brak logo

Ericpol Telecom Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Ericpol Telecom Sp. z o.o.

pajac 2013-06-11 08:13
jak wyglada proces rekrutacji i sama rozmowa kwalifikacyjna ?
sranonim 2013-06-21 12:50
@anonim: Odpowiedź jest taka jak w przypadku każdej innej firmy: tyle ile wynegocjujesz. Są widełki, ale one są jedynie po to, żeby kierownicy mieli wymówkę dlaczego po 3 latach uczciwej pracy możesz dostać jedyni 5% podwyżki. Możesz w Ericpolu dostać i 2000 i 10000 na rękę. Zależy co umiesz i jak negocjujesz. Jeśli zadajesz takie pytania to raczej jesteś kandydatem na te 2000 ( niecałe 3000 po okresie próbnym ).
sranonim 2013-06-26 15:48
anonim - 2013-06-21 15:42:20

dobre i te 3000. Wiesz no raczej z takim systemem wynagrodzeń czyli negocjowanie to nie spotkałem się. Okres próbny trwa 3 miesiące?
Spotkałeś się, tylko nie zdajesz sobie z tego sprawy. Widać jesteś bardzo świeży na rynku. Każda propozycja pensji jest negocjacją. Kwestia tylko tego czy masz po swojej stronie jakieś atuty, którymi możesz negocjować wyżej niż to co zaproponowane. Jeśli nigdzie nie pracowałeś wcześniej to nie masz raczej żadnych, oprócz tego, że rynek pracy IT jest rynkiem pracownika. Ale trzeba jeszcze mieć jakieś umiejętności/doświadczenie, żeby to wykorzystać. Jak już popracujesz 2-3 lata i poinformujesz kierownika, że zmieniasz miejsce pracy, to zobaczysz, że mimo iż wcześniej o byle podwyżkę było ciężko, a widełki były rzekomo nieprzekraczalną barierą, to nagle okaże się, że da się dać nawet i 50% podwyżki ;) Oczywiście podwyżka niemożliwa wegług widełek...
3
ioiii 2015-01-09 22:45
Czesc wszystkim a jaka jest atmosfera w tej firmie ? co dla przełożonego jest najważniejsze ? czy delegacje sa wpisane w ta firmę w jaki sposób pracownicy są rozliczani za wykonane zadania? jakie kompetencje wymaga pracodawca od przyszłego pracownika czy istnieją szanse rozwoju byłbym bardzo wdzieczny za odpowedz dziekuje
4
Mikon 2015-03-11 11:43
Chciałem się dowiedzieć czy według pracowników Ericpola, która świadczy usługi takie jak outsourcing IT, konsulting, szkolenia telekomunikacyjne, rozwiązania dedykowane IT, customizacje, na terenie Krakowa jest jakaś lepsza firma działająca w tej samej branży? Zastanawiam się czy nie byłoby warto tu aplikować?
janusz 2015-03-29 15:43
e tam, trochę moim zdaniem źloe zadajesz pytanie mój drogi Mikonie. ja szukając pracy raczej chciałbym zapytać jakie plusy są z zatrudnienia w Ericpol Telecom Sp. z o.o. i co ta firma lepszego może zaproponować jako pracodawca od konkurencji. w sumie to wybór jest spory w branży, trzeba wybierac najlepsze oferty
ITProgramista 2015-04-26 11:33
Musicie pamiętać ze wasza pensja na umowie to nie to samo co dostaniecie na rękę. Nie mam tu na musli brutto/netto. Ale to ze wypłacane masz 70% pensji zawsze + 30% jeśli nie masz żadnych opóźnień w projekcie. Wiec jak traficie do kiepskiego projektu(taki który od początku ma już opóźnienia) to na starcie masz 30% mniej niż wynegocjowaliście. Do tego nie jasne kryteria przyznawania premii.
brak 2015-05-16 09:45
Ta informacja jest nieprawdziwa. Nie ma możliwości, żeby pensja była obniżona przez "opóźnienia w projekcie".
SOKOL 2015-07-08 18:48
Jaki jest sens odchodzenia z firmy po 10 czy więcej latach? Jeśli jest tam dobrze to po co odchodzić? Jeśli jest źle, to po co siedzieć 10 lat? Ja uważam, że najlepsi, postępowi i inteligentni ludzie nie pracują w firmach na terenie Polski (bez względu na zarobki). Niby dlaczego? Co firmy w Polsce (wszystko jedno czy Polskie czy zagraniczne) mają do zaoferowania pracowitemu, produktywnemu i inteligentnemu człowiekowi?
former employee 2015-07-23 13:33
Tak, na pewno chce sie ustatkowac za ochlapy jakie dostaje po 10 latach w jednej firmie (w porownaniu do stawek rynkowych). I nie chodzi mi tu tylko o Ericpol ale w ogole o wszystkie firmy
2
Tomek 2015-09-14 15:37
Cześć, ja również chciałbym polecić zawód masażysty :)
tester 2016-02-08 23:36
Ta firma to pokrótce WOT czyli Waste of Time.. no chyba że na zdobycie doświadczenia dla studentów. potem to dno..
Kulawiec 2016-03-09 22:15
Ekhem, przeczytałem wiekszość opinii na tej stronie i mogę dodać coś od Siebie.
Ericpol jest partnerem biznesowym Ericssona dlatego znaczna część działalności opiera się o zakres telekomunikacji i powiązanych technologii. Jest bardzo dużo działów do których można się zatrudnić więc warunki pracy są nieco zmienne. Jest całkiem spora grupa szkoleń która rozwija kompetencje więc firma zachęca i wspomaga zdobywanie doświadczenia. A teraz najciekawsze dla was rzeczy... zarobki :) Studencie, jak zaczynasz prace w Ericpol to można spodziewać się około trzech patyków, ale zaznaczam ze musisz dobrze wypaść na rozmowie, w przeciwnym wypadku odejmij Sobie dwie-trzy stówki od wyniku. Socjal jest i jest całkiem dobry. Ludzie są spoko.
Oczywiście są tacy którzy odchodzą po 10 latach, ale sądzę że jest to pewnego rodzaju zmęczenie materiału, potrzeba zmian czy coś.
Akhem... podsumowując ta firma to dno, nie polecam, trzeba przychodzić co dziennie i... PRACOWAĆ!
2
dziewczyna 2016-04-02 00:00
cześć IT
powiedzcie proszę czy warto aplikować na kierownika projektu, dużo stresu? Jakie mniej więcej zarobki?

dziękuje z gory za komentarze
supcio 2016-08-19 15:23
super firma :)
#lubieDuzoPisac 2016-09-12 22:56
Socjal super i atmosfera. Zarobki porównywalne do innych firm.
Jak słyszę po znajomych pracujących w branży- w odróżnieniu do tej firmy; w innych nie ma telefonów komórkowych, laptopów, Luxmedu, open siłowni i basenu oraz elastycznych godzin pracy, szanowania pracownika i jego czasu prywatnego. A jeśli są, to nie wszystko z wymienionych.

Wiele ludzi narzeka na zarobki, a ja się z nimi nie zgadzam. Rozmawiałam z kilkoma osobami z innych firm na tych samych stanowiskach i nie mogę powiedzieć, żeby była duża różnica. Inne firmy - takie korpo, które zatrudniają na dużą skalę programistów typu TomTom, Fujitsu, Rule czy Accenture- nie oferują o wiele więcej- ponadto znam ludzi i często słyszę narzekania na temat nadgodzin (często na ostatnią chwilę wymuszanych na pracownikach). Oczywiście nie ma co generalizować po opiniach pojedynczych znajomych, tak samo jak na opinii mojej jako pracownika tej firmy. Bo w korporacji wszystko zależy od tego, gdzie się trafi, jaka będzie atmosfera i rodzaj pracy. W jednym dziale przełożony spoko, a w innym nie. W każdej firmie musisz negocjować zarobki i jeśli od razu zgadzasz się na taką czy inną podwyżkę to znaczy, że nie wiesz, co to korporacja lub siebie nie doceniasz- ew. wiesz, że kierownik naprawdę chce dla Ciebie dobrze i daję już najwyższą propozycję... A ilość ludzi, która odeszła do innych firm i jest zadowolona, równa się z tą, co wracają niezadowoleni.

Dla mnie ważni są też ludzie w zespole, na których możesz polegać. Rodzaj pracy i technologie czy język programowania również się zmienia. Zarzuty, że zatrudniają na jedno, a robi się inne- jest to wszędzie, bo wszystko zależy od projektu, który przecież nie ciągnie się wiecznie. A to chyba na plus, że możesz się rozwijać i poznawać wciąż to nowe rozwiązania i technologie? Wtedy nawet po 10u latach pracy w jednym miejscu, nie dziadziejesz i nie masz w CV tylko programista w danym języku- a programista z 2u letnim dośw z Javy, 3 z pythona, itd....

Ja miałam to szczęście dobrze trafić! :D Życzę wszystkim tego! Czy w tej czy w innej firmie, bo tzw. lojalnościówek nie ma, a nikogo na siłę nie trzymają, a rynek IT charakteryzuje się tym, że pracowników jest zbyt mało :P
1
#lubieDuzoPisac 2016-09-12 22:57
Socjal super i atmosfera. Zarobki porównywalne do innych firm.
Jak słyszę po znajomych pracujących w branży- w odróżnieniu do tej firmy; w innych nie ma telefonów komórkowych, laptopów, Luxmedu, open siłowni i basenu oraz elastycznych godzin pracy, szanowania pracownika i jego czasu prywatnego. A jeśli są, to nie wszystko z wymienionych.

Wiele ludzi narzeka na zarobki, a ja się z nimi nie zgadzam. Rozmawiałam z kilkoma osobami z innych firm na tych samych stanowiskach i nie mogę powiedzieć, żeby była duża różnica. Inne firmy - takie korpo, które zatrudniają na dużą skalę programistów typu TomTom, Fujitsu, Rule czy Accenture- nie oferują o wiele więcej- ponadto znam ludzi i często słyszę narzekania na temat nadgodzin (często na ostatnią chwilę wymuszanych na pracownikach). Oczywiście nie ma co generalizować po opiniach pojedynczych znajomych, tak samo jak na opinii mojej jako pracownika tej firmy. Bo w korporacji wszystko zależy od tego, gdzie się trafi, jaka będzie atmosfera i rodzaj pracy. W jednym dziale przełożony spoko, a w innym nie. W każdej firmie musisz negocjować zarobki i jeśli od razu zgadzasz się na taką czy inną podwyżkę to znaczy, że nie wiesz, co to korporacja lub siebie nie doceniasz- ew. wiesz, że kierownik naprawdę chce dla Ciebie dobrze i daję już najwyższą propozycję... A ilość ludzi, która odeszła do innych firm i jest zadowolona, równa się z tą, co wracają niezadowoleni.

Dla mnie ważni są też ludzie w zespole, na których możesz polegać. Rodzaj pracy i technologie czy język programowania również się zmienia. Zarzuty, że zatrudniają na jedno, a robi się inne- jest to wszędzie, bo wszystko zależy od projektu, który przecież nie ciągnie się wiecznie. A to chyba na plus, że możesz się rozwijać i poznawać wciąż to nowe rozwiązania i technologie? Wtedy nawet po 10u latach pracy w jednym miejscu, nie dziadziejesz i nie masz w CV tylko programista w danym języku- a programista z 2u letnim dośw z Javy, 3 z pythona, itd....

Ja miałam to szczęście dobrze trafić! :D Życzę wszystkim tego! Czy w tej czy w innej firmie, bo tzw. lojalnościówek nie ma, a nikogo na siłę nie trzymają, a rynek IT charakteryzuje się tym, że pracowników jest zbyt mało :P
former employee 2016-09-13 21:38
taaaa. hr sie nie leni :p
4
heh 2016-09-16 23:12
No ja to się zastanawiam czy niedługo pokaże sie u nich jakiekolwiek ogłoszenie pracy, wiecie coś na ten temat? Zalezy mi na doświadczeniu zdobytym u nich, bo pewnie się pojawiają normalnie socjale do podstawy.
TrochePrawdy 2016-10-27 17:19
Przykro mi pisać negatywną opinię, ale jestem w szoku. Od razu zaznaczę, że nie jestem zdesperowanym człowiekiem, którego CV zostało odrzucone i chce się wyżyć wypisując głupoty.
Opiszę wszystko od początku.
Po raz drugi starałem się dostać na staż "Praktykant w Pionie Produkcji Oprogramowania". W edycji wakacyjnej - nie odebrałem telefonu, a po oddzwonieniu 3h później - zostałem poinformowany, że nie mogą znaleźć mojego CV i zadzwonią dnia kolejnego, nie zadzwonili.
Naturalna sprawa, pewnie mają tysiące CVków i nastąpiła pomyłka, nic nie poradzę.
Wysłałem CV ponownie 2 tygodnie temu, na edycję jesienną.
Zadzwoniła do mnie Pani z HR i spytała czy dalej jestem zainteresowany, odpowiedziałem że oczywiście. Powiedziała, że będę mieć rozmowę, a konkretne informacje zostaną mi udzielone w ciągu kilku dni - telefonicznie.
Niestety nie zadzwonili, więc po 6 dniach - zadzwoniłem i się przypomniałem.
Wszystko fajnie, Pani umówiła mnie na rozmowę. Przypomniałem jeszcze, że jestem zainteresowany programowaniem w JAVIE (w CV zaznaczyłem , że posiadam bardzo dobrą znajomość w Java SE, wykonałem też kilka stronek w Springu, posiadam wiedzę na temat JPA, Hibernate. ).
Wolałem przypomnieć, bo nie chciałem kolejnego nieporozumienia.
Przychodzę na rozmowę, pracownik prowadzi mnie do pokoju, zostawia test na którym są same pytania z C++. W pokoju siedzę sam, przez 25min. Teoretycznie, mółgbym wyciągnąć telefon i spisać wszystko, ale po co.. przecież nie o to chodzi. Zaznaczam więc w 5min to co pamiętam z podstaw C++, które mialem 3 lata temu i czekam. Po 25min przychodzi kilku pracowników i dostaję kartę z dwoma zadaniami. 40min czasu, znów wychodzą. Wtedy już byłem tak zażenowany, że wyciągnąłem telefon i czytałem książkę, żeby nie tracić swojego czasu.
Panowie przyszli, sprawdzili co i jak, nie dostałem żadnego pytania o technologiach które mam w CV, nic z Javy, nic ze SQLa, żadnych pytań odnośnie mojego doświadczenia, czym się zajmowałem.. pewnie nawet nie widzieli mojego CV :(.
Zadnych informacji o firmie, o tym jak będzie wyglądać staż, jakie jest wynagrodzenie.. to od czego się powinno zacząć. Nie dopytywałem, bo widząc jak pracownicy w sali obok czytają przez tą godzinę onet - zwątpiłem w tą firmę. Nawet jeśli zadzwonią, w co wątpię, nie chcę mieć z takim zachowaniem nic wspólnego.
Jeśli czyta to ktoś z pracowników, managerów.. proszę Was, szanujcie innych. To, że dobija się do Was tysiące ludzi, nie usprawiedliwia takich zachowań.
1
qlega 2016-10-31 11:39
@TrochePrawdy:
Kolego, to Ty musisz sie troche dostosowac do pracy, a nie praca do Ciebie. Moze akurat nie potrzebowali nikogo z "genialna" znajomoscia SQL albo z umiejetnoscia robienia stron internetowych. Moze bys sie lepiej odnalazw wlasnie w onecie, o ktorym wspominasz. Albo po prostu byles kiepski...
1
Piotrek 2016-11-09 14:12
U mnie z drugiej strony rozmowa rekrutacyjna (na starszego programistę) była bardzo w porządku. Konkretna techniczna i przeprowadzona przez ludzi z teamu do którego dołączyłem,
Więc po prostu mogłeś, źle trafić, albo po pierwszej części rozmowy stwierdzili, że chyba jednak nie spełniasz wymagań.
Pani z HRu 2016-11-10 09:47
@TrochePrawdy:
Jeśli to nie problem, prosiłabym o maila z informacjami z kim odbywał Pan rozmowę. Nie ukrywam że zależy nam na tym aby kandydaci wychodzili z rekrutacji do nas zadowoleni, więc takie uwagi są dla nas cenne. Niestety - jeśli nie wiemy dokładnie której rekrutacji dotyczył problem - nie wiemy komu zwrócić uwagę ;) Mój mail to: olga.blaszczyk@ericsson.com. Pozdrawiam
aaaa 2017-01-14 12:48
nie tak do końca, każdy pracownik sprzedaje pracodawcy swój czas, bo właśnie to co mamy najcenniejsze w życiu to czas. Pracownik decyduje czy wykonuje usługi na rzecz pracodawcy czy też nie, nikt nie jest niczyim niewolnikiem, aczkolwiek firmy tego typu robią z polaków tanich roboli i niewolników.
jeszcze-pracownik 2017-02-10 20:23
Szwedzi niestety rozłożyli tę firmę... Jeszcze rok, dwa temu to było idealne miejsce do pracy dla normalnych ludzi.
1
student_na_praktyki 2017-02-10 21:44
Witam, chciałem się czegoś więcej dowiedzieć o praktykach. Chciałbym odbyć w Ericssonie praktyki studenckie i chciałbym, żeby było to związane z C/C++ , czy ktoś może się na ten temat wypowiedzieć? Jak z projektami, robi się coś rozwijającego, czy raczej to czego nikt inny nie chce i wrzucają to na praktykanta? Ostatnie pytanie, czy można liczyć na jakieś wynagrodzenie z ich strony? (pytanie dodatkowe, najważniejsze to możliwość rozwoju i nauczenia się czegoś)
gallanonim 2017-02-16 17:45
Zdecydowanie lepiej wybrać inną firmę - nawet jeśli zarobki początkowo są porównywalne z innymi, to w Ericpolu rosną bardzo powoli - czasem pensja juniora z innej firmy jest taka sama jak zarobki Seniora w Ericpolu

- Jedne z najsłabszych zarobków w Krakowie (jeśli chodzi o duże firmy)
- Masa niedoświadczonych pracowników, którzy nie potrafią programować - doświadczeni muszą im nieustannie pomagać
- Firma zatrudnia ludzi po budownictwie, geodezji, fizyce itp...
- Ostatnio podobno ucięli premię kwartalną oraz zabrali połowę dofinansowania do obiadów (było około 100, teraz jak słyszałem 50)
- Wiele zespołów zajmuje się tylko i wyłącznie serwisem (najgorsza praca dla programisty)
- Mało rozwojowe, rzadko używane technologie (czyli mniejsza szansa na znalezienie lepszej pracy)
4
Nie warto 2017-03-23 22:11
Myslisz ze napiszesz jakis ciekawy program? Gdzie tam! Serwis, serwis, latanie bugow. Trzy lata nie napisalem nic poza poprawkami

Kasa bardzo slaba jak na IT, wstyd przyznac sie znajomym ze studiow ile sie zarabia

Strasznie stresujaca praca, nie ma na nic czasu

Dziesiatki kumpatych pracownikow ostatnio odeszlo, nowi kompletnie nic nie umieja

Szczerze odradzam, lepiej isc do Biedronki czy IKEI - troche gorsza placa, ale nie ma stresu :)
2
byly pracownik 2017-03-25 12:49
Ostatnio zakończyłem moją przygodę z Ericssonem więc napiszę, jak jest

W tej firmie to chyba tylko kierownicy mają dobrze

Moim zdaniem tylko ludzie bez ambicji, z małych miejscowości są zadowoleni z pracy
Moi znajomi po zawodówce zarabiają więcej , mimo że nie musieli się tyle uczyć

Ludzie, przypomnijcie sobie, że macie za sobą 5 lat ciężkich studiów, setki godzin nauki i stresów
i nie dajcie się tym cwaniakom wyzyskiwać
4
reCAPTCHA 2017-04-02 07:59
Bardzo dobra firma! Szwedzka solidnosc wymieszana z polska fantazja.
Joanna 2017-04-04 09:30
@reCAPTCHA chętnie dowiemy się więcej na temat tego co najbardziej lubisz w pracy w Ericpol Telecom.
exPracownika 2017-04-06 08:27
Pracowałem w Ericpolu, a potem w Ericssonie w sumie 5 lat i aż ciężko się czyta poniższe wypowiedzi. Owszem, Ericpol był świetnym miejscem by zacząć swoją przygodę w branży. Szczególnie dla absolwentów innych kierunków niż Informatyka. Oferował przyzwoite pensję, choć najniższe na rynku, ale jednak wyższe niż w Biedornce (nawet po ostatnich podwyżkach). Spółka miała swoje wady, ale w ogólnym rozrachunku wychodziła na plus. Niestety przejęcie przez Ericssona pogłębiło wady, zabierając również zdecydowaną większość zalet. Pensje słabsze, szkoleń brak, zatrudnianie na ilość i naprawdę możnaby wymieniać bez końca. To czego życzę Pracownikom to by utrzymała się atmosfera niestety mocno naruszona przez falę odejść i niesprzyjający klimat.
Konkludując, Ericpola poleciłbym każdemu, bez cienia wątpliwości. Ericssona - nikomu!
6
formerEmployee 2017-04-08 22:39
W pełni zgadzam się z przedmówcą, odkąd weszli Szwedzi, sytuacja katastrofalna

Ericpol to chyba jedyna firma, w której zarobki maleją (na skutek zabrania premii)

Z tego co słyszałem po moim odejściu zabrali roczną premię,
Firma nie dotrzymała obietnic podwyżek (w każdym razie chyba każdy kierownik je obiecywał)

Radzę unikać za wszelką cenę!!
7
pracownik 2017-04-09 14:13
Ericpol to świetna firma z doskonałą atmosferą
Pensje podobne do innych firm IT na rynku lub nawet wyższe
Liczne benefity - karty do Empiku, multisport, dofinansowanie obiadów
Mnóstwo ciekawych, przydatnych szkoleń

Myślę, że piszący powyższe negatywne komentarze nie przykładali się do pracy i widać efekty
I'm not a robot 2017-04-09 14:59
@formerEmployee
Uuuuu jakie to smutne, chlip, chlip, chlap....buuuuaaaa. Wypisujesz bzdety i nigdy nie pracowales w Epol, ja tam pracowalem i nie bylo tak zle. Wez sie lepiej do roboty ciamajdo.
emma 2017-04-11 23:15
Co do tego co napisał "pracownik 2017-04-09 14:13" to:
Atmosfera przysiada, pensje są poniżej rynkowej, benefity są max 50zł/miesiąc na WSZYSTKO, a szkolenia są tylko jak znajdzie się ktoś kompetentny kto coś opowie.
6
ania 2017-04-15 16:50
@I am not a robot

Z twojego postu wynika, że już nie pracujesz w firmie, więc możesz nie wiedzieć o zmianach
które zaszły
W ciągu ostatnich kilku miesięcy wiele się zmieniło na gorsze

Kilka lat temu Ericpol był ok, poleciłabym go każdemu

Teraz Ericsson to taki drugi Comarch
5
Monika 2017-04-28 18:34
Czy może ktoś określić ile mniej więcej brutto zarabia:

- junior
- regular
- senior

Byłabym bardzo wdzięczna, bo zastanawiam się nad Ericpolem
Joanna 2017-05-22 12:18
@ania co masz na myśli mówiąc o zmianach w firmie? Jak obecnie wygląda praca w Ericpol Telecom?
hype 2017-05-30 17:21
jesienia ubieglego roku wygladalo to mniej wiecej tak (kwoty brutto):
- staz 1500
- junior 4000
- regular 6500
- senior 9000
MAciek 2017-06-07 21:19
Czy ktoś już dostał odpowiedź odnośnie stażu?
1
zBobrzynskiego12 2017-06-10 12:52
Mam nieco ponad 5 letnie doświadczenie w tej firmie.
Kiedy rozpoczęło się przejmowanie Ericpola przez Ericsson, słyszeliśmy przy każdym spotkaniu, że "Będzie lepiej niż teraz", "Nie macie się czego obawiać", "Gorzej na pewno nie będzie" etc.
Jak jest po przejęciu:
- Doświadczeni ludzie masowo odchodzą - teamy wyglądają tak: jeden senior, ze dwóch regularów i reszta juniorzy studenci - kupa dodatkowej roboty dla doświadczonych, kasy brak, Projekty są zagrożone, bo firma traci doświadczenie i wiedzę ( Produkt jest ogromny, wymaga kilku lat doświadczenia, aby móc pracować w pełni samodzielnie ),
- Podwyżka 1.34%,
- Brak premii rocznej,
- Brak awansów,
- Obcięcie benefitów,
- Koniec imprez firmowych,
- Brak kasy na wyjazdy integracyjne,
- Ludzie, którzy przechodzą do innych firm takich jak Nokia, Motorola, Sabre, Sii, dostają na starcie 20 - 50% więcej,
- Jak już poprzednicy pisali, były listy do CEO. Była reakcja w postaci przyjazdu do Polski ludzi z 'samej góry'. Kierownicy cytowali wypowiedzi, które padły. Można było odnieść wrażenie, że Ericsson podchodzi do tego tak: "Więcej kasy wam w tym roku nie damy. Jak się nie podoba, zmieńcie pracę"
3
formerEricssonEmployee 2017-06-10 14:00
"Wiele ludzi narzeka na zarobki, a ja się z nimi nie zgadzam. Rozmawiałam z kilkoma osobami z innych firm na tych samych stanowiskach i nie mogę powiedzieć, żeby była duża różnica."

No coż, jest różnica. Często na poziomie 20 - 50%. Tyle więcej dostali koledzy po przejściu do Motoroli, Nokii, Sabre czy Sii. W tym ja.
1
Joanna 2017-06-12 11:44
@zBobrzynskiego12 dziękuje za tak szczegółową odpowiedź. Wspominasz, że po przejęciu firmy nastąpiły w niej liczne zmiany na gorsze. Czy jest to przejściowa sytuacja? Piszesz również o tym, że w firmie występują obecnie masowe odejścia specjalistów. Jaka jest ich skala? Ilu pracowników odeszło z firmy w ciągu ostatnich kilku miesięcy? Czy dotyczy to w szczególności któregoś z działów?
zBobrzynskiego12 2017-06-13 17:27
Nie znam dokładnej liczby, ale w Krakowie lekko ponad 100 osób, z różnych działów. Najczęściej doświadczeni pracownicy. Ilość odchodzących mogliśmy szacować na podstawie na przykład ilości ticketów na helpdesku ( związanych z zamykaniem kont), lub zbiorczych maili, adresowanych do wszystkich zainteresowanych (odchodzących).
Czy jest to przejściowa sytuacja, ciężko powiedzieć. Mam nadzieję. Podczas transformacji (przejmowania naz przez Szwedów) kilka razy wspominano o tym, że ma być robione badanie rynku Krakowskiego i nasze pensje mają być wyrównywane do rynku. Nic takiego (wyrównania) nie miało miejsca.
5
bylyPracownik 2017-06-13 22:24
Sama prawda. Dzięki za ten wpis. Jest tak jak piszesz.
4
Joanna 2017-06-14 11:21
@zBobrzynskiego12 jak dawno miały miejsce rozmowy, o których wspominasz? Czy jest możliwe, że obiecane zamiany jeszcze nastąpią?
kick 2017-06-15 08:26
Ludzie nie marnujcie swojego zycia na Ericssona.
Ta firma jest 10 lat do tylu za rynkiem technologii.
Nowosciami zajmuja sie raczej Szwedzi i zachodnie oddzialy Ericssona a nie Polacy.
Pytanie jakie w Ericssonie management sobie zadaje, to kto zrobi czarna robote taniej: Chinczycy, Hindusi, czy Polacy. Jak wypada na nas, to kierownictwo dawnego Epola sie cieszy, bo beda jakies projekty przy ktorych sie wykarmia. Ludzie ktorzy naprawde cos robia dla rozwoju i naprawy tych Ericssonowych produktow dostaja ochlapy. Junior 3000, Regular 5000, Senior 7000. Niektorzy na tej ostatniej pensji siedza latami bo jest szklany sufit na awans na wyzsze stanowiska. No chyba ze jako bardzo zdolny czlowiek chcesz sprzedac te zdolnosci Ericssonowi za 50% kwoty ktora moglbys zarobic gdzie indziej. Jesli takie sa ambicje, to witamy na pokladzie.

Taka radosc ze az strach
3
pytanko 2017-06-16 08:16
@kick te podane kwoty to brutto czy netto
kick 2017-06-17 10:18
@pytanko
brutto
Zostaw swoją opinię o Ericpol Telecom Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ericpol Telecom Sp. z o.o.