i telefony nie zadziałały, ok, może tak było, uzgodniony został następny termin spotkania, napisze jak to się zakończyło
Zarobki tak dramatycznie niskie, że nawet Ukraińcy masowo sie pozwalniali kilkanaście dni temu xD
Czy Łazienkaplus.pl S.A zapewnia kartę multisportu?
Ile jest zmian w Łazienkaplus.pl S.A?
Jak długo trwa proces awansu w Łazienkaplus.pl S.A?
Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
To (usunięte przez administratora)! Piszą sobie świetne opinie a w rzeczywistości (usunięte przez administratora)ostarczyli zupełnie inny przedmiot niż ten opisany i zamówiony a teraz nie chcą przyjąć reklamacji! Nie interesuje ich nawet prawo zwrotu przez konsumenta towaru kupionego na odległość. Zalecam trzymać się od nich z daleka!
Pragnę przypomnieć, że to portal dla potencjalnych pracowników. Takie opinie można napisać na FB lub na Google. To nie jest miejsce od tego. Proszę nie zaśmiecać forum.
To prawda sam tego doświadczyłem. Dostarczyli zły towar i po zareklamowaniu, powiedziali, że odrzucają, bo nie ma opakowania. Nigdzie w warunkach nie piszą, że trzeba mieć opakowanie!!!! Nic dziwnego, że dużo pozytywnych opinii na Opineo, skoro negatywne są odrzucane, pozytywne przechodzą bez weryfikacji
Oj to ja nie wiem z jakiej łazienki pan miał towar. Ja zamawiam już od wielu lat i nigdy nie miałem problemu z towarem / zwrotem towaru. Bardzo miła obsługa i fachowa pomoc.
Korzystając z okazji postanowiłem napisać kilka zadań na temat pracy w firmie Łazienka Plus. Bardzo fajna firma. Odpowiednie osoby dopasowane do pełniących funkcji. Kierownik Michał (magazyn) zawsze opanowany z mega ciekawym poczuciem humoru potrafi trafnie rozwiązać problem. Ludzie na magazynie też super dopasowani. Właściciel firmy dba o integrację załogi. Zaprasza na wspólne imprezy – zabawa karnawałowa, wigilia firmowa. Jeżeli zrealizowane zamówienia przekraczają rekordową ilość to też można się spodziewać podziękowania w postaci słodkości (cukierki, ciastka itp.) Bardzo miły gest. W obecnej trudnej sytuacji zadbano o maksymalne oddzielenie zmian na wypadek podania kwarantannie całej jednej zmiany aby zachować ciągłość dostaw do klienta. Wprowadzono środki dezynfekujące, rękawice. Po każdej zmianie odkażane są szatnie, skanery, wózki. Co do wynagrodzenia to mogę powiedzieć, że nie jest wygórowane. Może znaleźć pracę w okolicy za większe wynagrodzenie. Ale czy warto zarabiać minimalnie więcej i pracować w (usunięte przez administratora)? Ja osobiście polecam tą firmę.
Wypłacają dodatkowe nagrody w Łazienkaplus.pl S.A?
Potrzebuję porad związanych z zatrudnieniem u tego pracodawcy. Dlatego, tak na poważnie, możesz odpowiedzieć, jak to jest z tymi nagrodami/dodatkami? No, chyba że w ogóle ich nie ma i stąd ta ironia?
Dzięki za odpowiedź. Czyli w Łazienkaplus.pl są jakieś benefity. A napiszesz, jakie? Jest Medicover?
Jak się pracuje w Łazienkaplus.pl S.A?
Zobacz opinie na temat firmy Łazienkaplus.pl S.A tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Łazienkaplus.pl S.A?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Łazienkaplus.pl S.A?
Kandydaci do pracy w Łazienkaplus.pl S.A napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.