brak logo

Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Bo 2009-12-24 02:25:26
Firma dobra na maksymalnie 2 lata, bo jak utkniesz na dluzej to nikt cie nie bedzie chcial. Zatrudnia prawie 1000 ludzi, zarzadzana jakby bylo ich 20. Brak sensownych szkolen, slaby socjal, nieustanna rotacja stanowiskowa - kazdy musi umiec robic wszystko, brak mozliwosci rozwoju, niedouczeni managerowie. Z plusow diety na wyjazdach.
3
anonim 2010-03-16 11:37:39
Bo - 2009-12-24 02:25:26

Firma dobra na maksymalnie 2 lata, bo jak utkniesz na dluzej to nikt cie nie bedzie chcial. Zatrudnia prawie 1000 ludzi, zarzadzana jakby bylo ich 20. Brak sensownych szkolen, slaby socjal, nieustanna rotacja stanowiskowa - kazdy musi umiec robic wszystko, brak mozliwosci rozwoju, niedouczeni managerowie. Z plusow diety na wyjazdach.

Filma moze i jest normałna dla klientów, ale niestety nie dla pracowników.... Lubi zwodzić!!! to tyle, jesli sie da to prosze ją omijać!!!
ziutek 2010-03-28 21:43:41
Z lekka kitujecie. Jakoś nie zauważyłem, aby ludzie siedzący w Ericpolu nawet i 10 lat mieli jakieś problemy w znalezieniu pracy. Nikt ich nie taktuje jak "trędowatych" i bez problemów odnajdują się w Motoroli, Sabre, Nokia Siemens itp. Zasiedzenie powyżej 2 lat nie jest jakąś nieulezalną chorobą.
3
madierfakier 2012-07-05 11:19:07
Nie polecam aplikowania na programistę C++ w tej firmie w Krakowie. Kod przedpotopowy, można się tylko uwstecznić. Nudna i żmudna robota, do tego zespół składa się ze starych nieprzyjemnych cwaniaków, przez co praca nie jest przyjemna. Młodsi kierownicy rekrutowani chyba po jakiejś kosmetologii, 0 wiedzy technicznej, po prostu na tyle bezczelni i aroganccy, żeby myśleć, że mogą kierować zespołem IT.
Jedynym plusem są bardzo dobre warunki pracownicze, ale na kasę nie liczcie. Firma dobra, jeśli nie macie doświadczenia. Po roku, dwóch jest wiele przyjemniejszych i lepiej płatnych opcji do wyboru.
4
Ericpol, Kraków programista C++ - czy warto? 2012-09-01 22:47:11
Cześć
jestem jedną nogą w Ericpolu - być może już wkrótce będę dwoma (w przyszłym tygodniu mam spotkanie z teoretycznie przyszłym szefem, projekt związany z RNC) - ale czy gra jest warta świeczki?

przeszukałem sobie opinie - no i aż strach się bać - od negatywnych aż się roi - chociaż pozytywne też się zdarzą (głównie na zasadzie, że dobra na start na rok dwa lata, ale też i całkiem pozytywne opinie) - powiedzmy, że doświadczenie jakieś mam i na starcie mi aż tak bardzo nie zależy - czy wobec tego warto się tam pchać, czy dać sobie spokój (obecnie mam pracę, firemka jakich wiele w Krakowie, pieniądze poniżej średniej krajowej i lepiej w przyszłości raczej nie będzie i to jest główny powód szukania nowej pracy) - i jak już to próbować gdzie indziej

No i kto wie na ile można liczyć - (podaje w netto bo żyję za netto) - na początek 3000 czy więcej? a na stałe ile do tego dorzucą 200, 500 - czy w ogóle coś dodadzą?

Dodatkowo jeśli by można prosić - jak tam jest - pod względem pracy, można się czegoś nauczyć? jaka atmosfera (przyznam, że to w mojej obecnej firmie jest OK) w pracy? jakie jest kierownictwo? szkolenia? czy wykazywanie się daje wymierne efekty (dam coś od siebie to mogę na coś liczyć czy niekoniecznie, nie warto się starać, bo to czyste frajerstwo, nic z tego nie ma)

z góry dziękuję za odpowiedzi
zen 2012-10-11 12:35:24
O 3K netto na dzień dobry to możesz zapomnieć. Chyba ze jesteś bardzo dobry i doświadczony.
2
anonim 2012-10-12 17:09:42
zen - 2012-10-11 12:35:24

O 3K netto na dzień dobry to możesz zapomnieć. Chyba ze jesteś bardzo dobry i doświadczony.
Pakuj walizke i wiej z kraju...
realista 2012-11-11 11:55:11
anonim - 2012-10-12 17:09:42

zen - 2012-10-11 12:35:24

O 3K netto na dzień dobry to możesz zapomnieć. Chyba ze jesteś bardzo dobry i doświadczony.
Pakuj walizke i wiej z kraju...
Nie trzeba wiać z kraju, wystarczy wysłać CV do firm, które płacą więcej, a takich w Krakowie jest sporo.
Ericpol opiera się na taniej sile roboczej. Bardzo często zatrudnia się ludzi prosto po studiach, bez żadnego konkretnego doświadczenia. Skutek jest taki, że płacą mało jak na realia IT i mało kto doświadczony tam zagląda. Pewnie można tam dostać lepsze pieniądze po paru latach, ale jeśli można je dostać od razu w innych firmach, to po co czekać?
Eloma 2013-03-04 18:58:49
Kilka lat pracy i o firmie mogę powiedzieć że u mnie ma plusy za:
+ przyjemna atmosfera
+ niezły socjal

Praca z różnymi językami programowania (Zależy gdzie się trafi)
Ja do tej pory miałam kontakt z javą, C, perlem, pythonem, plex-em i assemblerem.

Jedyna rzecz która mogła by być lepsza (skoro to branża IT) to zarobki.
3
pajac 2013-06-11 08:13:34
jak wyglada proces rekrutacji i sama rozmowa kwalifikacyjna ?
sranonim 2013-06-21 12:50:53
@anonim: Odpowiedź jest taka jak w przypadku każdej innej firmy: tyle ile wynegocjujesz. Są widełki, ale one są jedynie po to, żeby kierownicy mieli wymówkę dlaczego po 3 latach uczciwej pracy możesz dostać jedyni 5% podwyżki. Możesz w Ericpolu dostać i 2000 i 10000 na rękę. Zależy co umiesz i jak negocjujesz. Jeśli zadajesz takie pytania to raczej jesteś kandydatem na te 2000 ( niecałe 3000 po okresie próbnym ).
sranonim 2013-06-26 15:48:47
anonim - 2013-06-21 15:42:20

dobre i te 3000. Wiesz no raczej z takim systemem wynagrodzeń czyli negocjowanie to nie spotkałem się. Okres próbny trwa 3 miesiące?
Spotkałeś się, tylko nie zdajesz sobie z tego sprawy. Widać jesteś bardzo świeży na rynku. Każda propozycja pensji jest negocjacją. Kwestia tylko tego czy masz po swojej stronie jakieś atuty, którymi możesz negocjować wyżej niż to co zaproponowane. Jeśli nigdzie nie pracowałeś wcześniej to nie masz raczej żadnych, oprócz tego, że rynek pracy IT jest rynkiem pracownika. Ale trzeba jeszcze mieć jakieś umiejętności/doświadczenie, żeby to wykorzystać. Jak już popracujesz 2-3 lata i poinformujesz kierownika, że zmieniasz miejsce pracy, to zobaczysz, że mimo iż wcześniej o byle podwyżkę było ciężko, a widełki były rzekomo nieprzekraczalną barierą, to nagle okaże się, że da się dać nawet i 50% podwyżki ;) Oczywiście podwyżka niemożliwa wegług widełek...
3
ioiii 2015-01-09 22:45:10
Czesc wszystkim a jaka jest atmosfera w tej firmie ? co dla przełożonego jest najważniejsze ? czy delegacje sa wpisane w ta firmę w jaki sposób pracownicy są rozliczani za wykonane zadania? jakie kompetencje wymaga pracodawca od przyszłego pracownika czy istnieją szanse rozwoju byłbym bardzo wdzieczny za odpowedz dziekuje
3
Mikon 2015-03-11 11:43:37
Chciałem się dowiedzieć czy według pracowników Ericpola, która świadczy usługi takie jak outsourcing IT, konsulting, szkolenia telekomunikacyjne, rozwiązania dedykowane IT, customizacje, na terenie Krakowa jest jakaś lepsza firma działająca w tej samej branży? Zastanawiam się czy nie byłoby warto tu aplikować?
janusz 2015-03-29 15:43:40
e tam, trochę moim zdaniem źloe zadajesz pytanie mój drogi Mikonie. ja szukając pracy raczej chciałbym zapytać jakie plusy są z zatrudnienia w Ericpol Telecom Sp. z o.o. i co ta firma lepszego może zaproponować jako pracodawca od konkurencji. w sumie to wybór jest spory w branży, trzeba wybierac najlepsze oferty
ITProgramista 2015-04-26 11:33:06
Musicie pamiętać ze wasza pensja na umowie to nie to samo co dostaniecie na rękę. Nie mam tu na musli brutto/netto. Ale to ze wypłacane masz 70% pensji zawsze + 30% jeśli nie masz żadnych opóźnień w projekcie. Wiec jak traficie do kiepskiego projektu(taki który od początku ma już opóźnienia) to na starcie masz 30% mniej niż wynegocjowaliście. Do tego nie jasne kryteria przyznawania premii.
brak 2015-05-16 09:45:01
Ta informacja jest nieprawdziwa. Nie ma możliwości, żeby pensja była obniżona przez "opóźnienia w projekcie".
SOKOL 2015-07-08 18:48:28
Jaki jest sens odchodzenia z firmy po 10 czy więcej latach? Jeśli jest tam dobrze to po co odchodzić? Jeśli jest źle, to po co siedzieć 10 lat? Ja uważam, że najlepsi, postępowi i inteligentni ludzie nie pracują w firmach na terenie Polski (bez względu na zarobki). Niby dlaczego? Co firmy w Polsce (wszystko jedno czy Polskie czy zagraniczne) mają do zaoferowania pracowitemu, produktywnemu i inteligentnemu człowiekowi?
former employee 2015-07-23 13:33:20
Tak, na pewno chce sie ustatkowac za ochlapy jakie dostaje po 10 latach w jednej firmie (w porownaniu do stawek rynkowych). I nie chodzi mi tu tylko o Ericpol ale w ogole o wszystkie firmy
2
Tomek 2015-09-14 15:37:53
Cześć, ja również chciałbym polecić zawód masażysty :)
tester 2016-02-08 23:36:19
Ta firma to pokrótce WOT czyli Waste of Time.. no chyba że na zdobycie doświadczenia dla studentów. potem to dno..
Kulawiec 2016-03-09 22:15:49
Ekhem, przeczytałem wiekszość opinii na tej stronie i mogę dodać coś od Siebie.
Ericpol jest partnerem biznesowym Ericssona dlatego znaczna część działalności opiera się o zakres telekomunikacji i powiązanych technologii. Jest bardzo dużo działów do których można się zatrudnić więc warunki pracy są nieco zmienne. Jest całkiem spora grupa szkoleń która rozwija kompetencje więc firma zachęca i wspomaga zdobywanie doświadczenia. A teraz najciekawsze dla was rzeczy... zarobki :) Studencie, jak zaczynasz prace w Ericpol to można spodziewać się około trzech patyków, ale zaznaczam ze musisz dobrze wypaść na rozmowie, w przeciwnym wypadku odejmij Sobie dwie-trzy stówki od wyniku. Socjal jest i jest całkiem dobry. Ludzie są spoko.
Oczywiście są tacy którzy odchodzą po 10 latach, ale sądzę że jest to pewnego rodzaju zmęczenie materiału, potrzeba zmian czy coś.
Akhem... podsumowując ta firma to dno, nie polecam, trzeba przychodzić co dziennie i... PRACOWAĆ!
1
dziewczyna 2016-04-02 00:00:27
cześć IT
powiedzcie proszę czy warto aplikować na kierownika projektu, dużo stresu? Jakie mniej więcej zarobki?

dziękuje z gory za komentarze
supcio 2016-08-19 15:23:55
super firma :)
#lubieDuzoPisac 2016-09-12 22:56:44
Socjal super i atmosfera. Zarobki porównywalne do innych firm.
Jak słyszę po znajomych pracujących w branży- w odróżnieniu do tej firmy; w innych nie ma telefonów komórkowych, laptopów, Luxmedu, open siłowni i basenu oraz elastycznych godzin pracy, szanowania pracownika i jego czasu prywatnego. A jeśli są, to nie wszystko z wymienionych.

Wiele ludzi narzeka na zarobki, a ja się z nimi nie zgadzam. Rozmawiałam z kilkoma osobami z innych firm na tych samych stanowiskach i nie mogę powiedzieć, żeby była duża różnica. Inne firmy - takie korpo, które zatrudniają na dużą skalę programistów typu TomTom, Fujitsu, Rule czy Accenture- nie oferują o wiele więcej- ponadto znam ludzi i często słyszę narzekania na temat nadgodzin (często na ostatnią chwilę wymuszanych na pracownikach). Oczywiście nie ma co generalizować po opiniach pojedynczych znajomych, tak samo jak na opinii mojej jako pracownika tej firmy. Bo w korporacji wszystko zależy od tego, gdzie się trafi, jaka będzie atmosfera i rodzaj pracy. W jednym dziale przełożony spoko, a w innym nie. W każdej firmie musisz negocjować zarobki i jeśli od razu zgadzasz się na taką czy inną podwyżkę to znaczy, że nie wiesz, co to korporacja lub siebie nie doceniasz- ew. wiesz, że kierownik naprawdę chce dla Ciebie dobrze i daję już najwyższą propozycję... A ilość ludzi, która odeszła do innych firm i jest zadowolona, równa się z tą, co wracają niezadowoleni.

Dla mnie ważni są też ludzie w zespole, na których możesz polegać. Rodzaj pracy i technologie czy język programowania również się zmienia. Zarzuty, że zatrudniają na jedno, a robi się inne- jest to wszędzie, bo wszystko zależy od projektu, który przecież nie ciągnie się wiecznie. A to chyba na plus, że możesz się rozwijać i poznawać wciąż to nowe rozwiązania i technologie? Wtedy nawet po 10u latach pracy w jednym miejscu, nie dziadziejesz i nie masz w CV tylko programista w danym języku- a programista z 2u letnim dośw z Javy, 3 z pythona, itd....

Ja miałam to szczęście dobrze trafić! :D Życzę wszystkim tego! Czy w tej czy w innej firmie, bo tzw. lojalnościówek nie ma, a nikogo na siłę nie trzymają, a rynek IT charakteryzuje się tym, że pracowników jest zbyt mało :P
1
#lubieDuzoPisac 2016-09-12 22:57:57
Socjal super i atmosfera. Zarobki porównywalne do innych firm.
Jak słyszę po znajomych pracujących w branży- w odróżnieniu do tej firmy; w innych nie ma telefonów komórkowych, laptopów, Luxmedu, open siłowni i basenu oraz elastycznych godzin pracy, szanowania pracownika i jego czasu prywatnego. A jeśli są, to nie wszystko z wymienionych.

Wiele ludzi narzeka na zarobki, a ja się z nimi nie zgadzam. Rozmawiałam z kilkoma osobami z innych firm na tych samych stanowiskach i nie mogę powiedzieć, żeby była duża różnica. Inne firmy - takie korpo, które zatrudniają na dużą skalę programistów typu TomTom, Fujitsu, Rule czy Accenture- nie oferują o wiele więcej- ponadto znam ludzi i często słyszę narzekania na temat nadgodzin (często na ostatnią chwilę wymuszanych na pracownikach). Oczywiście nie ma co generalizować po opiniach pojedynczych znajomych, tak samo jak na opinii mojej jako pracownika tej firmy. Bo w korporacji wszystko zależy od tego, gdzie się trafi, jaka będzie atmosfera i rodzaj pracy. W jednym dziale przełożony spoko, a w innym nie. W każdej firmie musisz negocjować zarobki i jeśli od razu zgadzasz się na taką czy inną podwyżkę to znaczy, że nie wiesz, co to korporacja lub siebie nie doceniasz- ew. wiesz, że kierownik naprawdę chce dla Ciebie dobrze i daję już najwyższą propozycję... A ilość ludzi, która odeszła do innych firm i jest zadowolona, równa się z tą, co wracają niezadowoleni.

Dla mnie ważni są też ludzie w zespole, na których możesz polegać. Rodzaj pracy i technologie czy język programowania również się zmienia. Zarzuty, że zatrudniają na jedno, a robi się inne- jest to wszędzie, bo wszystko zależy od projektu, który przecież nie ciągnie się wiecznie. A to chyba na plus, że możesz się rozwijać i poznawać wciąż to nowe rozwiązania i technologie? Wtedy nawet po 10u latach pracy w jednym miejscu, nie dziadziejesz i nie masz w CV tylko programista w danym języku- a programista z 2u letnim dośw z Javy, 3 z pythona, itd....

Ja miałam to szczęście dobrze trafić! :D Życzę wszystkim tego! Czy w tej czy w innej firmie, bo tzw. lojalnościówek nie ma, a nikogo na siłę nie trzymają, a rynek IT charakteryzuje się tym, że pracowników jest zbyt mało :P
former employee 2016-09-13 21:38:04
taaaa. hr sie nie leni :p
2
heh 2016-09-16 23:12:38
No ja to się zastanawiam czy niedługo pokaże sie u nich jakiekolwiek ogłoszenie pracy, wiecie coś na ten temat? Zalezy mi na doświadczeniu zdobytym u nich, bo pewnie się pojawiają normalnie socjale do podstawy.
TrochePrawdy 2016-10-27 17:19:04
Przykro mi pisać negatywną opinię, ale jestem w szoku. Od razu zaznaczę, że nie jestem zdesperowanym człowiekiem, którego CV zostało odrzucone i chce się wyżyć wypisując głupoty.
Opiszę wszystko od początku.
Po raz drugi starałem się dostać na staż "Praktykant w Pionie Produkcji Oprogramowania". W edycji wakacyjnej - nie odebrałem telefonu, a po oddzwonieniu 3h później - zostałem poinformowany, że nie mogą znaleźć mojego CV i zadzwonią dnia kolejnego, nie zadzwonili.
Naturalna sprawa, pewnie mają tysiące CVków i nastąpiła pomyłka, nic nie poradzę.
Wysłałem CV ponownie 2 tygodnie temu, na edycję jesienną.
Zadzwoniła do mnie Pani z HR i spytała czy dalej jestem zainteresowany, odpowiedziałem że oczywiście. Powiedziała, że będę mieć rozmowę, a konkretne informacje zostaną mi udzielone w ciągu kilku dni - telefonicznie.
Niestety nie zadzwonili, więc po 6 dniach - zadzwoniłem i się przypomniałem.
Wszystko fajnie, Pani umówiła mnie na rozmowę. Przypomniałem jeszcze, że jestem zainteresowany programowaniem w JAVIE (w CV zaznaczyłem , że posiadam bardzo dobrą znajomość w Java SE, wykonałem też kilka stronek w Springu, posiadam wiedzę na temat JPA, Hibernate. ).
Wolałem przypomnieć, bo nie chciałem kolejnego nieporozumienia.
Przychodzę na rozmowę, pracownik prowadzi mnie do pokoju, zostawia test na którym są same pytania z C++. W pokoju siedzę sam, przez 25min. Teoretycznie, mółgbym wyciągnąć telefon i spisać wszystko, ale po co.. przecież nie o to chodzi. Zaznaczam więc w 5min to co pamiętam z podstaw C++, które mialem 3 lata temu i czekam. Po 25min przychodzi kilku pracowników i dostaję kartę z dwoma zadaniami. 40min czasu, znów wychodzą. Wtedy już byłem tak zażenowany, że wyciągnąłem telefon i czytałem książkę, żeby nie tracić swojego czasu.
Panowie przyszli, sprawdzili co i jak, nie dostałem żadnego pytania o technologiach które mam w CV, nic z Javy, nic ze SQLa, żadnych pytań odnośnie mojego doświadczenia, czym się zajmowałem.. pewnie nawet nie widzieli mojego CV :(.
Zadnych informacji o firmie, o tym jak będzie wyglądać staż, jakie jest wynagrodzenie.. to od czego się powinno zacząć. Nie dopytywałem, bo widząc jak pracownicy w sali obok czytają przez tą godzinę onet - zwątpiłem w tą firmę. Nawet jeśli zadzwonią, w co wątpię, nie chcę mieć z takim zachowaniem nic wspólnego.
Jeśli czyta to ktoś z pracowników, managerów.. proszę Was, szanujcie innych. To, że dobija się do Was tysiące ludzi, nie usprawiedliwia takich zachowań.
qlega 2016-10-31 11:39:42
@TrochePrawdy:
Kolego, to Ty musisz sie troche dostosowac do pracy, a nie praca do Ciebie. Moze akurat nie potrzebowali nikogo z "genialna" znajomoscia SQL albo z umiejetnoscia robienia stron internetowych. Moze bys sie lepiej odnalazw wlasnie w onecie, o ktorym wspominasz. Albo po prostu byles kiepski...
Piotrek 2016-11-09 14:12:12
U mnie z drugiej strony rozmowa rekrutacyjna (na starszego programistę) była bardzo w porządku. Konkretna techniczna i przeprowadzona przez ludzi z teamu do którego dołączyłem,
Więc po prostu mogłeś, źle trafić, albo po pierwszej części rozmowy stwierdzili, że chyba jednak nie spełniasz wymagań.
Pani z HRu 2016-11-10 09:47:12
@TrochePrawdy:
Jeśli to nie problem, prosiłabym o maila z informacjami z kim odbywał Pan rozmowę. Nie ukrywam że zależy nam na tym aby kandydaci wychodzili z rekrutacji do nas zadowoleni, więc takie uwagi są dla nas cenne. Niestety - jeśli nie wiemy dokładnie której rekrutacji dotyczył problem - nie wiemy komu zwrócić uwagę ;) Mój mail to: olga.blaszczyk@ericsson.com. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Ericpol Telecom Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ericpol Telecom Sp. z o.o.